Νέα

Καταγγελίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα woodstockr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Μου στείλανε αυτά τα 2 και είπα να τα βάλω για ενημερωθει ο κόσμος...το όνομα της καφετέριας το έσβησα για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με το σάιτ.

1) Καταγγελια Για Καφετερια!!!!!!!
Εχουμε και λεμε......Εχθες 9/7/07 ειχα την ατυχη,οπως αποδειχθηκε,ιδεα να παω για εναν καφε,μια μπυρα βρε αδερφε,σε γνωστο μαγαζι της παραλιακης που θα αναφερω αργοτερα,για να μην τσαντιστω εκ των προτερων κι αρχισω να γραφω αρλουμπες!!!
H αφιξη στο μαγαζι εγινε στις 10 το βραδυ,υπο την συνοδεια δυο πανεμορφων δεσποινιδων....αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!!
Τα γεγονοτα με την σειρα που εξελιχθηκαν εχουν ως εξης......αρχικα βρισκουμε ενα τραπεζακι το οποιο και καπαρωνουμε αμεσως καθοτι οι ευκαιριες μας θα ηταν λιγες εξαιτιας του κοσμου που επισης αμεριμνος απολαμβανε το ποτο του διπλα στην θαλασσα! Επανω στο τραπεζι βρισκοντουσαν ακομη τα αδεια ποτηρια των εκ διαφυγης προηγουμενων πελατων ,οποτε και φωναζουμε το παλικαρι του service,να ρθει να τα μαζεψει για να μην μπερδευτουν και νομιζουν οτι καθομασταν απο πριν.......το παλικαρι ηρθε κι εφυγε με την υποσχεση πως ΚΑΠΟΙΟΣ θα συμμαζεψει(κατι το οποιο αργησε ποοοοολυ να γινει)και θα ερθουν και για παραγγελια...
Η ωρα περνουσε.. και περνουσε μεχρι που υστερα απο πολλα ταματα αξιωθηκαμε να εχουμε τον εξης διαλογο...
Service:Παρακαλω...
Εγω:θα παρουμε μια μπυρα ταδε..μια μπυρα τινα...και μια κρυα σοκολατα
S:Δεν σερβιρουμε κρυα σοκολατα μετα τις δεκα....υπαγεται στα ροφηματα!
Ε: (κατοπιν συνεννοησεως)Τοτε ενα μιλκ σεικ σοκολατα!

Εδω να σημειωσω πως βρισκω απαραδεκτο τον εξαναγκασμο της παραγγελιας μιλκ σεικ εναντι κρυας σοκολατας,δυο παρομοιων ροφηματων που ομως διαφερουν σημαντικα που αλλου....στην τιμη!

Το παλικαρι φευγει κατοπιν δυσκολιων με το συστημα,εχοντας ομως δειξει να καταλαβαινει τι ζητησαμε!

Η ωρα ξεκιναει παλι τα δικα της και κυλαει ανεξελεγκτα,χωρις ομως να εχω βαλει στο στομα μου ουτε μια γουλια μπυρας αλλα ουτε και νερου που το περιμενα εναγωνιωδως μαζι με το μαζεμα των προηγουμενων ποτηριων(τα πιωμενα)
Αισιως κατα τις 11++++++ καταφθανει η παραγγελια,που να σημειωσω χρειαστηκε να καθοδηγησω ΕΓΩ τον παλικαρα ωστε να μας βρει,αφου τον λυπηθηκα που γυρναγε σαν την αδικη καταρα ψαχνοντας να βρει γιατι του περισεψαν δυο μπυρες και ενα μιλκ σεικ στον δισκο του!!

Ως εδω μπορω να πω ημουν ακομη ψυχραιμος.........η συνεχεια ομως φροντισε να με

Ο δισκος λοιπον ερχεται αφηνει τα περιεχομενα του και μαντεψτε την κατασταση στο τραπεζι αφου παρηλθε.........1)οι 2 μπυρες σωστες μεν,χωρις ποτηρια δε 2)το μιλκ σεικ ειχε τα κεφια του και για να γελασουμε μπηκε σε μικρο ποτηρι ,αφησε το παγωτο καπου στη διαδρομη και θυμιζε,ω ναι, μια -ζεστη- κρυα σοκολατα 3)απουσιαζαν παντελως τα συνοδευτικα τυπου φυστικιον,αλλα εδω δεν ειχαμε ποτηρια θα μου πεις και 4)αλλα ΤΟ καλυτερο...τα πιωμενα βρισκοντουσαν ακομα στη γνωριμη θεση τους!!!!!!!!!! ΟΟΟΟΟΥΕΑΗΗΗΗ!!!!!

Σ αυτην τη χρονικη στιγμη(11:25 συγκεκριμενα) η που θα με επιαναν τα διαολια μου
η που θα με περναν τα γελια
Ευτυχως(η δυστυχως για τους θαμωνες)συνεβη το 2ο και αφου το ειδαμε στην πλακα ειπαμε ενα δεν γμτ με τις φιλες μου και .........

Η συνεχεια ομως επιφυλασαι τη μεγαλυτερη εκπληξη της βραδιας και δυστυχως ουτε που το φανταζομουν.....
Κοιταω την αποδειξη να δω τι χρωσταω(εκεινη τη στιγμη κατεφταναν τα παρελκομενα που στην κυριολεξια ουρλιαζαμε να μας φερουν)και τι να δω
8ε+8ε+7ε...λεω δεν μπορει λαθος κανανε και σπευδω να φωναξω το παλικαρι για να διορθωθει πριν γινει κανα μπερδεμα!!!!(εδω να σημειωθει πως πριν ερθει βεβαιωθηκα απο τον καταλογο που πηρα ΕΓΩ απο διπλανο τραπεζι ,πως οι μπυρες κοστιζαν 6ε+5ε)Ακολουθησε ο εξης διαλογος...:

S:Παρακαλω....
Ε:εχει γινει καποιο λαθος με την αποδειξη(του τη δινω)
S: (Αφου την κοιταει)Οχι κυριε που βλεπετε το λαθος,δεν υπαρχει κανενα....
Ε: still cool...Ελεγξα τις τιμες του καταλογου και αναφερεται 5ε+6ε ενω στην αποδειξη αναγραφεται 8ε+8ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και μου λεει το θεϊκο.....ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠO ΤΙς ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ....ΑΠΟ ΤΙς ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ BAR-CLUB Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ.....

Εφθασε η στιγμη που δεν ημουν πλεον ψυχραιμος...

Ε:Μεγαλε τον καταλογο 1ον τον πηρα μονος,δεν μου τον εφερες εσυ...2ον δεν ειμαι υποχρεωμενος να μυρισω τα νυχια μου ουτε να κατσω να τον ψαχουλεψω απο ολες τις πλευρες του για να ανακαλυψω τα μυστικα του...3ον ηξερες να μου πεις οτι δεν σερβιρεις κρυα σοκολατα παρολο που τελικα τετοια μου εφερες,αλλα δεν ηξερες να με προειδοποιησεις οτι αλλαζει η κοστολογηση...4ον ακομα κι αν προσπερασω το γεγονος της χαλια εξυπηρετησης-αργοποριας-ταλαιπωριας,που στο διαολο ειναι η μουσικη του club γιατι εγω δεν ακουω τιποταααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετα απο αυτο και αποφευγοντας να τον
μονο και μονο επειδη κατα βαθος δεν φταιει αυτος αλλα τα αφεντικα του,που φυσικα δεν ηταν εκει,αποφασισα να πληρωσω για να τα εχω πρωτα καλα με τον εαυτο μου και μετα να αναφερω το περιστατικο σε οσους περισσοτερους μπορω μηπως και αλλαζοντας λιγο η ποσοτητα της πελατειας βαλουν μυαλο καποιοι καποιοι........

Τελος να συμπληρωσω πως οι περισσοτερες παρεες μαζι και οι διπλανοι με τους οποιους συνομιλησα αλλα και αλλοι που ξαφνικα καλλουνταν να πληρωσουν αρκετα περισσοτερα απ αυτα που υπολογιζαν,εφευγαν αγανακτισμενοι και διολου ικανοποιημενοι.Δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαινω βραδυ,ειναι σιγουρα ομως η πρωτη που συναντω αυτο το συστημα της ανατιμησης After 10 o'clock και ειναι σιγουρα Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ "...." ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2)Κουβέρ και … Πονηριές

«Πήγαμε να φάμε, σε κεντρικό εστιατόριο. Όταν ήρθε ο λογαριασμός, πρόσεξα ότι μου είχαν χρεώσει κουβέρ. Διαμαρτυρήθηκα και μου το αφαίρεσαν, από το λογαριασμό».

«Στο λογαριασμό, μου χρέωσαν ψωμί, που δεν είχα παραγγείλει. Όταν διαμαρτυρήθηκα, μου απάντησαν ότι το ψωμί αντικατέστησε το κουβέρ και η χρέωσή του είναι πολιτική της επιχείρησης».

Είναι καταγγελίες, που δεχόμαστε, τις τελευταίες μέρες, όλο και συχνότερα, στο ΚΕ.Π.ΚΑ. Για το λόγο αυτό, ενημερώνουμε τους Καταναλωτές:

• Σύμφωνα με την 1/7.5.2007 αγορανομική διάταξη, που ισχύει, από τις 24 Μαΐου 2007, τα κέντρα και τα καταστήματα εστίασης, αναψυχής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης δεν επιτρέπεται να χρεώνουν, στην πελατεία τους, το λεγόμενο ΚΟΥΒΕΡ (σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα, πετσέτες, οδοντογλυφίδες κ.λπ.).
• Σύμφωνα με τις αγορανομικές διατάξεις, για τα καταστήματα εστίασης, όλα τα προσφερόμενα είδη (ψωμί, ψωμί με βούτυρο, ψωμί με πατέ ελιάς, εμφιαλωμένο νερό, που πολλές φορές, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή, που καταργήθηκε το κουβέρ, χρεώνονται, αντί του κουβέρ) αναγράφονται, υποχρεωτικά, στους τιμοκαταλόγους, με τις αντίστοιχες τιμές τους. Ο πελάτης μπορεί να τα παραγγείλει, όπως όλα τα υπόλοιπα είδη. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε ενέργεια του καταστηματάρχη να χρεώσει είδη, όπως ψωμί, ψωμί με βούτυρο, εμφιαλωμένο νερό κ.λπ., που ο πελάτης δεν έχει παραγγείλει, αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας.

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. καλεί τους Καταναλωτές να ελέγχουν τους λογαριασμούς τους και να αρνούνται να πληρώσουν κουβέρ ή «μεταλλαγμένο» κουβέρ.

Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ., τηλ. 2310-233333, ώρες 09:00 – 14:30, για τα μέλη και 12:30 – 14:30, για τα μη μέλη

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ολοι εχουμε ζησει παρομοιες καταστασεις....αναφερομαι ιδιαιτερα στην καφετερια....η λυση ειναι μια εμπαργκο να μην ξαναπατησεις το ποδι σου εκει....εαν το εκαναν ολοι οι αγανακτησμενοι αυτο να δειτε για ποτε θα συμορφωνονταν μερικοι.

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
αυτα τα μαγαζια ειναι ολα για κλωτσιες 0 σεβασμος 0 ηθικη και συν της αλλης πληρωνεις και τον κωλο σου.εγω συχναζω σε ενα μαγαζι στα β.προαστεια,οταν μια φορα αργησαν δεκα λεπτα να με σερβιρουν την αλλη μερα εμαθα οτι ο σερβιτορος εχασε τη δουλεια του επειδη ο υπευθυνος του ειπε οτι οι καλοι πελατες δεν πρεπει να περιμενουν ουτε 10 δευτερολεπτα.

Επισκέπτης
Έχεις απόλυτο δίκιο και η κάθε αγανάκτηση είναι δικαιολογημένη . Το θέμα όμως είναι ότι η Ελληνική Οικονομία έχει ένα και μόνο κανόνα . Θα σου τα αρπάξω και άρπαξέ τα εσύ απο κάποιον άλλον . Η νοοτροπία φταίει και όχι το εν λόγω μαγαζί . Ξεκινάει απο την απόδειξη που ΔΕΝ κόβουμε και φτάνει μέχρι το δημόσιο χρήμα .
Αν ψάξεις το site έχει ένα θέμα για τους G700 . Εκεί θα δεις ότι πάρα πολλοί επικροτούσαν την ιδιωτική πρωτοβουλία και νταβατζιλίκι και μάλιστα με βαρύγδουπες εκφράσεις .Άρα ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων επικροτεί το φαινόμενο που περιέργαψες . Άρα καλά κάνουν ...

DMW

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί ρε παιδιά σβήνετε το όνομα του μαγαζιού και δεν το αφήνετε μήπως και σώσουμε τους επόμενους?? Δεν βλέπω πουθενά στους κανόνες του φορουμ να απαγορεύετε η δημοσίευση ονομάτων καταστημάτων. Εδώ αφήνετε κακιές κριτικές για όλα τα υπόλοιπα είτε "σπίτια" είναι είτε στούντιο, αυτό μας πείραξε..?
Άλλωστε η ενημέρωση για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές δεν είναι ο στόχος...?

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
είμαι της δουλειάς και πίστεψέ με, καλά θα έκανες να φώναζες στον σερβιτόρο σαν να ήταν το αφεντικό. Τι ζώο είναι αυτός που κάθεται σε τέτοιο μαγαζί να δουλέψει; αυτός φταίει που δε σου μάζεψε το τραπέζι, που δε γύρισε πίσω το μιλκσέϊκ, που δε σου έφερε φυστίκια, που δε σε ενημέρωσε και που ΑΡΓΗΣΕ!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Μου στείλανε αυτά τα 2 και είπα να τα βάλω για ενημερωθει ο κόσμος...το όνομα της καφετέριας το έσβησα για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με το σάιτ.

1) Καταγγελια Για Καφετερια!!!!!!!
Εχουμε και λεμε......Εχθες 9/7/07 ειχα την ατυχη,οπως αποδειχθηκε,ιδεα να παω για εναν καφε,μια μπυρα βρε αδερφε,σε γνωστο μαγαζι της παραλιακης που θα αναφερω αργοτερα,για να μην τσαντιστω εκ των προτερων κι αρχισω να γραφω αρλουμπες!!!
H αφιξη στο μαγαζι εγινε στις 10 το βραδυ,υπο την συνοδεια δυο πανεμορφων δεσποινιδων....αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!!
Τα γεγονοτα με την σειρα που εξελιχθηκαν εχουν ως εξης......αρχικα βρισκουμε ενα τραπεζακι το οποιο και καπαρωνουμε αμεσως καθοτι οι ευκαιριες μας θα ηταν λιγες εξαιτιας του κοσμου που επισης αμεριμνος απολαμβανε το ποτο του διπλα στην θαλασσα! Επανω στο τραπεζι βρισκοντουσαν ακομη τα αδεια ποτηρια των εκ διαφυγης προηγουμενων πελατων ,οποτε και φωναζουμε το παλικαρι του service,να ρθει να τα μαζεψει για να μην μπερδευτουν και νομιζουν οτι καθομασταν απο πριν.......το παλικαρι ηρθε κι εφυγε με την υποσχεση πως ΚΑΠΟΙΟΣ θα συμμαζεψει(κατι το οποιο αργησε ποοοοολυ να γινει)και θα ερθουν και για παραγγελια...
Η ωρα περνουσε.. και περνουσε μεχρι που υστερα απο πολλα ταματα αξιωθηκαμε να εχουμε τον εξης διαλογο...
Service:Παρακαλω...
Εγω:θα παρουμε μια μπυρα ταδε..μια μπυρα τινα...και μια κρυα σοκολατα
S:Δεν σερβιρουμε κρυα σοκολατα μετα τις δεκα....υπαγεται στα ροφηματα!
Ε: (κατοπιν συνεννοησεως)Τοτε ενα μιλκ σεικ σοκολατα!

Εδω να σημειωσω πως βρισκω απαραδεκτο τον εξαναγκασμο της παραγγελιας μιλκ σεικ εναντι κρυας σοκολατας,δυο παρομοιων ροφηματων που ομως διαφερουν σημαντικα που αλλου....στην τιμη!

Το παλικαρι φευγει κατοπιν δυσκολιων με το συστημα,εχοντας ομως δειξει να καταλαβαινει τι ζητησαμε!

Η ωρα ξεκιναει παλι τα δικα της και κυλαει ανεξελεγκτα,χωρις ομως να εχω βαλει στο στομα μου ουτε μια γουλια μπυρας αλλα ουτε και νερου που το περιμενα εναγωνιωδως μαζι με το μαζεμα των προηγουμενων ποτηριων(τα πιωμενα)
Αισιως κατα τις 11++++++ καταφθανει η παραγγελια,που να σημειωσω χρειαστηκε να καθοδηγησω ΕΓΩ τον παλικαρα ωστε να μας βρει,αφου τον λυπηθηκα που γυρναγε σαν την αδικη καταρα ψαχνοντας να βρει γιατι του περισεψαν δυο μπυρες και ενα μιλκ σεικ στον δισκο του!!

Ως εδω μπορω να πω ημουν ακομη ψυχραιμος.........η συνεχεια ομως φροντισε να με

Ο δισκος λοιπον ερχεται αφηνει τα περιεχομενα του και μαντεψτε την κατασταση στο τραπεζι αφου παρηλθε.........1)οι 2 μπυρες σωστες μεν,χωρις ποτηρια δε 2)το μιλκ σεικ ειχε τα κεφια του και για να γελασουμε μπηκε σε μικρο ποτηρι ,αφησε το παγωτο καπου στη διαδρομη και θυμιζε,ω ναι, μια -ζεστη- κρυα σοκολατα 3)απουσιαζαν παντελως τα συνοδευτικα τυπου φυστικιον,αλλα εδω δεν ειχαμε ποτηρια θα μου πεις και 4)αλλα ΤΟ καλυτερο...τα πιωμενα βρισκοντουσαν ακομα στη γνωριμη θεση τους!!!!!!!!!! ΟΟΟΟΟΥΕΑΗΗΗΗ!!!!!

Σ αυτην τη χρονικη στιγμη(11:25 συγκεκριμενα) η που θα με επιαναν τα διαολια μου
η που θα με περναν τα γελια
Ευτυχως(η δυστυχως για τους θαμωνες)συνεβη το 2ο και αφου το ειδαμε στην πλακα ειπαμε ενα δεν γμτ με τις φιλες μου και .........

Η συνεχεια ομως επιφυλασαι τη μεγαλυτερη εκπληξη της βραδιας και δυστυχως ουτε που το φανταζομουν.....
Κοιταω την αποδειξη να δω τι χρωσταω(εκεινη τη στιγμη κατεφταναν τα παρελκομενα που στην κυριολεξια ουρλιαζαμε να μας φερουν)και τι να δω
8ε+8ε+7ε...λεω δεν μπορει λαθος κανανε και σπευδω να φωναξω το παλικαρι για να διορθωθει πριν γινει κανα μπερδεμα!!!!(εδω να σημειωθει πως πριν ερθει βεβαιωθηκα απο τον καταλογο που πηρα ΕΓΩ απο διπλανο τραπεζι ,πως οι μπυρες κοστιζαν 6ε+5ε)Ακολουθησε ο εξης διαλογος...:

S:Παρακαλω....
Ε:εχει γινει καποιο λαθος με την αποδειξη(του τη δινω)
S: (Αφου την κοιταει)Οχι κυριε που βλεπετε το λαθος,δεν υπαρχει κανενα....
Ε: still cool...Ελεγξα τις τιμες του καταλογου και αναφερεται 5ε+6ε ενω στην αποδειξη αναγραφεται 8ε+8ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και μου λεει το θεϊκο.....ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠO ΤΙς ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ....ΑΠΟ ΤΙς ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ BAR-CLUB Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ.....

Εφθασε η στιγμη που δεν ημουν πλεον ψυχραιμος...

Ε:Μεγαλε τον καταλογο 1ον τον πηρα μονος,δεν μου τον εφερες εσυ...2ον δεν ειμαι υποχρεωμενος να μυρισω τα νυχια μου ουτε να κατσω να τον ψαχουλεψω απο ολες τις πλευρες του για να ανακαλυψω τα μυστικα του...3ον ηξερες να μου πεις οτι δεν σερβιρεις κρυα σοκολατα παρολο που τελικα τετοια μου εφερες,αλλα δεν ηξερες να με προειδοποιησεις οτι αλλαζει η κοστολογηση...4ον ακομα κι αν προσπερασω το γεγονος της χαλια εξυπηρετησης-αργοποριας-ταλαιπωριας,που στο διαολο ειναι η μουσικη του club γιατι εγω δεν ακουω τιποταααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετα απο αυτο και αποφευγοντας να τον
μονο και μονο επειδη κατα βαθος δεν φταιει αυτος αλλα τα αφεντικα του,που φυσικα δεν ηταν εκει,αποφασισα να πληρωσω για να τα εχω πρωτα καλα με τον εαυτο μου και μετα να αναφερω το περιστατικο σε οσους περισσοτερους μπορω μηπως και αλλαζοντας λιγο η ποσοτητα της πελατειας βαλουν μυαλο καποιοι καποιοι........

Τελος να συμπληρωσω πως οι περισσοτερες παρεες μαζι και οι διπλανοι με τους οποιους συνομιλησα αλλα και αλλοι που ξαφνικα καλλουνταν να πληρωσουν αρκετα περισσοτερα απ αυτα που υπολογιζαν,εφευγαν αγανακτισμενοι και διολου ικανοποιημενοι.Δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαινω βραδυ,ειναι σιγουρα ομως η πρωτη που συναντω αυτο το συστημα της ανατιμησης After 10 o'clock και ειναι σιγουρα Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ "...." ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2)Κουβέρ και … Πονηριές

«Πήγαμε να φάμε, σε κεντρικό εστιατόριο. Όταν ήρθε ο λογαριασμός, πρόσεξα ότι μου είχαν χρεώσει κουβέρ. Διαμαρτυρήθηκα και μου το αφαίρεσαν, από το λογαριασμό».

«Στο λογαριασμό, μου χρέωσαν ψωμί, που δεν είχα παραγγείλει. Όταν διαμαρτυρήθηκα, μου απάντησαν ότι το ψωμί αντικατέστησε το κουβέρ και η χρέωσή του είναι πολιτική της επιχείρησης».

Είναι καταγγελίες, που δεχόμαστε, τις τελευταίες μέρες, όλο και συχνότερα, στο ΚΕ.Π.ΚΑ. Για το λόγο αυτό, ενημερώνουμε τους Καταναλωτές:

• Σύμφωνα με την 1/7.5.2007 αγορανομική διάταξη, που ισχύει, από τις 24 Μαΐου 2007, τα κέντρα και τα καταστήματα εστίασης, αναψυχής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης δεν επιτρέπεται να χρεώνουν, στην πελατεία τους, το λεγόμενο ΚΟΥΒΕΡ (σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα, πετσέτες, οδοντογλυφίδες κ.λπ.).
• Σύμφωνα με τις αγορανομικές διατάξεις, για τα καταστήματα εστίασης, όλα τα προσφερόμενα είδη (ψωμί, ψωμί με βούτυρο, ψωμί με πατέ ελιάς, εμφιαλωμένο νερό, που πολλές φορές, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή, που καταργήθηκε το κουβέρ, χρεώνονται, αντί του κουβέρ) αναγράφονται, υποχρεωτικά, στους τιμοκαταλόγους, με τις αντίστοιχες τιμές τους. Ο πελάτης μπορεί να τα παραγγείλει, όπως όλα τα υπόλοιπα είδη. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε ενέργεια του καταστηματάρχη να χρεώσει είδη, όπως ψωμί, ψωμί με βούτυρο, εμφιαλωμένο νερό κ.λπ., που ο πελάτης δεν έχει παραγγείλει, αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας.

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. καλεί τους Καταναλωτές να ελέγχουν τους λογαριασμούς τους και να αρνούνται να πληρώσουν κουβέρ ή «μεταλλαγμένο» κουβέρ.

Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ., τηλ. 2310-233333, ώρες 09:00 – 14:30, για τα μέλη και 12:30 – 14:30, για τα μη μέλη
απαραδεκτη συμπεριφορα!πρεπει να βρεθει μια λυση!

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Η συγκεκριμενες καταγγελιες αυτες κυκλοφορουν προσφατα σε mail.Στο συγγεκριμενο μαγαζι της παραλιακης πηγαινω μονο για ποτο βραδυ και δεν εχω παρει ποτε καταλογο.Επειδη μπορει και να ειναι απλα δυσφημιση καποιου ανταγωνιστη εχει επιβεβαιωσει κανενας απο εδω αυτη την απατη?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Η συγκεκριμενες καταγγελιες αυτες κυκλοφορουν προσφατα σε mail.Στο συγγεκριμενο μαγαζι της παραλιακης πηγαινω μονο για ποτο βραδυ και δεν εχω παρει ποτε καταλογο.Επειδη μπορει και να ειναι απλα δυσφημιση καποιου ανταγωνιστη εχει επιβεβαιωσει κανενας απο εδω αυτη την απατη?
εαν προκειται για δυσφημιση,αλλαζει τελειως το θεμα

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
γνωριζει κανεις τελικα τι εχει γινει???

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
εαν προκειται για δυσφημιση,αλλαζει τελειως το θεμα
Εμενα με εκφραζει ετσι οπως ειναι γραμμενο: χωρις κανενα ονομα μαγαζιου
-Μα καλα ΠΟΤΕ σε κανενα/καμια δεν εχει τυχει κατι αντιστοιχο??
-Αν οχι, οκ. Η αγνοια ειναι δυναμη, αλλωστε!
-Εχω δουλεψει χροοοοονια νυχτα & σε πααααααρα πολλα μεγαλα/γνωστα clubs. Επιτρεψτε μου, να εχω αλλη αποψη. ;)
Ααααα & μη παραπονεθειτε, φυσικα (καλοκαιρακι ειναι, ολο & καπου θα παμε)αν πληρωσετε μπυρα σα σαμπανια( :tickedoff:) η κατι σε μπριζολα σαν... αστακο!! :grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Μου ήρθε κι εμένα αυτό το mail!!
Να γραφτεί το όνομα του μαγαζιού;

Επισκέπτης
Καλά κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί. Μακάρι να σερβίρει και ΣΚΑΤΑ αντί ποτών και να τα χρεώνει 10€/ποτήρι.

Αφού εξακολουθεί να είναι γεμάτο, για να μην συνεχίσει έτσι; Εφόσον θεωρείται "in" να πηγαίνουν να τους σερβίρουν ΣΚΑΤΑ.

Από την άλλη όμως, το θέμα με το κουβέρ το θεωρώ ηλίθιο.Παντού χρεώνουν κουβέρ, σε όλο τον κόσμο, γιατί να μην χρεώνουν κι εδώ;

Άλλο μεγάλο πρόβλημα
Οι Μπόμπες.

Σε όλα τα νυχτερινά κέντρα στην Ελλάδα σερβίρουν αποκλειστικά μπόμπες.
Τυχαίνει να πίνω κυρίως ουίσκι Jhonnie Walker. Αυτό που αγοράζεις από την κάβα δεν έχει καμία σχέση με τα ΣΚΑΤΑ που σου σερβίρουν σε όλα , χωρίς εξαίρεση τα μαγαζιά της Ελλάδας.

Σε μπουζουκάδικο 1ης κατηγορίας το χειμώνα, πλήρωσα 160€ για ένα μπουκάλι black label.

Η αηδία που μου σερβίρανε δεν είχε καμία σχέση με Jhonnie Walker black label.
Δεν έμοιαζε ούτε το χρώμα ρε πούστη μου! Για τη γεύση δεν το συζητάω. Κάτι μεταξύ χύμα οινοπνεύματος, καραμελοχρώματος, vix για εντριβές και πετρέλαιου ήταν.
Δεν μιλάμε για ποτά καν. Μιλάμε για δηλητήρια.  Με αυτά δεν μεθάς. Δηλητηριάζεσαι.Πόσο πολύ γαμιούνται οι άνθρωποι τελικά ;

OP
OP
W

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν έμοιαζε ούτε το χρώμα ρε πούστη μου! Για τη γεύση δεν το συζητάω. Κάτι μεταξύ χύμα οινοπνεύματος, καραμελοχρώματος, vix για εντριβές και πετρέλαιου ήταν.
Δεν μιλάμε για ποτά καν. Μιλάμε για δηλητήρια.  Με αυτά δεν μεθάς. Δηλητηριάζεσαι.Πόσο πολύ γαμιούνται οι άνθρωποι τελικά ;

Για να σου λύσω την απορία δεν ήταν ούτε οινόπνευμα ούτε πετρέλαιο...αυτά είναι πολύ ακριβά...απόσταγμα δυαλυτών από απόβλητα βιομηχανιών χρωμάτων είναι.

Επισκέπτης
Ακούω, βλέπω, διαβάζω για τα καριολίκια που ρίχνετε σε αυτά τα μαγαζιά (και με το δίκιο σας), αλλά κάθε Σάββατο εκεί θα σας πετύχω :)

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Καλά κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί. Μακάρι να σερβίρει και ΣΚΑΤΑ αντί ποτών και να τα χρεώνει 10€/ποτήρι.

Αφού εξακολουθεί να είναι γεμάτο, για να μην συνεχίσει έτσι; Εφόσον θεωρείται "in" να πηγαίνουν να τους σερβίρουν ΣΚΑΤΑ.

Από την άλλη όμως, το θέμα με το κουβέρ το θεωρώ ηλίθιο.Παντού χρεώνουν κουβέρ, σε όλο τον κόσμο, γιατί να μην χρεώνουν κι εδώ;

Άλλο μεγάλο πρόβλημα
Οι Μπόμπες.

Σε όλα τα νυχτερινά κέντρα στην Ελλάδα σερβίρουν αποκλειστικά μπόμπες.
Τυχαίνει να πίνω κυρίως ουίσκι Jhonnie Walker. Αυτό που αγοράζεις από την κάβα δεν έχει καμία σχέση με τα ΣΚΑΤΑ που σου σερβίρουν σε όλα , χωρίς εξαίρεση τα μαγαζιά της Ελλάδας.

Σε μπουζουκάδικο 1ης κατηγορίας το χειμώνα, πλήρωσα 160€ για ένα μπουκάλι black label.

και σκεψου οτι σερβιρουν μπομπες για να κερδισουν ποσο?? 10 ευρω σε ένα μπουκάλι που πουλάνε από 100-200 ευρώ...μόνο φτύσιμο τους πρέπει.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Σοβαρότατο θέμα...Θέλω να πω κάτι. Την προηγούμενη ακριβώς Πέμπτη με παρέα της εταιρείας πήγαμε για φαγητό στο Κολωνάκι σε γνωστό μαγαζί. Παρήγγειλα μέσα από τον κατάλογο ένα σνίτσελ το οποίο ως φαγητό είναι στα ΤΟΡ 5 μου. Παρεπιπτόντως μέχρι να αποφασίσουν οι άλλοι 2 της παρέας τα δικά τους κοίταγα αυτά που έγραφε δίπλα στο σνίτσελ (πχ ρυζότο, πατάτες τηγανιτές, φρέσκια σάλτσα ντομάτας, mix salad) ως συνοδευτικά και την περιγραφή (πχ σνίτσελ χοιρινού) και πιο δίπλα την τιμή 13.50 (δεν το σχολιάζω αυτό όσα θέλουν παίρνουν).
Επαναλαμβάνω είναι Πέμπτη βράδυ και έρχεται το σνίτσελ συνοδευμένο με (ακριβώς) 7 πατάτες στρογγυλές τηγανητές (είναι ο τυχερός αριθμός της κοπελιάς μου και μου έκανε εντύπωση!), ένα μίγμα βρασμένων πολύχρωμων πιπεριών κομμένες ζουλιέν (έτσι δεν το λένε;) και τρία (!) κολοκυθάκια βραστά μαζί με ένα μικρό μπουκετάκι μπρόκολο (το οποίο σιχαίνομαι...). Δεν είπα τίποτα αλλά το κράτησα.
Παρασκευή είναι να βγούμε με την κοπέλα μου. Αποφασίζω να προτείνω να πάμε στο ίδιο σημείο ήθελε μετά να περπατήσουμε λίγο στο Κολωνάκι να χαζέψουμε βιτρίνες χέρι χέρι (τα γνωστά γυναικεία...). Ξαναπαίρνω (είμαι και κολλημένος) σνίτσελ το οποίο προσέξτε Παρασκευή στον κατάλογο έχει πλέον 14.50 ευρώ. Λέω αύξηση πήρε το πετρέλαιο το πρωί και δεν το πήρα χαμπάρι (!).
Έρχεται το σνίτσελ και ενώ το έχω περιγράψει στη δικιά μου και το περιμένει να φάει από το πιάτο μου παραδοσιακά μια μπουκιά όπως και εγώ από το δικό της (κοτο-φιλέτο) αλλά και να φάει το μπρόκολο που αυτή της αρέσει...ΝΑ Η ΕΚΠΛΗΞΗ:
σνίτσελ συνοδεία μανιταριών(!), ρύζι με καλαμπόκι, και μια πηρουνιά άγρια (;) χόρτα στην άκρη. Κοιταγόμαστε, μου λέει η δικιά μου το αμίμητο: "...βρε, σίγουρα ήσουν εδώ με παιδιά της εταιρείας χτες ή με καμιά γκόμενα σε κανένα κλαμπάκι τρυγύρναγες και δεν ξέρεις πως το σερβίρουνε;"
Αντε να της πω και για την τιμή...Από τη μια ήθελα να πέσω κάτω από τα γέλια από την άλλη ένιωσα ένα πόνο στο καλάμι από την κλωτσιά που έφαγα επειδή νόμιζε ότι αργίζω να σκεφτώ τι να της απαντήσω. φωνάζω το γκαρσόν και του τα λέω..."βρε μεγάλε χτές το και το και μάλιστα διαφορά τιμής, κτλ κτλ).
Και το γκαρσόν μου λέει το αμίμητο επίσης: "κύριε σας θυμάμαι αλλά η τιμή του πιάτου αλλάζει ανάλογα με το τι συνοδευτικό μπορεί να σερβιριστεί κάθε μέρα"
προφανώς ήταν περιτό να τον ρωτήσω πότε η περιγραφή του καταλόγου (άσχετα πλέον τιμής) θα ταίριαζε και στο πιάτο αφού η κοπέλα μου μου πήρε το χέρι μου και το φίλησε λέγοντας μου συγγνώμη και ότι με αγαπά και άλλες τέτοιες γλυκο-μαλακιούλες...

Η στιγμή εκείνη ήτνα δύσκολη. Ήθελα να βαρέσω και το γκαρσόνι και τη δικιά μου. Δεν ήξερα από που να αρχίσω όμως και έδωσα τόπο στην οργή... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom