Πριν μια βδομαδα και ωρα 20 00 απογευματινη ζητησαμε δωματιο για λιγες ωρες στο ξενοδοχειο ΟΛΥΜΠΙΚ του χαλανδριου...ο ρεσεπιονιστ απαντησε χαμογελωντας με ειρωνικο στυλακι οτι τα δωματια ειναι κλεισμενα με διανυκτερευσεις.Σημερα και ωρα 17οο τηλεφωνησα για να μη βρεθουμε παλι εξ απροοπτου και ελαβα την ιδια απαντηση.Δε νομιζω οτι δεν υπαρχουν δωματια για λιγες ωρες αλλα οι ιδιοκτητες τα χρεωνουν με διανυκτερευση...δεν ηταν σαββατοβραδο η καποια αργια που μπορει να δικαιολογηθει κατι τετοιο.Θα ζητησω απο τον αντμιν αλλα και τους μοντερειτορ να βγαλουν απο τη λιστα το εν λογο ξενοδοχειο.Την ιδια ωρα υπηρχαν δωματια στα ξενοδοχεια,αμαρουσιου,αγ παρασκευης,νεας ερυθραιας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καταγγελία για ξενοδοχείο olympic χαλανδρίου...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spiderdom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Απλό είναι το θέμα.
Οπως αν μια τάνα δεν μας ικανοποιήσει, έτσι και αν σε ένα ξενοδοχείο το παίζουν "ιστορία" απλά τρώνε μαύρο.
Τάνες και ξενοδοχείο δόξα τω Θεό υπάρχουν να φαν και οι κότες. Πάμε αλλού μόρτη.
Καλά έκανες και το ανέφερες. Για να ενημερωθούν όσοι μένουν κοντά στην περιοχή.
Οπως αν μια τάνα δεν μας ικανοποιήσει, έτσι και αν σε ένα ξενοδοχείο το παίζουν "ιστορία" απλά τρώνε μαύρο.
Τάνες και ξενοδοχείο δόξα τω Θεό υπάρχουν να φαν και οι κότες. Πάμε αλλού μόρτη.
Καλά έκανες και το ανέφερες. Για να ενημερωθούν όσοι μένουν κοντά στην περιοχή.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
σε αυτό το ξενοδοχείο (μετά την ανακαινηση) εχω παει 4 φορες μεσα στο χρόνο.
με ενημερωσαν απο την ρεσεψιον οτι πλεον δεν είναι ακριβώς ξενοδοχείο ημιδιαμονής, αλλά κανονικο ξενοδοχειο 9ενω τα υπολοιπα 3 της αλυσιδας ειναι καθαρά ξενοδοχεια ημιδιαμονης).
Επίσης μου ειπαν οτι δεν κανουν κρατησεις απο το τηλ.
Εγω και τις 4 φορες που πηρα τελικα δωματιο ήταν το ακριβό , αυτό με το τζακούζι που συνήθως δεν το κλεινει κανεις δια διανυκτερευση γιατι είναι ακριβό.
Σαν δωματιο και σαν χωρος-καθαριοτητα αξιζει παρα πολύ. Απλά η μονη επιλογη που εχει καποιος εκει ειναι να παρει δωματιο με τζακούζι για ημιδιαμονη, μιας και τα υπολοιπα δωματια ειναι σχεδον παντα κλεισμενα με διανυκτερευση.
Επίσης να αναφέρω πως δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με τον ρεσεψιονιστ.
Τωρα ο φιλος ο spiderdom ίσως να επεσε σε άλλον ρεσεψιονίστ που δεν ηταν και τόσο διακριτικός και επαγγελματίας..
με ενημερωσαν απο την ρεσεψιον οτι πλεον δεν είναι ακριβώς ξενοδοχείο ημιδιαμονής, αλλά κανονικο ξενοδοχειο 9ενω τα υπολοιπα 3 της αλυσιδας ειναι καθαρά ξενοδοχεια ημιδιαμονης).
Επίσης μου ειπαν οτι δεν κανουν κρατησεις απο το τηλ.
Εγω και τις 4 φορες που πηρα τελικα δωματιο ήταν το ακριβό , αυτό με το τζακούζι που συνήθως δεν το κλεινει κανεις δια διανυκτερευση γιατι είναι ακριβό.
Σαν δωματιο και σαν χωρος-καθαριοτητα αξιζει παρα πολύ. Απλά η μονη επιλογη που εχει καποιος εκει ειναι να παρει δωματιο με τζακούζι για ημιδιαμονη, μιας και τα υπολοιπα δωματια ειναι σχεδον παντα κλεισμενα με διανυκτερευση.
Επίσης να αναφέρω πως δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με τον ρεσεψιονιστ.
Τωρα ο φιλος ο spiderdom ίσως να επεσε σε άλλον ρεσεψιονίστ που δεν ηταν και τόσο διακριτικός και επαγγελματίας..
φιλε zero δε μπορω να πιστεψω οτι στη γαμοπεριοχη μου και καθημερινη και ωρα 17:00 απογευματινη το ξενοδοχειο δεν ειχε δωματια...επειδη συνεβει 2 φορες σε μενα...ενω και αλλοι φιλοι αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα...θελω να ξερω γιατι ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΑ????....ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ ΣΤΗ ΛΕΩΦ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ,,,,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ....
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΝ...ΕΞ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
φιλε zero δε μπορω να πιστεψω οτι στη γαμοπεριοχη μου και καθημερινη και ωρα 17:00 απογευματινη το ξενοδοχειο δεν ειχε δωματια...επειδη συνεβει 2 φορες σε μενα...ενω και αλλοι φιλοι αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα...θελω να ξερω γιατι ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΑ????....ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ ΣΤΗ ΛΕΩΦ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ,,,,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ....
τι να πω ρε φιλε, δεν ξερω...
γραφω και εγώ τα πράγματα όπως τα έζησα, εχω να πάω απο τον Μαρτη εκει, αλλά ειχα μεινει ευχαριστημένος.
γιατι δεν δινουν ευκολα δωματια για ημιδιαμονη δεν μπορω να το καταλάβω,
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τι να πω ρε φιλε, δεν ξερω...
γραφω και εγώ τα πράγματα όπως τα έζησα, εχω να πάω απο τον Μαρτη εκει, αλλά ειχα μεινει ευχαριστημένος.
γιατι δεν δινουν ευκολα δωματια για ημιδιαμονη δεν μπορω να το καταλάβω,
εσύ ήσουν πρόσφατα στον τρίτο όροφο που ακουγόταν η γκόμενα;
Πριν μια βδομαδα και ωρα 20 00 απογευματινη ζητησαμε δωματιο για λιγες ωρες στο ξενοδοχειο ΟΛΥΜΠΙΚ του χαλανδριου...ο ρεσεπιονιστ απαντησε χαμογελωντας με ειρωνικο στυλακι οτι τα δωματια ειναι κλεισμενα με διανυκτερευσεις.Σημερα και ωρα 17οο τηλεφωνησα για να μη βρεθουμε παλι εξ απροοπτου και ελαβα την ιδια απαντηση.Δε νομιζω οτι δεν υπαρχουν δωματια για λιγες ωρες αλλα οι ιδιοκτητες τα χρεωνουν με διανυκτερευση...δεν ηταν σαββατοβραδο η καποια αργια που μπορει να δικαιολογηθει κατι τετοιο.Θα ζητησω απο τον αντμιν αλλα και τους μοντερειτορ να βγαλουν απο τη λιστα το εν λογο ξενοδοχειο.Την ιδια ωρα υπηρχαν δωματια στα ξενοδοχεια,αμαρουσιου,αγ παρασκευης,νεας ερυθραιας.
ποια είναι ακριβώς η καταγγελία?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
εσύ ήσουν πρόσφατα στον τρίτο όροφο που ακουγόταν η γκόμενα;
αν φωναζε "οϊ, βάϊ" εγω ήμουνα....
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗΣ .....
Εγώ πάλι πρίν το Πάσχα, πήρα τηλ για ημι. μου είπε οκ €30. Δεν το χρησιμοποίησα όμως λόγω αλλαγής σχεδίων.. δεν είδα κανένα πρόβλημα. Θα το δώ την επόμενη εβδομάδα και θα ενημερώσω..
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Το ξενοδοχείο όπως μας ενημέρωσε πριν λίγο με mail ο ιδιοκτήτης δεν είναι ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Βγήκε λοιπόν κι απ' τον κατάλογο με τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής.
Επισκέπτης
να βαλει ταμπελα στην εισοδο λοιπον,οπως παλια εβαζαν στο μεταξι οι νοικοκυραιοι την γνωστη "εδω κατοικει οικογενεια"..Το ξενοδοχείο όπως μας ενημέρωσε πριν λίγο με mail ο ιδιοκτήτης δεν είναι ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Βγήκε λοιπόν κι απ' τον κατάλογο με τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής.
να βαλει ταμπελα στην εισοδο λοιπον,οπως παλια εβαζαν στο μεταξι οι νοικοκυραιοι την γνωστη "εδω κατοικει οικογενεια"..
Σοβαρα μιλας ?
....
500 φαγαδικα 300 κομμωτηρια και 200 μπαρακια στο χαλανδρι και ουτε ενα ξενοδοχειο....Ειμαστε πολυ προνομιουχοι!!!!
παντως αισθανομαι ευχαριστημενος που εφυγε απο το καταλογο...
δικαιωθηκε ο αγων σου!!!