Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
hi..αξίζει να ξεπαρθενιαστείς απο αυτή τη θεογκόμενα???Ακούω γνώμες και εμπειριες καλες και κακες...
Hi νεοφώτιστε.. Για την πρώτη σου φορά νομίζω ότι δεν είναι υποχρεωτικό να είναι θεογκόμενα με την έννοια της φοβερής Καρολίνας , οπότε δεν κοιτάς και καμμία που να έχει καλές κριτικές από όλους ?hi..αξίζει να ξεπαρθενιαστείς απο αυτή τη θεογκόμενα???Ακούω γνώμες και εμπειριες καλες και κακες...
Δεν ειναι μονο να ειναι θεογκομενα γιατι σαν νεος αυτο κοιτας περισοτερο,να ειναι και σωστη με τους πελατες και οχι καμια ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ ;) ;) ;) ;)hi..αξίζει να ξεπαρθενιαστείς απο αυτή τη θεογκόμενα???Ακούω γνώμες και εμπειριες καλες και κακες...
Πηγαινε καλυτερα και πες και στην κοπελα οτι ειναι η πρωτη φορα με την Αλινα απο Δροσοπουλου και Βουρβαχη!Θα σε αφησει βλακα!!δηλαδή απο συμπεριφορά η κοπέλα είναι κομπλέ;Δηλαδή που λέει ο λόγος θα κάτσει και λίγο παραπάνω αν αργήσω βρε αδερφέ...η θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιες;Απο άποψη καθαριότητας είναι καθαρή;
inai to kama sutra kyrie takh eisai theos, na baleis bouleuths na xortasoume gamisia!!!! kama sutra for everhi..αξίζει να ξεπαρθενιαστείς απο αυτή τη θεογκόμενα???Ακούω γνώμες και εμπειριες καλες και κακες...
ειναι τωρα στην αγιου μελετιου 37 μεχρι τις 23.00.Παίδες επέστρεψε η Καρολιναρα?
Που κορίτσι μου? Ξέρεις?απο την Δευτερα θα ξαναπιασει δουλεια...
ξεκουραζεται....Που κορίτσι μου? Ξέρεις?