Νέα

Κάργια Ελληνίδα (αληθινή ιστορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lasme64

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
57
Πόντοι
1
οχιιι πηρε τις γαρδενιες και πηγε σε σκυλαδικο να ξεχασει την ατιμη που τον προδωσε και πηγε για μανικιουρ πεντικιουρ με τη κολητη της...  και πεταγε στη τραγουδιαρα γαρδενια ...και επινε τζονυ μπλακ λειμπελ  :orchestra: :orchestra:

Καλως εγινε σκνιπα; μετα πηγε για βρωμικο μιχαλακοπουλου κ πηγε ξερασε εξω απο το σπιτι της αλλα διαπθστωσε οτι παλι λειπει το τουτου;

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Βασικά καλύτερη η αγαμία παρά να πάει καμιά με τέτοια υπερμπάζα σαν και του λόγου σας,πρέπει να είναι αγάμητη κάποια για να σας την μπαίνει
ρε λουζέρια? Είναι ευχαρίστηση να βλέπεις τόσο δυστυχή πλάσματα σαν και σας.

Προτείνω να ανοίξετε σύλλογο ανδρών κατά των ελλεηνίδων,να λέτε τον πόνο σας, να πίνετε ρετσινούλες
και να φαντασιώνεστε Ρωσίδες γιατί είστε και λιμασμένοι πως θα τις πληρώσετε.

Αχ καύλα :wanker:
ετσι ρε  :uzi: :uzi: :uzi:
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

Καλως εγινε σκνιπα; μετα πηγε για βρωμικο μιχαλακοπουλου κ πηγε ξερασε εξω απο το σπιτι της αλλα διαπθστωσε οτι παλι λειπει το τουτου;
αφου ηπιε το κωλο του για να ξεχασει το δικο της.... πηγε φυλης πηδηξε ενα χαντακι γτ γκομενα δε του καθοτανε και πηγε στο μπαλκονι της πεσει για να αυτοκτονησει.... αλλα ηταν χαμηλα και την εβγαλε με καταγμα.... τελικα πηγε νοσοκομειο για πλυση στομαχου..γιατι εκτος απο γκαντεμης ηταν και μεθυσμενος ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lasme64

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
57
Πόντοι
1
αφου ηπιε το κωλο του για να ξεχασει το δικο της.... πηγε φυλης πηδηξε ενα χαντακι γτ γκομενα δε του καθοτανε και πηγε στο μπαλκονι της πεσει για να αυτοκτονησει.... αλλα ηταν χαμηλα και την εβγαλε με καταγμα.... τελικα πηγε νοσοκομειο για πλυση στομαχου..γιατι εκτος απο γκαντεμης ηταν και μεθυσμενος ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο νοσοκομειο παιχτηκε τιποτα;
Επιστρεφω σε λιγο η δουλεια με καλει αγαπητη

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

ολα παιζουν... βαλε φαντασια και συνεχισε το στορυ...εγω στερεψα απο ιδεες... βαλε και συ κανα χερακι ρε λιακοοο!!!!!!!!!!  :bounce: :bounce:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
η μοναξια στη φαση που ειμαι ειναι επιλογη μου... φιλαρακι..και απο το να σαλιαριζω με κομπλεξικα σαν και εσενα προτιμω να περναω την ωρα μου εδω... μην υποτιμας το σαιτ γιατι και εσυ μελος του εισαι και απο οτι καταλαβαινω παλιο... αρα οταν δε ξερεις ενα ατομο και τη ζωη του καλητερα να το βουλωνεις.... α και μη ξεχασω κανε και κανα σταυρο που μπαινει κανα βυζακι η μ..κι εδω και βλεπεις και πως ειναι...... χαχαχαχα

μπα ..και μπα...!!

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Βασικά καλύτερη η αγαμία παρά να πάει καμιά με τέτοια υπερμπάζα σαν και του λόγου σας,πρέπει να είναι αγάμητη κάποια για να σας την μπαίνει
ρε λουζέρια? Είναι ευχαρίστηση να βλέπεις τόσο δυστυχή πλάσματα σαν και σας.

Προτείνω να ανοίξετε σύλλογο ανδρών κατά των ελλεηνίδων,να λέτε τον πόνο σας, να πίνετε ρετσινούλες
και να φαντασιώνεστε Ρωσίδες γιατί είστε και λιμασμένοι πως θα τις πληρώσετε.

Αχ καύλα :wanker:

αγαμητη και εσυ....αραχνες...

δεν πειραζει....σε αλλη ζωη

:hi:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
αγαμητη και εσυ....αραχνες...

δεν πειραζει....σε αλλη ζωη

:hi:

ναι ρε.. οσοι δε συμφωνουν μαυτα που λες ειναι αγ@@... εσυ εισαι ο γ@@@ εκτος και αν πιανετε η παλαμη σου για σεξ....  :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εχομε εξελιξεις τυποι.....(οι γαμιολες να πανε να πλυνουν κανα σωνρακο..)

Η τυπισα εχει ανακρουσει πρυμνα.....

ε ρε γλεντια....

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ο φιλος μου εντωμεταξυ γαμαει ηδη αλλη τυπισα....και εχει αρχισει να γαμαει και την ιδια

ω ρε γλεντια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο φιλος μου εντωμεταξυ γαμαει ηδη αλλη τυπισα....και εχει αρχισει να γαμαει και την ιδια

ω ρε γλεντια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ γαμας καθολου η μονο ο φιλος σου??
ψηστον να τις παρετε παρτουζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom