Μαγκες, ιστορια προσφατη αδελφου κολλητου.
Του λεει η γκομενα του , το απογευμα εχω πολυ δουλεια σπιτι και θα μου παρει μεχρι αργα το βραδυ. Λεει οκ. Κατα τις 8μμ περναει απο το σπιτι της, δεν βλεπει αυτοκινητο απεξω, φωτα σβηστα - μενει σε μονοκατοικια. Στελνει μηνυμα πως εισαι, πως παει το διαβασμα, και του λεει σπιτι ειμαι διαβαζω. Τον παιρνει και τηλ και του λεει μια απο τα ιδια. Του λεει που εισαι εσυ, λεει σπιτι του παει για μπανιο (ενω ηταν απεξω απο το σπιτι) και κλεινουν το τηλεφωνο. Εντω μεταξυ ειχε περασει απο λελουδοπωλειο να στειλουν λελουδα, και ειχε δωσει το κινητο της. Σκαει απεξω απο το σπιτι η λελουδου με τα λελουδα , την βλεπει ηταν παρακατω σε σκοτεινο μερος, αλλα κανεις στο σπιτι. Παιρνει τηλεφωνο η λελουδου το γκομενακι τρεις φορες, δεν το σηκωναι το τηλεφωνο. Τον παιρνουν πισω, του λενε ουδεις στο σπιτι. Λεει απο μεσα του, ΣΩΩΩΠΠΠΑΑΑ!!! Τι να τα κανουμε τα λελουδα, να ταπαμε αυριο?? Λεει ναι, στο μνημα (δεν το ειπε αυτο). Προφανως ειδε τις 3 κλησεις η γαμιολα και πηρε πισω τηλεφωνο. Η λελουδο δεν ειχε φυγει ακομα. Της λέει τι παιζει και ξεκουμπιζεται να ερθει. Στο ενδιαμεσο , καθως οδηγουσε να ερθει, τον παιρνει τηλ και του λεει τι εκανες εκει κτλ. Της λεει ειμαι εδω και μια ωρα απεξω απο το σπιτι σου, οταν μιλησαμε στο τηλ ημουν ηδη απεξω και μου ειπες οτι εισαι σπιτι και διαβαζεις, ηρθε και η λελουδου και δνε βρηκε κανεναν. Καπου εκει την ειδε να στριβει την γωνια του σπιτιου της με το αυτοκινητο της . Εβαλε μπρος και εφυγε χωρις να ξαναμιλησει μαζι της παροτι εκεινη εβαλε λυτοςυ και δεμενους να τα ξαναφτιαξουν. Εν ολιγοις, αι ελληνιδαι ειναι πουτανες!
Ακουω γνωμες