Νέα

Καραμέλα σχετικά με τους πηδηχτρώνες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μια καραμέλα σχετικά με τα ξενοδοχεία ημιπαραμονής , που έχει πιπιλιθεί πολυ είναι ότι "έχουν κάμερες και σε τραβάνε βίντεο και τα πουλάνε μετά σε βίντεοκλαμπ για τσόντες".
Την καραμέλα είναι λογικό να την πιπιλάνε μικρά καργιολάκια που θέλουν δώρα από το γκόμενο , θέλουν βόλτα με πόρσε , θέλουν να τις βγάζει για φαγητό με λογαριασμους 150€+ ... αλλά ... ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΎΝ.
Λογικό είναι να τη διαβάζει και στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν , όπου οι μαλακισμένες ανάμεσα σε τόσες μαλακίες (όσες οι κόκκοι άμμου της Σαχαρας στην 1000η δύναμη) , άλλη μία δεν λέει κάτι.

ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ????????/
Πολύ δεν πάει;

Υπάρχει κανείς , που να άκουσε ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΔΡΑΣ βιντεοσκοπήθηκε και είδε το εαυτό του σε τσόντα;

Μιλάω για συγκεκριμένο πρόσωπο , υπαρκτό όμως ...

όχι ιστοριες ...

"Εγώ μια φορά που έπινα καφέ με τον κολλητό μου ναουμ ήταν εκεί και ο Στίνης ο Σουγιάς , ο οποίος είχε μαζί του έναν τέταρτο ξάδελφό του από το χωριό που είχε μαζί του το μπατζανάκη της συμπεθέρας του προξηνητή της μπακάλισας που ψώνιζε η ξαδέλφη της μάνας του φασόλια μαυρομάτικα και αυτουνού ένας φίλος είχε πάει στο ΧΨΩ γαμηστρώνα να γαμήσει τη γκόμενα/βίζιτα και τον τραβήξανε βίντεο και μετά είδε τσόντα με την πάρτη του στο βίντεο κλάμπ του άνω τρικόρφου καρδίτσης" ...

Άσε κάτι που τσόντες που κυκλοφορούν με δήθεν λήψεις από κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία , κάνουν μπαμ ότι ειναι τσόντες  στημένες από 3 χλμ και μόνο κρετίνοι θα έχαβαν ότι πρόκειται για κάμερες.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
συμφωνω απολυτα.
και για να πω και την καφριλα μου,στο φιναλε ας με καμαρωσουν κιολας,τιμη μου και καμαρι μου.Αποψη που αλλαζει βεβαια αν ειμαι παντρεμενος,αλλα παραταυτα ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες να σε δουνε,και αφ'εταιρου αν μπει στην διαδικασια καποιος να σε εκβιασει, μπορεις παρα πολυ ευκολα να λυσεις το θεμα μεσω αστυνομιας χωρις να ανοιξει ρουθουνι

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Μια καραμέλα σχετικά με τα ξενοδοχεία ημιπαραμονής , που έχει πιπιλιθεί πολυ είναι ότι "έχουν κάμερες και σε τραβάνε βίντεο και τα πουλάνε μετά σε βίντεοκλαμπ για τσόντες".
Την καραμέλα είναι λογικό να την πιπιλάνε μικρά καργιολάκια που θέλουν δώρα από το γκόμενο , θέλουν βόλτα με πόρσε , θέλουν να τις βγάζει για φαγητό με λογαριασμους 150€+ ... αλλά ... ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΎΝ.
Λογικό είναι να τη διαβάζει και στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν , όπου οι μαλακισμένες ανάμεσα σε τόσες μαλακίες (όσες οι κόκκοι άμμου της Σαχαρας στην 1000η δύναμη) , άλλη μία δεν λέει κάτι.

Πολύ δεν πάει;

Υπάρχει κανείς , που να άκουσε ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΔΡΑΣ βιντεοσκοπήθηκε και είδε το εαυτό του σε τσόντα;

όχι ιστοριες ...

"Εγώ μια φορά που έπινα καφέ με τον κολλητό μου ναουμ ήταν εκεί και ο Στίνης ο Σουγιάς , ο οποίος είχε μαζί του έναν τέταρτο ξάδελφό του από το χωριό που είχε μαζί του το μπατζανάκη της συμπεθέρας του προξηνητή της μπακάλισας που ψώνιζε η ξαδέλφη της μάνας του φασόλια μαυρομάτικα και αυτουνού ένας φίλος είχε πάει στο ΧΨΩ γαμηστρώνα να γαμήσει τη γκόμενα/βίζιτα και τον τραβήξανε βίντεο και μετά είδε τσόντα με την πάρτη του στο βίντεο κλάμπ του άνω τρικόρφου καρδίτσης" ...

Άσε κάτι που τσόντες που κυκλοφορούν με δήθεν λήψεις από κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία , κάνουν μπαμ ότι ειναι τσόντες  στημένες από 3 χλμ και μόνο κρετίνοι θα έχαβαν ότι πρόκειται για κάμερες.
Συμφωνώ χοντρικά με τα παραπάνω. Προσωπικά πιστεύω πως τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι σοβαρές επιχειρήσεις, και προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ μία συγκεκριμένη περίπτωση κάποιου ο οποίος να έχει βιντεοσκοπηθεί εν αγνοία του σε ξενοδοχείο και στη συνέχεια να προβληθεί το βίντεο στο διαδίκτυο. Από εκεί και έπειτα, εάν είναι να σε βιντεοσκοπήσουν και να σε εκβιάσουν, αυτό μπορεί κάλλιστα να γίνει και στο σπίτι μίας γκόμενας και όχι σε ένα ξενοδοχείο.
Όσον αφορά τη δικαιολογία από γκόμενες ότι δεν πάνε σε ξενοδοχείο για να μη βιντεοσκοπηθούν, προσωπικά δεν μου έχει προβληθεί ποτέ μία τέτοια δικαιολογία, αν και δεν αποκλείεται κάποιες όντως να τη χρησιμοποιούν.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.280
Πόντοι
22.785
ποσοσ που με νιαζι οτι κ να κανουνε..............
θα δουνε κ τη φλογα μου......tatto. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ κι εγώ,αν και δεν είναι διόλου απίθανο κάποια να έχουν,ίσως και για προσωπική χρήση του ιδιοκτήτη.
Η ίδια πάντως φημολογία λέει πως οι τσόντες που γυρίζονται διοχετεύονται σε μακρινές χώρες ώστε να μην γίνουν γνωστές από τους "πρωταγωνιστές"-πελάτες του ξενοδοχείου.Βέβαια με το ίντερνετ και την τεχνολογία όλο και κάτι θα είχε φτάσει εδώ,όσο μακριά και να είχε πάει η τσόντα.
Δεδομένο είναι πως έχουν τα μασάζ.

Επισκέπτης
Δεδομένο είναι πως έχουν τα μασάζ.

Και γι'αυτό έχεις ακούσει από κάποιον συγκεκριμένη φάση ? Ή ...
"Εγώ μια φορά που έπινα καφέ με τον κολλητό μου ναουμ ήταν εκεί και ο Στίνης ο Σουγιάς , ο οποίος είχε μαζί του έναν τέταρτο ξάδελφό του από το χωριό που είχε μαζί του το μπατζανάκη της συμπεθέρας του προξηνητή της μπακάλισας που ψώνιζε η ξαδέλφη της μάνας του φασόλια μαυρομάτικα και αυτουνού ένας φίλος είχε πάει στο ΧΨΩ μασατζίδικο για φραπέ/μπριζόλα κτλ και τον τραβήξανε βίντεο και μετά είδε τσόντα με την πάρτη του στο βίντεο κλάμπ του άνω τρικόρφου καρδίτσης" ...

Επισκέπτης
Προσωπικά το θεωρώ τελείως απίθανο γιατί άμα γινόταν , όλο και κάποιος από τους θιγόμενος θα βρισκόταν με κανένα luger ξεχασμένο από τον πόλεμο , κάνενα καλάσνικωφ από Αλβανία μεριά και θα πήγαινε και θα του έκανε του μάγκα που το παίζει σκηνοθετης κάτι τρύπες , σαν την κωλοτρυπίδα της πιο ξεσκιμένης πουτάνας.
Και ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι η τσόνα κυκλοφορούσε στην Ιαπωνία ή στην Αυστραλία , είναι δυνατόν τσόντα με τόσο πρωτότύπο amateur θεματάκι , να μην ανέβαινε σε κανένα τορεντάδικο , στα οποία δόηα το θεό οι έλληνες έχουν πολύ ... σοβαρή παρουσία , οπότε αποκλείεται να έμενε πάνω από χρόνο κρυφή. Οπότε και πάλι θα αποκαλυπτόταν.

Τώρα πάλι να έχει για την πάρτη του ο ιδιοκτήτης του μασατζίδικου ... για να βλέπει και να τραβάει μαλακία ...

Πόσοι από εσάς αν είχατε να ... δουλεύει για σας το προσωπικό ενός μασατζίδικου θα ... σας περίσευε να τον παίξετε;
Εγώ μάλλον θα χρειαζόμουν 1-2 νεφρά το μήνα για μεταμοσχευση !!!!

Επισκέπτης
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μπορεις παρα πολυ ευκολα να λυσεις το θεμα μεσω αστυνομιας χωρις να ανοιξει ρουθουνι

Μπορείς και με 2-3 κατοστάρικα να προμηθευτείς κάτι τέτοιο και πάλι να το λύσεις μόνος, αλλά ... ανοίγωντας τρύπες ... όχι ρουθούνια ...
URL]]

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Μπορείς και με 2-3 κατοστάρικα να προμηθευτείς κάτι τέτοιο και πάλι να το λύσεις μόνος, αλλά ... ανοίγωντας τρύπες ... όχι ρουθούνια ...
http://[URL unfurl="true"]www.enemyforces.net/firearms/ak47.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
νταξει,οκ, απλα προτεινω την πιο λογικη λυση. Δεν αξιζει για μια τσοντα με πρωταγωνιστη εσενα να πας στην ψυρου

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Οντως..δυσκολο να παιζει κατι τετοιο σε ξονοδοχειο
συμφωνω με τους προηγουμενους,

ΚΑΙ υπαρχει και ενας ακομη λογος που δεν υπαρχουν καμερες στα δωματια..
Ο οποιοσδηποτε,με ενα εξοπλισμο σχετικα φτηνο,μπορει να ελενξει αν το δωματιο του εχει καμερα...
και αμα βρει...  φανταστειτε τι μπορει να κανει στον ιδιοκτητη...... :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Οποτε δεν τους συμφερει να περνουν τετοιο ρισκο! ;)

Επισκέπτης
ΚΑΙ υπαρχει και ενας ακομη λογος που δεν υπαρχουν καμερες στα δωματια..
Ο οποιοσδηποτε,με ενα εξοπλισμο σχετικα φτηνο,μπορει να ελενξει αν το δωματιο του εχει καμερα...και αμα βρει...  φανταστειτε τι μπορει να κανει στον ιδιοκτητη......
Οποτε δεν τους συμφερει να περνουν τετοιο ρισκο! ;)

Αυτή είναι όλη η αλήθεια.
Οπότε αφού δεν υπάρχουν κάμερες , να δούμε πότε θα ωριμάσουμε ως λαός , για να σταματήσουμε να λέμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ για κάμερες ...

Replica

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Πολύ δεν πάει;

όχι ιστοριες ...

Πέστα Χρυσόστομε

Replica

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
http://[URL unfurl="true"]www.enemyforces.net/firearms/ak47.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και γιατί να κουβαλάς ολόκληρο γομάρι μαζί σου; με μια μπερέτα την κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σιγά killers - μας πήρανε τα σκάγια.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.