Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Kαραισκου 68-70 Πειραιας (Δήμητρα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Σχετικα νέο στουντιο μαλαξης σε παλαια πολυκατοικια με δωματια καθαρα αλλα με κοινοχρηστο μπανιο μια κοπελα βαρεων βαρων αποχωρηση με συνοπτικες διαδικασιες 50 ευρω όλα αλλα σηκωνει παζαρι ,δεν ενδιαφερθηκα μεχρι που.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Σχετικα νέο στουντιο μαλαξης σε παλαια πολυκατοικια με δωματια καθαρα αλλα με κοινοχρηστο μπανιο μια κοπελα βαρεων βαρων αποχωρηση με συνοπτικες διαδικασιες 50 ευρω όλα αλλα σηκωνει παζαρι ,δεν ενδιαφερθηκα μεχρι που.

Που ???

Παμε παρακατω... περιμενουμε . . .

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Συγνωμη !!! εννοουσα μεχρι ποσο πιο κατω από 50 μπορει να κατεβει η ταριφα.
45€ για μισάωρο. Το είχα επισκεφτεί όταν πρωτοάνοιξε. Είχα γραψει και κριτική αλλά μέσα σε άλλο θέμα μεγάλο και ξέμεινε παραπίσω λόγω των ποσταρισμάτων από τα άλλα μέλη.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
45€ για μισάωρο. Το είχα επισκεφτεί όταν πρωτοάνοιξε. Είχα γραψει και κριτική αλλά μέσα σε άλλο θέμα μεγάλο και ξέμεινε παραπίσω λόγω των ποσταρισμάτων από τα άλλα μέλη.
..δεν θα πρέπει να δεχόμαστε αν η μείωση της τιμής είναι σε συνδυασμό με το χρόνο...

OP
OP
astari51

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Θελεις να την μεταφερεις εδώ τωρα που υπαρχει δικη του σελιδα.

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
κουντουριωτου ειναι η καραισκου?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Θελεις να την μεταφερεις εδώ τωρα που υπαρχει δικη του σελιδα.

Την κριτική την είχα γράψει στις 24/6 επομένως μπορεί να μην ισχύουν όλα όσα γράφω για τις κοπέλες, διότι όπως καλά γνωρίζετε, αυτές έρχονται και παρέρχονται με γοργούς ρυθμούς.

Είναι κανούριο μαγαζί και φουλ μπριζολάδικο. Άνοιξε πριν από λίγες μέρες. Δεν ξέρω αν είναι αδελφό κατάστημα από κάποιο άλλο του κέντρου, αλλα τουλάχιστον αυτές που είδα εκεί μέσα δεν τις έχω ξαναδεί στον Πειραιά.
Σερίφισα μια κοπελα με κοντό αγορέ μαλλί ξυρισμένο από τη μια πλευρά, βαμμένο ξανθό ανοιχτό με ολίγες καστανές ανταύγειες στο πλάι.
Πολύ μεγάλα βυζιά (λόγω πάχους) αλλα και πολύ μεγάλη περιφέρεια επίσης. Άντα το όνομα αυτής.
Δυο κοπέλες παρούσες την ώρα που πήγα εγώ.
Μια λεπτή η Μαίρη ( την οποία και επέλεξα) με μοντελέ σώμα πυκνο μαύρο σπαστό μακρύ μαλλί, χαμογελαστή, ευδιάθετη, με μόνο αρνητικό σημείο την γαμψή της μύτη η οποία της χαλάει την εικόνα στο πρόσωπο.
Βυζί μεγάλο αναλογικα με το λεπτό σώμα της, ελαφρώς πεσμένο δε. Νούμερο δεν ξέρω να υπολογίσω αλλα με την παλάμη μου δεν μπορούσα να το χουφτώσω ολόκληρο.
Η άλλη λέγεται Τζέση (νομίζω) αδιάφορη για τα δικά μου γούστα, ψηλή με έντονη περιφέρεια και μπούτια. Δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες γιατι δεν μου άρεσε οπότε δεν την πρόσεξα ιδιαίτερα.
Δουλεύει και τρίτη κοπέλα εκεί (όμορφη κατα τα λεγόμενα της σερίφισσας) η οποία απουσίαζε σήμερα.

Η τιμές είναι 80€ τα 45 λεπτά και 60€ το μισάωρο.
Κάνω να φύγω λέγοντας τόσα που ζητάς δεν τα βγάζει ούτε το ΑΤΜ.... :grin: :grin:
Μετά από διάφορα παζάρια καταλήξαμε στα 45€ μισάωρο.

Μασαζάκι της πλάκας στα πόδια,  με τυχαια αγγίματα στα επίμαχα σημεία... Επιτρέπει χουφτωμάτα, δάχτυλα παντού, φιλιά μόνο στο σώμα και γλυφομούνι. Πεντακάθαρη και δεκτική χωρίς μα και μου και διάφορες άλλες ξενέρωτες μαλακίες.

Τα δωμάτια με χαμηλό φωτισμό, κλιματισμός σε λειτουργεία,  σφραγισμένη πετσέτα, κοινές παντόφλες και κοινό μπάνιο με μπανιέρα (όχι ντουζιέρα).

Όση ώρα ήμουν μέσα χτύπησε κουδούνι από συναγωνιστή (πιθανώς) τοπον οποίο και περιμένουμε να γράψει τις κριτικές του.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Την κριτική την είχα γράψει στις 24/6 επομένως μπορεί να μην ισχύουν όλα όσα γράφω για τις κοπέλες, διότι όπως καλά γνωρίζετε, αυτές έρχονται και παρέρχονται με γοργούς ρυθμούς.

Είναι κανούριο μαγαζί και φουλ μπριζολάδικο. Άνοιξε πριν από λίγες μέρες. Δεν ξέρω αν είναι αδελφό κατάστημα από κάποιο άλλο του κέντρου, αλλα τουλάχιστον αυτές που είδα εκεί μέσα δεν τις έχω ξαναδεί στον Πειραιά.
Σερίφισα μια κοπελα με κοντό αγορέ μαλλί ξυρισμένο από τη μια πλευρά, βαμμένο ξανθό ανοιχτό με ολίγες καστανές ανταύγειες στο πλάι.
Πολύ μεγάλα βυζιά (λόγω πάχους) αλλα και πολύ μεγάλη περιφέρεια επίσης. Άντα το όνομα αυτής.
Δυο κοπέλες παρούσες την ώρα που πήγα εγώ.
Μια λεπτή η Μαίρη ( την οποία και επέλεξα) με μοντελέ σώμα πυκνο μαύρο σπαστό μακρύ μαλλί, χαμογελαστή, ευδιάθετη, με μόνο αρνητικό σημείο την γαμψή της μύτη η οποία της χαλάει την εικόνα στο πρόσωπο.
Βυζί μεγάλο αναλογικα με το λεπτό σώμα της, ελαφρώς πεσμένο δε. Νούμερο δεν ξέρω να υπολογίσω αλλα με την παλάμη μου δεν μπορούσα να το χουφτώσω ολόκληρο.
Η άλλη λέγεται Τζέση (νομίζω) αδιάφορη για τα δικά μου γούστα, ψηλή με έντονη περιφέρεια και μπούτια. Δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες γιατι δεν μου άρεσε οπότε δεν την πρόσεξα ιδιαίτερα.
Δουλεύει και τρίτη κοπέλα εκεί (όμορφη κατα τα λεγόμενα της σερίφισσας) η οποία απουσίαζε σήμερα.

Η τιμές είναι 80€ τα 45 λεπτά και 60€ το μισάωρο.
Κάνω να φύγω λέγοντας τόσα που ζητάς δεν τα βγάζει ούτε το ΑΤΜ.... :grin: :grin:
Μετά από διάφορα παζάρια καταλήξαμε στα 45€ μισάωρο.

Μασαζάκι της πλάκας στα πόδια,  με τυχαια αγγίματα στα επίμαχα σημεία... Επιτρέπει χουφτωμάτα, δάχτυλα παντού, φιλιά μόνο στο σώμα και γλυφομούνι. Πεντακάθαρη και δεκτική χωρίς μα και μου και διάφορες άλλες ξενέρωτες μαλακίες.

Τα δωμάτια με χαμηλό φωτισμό, κλιματισμός σε λειτουργεία,  σφραγισμένη πετσέτα, κοινές παντόφλες και κοινό μπάνιο με μπανιέρα (όχι ντουζιέρα).

Όση ώρα ήμουν μέσα χτύπησε κουδούνι από συναγωνιστή (πιθανώς) τοπον οποίο και περιμένουμε να γράψει τις κριτικές του.

Αυτή που περιγράφεις, η Άντα μοιάζει μα αυτήν που ήταν στο edelweiss στην Καλιθέα, Αδρομάχης το οποίο έχει κλείσει και ήταν "αδελφάκι" του edelweiss στην Κουντουριώτη.

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτή που περιγράφεις, η Άντα μοιάζει μα αυτήν που ήταν στο edelweiss στην Καλιθέα, Αδρομάχης το οποίο έχει κλείσει και ήταν "αδελφάκι" του edelweiss στην Κουντουριώτη.

δούλεψε πράγματι και ένα φεγγάρι στο Κουντουριώτου 144 ...

belonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Είναι ανοικτό αυτό?

Stories