Νέα

Κάψιμο μετά την ούρηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex_bomb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex_bomb

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
kαλησπέρα παίδες, εχω ενα προβλημα το οποιο με απασχολεί σχετικα με το λαλακη  :jerking:
το οποιο ειναι περιεργο και δεν ειναι ακριβως προβλημα, τι ενοοω....
εδω και αρκετο καιρο γυρω στα 5 6 χρονια, μερικες φορές οταν κατουραγα , μετα ένιωθα ενα κάψιμο το οποιο μετα απο λιγη ώρα πέρναγε.. πήγα στο γιατρό εκανα υπέρηχο, μου βαλε δάχτυλο για τον προστατη** περιεργη εμπειρία  :dancing:
και δεν βρήκε τίποτα..επειδή μικρός είχα φίμωση αλλα δεν μου καναν επεμβαση αλλα με βλαχικο τρόπο τραβηξαν με δυναμη το πετσακι κατι κολογιατροι εκει,φτιαχτηκε το θέμα αλλα γενικά οπως το είδε ενας γιατρός μου πε οτι εχω λιγο στενο χαλινο, αλλα εφοσον γαμω κανονικα δεν υπάρχει προβλημα, το θέμα ειναι οτι ακομα μερικες φορες, αυτο μπορεί να ναι 1 φορα το μήνα, 3 φορες την εβδομάδα , εχω αυτο το κάψιμο μετα την ούρηση με ενοχλέι, υπαρχει κανενας να χει παθει το ιδιο (ασθένειες και τετοια δεν παιζουν παντα προφύλαξη) α, και αυνανισμός καθημερινός....
τι λέτε??

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.588
Πόντοι
12.056
Aει παραταμας βρε Σαβαλα με τις συμβουλες σου...
Εδω ο ανθρωπος δεν μπορει να κατουρισει και εσυ τον χαβα σου..
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.588
Πόντοι
12.056
Ειναι θεμα διατροφης...τοξινες στα ουρα... :think: :think:

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξαναπήγενε να σου κοιτάξουν τον προστάτη. Μπορείς και να κόψεις το πετσάκι σου αλλά αφου κατεβένει άσ' το. Αν έχεις στενό χαλινό θα έπρεπε να σε πονάει πάντα όχι όποτε του έρθει. Και αρρώστια να ταν (φτου μακριά από μας και σας) πάλι θα ήταν κάτι μόνιμο όχι μια στο τόσο.
Πρόσεξε αν τρως κάτι συγκεκριμένο ή αν έχεις κάνει σεξ πρόσφατα ή αν τον έχει παρακάνει  :jerking: πρίν το κάψιμο . Μπορεί να είσαι αλεργικός σε κάτι και να μην το ξέρεις και όταν βγένουν τα "κατάλυπα" να σε καίει. Βάλε μια καπότα και δες αν μετά σε πιάσει κάψιμο. Ή δεν ξέρω... πολύ περίεργο.  :o

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.588
Πόντοι
12.056
Εγω το παθαινω αυτο οταν τρωω σουβλιστα αρνια η καμμια προβατινα με πολυ λιπος...με πολυυ νερο περναει μετα... :dancing: :dancing:

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
αν εχεις κανει γενικη ουρων κοιτα την τιμη στο ουρικο οξυ αν ειναι αυξημενη και κανε σχετικη διαιτα

edit

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κατα αρχην καλησπερα σε ολους τους φιλους που ειναι εδω
Πρωτον κακος δινεται συμβουλες χωρις να ειστε γιατροι
Δευτερον το ιδιο ακριβως πραγμα περασα και εγω πριν μια εβδομαδα και κανοντας μια γενικη ουρων διαπιστωθηκε οτι ειχα ουρολιμωξη και περνοντας την σχετικη αντιβιοση το προβλημα ελαβε τελος.
Θα ηθελα  επισης να αναφερω στο φιλο που εχει το προβλημα οτι αν εχει ουρολιμωξη ειναι νε μεν αστειο το προβλημα του αλλα αν το αφηνει να διονιζεται μπορει να γινει πραγματικα πολυ σοβαρο. :think: :think:

Επισκέπτης
1. Γενική ούρων για να αποκλεισθεί ουρολοίμωξη (αφού πληθείς πρώτα εξωτερικά).
2. Να σε δει ένας δερματολόγος/αφροδισιολόγος για να αποκλεισθεί η βαλανοποσθίτιδα ή η ουρηθρίτιδα. Είναι ερεθισμένο (ερυθρό)το έξω στόμιο της ουρήθρας; Βγαίνει κάποιο έκκριμα;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Δεν εισαι ουρολόγος όμως αρα τις ιδιες παπαριες λές και συ όπως οι υπόλοιποι!!!!!!!!

(δεν ειναι προσωπικο αλλα με τους γιατρους εχω κολλημα).

Αυτος ο βλαχικος τροπος θεραπευσης της φιμωσης μας εχει καταστρεψει όλους. περιμένοντας στον παιδιατρο διαβασα σε παιδιατρικό περιοδικό οτι το πετσακι δεν κάνει να το κατεβαζουμε βιαια γιατι σπανε οι ιστοι και αντικαθιστουνται απο λιγότερο ελαστικους ιστους!!! Η γιατρος βεβαια οταν της το ειπα μου ειπε ασε τι λενε τα περιοδικα (τοτε κυρα μου βαλε στην αναμονη το playboy και το διαβασε με να καβλωσουμε λίγο.
Βεβαια το αρθρο καποιος αλλος ΓΙΑΤΡΟΣ το ειχε γραψει οχι ταξιτζης.

Απο προσωπικη πειρα οταν τον παιζεις και οταν πηδας δεν νοιωθεις κατι την επομένη μερα εχεις ενα γενικοτερο τσουξιμο. Αν κατουρας και χυνεις χωρις πόνο η λογικη λέει οτι δεν ειναι η ουρηθρα. Αν θελεις να πας σε γιατρο Βγαλε ενα βιντεο τον λαλακη σηκωμενο και δειξτο στο γιατρο!!

OP
OP
S

sex_bomb

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κατα αρχην καλησπερα σε ολους τους φιλους που ειναι εδω
Πρωτον κακος δινεται συμβουλες χωρις να ειστε γιατροι
Δευτερον το ιδιο ακριβως πραγμα περασα και εγω πριν μια εβδομαδα και κανοντας μια γενικη ουρων διαπιστωθηκε οτι ειχα ουρολιμωξη και περνοντας την σχετικη αντιβιοση το προβλημα ελαβε τελος.
Θα ηθελα  επισης να αναφερω στο φιλο που εχει το προβλημα οτι αν εχει ουρολιμωξη ειναι νε μεν αστειο το προβλημα του αλλα αν το αφηνει να διονιζεται μπορει να γινει πραγματικα πολυ σοβαρο. :think: :think:

σωστος, αλλα για να σας βγαλω απο ολα αυτα, δεν ζηταω γιατρο, ζηταω απλα να μαθω αν το εχει παθει κανεις,
1.πηγα σε δερματολογο στο συγγρου, ειναι η θεια μ, τιποτα
2.πηγα σε ουρολογο με εξετασε και με υπερηχο και με δακτυλικη εξεταση προστατη που ειναι οτι καλυτερο,ακομα και απο υπερηχο,
3, εκανα 3 φορες ουρολογικες εξετασεις, ολα τζετ ουτε ουρικο οξυ ουτε τιποτα μικροβια 0

OP
OP
S

sex_bomb

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
1. Γενική ούρων για να αποκλεισθεί ουρολοίμωξη (αφού πληθείς πρώτα εξωτερικά).
2. Να σε δει ένας δερματολόγος/αφροδισιολόγος για να αποκλεισθεί η βαλανοποσθίτιδα ή η ουρηθρίτιδα. Είναι ερεθισμένο (ερυθρό)το έξω στόμιο της ουρήθρας; Βγαίνει κάποιο έκκριμα;
χαιρομαι που εισαι γιατρος, με ανακουφιζει ιδιαιτερα, λοιπον φιλε μ οπως ειπα και παραπανω, τα κανα ολα που ειπες, ουτε εκριμα μου δαν και την ουρηθρα, κοιτα δεν ειναι κατι που να μην μπορω να γαμω, η με ποιανει συνεχεια, απλα ξερεις με απασχολει που και που, ειναι μια ασυμπτωματικη κατασταση που βεβαια και οι γιατροι δεν εδειξαν και καμια ιδιαιτερη ανησυχια εφοσον οι εξετασεις βγηκαν οκ, παντως παρατηρησα οτι οταν με επιασε οταν επινα πολυ νερο ανακοφιζομουνα την 3 φορα που πηγαινα για ουρα, απλα μερικες φορες με το καψιμο οταν κατουραγα ενιωθα μια δυσκολια στην ουρηση που διαβασα οτι αυτο οφειλεται στο χαλινο..δεν ξερω παντως αφου μου παν αν γαμαω και δεν με ενοχλει ειναι οκ, τι να πω,

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παθαινω το ιδιο πραγμα οταν ξεχναω να πινω νερο για μερες και τρωω μαλακιες.
Απο τοτε που το πηρα χαμπαρι πινω δυο λιτρα νερο την ημερα και ειμαι τζετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom