Νέα

Κάποιες πληροφορίες για μένα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostikas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kostikas123

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας ειμαι νεος στο forum και θελω να σας πω πως ειμαι πολυ αρκετα ατυχος με τις γυναικες.. Εχω το εξης προβλημα ειμαι παρα πολυ ντροπαλος απεναντι τις ενω με τους φιλους μου ειμαι ακριβως το αντιθετο, και αυτος ειναι ο λογος πιστευω που ειμαι ατυχος! την ομορφια την εχω δεν μπορω να πω (δεν ψωνιζομαι προς θεου απλα μου το εχουν πει αρκετα ατομα...και ουτε ειμαι κανενας βρωμιαρης και τετοια... μπανιο μερα παρα μερα κανω και πλενομαι καθε μερα γενικως..) Με κοιταζουν παραδειγμα αρκετα κοριτσια και εγω σαν μ****** και ντροπαλος που ειμαι περιμενω να καηνουν την πρωτη κινηση αυτες! Ενω απο την ντροπη μου δεν μπορω να τις πλησιασω:(! δεν ξερω τη προβλημα ειναι αυτο!

τι γνωμες εχετε για να αλλαξει αυτο το πραγμα?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καταρχάς να μας πεις περίπου πόσων χρονών είσαι.
Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να κατατοπιστώ και να ξέρω τι να σου απαντάω

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σορυ φιλαρακο αλλα για αρχη ξεκινα το μπανιο καθε μερα κι οχι παραμερα...ημαρτον στο 2008 ζουμε....τις μισες μερες κανουμε και 2 την μερα....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Α εδώ να συμφωνήσω με τον πσάχνω.
Γιατί ντρέπεσαι; Έχεις κάποιο κουσούρι; Έχεις φάει ποτέ σου χοντρή χυλόπιτα; Σε έχει προσβάλλει κάποιος;

OP
OP
K

Kostikas123

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σορυ φιλαρακο αλλα για αρχη ξεκινα το μπανιο καθε μερα κι οχι παραμερα...ημαρτον στο 2008 ζουμε....τις μισες μερες κανουμε και 2 την μερα....

δεν πιστευω να εχει διαφορα.. αν υπαρχει εξηγησε μου λιγο!

Γιατί ντρέπεσαι; Έχεις κάποιο κουσούρι; Έχεις φάει ποτέ σου χοντρή χυλόπιτα; Σε έχει προσβάλλει κάποιος;

Οχι απλα δεν ξερω νιωθω μια ντροπη μεσα μου οταν μιλαω στις γυναικες.. κολλαω στην ομιλια, δεν μπορω να τις παρακολουθησω κτλ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εσυ γλυκα θα συμφωνησεις πολλες φορες ακομα με τον πσαχνω ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν πιστευω να εχει διαφορα.. αν υπαρχει εξηγησε μου λιγο!
δεν λεω οτι φταιει αυτο φιλε μου...σαν συμβουλη το ειπα...για το προβλημα σου δεν εχω χρονο τωρα,βλεπω μπαλα...αλλη φορα...Γενικα ομως να σου πω να πιστεψεις στον εαυτο σου και να αποκτησεις αυτοπεποιθηση...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Νομίζω ότι άμα είσαι ο εαυτός σου και δεν προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι κάτι που δεν είσαι... Θα ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα. Και να σκέφτεσαι πάντα ότι άμα δεν θέλει... και δεν ενδιαφέρεται η όποια κοπέλα, έ δεν τρέχει και τίποτα. Εκείνη θα χάσει!  
Σκέψου όπως στην οδήγηση... θέλει τόλμη και θράσος. Άμα φοβάσαι και περιμένεις...θα κάνεις 10 χρόνια να φτάσεις εκεί που θες.

Πάντως απ' όσο θυμάμαι μας αρέσει να μας φλερτάρουν και δεν δαγκώνουμε...

οπότε...χαλαρά. Πάνω τους...

και σωστά...φρόντισε να είσαι καθαρός, αρωματισμένος και προσεγμένα ντυμένος. Ποτέ δεν ξέρεις τί γίνετε...

OP
OP
K

Kostikas123

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Την αλλη εβδομαδα θα μου γνωρισει μια φιλη μου την φιλη της που ειναι πολυ ωραια... τη βηματα πρεπει να ακολουθησω για να τις αρεσω και να κανω τιποτα μαζι τις, διαβασα αυτα που ειπε και ο RonJ για τις συμβουλες και τα παρακατω replys! πιστευω να μπορεσω να ακολουθησω αυτα τα βηματα.. θα το πετυχω λετε?  :huh:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
χαλάρωσε κατ' αρχήν και να είσαι ο εαυτός σου χωρίς υπερβολές
και επιδιξιλίκια ;)

και να είσαι ευγενικός...
βασικά θα δεις πως θα κυλήσει η βραδυά και θα φερθείς ανάλογα... δε ξέρω τι άλλο να πω...

καλή τύχη ;)

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να πείς σε μιά γκόμενα φιλαράκι ειδικά στην περίπτωση σου που θα στην φέρουν έτοιμη στο πιάτο, ανάλογα με την περίπτωση φέρεσαι. Παίξτο όσο πιο άνετος μπορείς κάνε την να γελάσει και μην την κοιτάς σαν χάνος, όσο αφορά τις χυλόπιτες όλοι έχουμε φάει και θα τρώμε στο μέλλον και όποιος σου πεί πως δεν έχει φάει χυλόπιτα λέει μαλακίες, απο τις χυλόπιτες μαθαίνει κανείς πως θα την πέφτει στις γυναίκες!

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Φίλε μάλλον είσαι μαλάκας όχι ντροπαλός αφού ψάχνεις να βρεις λύση στο προβλημα σου εδώ μέσα.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε πιπινολάτρη... άραξε λίγο... δε Μπυράζει ..... ;)

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
αγ.μελετιου 37 για να φυγουν τα χοντρα και βλεπεις επειτα........ :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Νομίζω ότι άμα είσαι ο εαυτός σου και δεν προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι κάτι που δεν είσαι... Θα ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα. Και να σκέφτεσαι πάντα ότι άμα δεν θέλει... και δεν ενδιαφέρεται η όποια κοπέλα, έ δεν τρέχει και τίποτα. Εκείνη θα χάσει!  
Σκέψου όπως στην οδήγηση... θέλει τόλμη και θράσος. Άμα φοβάσαι και περιμένεις...θα κάνεις 10 χρόνια να φτάσεις εκεί που θες.

Πάντως απ' όσο θυμάμαι μας αρέσει να μας φλερτάρουν και δεν δαγκώνουμε...

οπότε...χαλαρά. Πάνω τους...

και σωστά...φρόντισε να είσαι καθαρός, αρωματισμένος και προσεγμένα ντυμένος. Ποτέ δεν ξέρεις τί γίνετε...

Τ' ακουσες νέος!  Καλως τον και οπως λεει η Θάλεια: Χαλαρά... το σφιξιμο βλάπτει...Και η προσπαθεια οπως και η μάθηση θέλαι Επαναληψη! Ξεχνα τις χυλόπιτες.  Οι γυναίκες είναι λιγο λοταρία (ανεξηγητη τύχη ή ατυχία) και λίγο σαν πλανητικό συστημα: Μια φορα να σου κάτσει μέτα αυξανεται η δύναμη της βαρύτητας και πεφτουν σαν μετεωρητές!

Καλώς τηνα και σε σένα Θάλεια.  ΣΩΣΤΗ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom