Νέα

Κάπνισμα + Φόροι = ;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Άκουσα στις ειδήσεις για αύξηση του ΦΠΑ κατά 2 με 3 μονάδες, άρα αύξηση του φόρου και στα τσιγάρα κατά  20 με 40 λεπτά.  :headbang: :headbang: :headbang:

Σκεφτόμενος ότι μία πλειοψηφία καπνίζει τσιγάρα με τον αμερικάνο cowboy  :grin: :grin: :grin:, που κυμαίνονται γύρω στα 3 - 3,5 ευρώ, τώρα με την αύξηση θα πάνε κοντά στα 4 ευρώ.. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Με φόντο αυτήν την αύξηση προτίθεστε να δώσετε 4 ευρω στα τσιγάρα σας την μέρα;;; :think: :think:

Βέβαια, η ερώτηση ισχύει και στην ερώτηση αν καπνίζετε παραπάνω από 1 πακέτο τσιγάρα την μέρα.. :grin: :grin:

:zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Oι μαλακιες πληρωνονται!!!!
Κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεε :fuck1: :fuck1: :zfuck: :2funny:
Υ.Γ.και για να μην εχεις αποριες,ΝΑΙ θα δωσουν...πρεζακια ειναι!!!

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εχεις τιποτε λαθραια???

αυτα με πμ ρε συ...χαχα :2funny: :2funny: :2funny:

Oι μαλακιες πληρωνονται!!!!
Κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεε :fuck1: :fuck1: :zfuck: :2funny:
Υ.Γ.και για να μην εχεις αποριες,ΝΑΙ θα δωσουν...πρεζακια ειναι!!!

δυστυχως ετσι ειναι ρε γμτ... εθισμος... βλεπω να μην μπορουν ουτε να το αποχωρησθουν για μιση ωρα...!!!

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Το γύρισα στον καπνό.
Μου βγαίνει φθηνότερα.
Αλλά να σου πω και κάτι:
Το τσιγάρο είναι το καλύτερο αγχολυτικό μου. Αν το κόψω θα δώσω πολύ περισσότερα λεφτά σε γιατρούς για να το ξεπεράσω. Οπότε όσο κα να είναι θα το δώσω.
Είναι καλύτερα δηλαδή να τα δίνω στον Παπακωσταντίνου σε έμμεσους φόρους;

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
οσοι κοψετε το τσιγαρο θα το ριξετε στο ποτο... :uglystupid:

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το γύρισα στον καπνό.
Μου βγαίνει φθηνότερα.
Αλλά να σου πω και κάτι:
Το τσιγάρο είναι το καλύτερο αγχολυτικό μου. Αν το κόψω θα δώσω πολύ περισσότερα λεφτά σε γιατρούς για να το ξεπεράσω. Οπότε όσο κα να είναι θα το δώσω.
Είναι καλύτερα δηλαδή να τα δίνω στον Παπακωσταντίνου σε έμμεσους φόρους;

αυτο που λες ειναι αληθεια...το τσιγαρο περιεχει καποιες ουσιες που αντιδρουν στους νευρωνες του εγκεφαλου που επηρεαζουν την νευρικοτητα...γι'αυτο αν πας να κοψεις το καπνισμα παρατηρειται αυξημενη νευρικοτητα...εχει πλεον εθιστει ο οργανισμος σε μια πιο διαφορετικη λειτουργια...πιο ηρεμη θα μπορουσαμε να πουμε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Άκουσα στις ειδήσεις για αύξηση του ΦΠΑ κατά 2 με 3 μονάδες, άρα αύξηση του φόρου και στα τσιγάρα κατά  20 με 40 λεπτά.  :headbang: :headbang: :headbang:

Σκεφτόμενος ότι μία πλειοψηφία καπνίζει τσιγάρα με τον αμερικάνο cowboy  :grin: :grin: :grin:, που κυμαίνονται γύρω στα 3 - 3,5 ευρώ, τώρα με την αύξηση θα πάνε κοντά στα 4 ευρώ.. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Με φόντο αυτήν την αύξηση προτίθεστε να δώσετε 4 ευρω στα τσιγάρα σας την μέρα;;; :think: :think:

Βέβαια, η ερώτηση ισχύει και στην ερώτηση αν καπνίζετε παραπάνω από 1 πακέτο τσιγάρα την μέρα.. :grin: :grin:

:zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1:

Και 200 εβραιους να φτασει το πακετο παλι εσυ σαν πρεζακι θα τα δινες τυπε μου.
Αρα τι παραπονιεσαι?

Αν εισαι μαγκας και εχεις τον αυτοελεγχο κοψτο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Υπαρχει επισης και το ηλεκτρονικο τσιγαρο για τους ανιατους ναρκομανεις.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μα το κόλπο είναι ότι στα ανεβάζει 20-30 λεπτά κάθε φορά...οπότε λες "δεν γαμιέται"!Έτσι θα γίνει και τώρα...δεν πρόκειται να στα πάνε από 3,20 σε 4,00 ευρώ...δεν είναι κορόιδα!

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Και 200 εβραιους να φτασει το πακετο παλι εσυ σαν πρεζακι θα τα δινες τυπε μου.
Αρα τι παραπονιεσαι?

Αν εισαι μαγκας και εχεις τον αυτοελεγχο κοψτο.

1ον) δεν καπνιζω,

2ον) εχω αυτοελεγχο,

3ον) δεν παραπονεθηκα ερωτηση εκανα...εσυ θα τα δινες;;

Μα το κόλπο είναι ότι στα ανεβάζει 20-30 λεπτά κάθε φορά...οπότε λες "δεν γαμιέται"!Έτσι θα γίνει και τώρα...δεν πρόκειται να στα πάνε από 3,20 σε 4,00 ευρώ...δεν είναι κορόιδα!

ρε φιλε τι 3.70 τι 4 ευρω.. σημασια εχει αν θα πληρωσεις τοσα την μερα, αν καπνιζεις ενα πακετο...φαντασου τους αλλους με 2 και 3 πακετα την μερα!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε φιλε τι 3.70 τι 4 ευρω.. σημασια εχει αν θα πληρωσεις τοσα την μερα, αν καπνιζεις ενα πακετο...φαντασου τους αλλους με 2 και 3 πακετα την μερα!!
Αδελφέ είναι άλλο να σου πάνε το 3.20 στο 3.40 και άλλο στο 4.00!Στην πρώτη περίπτωση η πλειοψηφία θα πει "δεν γαμιέται" ενώ στην δεύτερη υπάρχουν και κάποιοι που θα το ψιλοσκεφτούν!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αδελφέ είναι άλλο να σου πάνε το 3.20 στο 3.40 και άλλο στο 4.00!Στην πρώτη περίπτωση η πλειοψηφία θα πει "δεν γαμιέται" ενώ στην δεύτερη υπάρχουν και κάποιοι που θα το ψιλοσκεφτούν!
Σωστός.Εγω ηδη το έχω κόψει για λόγους υγείας.Οταν έκανα λογαριασμό πόσα θέλω το μήνα βγάινει όσο η δόση ενός μεσαίου αυτοκινήτου το μήνα.Τρελάθηκα

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

οπως θα ψιλοσκεφτουν αν θα το κοψουν ή οχι, ετσι θα σκεφτουν "ρε φιλε πως θα το κοψω μαχαιρι;; ασε σιγα σιγα κι εχει ο Θεος"...οποτε θα το συνεχισουν μεχρι να συνηθισουν την τιμη...καενας μα κανενας τους δεν θα το κοψει επιτοπου..αντε 1 στους 1000...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom