Νέα

Κανένα κώλο, γαμάς;!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 193184
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κανά κώλο γαμάς;;

• ... πάντα!!!

Ψήφοι: 11 19,3%
  • Ναι, αλλά γιατί ρωτάς;;

Ψήφοι: 26 45,6%
  • Φυσικά, πάντα...

Ψήφοι: 5 8,8%
  • Και το ρωτάς;; μόνο κώλο!!

Ψήφοι: 9 15,8%
  • Μόνο άτριχους... (μερακλής)

Ψήφοι: 6 10,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Καθώς οι εποχές αλλάζουν, κάπως έτσι θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε και εμείς στις διαπροσωπικές μας σχέσεις!! Ένα απλό καθημερινό παράδειγμα του Βαγγέλη πηγαίνοντας το πρωί για τη δουλεία του, θα μας πείσει όλους στην αλλαγή που θα αναφερθώ. Στη στάση του λεωφορείου, λοιπόν, ο φίλος μας ο Βαγγέλης συναντάει φίλο και παλίο συμμαθητή γυμνασίου τον Σταμάτη. Αφού φιλιούνται και αγκαλιάζονται (καλές παλιές εποχές), ρωτάει ο Βαγγέλης και δεν μου λες ρε Σταμάτη... κανένα μουνί γαμάς;; Σάστισε ο Σταμάτης, ντράπηκε, μαζεύτηκε και ψέλισε... ξέρεις, εγώ αυτή την περίοδο δεν... είμαι μόνος μου!! Έλα ρε, του λέει ο Βάγγος, σε θυμάμαι απο παιδί ήσουν ντροπαλός σε αυτά τα θέματα... Ήρθε και το λεωφορείο και γλίτωσε και ο Σταμάτης απο το μαρτύριο του!!

Και ρωτάω τώρα, αν τον ρωτούσε ο Βαγγέλης, κανα κώλο γαμάς;; Δεν θα ήταν καλύτερα για όλους;; Η πιο αξιοπρεπής ερώτηση των ημερών μας. Δεν ρωτάς τον άλλον αν είναι πούστης, κώλος είναι σημείο συνάντησης των δυο φύλλων.

Ο άντρας δεν ντρέπεται και αφού χαμογελάσει πονηρά με μια παύση απαντάει με καμάρι παντα!! Αν είναι άντρας, μουνόδειλος, σιχασιάρης, θα απαντησει ναι, αλλα θα ρωτήσει γιατί ρωτάς έτσι ευθαρσώς.
    Ο άντρας ο κωλομπαράς, και εκείνος θα σου απαντήσει με μια φυσικότητα, πάντα... γιατί μόνο κώλο γαμάει, αντρικό βέβαια, αλλά δεν μας νοιάζει κίολας, για να δούμε πως περνάει ο φίλος μας ρωτάμε.
    Ο άλλος ο ύποπτος, βλέπε Σταμάτη απο το παράδειγμα, θα απαντήσει χαριτωμένα, και το ρωτάς;; μόνο κώλο...(δίνω)... που δεν θα στο πει, αλλά θα χαρεί που έχει τόσο ανοιχτή επικοινωνία με έναν γνωστό του!!
    Και φυσικά ο μερακλής, που θα γαμήσει ότι κινείται αρκεί να μοίαζει με γυναίκα στα μάτια του... άτριχο να είναι και οτι να ναι!!

Υ.Γ.1. Η ψηφοφορία έχει συμβολικό χαρακτήρα και λήγει σε 14 μέρες.
    Υ.Γ.2. Όποιος απάντησε χωρίς να διαβάσει, θα φανεί η ειλικρίνεια του...  :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν γουσταρω να βαλω τη πουτσα μου εκει που βγαινουν σκατα τυπε, απλα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
[size=12pt]κωλο δεν γαμαω δεν μπορω να στενευεται ο πουτσος μου
.εσυ μαλλον εισαι μικροτσουτσουνος[/size]

[size=12pt]τι να πιστεψω ρε τυπε εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο
,δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο
εκτος και αν ημουν μικροτσουτσουνος και δεν καταλαβαινα τιποτα στο μουνι
,η αν ημουν κρυφοπουστας.[/size]

[size=12pt]Λακη να πω την αληθεια μου και εγω αν δεν καταλαβαινα τιποτα οταν τον χωνω σε μουνι ισως και να τον εχωνα και στον κωλο.[/size]

[size=12pt]το γαμησι απο τον κωλο ειναι το σεξ των πουστηδων.
δεν μπορεις να το αμφισβητησεις αυτο.για αυτο λεγεται και γαμησι παρα φυση.
γιατι δεν ειναι φυσιολογικο.το φυσιολογικο ειναι να γαμαει ο αντρας το μουνι,και να το λατρευει.[/size]

[size=12pt]Μα γιατι,δεν ειναι το σεξ των πουστηδων ρε λακη;Απο τον κωλο δεν γαμιουνται οι πουστηδες;
απο που γαμιουνται απο την μυτη;[/size]

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Με μία κορμάρα παντρεμένη που ήθελε και σχέση της είχα κάνει εξήγα. Ναι - αλλά μόνο κόλο!
Μου είπε ότι ήμουν ο πρώτος που έχυσε στο στόμα της (και τα κατάπιε κιόλας).

Αυτό το τελευταίο άμα θέλουμε τα πιστεύουμε - δεν έδινε δικαιώματα πάντως....

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Το πιστεψες τυπε;

Πιστεύω ότι βλέπω και ξέρω πως έκανε και πως ζορίστηκε όταν της το έχωσα την πρώτη φορά και πως σιγα - σιγα έμαθε  στις επόμενες.Μια εμπειρια την είχα για να καταλάβω αν προσποιείται ...  Βεβαία μπορει και να με δουλεψε κανονικά και να μην πήρα χαμπάρι ...τι να σου πω;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε, εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις καταλαβει ακομα το τι εστι γυναικα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μεσα απο εδω τυπε θες να σε βοηθησω;

Πως θα μπορεσω μεσα απο εδω να σου δειξω το τι εστι γυναικα;

Γυναικα ειναι η προβολη που της δινει υλη το μυαλο σου, απο εσενα εξαρταται το ειναι της.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Στα αρχιδια μου περι του αδη τυπε, δεν βαζω τη πουτσα μου εκει που βγαινουν σκατα, απλα.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Δεν γουσταρω να βαλω τη πουτσα μου εκει που βγαινουν σκατα τυπε, απλα.

Εδω συμφωνω με τον αρχιμαλακα αμπελοφιλοσοφο σαββιδη ... μονο οι μικροπουλιδες γαμανε κωλο γυναικας, μουνι ... απλα

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
    Καθώς οι εποχές αλλάζουν, κάπως έτσι θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε και εμείς στις διαπροσωπικές μας σχέσεις!! Ένα απλό καθημερινό παράδειγμα του Βαγγέλη πηγαίνοντας το πρωί για τη δουλεία του, θα μας πείσει όλους στην αλλαγή που θα αναφερθώ. Στη στάση του λεωφορείου, λοιπόν, ο φίλος μας ο Βαγγέλης συναντάει φίλο και παλίο συμμαθητή γυμνασίου τον Σταμάτη. Αφού φιλιούνται και αγκαλιάζονται (καλές παλιές εποχές), ρωτάει ο Βαγγέλης και δεν μου λες ρε Σταμάτη... κανένα μουνί γαμάς;; Σάστισε ο Σταμάτης, ντράπηκε, μαζεύτηκε και ψέλισε... ξέρεις, εγώ αυτή την περίοδο δεν... είμαι μόνος μου!! Έλα ρε, του λέει ο Βάγγος, σε θυμάμαι απο παιδί ήσουν ντροπαλός σε αυτά τα θέματα... Ήρθε και το λεωφορείο και γλίτωσε και ο Σταμάτης απο το μαρτύριο του!!

Και ρωτάω τώρα, αν τον ρωτούσε ο Βαγγέλης, κανα κώλο γαμάς;; Δεν θα ήταν καλύτερα για όλους;; Η πιο αξιοπρεπής ερώτηση των ημερών μας. Δεν ρωτάς τον άλλον αν είναι πούστης, κώλος είναι σημείο συνάντησης των δυο φύλλων.

Ο άντρας δεν ντρέπεται και αφού χαμογελάσει πονηρά με μια παύση απαντάει με καμάρι παντα!! Αν είναι άντρας, μουνόδειλος, σιχασιάρης, θα απαντησει ναι, αλλα θα ρωτήσει γιατί ρωτάς έτσι ευθαρσώς.
    Ο άντρας ο κωλομπαράς, και εκείνος θα σου απαντήσει με μια φυσικότητα, πάντα... γιατί μόνο κώλο γαμάει, αντρικό βέβαια, αλλά δεν μας νοιάζει κίολας, για να δούμε πως περνάει ο φίλος μας ρωτάμε.
    Ο άλλος ο ύποπτος, βλέπε Σταμάτη απο το παράδειγμα, θα απαντήσει χαριτωμένα, και το ρωτάς;; μόνο κώλο...(δίνω)... που δεν θα στο πει, αλλά θα χαρεί που έχει τόσο ανοιχτή επικοινωνία με έναν γνωστό του!!
    Και φυσικά ο μερακλής, που θα γαμήσει ότι κινείται αρκεί να μοίαζει με γυναίκα στα μάτια του... άτριχο να είναι και οτι να ναι!!

Υ.Γ.1. Η ψηφοφορία έχει συμβολικό χαρακτήρα και λήγει σε 14 μέρες.
    Υ.Γ.2. Όποιος απάντησε χωρίς να διαβάσει, θα φανεί η ειλικρίνεια του...  :2funny:

Ωραία στρωτή γραφή.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.329
Πόντοι
4.546
Από κάτι βιντεάκια που έχω δει στο internet "καταλάθος" με σκηνές prolapse (όποιος κατάλαβε κατάλαβε) με έχουν κάνει να σιχαθώ το αναλ, γιατί κάθε φορά που το σκέφτομαι, μου έρχονται στο μυαλό αυτές οι απαίσιες σκηνές και μου πέφτει...λειτούργησε σαν το 2 girls 1 cup, ξέρεις ότι θα ξεράσεις, παρόλα αυτά το βλέπεις, δεν φαντάστηκα ότι θα μου άφηνε κουσούρι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom