Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Καθώς οι εποχές αλλάζουν, κάπως έτσι θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε και εμείς στις διαπροσωπικές μας σχέσεις!! Ένα απλό καθημερινό παράδειγμα του Βαγγέλη πηγαίνοντας το πρωί για τη δουλεία του, θα μας πείσει όλους στην αλλαγή που θα αναφερθώ. Στη στάση του λεωφορείου, λοιπόν, ο φίλος μας ο Βαγγέλης συναντάει φίλο και παλίο συμμαθητή γυμνασίου τον Σταμάτη. Αφού φιλιούνται και αγκαλιάζονται (καλές παλιές εποχές), ρωτάει ο Βαγγέλης και δεν μου λες ρε Σταμάτη... κανένα μουνί γαμάς;; Σάστισε ο Σταμάτης, ντράπηκε, μαζεύτηκε και ψέλισε... ξέρεις, εγώ αυτή την περίοδο δεν... είμαι μόνος μου!! Έλα ρε, του λέει ο Βάγγος, σε θυμάμαι απο παιδί ήσουν ντροπαλός σε αυτά τα θέματα... Ήρθε και το λεωφορείο και γλίτωσε και ο Σταμάτης απο το μαρτύριο του!!
Και ρωτάω τώρα, αν τον ρωτούσε ο Βαγγέλης, κανα κώλο γαμάς;; Δεν θα ήταν καλύτερα για όλους;; Η πιο αξιοπρεπής ερώτηση των ημερών μας. Δεν ρωτάς τον άλλον αν είναι πούστης, κώλος είναι σημείο συνάντησης των δυο φύλλων.
Ο άντρας δεν ντρέπεται και αφού χαμογελάσει πονηρά με μια παύση απαντάει με καμάρι παντα!! Αν είναι άντρας, μουνόδειλος, σιχασιάρης, θα απαντησει ναι, αλλα θα ρωτήσει γιατί ρωτάς έτσι ευθαρσώς.
Ο άντρας ο κωλομπαράς, και εκείνος θα σου απαντήσει με μια φυσικότητα, πάντα... γιατί μόνο κώλο γαμάει, αντρικό βέβαια, αλλά δεν μας νοιάζει κίολας, για να δούμε πως περνάει ο φίλος μας ρωτάμε.
Ο άλλος ο ύποπτος, βλέπε Σταμάτη απο το παράδειγμα, θα απαντήσει χαριτωμένα, και το ρωτάς;; μόνο κώλο...(δίνω)... που δεν θα στο πει, αλλά θα χαρεί που έχει τόσο ανοιχτή επικοινωνία με έναν γνωστό του!!
Και φυσικά ο μερακλής, που θα γαμήσει ότι κινείται αρκεί να μοίαζει με γυναίκα στα μάτια του... άτριχο να είναι και οτι να ναι!!
Υ.Γ.1. Η ψηφοφορία έχει συμβολικό χαρακτήρα και λήγει σε 14 μέρες.
Υ.Γ.2. Όποιος απάντησε χωρίς να διαβάσει, θα φανεί η ειλικρίνεια του...
Και ρωτάω τώρα, αν τον ρωτούσε ο Βαγγέλης, κανα κώλο γαμάς;; Δεν θα ήταν καλύτερα για όλους;; Η πιο αξιοπρεπής ερώτηση των ημερών μας. Δεν ρωτάς τον άλλον αν είναι πούστης, κώλος είναι σημείο συνάντησης των δυο φύλλων.
Ο άντρας δεν ντρέπεται και αφού χαμογελάσει πονηρά με μια παύση απαντάει με καμάρι παντα!! Αν είναι άντρας, μουνόδειλος, σιχασιάρης, θα απαντησει ναι, αλλα θα ρωτήσει γιατί ρωτάς έτσι ευθαρσώς.
Ο άντρας ο κωλομπαράς, και εκείνος θα σου απαντήσει με μια φυσικότητα, πάντα... γιατί μόνο κώλο γαμάει, αντρικό βέβαια, αλλά δεν μας νοιάζει κίολας, για να δούμε πως περνάει ο φίλος μας ρωτάμε.
Ο άλλος ο ύποπτος, βλέπε Σταμάτη απο το παράδειγμα, θα απαντήσει χαριτωμένα, και το ρωτάς;; μόνο κώλο...(δίνω)... που δεν θα στο πει, αλλά θα χαρεί που έχει τόσο ανοιχτή επικοινωνία με έναν γνωστό του!!
Και φυσικά ο μερακλής, που θα γαμήσει ότι κινείται αρκεί να μοίαζει με γυναίκα στα μάτια του... άτριχο να είναι και οτι να ναι!!
Υ.Γ.1. Η ψηφοφορία έχει συμβολικό χαρακτήρα και λήγει σε 14 μέρες.
Υ.Γ.2. Όποιος απάντησε χωρίς να διαβάσει, θα φανεί η ειλικρίνεια του...