Νέα

καμερα καταγραφης πορειας αυτοκινητου..ειναι νομιμη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.263
Πόντοι
1.106
Ο αδερφος μου εβαλε δυο καμερες εξω από την επιχειρηση του επειδή του σκασανε δυο φορες το λαστιχο από το καινουριο επαγγελματικο οχημα.Με μαχαιρι η κατσαβιδι.Ολοκαινουριο πανακριβο φορτηγακι.Πηρε αδεια με τη προϋπόθεση οι καμερες να κοιτανε προς το πεζοδρομιο και όχι να καταγραφουν τη κινηση στο δρομο.2 καμερες χιαστι που η μια είναι απέναντι στην άλλη και σαρωνουν ολος το ευρος της επιχείρησης εξωτερικα και πιανουν και τα 3 οχήματα που αφηνει απ εξω.Απο τη στιγμη που τις εγκατεστησε φανερα,ουδεν άλλο περιστατικο συνεβη.
Οι καμερες "στοχευουν" στην πρασια του που ειναι ιδιοκτησια του γι αυτο (κι εγω ο πολιτης ενημερωνομαι σχετικα)
Διαφορετικα εισαι παρανομος

ace_Cha

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Ο νομος περι drones αναφερει διαφορα περι φωτογραφησης βιντεοσκοπησης δημοσιων και ιδιωτικων χώρων, εχει κανεις κατι υποψιν του?

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Γιατί αναθεματιζετε την Ελλάδα για άθλιους νόμους που μας επιβάλλει η ηλίθια ευρωπαϊκή ένωση?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.263
Πόντοι
1.106
Ο νομος περι drones αναφερει διαφορα περι φωτογραφησης βιντεοσκοπησης δημοσιων και ιδιωτικων χώρων, εχει κανεις κατι υποψιν του?
Φυσικα σχεδον τα ιδια και φυσικα υπαρχουν και περιορισμοι για περιοχες υψη κτλ

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, πραγματικά διαβάζω και καραφλιάζω....

Βάλτε κάμερες όπου θέλετε. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό ως αποδεικτικό πείτε απλά πως εκείνη την ώρα είχα το κινητό μου και τράβαγα βίντεο....Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει?  :huh: :huh:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οχι, δεν ειναι συννομη, επειδη καταγραφει δημοσιο χωρο (τον δρομο).

αν την τοποθετήσεις έτσι ώστε να τραβάει ένα μέρος του σβέρκου σου αλλά και τον δρόμο ?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Τα αμερικανακια που κοροιδευουμε εμεις οι εξυπνοι οι ελληνες κανανε αυτο που επρεπε. :S :S :S

https://[URL unfurl="true"]www.dallasnews.com/news/crime/2017/04/05/granbury-man-said-care-swerving-motorcyclists-headed-prison[/img[/URL]]

Αν δεν υπηρχε το video ο παππους θα εμενε ατιμώρητος.  :S :S :S

Συνημμένα

• 1491444324-crum.JPG
    1491444324-crum.JPG
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 11

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Εδώ πάντως δούλεψε μια χαρά η κάμερα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τυποι εχω κλασει στο γελιο.  :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Το μόνο όφελος που έχω αποκομίσει από τη χρήση τετοιας καμερας πέραν της βιντεοσκόπησης ταξιδιών είναι σε δύο περιπτώσεις με σύγκρουση με υπαιτιότητα άλλου οδηγού.
Προσπαθούσαν να κάνουν το άσπρο-μαύρο και όταν τους είπα ότι έχω καταγεγραμμένη τη σύγκρουση και ότι εκτός από τη ζημιά που θα πληρωναν θα τους κάνω και αγωγή για ψευδή καταμήνυση, ψαρωσαν και παραδέχτηκαν την υπαιτιότητα...
Επειδή το επάγγελμά μου είναι σχετικό με αυτοκίνητα στο παρελθόν οι ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου να αποφύγουν ατέρμονες δικαστικές διαμάχες είχαν αιτηθεί τη νομιμοποίηση τις χρήσης τέτοιας κάμερας Αλλά φυσικά το αίτημα έπεφτε στον τοίχο της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων η οποία είναι πανίσχυρη

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Το μόνο όφελος που έχω αποκομίσει από τη χρήση τετοιας καμερας πέραν της βιντεοσκόπησης ταξιδιών είναι σε δύο περιπτώσεις με σύγκρουση με υπαιτιότητα άλλου οδηγού.
Προσπαθούσαν να κάνουν το άσπρο-μαύρο και όταν τους είπα ότι έχω καταγεγραμμένη τη σύγκρουση και ότι εκτός από τη ζημιά που θα πληρωναν θα τους κάνω και αγωγή για ψευδή καταμήνυση, ψαρωσαν και παραδέχτηκαν την υπαιτιότητα...
Επειδή το επάγγελμά μου είναι σχετικό με αυτοκίνητα στο παρελθόν οι ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου να αποφύγουν ατέρμονες δικαστικές διαμάχες είχαν αιτηθεί τη νομιμοποίηση τις χρήσης τέτοιας κάμερας Αλλά φυσικά το αίτημα έπεφτε στον τοίχο της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων η οποία είναι πανίσχυρη

Τυπε ο Duke ειπε ποιος ειναι ο πραγματικος λογος.  :S :S :S

Απαγορευονται οι καταγραφες στην Ελλαδα για να κανουν τα λαμογια τις βρωμοδουλειες τους ανενοχλητα!

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
τυποι εχω κλασει στο γελιο.  :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε λέω έχει πλάκα να τα βλέπεις στην οθόνη σου αλλά για σκέψου να ¨τύχει¨ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; άντε να αποδείξει ο άλλος ότι εσκεμμένα έπεσε πάνω του ο πεζός  :S :S :S

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Ωπα, καλα που το ανεφερες γιατι ηθελα να κανω μνεια σε αυτο. Οντως ισχυει αυτη η απαραδεκτη κατασταση που λες. Επισης οι τραπεζες δεν δινουν POS σε οσους ειναι στον....Τειρεσια!!!! Μιλαμε για απιστευτη ιστορια, για γελια. Πώς ειναι δυνατον το κρατος να σε υποχρεωσει να κανεις κατι, το οποιο εξαρταται απο μια ιδιωτικη συμβαση με εναν ιδιωτη (τραπεζα)?
Εξασφαλισε το κρατος οτι η τραπεζα θα δωσει POS σε ολους?
Ειναι σαν να λεει το κρατος απο αυριο ολοι θα συναλλασσεστε με πιστωτικη (οχι χρεωστικη) καρτα και οι τραπεζες να πουν "εμεις δεν δινουμε πιστωτικη σε οποιον εχει δανειο". Δηλαδη στο 90% των Ελληνων.
Αυτο το θεμα πρεπει να λυθει ΑΜΕΣΑ γιατι ειναι ισως το μεγαλυτερο καραγκιοζιλικι της δεκαετιας.

Επισης πρεπει καποτε οι τραπεζες να υποχρεωθουν να δινουν τις αρνητικές τους απαντησεις ΕΓΓΡΑΦΩΣ για ο,τιδηποτε.

Προφανώς δεν θα ελένξουν κανένα ή θα περιοριστούν σε μεγάλα μαγαζιά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Προφανώς δεν θα ελένξουν κανένα ή θα περιοριστούν σε μεγάλα μαγαζιά
Δεν εχει σημασια ποιον ή τι θα ελεγξουν. Σημασια εχει οτι το κρατος κανονιζει χωρις τον ξενοδοχο, δηλαδη τις τραπεζες, και μετα θα ζηταει ευθυνες απο τον πολιτη, ο οποιος οσο και να θελει δεν μπορει να ειναι νομοτυπος.

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Ε αφου εχεις ολες τις απαντησεις,γιατι ανοιξες νημα ρε τυπε???Για να το παιζεις προφεσσορας και γνωστης????
καλα εσυ το ποσο γελοιος εισαι το καταλαβαμε απ αυτο που ειπες πριν οτι δλδ οι αστυνομικοι ψαρωσαν οταν ειδαν την καμερα και γινανε ευγενικοι! επειδη εισαι και στοκος σου λεω οτι ανοιξα το θεμα οχι γιατι δεν ηξερα τι ποινες επισυρει η παρανομη χρηση καμερας αλλα το ποτε ειναι παρανομη η φανερη καμερα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom