Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.193
- Πόντοι
- 2.046
Καμαριέρα Γκλόρια:1.75 - 29 ετών -63 κιλά έχει και κάποιες ιδιαιτερότητες
Τι είδους ιδιαιτερότητες;
Μήπως είναι κάνα Transformer Mpargalatsus Calampalicatus;
Αν ειναι μουναρα και τα καταπίνει.. εγω θα πεθανωΑνάλογα και με το σε τι φυσική κατάσταση είναι οι δυο τους.
Δε μου λέτε κάτι, αν ξέρετε. Οι γυναίκες πεθαίνουν ποτέ από ανακοπή τελικά, ή είναι στο τέλος μόνο οι άντρες ξανά και ξανά; Έχετε κάποια γνωστή, που να πέθανε από καρδιακό;
Δε λέω, εκ πρώτης όψεως λίγο άσχετη με το θέμα η απορία μου, αλλά μπορεί για κάποιον να παίζει ρόλο, στο αν θα διαλέξει μία οικιακή βοηθό 23 ετών ή μία 29 ετών.
Θα μας δείξει τα βυζγιά τηςΗ νικήτρια του διαγωνισμού θα πάρει αύξηση;
Δε μου λέτε κάτι, αν ξέρετε. Οι γυναίκες πεθαίνουν ποτέ από ανακοπή τελικά, ή είναι στο τέλος μόνο οι άντρες ξανά και ξανά; Έχετε κάποια γνωστή, που να πέθανε από καρδιακό;
Βεβαίως και ναι αγαπητέ φίλε. Για παράδειγμα αν υφίσταται συμφορητικού τύπου ανεπάρκεια, η πρόβλεψη γενικά δεν είναι ευοίωνη για τον / την πάσχοντα / πάσχουσα.Ανάλογα και με το σε τι φυσική κατάσταση είναι οι δυο τους.
Δε λέω, εκ πρώτης όψεως λίγο άσχετη με το θέμα η απορία μου, αλλά μπορεί για κάποιον να παίζει ρόλο, στο αν θα διαλέξει μία οικιακή βοηθό 23 ετών ή μία 29 ετών.