gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Καλησπέρα συνάδελφοι.Το συγκεκριμένο site, όντας καθαρά αντρικό, δεν πρέπει να του λείπει το ποδοσφαιρικό στοιχείο.Μην έχοντας δει όμως ανάλογη ψηφοφορία(απ'όσο ξέρω τουλάχιστον,αν υπάρχει διορθώστε με)είπα να τη δημιουργήσω.Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των τελευταίων(περίπου)10 χρόνων(για να μη το γενικεύουμε πολύ).Εγώ έχω βάλει ενδεικτικά κάποιες επιλογές παικτών αλλά αν έχετε κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή να προσθέσετε,κάντε το ελεύθερα.Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ ν'ακούσω τις απόψεις σας...
Προσωπικά,θα ψηφίσω τον μεγάλο Zinedine Zidane ο οποίος αν και δεν ήταν ο μεγάλος 'γκολτζής' γουστάρω πάρα πολύ τον τρόπο παιχνιδιού του,τα μαγικά του,τον τρόπο που 'φερόταν' στη μπάλα αλλά και την προσωπικότητά του(εκτός από μερικά κουτουλίδια).Πιστεύω οτι είναι απ τα λίγα μεγάλα ονόματα που είχαν τόση διάρκεια και ενδεχομένος αυτή να είναι και η διαφορά του απ τον αχώνευτο Ronaldinho(χωρίς παρεξήγηση).
Και φυσικά θα ψήφιζα τον Γκούμα!!!
(αστειεύομαι)
Ο λόγος σε εσάς...
Προσωπικά,θα ψηφίσω τον μεγάλο Zinedine Zidane ο οποίος αν και δεν ήταν ο μεγάλος 'γκολτζής' γουστάρω πάρα πολύ τον τρόπο παιχνιδιού του,τα μαγικά του,τον τρόπο που 'φερόταν' στη μπάλα αλλά και την προσωπικότητά του(εκτός από μερικά κουτουλίδια).Πιστεύω οτι είναι απ τα λίγα μεγάλα ονόματα που είχαν τόση διάρκεια και ενδεχομένος αυτή να είναι και η διαφορά του απ τον αχώνευτο Ronaldinho(χωρίς παρεξήγηση).
Και φυσικά θα ψήφιζα τον Γκούμα!!!
(αστειεύομαι)
Ο λόγος σε εσάς...