You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερο anti-spyware;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η καλύτερη λύση μετά το spyware doctor που αναφέρθικε και τα δωρεάν(αν και έχουν και εκδόσεις όχι free) spybot και adaware είναι αυτή
Εγώ πάλι έχω διαβάσει το εξής σε ένα περιοδικό για pc.Ότι όλα τα antivirus-antispyware και τα σχετικά έχουν πάντα εξ αρχής κάποια τρωτά σημεία ώστε να πουλάνε νέες εκδόσεις.Δηλαδή σκεφτείτε ότι αν δεν υπήρχαν οι ιοί δεν θα υπήρχαν και όλες αυτές οι εταιρίες..
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Χρησιμοποιώ τα:
Ad-Aware
Spyware Doctor
Registry Mechanic
Spy Sweeper
Spybot Search & Destroy
και για Anti Virus το AVG Free.
Δεν τα έχω ενεργά με το startup αλλά τα τρέχω manually από καιρό σε καιρό και στην Safe Mode για καλύτερα αποτελέσματα. Το Norton ούτε να με πλήρωναν δεν το πλησιάζω!
Ad-Aware
Spyware Doctor
Registry Mechanic
Spy Sweeper
Spybot Search & Destroy
και για Anti Virus το AVG Free.
Δεν τα έχω ενεργά με το startup αλλά τα τρέχω manually από καιρό σε καιρό και στην Safe Mode για καλύτερα αποτελέσματα. Το Norton ούτε να με πλήρωναν δεν το πλησιάζω!
Είδα μία φορά σε ένα κατάστημα (αλυσίδα) έναν μπαμπά με τα δύο παιδιά του να αγοράζουν υπολογιστή και τα σχετικά και καβατζώνει και ένα νορτον ο πατέρας αφού ο υπάλληλος προηγουμένως του είπε ότι αυτό είναι το καλύτερο αντιβιοτικό...Εγώ προσπαθούσα να κρατηθώ και να μην πω βρε άχρηστε τσάμπα δίνεις τα λεφτά σου να το αγοράσεις και αυθεντικό..Μετά που πήρα εγώ την κάμεριτσα μου που ήθελα και αφού είχε φύγει ο μπαμπάς με τα παιδιά λέω στον υπάλληλο το νορτον δεν είναι καλό αντιβιοτικό.Και αυτός απαντάει μα γιατί το λες αυτό...???? Και σκάει ένα χαμόγελο όλο νάζι...Ουστ διαφημιστές της microsoft
Και αυτός απαντάει μα γιατί το λες αυτό...???? Και σκάει ένα χαμόγελο όλο νάζι...Ουστ διαφημιστές της microsoft
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Είδα μία φορά σε ένα κατάστημα (αλυσίδα) έναν μπαμπά με τα δύο παιδιά του να αγοράζουν υπολογιστή και τα σχετικά και καβατζώνει και ένα νορτον ο πατέρας αφού ο υπάλληλος προηγουμένως του είπε ότι αυτό είναι το καλύτερο αντιβιοτικό...Εγώ προσπαθούσα να κρατηθώ και να μην πω βρε άχρηστε τσάμπα δίνεις τα λεφτά σου να το αγοράσεις και αυθεντικό..Μετά που πήρα εγώ την κάμεριτσα μου που ήθελα και αφού είχε φύγει ο μπαμπάς με τα παιδιά λέω στον υπάλληλο το νορτον δεν είναι καλό αντιβιοτικό.Και αυτός απαντάει μα γιατί το λες αυτό...???? Και σκάει ένα χαμόγελο όλο νάζι...Ουστ διαφημιστές της microsoft
Αυτά τους λένε οι "ειδικοί" αυτά μαθαίνουν
NOD32 τέλος!
Συμφωνώ!!! Το έχω βάλει σε πάνω από 40 PC και έχω βρει την ηρεμία μου!!!
Συμφωνώ!!! Το έχω βάλει σε πάνω από 40 PC και έχω βρει την ηρεμία μου!!!
To κατεβάζω τώρα trial...να δω τι πιάνει.
To κατεβάζω τώρα trial...να δω τι πιάνει.
Έχω την έκδοση 3.0.621.0.......λήγει το 2050 φυσικά ;)
Επισκέπτης
Μετά από χρόνια μελέτης, εγκαταστάσεων κι απεγκαταστάσεων διαφόρων firewalls, anti-spy tools, anti-virus, κτλ, αποφάσισα να τα γράψω όλα στα παπάρια μου και χρησιμοποιώ:
1. Το firewall των Windows XP
2. Το Avira AntiVir Personal Edition Classic (το free version δηλαδή).
Εδώ και 1μιση χρόνο δεν έχω πάθει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Έχω βάλει κι ένα καλό Restore Point στο σύστημα και... finito!!!
1. Το firewall των Windows XP
2. Το Avira AntiVir Personal Edition Classic (το free version δηλαδή).
Εδώ και 1μιση χρόνο δεν έχω πάθει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Έχω βάλει κι ένα καλό Restore Point στο σύστημα και... finito!!!
coverdale7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 2-3 χρόνια το Spy Sweeper και το ότι δεν έχω σκεφτεί (ακόμα) να το αλλάξω σημαίνει ότι την κάνει ικανοποιητικά τη δουλειά του.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις