Νέα

Καλύτερο anti-spyware;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ποιό θεωρείτε το καλύτερο anti-spyware ???  :think:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εγώ χρησιμοποιούσα το spyware doctor !

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως εγώ,ό,τι έβαλα νόρτον,nod και ιδίως panda μου γαμήσανε τον υπολογιστή,δεν περπατούσε με τίποτα,οι σελίδες δεν ρολάρουνε και αναγκάστηκα να τα απενεργοποιήσω

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Η καλύτερη λύση μετά το spyware doctor που αναφέρθικε και τα δωρεάν(αν και έχουν και εκδόσεις όχι free) spybot και adaware είναι αυτή :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• anti-virus-spyware.jpg
    anti-virus-spyware.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εγώ πάλι έχω διαβάσει το εξής σε ένα περιοδικό για pc.Ότι όλα τα antivirus-antispyware και τα σχετικά έχουν πάντα εξ αρχής κάποια τρωτά σημεία ώστε να πουλάνε νέες εκδόσεις.Δηλαδή σκεφτείτε ότι αν δεν υπήρχαν οι ιοί δεν θα υπήρχαν και όλες αυτές οι εταιρίες.. :think:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Χρησιμοποιώ τα:

Ad-Aware
Spyware Doctor
Registry Mechanic
Spy Sweeper
Spybot Search & Destroy

και για Anti Virus το AVG Free.
Δεν τα έχω ενεργά με το startup αλλά τα τρέχω manually από καιρό σε καιρό και στην Safe Mode για καλύτερα αποτελέσματα. Το Norton ούτε να με πλήρωναν δεν το πλησιάζω!

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Είδα μία φορά σε ένα κατάστημα (αλυσίδα) έναν μπαμπά με τα δύο παιδιά του να αγοράζουν υπολογιστή και τα σχετικά και καβατζώνει και ένα νορτον ο πατέρας αφού ο υπάλληλος προηγουμένως του είπε ότι αυτό είναι το καλύτερο αντιβιοτικό...Εγώ προσπαθούσα να κρατηθώ και να μην πω βρε άχρηστε τσάμπα δίνεις τα λεφτά σου να το αγοράσεις και αυθεντικό..Μετά που πήρα εγώ την κάμεριτσα μου που ήθελα και αφού είχε φύγει ο μπαμπάς με τα παιδιά λέω στον υπάλληλο το νορτον δεν είναι καλό αντιβιοτικό.Και αυτός απαντάει μα γιατί το λες αυτό...???? Και σκάει ένα χαμόγελο όλο νάζι...Ουστ διαφημιστές της microsoft :2funny: :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Είδα μία φορά σε ένα κατάστημα (αλυσίδα) έναν μπαμπά με τα δύο παιδιά του να αγοράζουν υπολογιστή και τα σχετικά και καβατζώνει και ένα νορτον ο πατέρας αφού ο υπάλληλος προηγουμένως του είπε ότι αυτό είναι το καλύτερο αντιβιοτικό...Εγώ προσπαθούσα να κρατηθώ και να μην πω βρε άχρηστε τσάμπα δίνεις τα λεφτά σου να το αγοράσεις και αυθεντικό..Μετά που πήρα εγώ την κάμεριτσα μου που ήθελα και αφού είχε φύγει ο μπαμπάς με τα παιδιά λέω στον υπάλληλο το νορτον δεν είναι καλό αντιβιοτικό.Και αυτός απαντάει μα γιατί το λες αυτό...???? Και σκάει ένα χαμόγελο όλο νάζι...Ουστ διαφημιστές της microsoft :2funny: :2funny:

Αυτά τους λένε οι "ειδικοί" αυτά μαθαίνουν

Επισκέπτης
Μετά από χρόνια μελέτης, εγκαταστάσεων κι απεγκαταστάσεων διαφόρων firewalls, anti-spy tools, anti-virus, κτλ, αποφάσισα να τα γράψω όλα στα παπάρια μου και χρησιμοποιώ:

1. Το firewall των Windows XP
2. Το Avira AntiVir Personal Edition Classic (το free version δηλαδή).

Εδώ και 1μιση χρόνο δεν έχω πάθει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Έχω βάλει κι ένα καλό Restore Point στο σύστημα και... finito!!!

coverdale7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 2-3 χρόνια το Spy Sweeper και το ότι δεν έχω σκεφτεί (ακόμα) να το αλλάξω σημαίνει ότι την κάνει ικανοποιητικά τη δουλειά του.

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Είχα το AVG και έμπαζε trojan από παντού! Με το NOD32 τίποτα πια!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
PC TOOLS - Spyware Doctor

Stories