Νέα

Καλοκαιρινές διακοπές 2014. Μαγνησία ή Ευβοια?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους τους μπουρδελιάρηδες. Οι τακτικοί επισκέπτες θα θυμόνται οτι πέρυσι είχα ανοίξει παρόμοιο θέμα σχετικά με τις καλοκαινές μου διακοπές τις οποίες και πραγματοποίηησα στην Ικαρία. Οι καταθέσεις και οι μαρτυρίες των συνφορουμιτών με βοηθησαν να κανω σωστες επιλογές και να φτάσω καλά πληοροφορημένος στο νησί. Φέτος, ύστερα απο πραγματικά πολλά χρόνια   σκέφτομαι να παω διακοπές σε μέρος της ηπειρωτικης Ελλάδας κι οχι σε νησί, να κάνω και κανα ταξίδι με το HYUNDAI το οποίο έχει να βγει σε ΕΟ απο πρόπερσυ. Ως τοποθεσίες σκέφτομαι είτε για ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ είτε για ΠΗΛΙΟ απο την μερία που βλέπει Αιγαίο πέλαγος. Εχω δει το google earth φανταστικές παραλίες σε αυτά τα μέρη.
Υπενθυμίζω οτι για να παω διακοπές εγω σε εναν τόπο πρέπει απαραίτητα αυτός να εχει ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ και ΜΟΥΝΙ!!!!!  Εάν δεν εχει τα παραπάνω φορτώνω ανάποδες και χαλάω τις διακοπές μου.
Θέλω λοιπόν φιλαρακια μου να μου μεταφερετε τις εμπειρίες σας απο τα δυο παραπάνω μέρη που προαναφέρω για να βοηθεσε να συγκεντώσω τις πληροφορίες που χρειάζομαι για να επιλέξω το μερος των διακοπών,
Γράψτε που εχει όμορφες παραλίες, που εχει ΓΥΜΝΙΣΜΟ, εάν πάνε σε αυτα τα μερη γκομενες και τιο ηλικία είναι αυτές και τέλος εαν γνωρίζετε τιμές ενοικιαζομένων.
Αντα και καλό μας Καλοκαίρι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πηλιο αλλα για γυμνισμο δεν ξερω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Φίλε δεν πας cap d agde καλυτερα?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ν.Ανχιάλο είχα πάει και ήταν σούπερ :rockon:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πήλιο που είχα πάει πέρσι οι καλύτερες (για μένα) παραλίες: Άγιοι Σαράντα, Άγιος Ιωάννης/Πάπα Νέρο.
Ακόμη υπάρχει η παραλία στο Χορευτό, κάτω από την Ζαγορά και η παραλία Μυλοπόταμος.
Αναφορές που διάβασα σε διάφορους οδηγούς έλεγαν ότι υπάρχουν και παραλίες γυμνιστών σε διάφορες πολύ μικρότερες παραλίες αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

Εύβοια: Αμέτρητες καταπληκτικές παραλίες, η Κορασίδα (στον δρόμο προς Κύμη) είναι μια από τις καλύτερες που έχω πάει ever. To 2012 τον Αύγουστο μετά την φωτιά δεν ξαναπήγα...

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κορασίδα
IMG_67882.jpg

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Tυπε πηγα στο Πηλιο πρωτη φορα για τον γαμο ενος πολυ καλου μου φιλου που τον εκανε σε ενα χωριο (δεν θυμαμαι πως το λενε :headbang:) Απιστευτης Ομορφιας, περασα Σουπερ !!! Εντυπωσιαστηκα τοσο πολυ που υποσχεθηκα στον εαυτο μου καποια στιγμη που θα βρω χρονο να παω και να το εξερευνησω ολο.
Βολταρισα στα διπλα χωρια, ειδα απιστευτα τοπια, εχει πολυ ηρεμια και ησυχια και παρα παρα πολυ ομορφα τοπια !!!
Εγω θα σου προτεινα το Πηλιο και να το γυρισεις ολο !!! Επισης μπορεις να συνδυασεις και τις παραλιες του Βολου που ειναι ομορφες επισης !!!

Ν.Ανχιάλο είχα πάει και ήταν σούπερ :rockon:

Τυπε ειχα μια γκομενα στη  Νεα Αγχιαλο και με φιλοξενησε ενα βραδυ
Βρωμικες Παραλιες, αθλια τοπια και γεματο γεροντια... μηπως πηγες καπου αλλου και τα μπερδευεις ?
Κατι Αρχαια Ελληνικα Μνημεια διπλα στον δρομο θυμαμαι επισης, μαυρα απο το καυσαεριο ..

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Tυπε πηγα στο Πηλιο πρωτη φορα για τον γαμο ενος πολυ καλου μου φιλου που τον εκανε σε ενα χωριο (δεν θυμαμαι πως το λενε :headbang:) Απιστευτης Ομορφιας, περασα Σουπερ !!! Εντυπωσιαστηκα τοσο πολυ που υποσχεθηκα στον εαυτο μου καποια στιγμη που θα βρω χρονο να παω και να το εξερευνησω ολο.
Βολταρισα στα διπλα χωρια, ειδα απιστευτα τοπια, εχει πολυ ηρεμια και ησυχια και παρα παρα πολυ ομορφα τοπια !!!
Εγω θα σου προτεινα το Πηλιο και να το γυρισεις ολο !!! Επισης μπορεις να συνδυασεις και τις παραλιες του Βολου που ειναι ομορφες επισης !!!

έτσι ακριβώς...
δεν είναι μόνο οι παραλίες αλλά όλη η περιοχή του Πηλίου, βουνό και θάλασσα.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Παίδες Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Ξερείς κανείς τί παίζει Κρήτη το Καλοκαίρι γιατί σκέφτομαι να πάω! Το ξέρω ότι  είμαι  :offtopic: :offtopic:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
αν ειναι να πας αυγουστο ξεχνα το,μπορει να εχει αρεκτες παραλιες και μεγαλες (οι περισσοτερες) αλλα μαζευεται εκει ολος ο καμπος (τρικαλα,λαρισα,καρδιτσα κλπ εκτος απο τους βολιωτες) και εχει απειρο κοσμο.Επισης τα μελτεμακια κανουν το μπανιο μαλλον δοκιμασια παρα απολαυση,ενω εχεις και ολα τα αλλα προβληματα με κακη εξυπηρετηση σε φαγητο, ποτο, καφε,τσιμπημενες τιμες κλπ.Αν πας  Ιουλιο δεν τα εχεις αυτα,οσο απο μουνι....αν πας με κανεναν φιλο σου ολο και κατι θα τσιμπησετε,αλλα δεν ειναι ουτε κυκλαδες ή σποραδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom