jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.416
- Πόντοι
- 6.955
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους τους μπουρδελιάρηδες. Οι τακτικοί επισκέπτες θα θυμόνται οτι πέρυσι είχα ανοίξει παρόμοιο θέμα σχετικά με τις καλοκαινές μου διακοπές τις οποίες και πραγματοποίηησα στην Ικαρία. Οι καταθέσεις και οι μαρτυρίες των συνφορουμιτών με βοηθησαν να κανω σωστες επιλογές και να φτάσω καλά πληοροφορημένος στο νησί. Φέτος, ύστερα απο πραγματικά πολλά χρόνια σκέφτομαι να παω διακοπές σε μέρος της ηπειρωτικης Ελλάδας κι οχι σε νησί, να κάνω και κανα ταξίδι με το HYUNDAI το οποίο έχει να βγει σε ΕΟ απο πρόπερσυ. Ως τοποθεσίες σκέφτομαι είτε για ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ είτε για ΠΗΛΙΟ απο την μερία που βλέπει Αιγαίο πέλαγος. Εχω δει το google earth φανταστικές παραλίες σε αυτά τα μέρη.
Υπενθυμίζω οτι για να παω διακοπές εγω σε εναν τόπο πρέπει απαραίτητα αυτός να εχει ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ και ΜΟΥΝΙ!!!!! Εάν δεν εχει τα παραπάνω φορτώνω ανάποδες και χαλάω τις διακοπές μου.
Θέλω λοιπόν φιλαρακια μου να μου μεταφερετε τις εμπειρίες σας απο τα δυο παραπάνω μέρη που προαναφέρω για να βοηθεσε να συγκεντώσω τις πληροφορίες που χρειάζομαι για να επιλέξω το μερος των διακοπών,
Γράψτε που εχει όμορφες παραλίες, που εχει ΓΥΜΝΙΣΜΟ, εάν πάνε σε αυτα τα μερη γκομενες και τιο ηλικία είναι αυτές και τέλος εαν γνωρίζετε τιμές ενοικιαζομένων.
Αντα και καλό μας Καλοκαίρι.
Υπενθυμίζω οτι για να παω διακοπές εγω σε εναν τόπο πρέπει απαραίτητα αυτός να εχει ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ και ΜΟΥΝΙ!!!!! Εάν δεν εχει τα παραπάνω φορτώνω ανάποδες και χαλάω τις διακοπές μου.
Θέλω λοιπόν φιλαρακια μου να μου μεταφερετε τις εμπειρίες σας απο τα δυο παραπάνω μέρη που προαναφέρω για να βοηθεσε να συγκεντώσω τις πληροφορίες που χρειάζομαι για να επιλέξω το μερος των διακοπών,
Γράψτε που εχει όμορφες παραλίες, που εχει ΓΥΜΝΙΣΜΟ, εάν πάνε σε αυτα τα μερη γκομενες και τιο ηλικία είναι αυτές και τέλος εαν γνωρίζετε τιμές ενοικιαζομένων.
Αντα και καλό μας Καλοκαίρι.