Νέα

Καλοκαίρι και μπουρδέλα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Σας κάνει την ίδια αίσθηση να γαμάτε το καλόκαιρι σε μπουρδέλο και το ίδιο το χειμώνα ;

Εγω δεν ξέρω μόλις ανοίξει ο καιρός και βλέπω έξω όλα τα πορνίδια να κυκλοφορούν μισόγυμνες πιο πολύ θέλω να την πέσω σε κάποια να πάω για ποτό να γνωρίσω καμία παρά να παώ σε μπουρδέλο μες τη ζέστη τη βρώμα και την απαίσια μυρωδια....

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
γεια σου ρε savalas με τα μασαζ σου... γραψε και καμια ενημερωση στο αντιστοιχο thread.

παντως με τις ζεστες δεν παλευεται καθολου η κατασταση..και ακομα ειναι νωρις..ειδικα σε καποιες περιοχες η δυσοσμια γινεται εντονη..

Επισκέπτης
ναι ρε φιλε το εχω σκεφτει πως εδω λεμε πραγματα εμπιστευτικα, καθως κανεις δεν μπορει να σε καταλαβει και εμενα ας πουμε πιστευω πως πολλοι τσατσοι και τσατσαδες ξερουν ποιος ειμαι και τι γραφω για τις κοπελες τους!!!!!!

Επισκέπτης
οι καυλιαριδες του mpourdela.com γεννιθικαν για να τιμορουν ατακτα και πονιρα πορνιδια!!!δε κολαμε πουθενα!δε μασ σταματαει τιποτα!ι καυλα μας ενονει!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μαύρο χάλι. Αφού περπατήσεις σε περιοχές τύπου βουλιαγμένης και κολλήσει πάνω σου όλη η μουντζούρα του δρόμου, μετά ανεβαίνεις τις σκάλες ασθμαίνοντας και μπαίνεις μέσα στα πρόθυρα της ηλίασης. Αλλά έλα που πρέπει να τα καταφέρεις να καβλώσεις για να μην παει τσάμπα ο κόπος.

Βέβαια και το να έχεις γκόμενα το καλοκαίρι πάλι στα ίδια σε ρίχνει. Φαντάσου να έχει απαίτηση να τρέχεις μέσα στον ήλιο να τη συναντήσεις και να τη βγάλεις έξω και να ακούς τις χαζομάρες και τις κλάψες της και μετά να πρέπει να την ικανοποιήσεις ενώ το μόνο που θέλεις είναι να κοιμηθείς.

Οπότε το καλοκαίρι προσφέρεται για οφθαλμόλουτρο και  :jerking:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Με την ξεκωλιαση σε εξαρση μαλλον θα αυξησουμε τις επισκεψεις

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Εγω παντως το καλοκαιρι καταθετω πιο ευκολα!!!!!!!!
Με τοσο μουνι που κυκλοφορει θολωνω.
Ασε που καλοκαιρακι παντα παιζουν νεες καυτες αφιξεις στα σπιτια.
Θυμηθειτε τι γινοταν Αχιλλεως 51 το καλοκαιρι του 2004.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
ναι αλλα τοτε ηταν 2004.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ

Stories