Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εμενα θα με βρει. There Can Be Only One
κυκλοφορείς και με χατζάρα?
τυπε ετσι οπως παμε,δεν ξερω αν το φθινοπωρο θα μας βρει καν :S
μαν εμείς οι κλώνοι καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας όπως οι αθάνατοι στον χαϊλάντερ ;)
μπήκε...
κυκλοφορείς και με χατζάρα?
εγω εχω κλεισει και χοτελιΜύκονο κανένας;
Δεν σε τρωει η περιεργεια για το ΑΝ ειμαι (γιατι ειμαι), αλλα για το ΠΟΙΟΣ ειμαι...πέρα από ότι κάνει ο καθένας μας, αυτό το καλοκαίρι πρέπει να ξεκαθαριστούν μια για πάντα κάποια πράγματα:
1. Αν ο Λάκης είναι χοντρός
2. Αν ο Εκτορ Λοπεζ έχει καραμπίνα
3. Αν ο marios51 είναι ο Αβράμης
4. Αν ο axaxouxas τα είχε ποτέ με την αγγελικούλα
5. Αν ο Boldermot τα είχε ποτέ με την κοπελιά που Σάββατο στις 23:00 τον περίμενε με το αγαπημένο του φαγητό, την ώρα που αυτός πόστερνε εδώ
6. Αν η eri είναι η φίλη του ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ στο fb
το φθινόπωρο δεν πρέπει να μας βρει με τις ίδιες αμφιβολίες και απορίες
για την διαπλοκη πηγασιου στην ανταλλαγη ακινητων-φιλετων του δημοσιου με παραθαλασσια κτηματα με χρυσοβουλο κομνηνου στην καλαμπακα στα αρχιδια σας ε;πέρα από ότι κάνει ο καθένας μας, αυτό το καλοκαίρι πρέπει να ξεκαθαριστούν μια για πάντα κάποια πράγματα:
το φθινόπωρο δεν πρέπει να μας βρει με τις ίδιες αμφιβολίες και απορίες
για την διαπλοκη πηγασιου στην ανταλλαγη ακινητων-φιλετων του δημοσιου με παραθαλασσια κτηματα με χρυσοβουλο κομνηνου στην καλαμπακα στα αρχιδια σας ε;
μαζι με τον θεσσαλο τα φαγαμεγια την διαπλοκη πηγασιου στην ανταλλαγη ακινητων-φιλετων του δημοσιου με παραθαλασσια κτηματα με χρυσοβουλο κομνηνου στην καλαμπακα στα αρχιδια σας ε;
Μύκονο κανένας;
Οχι παντως Ελλαδα αρκει τα οικονομικα μας να βαστανε ακομα.Βαρεθηκα να τα δινω στον καθε τυχαρπαστο που θελει να οικονομησει μεσα στο καλοκαιρι για ολο το χρονο.Ευτυχως τοσα χρονια εχω γυρισει πολλα νησια οποτε δεν θα μου ληψει.Το ετησιο ταξιδακι παντως στην χιο εστω και για ενα σκ θα γινει ο κοσμος να χαλασει
Θα παs για...σκια??
Στη χιοοοοοο? Στους καρατσιγκουναρεους τους κοτοπονηρους??! Αυτοι κι αν κανουν αρπακτεςΟχι παντως Ελλαδα αρκει τα οικονομικα μας να βαστανε ακομα.Βαρεθηκα να τα δινω στον καθε τυχαρπαστο που θελει να οικονομησει μεσα στο καλοκαιρι για ολο το χρονο.Ευτυχως τοσα χρονια εχω γυρισει πολλα νησια οποτε δεν θα μου ληψει.Το ετησιο ταξιδακι παντως στην χιο εστω και για ενα σκ θα γινει ο κοσμος να χαλασει
θα παει για συκια.....Θα παs για...σκια??
εσυ που θα τη βγαλεις μανθα παει για συκια.....