Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τελικά η Βίκυ  :tits2: φαίνεται πως την κοπάνησε από το κατάστημα.
Ρώτησα προχθές πότε γυρίζει και μου είπαν ότι κανονικά θα'πρεπε να ήταν ήδη εδώ και πως δεν μπορούν να τη βρούνε.

Όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο καλοδεχούμενος. :helpplea:

Αυτή είναι μια ξανθιά λιγο γεμάτη που ήταν παλιά στη Μάρνη?

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
μαρνη ναι, αλλα το μαλλι ηταν κοκινωπο
αν και αυτα αλλαζουν μερα παρα μερα  :grin:

Αν είναι αυτή που λέω, κολητή μιας αλλης μιλφ Κατερίνας που είχαν πάει μαζί από Μάρνη στην Καλλιρόης, τώρα είναι Φωκ. Νέγρη 11.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
παιζει δηλαδη  :tits: στη φωκιονος?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Πέρασα από δω μετά απο πολυ καιρό. Βαραγανε μυγες. Η Νταλυ φοραγε ενα αστραφτερο συνολακι απο τη λαική, σα λατερνα ητανε.

Παρελασαν τα ιδια τεμαχια που θυμομουνα. Μοναδικη προσθηκη μια νεαρη Αλεξια, ενδιαφερουσα περιπτωση εμφανησιακως, απο διαθεση ηταν ολιγο οξινη  :P Εαν γνωριζει κανεις τιποτις παραπανω για το τεμαχιο τουτο...

Κατα τα λοιπα μπαζολες, πλην της πληθωρικης ρωσιδος μιλφ Ευαρας για μερακλανταν φασεις  :tits:

Υ.Γ. Το αδελφο ευαγες ιδρυμα επι της Ιουλιανου 55 (Βικτωρια) παραμενει κλειστον λογω ελειψεως προσωπικου μαλαξεων  :grin:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Για κάνε μια περιγραφή γιατί τις ψάχνουμε με το ντουφέκι.
Η Ευα ειναι γυρω στα 38-40, ψιλονταρντανα, σκουρο μαλι μεσου μηκους, συνηθως βαφεται εντονα και τονιζει την εκφυλη φατσα/χειλαρες της. Εχει πλουσιο βυζο ψιλοπεσμενο στα λογικα πλαισια της ηλικιας/βαρυτικης επιδρασης. Κορμι ομοιως καλα διατηρημενο για την ηλικια. Υπηρεσιες τυπικες ρωσιδος μιλφ... τα παντα ολα με κεφια και χαρες  :grin:

soryanna

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Ευα ειναι γυρω στα 38-40, ψιλονταρντανα, σκουρο μαλι μεσου μηκους, συνηθως βαφεται εντονα και τονιζει την εκφυλη φατσα/χειλαρες της. Εχει πλουσιο βυζο ψιλοπεσμενο στα λογικα πλαισια της ηλικιας/βαρυτικης επιδρασης. Κορμι ομοιως καλα διατηρημενο για την ηλικια. Υπηρεσιες τυπικες ρωσιδος μιλφ... τα παντα ολα με κεφια και χαρες  :grin:

.......γνωριζει κανεις εαν η  χριστινα προσφερει ακομη τις υπηρεσιες τις στο ιδρυμα ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πέρασα από δω μετά απο πολυ καιρό. Βαραγανε μυγες. Η Νταλυ φοραγε ενα αστραφτερο συνολακι απο τη λαική, σα λατερνα ητανε.

Παρελασαν τα ιδια τεμαχια που θυμομουνα. Μοναδικη προσθηκη μια νεαρη Αλεξια, ενδιαφερουσα περιπτωση εμφανησιακως, απο διαθεση ηταν ολιγο οξινη  :P Εαν γνωριζει κανεις τιποτις παραπανω για το τεμαχιο τουτο...

Κατα τα λοιπα μπαζολες, πλην της πληθωρικης ρωσιδος μιλφ Ευαρας για μερακλανταν φασεις  :tits:

Υ.Γ. Το αδελφο ευαγες ιδρυμα επι της Ιουλιανου 55 (Βικτωρια) παραμενει κλειστον λογω ελειψεως προσωπικου μαλαξεων  :grin:

η αλέξια πρέπει να είναι αυτή που εργαζόταν και πρίν το καλοκαίρι,είναι ρουμάνα,ψηλή χυμώδης,πολύ πιτσιρικα αλλά κατα τα άλλα τυπικούρα..

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Δύο στα δύο επιτυχία στις διαρρήξεις πέριξ του καταστήματος.
Το νου σας! Την επόμενη φορά θα αφήσω τον σκύλο μέσα στο αυτοκίνητο.
Αφού βλέπεις παραβιασμένη την αριστερή κλειδαριά, ήταν ανάγκη να καταστρέψεις και την δεξιά??!!! 
Άσε που θα μείνει και ψυχολογικό. Θα έχω το άγχος μη και το σηκώσουν εντελώς .
Να βάλουν φύλακα παρκαδόρο για να λαδωνόμαστε ξένοιαστοι!
Α! Να φέρουν και καμία νέα της προκοπής.
Αυτά.
Καλή χρονιά σε όλους.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.374
Πόντοι
19.795
Δύο στα δύο επιτυχία στις διαρρήξεις πέριξ του καταστήματος.
Το νου σας! Την επόμενη φορά θα αφήσω τον σκύλο μέσα στο αυτοκίνητο.
Αφού βλέπεις παραβιασμένη την αριστερή κλειδαριά, ήταν ανάγκη να καταστρέψεις και την δεξιά??!!! 
Άσε που θα μείνει και ψυχολογικό. Θα έχω το άγχος μη και το σηκώσουν εντελώς .
Να βάλουν φύλακα παρκαδόρο για να λαδωνόμαστε ξένοιαστοι!
Α! Να φέρουν και καμία νέα της προκοπής.
Αυτά.
Καλή χρονιά σε όλους.
Εντος του καταστηματος τι παιζει;

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινή  επίσκεψη  στο  εν  λόγω  μαγαζί.  Στην  πόρτα  η  Εύα.  Επίσης  ένα  κινεζάκι  άσχημο  αλλά  για  κινεζάκι  ψηλό.  Και  τέλος  ένα  καινούργιο  στο  μαγαζί,  ονόματι  Μελίνα  νομίζω.  Κοντό  με  ανοιχτά  καστανά  μαλιά,  στήθος  δυάρι.  Το  επέλεξα  και  πριν  συμφωνήσω  τη  ρωτάω  για  στοματικό  χωρίς.  Αν  είσαι  πλημένος  μου  λέει  ο.κ.  Τη  ρωτάω  μετά  για  τελείωμα  στο  στόμα  και  μου  λέει  λίγο  δισταχτικά  (δήθεν),  με  κάτι  έξτρα  ναι.  Συμφωνώ  λοιπόν  και  όταν  μπήκε  στο  δωμάτιο  τη  ρώτησα  από  που  είναι  και  μου  είπε  Ελληνίδα  από  Πελοπόννησο.  Ωχ  λέω.  Γιατί  μου  λέει.  Γιατί  δεν  έχω  σε  καμία  εκτίμηση  τις  Ελληνίδες  σε  αυτή  τη  δουλειά.  Δεν  είμαστε  όλες  ίδιες  μου  λέει.  Αρχίζει  λοιπόν  αισθησιακό.  Σε  δύο  λεπτά  την  φέρνω  κοντά  και  προσπαθώ  να  τη  φιλήσω.  Όχι  μου  λέει.  Δεν  φιλάω.  Είδες  της  λέω  που  δεν  έχω  καλή  γνώνη  για  τις  Ελληνίδες.  Και  ευγενικά  της  είπα  να  βγει  και  να  φωνάξει  το  κινεζάκι.  Έτσι  και  έγινε.  45  λεπτά  πρόγραμμα  λίγο  αισθησιακό  (5  λεπτά)  και  τον  υπόλοιπο  χρόνο  τα  υπόλοιπα.  Κάτω  του  μετρίου  σαν  συνολική  ενφάνιση  με  εμφανεί  τα  σημάδια  στο  κορμί  από  δύο  γέννες,  αλλά  δεν λέει  όχι  σε  τίποτα.  Πάντως  δεν  την  προτείνω  για  τους  πιό  πολλούς  εδώ  μέσα.  Από  τις  λίγες  φορές  όμως  που  είμαι  σίγουρος  ότι  το  απόλαυσε  και  αυτή.  Τόσο  που  έπρεπε  να  ζητήσω  να  μου  επιστρέψει  50  ευρώ  τουλάχιστον.  Αυτά.           

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ξέχασα  να  γράψω  ότι  η  Μελίνα  μου  είπε  όταν  τη  ρώτησα  ότι  πριν  ήταν  στο  Ομήρου.  Της  είπα  ότι  δεν  έχω  πάει  ποτέ  εκεί  και  ότι  ξέρω  ότι  είναι  κυριλέ  μαγαζί.  Μου  είπε  είναι  πιό  αισθησιακό  μαγαζί  και  όχι  τόσο  χύμα  όσο  αυτά. 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χθεσινή επίσκεψη στο κατάστημα και...μια ευχάριστη εκπληξη!!!! !!!!  αρχικά απογοητεύτηκα,το ροστερ πολύ φτωχο...Ομως,η τελευταία της παρέλασης ήταν μια Κινέζα,ονόματι Στέλλα,πολύ ικανοποιητικής εμφάνισης,την οποία και είπα να δοκιμάσω...
Η κοπέλλα είναι σχεικά ψηλή,προς το μελαχροινό,ωραίο σώμα,καλό στήθος (οχι μεγάλο) και ωραία λεπτά πόδια.Ευγενέστατη,με καλό απαλό μασαζ και με υπηρεσίες εξαιρετικές....Συμμετέχει ενεργά,η δε συνεδρία ξεπέρασε την 1 ωρα.....στο τέλος εκανε ντους....
Συστήνεται ανεπιφύλακτα....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom