Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά ρε πούστη μου!πάλι τα ίδια?βαρέθηκα την παπαριά με αυτό το ίδρυμα!χτύπαγα,ξαναχτύπαγα παπάρια!σαν να χτυπούσα στου κουφού τη πόρτα!!!!!!!!το τηλέφωνο το χει κανείς γιατί το έχω χάσει?

GUS72

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
συγγνωμη και παλι.με ενδιαφερει καλο μασαζ και καλη πιπα με χυσιμο οπου κατσει.παιζει κατι τετοιο εκει΄?

jtf007

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα την Παρασκευή από το εν λόγω ίδρυμα όπου και παρέλασαν 4 τεμάχια μεταξύ αυτών και η Εύα την οποία και δεν πήρα.Στο ίδρυμα δεν είχα ξαναπάει μίας και είμαι του ''κέντρου'' πιο πολύ.Ο χώρος καθαρός με ντουζιερά μέσα ψιλοστενάχωρος όμως.Η Εύα είναι όπως έχουν πει και πιο πάνω γύρω στα 35 μελαχροινή με μαλλί μέχρι λίγο κάτω από τον ώμο,βυζάκι φυσικό μέτριο μέγεθος με ωραία ρόγα,περιφέρεια λίγο ανοιχτή αλλά σφικτό γενικά.Στο μασάζ πιό πολύ πασσαλειμά είναι με διάρκεια περίπου 20-25 λεπτά και μετά  :pipa1: περίπου 7/10 αν το 10 είναι η Ναταλύ.Στην μπριζόλα αρκετα πρόθυμη με συμμετοχή και αντοχή.Σαν σύνολο δεν έκλαψα τα 80 € και πιστεύω ότι αξίζει να ξαναπάω για να δω αν υπαρξεί βελτίωση την δεύτερη φορά.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
με το γαμωκούδουνο τί έγινε?το ακούτε επιτέλους ή θα πρέπει να καταχωρησουμε 57 τηλέφωνα μπάς και μας ανοίξετε καμμιά φορά???????? :jerking:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.270
Πόντοι
4.365
με το γαμωκούδουνο τί έγινε?το ακούτε επιτέλους ή θα πρέπει να καταχωρησουμε 57 τηλέφωνα μπάς και μας ανοίξετε καμμιά φορά???????? :jerking:
Ακόμη τα ίδια με το κωλοκούδουνο???  :-
Να κοτσάρουμε κανένα καμπαναριό στη στέγη, μπας κι ανοίξουν τα αυτάκια τους..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παιδιά,τα έχουμε ξαναπεί 100 φορές......το συζήτησα προσωπικά με την Ντάλλυ....αν δουν φάτσα που τους φαίνεται ύποπτη,δεν ανοίγουν......

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.270
Πόντοι
4.365
Παιδιά,τα έχουμε ξαναπεί 100 φορές......το συζήτησα προσωπικά με την Ντάλλυ....αν δουν φάτσα που τους φαίνεται ύποπτη,δεν ανοίγουν......
Και έχουμε ξαναπεί άλλες 100 ότι στα ίδια άτομα άλλες φορές ανοίγουν και άλλες όχι! Τι άλλο να κάνουμε? Να χαιδεύουμε το κουδούνι με το κωλοδάχτυλο για να καταλάβουν ότι θέλουμε να γαμήσουμε?  :jerking:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Και έχουμε ξαναπεί άλλες 100 ότι στα ίδια άτομα άλλες φορές ανοίγουν και άλλες όχι! Τι άλλο να κάνουμε? Να χαιδεύουμε το κουδούνι με το κωλοδάχτυλο για να καταλάβουν ότι θέλουμε να γαμήσουμε?  :jerking:

:2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

καλά αυτά τα σενάρια είναι για γελια...δυστυχώς ζούμε σε χώρα κατώτερης της ουγκάντας..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πετυχημένο  :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πρόσφατη επίσκεψη στον εν λόγω οίκο και αφού μου ανοίξανε!!!!!!!!!! πέρασα εις τα ενδότερα να δώ τους μεζέδες.Αντ'αυτού είδα κάτι μπάζα άνευ προηγουμένου με εξαίρεση αυτην την εύα που είναι όμως χοντρή για τα δικά μου γούστα.Οπότε τον πούλογλου απο εκεί.Είπα όπως και πέρσυ να ξαναπάω πάλι μετά απο έναν χρόνο για να δώ μπάς και έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο..γιατί κάθε χρόνο και χειρότερα μου φαίνεται!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Τελικά η Βίκυ  :tits2: φαίνεται πως την κοπάνησε από το κατάστημα.
Ρώτησα προχθές πότε γυρίζει και μου είπαν ότι κανονικά θα'πρεπε να ήταν ήδη εδώ και πως δεν μπορούν να τη βρούνε.

Όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο καλοδεχούμενος. :helpplea:
κι εγω ενδιαφερομαι καργα  :helpplea:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Πήγα την Παρασκευή από το εν λόγω ίδρυμα όπου και παρέλασαν 4 τεμάχια μεταξύ αυτών και η Εύα την οποία και δεν πήρα.Στο ίδρυμα δεν είχα ξαναπάει μίας και είμαι του ''κέντρου'' πιο πολύ.Ο χώρος καθαρός με ντουζιερά μέσα ψιλοστενάχωρος όμως.Η Εύα είναι όπως έχουν πει και πιο πάνω γύρω στα 35 μελαχροινή με μαλλί μέχρι λίγο κάτω από τον ώμο,βυζάκι φυσικό μέτριο μέγεθος με ωραία ρόγα,περιφέρεια λίγο ανοιχτή αλλά σφικτό γενικά.Στο μασάζ πιό πολύ πασσαλειμά είναι με διάρκεια περίπου 20-25 λεπτά και μετά  :pipa1: περίπου 7/10 αν το 10 είναι η Ναταλύ.Στην μπριζόλα αρκετα πρόθυμη με συμμετοχή και αντοχή.Σαν σύνολο δεν έκλαψα τα 80 € και πιστεύω ότι αξίζει να ξαναπάω για να δω αν υπαρξεί βελτίωση την δεύτερη φορά.
αφού όπως γράφεις δεν την πήρες, τα υπολοιπα που γράφεις τι είναι <όνειρο>.? Τί πίνεις? :think: :think:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
αφού όπως γράφεις δεν την πήρες, τα υπολοιπα που γράφεις τι είναι <όνειρο>.? Τί πίνεις? :think: :think:
νταξ' μωρε, ενα "δεν" του ξεφυγε
η Εύα την οποία και δεν πήρα.

η περιγραφη του ειναι σωστη, δε μπορει να βλεπει τετοια ονειρα  :)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Τελικά η Βίκυ  :tits2: φαίνεται πως την κοπάνησε από το κατάστημα.
Ρώτησα προχθές πότε γυρίζει και μου είπαν ότι κανονικά θα'πρεπε να ήταν ήδη εδώ και πως δεν μπορούν να τη βρούνε.

Όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο καλοδεχούμενος. :helpplea:
τι μας τι θυμισες τωρα αυτη ?? :headbang:

Υπεργαλαξιακα βυζομπαλα  :tits: :tits: :tits: :tits:

Ποιος αγαπουλης σπονσορας μας τα στερει???  :s&m_2: :s&m_1: :headbang: :tickedoff: :tickedoff:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom