χαιρομαι.Τι σόρρυ αγαπητέ! "Μέσα" είμαστε όλοι! Αν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το χιούμορ, το χάσαμε το παιχνίδι και δεν έχει νόημα να συμμετέχουμε εδώ!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γυρισε πισω γρηγορα. εχουν ερθει δυνατα χαρτια.
Καταδρομικη προχθες.Ελειπε η Βικυ .Θα λειψει
για κανενα μηνα μου ειπαν.Επισης απουσα και η
Νικολ(Κορινα).Εδω περιπλεκονται τα πραγματα.
Μου τα μασουσανε.Εγω καταλαβα παντως οτι σταματησε
απο αυτο το μαγαζι.Ας τσεκαρει και κανενας αλλος
συναδελφος.
για κανενα μηνα μου ειπαν.Επισης απουσα και η
Νικολ(Κορινα).Εδω περιπλεκονται τα πραγματα.
Μου τα μασουσανε.Εγω καταλαβα παντως οτι σταματησε
απο αυτο το μαγαζι.Ας τσεκαρει και κανενας αλλος
συναδελφος.
και βαλε. το εχουμε ξαναπει οτι ειναι εκτοs αθηνων. εχει αρχισει η καλοκαιρινη περιοδοs και υπαρχει πιο πολλη δουλεια στα νησακια. κοροιδα ειναι? οι περισσοτερεs εχουν τιs ακρεs τουs. ειναι σαν τιs αρκουδεs με το μελι.Καταδρομικη προχθες.Ελειπε η Βικυ .Θα λειψει
για κανενα μηνα μου ειπαν
pigasos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 75
- Πόντοι
- 10
Kαλησπερα συναγωνιστες,
Σημερινη επισκεψη στο εν λογο ιδρυμα μετα απο καιρο...μεγαλη παρακμη,κατι 50αρες κ κατι ασχημο ανατολικων περιοχων λαδοκοριτσα..τι να πωωω!! κ το 80αρι 80αρι..μακαρι να ερθει κατι πιο ποιοτικο στο μελλον!!αυτα τα ολιγαα!!
Σημερινη επισκεψη στο εν λογο ιδρυμα μετα απο καιρο...μεγαλη παρακμη,κατι 50αρες κ κατι ασχημο ανατολικων περιοχων λαδοκοριτσα..τι να πωωω!! κ το 80αρι 80αρι..μακαρι να ερθει κατι πιο ποιοτικο στο μελλον!!αυτα τα ολιγαα!!
σημερα ηταν ΓΙΑΝΝΑ ( η γνωστη)- ΛΟΛΑ( μιλφ ξανθια ψηλη ουκρανια)- ΣΤΕΛΛΑ( μελαχροινη μιλφ απο κολομβια) - ΚΑΡΙΝΑ( μαυρουλα μικρουλα οχι ασχημη ) και αφησα για το τελοs την ΕΥΑ( milf με τα ολα του απο υψοs - μπουταρεs -κολλαρα- προστυχια στο προσωπο -βυζαρα κλπ. στα νιατα τηs πρεπει να ηταν πολυ ομορφη) και ΒΙΚΥ( μαυρουλα και αυτη 20-22 χρονων πολυ ωραιο σφιχτο σωμα με μπουταρεs kai κολλαρα - και παρα πολυ μικρο βυζακι σαν εφηβικο και ωραιο προσωπο. φορουσε και ενα μινι μαυρο φορεμα).
Η Στέλλα συνιστάται ανεπιφύλακτα,τόσο απο μασαζ,όσο και απο λοιπές υπηρεσίες......σημερα ηταν ΓΙΑΝΝΑ ( η γνωστη)- ΛΟΛΑ( μιλφ ξανθια ψηλη ουκρανια)- ΣΤΕΛΛΑ( μελαχροινη μιλφ απο κολομβια) - ΚΑΡΙΝΑ( μαυρουλα μικρουλα οχι ασχημη ) και αφησα για το τελοs την ΕΥΑ( milf με τα ολα του απο υψοs - μπουταρεs -κολλαρα- προστυχια στο προσωπο -βυζαρα κλπ. στα νιατα τηs πρεπει να ηταν πολυ ομορφη) και ΒΙΚΥ( μαυρουλα και αυτη 20-22 χρονων πολυ ωραιο σφιχτο σωμα με μπουταρεs kai κολλαρα - και παρα πολυ μικρο βυζακι σαν εφηβικο και ωραιο προσωπο. φορουσε και ενα μινι μαυρο φορεμα).
την ειχα διαλεξει την "κολομβιανη" πριν καμποσες βδομαδες μετα απο επιμονη της Νταλυς γιατι ηταν λεει η πρωτη της μερα στη δουλεια. Δεν ξερω αν ετυχε και σε αλλους ή ηταν απλα επειδη ητανε καινουρια, αλλα τετοιο κολλημα με την απολυμανση/καθαριοτητα δεν εχω ξαναδει. Οταν μπηκε εκανα ντους και το ειδε. Παρολα αυτα, στο κυριως πιατο περασε το πραμα μου και το πραμα της με μια απολυμαντικη αλοιφη (κρυμμενη αναμεσα στα βυζια της ), καθε 3 και λιγο διεκοπτε και πασαλειβοτανε με οινοπνευμα και το κορυφαιο.... στο κλαρινο (με σκουφο!!!), καθε 2-3 ρουφηξιες σκουπιζε το στομα της με χαρτι πασαλειμενο με αυτη την αλοιφη Ημαρτον!!!Η Στέλλα συνιστάται ανεπιφύλακτα,τόσο απο μασαζ,όσο και απο λοιπές υπηρεσίες......
Ρε πουστη μου δεν ειμαι κανας βρωμυλος. παροτι ειναι ωραιο μελαψουλι μιλφ και κατεχει την τεχνη, αυτες οι διακοπες ητανε μεγα ξενερωμα και μαυρο απο μενα. Για γλωσσοφιλα ουτε λογος... Αν παντως τα εχει κοψει αυτα, ας το αναφερει καποιος μην την καψω αδικως, απλα γραφω την εμπειρια μου
και δε σου την εσπασε αυτο το σταματα-ξεκινα? εγω ζητησα τη νταλυ μετα να της τα πω αλλα την ειχε κανει. δεν ξαναπατησα εκτοτε αλλα για αλλους λογουςΠολύ καλά τα λές......κόλλημα με την καθαριότητα.....μόνη διαφπρά ότι εμένα μου έκανε ακάποτο και στο τέλος η συνεδρία ολοκληρώθηκε στο πάτωμα.....
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Επισκεψη αστραπη την περασμενη εβδομαδα σε Αθηνα και φυσικα στο ιδρυμα Ροστερ αλλαγμενο σε σχεση πριν απο 2 μηνες. Πηρα Ευα (η γυναικα των ονειρων μου απο εμφανιση- προσωπο στηθος μπουταρες κολαρα, με λιγα λογια κορμαρα) Ολα τα υπολοιπα κινηθηκαν μεταξυ μετριου και απλως καλου.
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Επισκεψη αστραπη την περασμενη εβδομαδα σε Αθηνα και φυσικα στο ιδρυμα Ροστερ αλλαγμενο σε σχεση πριν απο 2 μηνες. Πηρα Ευα (η γυναικα των ονειρων μου απο εμφανιση- προσωπο στηθος μπουταρες κολαρα, με λιγα λογια κορμαρα) Ολα τα υπολοιπα κινηθηκαν μεταξυ μετριου και απλως καλου.
αν είναι μια Ευα που δούλευε στο Σ54 είναι πράγματι θεά...
ειναι βυζαρου το ΕΥΑκι ?
ειναι.ειναι βυζαρου το ΕΥΑκι ?
πραγματι εχει αλλαγεs. ελαφρωs καλυτερεs. το ειπεs kai το εκανεs ε? και δεν εμεινεs ευχαριστημενοs μαζι τηs? ειχα παει ενα φιλο την προηγουμενη βδομαδα και αυτοs ευχαριστηθηκε. φαινεται δεν ζητουσε και πολλα πολλα αυτοs.Επισκεψη αστραπη την περασμενη εβδομαδα σε Αθηνα και φυσικα στο ιδρυμα Ροστερ αλλαγμενο σε σχεση πριν απο 2 μηνες. Πηρα Ευα (η γυναικα των ονειρων μου απο εμφανιση- προσωπο στηθος μπουταρες κολαρα, με λιγα λογια κορμαρα) Ολα τα υπολοιπα κινηθηκαν μεταξυ μετριου και απλως καλου.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Απο κορμι και προσωπο αθωοπουτανιστικο θεα. Τωρα για τις υπηρεσιες κατι η ηλικια μου κατι αυτα που ειχα δοκιμασει εκει που ειχα παει περσι τον χειμωνα οι απαιτησεις μου εχουν ανεβει λιγο. Παντως μονο και μονο για το προσωπο και την κορμαρα της της αφησα και 20 ευρω φιλοδωρημα.πραγματι εχει αλλαγεs. ελαφρωs καλυτερεs. το ειπεs kai το εκανεs ε? και δεν εμεινεs ευχαριστημενοs μαζι τηs? ειχα παει ενα φιλο την προηγουμενη βδομαδα και αυτοs ευχαριστηθηκε. φαινεται δεν ζητουσε και πολλα πολλα αυτοs.
Καλησπερα συναδελφοι
Επισκεψη στο γνωστο ιδρυμα περιπου πριν απο περιπου 10 ημερες για πρωτη φορα εκει. Ιδιαιτερα ευγενικη η σεριφισα, χωρις ιδιαιτερη ανακριση, αφου πρωτα τσεκαρισε αν ασχολουμαι με το σπορ, και ακολουθησε παρελαση απο 4-5 θεραπευτριες εκ των οποιων οι μονες ενδιαφερουσες κατα την γνωμη μου ηταν η Ευα που περιγραφεται νωριτερα (και ηταν η καλυτερη γκομεναρα ολων) και η Στελλα η γνωστη Κολομβιανη. Διαλεξα την Στελλα γιατι μου φανηκε οτι θα ειχα καλυτερες υπηρεσιες και δικαιωθηκα.
Μεγαλο πλεονεκτημα το ντους μεσα στο δωματιο.
Σαν συμπεριφορα πολυ καλη και πολυ ευγενικη αν και λιγο απομακρη στην αρχη. Μου εκανε το καλυτερο μασαζ που μου εχουν κσνει μεχρι τωρα απο τα σχετικα θεραπευτηρια. Βεβαια για τα γουστα τα δικα μου αυτο ειναι το σημαντικοτερο. Τα υπολοιπα κινηθηκαν ικανοποιητικα και μεχρι εκει που ηθελα. Διαρκεια συνεδριας περιπου 45 ευχαριστα λεπτα (παντα για τα δικα μου γουστα).
Επισκεψη στο γνωστο ιδρυμα περιπου πριν απο περιπου 10 ημερες για πρωτη φορα εκει. Ιδιαιτερα ευγενικη η σεριφισα, χωρις ιδιαιτερη ανακριση, αφου πρωτα τσεκαρισε αν ασχολουμαι με το σπορ, και ακολουθησε παρελαση απο 4-5 θεραπευτριες εκ των οποιων οι μονες ενδιαφερουσες κατα την γνωμη μου ηταν η Ευα που περιγραφεται νωριτερα (και ηταν η καλυτερη γκομεναρα ολων) και η Στελλα η γνωστη Κολομβιανη. Διαλεξα την Στελλα γιατι μου φανηκε οτι θα ειχα καλυτερες υπηρεσιες και δικαιωθηκα.
Μεγαλο πλεονεκτημα το ντους μεσα στο δωματιο.
Σαν συμπεριφορα πολυ καλη και πολυ ευγενικη αν και λιγο απομακρη στην αρχη. Μου εκανε το καλυτερο μασαζ που μου εχουν κσνει μεχρι τωρα απο τα σχετικα θεραπευτηρια. Βεβαια για τα γουστα τα δικα μου αυτο ειναι το σημαντικοτερο. Τα υπολοιπα κινηθηκαν ικανοποιητικα και μεχρι εκει που ηθελα. Διαρκεια συνεδριας περιπου 45 ευχαριστα λεπτα (παντα για τα δικα μου γουστα).
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 385
- Εμφανίσεις
- 88K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 130