kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε απ ότι διαβάζω όλο αλβαναρια μαζεύεται εκεί κάτω.Παίζει τπτ καλό σε Καλαμάτα αυτές τις ημέρες; βλέπω όλες πάνε Πάτρα η Ηράκλειο Κρήτης...
Τυπε απ ότι διαβάζω όλο αλβαναρια μαζεύεται εκεί κάτω.Παίζει τπτ καλό σε Καλαμάτα αυτές τις ημέρες; βλέπω όλες πάνε Πάτρα η Ηράκλειο Κρήτης...
Έψαξα άλλου στο σάιτ και δεν λένε τα καλύτερα πολλοί, αν μιλήσει κάποιος μαζί της ας απαντήσειΜίλησες μαζί της; Μια Κύπρια είναι;
Ενώ αλλού πάνε Ευρωπαίες..Τυπε απ ότι διαβάζω όλο αλβαναρια μαζεύεται εκεί κάτω.
Απάτη....Μίλησες μαζί της; Μια Κύπρια είναι;
Τυπε και οι αλβανίδες Ευρωπαίες είναι.Ενώ αλλού πάνε Ευρωπαίες..
Τύπε.. οι Ευρωπαίες αλβανίδες είναι.. σιγά μην έρθουν από σοβαρά κράτη εδώ.. γερμανια κλπ πάνε.. άσε τα πρόβατα να πιστεύουν ότι γαμανε σέρβες βουλγαρες κλπΤυπε και οι αλβανίδες Ευρωπαίες είναι.
Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις ή περιμένεις να πάρουν οι άλλοι πρώτα;6984274900. KIRIAM XXL TRANS . χτές βράδυ
I am a very horny trans girl from Colombia with a big 23 cm cock, I like very hot sex, I give kisses and I also like to partykanesex.com
Ξέρει κανείς για αυτό;
Τι να πάρεις τηλ?Τον ντισέπτικον?Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις ή περιμένεις να πάρουν οι άλλοι πρώτα;
Δεν έχει να κάνει με τον ποιο να πάρει αλλά με τη νοοτροπία τα περιμένω όλα στο πιάτο το σχόλιο μου...Τι να πάρεις τηλ?Τον ντισέπτικον?
Σκάρλετ και ΌλγαΔανάη και Νάταλη
Αλλάξτε επειγόντως φωτοσοπά.Σκάρλετ και Όλγα
Φίλε μου μην μπερδεύεσαι. Είναι συνθηματικό. "Βιζιτάκι των 1.000 ευρώ" στα καλαματιανά, σημαίνει "φέρε μου 100 γραμμάρια χόρτο". Δεν γυρίζουν τα πάντα γύρω από το σεξΥπάρχει αυτό εδώ το προφίλ στο fb...Log into Facebook που ισχυρίζεται ότι είναι βιζιτάκι των 1000 ευρώ που ζει και εκδίδεται στην Καλαμάτα. Ξέρει κανένας συναγωνιστής από Καλαμάτα κάτι ή μήπως είναι καμιά ιντερνετική απάτη ??