Νέα

Jessica

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 978
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.608
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/jessica/]Jessica[/url]

peskandritsos
Οκτωβρίου 16, 2007

Αγαπητοι συναδελφοι πριν απο λιγο επεστρεψα απο Jessika (iceberg).Προτεινω για οποιον ενδιαφερεται να παρει μαζι κανενα δερματινο η ακομα καλυτερα γουνα.Λοιπον, το ραντεβου σε ξενοδοχειο ομολογουμενως χωρις προβλημα εισοδου αλλα οχι και τιποτα το ιδιαιτερο.Μου ανοιγει λοιπον την πορτα ενας αστραχαν διμετρος αλλα αγουροξυπνημενος και οχι και με το πιο πλατυ χαμογελο.Η φατσα επειδη στο σαιτ δεν φαινεται ειναι απλα ανεκτη.Το σκεφτομαι λιγο αλλα λεω δεν γα...ται ας περασω γιατι δεν εχω και πολλες ευκαιριες λογω δουλειας για ct.Μετα απο μιση ωριτσα συζητηση ΜΟΝΟ περασαμε στο ψητο.Η κοπελα ειναι επαγγελματιας και το δειχνει συνεχεια.Μονο που δεν σου λεει το <τελειωνε ρε φιλε γιατι εχουν και αλλοι σειρα>.Καθολου GFE στο οποιο εγω δεινω μεγαλη σημασια,πιπα σχετικα καλη χωρις καμια εκπληξη (deep throat)και μαμησι απλο ιεραποστολικο που μου επεσε καθως εβλεπα την ξυνισμενη μουρη της.Τελικα τελειωσα στο στομα της κλεινοντας τα ματια και σκεφτομενος ενα βραζιλιανακι που ειχα παρει το καλοκαιρι.Για να καταλαβετε το μεγεθος της απογοητευσης μου σκεφτομαι το βραδυ να παω με την γυναικα μου.Ελπιζω να βοηθησα.Τελικο συμπερασμα αν πετυχει η μαλακια τυφλα ναχει το γαμησι.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom