swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
το εαν γαμαω εγω αστο να το ξερω εγω εσυ δεν μας ειπες τελικα τι δουλεια κανεις εισαι προμοτορακος η οχι μην το συνεχηζεις πανε την βολτα σου εκει που πας ξερεις εσυ και ασε εμενα τι κανω εγω καταλαβες γαμιαγια να δεις ποιος ειναι ο μαλακας και ποιος γραφει μαλακιες....
Εγω σαιτοδελφινο μου οταν μου δινουν κατι δεν βγαινω να το παιξω γαμιας και οτι τα ξερω ολα...Ποτε δεν καρφωνομαι και ποτε δεν καρφωνω...Οταν ζητουσες ησουν εχεμυθος, ετσι? Καλα, παμε παρακατω αλλα πριν, θελω να πω τα εξης...
εισαι μαλλλον μπερδεμενος φιλε....με ρωτας εμενα αν ειναι η κρυφη και κλεινεις και το ματακι το "ειμαι ο γαμαω τα ξερω ολα" Οταν σου συστησα την κοπελα, ναι! δεν την ηξεραν πολλοι....εσυ τωρα τι προσπαθεις να δειξεις? Οτι εισαι ο cool γαμιας που τα ξερει ολα? Δεν μπορουσες να μου στειλεις ενα ΠΜ να με ρωτησεις? ΟΟΟΟΧΙ!!!! Επρεπε εδω μεσα να ρωτησεις για να δειξεις σε ολους οτι ανηκεις σε αυτους που ειπε ο Nταισελμπλουμ....δινεις τα χωραφια σε γυναικες και ξυδια...αυτο ειπε!!
.."πραγμτικα αξιοπρεπεις ειναι αυτος που δεν καυχιεται για τιποτα"
Τελικα κατι τετοιες συμπεριφορες ειναι που σταματησα να δινω....Γιατι αργα η γρηγορα θα υπαρξει το κοκορακι αναμεσα μας που τα ξερει ολα....