Έχουν περάσει από το ιατρείο της περισσότεροι από δέκα χιλιάδες ασθενείς. Εκείνη έχει πάει στο κρεβάτι με περίπου 1500 από αυτούς. Ωστόσο, διαφωνεί κάθετα με όσους την κακοχαρακτηρίζουν. 'Δεν είμαι πόρνη, είμαι θεραπεύτρια. Βοηθώ τα ζευγάρια να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή" δηλώνει η Μάρε Σιμόνε, Ιταλίδα σεξολόγος, η οποία δεν αρκείται στην εξέταση και την παροχή συμβουλών και φαρμάκων στους πελάτες της. Η γιατρός, διάσημη στη Βρετανία όπου εργάζεται, δίνει την ψυχή της και ...το σώμα της για χάρη της επιστήμης. Η θεραπευτική μέθοδός της βασίζεται στο ότι πηγαίνει στο κρεβάτι με τους ασθενείς της και κάνει ολοκληρωμένο σεξ βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις χαρές του έρωτα. Η συνεδρία αρχίζει με συζήτηση, η γιατρός κάνει μασάζ στους ώμους του πελάτη, μετά βγάζουν τα ρούχα τους, εξετάζουν το σώμα τους στον καθρέπτη και ακολουθεί το σεξ. Το κάθε ραντεβού κοστίζει 110 € και η γιατρός δέχεται 5 πελάτες την ημέρα. "Είμαι περήφανη για αυτό που κάνω. Κερδίζω τα προς το ζην μου κάνοντας σεξ με συζύγους και συντρόφους άλλων γυναικών, αλλά δεν είμαι πόρνη. Οι πελάτες μου με πληρώνουν για να θεραπευτούν. Τις περισσότερες φορές τα προβλήματά τους δεν είναι σχηματικά, βρίσκονται στο κεφάλι τους και χρειάζονται να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση" λέει, προσθέτοντας ότι πολλές φορές οι ίδιες οι σύζυγοι των αντρών τους στέλνουν σε αυτήν ελπίζοντας στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής τους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιταλίδα σεξολόγος θεραπεύει με σεξ...!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fay
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Και χάρηκα οτί μιλούσαμε για Ελλάδα kαι είχα μία ελπίδα για Θεσσαλονική!!!Έχουν περάσει από το ιατρείο της περισσότεροι από δέκα χιλιάδες ασθενείς. Εκείνη έχει πάει στο κρεβάτι με περίπου 1500 από αυτούς. Ωστόσο, διαφωνεί κάθετα με όσους την κακοχαρακτηρίζουν. 'Δεν είμαι πόρνη, είμαι θεραπεύτρια. Βοηθώ τα ζευγάρια να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή" δηλώνει η Μάρε Σιμόνε, Ιταλίδα σεξολόγος, η οποία δεν αρκείται στην εξέταση και την παροχή συμβουλών και φαρμάκων στους πελάτες της. Η γιατρός, διάσημη στη Βρετανία όπου εργάζεται, δίνει την ψυχή της και ...το σώμα της για χάρη της επιστήμης. Η θεραπευτική μέθοδός της βασίζεται στο ότι πηγαίνει στο κρεβάτι με τους ασθενείς της και κάνει ολοκληρωμένο σεξ βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις χαρές του έρωτα. Η συνεδρία αρχίζει με συζήτηση, η γιατρός κάνει μασάζ στους ώμους του πελάτη, μετά βγάζουν τα ρούχα τους, εξετάζουν το σώμα τους στον καθρέπτη και ακολουθεί το σεξ. Το κάθε ραντεβού κοστίζει 110 € και η γιατρός δέχεται 5 πελάτες την ημέρα. "Είμαι περήφανη για αυτό που κάνω. Κερδίζω τα προς το ζην μου κάνοντας σεξ με συζύγους και συντρόφους άλλων γυναικών, αλλά δεν είμαι πόρνη. Οι πελάτες μου με πληρώνουν για να θεραπευτούν. Τις περισσότερες φορές τα προβλήματά τους δεν είναι σχηματικά, βρίσκονται στο κεφάλι τους και χρειάζονται να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση" λέει, προσθέτοντας ότι πολλές φορές οι ίδιες οι σύζυγοι των αντρών τους στέλνουν σε αυτήν ελπίζοντας στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής τους.[URL unfurl="true"]http://i-diadromi.blogspot.com[/glow]][glow=red,2,300]http://i-diadromi.blogspot.com[/glow][/url]
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Έχουν περάσει από το ιατρείο της περισσότεροι από δέκα χιλιάδες ασθενείς. Εκείνη έχει πάει στο κρεβάτι με περίπου 1500 από αυτούς. Ωστόσο, διαφωνεί κάθετα με όσους την κακοχαρακτηρίζουν. 'Δεν είμαι πόρνη, είμαι θεραπεύτρια. Βοηθώ τα ζευγάρια να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή" δηλώνει η Μάρε Σιμόνε, Ιταλίδα σεξολόγος, η οποία δεν αρκείται στην εξέταση και την παροχή συμβουλών και φαρμάκων στους πελάτες της. Η γιατρός, διάσημη στη Βρετανία όπου εργάζεται, δίνει την ψυχή της και ...το σώμα της για χάρη της επιστήμης. Η θεραπευτική μέθοδός της βασίζεται στο ότι πηγαίνει στο κρεβάτι με τους ασθενείς της και κάνει ολοκληρωμένο σεξ βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις χαρές του έρωτα. Η συνεδρία αρχίζει με συζήτηση, η γιατρός κάνει μασάζ στους ώμους του πελάτη, μετά βγάζουν τα ρούχα τους, εξετάζουν το σώμα τους στον καθρέπτη και ακολουθεί το σεξ. Το κάθε ραντεβού κοστίζει 110 € και η γιατρός δέχεται 5 πελάτες την ημέρα. "Είμαι περήφανη για αυτό που κάνω. Κερδίζω τα προς το ζην μου κάνοντας σεξ με συζύγους και συντρόφους άλλων γυναικών, [size=12pt]αλλά δεν είμαι πόρνη[/size]. Οι πελάτες μου με πληρώνουν για να θεραπευτούν. Τις περισσότερες φορές τα προβλήματά τους δεν είναι σχηματικά, βρίσκονται στο κεφάλι τους και χρειάζονται να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση" λέει, προσθέτοντας ότι πολλές φορές οι ίδιες οι σύζυγοι των αντρών τους στέλνουν σε αυτήν ελπίζοντας στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής τους.
Το πρόβλημά της είναι μην την πούνε πουτάνα
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μορφωμένη χυσοκαταπιόνα.
προτιμώ να πηδάω αμόρφωτες με λιγότερο τουπέ.
όπως λέει και ένα ανέκδοτο. "και εμάς πουτάνα είναι αλλά δεν το γιορτάζουμε"
όποιος δεν τον ξέρει μπορεί να ζητήσει να το πω εδώ... αν το ξέρετε τότε μην το γράφω ;)
προτιμώ να πηδάω αμόρφωτες με λιγότερο τουπέ.
όπως λέει και ένα ανέκδοτο. "και εμάς πουτάνα είναι αλλά δεν το γιορτάζουμε"
όποιος δεν τον ξέρει μπορεί να ζητήσει να το πω εδώ... αν το ξέρετε τότε μην το γράφω ;)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
πως σκατα τα παιρνουν τα πτυχια;!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
αραγε...........πως σκατα τα παιρνουν τα πτυχια;!
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
μα καλα..ποιος πληρωνει και παει να κανει σεξ-θεραπεια με αυτη τη γκιοσσα?
ναταν η δικια μας ....η ξανθια οδοντιατρος...να πω μαλιστα
τωρα που την αναφερες.μα καλα..ποιος πληρωνει και παει να κανει σεξ-θεραπεια με αυτη τη γκιοσσα?
που χαθηκε αυτο το καβλι? καμια φωτο εχουμε?
τωρα που την αναφερες.
που χαθηκε αυτο το καβλι? καμια φωτο εχουμε?
λες να την έφαγαν τα κυκλώματα
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
οπς βρηκες αρκανσ? ομορφα
ισως αγαπησε και αυτη..εγινε μεγαλοκοπελα και αγχωθηκε
αν ξεκινησει τιποτα "συνεδριες" παντως ριχτε κανα συρμα
ισως αγαπησε και αυτη..εγινε μεγαλοκοπελα και αγχωθηκε
αν ξεκινησει τιποτα "συνεδριες" παντως ριχτε κανα συρμα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Η γιατρός εργάζεται στην Βρετανία!Δεν έχω καμμία σχέση!Ο gatto που είναι ειδικός στις Ιταλίδες γιατί κάνει την πάπια???
Μολόγα μωρή αδέρφω...την πήδηξες μήπως τη φώκια??? :o
πως σκατα τα παιρνουν τα πτυχια;!
Ζηλευεις λουκρητια?
ειναι και του πανεπιστημιου, και εχει παει με 1500 ανδρες που η ιδια επελεξε "οτι θελουν βοηθεια"
(μεταφραση..οποιος της αρεσε του ελεγε οτι θελει θεραπεια.. )
θα ηθελες την δουλεια της,αλλα τι να κανουμε.το παιδαγωγικο ειναι για μικρα παιδια.
και ειναι λιγοι οι χωρισμενοι ανδρες που εχουν υπο την κηδεμονια τους τα παιδια τους.
ολο μαμαδες θα εχεις στην ταξη.ατυχησες ;)
ο γατος για να βαλει αξιολογες ιταλιδες στο thread italian celebs. πρεπει να του σκασουμε χρηματα απο οτι καταλαβα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K