Νέα

Ιστοσελίδα με βίντεο φετίχ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpilis30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpilis30

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχθες καθως εψαχνα στο ιντερνετ για κανα καλο σαιτ με φετιχιστικα βιντεο ανακαλυψα τον ακολουθο...θησαυρο.
Ειναι σαιτ που πληρωνεις για να κατεβασεις βιντεο για ολα τα γουστα και φετιχ (και εχει πολλες κατηγοριες,πιστεψτε με  ;) )
Στην αρχη ημουν καπως επιφυλακτικος καθως οτι αφορα τα λεφτα μου το σκεφτομαι αρκετα πριν το κανω αλλα τελικα το σαιτ με επεισε και το δοκιμασα.Παραγγειλα λοιπον 2 βιντεακια και μετα απο ενα λεπτο ειχα τα λινκ στο εμαιλ μου...παιδες απιστευτη δουλεια.Καλη αναλυση,ποικιλια και..διαρκεια.Δοκιμαστε το ανεπιφυλακτα.
clips4all.com  (χωρις γυμνο) και clips4xxx.com  (γυμνο)

ειπα να το μοιραστω μαζι σας,τοση εντυπωση μου εκανε.σπανια βρισκεις τοσο καθαρα σαιτ τετοιου περιεχομενου...

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Εχθες καθως εψαχνα στο ιντερνετ για κανα καλο σαιτ με φετιχιστικα βιντεο ανακαλυψα τον ακολουθο...θησαυρο.
Ειναι σαιτ που πληρωνεις για να κατεβασεις βιντεο για ολα τα γουστα και φετιχ (και εχει πολλες κατηγοριες,πιστεψτε με  ;) )
Στην αρχη ημουν καπως επιφυλακτικος καθως οτι αφορα τα λεφτα μου το σκεφτομαι αρκετα πριν το κανω αλλα τελικα το σαιτ με επεισε και το δοκιμασα.Παραγγειλα λοιπον 2 βιντεακια και μετα απο ενα λεπτο ειχα τα λινκ στο εμαιλ μου...παιδες απιστευτη δουλεια.Καλη αναλυση,ποικιλια και..διαρκεια.Δοκιμαστε το ανεπιφυλακτα.
clips4all.com  (χωρις γυμνο) και clips4xxx.com  (γυμνο)

ειπα να το μοιραστω μαζι σας,τοση εντυπωση μου εκανε.σπανια βρισκεις τοσο καθαρα σαιτ τετοιου περιεχομενου...

δικο σου ειναι το σαιτ?

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
και γιατι να πληρωσει καποιος για τσοντα , τη στιγμη που με ενα κλικ.....

στο  google εχει δισεκατομμυρια γαμησια και μαλιστα δωρεαν.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
και γιατι να πληρωσει καποιος για τσοντα , τη στιγμη που με ενα κλικ.....

στο  google εχει δισεκατομμυρια γαμησια και μαλιστα δωρεαν.

promotion κανει ο φιλος.ευχαριστω δεν θα παρω...

OP
OP
M

mpilis30

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
προσωπικα το εκανα λογω...εξειδικευσης.δεν ειναι ολα τα φετιχ ευκολα να τα βρεις.ποσο μαλλον σε καλη ποιοτητα.

Obey78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι και πανακριβο εκτος των αλλων... Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια, ολα αυτα υπαρχουν free online, αρκει να ψαξεις.

Επισκέπτης
ειναι και πανακριβο εκτος των αλλων... Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια, ολα αυτα υπαρχουν free online, αρκει να ψαξεις.

το να πληρωνεις για κατι που μπορεις να εχεις τζαμπα ανηκει στην κατηγορια των φετιχ...

ετσι φτιαχνεται ο άνθρωπος, τι να κανουμε?

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
περι ορεξεως κολοκυθόπιτα...Καποιος πρεπει να τα βρει για νατα ανεβασει μετα σε ολους μας free μέσω κάποιου τρόπου..Αν προτιμάει να είναι αυτός ο καποιος τοτε ολα καλα :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τα παντα υπαρχουν αρκει να ξερεις που να ψαξεις.........!
τοσο απλα!!!!

Hlektrodios

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι λες ρε λαλακη που θα πληρωσουμε για να δουμε τσοντα στο ιντερνετ.Εχει εκει μεσα πραμα και τζαμπα...

GOLUM

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ο φιλαρακος ψαχνει για μαλακες, εκανε ενα σαιτ και νομιζει πως θα πληρωσουμε για να μπουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom