Νέα

ιστοσελίδα γιά on line shop

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
θέλω τά φώτα σας
σκοπεύω νά κάνω μιά δουλειά πού ένας μέρος της πέραν από τό σημείο πώλησης πού έχω πρέπει νά είναι μέ on line shop.
πρόκειτε για 6 αντικείμενα μόνο.
ποιά νομίζετε ότι είναι η καλύτερη εταιρεία πού νά με βοηθήσει καί γιά διαφήμιση στό google και στο facebook??
και φυσικά για σχεδιασμο ιστοσελίδας....
πήρα μιά προσφορά 1300 ευρώ που μού φάνικε πολύ ακριβή εάν αναλογιστεί κάποιος ότι ο σχεδιασμός  είναι χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά μόνο πληρωμή με αντικαταταβολή και η ανάγκη μου έστω μελλοντικά δέν θά είναι πάνω από 20 αντικείμενα......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μια και "σκοπευεις" να κανεις την δουλεια - και δεν ειναι ηδη ετοιμη - ψαξε για ετοιμες οικονομικες λυσεις και οχι κατι σχεδιασμενο ειδικα για σενα που κοστιζει αρκετα

για e-shop ο οτε και η skroutz προσφερουν οικονομικες λυσεις στην Ελλαδα, μπορεις επισης να δεις και το ebay οπως kai την magento

για ιστοσελιδα πας κατευθειαν στην google - και αντιγραφεις καποιο απο τα sites της

για διαφημηση ξεκινα το διαβασμα για να την κανεις στην αρχη τουλαχιστον μονος σου - αλλιως "οπου σε πιασουνε..."

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
πήρα μιά προσφορά 1300 ευρώ που μού φάνικε πολύ ακριβή

Ότι πληρωνεις παιρνεις....Υπαρχουν ετοιμα πραγματακια που απλα σου κανουν παραμεροποιηση αλλα υπαρχουν και καστομ επιλογες

Για καστομ 1300 είναι πολύ λιγα για παραμετροποιηση είναι πολλα
6-8 κατοστάρικα είναι καλα

Βεβαια.....Μηπως αυτά που θα σωσεις από την καστομ κατασκευη θα τα δινεις συνεχεια για διαφημιση;;;;;;;;

ΣΚΕΨΟΥ καλα

Άλλο το SEO σε κατι νέο αλλα το  SEO σε κατι ετοιμο    

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Μεγάλη κουβέντα αυτή, όμως, τελικά τι προσφέρει το SEO ; Τι θα κάνει στη σελίδα μας δλδ ο SEO expert ; Εφόσον πλέον ξέρουμε τον τρόπο που λειτουργεί το google (τα organic results βελτιώνονται κυρίως με references άλλων στη σελίδα μας) -- και προφανώς όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί μόνον αυτό. Γιατί να δώσει κάποιος λεφτά για SEO λοιπον ; Εκτός και αν με SEO εννοείς όλο το θέμα της διαφήμισης, δηλαδή adwords και αντίστοιχα.

Βεβαια.....Μηπως αυτά που θα σωσεις από την καστομ κατασκευη θα τα δινεις συνεχεια για διαφημιση;;;;;;;;

ΣΚΕΨΟΥ καλα

Άλλο το SEO σε κατι νέο αλλα το  SEO σε κατι ετοιμο    

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Μεγάλη κουβέντα αυτή, όμως, τελικά τι προσφέρει το SEO ; Τι θα κάνει στη σελίδα μας δλδ ο SEO expert ; Εφόσον πλέον ξέρουμε τον τρόπο που λειτουργεί το google (τα organic results βελτιώνονται κυρίως με references άλλων στη σελίδα μας) -- και προφανώς όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί μόνον αυτό. Γιατί να δώσει κάποιος λεφτά για SEO λοιπον ; Εκτός και αν με SEO εννοείς όλο το θέμα της διαφήμισης, δηλαδή adwords και αντίστοιχα.

Όλα εκτος από το θέμα της διαφήμισης! Δεν είναι μονο Referal links... αν ηταν ετσι με 10$ από fivver θα χτυπαγαν ολοι πρωτιες

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
θέλω τά φώτα σας
σκοπεύω νά κάνω μιά δουλειά πού ένας μέρος της πέραν από τό σημείο πώλησης πού έχω πρέπει νά είναι μέ on line shop.
πρόκειτε για 6 αντικείμενα μόνο.
ποιά νομίζετε ότι είναι η καλύτερη εταιρεία πού νά με βοηθήσει καί γιά διαφήμιση στό google και στο facebook??
και φυσικά για σχεδιασμο ιστοσελίδας....
πήρα μιά προσφορά 1300 ευρώ που μού φάνικε πολύ ακριβή εάν αναλογιστεί κάποιος ότι ο σχεδιασμός  είναι χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά μόνο πληρωμή με αντικαταταβολή και η ανάγκη μου έστω μελλοντικά δέν θά είναι πάνω από 20 αντικείμενα......

Πλατφόρμες για e-shop υπάρχουν διάφορες,όπως το prestashop και το opencart.Αλλά δεν είναι εύκολο να το φτιάξεις...Αν θέλεις να σου συστήσω εταιρεία,στείλε μου π.μ.Τα 1300 ευρώ τι περιλαμβάνουν;Πολλοί ειναι απατεώνες και σου χρεώνουν hosting 100 euro το χρόνο αλλά τα ίδια χαρακτηριστικά μπορείς να τα βρεις και με 20 ευρώ/χρόνο!Μακρυά από ΟΤΕ...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Θα σου φτιάξει το περιεχόμενο έτσι ώστε στα κείμενα να υπάρχουν οι λέξεις κλειδιά που ταιριάζουν στη σελίδα σου.Στο κείμενο όχι στο meta tag "keywords" που πλέον καμία μηχανή δεν τα λαμβάνει υπόψη της.Θα σου φτιάξει τα links ώστε να έχουν σχέση με το περιεχόμενο,θα σου βάλει ετικέτες h1,h2 etc όπου χρειάζεται,θα σου φτιάξει τη δομή έτσι ώστε να πλοηγείται ο επισκέπτης εύκολα,και όχι για να πάει από το σημειο Γ, στο σημείο Δ να περνάει από το Ζ πρώτα!Και πολλά άλλα...

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Όλα εκτος από το θέμα της διαφήμισης! Δεν είναι μονο Referal links... αν ηταν ετσι με 10$ από fivver θα χτυπαγαν ολοι πρωτιες

Δλδ τι κάνουν ; Design ; Πες μου με 2 κουβέντες τι κάνει κάποιος σε ένα site όαν κάνει SEO  (σημείωση είμαι γενικά σχετικός με το αντικείμενο οπότε χρησιμοποίησε όση τεχνική ορολογία θες).

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Θα σου φτιάξει το περιεχόμενο έτσι ώστε στα κείμενα να υπάρχουν οι λέξεις κλειδιά που ταιριάζουν στη σελίδα σου.Στο κείμενο όχι στο meta tag "keywords" που πλέον καμία μηχανή δεν τα λαμβάνει υπόψη της.Θα σου φτιάξει τα links ώστε να έχουν σχέση με το περιεχόμενο,θα σου βάλει ετικέτες h1,h2 etc όπου χρειάζεται,θα σου φτιάξει τη δομή έτσι ώστε να πλοηγείται ο επισκέπτης εύκολα,και όχι για να πάει από το σημειο Γ, στο σημείο Δ να περνάει από το Ζ πρώτα!Και πολλά άλλα...

Οκ that explains it: Σωστά κείμενα, σωστή δομή, σωστή μορφοποίηση....

Αυτό δεν είναι κάτι όμως που θα πρέπει κάνει πχ οποισδήποτε φτιάχνει ένα site  ;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Δυστυχώς δεν το κάνουν...
Εδώ,μου λέει ένας φίλος που είναι πιο ειδικός,δε βάζουν κάποιοι sitemap σε xml που θέλει το google και το bing...

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Δυστυχώς δεν το κάνουν...
Εδώ,μου λέει ένας φίλος που είναι πιο ειδικός,δε βάζουν κάποιοι sitemap σε xml που θέλει το google και το bing...

Σύμφωνοι αυτό είναι άλλο θέμα... Απλώς από αυτά που μου λες (και καταλαβαίνω) το SEO δε φαίνεται σαν κάποιο black art όπως κάποιοι θέλουν να το εμφανίσουν αλλά σαν κανόνες κοινής λογικής που πρέπει να ισχύουν σε κάθε site !

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Οκ that explains it: Σωστά κείμενα, σωστή δομή, σωστή μορφοποίηση....
Αυτό δεν είναι κάτι όμως που θα πρέπει κάνει πχ οποισδήποτε φτιάχνει ένα site  ;

Όχι βεβαια δε το κανει ο καθενας και μονο με πειραματισμο θα δεις αποτελεσματα  

Ακομα και κατι τετοιο....

<META NAME="keywords"lang="en" CONTENT=" keyword1,keyword2,.....">
<META NAME="keywords"lang="el,gr, Greek" CONTENT=" λεξη1, λεξη2, ....">

κανει δουλεια και δε θα το  δεις συχνα

από κει και περα η καστομια, η χρηση και όχι καταχρηση keywords, sitemap,η σωστη χρηση h1, h3, b, keywords $ descreption ανα υποσέλιδα και πολλα αλλα που ο καθενας με ην πειρα του εξελισει πουθενα δεν θεωρουνται δεδομενα

Σε ένα ετοιμο website μαμπα γιουμλα οπεν καρτ κλπ κλπ κανεις δε θα κατσει να ασχοληθεί με λεπτομέρειες που κανουν τη διαφορα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Σε ένα ετοιμο website μαμπα γιουμλα οπεν καρτ κλπ κλπ κανεις δε θα κατσει να ασχοληθεί με λεπτομέρειες που κανουν τη διαφορα

Δεν έχεις δίκιο.Οι σωστοί επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τα CMS αυτά το κάνουν.Ο custom κώδικας εξυπηρετεί άλλες ανάγκες και όχι μόνο το seo.Υπάρχουν σελίδες βασισμένες σε wordpress,joomla,opencart που βγαίνουν πρώτες στις αναζητήσεις.Αλλά έχει γίνει καλή δουλειά.Μερικοί βέβαια βαριούνται να αφαιρέσουν το favicon που έχει το πρόγραμμα,και να βάλουν δικό τους!

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις  ήδη πελατεία από το κανονικό brick and mortar κατάστημά σου ή έχεις απλά προιόν-υπηρεσία και χρειάζεσαι να το διαφημίσεις στο internet?

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Όπως ανέφερε παραπάνω και ο  Bet_rantaplan η google δε χρησιμοποιεί το meta keywords tag ().

Τώρα για τα άλλα δε θα διαφωνήσω (sitemap, δομή, περιεχόμενο κλπ) αλλά νομίζω ότι εννοούνται αν πας σε κάποιον σωστό επαγγελματία να σου φτιάξει το site. Τώρα αν πας στο Θανάση που έκλεισε το σουβλατζίδικο και άνοιξε μαγαζί με σελίδες... Εεε μοναχός σου ξύνεσαι στου τσοπάνου τη μαγκούρα  :s&m_3: 

Όχι βεβαια δε το κανει ο καθενας και μονο με πειραματισμο θα δεις αποτελεσματα  

Ακομα και κατι τετοιο....

<META NAME="keywords"lang="en" CONTENT=" keyword1,keyword2,.....">
<META NAME="keywords"lang="el,gr, Greek" CONTENT=" λεξη1, λεξη2, ....">

κανει δουλεια και δε θα το  δεις συχνα

από κει και περα η καστομια, η χρηση και όχι καταχρηση keywords, sitemap,η σωστη χρηση h1, h3, b, keywords $ descreption ανα υποσέλιδα και πολλα αλλα που ο καθενας με ην πειρα του εξελισει πουθενα δεν θεωρουνται δεδομενα

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό
μπορεί κάποιος νά μου συστήσει κάποιον που ξέρει να το κάνει σωστά καί άς πληρώσω κάτι παραπάνω<??????

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό
μπορεί κάποιος νά μου συστήσει κάποιον που ξέρει να το κάνει σωστά καί άς πληρώσω κάτι παραπάνω<??????

Το "μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον" δεν είναι και τόσο καλή πρακτική :)

Εγώ προτείνω είτε να δεις μόνος σου κάποια site στην κατηγορία που ενδιαφέρεσαι τα οποία σου αρέσουν και τα εμφανίζει ο google σε καλή σειρά και να πας σε αυτούς που τα έφτιαξαν. Είτε να πας σε κάποιο αντικειμενικά καλό (και μεγάλο) μαγαζί που θα σου κάνει σίγουρα σωστή δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom