Νέα

Ιστορίες Απο Kinky Fantasies On Line

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Ξεκινώ μια ενότητα εδώ στις Ιστορίες όπου θα αναρτώ σε τακτική βάση ιστορίες απο το
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com[/url]

Εκεί θα βρείτε μια ενότητα με ιστορίες BDSM περιεχομένου !
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προκαταβολικά τους διαχειριστές του Bourdela.com για
την φιλοξενία τους

 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
19
Πόντοι
166
Ξεκινώ μια ενότητα εδώ στις Ιστορίες όπου θα αναρτώ σε τακτική βάση ιστορίες απο το
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com[/url]

Εκεί θα βρείτε μια ενότητα με ιστορίες BDSM περιεχομένου !
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προκαταβολικά τους διαχειριστές του Bourdela.com για
την φιλοξενία τους
bye byeeeeeeeeeeeeeeee.........
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com[/url]

Ιστορίες BDSM : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]


Sissy Academy - Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας

Ζούσα ήδη  δύο εβδομάδες στην Αγγλία όπου έκανα μεταπτυχιακό , όταν είδα για πρώτη φορά στο ίντερνετ την αγγελία της Αφέντρας Σάρας όπου στο dungeon της προσέφερε μια ειδική υπηρεσία για crossdressers .

Συγκεκριμένα την ονόμαζε Sissy Academy και για ένα Σαββατοκύριακο , θα εκπαίδευε πελάτες να ντύνονται και να φέρονται σαν γυναίκες .


Μου άρεσε απο πολύ μικρός να ντύνομαι με γυναικεία ρούχα και να ποζάρω στον καθρέπτη αλλά μέχρι τα 20 μου , στην Ελλάδα δεν είχα τολμήσει να πάω το φετίχ παραπάνω.

Τώρα όμως ήταν μεγάλη ευκαιρία μιας και ήμουν στην Αγγλία όπου δεν με ήξερε κανένας και η Αφέντρα Σάρα , η ψηλή μελαχροινή θεά με το υπέροχα πράσινα μάτια ,  το υπέροχο στήθος που τόνιζε με ντεκολτε ανοικτό ενώ διέθετε και ένα αγαλματένιο κορμί με υπέροχα πόδια και φυσικά μεγάλη γκάμα απο δερμάτινα ρούχα και ψηλοτάκουνες γόβες που αποτελούσαν αγαπημένα μου αξεσουάρ σε μια αφέντρα .

Με μεγάλο δισταγμό , έλαβα την απόφαση να επικοινωνήσω μαζί της και να κλείσω ραντεβού . Στο τηλέφωνο , ακουγόταν η αισθησιακή της απαλή φωνή που μαγνήτιζε . Η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά και όταν έκλεισα το πολυπόθητο ραντεβού ήμουν κυριολεκτικά στα πρόθυρα λιποθυμίας .

Το dungeon της βρισκόταν στα προάστια του Λονδίνου , σχεδόν στα όρια της εξοχής . Ήταν σε ένα τεράστιο τριώροφο αρχοντικό μέσα σε ένα καταπράσινο μέρος με δέντρα που σίγουρα , τίποτε δεν θύμιζε ότι μέσα εκεί θα γίνονταν σαδομαζοχιστικά όργια .

Χτύπησα την πόρτα και μου άνοιξε μια υπηρέτρια , πολύ σέξυ ντυμένη με μίνι φόρεμα που άφηνε τα υπέροχα πόδια της σε κοινή θέα , είχε επίσης ένα πολύ σέξυ πρόσωπο με υπέροχα κατακόκκινα χείλη και ξανθά μαλλιά ,σκέτη άγγελος .

-          Περάστε , η Κυρία Σάρα θα σας δεχθεί είπε με μια σέξυ αισθησιακή φωνή .

Με οδήγησε σε ένα μεγάλο γραφείο όπου εκεί αντίκρυσα την Σάρα να κάθεται σε μια δερμάτινη πολυθρόνα .

Φορούσε ένα εντυπωσιακό δερμάτινο φόρεμα μίνι όπου άφηνε να φανούν τα υπέροχα γυμνασμένα της πόδια που κατέληγαν σε ενα ζευγάρι πέδιλα ψηλοτάκουνα που τόνιζαν τα υπέροχα δακτυλάκια της .
-          Καλως ήλθες , είδα στο μήνυμά σου ότι θέλεις να μπείς στην «Ακαδημία» μου
-          Μάλιστα θα το ήθελα .

Η Σάρα σηκώθηκε και με πλησίασε . Ήταν πολύ επιβλητική και μάλιστα ψηλότερη απο εμένα . Με κοίταξε αυστηρά και μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι .
-          Μάλιστα κυρία θα λές . Κατάλαβες ;
-          Μάλιστα Κυρία είπα πιάνοντας το κατακόκκινο μάγουλό μου . Ένα δεύτερο σκαμπήλι ακολούθησε εξίσους δυνατό .
-          Δεν θα κοιτάς τα μάτια μου !! Ειπε .
-          Δώσε μου τα χρήματα και υπέγραψε αυτό το χαρτί . Είπε αυστηρα .

Πήρα το χαρτί στα χέρια μου που έτρεμαν λίγο . Ήταν ένα συμφωνητικό που παραδεχόμουν ενυπογράφως ότι ζητώ απο την Κα Σάρα να με χρησιμοποιήσει ώς «θυληκό» και να με εκπαιδεύσει με όποιο τρόπο εκείνη θεωρεί όσο σκληρό και αν είναι . Σε περίπτωση που αποφασίσω να φύγω , χάνω τα χρήματα που έχω προκαταβάλει .

Δέχτηκα και υπέγραψα ενώ της έδωσα τα χρήματα στα χέρια .

-          Και τώρα «Υποψήφια Τσούλα» , γδύσου . Είπε με ειρωνικό γελάκι ενώ πάτησε ένα κουμπί . Μπήκαν μέσα στο γραφείο η καμαριέρα που μου είχε ανοίξει πριν και ένας ψηλός γεροδεμένος άντρας , με γυμνασμένο κορμί , σκληρά αρρενωπά χαρακτηριστικά και ένα πρόστυχο βλέμμα που με κοίταζε λαίμαργα . Η Σάρα μου έδωσε ένα ακόμα σκαμπήλι .

-          Σου είπα μωρή τσουλάρα γδύσου !
Υπάκουσα και άρχισα να γδύνομαι μπροστά στα τρία άτομα . Σύντομα , έμεινα με το εσώρουχο , εκει ντράπηκα να συνεχίσω .
-          Τζέην , βγάλε του το εσώρουχο είπε αυστηρά η Σάρα .

-          Μάλιστα Κυρία , ειπε η σέξυ καμαριέρα και αφού με πλησίασε με χαστούκισε και αυτή .

-          Βγάλτο είπε αυστηρά αλλά και πάλι ο δισταγμός και ο φόβος μου με εμπόδισε να συνεχίσω .

-          Μάρκ ! Είπε μονολεκτικά η Σάρα και τότε ο μυώδης άντρας με πλησίασε και με έπιασε με μια δυνατή λαβή . Με ακινητοποίησε και με έσυρε μέχρι στο γραφείο της Σάρας όπου με έγειρε πάνω , κάνοντάς με να τουρλώσω το κωλαράκι μου . Η Τζέην τότε αφού μου σκαμπήλισε τα κωλομέρια , μου ξέσκισε στην κυριολεξία το βρακί.

-          Τολμάς και δεν υπακούς ; Θα σε λιώσω είπε η Σάρα που πήρε στα χέρια της μια βίτσα.
-          Μάρκ , κράτα τον ακίνητο . Διέταξε η Σάρα και πράγματι με την τεράστια δύναμή του με κράτησε ακίνητο στο γραφείο με το κωλαράκι μου ολόγυμνο και εκτεθειμένο.

-          Το πρώτο χτύπημα της βίτσας με έκαψε τόσο πολύ που ούρλιαξα απο πόνο . ακολούθησε και δεύτερο εξίσου δυνατό .

Η Σάρα ξεκίνησε ένα ανελέητο spanking με την βίτσα πάνω στο ανυπεράσπιστο κωλαράκι μου ενώ η Τζέην κοιτούσε γελώντας μαζί με τον Μάρκ που με κρατούσε ακινητο . Πρέπει να μου έριξε πάνω απο 50 ξυλιές μέχρι που σταμάτησε ενώ έκλαιγα με λυγμούς . Πλησίασε τότε η Σάρα και την άκουσα να σαλιώνει το δάκτυλό της .

-          Πρέπει να τσεκάρω αν είσαι «Παρθένα» είπε γελώντας και μου έμπηξε ένα κωλοδάκτυλο βαθιά μέσα μου ξεφτυλίζοντάς με .

-          Στενό κωλαράκι και ανέγγιχτο είπε γελώντας ενώ το στριφογύριζε μέσα μου.

-          Τζέην , πάρε τον στο δωμάτιο και ετοίμασέ τον , Θα μου τον φέρεις όταν είναι έτοιμος .

Το κωλαράκι μου έκαιγε απο τις ξυλιές και έκλαιγα όταν ο Μάρκ με άφησε και ακολούθησα την Τζέην στο επόμενο δωμάτιο .

-          Δεν θα παρακούς την κυρία είπε αυστηρά η Τζέην . Η Τιμωρία της θα είναι πολύ σκληρή είπε .

Μπήκα σε ένα δωμάτιο που ήταν όλο βαμμένο ρόζ , και κοριτσίστικα διακοσμημένο . Παντού υπήρχε δαντέλα , άσπρα αρκουδάκια και ένα κρεβάτι με ρόζ καλύμματα και σεντόνια ενώ το θυληκό στοιχείο υπήρχε παντού .

-          Προχώρα στο ντούς είπε αυστηρά η Τζέην και με σκαμπήλισε επάνω στα κατακόκκινα κωλομέρια μου .

Δεν ξέρω γιατί δεν αντιδρούσα σε αυτό τον εξευτελισμό και την κακομεταχείριση . Ίσως κάπου να μου άρεσε να με αντιμετωπίζουν σαν τσουλάκι , όλα τα συναισθήματα ήταν μπλεγμένα μέσα μου και το μόνο που άκουγα ήταν η αισθησιακή φωνή της Τζέην να με καθοδηγεί εκτελώντας και εκείνη εντολές της Τζέην .

-          Μπές μέσα στο μπάνιο και γύρνα το κωλαράκι σου προς τα εμένα . Θα σου βάλω αποτριχωτική αλοιφή .

-          Μάλιστα είπα και τότε η Τζέην μου άστραψε ένα ακόμα δυνατό χαστούκι .
-          Δεν σου είπε η Κυρία Σάρα να απαντάς με σεβασμό ;

-          Μάλιστα Κυρία είπα σιωπηλά και μπήκα στο ντούς.

Η Τζέην πήρε μια αλοιφή και άλειψε επιμελώς το κωλαράκι μου , την περιοχή γύρω απο την κωλοτρυπίδα μου , τα γεννητικά όργανα , την κοιλιά και φυσικά τα πόδια . Αισθάνθηκα ένα περίεργο κάψιμο αλλά δεν τόλμησα να μιλήσω μιας και ήξερα ότι θα με περίμενα ένα ακόμα σκαμπήλι .

-          Έχεις ελάχιστες τριχούλες αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να φύγουν όλες . Τα «κορίτσια» φροντίζουν να είναι πάντα αποτριχωμένα και καθαρά , ειδικά στο ποπουδάκι τους .
Τα λόγια της με είχαν ανατριχιάσει και με υπομονή προσπαθούσα να αντέξω το κάψιμο απο την αλοιφή αλλά και τον μεγάλο εξευτελισμό που ένοιωθα απο τα λόγια της .

Κάποια στιγμή πήρε το ντούς και άρχισε να με ξεπλένει με χλιαρό νερό . Αισθάνθηκα μια αίσθηση ανακούφισης και δροσιάς στο δέρμα μου που ήταν πια λείο και άτριχο ενώ υπήρχε μια διακριτική μυρωδιά βανίλιας στο δέρμα μου .

Αισθάνθηκα τα χέρια της Τζέην να χαιδεύουν το κορμί μου και ανατρίχιασα . Με έπιανε παντού , στα γεννητικά μου όργανα , στο λείο κωλαράκι μου και σχολίαζε

-          Έχεις υπέροχη επιδερμίδα , θα γίνεις τέλειο κοριτσάκι είπε γελώντας .

Εγώ απο ντροπή δεν μίλαγα καθόλου . Βγήκα απο το ντούς και αφού με σκούπισε καλά με κοίταξε στα μάτια .

-          Γονάτισε είπε . Υπάκουσα και τότε προς έκπληξή μου είδα να παραμερίζει την φούστα της , το μικρό ρόζ κυλοτάκι και να αποκαλύπτει μπροστά μου ένα ερεθισμένο καυλί άτριχο και σκληρό γύρω στα 18 εκατοστά που παλλόταν απο καύλα μπροστά στο πρόσωπό μου .
-          Μα είσαι .... πήγα να πω και η Τζέην πλησίασε και έφερε το καυλί της σε απόσταση αναπνοής στα χείλη μου .
-          Ακριβώς , ήρθα πριν απο καιρό στην Αφέντρα Σάρα και τον Μάρκ και χάρην στην εκπαίδευσή της με έκαναν τέλειο «κοριτσάκι» , όπως βλέπεις . Τώρα είναι η σειρά σου . Η εντολή της Αφέντρας Σάρας είναι να πάρεις μια πρώτη γεύση απο το τι θα πει να είσαι «τσουλάκι» . Ξεκινάμε λοιπόν με ένα καλό τσιμπούκι.

Η Τζέην , μου έδωσε το ζεστό , μυρωδάτο καυλί της στο στόμα μου . Το πήρα απαλά στα χείλη μου και άρχισα να ρουφάω με δισταγμό στην αρχή αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο μου άρεσε το ζεστό της καυλί στο στόμα . Ρούφαγα άπληστα ένω κάποια στιγμή μου ακινητοποίησε το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει το στόμα κουνόντας την λεκάνη της .

-          Καύλα είναι το στόμα σου τσούλα είπε βογγώντας και έχυσε βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου το ζεστό της αλμυρό σπέρμα .

-          Ρούφα το και μη σου φύγει σταγόνα διέταξε και φυσικά εγώ υπάκουσα και ρούφηξα τα πάντα .
Η πρώτη μου πίπα ήταν γεγονός . Εϊχα κοκκινήσει απο ντροπή και ακόμα στο στόμα μου ήταν η γεύση της Τζέην απο τα χύσια της , όταν με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα .

Εκεί επάνω στο κρεβάτι βρισκόταν ένα σετάκι ρόζ εσώρουχα δαντελένια με ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνες γόβες .

Ενώ ντυνόμουν με την βοήθειας της Τζέην η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα η Σάρα φορώντας μόνο μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες με ψηλοτάκουνες γόβες .

Η εικόνα της θύμιζε έντονα την Bettie Page και κυριολεκτικά όταν την είδα καύλωσα . Κοντοστάθηκε στην πόρτα με ένα ειρωνικό γέλιο και κοίταζε εμένα που είχα ντυθεί πια με τα γυναικεία ρούχα .
Η Τζέην μου έδωσε να φορέσω τα ψηλοτάκουνα γοβάκια και μάλιστα έδειξα μεγάλο ταλέντο στην ισορροπία με τις γόβες . Η Σάρα κάθισε στην πολυθρόνα και διέταξε να περπατήσω λίγο .

Με κοίταξε με έντονο επικριτικό ύφος καθώς περπατούσα προσπαθώντας να ισορροπήσω στις γόβες .
-          Κούνα το κώλο σου πιο πολύ είπε αυστηρά και εγώ με τρόμο υπάκουσα .

-          Ρούφηξε καλά το πούτσο σου Τζέην ; Ρώτησε με παιχνιδιάρικη φωνή

-          Ναι Κυρία , ρούφηξε κάθε εκατοστό σαν πραγματική επαγγελματίας είπε η Τζέην γελώντας
-          Τα χύσια σου ; Τα ήπιε ;
-          Μάλιστα Κυρία , κάθε σταγόνα είπε η Τζέην και έσκασαν και οι δύο σε γέλια
-          Τι τσούλα , τι πουτάνα που είσαι , ρουφάς ψωλές και χύσια απο την πρώτη μέρα εκπαίδευσής σου ;
-          Μάλιστα Κυρία είπα κατακόκκινος απο ντοπή .
-          Δεν μπορείς να φανταστείς τι σε περιμένει . Θα μάθεις να υπηρετείς καυλιά  σαν πραγματική πουτάνα είπε . Σηκώθηκε και με σταμάτησε απο την πασαρέλα .

-          Πουτανάκι ! Τι δέρμα απαλό απόκτησες είπε χαιδεύοντάς με . Ανατρίχιασα ολόκληρος καθώς το χέρι της πρόστυχα χούφτωσε το άτριχο κωλαράκι μου και άρχισε να το μαλάζει ενώ ψυθίριζε στο αυτί μου .
-          Θα σου ξεσκίσω τη κωλοτρυπίδα σήμερα , εδώ σε αυτό το κρεβάτι , με το στραπόν μου , είπε και μου έγλειψε το αυτί ενώ το δάκτυλό της άγγιξε και έτριψε λίγο την τρυπούλα μου .
-          Αχχ έκανα απο ανατριχίλα και τότε η Σάρα με σκαμπήλισε

-          Βγάλε το σκασμό μωρή είπε αυστηρα .

-          Στήσου στα 4 στο κρεβάτι , θα σου ξεσκίσω τη κωλάρα , εδώ και τώρα είπε ενώ είχε αναψοκοκκινήσει και η ίδια .

Υπάκουα στήθηκα στα 4 στην άκρη του κρεβατιού και με τρόμο είδα την Τζέην να δίνει στην Σάρα ένα τεράστιο μαύρο στραπον τουλάχιστον 20 πόντους και πολύ χοντρό . Άρχισα να φοβάμαι , ειδικά όταν είδα την Τζέην να με πλησιάζει κρατώντας ένα σωληνάριο τζέλ.

-          Χαλάρωσε και τούρλωσε το κωλαράκι σου , θα σε λιπάνω για να μην πονέσεις .
-          Μάλιστα Κυρία .

Αισθάνθηκα το τζέλ μέσα μου καθώς στριφογύριζε το δάκτυλό της λιπαίνοντάς με παντού.
Η Σάρα ήρθε πίσω μου και μου άνοιξε τα κωλομέρια .

-          Ετοιμάσου τώρα πουτάνα .

Αισθάνθηκα το πουτσοκέφαλο απο το στραπον να με ανοίγει στα δύο καθώς έμπαινε μέσα μου αργά και βασανιστικά . Κάθε πόνος και κραυγούλα αντιμετωπίστηκε σκληρά με δυνατά κωλοσκάμπηλα . Μου τον κάρφωσε βαθιά μέσα ενώ η Τζέην κράταγε τσιτωμένα τα κωλομάγουλά μου και ανοικτά .

Στο καθρέπτη τις είδα να φιλιούνται καθώς η Σάρα άρχισε να με γαμάει με πάθος . Το κωλαράκι μου είχε πάρει φωτιά απο τις βίαιες διεισδύσεις της και κάθε φορά έτρωγα όλο το στραπον βαθιά μέσα μου ανοίγοντάς με .

Σε λίγα λεπτά ο πόνος είχε γλυκάνει και το στραπον μπαινόβγαινε μέσα μου . Η Τζέην , άνοιξε την πόρτα και είδα τον Μάρκ , ολόγυμνο να κρατά μια κάμερα πίσω . Είχε και αυτός μια τεράστια στύση αλλά βιντεοσκοπούσε την Σάρα να με γαμά βαθιά και δυνατά .

-          Μάρκ αγάπη μου έλα εδώ είπε η Σάρα και φιλήθηκε μαζί του με πάθος χωρίς να σταματά να με πηδά .
-          Πάει η παρθενιά της πουτάνας μας , της άνοιξα το κώλο σαν τριανταφυλλάκι . Σειρά σου τώρα να την γεμίσεις χύσια . Είπε και τραβήχτηκε . Πήρε την κάμερα απο τον Μάρκ και εκείνος στήθηκε πίσω μου .
Με κάρφωσε με μια κίνηση με το τεράστιο ζεστό σπαρταριστό του καυλί και άρχισε και αυτός να με πηδά με δυνατές κινήσεις .

Σε κάθε κίνηση τα τεράστια αρχίδια του χτύπαγαν τα δικά μου κάνοντάς με να ανατριχιάζω. Εϊχε στύση σκληρή σαν πέτρα και με «έσκαβε» βαθιά στο κώλο . Κάποια στιγμή χώθηκε μέσα μου και αισθάνθηκα να χύνει μέσα μου .

Είχα εξευτελιστεί εντελώς .  Είχα πιπώσει μια τραβεστί , είχε χύσει στο στόμα μου όπου κατάπια τα πάντα , με ξεπαρθένιασε μια αφέντρα απο το κώλο με στραπον και τέλος με είχε γαμήσει ένας νταβραντισμένος γαμιάς στο κώλο και με είχε χύσει βαθιά μέσα μου.

Έπεσα εξαντλημένος στο κρεβάτι . Το κωλαράκι μου έτσουζε απο τις ξυλιές ενώ αισθανόμουν πολύ ανοικτός απο πίσω . Χύσια έτρεχαν απο την ξεσκισμένη μου τρυπούλα ενώ ο Μάρκ είχε ξαπλώσει δίπλα μου λαχανιασμένος .

Η Σάρα σταμάτησε να με βιντεοσκοπεί και κάθισε δίπλα μου . Μου χάιδεψε το πονεμένο και χυμένο κωλαράκι . Αισθάνθηκα όμορφα αλλά χωρίς να το καταλάβω , έτσι μπρούμυτα που ήμουν με έδεσε χειροπόδαρα με τα χέρια ανοικτά .

Τρομοκρατήθηκα .

-          Τι κάνετε ; ρώτησα για να εισπράξω ένα δυνατό σκαμπήλι στα πισινά

-          Αν νομίζεις ότι τελειώσαμε είσαι γελασμένη παλιοπουτάνα είπε αυστηρά βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω απο την μέση μου τουρλώνοντας το κωλαράκι μου στον αέρα .
-          Σήμερα θα σε γαμήσουν όλοι είπε γελώντας και είδα τον Μάρκ να ανοίγει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας .
Μπήκαν μέσα 4 ολόγυμνοι άντρες , με μαύρες δερμάτινες κουκούλες και εντελώς γυμνοί με τα καυλιά τους όρθια και καυλωμένα .

-          Αυτή είναι η πουτάνα που σας υποσχέθηκα είπε η Σάρα γελώντας .

Ήρθε ένας μπροστά , ένας πίσω ενώ η  Τζεήν , εκτελώντας εντολές της Σάρας έπεσε στα γόνατα πιπώνοντας τους άλλους δύο για να τους κρατήσει καυλωμένους .

Ο ένας μπήκε μέσα μου απότομα , με μια κίνηση βυθίζοντας το καυλί του στο κώλο μου ενώ ο άλλος ήρθε μπροστά και μου τον έδωσε στο στόμα .

Βρέθηκα ακινητοποιημένος ένα να μου γαμάει το κώλο και ένας το στόμα . Δεν μπορούσα να κάνω τίποτε . Η Σάρα με τον Μάρκ φιλιόντουσταν με πάθος , εμένα με ξεκώλιαζε ένας άγνωστος γαμιάς , με πίπωνε ένας άλλος ενώ η Τζέην σε ρόλο κομπάρσου στην αναπάντεχη αυτή παρτούζα πίπωνε τους άλλους δύο γαμιάδες .

Εκείνο το βράδυ έχυσαν όλοι απο δύο ή τρεις φορές σε όλες μου τις τρύπες . Η Τζέην με την σειρά της δέχτηκε και αυτή ένα καλό σφυροκόπημα στο προκλητικό της κωλαράκι απο τον Μάρκ αλλά και την Σάρα με το στραπον της .

Ήταν μια εκπληκτική παρτούζα . Επί δύο ημέρες γαμιόμουν απο όλες τις τρύπες με όλους τους τρόπους . Με έχυσαν απο παντού ενώ είχα εθιστεί στην κυριαρχία της Σάρας .
Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία και ανυπομονώ να την ξαναζήσω .
 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
χυνω τσουλι χυνωωωωωωωωωω
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Υποταγή Στην Αφροδίτη
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/11/blog-post_23.html[/url]

Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες BDSM : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Η Αφροδίτη ήταν η ιδιοκτήτρια της καφετέριας στην οποία κατάφερα μετά απο πολύ καιρό να βρώ εργασία . Ήταν κάτι σημαντικό για μένα ώς φοιτητής , να μπορώ να βρω μια απογευματινή δουλειά και να ενισχύω το εισόδημά μου .
Ακόμα περισσότερο , το γεγονός ότι η Αφροδίτη ήταν πραγματικά αντάξια του ονόματος της θεάς του έρωτα , το οποίο έφερε . Ήταν γύρω στα 40 , ψηλή , μελαχροινή με γκριζογάλανα αισθησιακά μάτια , σαρκώδη κατακόκκινα χείλη και κορμί γεμάτο αμαρτωλές πλούσιες καμπύλες .
Διέθετε επίσης έναν υπέροχο τουρλωτό , προκλητικό πλούσιο πισινό και αγαλματένια πόδια , γυμνασμένα και καλίγραμμα που πάντα φρόντιζε να αναδεικνύει φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες . που ήταν φυσικά το κρυφό μου απωθημένο .
Στα 20 μου , δεν χρειαζόμουν παραπάνω ερεθίσματα για να κολλήσω κυριολεκτικά μαζί της.
Πήγαινα κάθε μέρα στην καφετέρεια και τα μάτια μου καρφώνοντας στα υπέροχα ψηλοτάκουνα παπούτσια της , κάθε μέρα και διαφορετικά . Πότε φορούσε τζήν και πέδιλα όπου μπορούσα να δω τα καλοσχηματισμένα λακταριστά δακτυλάκια της με τα κόκκινα νυχάκια και εκείνο το toe ring που με καύλωνε πάντα τόσο πολύ , πότε φορούσε κλειστά peep toes που μπορούσα ίσα ίσα να δω 2 δακτυλάκια , πότε φορούσε μπότες δερμάτινες με ψηλό τακούνι που αυτομάτως την μετέτρεπε σε αφέντρα των ονείρων μου .
Η Αφροδίτη και μόνο εκείνη υπήρχε μέσα στο μυαλό μου , ακόμα και όταν βρισκόμουν στο αμφιθέατρο της σχολής . Πάντα τα μάτια μου έπεφταν επάνω στα πατουσάκια που φαινόντουσταν απο τις συμφοιτήτριές μου αλλά μέτρο σύγκρισης δεν υπηρχε επ΄ ουδενί ανάμεσα σε εκείνα τα άγουρα κοριτσάκια και σε Εκείνην .
Δεν υπήρχε κάτι που να μην θαυμάζω επάνω της . Ο δυναμικός της χαρακτήρας , η αισθησιακή της ώριμη ομορφιά , το καλίγραμμο κορμί της , οι επαγγελματικές της ικανότητες και η φαντασία της που με διαρκείς αλλαγές είχε μετατρέψει την καφετέρεια σε στέκι με υψηλή ποιότητας πελάτες κάθε μέρα .
Η Αφροδίτη ήταν μοναδική και απο την πρώτη μέρα που έμαθα ότι ήταν χωρισμένη , προσπαθούσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν , κάποιος άντρας να εγκαταλείπει μια τόσο χαρισματική γυναίκα . Μόνο να ήμουν στην θέση του , δεν θα την εγκατέλειπα ποτέ , έλεγα μέσα μου και στην συνέχεια , γέλαγα με τον εαυτό μου για την αφέλειά μου , λες και μια γυναίκα σαν εκείνη θα ήθελε ποτέ εμένα .
Η Αφροδίτη , μαζί μου ήταν πάντα φιλική , καλοσυνάτη και πάντα φρόντιζε να δείχνει το καλύτερό της πρόσωπο , όχι μόνο σε εμένα αλλά σε όλους τους υπαλλήλους. Όλοι είχαν να πουνε τα καλύτερα για εκείνην και φυσικά εγώ αισθανόμουν τυχερός που την είχα για αφεντικό .
Απο πλευράς μου πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο .  Πάντα πρόθυμος , πάντα ο καλύτερος στην δουλειά .
Η Αφροδίτη , το είχε παρατηρήσει φυσικά και πάντα το σχολίαζε , δημιουργώντας μου πάντα μια αίσθηση ευφορίας με τα καλά της σχόλια.
Ένα βράδυ , αργά πια είχαμε μείνει οι δύο μας μόνο στην καφετέρεια . Εγώ καθάριζα και έκλεινα ενώ η Αφροδίτη είχε πάει στο γραφείο που διατηρούσε στον ημιόροφο και έκανε λογιστικό έλεγχο . Κάποια στιγμή , ενώ είχε περάσει η ώρα , τελείωσα και ανέβηκα πάνω . Το θέμα που είδα , πραγματικά με συγκλόνισε .
Η Αφροδίτη είχε ξαπλώσει στο καναπέ . Φόρούσε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με τζήν, εμφάνιση την οποία συνήθιζε πάρα πολλές φορές να φορά μιας και την κολάκευε ιδιαίτερα .
- Καλώς τον , είπε με κουρασμένο ύφος .
- Τελιώσαμε κάτω της είπα ενώ τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στα αισθησιακά της πόδια και τα ψηλοτάκουνα πεδιλάκια της .
- Πάλι καλά είπε , ήταν κουραστική μέρα σήμερα , τα πόδια μου με έχουν πεθάνει.
- Μπορώ να βοηθήσω ; Είπα δειλά .
- Τι εννοείς ; Ρώτησε ενώ ένα περίεργο γελάκι έσκασε στα υπέροχα κοραλένια χείλη της .
- Μασάζ είπα ενώ η καρδιά μου κόντευε να σπάσει .
- Για να σε δώ είπε γελώντας .
Γονάτισα μπροστά της και ήρθα σε απόσταση αναπνοής απο τα υπέροχα ασημένια πεδιλάκια της . Με τρεμάμενα χέρια , έπιασα το λουράκι της και το έλυσα .
- Σε θέλω πολύ προσεκτικό και με απαλές κινήσεις είπε γελώντας διασκεδάζοντας με την όλη φάση .
Όταν έβγαλα το πεδιλάκι της , ήρθα αντιμέτωπος με ένα πραγματικό ποίημα . Όμορφες καλίγραμμες πατούσες , με λακταριστά βαμμένα κόκκινα δακτυλάκια και ένα μικρό δακτυλιδάκι που τα στόλιζε . Στα ρουθούνια μου έφτασε η υπέροχη μυρωδιά τους ,ένα μείγμα απο δέρμα , άρωμα που με τρέλανε προκαλώντας μου μια ακαριαία στύση .
- Σου αρέσουν ; Ρώτησε γελώντας ενώ της έβγαζα και το άλλο πεδιλάκι .
- Μάλιστα , είναι υπέροχα .
- Κάνε ένα καλό μασάζ λοιπόν , είπε .
Άρχισα απαλά απαλά να της τρίβω τις θεικές της πατούσες , να τις μαλάζω και να τις χαϊδεύω ενώ εκείνη γουργούριζε απο ευχαρίστηση .
- Ωραίο συναίσθημα , το κάνεις πολύ καλά , έπρεπε να σε έχω φέρει νωρίτερα να κάνεις αυτή τη δουλειά είπε απολαμβάνοντας το μασάζ.
- Θα μπορούσα .... είπα κατακόκκινος απο ντροπή ενώ η καύλα μου είχε φτάσει στο έπακρο .
- Τι ; είπε και πάλι γελώντας .
- Να τα φιλήσω είπα διστακτικά . Κοιτώντας την που με κοιτούσε με βλέμμα έκπληξης αλλά και παιχνιδιάρικο ταυτόχρονα .
- Έπρεπε ήδη να το είχες κάνει είπε και μου έφερε στο πρόσωπο την πατουσίτσα της πιέζοντάς την στο στόμα μου .
Απίθωσα φιλιά λατρείας επάνω στα ποδαράκια της , ρούφηξα ένα ένα τα δακτυλάκια της ενώ εκείνη πίεζε μέσα στο στόμα μου την πατούσα της .
- Έτσι , με ξεκουράζει η γλώσσα σου , συνέχισε έλεγε και πίεζε επιθετικά .
Εγώ κυριολεκτικά έπλυνα με την γλώσσα μου τις πατούσες της και γεύτηκα τον ιδρώτα αλλά και την υπέροχη γεύση της . Ήταν εκπληκτικό και μαγικό . Ξαφνικά , με την πατούσα της πίεσε τον καβάλο μου διασκεδάζοντας με την στύση του .
- Τι είναι αυτό ; ρώτησε κοιτώντας με αυστηρά .
- Δεν αντέχω άλλο είπα ενώ εκείνη πίεζε περιπαικτικά τον καβάλο μου . Εδώ και τόσο καιρό φαντάζομαι ότι σας υπηρετώ , ότι υποτάσσομαι σε εσάς .
- Μμμμ μου αρέσει , θέλεις να γίνεις ο σκλάβος μου ; ρώτησε με καυλιάρικη φωνή .
- Ναι κυρία , το θέλω είπα φιλώντας τα πόδια της .
- Το θες ε ; ήσουν μικρός ανώμαλος ; είπε πιέζοντας με δύναμη τα πόδια της .
- Μάλιστα κυρία .
- Σήκω και γδύσου ! είπε αυστηρά αλλάζοντας ξαφνικά τον τόνο της φωνής της .
Υπάκουσα και σε δευτερόλεπτα , βρέθηκα ολόγυμνος , με την στύση μου να πάλλεται περήφανα μπροστά της ενώ ήμουν γονατισμένος . Πήγα να πιάσω το ερεθισμένο μου όργανο αλλά εκείνη με απέτρεψε .
- Κάτω τα χέρια είπε . Βάλτα πίσω απο την πλάτη σου .
Υπάκουσα και τοποθέτησα πίσω τα χέρια μου απο την πλάτη μου ενώ εκείνη άρχισε να με χαιδεύει με την πατούσα της στο ερεθισμένο μου όργανο .
- Γουστάρεις ε  ; Σε έχουν καυλώσει τα πόδια μου ; Ρώταγε κολακευμένη με μια διαστροφική χροιά στην φωνή της . Συνέχισε να με παίζει με την μια πατούσα της ενώ η άλλη είχε μονίμως κολλήσει στα πόδια μου .
Σε δευτερόλεπτα με έναν εκρηκτικό οργασμό , τελείωσα επάνω στην πατούσα της . Εκείνη με κλώτσησε ελαφρά στα μπαλάκια κάνοντάς με να λυγίσω απο τον πόνο .
- Μου άρεσε πολύ η ιδέα να σε υποτάξω , είπε .  Το θές ;
- Όσο τίποτε είπα λαχανιασμένος .
- Ωραία , είπε . Ντύσου και θα πάμε σπίτι μου ...
Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει !
Δεν το πίστευα ότι η Θεά που κυριαρχούσε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο μυαλό μου , είχε σχέδια για εμένα . Δεν το πίστευα ότι μόλις λίγη ώρα πριν είχα τελειώσει στα θεικά της πόδια . Οι σκέψεις αυτές είχαν γεμίσει το μυαλό μου και κυριολεκτικά πότε κλείσαμε την καφετέρεια και πότε φύγαμε δεν κατάλαβα το χρονικό διάστημα που κύλισε.
Στο αμάξι της , φερόταν σαν να μην συμβαίνει τίποτε ενώ εγώ κοίταζα συνέχεια τα υπέροχα πόδια της που πατούσαν τα πετάλ .
- Έχεις κολλήσει με τα πόδια μου ε ; Ρώτησε κάνοντάς με να ντραπώ .
- Μην ντρέπεσαι , έχεις να τα περιποιηθείς για πάρα πολύ ακόμα είπε .
Η Αφροδίτη έμενε σε ένα τεράστιο διαμέρισμα , πολυτελές , με τζάκι και πραγματικά υψηλής ποιότητας γούστο . Βέβαια , δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο απο μια τόσο σικάτη γυναικα .
Μόλις η πόρτα έκλεισε πίσω μου , με αγκάλιασε αφηνιασμένη και με φίλησε με πάθος στο στόμα κυριολεκτικά ρουφώντας με . Η γλώσσα της , έμπειρη , υγρή στριφογύρισε μέσα μου παρασύροντάς με σε ένα παιχνίδι των αισθήσεων που όμοιό του δεν είχα ξαναγνωρίσει .
Τα χέρια μου κατέβηκαν στην μέση της και μετά στο πλούσιο πισινό της που μάλαξα απαλά στην αρχή αλλά βίαια και με λαχτάρα στην συνέχεια .
- Είσαι πολύ άτακτος και θα σε τιμωρήσω είπε κοιτώντας με αυστηρά και παιχνιδιάρικα.
- Μέσα στην κρεβατοκάμαρα και γδύσου αμέσως διέταξε .
Η συνέχεια δόθηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρά της όπου σύντομα έμεινα ολόγυμνος επάνω στο διπλό της κρεβάτι . Η Αφροδίτη τότε έβγαλε μεταξωτά φουλάρια και με έδεσε χέρια – πόδια στα άκρα του κρεβατιού .
- Θα δεις τι θα πάθεις τώρα είπε και αφού εξασφάλισε ότι θα ήμουν ακίνητος , πήγε μέσα στο μπάνιο .
- Περίμενε και έρχομαι είπε με φωνή γεμάτη υποσχέσεις .
Δεν πέρασε πολύ ώρα και ξεπρόβαλε φορώντας μαύρα σέξυ εσώρουχα , που αποκαλύπταν κάθε εκατοστό του θεϊκού της κορμιού . Το πλούσιο στηθος της λαχταριστό μέσα στην μαύρη δαντέλα ενώ τα μάτια μου είχαν κολλήσει επάνω στα υπέροχα πόδια της , το προκλητικό της πισινό . Πέταξε τα γοβάκια της και ανέβηκε επάνω στο κρεβάτι .
Με το πόδι της χάιδεψε το στήθος μου , την κοιλιά μου και κατέβηκε και παρακάτω αγγίζοντας με την πατούσα της το ερεθισμένο μου όργανο .
Την είδα να βγάζει το κυλοτάκι της και αποκάλυψε μπροστά μου ένα περιποιημένο άτριχο λαχταριστό μουνάκι με υπέροχα ροδαλά μουνόχειλα που γυάλιζαν , σημάδι ότι είχε ερεθιστεί . Κάθισε στο πρόσωπό μου και το έφερε σε απόσταση αναπνοής απο τα χείλη μου.
- Ώρα να μου δείξεις το ταλέντο που έχει η γλώσσα σου είπε και κόλλησε τα μουνόχειλά της στο στόμα μου .
Ρούφαγα , έγλειφα και γευόμουν για ώρες τους χυμούς της ενώ εκείνη βόγγαγε δυνατά απο καύλα και ηδονή . Κάποια στιγμή έφυγε και πήρε θέση να κάτσει επάνω στο ερεθισμένο μου όργανο .
Βύθισε το καυλωμένο μου πέος μέσα στην λαχταριστή υγρή και ζεστή της τρύπα . Αισθάνθηκα σαν να είχα μπει σε ένα ηφαίστειο .
- Κοίτα με είπε αυστηρά και μου έδωσε ένα σκαμπήλι όπως με είχε καβαλήσει .
Άρχισε να κινεί την λεκάνη της , πότε με ένταση μπροστά πίσω , πότε κυκλικά ενώ μπορούσα να δώ την ηδονή ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της . Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Κούναγε το κορμί της , τα μαλλιά της σαν χαίτη λέαινας ακολουθούσαν ανάλαφρα τις κυκλικές κινήσεις της λεκάνης της ενώ στο πρόσωπό της υπήρχε μια ένταση που όμοιά της δεν είχα ξαναδεί .
Κυριαρχούσε επάνω στο κορμί μου σαν πραγματική αφέντρα. Αυτή ήταν που μου έκανε σέξ και όχι εγώ . Ξαφνικά την είδα να ουρλιάζει ενώ σφίχτηκε πάνω μου . Αισθάνθηκα να τρέχουν τα υγρά της επάνω στο πέος μου , σημάδι ότι είχε τελειώσει σε έναν εκρηκτικό οργασμό .
Σε δευτερόλεπτα θα ακολουθούσα και εγώ . Ήμουν κοντά , ήμουν έτοιμος . Προς μεγάλη έκπληξη είδα την Αφροδίτη να τραβιέται και να με αφήνει στα κρύα του λουτρού χωρίς να έχω τελειώσει με το πέος μου κατακόκκινο και ερεθισμένο να πάλλεται .
- Τέλεια , έχυσα , εσύ όμως όχι ακόμα , πρέπει να παρακαλέσεις είπε γελώντας σαρδόνια .
- Σας παρακαλώ κυρία είπα , κοντεύω να τρελαθώ είπα λαχανιασμένος .
- Σκασμός  !! είπε ξαφνικά και μου έσφιξε δυνατά το πέος μου με τα χέρια της προκαλώντας μου αφόρητο πόνο .
- Θα κάνεις ότι σου λέω ! Κατάλαβες σκλαβάκι ; Είπε και συνέχισε να με σφίγγει έτσι ανήμπορος και ακίνητος όπως ήμουν .
- Μάλιστα , θα κάνω ότι θέλετε !
- Σε ποιόν ανήκουν αυτά εδώ ειπε μαλάζοντας δυνατά τα γεννητικά μου όργανα στα χέρια της . Η στύση μου δεν έπεφτε με τίποτε ενώ μέσα στο μυαλό μου είχα μια πραγματική τρικυμία συναισθημάτων ανεκπλήρωρης καύλας , όμορφης αίσθησης απο το άγγιγμά της αλλά και πόνου .
- Βαρέθηκα να σε ακούω είπε και έφερε τα οπίσθιά της στο πρόσωπό μου .
- Θέλω ένα καλό γλείψιμο απο πίσω αλλιώς την έβαψες είπε και έφερε την λαχταριστή της κωλάρα στα χείλη μου . Κάθισε αναπαυτικά πάνω απο το κεφάλι μου και η ροδαλή της πίσω τρύπα ήρθε μπροστά στα χείλη μου .
- Ξεκίνα !!!!
Άρχισα να της γλείφω απαλά στην αρχή και πιο έντονα στην συνέχεια την κωλοτρυπίδα της. Έδινα φιλάκια , ρούφαγα , έγλειφα γύρω γύρω τον σφρικτήρα της ακούγοντάς την να βογγά.
- Μέσα , είπε αυστηρά . Δίστασα και τότε ανασηκώθηκε λίγο και μου άστραψε ένα σκαμπήλι
- Θέλω την γλώσσα σου μέσα στο κώλο μου !! τώρα μέσα είπε απαιτητικά  ενώ με έσφιξε δυνατά στα γεννητικά μου όργανα που συνέχισε να βασανίζει μαλάζοντάς τα .
Πίεσα την γλώσσα μου και χώθηκε βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της .
- Έτσι , βαθιά η γλωσσίτσα σου μέσα ... έλεγε και καθόταν πιο καλά στο πρόσωπό μου , απολαμβάνοντας το μασάζ με τη γλώσσα μου.
- Αν είσαι καλό παιδί , θα σε αφήσω να χύσεις έλεγε και πότε με χάιδευε , πότε με έσφιγγε κάνοντάς με να σφαδάξω απο το πόνο και να μην μπορώ να τελειώσω .
Πρέπει να την έγλειφα για ώρα ένώ εκείνη με βασάνιζε με όπλο τον οργασμό μου . Όχι απλώς το διασκέδαζε αλλά της είχε βγεί μια πολύ κίνκυ πλευρά . Της άρεσε να με βασανίζει. Όταν ευχαριστήθηκε το γλείψιμο στην κωλοτρυπίδα της , έφυγε απο πάνω μου .
- Θές να τελειώσεις ; ρώτησε χαιδεύοντας το ερεθισμένο μου όργανο .
- Ναι κυρία , έλεος είπα λαχανιασμένος .
- Θα σου μείνει αξέχαστο είπε και με έλυσε .
Πήγα να χαιδέψω το όργανό μου αλλά έφαγα και πάλι σκαμπήλι αυτή την φορά πολύ δυνατό. Με ευχαρίστησή είδα ότι της άρεσε να με σκαμπηλίζει και να με πονά .
Η Αφροδίτη αφού με έλυσε , με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα . Τοποθέτησε το ψηλοτάκουνο πεδιλάκι της κάτω  την λεκάνη μου και πήρε το ερεθισμένο μου όργανο και το έχωσε ανάμεσα στα λουριά . Αισθάνθηκα μια ανεξήγητη ηδονή ακουμπώντας το πέος μου στο πέδιλό της .
- Γάμα το πέδιλό μου είπε . Παραξενεύτηκα αλλά μου άρεσε σαν ιδέα .
Άρχισα να κουνάω την λεκάνη μου μπρος πίσω ενώ το πέος μου κουνιόταν μέσα έξω στο πέδιλό της .
- Μπράβο σκλαβάκι είπε πονηρά και πήρε το κυλοτάκι της και μπούκωσε το στόμα μου ενώ πήρε και την βούρτσα της με την ξύλινη λαβή και ήρθε πίσω μου.
- Νομίζω πρέπει να τιμωρηθείς που είσαι τόσο άτακτος είπε και μου έδωσε ένα δυνατό χτύπημα στα εκτεθιμένα μου κωλομέρια .
Βρέθηκα μπουκωμένος με το βρώμικο κυλοτάκι της στο στόμα , να πηδάω το ψηλοτάκουνο πέδιλό της και να μου τις βρέχει στα πισινά με την ξύλινη βούρτσα .
Οι ξυλιές έπεφταν βροχή ενώ δεν παρέλειψε να με τραβήξει και μερικές φωτογραφίες με το κινητό της σε αυτή την εξευτελιστική στάση .
Κάποια στιγμή και ενώ τα κωλομέρια μου είχαν γίνει κατακόκκινα απο τις ξυλιές έχυσα βογγώντας μέσα στο πεδιλάκι της μια εξωφρενική ποσότητα σπέρματος .
Έπεσα στο κρεβάτι λαχανιασμένος απο ηδονή αλλά και με δάκρυα στα μάτια απο τις ξυλιές που είχα φάει .
- Έχυσες το πεδιλάκι μου ; Θα σε τιμωρήσω και άλλο είπε γελώντας και μου έστριψε δυνατά την ρώγα κάνοντάς με να πονέσω .
Η εμπειρία μου αυτή ήταν η πιο έντονη που είχα ζήσει στην ζωή μου .
Όπως μου εξομολογήθηκε αργότερα η Αφροδίτη , κολακεύτηκε πάρα πολύ που ήθελα να γίνω ο σκλάβος της και να την υπηρετώ σεξουαλικά . Αποδείχτηκε ότι είχε μια αυταρχική πλευρά και της άρεσε πολύ να με ελέγχει και να με εξουσιάζει .
Λάτρεψε πολύ την ποδολαγνεία , συγκεκριμένα πάντα της έγλειφα τα πόδια , λάτρεψε πολύ το «μπάνιο της γάτας» όπως το καλούσε και συγκεκριμένα να της γλείφω όλο το κορμί ακόμα και όταν γύριζε ιδρωμένη απο το γυμναστήριό της και λάτρευε να με βάζει να την γλείφω μπροστά και πίσω .
Η Αφροδίτη ήδη έχει αρχίσει και ψάχνει σελίδες στο διαδίκτυο για να επεκτείνει την κυριαρχία της . Καλύτερες και πιο καυλωτικές στιγμές με περιμένουν._
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]

Ιστορίες BDSM:[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]


Ειδική Περίπτωση : 1ο Μέρος
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/11/1.html[/url]



Αυτή την φορά είχα πραγματικά μπλέξει για τα καλά . Η γυναίκα δικαστής που με δίκασε ύστερα απο τις καταγγελίες της γραμματέως του πατέρα μου για σεξουαλική παρενόχληση, εξάντλησε όλη της την αυστηρότητα επάνω μου .
Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει στο ακροατήριο , δεν είναι δυνατόν μόλις 20 χρονών , να έχω τέτοιου είδους συμπεριφορά , με παντελή έλλειψη στοιχειώδους αίσθησης περί σωστού και λάθους , μόνο και μόνο επειδή οι δικοί μου είχαν πολλά χρήματα και υψηλή κοινωνική θέση .
Η ποινή της , μπορεί να μην ήταν φυλάκιση αλλά περιελάμβανε μια γενναία αποζημίωση και για εμένα , υποχρεωτική ψυχιατρική παρακολούθηση σε μια «Ειδικό» που θα όριζε το δικαστήριο .
Ο πατέρας μου είχε γίνει έξω φρενών , δεν σκεφτόταν καθόλου το ενδεχόμενο μιας έφεσης. Πλήρωσε την αποζημίωση στην γραμματέα η οποία παραιτήθηκε απο την εταιρεία , δημιουργώντας του μεγάλο πρόβλημα μιας και ήταν αξιόλογη και πολύ καλή στην δουλειά της και η προοπτική παρακολούθησης ενός προγράμματος σε ψυχολόγο του άρεσε σαν ιδέα.
Εντάξει , σκέφτηκα απο την πρώτη στιγμή . Μιας και γλίτωσα την φυλακή απο τις καταγγελίες της Γιάννας , μιας και εκείνη πήρε την αποζημίωση και δεν ήθελε τίποτε άλλο , θα πήγαινα και στην ψυχολόγο . Τι είχαμε τι χάσαμε ! Θα πήγαινα , θα εκδήλωνα την πραγματική μου μετάνοια , θα ζήταγα συγνώμη , θα με έβαζε να κάνω και κανενός είδους εθελοντική εργασία και θα ξεμπέρδευα σε κανά δίμηνο με την όλη αυτή υπόθεση .
Αυτές οι σκέψεις τριγύριζαν το μυαλό μου όταν μπήκα για πρώτη φορά στο ιατρείο της Έλενας . Παιχνιδάκι σκέφτηκα και χτύπησα το κουδούνι  ,
Μου άνοιξε την πόρτα μια χυμώδης ξανθιά γραμματέας γύρω στα 30 , με κολλητό ταγιέρ που άφηνε να ξεχειλίσει το στήθος της ενώ φόραγε και μια στενή φούστα που παρόλο που ήταν στο ύψος του γόνατου , τόνιζε τις υπέροχες αναλογίες της . Επιπλέον φορούσε και μαύρο καλσόν με ραφή στις γάμπες που αποτελούσε ένα ιδιαίτερο φετίχ δικό μου .
Η γραμματέας , με κοίταξε με επιβλητικό τόνο , μέσα απο τα γυαλιά της
- Πέραστε είπε και με οδήγησε στο σαλόνι ενός πολυτελούς γραφείου .
- Η ιατρός θα σας δεί σε λίγο . Είπε κοιτώντας με περίεργο τρόπο και έφυγε.
Ταξίδεψε το βλέμμα μου στο πολυτελές ξύλινο γραφείο , Ωραία , σκέφτηκα , η γραμματέας σέξυ , η ιατρός μπορεί να ήταν και αυτή σέξυ , σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον .
Η πόρτα άνοιξα ξαφνικά και το θέαμα με άφησε κυριολεκτικά άφωνο . Μπήκε μέσα μια παρουσία τόσο σέξυ και δυναμική που εντυπωσίαζε και μόνο στην όψη . Μια γυναίκα εντυπωσιακή , ψηλή , μελαχροινή , με γαλανά μάτια , σμιλευμένο αγαλματένιο κορμί με τέλειες αναλογίες , χυτά γυμνασμένα πόδια γύρω στα  40 ετών περίπου με πολύ σικάττο ντύσιμο , που ενώ ήταν σοβαρό και επαγγελματικό είχε και τις σέξυ λεπτομέρειες ακριβώς στα σημεία που έπρεπε όπως το ανοικτό ντεκολτέ .
Καλημέρα σας είπα αποσβολωμένος ενώ η Ιατρός με κοίταξε με επικριτικό βλέμμα .
- Ξέρεις συνηθίζεται όταν μπαίνει μια κυρία σε ένα δωμάτιο να σηκώνονται οι σωστοί άντρες .
- Μάλιστα είπα και σηκώθηκα όρθιος ενώ εκείνη έκατσε στο γραφείο της και σταύρωσε τα πόδια της .
- Λοιπόν , είπε και πήρε το φάκελο στα χέρια της . Πήγα να καθίσω αλλά και πάλι η απάντησή της ήρθε σαν κεραυνός .
- Δεν ζήτησες άδεια να καθίσεις είπε .
Έμπλεξα σκέφτηκα μέσα μου αλλά παράλληλα δεν μπορούσα να πάρω και το βλέμμα μου απο τις υπέροχες γάμπες της και τις δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες της .
Αφού της ζήτησα την άδεια κάθισα προσπαθώντας να καταλάβω τι συμβαίνει .
Αφού διάβασε το φάκελο απο το δικαστήριο , μου έκανε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τα παιδικά μου χρόνια , τον χαρακτήρα μου και γενικά με ρώτησε διάφορα πράγματα .
Είχε περάσει μια ώρα κουβέντας αλλά ο τόνος της κας Έλενας ( έτσι ήταν το μικρό της) ήταν αυστηρός και επικριτικός μαζί μου .
Στο τέλος , έκανε η ίδια μια σύνοψη της όλης κατάστασης .
- Είδα ότι έπρεπε να δώ και η κατάστασή σου είναι μάλλον σύνθετη όπως μπορώ να δώ και στο φάκελο του δικαστηρίου είπε ξεφυλλίζοντάς τον και πάλι .
- Έκανες απρεπείς σεξουαλικές προτάσεις στην γραμματέα του πατέρα σου , χωρίς να σεβαστείς τον κόπο και την αγωνία μιας εργαζόμενης γυναίκας . Φυσικά αυτό δεν μου κάνει αίσθηση μιας και δεν ξέρεις τι θα πει εργασία , αγώνας για επιβίωση ή βιοπάλη .
- Επειδή ο πατέρας σου έχει περιουσία , δεν είσαι υπεράνω του νόμου , ούτε μπορείς να φέρεσαι στους ανθρώπους σαν να είναι σκουπίδια ούτε να τους αφαιρείς την αξιοπρέπεια .
Όσο μου μίλαγε , είχα κατεβάσει το κεφάλι και κατακόκκινος απο ντροπή άκουγα τα πύρινα λόγια της που στηλίτευαν την όλη συμπεριφορά μου .
- Εδώ , έχω εντολή απο το δικαστήριο , να σε «θεραπεύσω» και να σε μεταμορφώσω σε έναν ευγενικό νεαρό , με τρόπους που θα σέβεται τον συνάνθρωπό του . Θα φροντίσω εγώ γιαυτό και να ξέρεις ότι έχω τρόπους που δεν φαντάζεσαι .
- Θα κάνω ότι χρειαστεί είπα και τότε η Έλενα σηκώθηκε , με πλησίασε και αιφνιδιάζοντάς με έτσι όπως ήμουν καθισμένος μπροστά της μου άστραψε ένα σκαμπήλι τόσο δυνατό που γύρισε το σαγόνι μου και τα μάτια μου πνίγηκαν απο δάκρυα που ανέβηκαν εντελώς ξαφνικά.
- Δεν διακόπτουν μια Κυρία όταν μιλάει . Κατάλαβες ; Είπε θυμωμένη ενώ είδα τον θυμό στα γαλανά μάτια της .
- Κατάλαβες ; είπε και πάλι και με ξαναχαστούκισε .
- Μάλιστα Κυρία είπα ενώ κύλισαν τα δάκρυα στο κατακόκκινο μάγουλό μου .
- Φίλα το χέρι της Κυρίας σου που σε τιμώρησε είπε αυστηρά και πρότεινε το χέρι της. Δίστασα και το τρίτο σκαμπήλι ήταν το πιο δυνατό απο όλα .
- Ευχαριστώ Κυρία , είπα ενώ έτρεχαν αυτή τη φορά τα δάκρυά μου ποτάμι.
Έπρεπε να φύγω . Να εξαφανιστώ , Δεν το έκανα όμως και η απάντηση της Έλενας , σαν να διάβασε το μυαλό μου , επιβεβαίωσε τις χειρότερές μου σκέψεις.
- Με μια έγγραφη αναφορά μου στην Εισαγγελία , έχεις μπει αναμορφωτήριο για έναν τουλάχιστον χρόνο . Ξέρεις τι θα πάθεις εκεί έτσι ; Δεν χρειάζεται να στα λέω.
- Μάλιστα Κυρία είπα .
- Θα ακολουθείς τις οδηγίες μου κατά γράμμα . Μην διανοηθείς ούτε για μια στιγμή να μην εκτελέσεις αυτό που θα σε διατάξω , να ξέρεις δεν θα διστάσω ούτε στιγμή να στείλω ένα άτομο εγωπαθές και ψωροπερήφανο στην φυλακή .
- Κατάλαβες ;
- Μάλιστα Κυρία .
- Ωραία . Ξεκινά το πρώτο μέρος της θεραπείας σου , γδύσου . Διέταξε κοιτώντας με αυστηρά .
Δεν διανοήθηκα ούτε καν να μιλήσω , παρά σιωπηλά , με τα μάτια δακρυσμένα , σηκώθηκα απο την καρέκλα και άρχισα να γδύνομαι .
Η Έλενα , έβγαλε το ταγιέρ της και έμεινε φορώντας μόνο το πουκάμισό της με το άνοιγμα στο στήθος της . Ήταν πραγματικά πολύ σέξυ . Πάτησε το κουμπί της ενδοσυνενόησης
- Αλεξάνδρα , κλείσε το γραφείο και έλα μέσα , έχουμε μια «Ειδική Περίπτωση» ειπε κοιτώντας με να έχω μείνει μόνο με το σλιπάκι .
- Τελείως γυμνός είπε αυστηρά .
Η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα η Αλεξάνδρα , φορώντας μια άσπρη ιατρική μπλούζα και με κοίταγε με ένα άγριο προκλητικό βλέμμα ενώ έβγαζα και το σλιπάκι μου .
Έμεινα ολόγυμνος μπροστά τους και έκανα να καλύψω το πέος μου . Η Αλεξάνδρα με πλησίασε και μου απομάκρυνε τα χέρια . Πήγα να να βάλω πάλι μπροστά και έφαγα ένα δυνατό σκαμπήλι
- Είπε η γιατρός κάτω τα χέρια .
Υπάκουσα και κατακόκκινος απο ντροπή έμεινα πια εκτεθειμένος μπροστά τους .
- Το φανταζόμουν ότι τόσος εγωισμός θα σήμαινε «μικρά προσόντα» είπε η Έλενα με ένα σαρδόνιο γέλιο ενώ η Αλεξάνδρα χαχάνιζε απροκάλυπτα .
- Με τι προσόντα πήγες και παρενόχλησες την Γραμματέα του πατέρα σου ; νομίζεις είσαι η «φαντασίωση» της κάθε γυναίκας ; Με τόσο μικροσκοπικό πουλάκι ; Το έχεις δεί ; Ρώτησε με πιο έντονο ύφος η Έλενα ενώ άκουγα το σπαρταριστό γέλιο της Αλεξάνδρας που διασκέδαζε .
Εϊχα γίνει κατακόκκινος απο ντροπή . Ήμουν εντελώς γυμνός , μπροστά σε δύο πανέμορφες γυναίκες που με εξευτέλιζαν για το μέγεθος μου . Ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή της ζωής μου .
- Κοκκίνησε ο μικρούλης και κλαίεί είπε γελώντας η Αλεξάνδρα ενώ με πλησίασε και άρχισε να με χαιδεύει στα μαλιά .
- Κλαίς ; Στεναχωριέσαι  που είναι μικρό το πουλάκι σου ; Βάζω στοίχημα  ότι δεν σου σηκώνεται κιόλας είπε ενώ εγώ άρχισα να κλαίω .
Με πλησίασε και η Έλενα και μου έστριψε δυνατά την ρώγα .
- Απάντησε . Σου σηκώνεται το πουλάκι ; Δεν σου έτυχε ποτέ να είσαι γυμνός με μια γυναίκα , έτοιμος να κάνεις σέξ και να μην έχεις στύση ;
- Μάλιστα κυρία είπα ενώ ξέσπασα σε κλάματα . Οι δύο τους έσκασαν στα γέλια .
- Κοίτα ένα μαλάκα , ένα μικροτσούτσουνο αγοράκι που νομίζει ότι είναι και γαμιάς και θα πηδήξει όλες τις γυναίκες είπε δυνατά η Αλεξάνδρα .
Εγώ δεν άντεχα άλλο αυτόν τον εξευτελισμό και άρχισα να κλαίω . Η Αλεξάνδρα με σκαμπήλισε  , ενώ η Έλενα ήρθε πίσω μου και αισθάνθηκα να μου μαλάζει τα κωλομέρια .
- Μπορεί να έχει μικροσκοπικό πουλάκι αλλά έχει ωραίο κωλαράκι . Θα διασκεδάσουν οι γαμιάδες της φυλακής αν υπογράψω και μπεί μέσα είπε η Έλενα και συνέχισε να με αγγίζει με τον ανάρμοστο αυτό τρόπο προσβάλλοντάς με .
- Σας παρακαλώ είπα κλαίγοντας αλλά η Αλεξάνδρα με σκαμπήλισε και πάλι
- Βγάλε το σκασμό και μην μιλάς όσο σε «εξετάζει» η ιατρός είπε .
Αισθάνθηκα το δάκτυλο της Έλενας , σαλιωμένο να αγγίζει την τρυπούλα μου γύρω γύρω .
- Μήπως να σε στείλω στο αναμορφωτήριο ; Είναι κρίμα τέτοιο κωλαράκι να μένει παρθένο και ανέγγιχτο . Είπε γελώντας .
- Τι λές να στο χώσω είπε η Έλενα περιπαικτικά . Η Αλεξάνδρα με σκαμπήλισε
- Πες ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ;
Ντρεπόμουν και με ξαναχαστούκισε ξανά και ξανά και ξανά μέχρι που δεν άντεξα άλλο
- ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ; Είπα τρέμοντας .
- Και βέβαια , άνοιξε το κωλαράκι σου είπε η Έλενα .
Κάτω απο τα γέλια και των δύο άνοιξα τα κωλομέρια μου και η Έλενα μου έχωσε το δάκτυλό της μέσα στριφογυρίζοντάς το .
- Στενό είναι αλλά που θα πάει θα ανοίξει .....  ειπε γελώντας .
Η Αλεξάνδρα με σκαμπήλισε .
- Λοιπόν ; Έτσι θα μας «γαμήσεις» ; με το μικρό σου πουλάκι και με ένα δάκτυλο στο κώλο ;
Αυτό ήταν και το σημείο που έσκασα σε πλανταγμό . Η Έλενα έβγαλε το κωλοδάκτυλο απο μέσα μου και πέταξε το γάντι της . Εγώ έπεσα στα γόνατα κλαίγοντας με λυγμούς ενώ εκεινη πρότεινε το πόδι της .
- Φίλησε τα πόδια μου ξεφτυλισμένε και ζήτα συγνώμη για την απρεπή σου συμπεριφορά . Είπε αυστηρά και μου άστραψε ένα σκαμπήλι .
- Συγνώμη , το έχω μετανοιώσει αυτό που έκανα στην γραμματέα του πατέρα μου είπα κλαίγοντας με λυγμούς ενώ φιλούσα τις γόβες της Έλενας αλλά και της Αλεξάνδρας που και αυτή πρότινε το πόδι της .
- Ακόμα δεν έχεις δεί τίποτε . Θα μετανοιώσεις για την κάθε φορά που φέρθηκες άσχημα σε γυναίκες είπε η Αλεξάνδρα .
- Σήκω πάνω και κάτσε στην καρέκλα είπε η Έλενα . Υπάκουσα και κλαίγοντας με λυγμούς κάθισα .
- Αλεξάνδρα σε παρακαλώ , ξεκίνα πρώτο στάδιο για να συνεχίσουμε με πιο έντονο πρόγραμμα . Ανατρίχιασα . Πιό έντονο πρόγραμμα ;
- Λοιπόν , μέχρι να ετοιμάσει η Αλεξάνδρα τα «σύνεργα» εμείς οι δύο θα έχουμε ένα άλλο είδος προγράμματος που θα σε μάθει να είσαι πιο ταπεινός .
- Κοίτα με στα μάτια .... διέταξε .
Την κοίταξα με τα δακρυσμένα μου μάτια . και μου άστραψε ένα σκαμπήλι . Μετά ακολούθησε δεύτερο , μετά τρίτο .
- Θα μάθεις να δέχεσαι τα σκαμπήλια με ευγνωμοσύνη . Θα λές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΑ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ .
- Ευχαριστώ κυρία μπορείτε να μου δώσετε και άλλο ;
- Ευχαρίστως είπε και με ξαναχαστούκισε εξίσου δυνατά .
Έφαγα πολλά σκαμπήλια με τον ίδιο τρόπο , παρακαλούσα για το επόμενο .
- Κυρία Έλενα είμαστε έτοιμοι είπε η Αλεξάντρα .
- Ωραία , έλα εδώ μέχρι να ετοιμαστώ , έχει φάει τα σκαμπήλια του , θέλω τώρα να φτύσεις μέσα στο στόμα του . Ανατρίχιασα αλλά δεν τόλμησα να αντιδράσω . Η Αλεξάνδρα με πλησίασε .
- Άνοιξε το στοματάκι σου καλά καλά είπε και έφτυσε μέσα μου .
- Κατάπιε !!! είπε . Υπάκουσα και γεύτηκα το σάλιο της με γεύση τσιγάρου.
- Ξανά !!!
Η Αλεξάνδρα πέρασε τα επόμενα πέντε λεπτά σκαμπηλίζοντάς με και φτύνοντας μέσα στο στόμα μου . Όταν η Έλενα ξαναήρθε μπροστά μου , το θέαμα με άφησε έκπληκτο . Είχε γδυθεί , είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχά της ενώ φορούσε ένα στραπον χοντρό και μακρύ που σίγουρα πέρναγε τους είκοσι πόντους . Το είδα έντρομος .
- Σήμερα θα σε γαμήσω . Θα σου βιάσω το κωλαράκι , έτσι για να μάθεις τι θα πει εξευτελισμός . Θα σου κάνω το κωλαράκι χωνί και είναι ακόμα η πρώτη μέρα . Πέρνα στο κρεβάτι τώρα .
Γύρισα και είδα ότι ο δερμάτινος καναπές είχε ανοίξει σε διπλό κρεβάτι και η Αλεξάνδρα πριν όσο με σκαμπήλιζε η Έλενα είχε στρώσει ένα σεντόνι .
Εδώ θα είναι ο γαμιστρώνας σου . Είπε  η Έλενα και μου έδειξε με το χέρι της το κρεβάτι
Στήσου στα 4 με το κωλαράκι τουρλωμένο . Είπε .
Πήγα σιγά και διστακτικά προς το κρεβάτι . Ήμουν διαλυμένος απο τα σκαμπήλια και τον εξευτελισμό . Δεν είχε νόημα να αντιδράσω . Η μόνη λύση ήταν να υπακούσω για να μην με βρούν χειρότερα .
- Αλεξάνδρα , έχεις όρεξη για ένα γλειφομούνι ;
- Μάλιστα κυρία Έλενα είπε με μάτια που έλαμπαν .
- Ωραία , θέλω το στόμα του απασχολημένο να μην ακούω τα βογγητά του . Θα τον έχεις κολλημένο επάνω στο  μουνί σου . είπε αυστηρά .
- Μάλιστα Κυρία , με μεγάλη μου χαρά .
Η Αλεξάντρα με την σειρά της έμεινε ολόγυμνη και ξάπλωσε με τα πόδια ανοικτά μπροστά μου .
- Εμπρός , γλείψε με απαλά . είπε και τράβηξε το κεφάλι μου πάνω της .
Έτσι στημένος στα 4 όπως ήμουν , κόλλησα το κεφάλι μου στα μουνόχειλά της ενώ τέντωσα το κωλαράκι μου λυγίζοντας και την μέση μου για να μπορώ να την γλείψω . Αυτό άφησε εκτεθειμένο ακόμα περισότερο το κωλαράκι μου στις ορέξεις της Έλενας και το στραπον της.
Με την άκρη του ματιού μου την είδα να λιπαίνει την τρυπούλα μου και να με κωλοδακτυλιάζει και πάλι .
- Ωραίο κωλαράκι σφιχτό , θα μας ακούσει όλο το τετράγωνο είπε γελώντας και πήρε θέση πίσω μου .
Ακόμα θυμάμαι τον απέραντο πόνο και το κάψιμο που αισθάνθηκα στο ανυπεράσπιστο κωλαράκι μου καθώς εκείνη πίεζε το τεράστιο στραπον μέσα . Έκανα να κουνηθώ , να ξεφύγω απο το βιασμό αλλά μάταια . Η Αλεξάντρα εγκλώβισε το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και με το πρόσωπό μου χωμένο στο υγρό της μουνί , έφαγα με την μια το στραπον της Έλενας βαθιά μέσα μου .
Μούγκρισα απο το πόνο αλλα πνίγηκαν οι κραυγές μου επάνω στο μουνί της Αλεξάντρας.
- Μουγκρίζεις μωρή καριόλα; Σε ξεκώλιασα , εσύ είσαι που θα γάμαγες όλες τις γυναίκες ; Ήθελες να γαμήσεις και εμάς ; Ποιά είναι η γαμιόλα τώρα ;
Με βίαζε και δυνατές κινήσεις και ψωλιές ενώ η γλώσσα μου δούλευε υπερωρίες επάνω στην καυλωμένη μουνάρα της Αλεξάντρας που βόγγαγε δυνατά απο καύλα .
Το κωλαράκι μου είχε πάρει φωτιά απο το γαμήσι ενώ για 20 λεπτά που με πήδαγε αισθανόμουν ότι είχα ανοίξει στα δύο .
Κάποτε σταμάτησε και βγήκε απο μέσα μου ενώ αισθανόμουν την τρυπούλα μου να χάσκει. Η Αλεξάντρα είχε χύσει δύο φορες επάνω στο πρόσωπό μου και ήμουν πασαλειμμένος με τα χύσια της .
Η Αλεξάντρα έλυσε το στραπον της . Εγώ σηκώθηκα με τρεμάμενα πόδια .
- Πως είναι να είσαι με γαμημένο κωλαράκι ; Είπε γελώντας η Αλεξάντρα .
Ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου .
- Νομίζω θέλει ένα «ποτό» είπε η Έλενα . Η Αλεξάνδρα σηκώθηκε , πήγε σε ένα μπαράκι που είχε στο γραφείο και πήρε ένα τεράστιο ποτήρι για ουίσκι .
Έκπληκτος την είδα να κατουράει μέσα στο ποτήρι και να το γεμίζει ενώ με κοιτούσαν και οι δύο με ένα πρόστυχο προκλητικό βλέμμα . Τι ήθελαν να κάνουν . Μήπως .....
- Πιές το ποτό σου μωρό μου είπε η Αλεξάνδρα και ακούμπησε το μισογεμάτο ποτήρι της στο γραφείο .
- Σου έδωσε μια εντολή είπε η Έλενα καθώς ντυνόταν .
Δεν το έκανα . Η Έλενα εξαγριωμένη έδωσε μια δερμάτινη ζώνη στην Αλεξάνδρα η οποία ήρθε πίσω μου .
- Θα πιείς ; Ρώτησε η Αλεξάντρα και πάλι .
Δεν μίλησα και ένα δυνατό χτύπημα έπεσε πάνω στο ξεσκισμένο κωλαράκι μου .
- Πιές ρε γαμημένε ξεκωλιάρη τα κάτουρά μου είπε η Αλεξάνδρα και άρχισε ανελέητα να μου ρίχνει ξυλιές στο ανυπεράσπιστο κωλαράκι μου  . Η Έλενα δεν μιλαγε παρά παρακολουθούσε
- Πιες αλλιώς θα σε κόψει φέτες είπε αυστηρά .
Κατάλαβα ότι δεν υπήρχε ελπίδα . Με δισταγμό πήρα το ποτήρι στα χέρια μου και το μαστίγωμα σταμάτησε .
Το έφερα με δισταγμό στα χείλη μου . Αισθάνθηκα την έντονη μυρωδιά απο τα ούρα της στο ζεστό ποτήρι . Το έφερα στα χείλη μου . Δοκίμασα λίγο . Ήταν όξινο και έντονο αλλά άρχισα να το πίνω .
- Όλο , σταγόνα να μην μείνει . Είπε η Αλεξάντρα .
Όταν το ήπια το μάτι μου έπεσε στο ρολόι . Είχα περάσει όλα αυτά τα βασανιστήρια και είχαν περάσει δύο ώρες . Η Αλεξάνδρα με οδήγησε σε ένα μπάνιο όπου έπλυνα το πονεμένο μου κορμί .
Όταν ντύθηκα , βρέθηκα και πάλι μπροστά τους .
Το πρώτο ραντεβού πήγε μέτρια . Δεν εισαι υπάκουος και πρέπει να ακολουθήσει πιο έντονο πρόγραμμα είπε αυστηρά η Έλενα .
Αύριο θα έρθεις νωρίς το απόγευμα .
(συνεχίζεται ....)
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες bdsm : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Ειδική Περίπτωση 2ο Μέρος
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/11/2.html[/url]



Στο σπίτι , σκεφτόμουν ότι διαδραματίστηκε την προηγούμενη ημέρα στο ιατρείο της Έλενας . Αισθανόμουν τον εξευτελισμό να με πνίγει σε κάθε δευτερόλεπτο που ερχόταν στο μυαλό μου . Μου είχαν κάνει φρικτά πράγματα , εξευτελιστικά , πέραν απο κάθε όριο και ειδικά , το στραπον..........
Οι ώρες που πέρασαν μέχρι την επόμενη ημέρα δεν περνούσαν . Με διστακτικά βήματα πήγα στο ιατρείο της Έλενας και σκεφτόμουν τι άλλες εξευτελιστικές δοκιμασίες είχα ακόμα να περάσω . Υπήρχε όμως μέσα μου και μια περίεργη αίσθηση προσμονής . Δεν μπορούσα να το εξηγήσω αλλά μέσα μου υπήρχε μια «ανάγκη» να με εξευτελίσουν . Θυμόμουν τι μου έκαναν και αισθανόμουν έναν ερεθισμό ενώ είχα ακόμα και στύση .
Όταν η πόρτα άνοιξε και με υποδέχτηκε η Αλεξάνδρα , επανήλθα στην πραγματικότητα και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να δείξω υπομονή στις απαιτήσεις τους μιας και δεν ήθελα να βρεθώ στην φυλακή .
- Καλημέρα «Ξεκωλιάρα» είπε γελώντας .
- Πώς είναι το κωλαράκι σου σήμερα ; πονάει . Τα λόγια της έκρυβαν σαρκασμό και αισθάνθηκα πάλι το γνωριμο αίσθημα του εξευτελισμού να με τυλίγει .
- Μάλιστα κυρία , πονάω λίγο είπα χαμηλόφωνα .
- Πονάς ; Ακόμα δεν έχεις δεί τίποτε . Γδύσου τώρα  ! Θα έχεις και μια έκπληξη είπε γελώντας σαρδόνια .
Υπάκουσα ενώ τα λόγια της με είχαν ανησυχήσει πάρα πολύ . Τι ακριβώς ήταν αυτή η έκπληξη . Γδύθηκα τελείως μπροστά στα μάτια της ενώ απο ένστικτο έβαλα πάλι τα χέρια μου μπροστά στο όργανό μου . Η Αλεξάνδρα με κοίταξε αυστηρά και με χαστούκισε δυνατά.
- Κατέβασε μωρή ξεφτιλισμένη ξεκωλιάρα τα χέρια που σε έπιασαν και οι ντροπές μπροστά μου . Εδώ κατούρησα στο στόμα σου ..... είπε δυνατά
Είχε δίκιο . Δεν είχε νόημα να αντιστέκομαι . Δεν είχε νόημα καμία ντροπή . Κατέβασα τα χέρια και τότε εκείνη με πλησίασε και αφού με χαστούκισε και πάλι , με έπιασε δυνατά απο το αυτί και κυριολεκτικά , κοντεύοντας να το ξεριζώσει , με έσυρε στο μπάνιο ανοίγοντας μια πόρτα .
- Μπές μέσα στην  ντουσιέρα και στήσου στα 4 ! Είπε αυστηρά  ενώ εγώ έτριβα το αυτί μου .  Ένα ακόμα σκαμπήλι έπεσα δυνατό .
- Στα 4 ΤΩΡΑ !!! . Δεν αστιευόταν καθόλου .
Έπεσα στα κρύα πλακάκια του λουτρού , στα 4 ενώ εκείνη ετοίμαζε σε έναν πάγκο κάτι σύνεργα που δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι . Σήκωσα λίγο το κεφάλι μου να δώ αλλά η Αλεξάνδρα εξαγριώθηκε και μου έδωσε δύο δυνατές κλωτσιές στα πισινά με την μύτη της γόβας της .
- Στήσου μωρή ξεκωλιάρα στα 4 και μην κουνιέσαι καθόλου . Μόνο το κωλαράκι θα τουρλώσεις και θα βγάλεις το σκασμό . Κατάλαβες ;
- Μάλιστα κυρία απάντησα , προσπαθώντας να μην την εξαγριώσω άλλο .
Με τρόμο , την είδα να κρατά μια σακούλα κλύσματος που κατέληγε σε έναν πλαστικό σωλήνα .
- Άνοιξε τα κωλομέρια σου , πρέπει να σε πλύνω εσωτερικά !
- Μάλιστα είπα και τα τσίτωσα αποκαλύπτοντας την κόκκινη ερεθισμένη τρυπούλα μου που την προηγούμενη ημέρα είχε παραβιαστεί με τον πιο βίαιο τρόπο .
Μου έχωσε το σωλήνα στην τρύπα και αισθάνθηκα να γεμίζω με χλιαρό νερό . Γέμιζε , γέμιζε , αισθανόμουν ένα άβολο συναίσθημα
- Πρέπει να καθαρίσεις καλά σήμερα γιατί το κωλί σου σήμερα θα ξεσκιστεί . Θα ανοίξει όσο δεν μπορείς να φανταστείς . Τα κορίτσια πρέπει να μάθουν . Είπε σαδιστικά ενώ συνέχισε να κρατά  το σωληνάκι και να με γεμίζει νερό .
- Ποιά κορίτσια ρώτησα πανικοβλημένος για να εισπράξω ένα δυνατό χαστούκι στα κωλομάγουλα .
- Αν μιλήσεις πάλι , μωρή ξεσκισμένη θα σε λιώσω  είπε νευριασμένα
Ποιά κορίτσια πρέπει να μάθουν..... τι εννοούσε σκεφτόμουν .
- Σήκω και πήγαινε στην τουαλέτα να αδειάσεις είπε .
Πήγα πράγματι και άδειασα το περιεχόμενο του εντέρου μου στην τουαλέτα , εκεί μπροστά της . Η ταπεινωτική αυτή διαδικασία πραγματοποιήθηκε πάλι δύο φορές , μέχρι που απο μέσα μου έβγαινε καθαρό νερό .
- Ωραία , έλα εδώ τώρα να σε ετοιμάσω είπε .
Έβγαλε ένα ζευγάρι χειροπέδες με τις οποίες , έδεσε τα χέρια μου πισθάγκωνα ενώ μου πέρασε και ένα λουράκι σκύλου με αλυσίδα στο λαιμό με το οποίο μπορούσε να με σέρνει .
- Πάμε , σε περιμένουν . είπε και με τράβηξε έξω απο το μπάνιο , έτσι ολόγυμνος όπως ήμουν με τα χέρια που δεμένα πισθάγκωνα και ανίκανος να αντιδράσω .
Με τράβαγε απο την αλυσίδα , μπροστά εκείνη και πίσω εγώ .
Δεν μπήκαμε όμως στην γνωστή πόρτα που οδηγούσε στο ιατρείο της Έλενας αλλά αντί αυτού , με πήγε σε μια άλλη πόρτα που όταν άνοιξε , το θέαμα κυριολεκτικά με έκανε να παγώσω .
Ήταν μια αίθουσα μαθημάτων , με μια έδρα στην οποία καθόταν η Έλενα ενώ υπήρχαν και θρανία με νεαρές κοπέλες γύρω στα 19 – 20 χρονών , φοιτήτριες ψυχολογίας που ανήκαν σε ομάδα εργασίας της Έλενας όπως έμαθα αργότερα , οι οποίες θα παρακολουθούσαν την διαδικασία «θεραπείας και σωφρονισμού» μου .
Πανικοβλήθηκα , τις είδα όλες , να με κοιτάνε σε αυτή την εξευτελιστική θέση και να χασκογελάνε η μια με την άλλη σχολιάζοντας . Όλες νεαρές , όλες χαιρέκακες .
- Ησυχία δεσποινίδες , πρέπει να φέρεστε με επαγγελματισμό απέναντι στο «αντικείμενο μελέτης» .
- Λοιπόν , συνέχισε η Έλενα . Όπως σας προανέφερα , ο συγκεκριμένος νεαρός , λόγω υψηλής κοινωνικής και οικονομικής θέσης του πατέρα του , ανέπτυξε έναν απαράδεκτο χαρακτήρα που ξεφεύγει απο τα πλαίσια ενός κακομαθημένου παιδιού και έφτασε σε επίπεδα αλήτη και βιαστή μιας και αποπειράθηκε να κάνει ασεβείς πράξεις στην γραμματέα του πατέρα του .
Όλες οι κοπέλες της τάξεως με κοίταξαν με βλέμματα μίσους και αποδοκιμασίας ενώ εγώ ευχόμουν να ανοίξει η γη και να με καταπιεί έτσι ολόγυμνος και δεμένος όπως ήμουν μπροστά τους .
- Βλέπετε ότι το αντρικό του μόριο είναι πολύ ΜΙΚΡΟ και ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ να ικανοποιήσει μια γυναίκα και προφανώς είναι και αυτός λόγος που ανέπτυξε αυτή την επιθετική συμπεριφορά προς τις γυναίκες , για άμυνα .
- Τι θεραπευτική προσέγγιση έχετε ; ρώτησε μια φοιτήτρια που δεν είχε πάρει το βλέμμα της απο πάνω μου .
- Πολύ ωραία ερώτηση Μαρία . Γιαυτό σας έφερα σήμερα εδώ , για να παρακολουθήσετε την «Θεραπεία» του .
- Λοιπόν , το «αντικείμενο» προσεγγίζεται με μια νέα μέθοδο που έχω εισηγηθεί στην ψυχιατρική κοινότητα σε περιπτώσεις τέτοιες και είναι του διαρκούς εξευτελισμού . Όχι μόνο με πράξεις αλλά και με λόγια . Το ζητούμενο είναι να αποδομηθεί η προσωπικότητά του μέσω εξευτελιστικών πράξεων και πόνο και η επαναδόμηση με γνώμονα τον σεβασμό προς την γυναίκα . Θυμηθείτε , εξευτελισμός και πόνος . Μαρία , πλησίασε την έδρα . είπε η Έλενα .
Η Μαρία σηκώθηκε και πλησίασε . Ήταν μια ψηλή κοπέλα , 19 – 20 χρονών , ξανθούλα με γυαλιά και ωραίο σώμα , κλασική φοιτήτρια , κοπέλα της διπλανής πόρτας .
- Γονάτισε είπε η Έλενα σε εμένα ενώ η Αλεξάνδρα τράβηξε την αλυσίδα προς τα κάτω υποχρεώνοντάς με να υπακούσω γρήγορα .
Βρέθηκα γονατιστός μπροστά στην Μαρία που με πλησίασε κοιτώντας με αίσθημα περιέργειας .
- Λοιπόν , δώσε ένα σκαμπήλι της είπε επιτακτικά η Έλενα .
- Μαα θα πονέσει ; ρώτησε η Μαρία
- Θέλεις να κοπείς στο εξάμηνο μήπως ρώτησε η Έλενα γελώντας
- Όχι και να κοπώ είπε η Μαρία και πήρε θέση μπροστά μου . Μου άστραψε ένα σκαμπήλι κάπως χλιαρό που η Έλενα δεν έμεινε ικανοποιημένη .
- Τι είναι αυτά Μαρία ; Κοίτα εμένα και θα επαναλάβεις ! Είπε η Έλενα και σηκώθηκε απο την θέση της πλησιάζοντας εμένα που ήμουν γονατιστός .
Μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι , μετά δεύτερο , μετά τρίτο  !!!!
- Τι έγινε παλιομαλάκα ; ξεφτιλισμένη γαμημένη ξεκωλιάρα !!! Σου αρέσει ; Ήρθες και σήμερα για να φάς τα χαστούκια σου .
- Μάλιστα κυρία είπα με δάκρυα στα μάτια ενώ όλες οι φοιτήτριες ξέσπασαν σε γέλια .
- Έλα Μαρία η σειρά σου .
- Σε λένε ξεκωλιάρα επειδή η κυρία Έλενα σου γάμησε το κώλο ; είπε γελώντας σε εμένα και μου έδωσε ένα σκαμπήλι τόσο δυνατό που αντήχησε σε όλο το δωμάτιο . Συνέχισε μου έδωσε και τρίτο και τέταρτο ενώ η Αλεξάνδρα και η Έλενα κοιτούσαν ικανοποιημένες .
- Κοιτάχτε κυρία , ΕΡΕΘΙΣΤΗΚΕ , του ΑΡΕΣΕΙ είπαν με μια φωνη οι φοιτήτριες βλέποντας την στύση μου που την προκάλεσε ο εξευτελισμός 
- Τι μικρό πουλάκι ; ακόμα και σε στύση είναι τόσο μικρό είπε μια άλλη φοιτήτρια , η Νανά χασκογελώντας .
- Πως είναι έτσι .... έλεγε μια άλλη ενώ όλες μαζί γελούσαν .
Κάτι άλλαζε μέσα μου . Είχα υποστεί εξευτελισμό απο μια ομάδα κοριτσιών και είχα στύση χωρίς να το θέλω .
- Πλησιάστε όλες . Θέλω να δω πως χαστουκίζετε . Επίσης μπορείτε να κάνετε μια μια , ότι πράξη εξευτελισμού θέλετε επάνω του .
Σηκώθηκαν όλες με μια σαδιστική διάθεση ενώ εγώ ήμουν δεμένος με τα χέρια πίσω απο την πλάτη και ανήμπορος να αντιδράσω .
- Εγώ , εγώ εγώ άκουγα απο όλες που στριμώχνονταν ποια θα με πρωτο σκαμπηλίσει.
- Μια μια και ήσυχα είπε αυστηρά η Έλενα .
- Είσαι μια αρσενική πουτάνα , μια γαμημένη κωλοτρυπίδα είπε η Νανά , μια ζουμερή κοπελίτσα και μου κόλλησε δύο δυνατά σκαμπήλια .
- Νομίζεις ότι είσαι άντρας ; έτσι είναι οι άντρες ; Με μικροσκοπικό πουλάκι σαν το δικό σου ; Είπε η Γιάννα , μια άλλη φοιτήτρια και με σκαμπήλισε και αυτή 3 ή 4 φορές .
- Άνοιξε το στόμα σου είπε μια άλλη κοπέλα , η Κλαίρη που αν την έβλεπα στο δρόμο θα έλεγα ότι είχε βγεί απο το κατηχητικό έτσι συνεσταλμένα που ήταν ντυμένη και τα μαλλιά μαζεμένα και τα μεγάλα της κοκκάλινα γυαλιά . Υπάκουσα και έκπληκτος είδα ότι έφτυσε μέσα στο στόμα μου ενώ όλες έλεγαν καλά του έκανες γελώντας
- Ξεφτυλισμένη καριόλα , γαμημένη τσούλα , συμπλήρωσε , ξαναέφτυσε και με σκαμπήλισε δυνατά .
Ήταν μια ζούγκλα . Για απροσδιόστο χρόνο ήμουν στο έλεος δέκα φοιτητριών που με χαστούκιζαν και με εξευτέλιζαν με όποιον τρόπο μπορούσε να φανταστεί κανείς . Όταν η Έλενα είπε να σταματήσουν , έτρεχαν δάκρυα απο τα μάτια μου ενώ είχα ζαλιστεί απο τα συνεχή δυνατά σκαμπήλια . Ο εξευτελισμός όμως δεν είχε τελειώσει .
- Αφήστε μας λίγο ακόμα έλεγαν οι φοιτήτριες με ύφος διαμαρτυρίας που τις σταμάτησε η Έλενα . Προφανώς διασκέδαζαν απο τα σκαμπήλια που μου έδιναν.
- Υπάρχει κάτι άλλο , ακόμα καλύτερο είπε με σαδιστικό ύφος η Έλενα .
- Ο μεγαλύτερος εξευτελισμός για έναν άντρα είναι όταν αμφισβητείται ο αντρισμός του . Αυτό γίνεται με δύο τρόπους . Ο ένας με εξευτελισμό για το πέος του , το οποίο κάνατε μέχρι τώρα . Ο άλλος τρόπος όμως είναι και ο πιο έντονος .
- Δηλαδή Κυρία ; ρώτησε μια κοπέλα .
- Βρωμότσουλο σήκω επάνω και στήσε το κωλαράκι σου στην έδρα είπε αυστηρά η Έλενα ενώ απο πίσω μου άκουγα τα επιφωνήματα απο τις φοιτήτριες .
- Μπρος , τσακίσου είπε η Αλεξάνδρα και με τράβηξε απο την αλυσίδα υποχρεώνοντάς με , να γύρω στην έδρα και να τουρλώσω το κωλαράκι μου .
- Τούρλωσε το κωλαράκι σου και ετοιμάσου για μια ομαδική εξέταση , να δούνε όλες τι σου κάναμε εχθές ειπε γελώντας η Έλενα .
- Τι του κάνατε κυρία , τι του κάνατε ; ρώταγαν χασκογελώντας οι φοιτήτριες .
- Θα δείτε , πάρτε όλες γάντια απο το τραπέζι είπε η Έλενα .
- Λοιπόν η επόμενη αχίλλειος πτέρνα του αντρικού φύλλου είναι η κωλοτρυπίδα του. Είναι σημείο ταμπού , ίσως το γνωρίζετε και απο τα αγόρια σας που δεν θέλουν επ΄ ουδενί να τους αγγίζετε εκεί .
- Ναι ναι έτσι είναι πετάχτηκε η Μαρία και όλες ξέσπασαν σε γέλια .
- Έτσι  λοιπόν , το «αντικείμενο» της μελέτης μας , χρειάστηκε «ειδική περιποίηση» απο εμένα και την Αλεξάνδρα . Ξεκινήσαμε απο κωλοδάκτυλο και φτάσαμε εδώ είπε γελώντας δείχνοντας το τεράστιο στραπον που με πήδηξε την προηγούμενη μέρα.
- Μπήκε όλο αυτό μέσα του ! απόρησαν οι φοιτήτριες ενώ τα επιφωνήματα , τα γέλια και τα σχόλια , έδιναν και έπαιρναν .
- Δεν είναι πια και πολύ «αρσενικό» είπε επικριτικά η Έλενα ενώ μου έδωσε ένα σκαμπήλι .
- Έτσι δεν είναι καριόλα ; μικρή ξεκωλιάρα ; Δεν είσαι άντρας , έτσι όπως εισαι στημένος στα τέσσερα να μας δείχνεις το γαμημένο σου κωλάκι .
- Και ακόμα δεν έχεις δεί τίποτε είπε η Αλεξάνδρα ενώ όλες ξέσπασαν σε γέλια .
- Περάστε όλες και εξετάστε το κωλο του , βάλτε κωλοδάκτυλο , έχει τζέλ εδώ .
Πλησίασε η Κλαίρη αυτή τη φορά που αν και είχε εμφάνιση θεούσας είχε βάλει πρώτη το γάντι της και ήρθε μπροστά με ανυπομονησία . Μου έχωσε το δάκτυλό της δυνατά και άγαρμπα .
- Εύκολα μπήκε κυρία Έλενα .....
- Είναι γιατί είναι γαμημένη η τρύπα του και ανοικτή .... συμπλήρωσε η Έλενα .
- Να βάλω και δεύτερο κυρία .
- Και βέβαια Κλαίρη , κωλοδακτυλιασέ τον όπως θές και μην ξεχνας όταν έχεις χώσει δάκτυλο ή δονητή στο πρωκτό ενός άντρα να τον ταπεινώνεις λεκτικά και να του σκαμπηλίζεις τα κωλομέρια δυνατά . Έτσι συσπάται  ο πρωκτός και σφίγγει .
- Σου αρέσει ξεκωλιάρα ; Είπε η Κλαίρη χώνοντας μέσα μου και δεύτερο δάκτυλο ανώ μου σκαμπήλισε δυνατά τα κωλομέρια .
- Ναι ναι , σφίγγει το κωλαράκι του είπε γελώντας και με ξανασκαμπήλισε . Όλες ξέσπασαν σε γέλια και μια μια , πέρασαν όλες και μου έβαλαν κωλοδάκτυλο .
- Λοιπόν Κλαίρη , φόρα το στραπον πάνω απο το τζήν του και πάρε θέση . Θα τον γαμήσεις είπε η Έλενα .
Η Κλαίρη βιαστικά με μια σαδιστική ανυπομονησία , φόρεσε το στραπον ενώ όλες οι υπόλοιπες φοιτήτριες έβγαλαν τα κινητά τους για να τραβήξουν βίντεο . Η Αλεξάνδρα μου φόρεσε μια μάσκα .
Θέλω να μελετήσετε τα βιντεάκια και αν θέλετε ώς μέρος της θεραπείας και καλό θα ήταν να μην τα βγάλετε στο internet .
Όλες έσκασαν στα γέλια και με ανυπομονησία έρχονταν μια μια με την σειρά πίσω μου και με κωλοδακτύλιαζαν πότε με ένα και πότε με δύο δάκτυλα .
Γούσταραν πραγματικά να με εξευτελίζουν και να με πονάνε ενώ τα φαρμακερά τους σχόλια έκαναν τον εξευτελισμό μου αφόρητο . Διαρκώς με κωλοδακτύλιαζαν , με χτύπαγαν στα πισινά και με έβριζαν χυδαία ενώ συχνά πυκνά έρχονταν μπροστά και με σκαμπηλιζαν.
- Λοιπόν Κλαίρη , λίπανες το στραπον
- Μάλιστα κυρία !
- Πάρε θέση πίσω του είπε η Έλενα και η Κλαίρη υπάκουσε με ανυπομονησία.
- Άντοιξε έτσι τα κωλομάγουλά του , ακούμπα το πουτσοκέφαλο στην τρυπούλα του και σπρώξε . Όχι δυνατά , να αισθανθεί κάθε εκατοστό που μπαίνει μέσα ...
Κάτω απο τις επευφημίες των υπολοίπων κοριτσιών η Κλαίρη μου κάρφωσε το στραπον βαθιά μέσα μου . Το κωλαράκι μου είχε συνηθίσει μετά το γαμήσι που είχα φάει εχθές και το δέχτηκε πιο εύκολα . Αυτό που δεν περίμενα ήταν το ξέφρενο γαμήσι που άρχισε να μου κάνει .
- Γαμιόλα !! τον πήρες ; γουστάρεις το καυλί μέσα στο κώλο σου ; Πουτάνα σε έκανα σου αρέσει !!
- Μάλιστα κυρία Κλαίρη είπα ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια ξέσπασαν σε  επευφημίες που την αποκάλεσα Κυρία .
- Είδατε πως αλλάζει η συμπεριφορά του με ένα καυλί στο κώλο ; Ξέσκισέ τον πιο βίαια . Θέλω καθεμια απο εσάς να τον πηδήξει τόσο δυνατά που να την αποκαλέσει και εκείνη «Κυρία» είπε θριαμβευτικά η Έλενα .
Για την επόμενη μισή ώρα με ξεκώλιασαν μια μια όλες οι φοιτήτριες οργώνοντας το κωλαράκι μου με το τεράστιο στραπον , προσπαθώντας η μια να ειναι καλύτερη και πιο άγρια απο την άλλη . Φωνές , βρισιές , σκαμπήλια , είχα χάσει τον προσανατολισμό μου και δεν ήξερα πια με γαμάει , ποιά με χαστουκίζει και ποιά με βρίζει  .
Όταν τελείωσε η δοκιμασία αυτή και με είχαν ξεκωλιάσει όλες τους , η Έλενα με σήκωσε και με εξευτέλισε ακόμα περισσότερο .
- Λοιπόν τσουλάρα , χόρτασε ο κώλος σου γαμήσι ;
- Μάλιστα κυρία είπα ενώ το κωλαράκι μου είχε ανοίξει για τα καλά .
- Ποιά απο τις μικρές σε γάμησε καλυτερα ;
- Ναι ναι πές μας ..... άκουσα απο κάτω όλες τις φοιτήτριες να γελάνε .
- Πές μας και θα σου κάνει ένα δώρο η υποψήφια .
- Η Κυρία Κλαίρη είπα κατεβάζοντας το κεφάλι απο ντροπή ενώ η Κλαίρη ξέσπασε σε γέλια κάτω απο τα χειροκροτήματα των υπολοίπων .
Πράγματι η Κλαίρη , μια κοπελίτσα 20 χρονών , με τα γυαλάκια της , μια εμφάνιση συνεσταλμένη , κατηχητικού , έγινε πραγματική λέαινα και με πήδηξε με πρωτοφανή αγριότητα . Ήταν πραγματικά ερεθιστικό να βλέπω μια χαμηλών τόνων κοπέλα να με βιάζει με τόσο πολύ αγριότητα .
- Μπράβο Κλάιρη . Θες άριστα ;
- Μάλιστα κυρία Έλενα είπε η Κλαίρη γελώντας .
- Ωραία .  Πάρε αυτό το κυπελάκι , κατούρησε και φέρε να το πιεί .
- Αποκλείεται .... είπαν όλες με μια φωνή . Θα το κάνει ;
- Τσουλάκι ; Θα πιείς το κάτουρο της Κυρίας Κλαίρης είπε η Έλενα ενώ μου έστριψε δυνατά την ρόγα .
- Μάλιστα ..... είπα βογγώντας απο πόνο .
- Παρακάλεσε την Κυρία Κλαίρη να σου δώσει το κάτουρό της είπε και με σκαμπήλισε.
Έπεσα στα 4 , την πλησίασα και της φίλησα τα σπορτέξ που φορούσε . Την κοίταξα στα μάτια και την ικέτεψα
- Κυρία Κλαίρη . Σας ευχαριστώ που με πηδήξατε τόσο δυνατά και βαθιά . Μπορείτε να κατουρήσετε στο κυπελάκι να τα πιώ ;
- Όπως θές είπε γελώντας αλλά θα τα πιείς κατευθείαν απο την «πηγή» και έκπληκτος είδα να ξεκουμπώνεται . Εκεί μπροστά σε όλους θα κατούραγε απευθείας στο στόμα .
Κάτω απο τις επευφημίες όλων , έβγαλε το παντελόνι και το κυλοτάκι της και πλησίασε .
- Άνοιξε το στόμα σου πουταναριό είπε η Αλεξάνδρα που ήταν δίπλα .
Υπάκουσα , με πλησίασε και άρχισε να ουρεί μέσα στο στόμα μου .
- Καριόλα μην τολμήσεις και χάσεις σταγόνα θα σου μαυρίσω το κώλο είπε γελώντας και συνέχισε να ουρεί κατευθείαν μέσα στο στόμα μου .
Ήπια κάθε σταγόνα απο τα ούρα της που είχαν μια όξινη αλλά και φρουτένια γεύση . Ευτυχώς κατουρούσε με χαμηλή πίεση και τα ήπια όλα .
- Συνεχίζουμε είπε η Έλενα . Ξεκωλιάρα , στήσου πάλι στην έδρα είπε επιτακτικά και με τρόμο είδα ότι φόραγε γάντια .
- Κορίτσια . Είδατε ένα κομμάτι απο τον εξευτελισμό που πρέπει να δεχθεί μια τέτοια προσωπικότητα . Είδατε απο πρώτο χέρι ένα κακομαθημένο νεαρό , νεόπλουτο πως κατέληξε να παρακαλά να κατουρήσει μια γυναίκα στο στόμα του . Θυμηθείτε ότι μόλις 2 μέρες πριν δεν είχε κανέναν σεβασμό για τις γυναίκες και τώρα παρακαλά να κατουρήσουν στο στόμα του και να τα πιεί με λαχτάρα .
- Αυτό σημαίνει ότι όλα πάνε πολύ καλά είπε . Πρέπει τώρα να πάμε στο επόμενο επίπεδο .
- Δηλαδή Κυρία ; ρώτησε ανυπόμονα η Κλαίρη που είχε ενθουσιαστεί .
- Υπάρχει ένα ακόμα επίπεδο εξευτελισμού για έναν άντρα εκτός απο το πρωκτικό σέξ απο στραπον . Υπάρχει το σημείο απο το οποίο δεν υπάρχει γυρισμός. Μιλάω για το fisting . Θα του χώσω όλη τη γροθιά στο κώλο .
Με το που το άκουσα έτρεμα .
- Καριόλα έτοιμη ; Αποχαιρέτησε για πάντα τον αντρικό πληθυσμό . Μέχρι τώρα είχες φάει πολλά γαμήσια στο κώλο αλλά με την γροθιά μου να ξεχάσεις για πάντα ότι θα ξανακλείσει ποτέ ο κώλος σου .
Πήρε θέση πίσω μου και αισθάνθηκα ένα κωλοδάκτυλο , μετά και δεύτερο , στο τρίτο , ζορίστηκα και τότε η Έλενα φώναξε όλες τις φοιτήτριες τριγύρω .
- Ελάτε να δείτε πως ανοίγει μια τρύπα .
Η Αλεξάνδρα ήρθε μπροστά μου και με κοίταξε στα μάτια .
- Καριόλα ποιος στην χάρη σου . Τρένο θα περνά απο το κωλί σου μετά .
Στο τέταρτο δάκτυλο ούρλιαξα απο το πόνο και έφαγα τα σκαμπήλια μου απο την Αλεξάνδρα.
- Και τον αντίχειρα και τον αντίχειρα τις άκουγα να λένε γελώντας .
Κόντεψα να λιποθυμίσω . Ένοιωσα να με ξεσκίζουν στα δύο καθώς η γροθιά της γλίστρισε μέσα μου μέχρι τον καρπό .
- Το ρούφηξε ο κώλος σου . Πάει .... τελειωμένη ξεκωλιάρα είσαι πια . Είπε  η Έλενα και άρχισε προσεκτικά να κουνά την γροθιά της μέσα έξω .
Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο καθώς η Έλενα με φιστάρισε μπροστά σε γυναικείο κοινό κάτω απο κραυγές και επευφημίες  . Η γροθιά μεσα στο έντερό μου εξασφάλισε μια και καλή ότι ήμουν κάτω απο τα δεσμά της Γυναικείας Κυριαρχίας . Η Έλενα είχε δίκιο . Δεν υπήρχε γυρισμός .
Όταν τελείωσαν , είχα λίγο αίμα αλλά φυσικά αφού σιγουρεύτηκαν ότι ήταν ένα απλό γδάρσιμο και όχι κάτι πιο σοβαρό με εξευτέλισε η Αλεξάνδρα ακόμα περισσότερο .
- Μάτωσε η κωλάρα σου ; Ξεχείλωσε για τα καλά ε ;  Έτσι είναι ο κώλος στις πουτάνες . Ανοικτός και γαμημένος .
Γέλασαν όλες και η Έλενα πριν σχολάσει η τάξη της , τις έβαλε να με χαστουκίσουν για καληνύχτα .
- Σε ευχαριστώ που με διάλεξες ώς τον καλύτερο γαμιά σου και χαίρομαι που σου άρεσαν τα κάτουρά μου . Στην διάθεσή σου όποτε με χρειαστείς είπε η Κλαίρη γελώντας  .
Όταν έφυγαν , έμεινα μόνος με την  Έλενα και την Αλεξάνδρα .
- Ωραία δεν πέρασες σήμερα ; Ρώτησε γελώντας σαρκαστικά η Έλενα .
- Να του πείτε για αύριο συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα
- Ναι καλή ιδέα . Ξέρεις τι έκπληξη σου έχω για αύριο τσουλάκι ;
- Τι θα μου κάνετε κυρία ; Ρώτησα με φόβο αλλά και προσμονή .
- Αύριο θα είναι μια κρίσιμη ημέρα . Έχω φωνάξει την Γραμματέα του πατέρα σου να της ζητήσεις συγνώμη . Επίσης , θα την ενημερώσω για την θεραπεία σου και θα σε βασανίσει και αυτή .
Τρομοκρατήθηκα . Είχαν σκοπό να βάλουν την Μαρία που της είχα ριχτεί να με εξευτελίσει και ένας θεός ξέρει τι άλλο .....
- Φοβήθηκες  ε ; Καλά κάνεις . Αύριο δεν μπορείς να διανοηθείς τι σε περιμένει . Σκέψου το σήμερα στο κρεβάτι σου είπε η Έλενα .
(συνεχίζεται......)

 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες BDSM :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Ειδική Περίπτωση 3ο Μέρος



Στο μυαλό μου , ξανά και ξανά , αναπαραγόταν κάθε στιγμή , όλες οι σοκαριστικές πρακτικές της Έλενας και των φοιτητριών της καθώς ο εξευτελισμός με είχε κυριεύσει ακόμα και όταν έμενα μόνος με τις σκέψεις μου .
Είχαν κάνει τα πάντα επάνω μου . Σκαμπήλια , βρισιές χυδαίες και ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς , ακόμα και να με πηδήξουν όλες με δονητές . Η σκηνή δε όπου η Έλενα με φιστάρισε μπροστά τους , είχε αποτυπωθεί στο μυαλό μου ώς η πιο εξευτελιστική φάση της ζωής μου .
Τώρα όμως , τα λόγια της Έλενας , μου είχαν ανάψει φωτιές . Θα έπρεπε να συναντήσω πρόσωπο με πρόσωπο την γραμματέα του πατέρα μου , την Μαρία . Φοβόμουν και έτρεμα. Στο μυαλό μου έρχονταν οι σκηνές όπου της είχα βάλει χέρι στο γραφείο , όταν την απείλησα ότι αν δε κάτσει να κάνουμε σέξ θα απολυθεί .
Ήρθε όμως η μέρα να βρεθώ αντιμέτωπος μπροστά της και μάλιστα δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να γνωρίζω τι είχα να υπομείνω μπροστά της .
Εκείνο το βράδυ δεν μπόρεσα κάν να κοιμηθώ . Όχι μόνο απο τις σκέψεις αλλά και απο τον πόνο που είχα σε όλο  μου το κορμί και φυσικά τον εξευτελισμό που δεν με εγκατέλειπε , ούτε λεπτό . Δεν μπορούσα να αποβάλλω απο το μυαλό μου όλες εκείνες τις σκηνές που με έκαναν στο δρόμο να περπατάω και να κατεβάζω το κεφάλι μπροστά στις άλλες γυναίκες.
Στο λεωφορείο , τα μάτια μου ήταν καρφωμένα στο πάτωμα και έριχνα και κλεφτές ματιές στις γόβες των ανυποψίαστων γυναικών που κάθονταν δίπλα μου και μπροστά μου .
Για ακόμα μια φορά βρέθηκα στην πόρτα του ιατρείου της . Αισθανόμουν τα πόδια μου να τρέμουν καθώς χτύπησα την πόρτα .
Μου άνοιξε η Αλεξάνδρα και προς έκπληξή μου η Κλαίρη , η φοιτήτρια που με είχε ξεκωλιάσει και κατόπιν επιλογής μου , είχε κατουρήσει στο στόμα μου .
- Καλώς τον μαλάκα είπε γελώντας με την αμηχανία μου η Κλαίρη .
- Είναι η νέα μας βοηθός είπε η Αλεξάνδρα και έκλεισε την πόρτα πίσω μου.
Η Κλαίρη με αγκάλιασε και με φίλησε στο μάγουλο λέγοντάς μου :
- Σε ευχαριστώ !!! Το ότι πήδηξα το κωλαράκι σου ήταν το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην ζωή μου . Πήρα Άριστα και η κα Έλενα με πήρε μαζί της ώς βοηθό . Θα βοηθήσω στην «Θεραπεία» σου με πολύ κέφι είπε γελώντας ... και με τεράστιο δονητή συμπλήρωσε χασκογελώντας .
- Μαα.... πήγα να πώ αιφνιδιασμένος αλλά τότε ανέλαβε η Αλεξάνδρα με ένα δυνατό σκαμπήλι .
- Βγάλε το σκασμό και γδύσου , πρέπει να προετοιμάσουμε τη κωλάρα σου
- Μάλιστα είπα και τότε έφαγα ένα ακόμα σκαμπήλι απο την Κλαίρη
- Μάλιστα «Κυρία».... βρωμότσουλο..... έτσι θα μας αποκαλείς ... είπε αυστηρά ενώ Η Αλεξάνδρα γέλασε .
- Μπράβο μικρή μου , έτσι θέλουν οι άντρες . Θα χαρώ πολύ να είμαι η Νοσοκόμα και της Έλενας και η δική σου .
Γδύθηκα και με οδήγησαν και πάλι στο μπάνιο . Η Κλαίρη πήρε με ενθουσιασμό το σωλήνα του κλύσματος και την σακούλα .
- Εγώ , εγώ θέλω να το κάνω είπε .... Δεν υπάρχει πιο χοντρός σωλήνας ρώτησε γελώντας ...
- Δεν χρειάζεται είπε η Αλεξάνδρα . Μην του ανοίξουμε απο τώρα την κωλοτρυπίδα. Πρέπει να πονέσει και λίγο ...
- ΣΚΎΨΕ .. ΤΩΡΑ φώναξε η Κλαίρη και με χαστούκισε δυνατά .
Υπάκουσα αμέσως και μου έχωσε το σωλήνα του κλύσματος , έτσι ξερά χωρίς τζέλ , ούτε καν σάλιο .  
- Χαχαχα  σε έτσουξε ; Ξέχασα να βάλω τζέλ ... είπε γελώντας ενώ η Αλεξάνδρα την κοίταξε με ένα σαδιστικό χαμόγελο και αυτή .
- Σαδιστικό Πουτανάκι .... της ειπε..
- Ναι ναι και μ΄αρέσει πολύ είπε γελώντας .  
Άρχισε να ρέει το κρύο νερό μέσα μου ενώ η Κλαίρη με σκαμπήλιζε τακτικά στα κωλομέρια γιατι δήθεν κουνιόμουν .
- Τέτοιο γαμημένο κώλο σαν το δικό σου αμφιβάλλω αν έχει καμία στη Φυλής . Είπε η Κλαίρη ενώ με χάιδευε και στα μικρά μου μπαλάκια έτσι στα 4 όπως ήμουν .
- Τόσο μικρό πουλάκι ... τόσο ανεπαρκές ..... πρέπει να βασανίζεσαι που δεν σου σηκώνεται ε ; Ρώταγε με σκληρά λόγια η Κλαίρη.
- Γιατί να βασανίζεται ; Έχει φάει τόσο καυλί η κωλάρα του που όλο και κάτι θα του αρέσει . Έτσι δεν είναι μωρή ; Συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα .
- Έτσι δεν είναι ; Δεν σου άρεσε που σε γαμάγαμε ; Είπε θυμωμένα η Αλεξάνδρα και με κλώτσησε .
- Μάλιστα Κυρία .
- Αλήθεια ! Σου  άρεσε που σου έσκισα το κωλαράκι ; Που σε γάμησε μια γυναίκα ; Ρώτησε η Κλαίρη που της άρεσε να επαναλαμβάνω εγώ την ξεφτίλα μου.
- Μάλιστα Κυρία ! Είπα κοιτώντας την στα μάτια .
Το δήθεν χαμηλών τόνων κοριτσάκι είχε μεταμορφωθεί σε μια αφέντρα που έμοιαζε να μην έχει όρια .
Με καθάρισαν καλά καλά και ήμουν έτοιμος να δεχτώ μια νέα «θεραπεία» . Η Κλαίρη μου έδεσε τα χέρια έτσι ολόγυμνος όπως ήμουν , ενώ η Αλεξάνδρα ήρθε πίσω μου κρατώντας μια τάπα – δονητή .
- Μια μικρή γεύση τσουλάκι για το τι θα επακολουθήσει είπε και αφού μου άνοιξε τα κωλομέρια , μου έμπηξε την τάπα μέσα μου . Ευτυχώς είχε τζέλ και δεν πόνεσα .
- Φόρα και την αλυσίδα  , να τον σέρνουμε σαν σκυλάκι είπε η Κλαίρη .
Για ακόμα μια φορά , βρέθηκα ολόγυμνος , με τα χέρια δεμένα πίσω , με μια τάπα δονητή στο κώλο να με σέρνουν με αλυσίδα στο γραφείο της Έλενας .
Πλησίαζα και άκουσα δυνατά γέλια απο μέσα . Το ένα γέλιο το αναγνώρισα ... το άλλο γέλιο όμως .. μήπως ....... τις σκέψεις μου διέκοψε ένα δυνατό σκαμπήλι απο την Κλαίρη ενώ η Αλεξάνδρα μίλησε απαντώντας τις σκέψεις μου .
- Ακούς πως γελάνε ; Μαζί σου γελάνε . Βλέπουν σε κάμερα ότι σου κάναμε είπε . Ξέρεις ποιά είναι μαζί με την Έλενα ... Η ΜΑΡΙΑ .
Σοκαρίστηκα . Την ίδια στιγμή , άνοιξε η πόρτα και μπήκα μέσα στο γραφείο της Έλενας με την Κλαίρη και την Αλεξάνδρα να με σέρνουν .
Εκεί καθόταν η Έλενα και η Μαρία και γέλαγαν βλέποντας στην τηλεόραση ένα βίντεο που προφανώς είχε τραβηχτεί απο κάμερες κρυφές στην αίθουσα . Είχαμε φτάσει την ώρα ακριβώς που με πηδούσαν μια μια όλες οι φοιτήτριες με το στραπον .
Η Μαρία , είχε κοκκινήσει απο τα γέλια . Με κοίταξε με μια διερευνητική ματιά , έτσι ολόγυμνος και δεμένος όπως ήμουν και έσκασε σε δυνατά γέλια .
- Πωπω ξεφτίλα .... Τι είναι αυτά ρε μαλάκα .... είπε γελώντας .
- Έχει και άλλο είπε η Αλεξάνδρα και με γύρισε αποκαλύπτοντας την τάπα-δονητή  .
- Του γαμήσατε το κώλο ; Μπράβο κορίτσια ... Είπε και σηκώθηκε απο την θέση της.
Με πλησίασε  σε απόσταση αναπνοής .
- Στα γόνατα αμέσως διέταξε η Έλενα και υπάκουσα δίχως δισταγμό .
- Γαμιόλη ! είπε και με χαστούκισε η Μαρία δυνατά .
- Εσύ ήθελες να με γαμήσεις ; Εσύ με το κώλο ανοιγμένο ; Ακολούθησε και δεύτερο και τρίτο σκαμπήλι ενώ τα μάτια μου άρχισαν να κλαίνε .
- Για κοιτάχτε ενα «γαμιά» , έναν «άντρα» με το κώλο ανοιγμένο , με ένα μικροσκοπικό καυλάκι που θα μας γαμούσε κιόλας ειπε και άρχισε ένας κυκεώνας απο σκαμπήλια και βρισιές .
- Συγνώμη κυρία Μαρία , χίλια συγνώμη ... έκλαιγα απεγνωσμένα αλλά δεν υπήρχε έλεος και τα σκαμπήλια έπεφταν σαν βροχή .
- Άνοιξε το στόμα σου γαμημένε είπε η Μαρία και έφτυσε μέσα μου δύο φορές .
- Αυτή είναι η αξία σου . Να φτύνω στο στόμα σου .
- Πρέπει να τον τιμωρήσεις πιο σκληρά είπε η Έλενα και διέτεξα την Κλαίρη και την Αλεξάνδρα να με στήσουν στο γραφειο με το κωλαράκι τουρλωμένο .
- Θα πρέπει να  φανείς πολύ σκληρή μαζί του . Θα τον μαστιγώσεις μέχρι να κλάψει είπε η Έλενα και έδωσε στην Μαρία ένα δερμάτινο πλατύ λουρί .
- Μην ανυσηχείτε .... έχω μαζεμένα με την «καριόλα» είπε και ήρθε πίσω μου.
- Θα πληρώσεις τώρα γαμιόλη , γαμημένη τσουλάρα είπε και μου κατέβασε ένα δυνατό χτύπημα στο κώλο . Ακολούθησε και δεύτερο , και τρίτο και τέταρτο .
Ούρλιαξα απο τον πόνο και τότε έκπληκτος είδα την Αλεξάνδρα να κατεβάζει το κυλοτάκι της και να μου  μπουκώνει το στόμα για να μην ακούγονται οι κραυγές μου .
Τα χτυπήματα έπεφταν το ένα μετά το άλλο αλλύπητα επάνω στο ανυπεράσπιστο κωλαράκι μου . Πρέπει να έφαγα πάνω απο 50 χτυπήματα .
Τα κωλομέρια μου είχαν γίνει κατακόκκινα απο το ξύλο και τα πόδια μου έτρεμαν . Η Μαρία σταμάτησε να καμαρώσει το έργο της .
- Λοιπόν πως αισθάνεσαι ; Ρώτησε η Έλενα .
- Καλύτερα αλλά δεν μου αρκεί είπε ξαναμμένη . Θέλω να τον γαμήσω .
- Το ρωτάς ; Κλαίρη , φέρε το στραπον είπε η Έλενα .
Η Μαρία ζώστηκε το στραπον με βιασύνη κοιτώντας το πονεμένο εκτεθειμένο κωλαράκι μου .
- Τώρα θα δεις πιο θα γαμήσει ποιόν , ξεκωλιάρη , γαμημένη αρσενική πουτάνα. Θα σε ανοίξω στα δύο ... Θα σε γκαστρώσω ... Είπε και μου άνοιξε τα κωλομέρια , μου έβγαλε την τάπα και μόνο με το ελάχιστο τζελ που προϋπήρχε , με κάρφωσε δυνατά με το στραπον , ξεσκίζοντάς με .
Ο πόνος ήταν αφόρητος μιας και επι τρείς ημέρες γαμιόμουν απο το κώλο χωρίς έλεος ή διάλειμμα και τώρα σίγουρα η Μαρία δεν θα ήταν λιγότερο σαδίστρια μαζί μου .
- Γαμημένε τούρλωσε το κωλαράκο σου . Είπε και άρχισε να με γαμεί αδιάκοπα , βίαια και με ένταση σφυροκοπώντας το κωλαράκι μου με το τεράστιο στραπον  .
- Ποιός γαμάει ποιόν καριόλα ; Ξεκωλιάρα ; Έλεγε χωρίς να περιμένει απάντηση μιας και τις κραυγές πόνου μου , τις έπνιγε το κυλοτάκι της Αλεξάνδρας στο στόμα μου.
Με πήδηξε κάτω απο τις κραυγές , τις βρισιές και τις επιδοκιμασίες της Έλενας , της Κλαίρης και της Αλεξάνδρας . Δεν υπήρχε κανένα έλεος και ο βιασμός μου ήταν κάτι που τις χαροποιούσε .
Δεν έχω εικόνα πόση ώρα με πήδηξε αλλά όταν τελείωσε και βγήκε απο μέσα μου αισθάνθηκα το κωλαράκι  μου να δροσίζεται την ξεσκιμένη τρυπούλα μου  να πάλλεται.
Η Έλενα κοιτούσε ευχαριστημένη ενώ η Κλαίρη κράταγε σημειώσεις προφανώς για το μάθημά της .    
- Αγαπητή Μαρία . Πως αισθάνεσαι τώρα ; Ρώτησε η Έλενα .
- Καλύτερα . Ξαλαφρωμένη , αισθάνομαι ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη. Πήρα και μια γενναία αποζημίωση όλα καλά τώρα .
Η Έλενα ήρθε πίσω μου και χάιδεψε το κατακόκκινο κωλαράκι μου .
- Τον μαστίγωσες , τον εξευτέλισες , τον γάμησες  !!! Νομίζω ότι δεν το φανταζόσουν ότι θα του κάνεις τόσα πολλά
- Πράγματι , σε καμία περίπτωση δεν το φανταζόμουν . Θέλω να πώ , ότι λέμε έτσι σαν έκφραση για κάποιον που μας έκανε κακό ότι θα τον «γαμήσω» αλλά δεν το φανταζόμουν στην κυριολεξία .
- Έχουμε ακόμα δύο βήματα !!!! Είπε η Έλενα και με διέταξε να  σταθώ μπροστά της .
- Θα ζητήσεις συγνώμη ..... Είπε κοφτά .
Κοίταξα την Μαρία που γελούσε χαιρέκακα ενώ δάκρυα υπήρχαν στα μάτια μου .
- Συγνώμη Κυρία Μαρία ... Ειλικρινά Συγνώμη . Ήμουν κακομαθημένος και αλήτης. Ποτε δεν σεβάστηκα τις γυναίκες και έπρεπε να περάσω την «Θεραπεία» αυτή για να γίνω καλά . Σας παρακαλώ συγχωρέστε με .
- Εντάξει λοιπόν , είπε η Μαρία σαφώς ανακουφισμένη . Σκόπευα εξάλλου να παραιτηθώ να σου πω την αλήθεια τον επόμενο μήνα απο τον πατέρα σου και η όλη ιστορία με την αποζημίωση μου ήρθε κουτί . Σου έδωσα και ένα καλό μάθημα!! Να σέβεσαι τις γυναίκες .... δεν θέλω κάτι άλλο απο εσένα .
Νόμισα ότι είχαμε τελειώσει αλλά η Έλενα πλησίασε και ψιθύρισε στο αυτί μου .
- Τσουλάκι , δεν έχουμε τελειώσει . Σε εξευτέλισε , σε ξεκώλιασε αλλά πρέπει να κατέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι και να εξαφανιστεί κάθε είδους αξιοπρέπιας . Θέλω όταν κυκλοφορείς στο δρόμο και ξαναδείς την Μαρία αλλά και κάθε γυναίκα να μην έχεις μούτρα να τις κοιτάς κατά πρόσωπο . Θέλω τον απόλυτο εξευτελισμό σου. Πρέπει να κάνεις κάτι ακόμα είπε με αισθησιακή φωνή ενώ η Αλεξάνδρα και η Κλαίρη , μαζί με την Μαρία γελούσαν .....
- Πρόσεξε καλά γαμιόλα μην δεν το κάνεις ....
- Τι πρέπει να κάνω κυρία ρώτησα χαμηλόφωνα ....
- Θέλω να γονατίσεις , να πέσεις στα 4 , να της φιλήσεις τα πόδια και να ικετέψεις......
Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει .....
- Να ικετέψεις την Μαρία , να αφοδεύσει μέσα στο στόμα σου ....
Αυτό ήταν το όριο . Ο Απόλυτος Εξευτελισμός . Τι ζητούσε ... ήταν αδύνατο να γίνει .
- Ξέρεις ότι το θές ... συμπλήρωσε  Έλενα με φωνή σίγουρη .....
- Ξέρεις ότι λατρεύεις κάθε στιγμή εξευτελισμού σου , ότι σου καναμε το δέχτηκες. Σε φτύσαμε , σε χαστουκίσαμε , σε δείραμε , ακόμα και το κώλο σου ανοίξαμε . Είσαι ένας ξεφτυλισμένος άντρας , μια γαμημένη αρσενική πουτάνα που μέχρι και στο στόμα σου κατουρήσαμε . Τωρα θα μας ικετέψεις εσύ ......
Δεν χρειάστηκε απειλή , δεν χρειάστηκε σκαμπήλι η ξυλιά . Έπεσα στα 4 , πλησίασα την Μαρία και της φίλησα την γόβα της .
- Σας παρακαλώ Κυρία Μαρία .... μπορείτε να αφοδεύσετε στο στόμα μου.
Ξέσπασαν όλες σε τρανταχτά γέλια .
- Και βέβαια ... Είναι ακριβώς αυτό το οποιο σου αξίζει ειπε γελώντας .
Η Συνέχεια δώθηκε στο μπάνιο όπου με έβαλαν να ξαπλώσω στα πλακάκια ενώ η Αλεξάνδρα τραβούσε βίντεο . Η Μαρία είχε ξεβρακωθεί και έτριβε την κοιλιά της γελώντας .
- Άνοιξε το στόμα σου . Διέταξε η Αλεξάνδρα σκαμπηλίζοντας με και τοποθέτησε ένα μεταλλικό εξάρτημα που χρησιμοποιούσαν οι οδοντίατροι το οποιο και  κρατούσε το στόμα μου ανοικτό .
Βρέθηκα λοιπόν ολόγυμνος , ανάσκελα ξαπλωμένος στα πλακάκια του μπάνιο με τα χέρια δεμένα , να περιμένω την Μαρία να κάνει βαθύ κάθισμα μπροστά στο πρόσωπο μου .
Το στόμα μου ήταν μονίμως ανοικτό με το εξάρτημα αυτό .
- Έτσι δεν θα χάσεις τίποτε είπε γελώντας η Αλεξάνδρα .
Η Μαρία κάθισε και η κωλοτρυπίδα της ήρθε ακριβώς μπροστά στο στόμα μου . Δεν πίστευα τον εαυτό μου .
Η εξευτελιστική αυτή στιγμή θα έμενε για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου .
Άκουσα έναν χαρακτηριστικό ήχο και είδα την κωλοτρυπίδα της να ανοίγει . Έπεσαν τα μαλακά της κόπρανα πάνω στο πρόσωπό μου και κύλισαν στο ανοικτό μου στόμα . Η υφή τους , η μυρωδιά τους και η ζεστασιά τους , δεν ήταν τόσο αποκρουστικά όσο πίστευα .
Όλες έβγαζαν φωτογραφίες καθώς η Μαρία συνέχισε να αφοδεύει στο στόμα μου ενώ όλες γέλαγαν .
Σκουπίστηκε και σηκώθηκε ενώ γύρισε να δει και αυτή τι έκανε στο στόμα μου .
Εξευτελισμός , δεν υπήρχα εκείνη την στιγμή ώς προσωπικότητα , ο παλιός μου εαυτός είχε πια χαθεί και το κορμί μου αποτελούσε ένα άδειο απομεινάρι .

Πέρασαν πολλές ημέρες μετά απο εκείνη την συνάντηση . Η Μαρία με είχε συγχωρέσει αφού με είχε βέβαια εξευτελίσει . Η Έλενα ήταν ικανοποιημένη και η Αλεξάνδρα σε όλες τις επόμενες συνεδρίες μας , με εκπαίδευε μαζί με την Κλαίρη .
Η Κλαίρη και εγώ γίναμε  ζευγάρι , σύμφωνα με τις υποδείξεις της Έλενας . Βέβαια όχι συνηθισμένο ζευγάρι .
Η Κλαίρη , παρολο που η εμφάνιση της θύμιζε ένα συνηθισμένο κορίτσι έκρυβε μέσα της μια κυριαρχική αφέντρα που έπρεπε να εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσω την «ειδική θεραπεία» και μετά την λήξη της ποινής του δικαστηρίου .
Η σχέση μου μαζί της όμως είναι μια άλλη ιστορία .....
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες Bdsm :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Αιχμάλωτος της Φοιτήτριας 1ο Μέρος
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/blog-post_13.html[/url]



Περίληψη
Μια αναπάντεχη συνάντηση με μια δυναμική σέξυ φοιτήτρια και ο ήρωας της ιστορίας βιώνει την απόλυτη υποταγή ....


Εκείνο το απόγευμα , στην εταιρεία μηχανογράφησης που εργαζόμουν , είχα απομείνει ολομόναχος . Το πρωί , ο προϊστάμενος του τμήματος , μου είχε πεί ότι έπρεπε να συναντήσω ένα πελάτη αργά το απόγευμα και μάλιστα να βάλω τα δυνατά μου , προκειμένου να πάρουμε την δουλειά .
Δεν μου είχε εξηγήσει κανείς περί τίνος επρόκειτο , ή τις ανάγκες μηχανογράφησης που είχε ο πελάτης αυτός και είχα συμπεράνει ότι προφανώς δεν γνώριζαν τίποτε .


Είχα μείνει λοιπόν το απόγευμα ολομόναχος στην εταιρεία και περίμενα μέχρι τις επτά το απόγευμα που ήταν το προγραμματισμένο ραντεβού . Κανονικά , έπρεπε να είμαι πάνω απο το κείμενο της παρουσίασης , έπρεπε να προετοιμάζομαι για να δείξω το καλύτερο πρόσωπο της εταιρείας αλλά αντί αυτού , είχα μπεί στο ίντερνετ και χάζευα ρωσικές ιστοσελίδες με αφέντρες , ποδολαγνεία και γενικά κίνκυ περιεχόμενο που σε κάθε περίπτωση αντανακλούσε τις προσωπικές μου προτιμήσεις .
Αυτό ήταν και το μικρό μου μυστικό . Ότι μου αρέσαν οι εξουσιαστικές , δυναμικές γυναίκες που δυνάστευαν σεξουαλικά , υποτακτικούς άντρες σαν εμένα . Στο ίντερνετ , πάντα είχα μια ιδιαίτερη επαφή με σαδομαζοχιστικές ιστοσελίδες ενώ και στην πραγματικότητα επισκεπτόμουν στούντιο που είχαν στις υπηρεσίες τους σαδομαζοχιστικό πρόγραμμα ή πρόγραμμα ποδολαγνείας που ήταν και το αγαπημένο μου .
Εκείνο λοιπόν το απόγευμα , αν και είχα εγκλωβιστεί στην δουλειά , δεν ανησυχούσα . Θα χάζευα στο ίντερνετ μέχρι τις επτά , θα δεχόμουν τον πελάτη και μια ωρα μετά θα είχα φύγει προκειμένου να πάω σε ένα κοντινό στούντιο που ήξερα και να περάσω μια υπέροχη ώρα υποταγής κάτω απο τα πόδια μιας επαγγελματίας αφέντρας .
Του διεστραμμένους μου συνειρμούς , διέκοψε το κουδούνι της εισόδου . Έκλεισα τις πονηρές ιστοσελίδες , τακτοποίησα λίγο το γραφείο και σε λίγα δευτερόλεπτα , κτύπησε η πόρτα του γραφείου .
Όταν την άνοιξα , βρέθηκα μπροστά στην μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου . Ενώ περίμενα έναν «πελάτη» , βρέθηκα απέναντι σε μια κοπέλα γύρω στα 20 που με κοιτούσε χαμογελώντας .
Αιφνιδιάστικα .... αυτό δεν το περίμενα .
Καλημέρα μου είπε με μια όμορφη μελωδική φωνή . Ονομάζομαι Άννα είπε και μου προσέφερε το χέρι της σε μια θερμή χειραψία . Το δέρμα της ήταν τόσο απαλό ενώ στο χώρο κυριάρχησε ένα διακριτικό γλυκό άρωμα που φορούσε κάνοντάς με κυριολεκτικά να ζαλιστώ προς στιγμή .

    *
      Καλημέρα σας , ψέλισσα και της έδειξα το δρόμο προς το γραφείο μου . Πέρασε δίπλα μου και αισθάνθηκα να την ακολουθά η υπέροχη αυτή μυρωδιά .

Δεν μπορούσα να καταλάβω , μου είχαν πει για κάποιο πελάτη αλλά προέκυψε αυτή η κοπέλα με το διαπεραστικό βλέμμα , το ζεστό χαμόγελο και το άρωμα που αισθανόμουν να με τρελαίνει ώρα με την ώρα .

    *
      Εκπροσωπώ τον οργανισμό που κάθε χρόνο οργανώνει το παγκόσμιο φεστιβάλ τέχνης είπε αφού κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα .

Το βλέμμα μου έπεσε απευθείας στα πεδιλάκια που φορούσε . Δεν μπορούσα να το αποφύγω , ήταν το κρυφό μου πάθος . Είχε τέλεια καλοσχηματισμένα πατουσάκια , με λαχταριστά δάκτυλα τα οποία κοσμούσαν και δύο toe ring που ταίριαζε τέλεια με το κόκκινο χρώμα των νυχιών της . Ήταν τέλεια , το βλέμμα μου ανέβηκε στις υπέροχες γάμπες της ενώ κάτω απο το σικάτο φόρεμά της , μπορούσα να διακρίνω τις τέλειες μεσογειακές της αναλογίες που έκαναν την καρδιά μου να σκιρτήσει .

    *
      Εφέτος , θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων και οι ανάγκες μηχανογράφησης θα είναι μεγαλύτερες απο κάθε άλλη φορά , θα χρειαστούμε ένα σύστημα καταγραφής των διαπιστευμένων δημοσιογράφων που θα καλύψουν το φεστιβάλ .... συνέχισε να μου μιλά με τόσο πάθος και ενθουσιασμό !!

Έπρεπε να συνέλθω . Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια απο τα πόδια της . Ήθελα να τα φιλήσω , να τα λατρέψω , στο μυαλό μου άρχισαν να γεννιόνται φανταστικές σκηνές όπου η Άννα φορώντας δερμάτινη στολή αφέντρας με είχε δεμένο και με «βασάνιζε» .

    *
      να σας προσφέρω ένα ποτό ; ρώτησα προσπαθώντας να βάλω και πάλι σε τάξη τις σκέψεις μου .
    *
      Αν μιλάμε στον ενικό βέβαια είπε γελώντας με την αμηχανία μου .
    *
      Και βέβαια ... με λένε Δημήτρη , συστήθηκα .
    *
      Χάρηκα πολύ Δημήτρη . Δεν είναι καλύτερα έτσι ;
    *
      Και βέβαια Άννα !

Ήταν φοβερά σεξουαλική η όλη της παρουσία . Είχε έναν έντονο αέρα σιγουριάς και αισιοδοξίας ! Ο τρόπος που καθόταν , που είχε σταυρώσει τα υπέροχα πόδια , ήταν σαν να είχε δραπετεύσει απο σύνθεση αρχαίων Ελληνικών αγαλμάτων .

    *
      Ορίστε είπα και της προσέφερα ένα χυμό πορτοκάλι με πάγο που μου ζήτησε .
    *
      Ευχαριστώ , είσαι πολυ ευγενικό είπε κοιτώντας με στα μάτια .

Το βλέμμα της ήταν έντονο , ερωτικό και μυστηριώδες , παιχνιδιάρικο και σοβαρό μαζί . Υπήρχε αντίθεση αλλά και συμφωνία . Ταίριαζε τόσο πολύ η εικόνα με την πληθωρική της προσωπικότητα , ήταν όλα τόσο τέλεια δεμένα επάνω της που δεν μπόρεσα παρά να σκεφτώ ότι τελικά ο Θεός τα δίνει όλα σε κάποιους ανθρώπους .
Την επόμενη μισή ώρα μου εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια το φεστιβάλ , τις ανάγκες του οργανισμού που είχε την επιμέλεια της διοργάνωσης , τις απαιτήσεις του μηχανογραφικού συστήματος .
Είχε τέλεια δομή στο λόγο της , ήταν έξυπνη , οργανωτικη , είχα οραμα αλλά παράλληλα ήταν και πρακτικό μυαλό . Παρατηρούσα τις σημειώσεις της , το τρόπο που οργάνωνε τα πράγματα , παρατηρούσα τα έξυπνα σχόλιά της , τις μεταφορές που χρησιμοποιούσε , του συνειρμούς της που θα ζήλευε κάθε προγραμματιστής .
Είχε αιχμαλωτίσεις τις αισθήσεις μου . Ήταν τόσο γοητευτική και σαγηνευτική που κάποιος θα μπορούσε να την πει και επικύνδινη . Ήταν δεδομένο ότι μια τέτοια γυναίκα είτε θα μπορούσε να φέρει την απόλυτη ευτυχία , είτε την απόλυτη καταστροφή σε έναν άντρα .

    *
      Παρατηρείς πολυ ώρα τα πόδια μου Δημήτρη είπε ξαφνικά αιφνιδιάζοντάς με .
    *
      Συμβαίνει κάτι ; Έχω τίποτε ; Ρώτησε με έναν περιπαικτικό τόνο στην φωνή της .
    *
      Όχι , όχι .... με συγχωρείς ....ξέρεις ...... το αντίθετο , έχεις πολύ όμορφα πόδια . Είχα κοκκινήσει απο ντροπή ενώ ιδρώτας αμηχανίας έκανε την εμφάνισή του στο μέτωπό μου .
    *
      Μμμμμ , συνηθισμένα πόδια είναι είπε τεντώνοντας τα και παίζοντας παιχνιδιάρικα με τα δακτυλάκια της .
    *
      Είναι πραγματικά όμορφα είπα αμήχανος ενώ το βλέμμα μου είχε αιχμαλωτιστεί στα λαχταριστά της δακτυλάκια .
    *
      Είναι θεικά , είπα ..... για φίλημα ψέλισσα ενώ εκείνη με κοίταξε με προκλητικό βλέμμα . Μέσα μου είχα την βεβαιότητα ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος είχε εκθειάσει τα πόδια της . Το ήξερα . Όλη μου η πείρα στα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια , αυτό έλεγε . Η Γυναίκα αυτή ήταν Κυριαρχική και τα περιποιημένα της δακτυλάκια , το toe ring σημαίναν ένα και μόνο πράγμα . Σίγουρα της τα είχαν φιλήσει και ήξερε για την ποδολαγνεία .
    *
      Θέλεις να τα φιλήσεις ; Ρώτησε και μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου έβγαλε το πεδιλάκι της με μια αέρινη κίνηση του ποδιού της και έπεσε κάτω .
    *
      Σαν τρελός είπα ενώ αισθάνθηκα την στύση μου να σκληραίνει κάτω απο το παντελόνι μου .
    *
      Νομίζω πρέπει να πέσεις στα 4 και να παρακαλέσεις λίγο ειπε περιπαικτικά ενώ άρχισε να κουνά τα παιχνιδιάρικα δακτυλάκια της ... Σε περιμένουν είπε γελώντας .

Ίσως έπρεπε να αντισταθώ . Διακινδύνευα πάρα πολλά . δεν έπρεπε να ανοικτώ σε μια άγνωστη . Δεν έπρεπε σκεπτόμουν καθώς γονάτισα μπροστά στα θεσπέσια αυτά ποδαράκια της . Η Άννα με κοίταξε γελώντας και άγγιξε με την πατούσα της το καβάλο μου διαπιστώνοντας ότι είχα στύση κάτω απο το παντελόνι . Μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι

    *
      Είσαι πολύ άτακτος !!! είπε σουφρώνοντας τα κοραλένια της χείλη και πατώντας με πιο δυνατά επάνω στο καβάλο , έφερε το άλλο της πατουσάκι στο στόμα μου .
    *
      Μύρισέ το .... αυτό δεν ήθελες απο την πρώτη στιγμή που ήρθα στο γραφείο ; Νομίζεις δεν το κατάλαβα ;
    *
      Μάλιστα είπα και πλησίασα το πρόσωπό μου ακουμπώντας το επάνω στην απαλή ζεστή της πατούσα .

Μύριζε θεσπέσια . Ήταν απαλή και ζεστή ενώ με το άλλο πόδι συνέχισε να πιέζει το πέος μου πάνω απο το παντελόνι. Μου έδωσε ένα ακόμα δυνατό σκαμπήλι .

    *
      Γλειψτα ΤΩΡΑ !! πρόσταξε ξαφνικά και βρέθηκα να της φιλάω παθιασμένα την πατούσα , πότε γλείφωντας , πότε ρουφώντας τα θεσπέσια δακτυλάκια της .
    *
      ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ είπε αυστηρά και απομακρύνοντας το πόδι απο το ερεθισμένο πέος μου το έφερε και αυτό στο στόμα μου .

Ζούσα κυριολεκτικά στο παράδεισο . Φιλούσα τα πόδια αυτής της δυναμικής φοιτήτριας και γευόμουν κάθε σταγόνα ιδρώτα και αρώματος απο το δέρμα της . Ήταν υπέροχο .

    *
      Αρκετά .... είπε και με σκαμπήλισε .
    *
      Είσαι πολύ άτακτος και χρειάζεσαι ένα πολύ καλό μάθημα ειπε με αυστηρό τόνο. ΓΔΥΣΟΥ !!

Ήταν δυνατόν ; Τι είδους απαίτηση ήταν αυτή ; Να γδυθώ έτσι μπροστά της ; Μα πώς ;;
Τις σκέψεις μου διέκοψε ένα ακόμα δυνατό χαστούκι .

    *
      Όταν σου λέω κάτι θα τσακίζεσαι !!! Κατάλαβες μαλάκα ; απάντησε κοφτά .
    *
      Μάλιστα .... είπα αιφνιδιασμένος και τότε μου έδωσε ένα ακόμα σκαμπήλι πιο δυνατό .
    *
      Μάλιστα Κυρία ..... έτσι θα μου μιλάς ...
    *
      Μάλιστα Κυρία είπα .
    *
      Ωραία ... τώρα ΓΔΥΣΟΥ.

Η Άννα είχε πραγματικά τον έλεγχο της κατάσταση και σηκώθηκε όρθια μπροστά μου , έτοιμη να με ξαναχαστουκίσει αν παρέκλινα απο τις οδηγίες της .
Σύντομα βρέθηκα μπροστά της γυμνός φορώντας μόνο το μποξεράκι μου που δεν μπορούσε να κρύψει την έντονη στύση μου .

    *
      Γουστάρεις βλέπω να τρώς τα σκαμπήλια σου ε ; Γουστάρεις ανώμαλε ; Είπε με άγριο τόνο και μου έδωσε πάλι ένα βροντερό σκαμπήλι .
    *
      Για βγάλε και το μποξεράκι να σε δούμε είπε και κυριολεκτικά μου το τράβηξε κάτω κοντεύοντας να το σκίσει .

Έγινα κατακόκκινος απο ντροπή καθώς βρέθηκα μπροστά της ολόγυμνος με την στύση μου να πάλλεται . Εκείνη με πλησίασε και εντελώς ξαφνικά μου χούφτωσε δυνατά το πέος .

    *
      Σε ερέθισαν τα πόδια μου και καύλωσες ; Είπε αισθησιακά αυτή τη φορά και άρχισε αργά αργά να παίζει με το όργανό μου .
    *
      Μάλιστα Κυρία , ήταν υπέροχα είπα αναστενάζοντας απο το αισθησιακό της χάδι.
    *
      Έχεις καυλώσει ε ; Θέλεις να το κάνουμε εδώ στο γραφείο ; Είπε γελώντας .

Ναι Κυρία είπα λαχανιασμένος .

    *
      Τι με πέρασες παλιομαλάκα , άχρηστε !! Είπε και πάλι θυμωμένα και μου έσφιξε τόσο δυνατά τα μπαλάκια που κόντεψα να λιποθυμίσω . Άρχισε να μου δίνει με το άλλο χέρι τόσο δυνατά σκαμπήλια μου κυριολεκτικά είδα αστράκια μπροστά μου.
    *
      Θα σου δείξω εγώ τώρα είπε και χωρίς να με αφήσει με οδήγησε στην καρέκλα μου αναγκάζοντάς με να κάτσω.
    *
      Τα χέρια πάνω στα στηρίγματα είπε . Υπάκουσα και μου έδεσε το ένα χέρι με την γραβάτα μου και το άλλο χέρι με ένα μεταξωτό φουλάρι μου είχε ακινητοποιώντας με καθισμένο .
    *
      Θα σε κάνω να παραμιλάς καριόλη είπε και με ξαναχαστούκισε ενώ μου έστριψε δυνατά τις ρόγες κάνοντάς με να βογγήξω .

Έκπληκτος την είδα να γδύνεται αργά και αισθησιακά μπροστά μου αποκαλύπτωντας το σέξυ της κορμί και τα προκλητικά της εσώρουχα . Η Άννα ήταν πραγματική φωτιά και αυτή η εναλλαγή της ανάμεσα στο άγριο και το αισθησιακό με είχε ανάψει τόσο πολυ που το πέος μου κόντευε να εκραγεί .
Η Αννα έβγαλε το κυλοτάκι της και αποκάλυψε ένα περιποιημένο μουνάκι , με υπέροχα ροδαλά μουνόχειλα , λαχταριστά και γυαλιστερά . Προφανώς ερεθιζόταν απο αυτά που μου έκανε . Με πλησίασε . Προφανώς φόβος σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου αλλά η Άννα αυτή τη φορά με χάιδεψε στο πρόσωπο αντί να με χαστουκίσει .

    *
      Μη φοβάσαι ! Θα είμαι καλή μαζί σου είπε και έφερε το κυλοτάκι της μπροστά στο πρόσωπό μου . Η γυναικεία της μυρωδιά τρύπησε τα ρουθούνια μου κάνοντάς με να τρελαθώ . Με το πόδι της άγγιξε το ερεθισμένο πέος μου πιέζοντάς το ενώ εγώ δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ ,ούτε να αντιδράσω .
    *
      Σου αρέσει ; ρώτησε και το έφερε κοντά στα χείλη μου . Γύρισε ξαφνικά και άγγιξε τα υπέροχα οπίσθιά της επάνω στο κατακόκκινο ερεθισμένο πέος μου μία δύο φορές , τρείς και σταμάτησε . Γυρισε και μου έδωσε ένα χαστούκι βγάζοντάς με απο την σεξουαλική μου νιρβάνα και επαναφέροντάς με στην κατάσταση υποταγής που είχε χτίσει .
    *
      Δεν θα το έχεις ποτέ !! Πρέπει να δουλέψεις σκληρά γιαυτό είπε και μου έτριψε το κυλοτάκι της στην μύτη μου ενώ ταυτόχρονα άρχισε να μου παίζει το πέος .

Η αρωματισμένη με τους χυμούς της δαντέλα μέσα στην μύτη μου με έκανε να βασανίζομαι και να προσπαθώ να μαντέψω πως θα ήταν το μουνάκι της . Εκείνη έπαιζε με το πέος μου , πλησίαζε ο οργασμός , πλησίαζε ... πλησίαζε ... σε λίγο θα είχα την έκρηξη . Προς έκπληξή μου σταμάτησε με ένα χαιρέκακο γελάκι κάνοντας το πέος μου να σπαρταρά απο την ανεκπλήρωτη ηδονή .

    *
      Θα ήθελες .... είπε γελώντας και μου έδωσε ένα δύο μπατσάκια επάνω στο ερεθισμένο πέος μου .
    *
      Θες να σε κάνω να τελειώσεις ; Είπε γελώντας και πάλι .
    *
      Μάλιστα Κυριά .... έλεος είπα απελπισμένος .
    *
      Εϊσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα ;
    *
      Μάλιστα Κυρία ειπα ....
    *
      Θέλω έναν οργασμό πρώτα είπε ....

Η συνέχεια δόθηκε στο καναπέ όπου αφού πρώτα μου έδεσε τα χέρια πίσω απο την πλάτη για να μην παίζω με τον εαυτό μου , κάθισε αναπαυτικά με τα πόδια ανοικτά και με βία πίεσε το κεφάλι μου επάνω στο υγρό της μουνάκι .
Άρχισα αργά αργά στην αρχή να αγγίζω με την γλώσσα μου , πρώτα γύρω γύρω στα μπουτάκια της και ολοένα και περισσότερο πλησίαζα την επίμαχη περιοχή . Ανταποκρινόταν καλά και η λεκάνη της κουνιόταν σημάδι ότι της άρεσαν αυτά που της έκαναν.
Μέσα μου υπήρχε μια και μόνο σκέψη . Να την ικανοποιήσω . Να την ικανοποιησω , Να την ικανοποιήσω .
Η γλώσσα μου άρχισε να στριφογυρίζει επάνω στο ροδαλό της κουμπάκι ενώ σύντομα της έκανα και το πρώτο απαλό ρούφηγμα .
Την άκουσα να βογγάει και να σφίγγει το κεφάλι μου επάνω της .

    *
      Μμμμ έτσι , γλείψτο , έτσι μαλάκα , γίνε χρήσιμος ... έλεγε και όλο και πιο δυνατά με πίεζε επάνω της .

Δεν μπορούσα να μιλήσω παρά μονάχα την έγλειφα και την ρουφούσα όσο πιο παθιασμένα μπορούσα . Κάθε τρέμουλο και βογγητό της ήταν για μένα η μεγαλύτερη επιβράβευση ενώ εγώ είχα μείνει με μια σκληρή στύση που παλλόταν ανικανοποιήτη .
Ξαφνικά με έσφιξε δυνατά επάνω της ενώ τα νύχια της χώθηκαν στο σβέρκο μου και τελείωσε με έναν εκρηκτικό οργασμό γεμίζοντας το στόμα μου με τους χυμούς της .
Πήρε μια δύο ανάσες και άνοιξε τα πόδια της όπου με είχε εγκλωβίσει .

    *
      Καλή «γλείφτρα» είσαι ... τώρα καθάρισε είπε ....

Υπάκουα την καθάρισα καλά καλά ενώ εκείνη , σαδιστικά έπαιζε με την πατουσίτσα της πότε πατώντας και πότε κλωτσώντας το ερεθισμενο μου πέος .

    *
      Καημενούλη ... θέλεις να τελειώσεις ε ; ...... πρέπει όμως να μου κάνεις ένα ακόμα χατήρι είπε .
    *
      Ότι θέλετε Κυρία είπα λαχανιασμένος ενώ την έγλειφα όσο καλύτερα μπορούσα .
    *
      Πρέπει να μου αποδείξεις ότι θα κάνεις τα πάντα για εμένα ειπε παιχνιδιάρικα .
    *
      Ότι θες Κυρία .... είπα παραδομένος .
    *
      Θα με γλείψεις πίσω είπε και με μια κίνηση με έσπρωξε πίσω . Γύρισε και τούρλωσε το χυμώδες λαχταριστό πισινάκι της .
    *
      Εδώ ... θέλει γλείψιμο είπε ναζιάρικα .

Άρχισα να της φιλώ παθιασμένα τα κωλομάγουλά της ενώ άκουσα το γάργαρο γελάκι της ...

    *
      Όχι μόνο εκεί....θέλω και ΜΕΣΑ ! είπε και άνοιξε ελαφρά τα πόδια της αποκαλύπτωντας την ροδαλή της τρυπούλα . Είχε την απαίτηση να την γλείψω εκεί ....

Άρχισα να την γλείφω και να την φιλώ ακριβώς εκεί ενώ εκείνη γέλαγε και έκανε χαιρέκακα σχόλια .

    *
      Αυτή είναι η αξία σου.... να μου γλείφεις το κώλο . Θα σε κάνω «σερβιέτα» μου έλεγε και συνεχώς πίεζε τα οπίσθιά της στο κεφάλι μου. Εγώ την έγλειφα σαν τρελός . Η Ταπείνωσή μου έκανε ακόμα πιο έντονο τον ερεθισμό μου .

Αρκετή ώρα μετά απο ατελείωτο γλείψιμο στην πίσω τρυπούλα της , με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα με τα χέρια δεμένα πίσω απο την πλάτη μου .
Με την πατούσα της άρχισε να χαϊδεύει το σώμα μου , το πρόσωπό μου και κατέληξε στο ερεθισμένο μου όργανο .

    *
      Ήσουν υπάκουος , νομίζω θα γίνεις καλός σκλάβος είπε ενώ συνέχισε το βασανιστικό παιχνίδι με τα υπέροχα πατουσάκια της .
    *
      Θα χύσεις ; Θές να χύσεις τα πόδια μου έλεγε και με πάτησε με τα δακτυλάκια της επάνω στο πουτσοκέφαλό μου κάνοντάς με να εκσπερματώσω σε έναν εκρηκτικό οργασμό . Κόντεψα να λιποθυμίσω απο την ένταση .

‘Ηταν η πιο έντονη εμπειρία της ζωής μου έτσι όπως με υπέταξε η Άννα .

    *
      Θα έχουμε και συνέχεια .... είπε γελώντας !
    *
      Σπίτι μου .... ΑΝ τολμάς

Μου πήρε ώρα να συνέλθω απο την εμπειρία που είχα με την Άννα . Ήταν το πιο έντονο session που είχα βιώσει ποτέ . Το σώμα μου κυριολεκτικά έτρεμε απο τον εκρηκτικό οργασμό που βίωσα στα θεικά της πόδια . Αισθήματα ντροπής με είχαν κατακλύσει αλλά μέσα μου υπήρχε και ένα δείγμα σεξουαλικής έντασης και έξαρσης για την δυναμική αυτή νεαρή κοπέλα που σαν σίφουνας συγκλόνισε τα πάντα .
Η Άννα είχε ήδη ντυθεί ενώ εγώ προσπαθούσα να βάλω το πουκάμισό μου .

    *
      Μου άρεσε πολύ η γλώσσα σου , ευχαριστήθηκα τον οργασμό που μου έδωσες . Θα προτείνω στον διευθυντή του οργανισμού να πάρεις την δουλειά . Είμαι σίγουρη ότι θα είσαι αφοσιωμένος στον σκοπό για τον οποίο θα σε προσλάβουμε .
    *
      Θα σε ξαναδώ ; Ρώτησα δειλά ενώ εκείνη με κοίταξε με τα όμορφα γκριζογάλανα μάτια της που με είχαν παρασύρει στην διαστροφική μας συνεύρεση λίγο πρίν.
    *
      Σου άρεσε ; Θέλεις και άλλο ; Ρώτησε με ένα σαδιστικό χαριτωμένο τρόπο .
    *
      Ναι της είπα ενώ χαμήλωσα το βλέμμα μου . Το ότι σε υπηρέτησα ήταν η πιο έντονη στιγμή της ζωής μου . Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά . Η επιβλητική αυτή δυναμική αμαζόνα μπορούσε να έχει όποιον ήθελε και τώρα εγώ παρακαλούσα για την εξουσία της , παρακαλούσα να με αφήσει να της φιλήσω τα πόδια , να δεχτώ κάθε γλυκό βασανιστήριο της , κάθε τιμωρία της και άν ήμουν τυχερός , να γευτώ τους χυμούς της . Όλη μου η σκέψη περιστρεφόταν εκεί ... στα υπέροχα πόδια της και στο τρυφερό της ζουμερό μουνάκι .
    *
      Ξέρεις , αυτή τη στιγμή δεν ψάχνω κάτι μόνιμο στην ζωή μου . Είπε αποστομώνοντάς με . Στεναχωρέθηκα και απογοητεύτηκα . Εκείνη είδε την απογοήτευση στα μάτια μου και γέλασε .
    *
      Υπάρχει βέβαια ένα ενδεχόμενο αλλα ... δεν ξέρω ...... είπε σαδιστικά .
    *
      Θα κάνω ότι θές , ότι μου πείς είπα βιαστικά ενώ η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά .
    *
      Θα είναι δύσκολο για εσένα .... είπε γελώντας και με μια πολύ μυστηριώδη διάθεση.
    *
      Τι εννοείς ; θα κάνω τα πάντα .
    *
      Ξέρεις όπως σου είπα δεν ψάχνω κάτι μόνιμο στην ζωή μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζομαι έναν καλό και υπάκουο σκλάβο για το σπίτι . Μένω μόνη μου και είμαι πολυάσχολη . Θέλεις να γίνεις ο υπηρέτης μου ; Σε διαβεβαιώνω ότι θα αξίζει το κόπο είπε πονηρά .
    *
      Ναι το θέλω είπα και πάλι βιαστικά .
    *
      Υπάρχει όμως ένας όρος .
    *
      Δεκτός .... όλοι οι όροι σου δεκτοί είπα ενθουσιασμένος .
    *
      Μην βιάζεσαι και περίμενε να φέρω κάτι απο το αμάξι . Μην βάλεις ακόμα παντελόνι είπε γελώντας και βγήκε έξω βιαστική .

Χαιρόμουν και ήμουν ενθουσιασμένος . Μια σέξυ δυναμική φοιτήτρια , με εντυπωσιακή εμφάνιση με ήθελε να είμαι στο σπίτι της κάθε μέρα . Πόσο τυχερός μπορεί να ήμουν.
Η πόρτα του γραφείου άνοιξε και μπήκε μέσα η Άννα . Με είδε και με χαστούκισε πάλι δυνατά .

    *
      Δεν σου είπα να μην ντυθείς ; Θέλεις να φύγω ; Είπε θυμωμένη όταν με είδε ότι είχα φορέσει το παντελόνι μου μιας και απο τον ενθουσιασμό μου αφαιρέθηκα .
    *
      Όχι Κυρία , σας παρακαλώ , να γδύνομαι αμέσως .
    *
      Δεν θα τα πάμε καθόλου καλά αν είσαι ανυπάκουος ! Κατάλαβες ;
    *
      Μάλιστα κυρία είπα και σε δευτερόλεπτα είχα απαλλαγεί απο τα ρούχα μου .
    *
      Σου έχω μια μικρή δοκιμασία είπε και άνοιξε ένα κουτάκι που είχε φέρει απο το αυτοκίνητό της . Μέσα υπήρχε ένα διάφανες πλαστικό εξάρτημα που δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι , μαζί με ένα λουκετάκι .
    *
      Ξέρεις τι είναι αυτό ; Είναι μια συσκευή που θα σε «περιορίσει» απο το να εκσπερματώνεις και να έχεις οργασμό , χωρίς την δική μου έγκριση .

Αιφνιδιάστηκα και πάλι μιας και στο μυαλό μου τριγύρισαν μεμιάς όλες οι ιστορίες που είχα διαβάσει για τον έλεγχο του οργασμού απο αυταρχικές γυναίκες . Και μόνο στην σκέψη , η στύση μου επέστρεψε κάνοντας την Άννα να γελάσει ειρωνικά ...

    *
      Είσαι πολύ άτακτος και απείθαρχος . Αν θές να σου επιτρέψω να γίνεις το δουλικό μου θα έχω εγώ και μόνο εγώ τον έλεγχο των οργασμών σου ή άλλων «ρόζ περιπετειών» σου . Αλλιώς δρόμο .....
    *
      Μάλιστα Κυρία είπα ερεθισμένος .
    *
      Ώρα να το φορέσεις . Βέβαια πρέπει να χάσεις την στύση σου είπε και πήρε παγάκια απο την παγοθήκη του μπάρ και τα ακούμπησε επάνω στο ερεθισμένο μου όργανο .
    *
      Βόγγηξα αλλά εκείνη απτόητη έσφιξε δυνατά τα μπαλάκια μου κάνοντάς με να βογγήξω . Σε λίγα λεπτά είχα χάσει τη στύση μου αλλά μέσα μου θέριευε η αίσθηση του σεξουαλικού ερεθισμού και του ανικανοποίητου .

Με έμπειρες κινήσεις , πήρε το όργανό μου , το τοποθέτησε μέσα στη πλαστική θήκη και το κλείδωσε με ένα μικροσκοπικό λουκετάκι . Υπήρχε μια οπή για τις φυσικές ανάγκες ενώ η καθαριότητα , θα γινόταν υπό την δική της επίβλεψη όπως μου είπε .
Αφού με «κλείδωσε» μου έδειξε το μικρό κλειδάκι . Έβγαλε μια αλυσιδίτσα απο την τσάντα της , το πέρασε μέσα και με διέταξε να της το φορέσω στο πόδι .
Υπάκουσα και βρέθηκα στα 4 να της φοράω την αλυσιδίτσα με το κλειδάκι στο αστράγαλό της . Της απίθωσα και ένα φιλί λατρείας στα πόδια ευχαριστώντας την .

    *
      Τώρα έχω κυριολεκτικά στα πόδια μου το κλειδί των οργασμών σου και της δικής σου ικανοποίησης . Εγώ θα είμαι η αφέντρα σου και καμία άλλη . Έφαγα δύο τρία ξεγυρισμένα σκαμπήλια και μου έδωσε μια λίστα .
    *
      Μαλάκα ... μεθαύριο είναι Σάββατο , στις 9 το πρωί θα είσαι σπίτι και θα έχεις ψωνίσει τα ψώνια της λίστας . Αν κάνεις ότι σου λέω και είσαι υπάκουος , ίσως σε απελευθερώσω .

Όταν έφυγε , στο μυαλό μου έτρεξαν και πάλι όλες εκείνες οι σκηνές που διαδραματίστηκαν . Ήταν κάτι που ξεπερνούσε την φαντασία μου όλο αυτό που έγινε . Ούτε η πιο έμπειρη επαγγελματίας αφέντρα δεν μπορούσε να με υποτάξει με τόση φυσικότητα και τόσο ένταση .
Το ίδιο βράδυ , ένιωθα την καταπίεση της πλαστικής συσκευής που με περιόριζε . Αισθανόμουν την ανάγκη της εκτόνωσης , την σεξουαλική διέγερση αλλά και τον πόνο απο το σκληρό πλαστικό που με σταματούσε .
Πέρασε μια ολόκληρη μέρα για να καταλάβω ότι ήμουν τόσο περιορισμένος που ουσιαστικά δεν ήμουν ελεύθερος . Απο την άλλη , η Άννα , κυριαρχούσε μέσα στο μυαλό μου . Οι φαντασιώσεις μου είχαν γεμίσει απο την σέξυ , επιβλητική της παρουσία και άκουγα μέσα στο υποσυνέιδητό μου τις εντολές απο τις αισθησιακή της φωνή .
Την επόμενη μέρα που ήταν Σάββατο , είχα ξυπνήσει απο νωρίς . Πήγα στο σούπερ μάρκετ όπου με την λίστα ανα χείρας , ψώνισα ακριβώς ότι μου έγραφε . Είχε φροντίσει επίσης , να μου γράψει και είδη για γυναίκες όπως σερβιέτες , ταμπόν , αποτριχωτική αλοιφή , προφανώς για να με εξευτελίσει και άλλο . Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά καθώς κατευθύνθηκα σπίτι της .
Χτύπησα το κουδούνι και όταν άνοιξε η πόρτα αντίκρυσα την Θεά μου , αυτή την φορά χωρίς μακιγιάζ και εντελώς άβαφη και άφτιαχτη . Έμεινα έκπληκτος που είχε φυσική ομορφιά . Ήταν πολύ καλύτερη έτσι φυσική , χωρίς κάτι ψεύτικο επάνω της . Τα απαλά της μαλλιά , το υπέροχο άρωμά της , τα τέλεια γκριζογάλανα μάτια της , το αγαλματένια της πόδια που ξεπρόβαλλαν με θράσος απο την ρόζ ρόμπα της που έκρυβε ένα σέξυ baby doll που φορούσε απο κάτω. Το βλέμμα μου έπεσε επάνω στα ψηλοτάκουνα πεδιλάκια που φορούσε στα σέξυ της ποδαράκια .
Αισθάνθηκα έναν ερεθισμό αλλά η πλαστική θήκη και πάλι με σταμάτησε .

    *
      Καλημέρα είπε γελώντας και όταν πέρασα μέσα και έκλεισε την πόρτα πέταξε το ρομπάκι της αποκαλύπτωντας το σέξυ της χυμώδες κορμί που το baby doll τόνιζε όσο δεν παίρνει .
    *
      Τι συμβαίνει ; έχεις καύλες ; Ρώτησε πλησιάζοντάς με και αγκαλιάζοντάς με τρυφερά . Το χέρι της κατέβηκε και έπιασε το σκληρό πλαστικό πάνω απο το παντελόνι μου . Αισθάνθηκα την καυτή της ανάσα στο λαιμό και την ερεθιστική μυρωδιά του δέρματός της στα ρουθούνια μου . Αισθάνθηκα ερεθισμό στο έπακρο αλλά μαζί ο πόνος απο την σκληρή θήκη που επακολουθούσε με έκανε να λιώνω . Η Άννα συνέχισε να τρίβεται επάνω μου με το πιο καυλιάρικο τρόπο κάνοντάς με να υποφέρω . Γέλασε και τραβήχτηκε .
    *
      Καημενούλι μου .... έχεις ακόμα να τραβήξεις ..... είπε γελώντας . Γδύσου . Έχεις δουλειές να κάνεις .

Υπάκουσα στην κίνκυ αυτή απαίτησή της . Με ήθελε γυμνό να της κάνω δουλειές στο σπίτι . Έμεινα ολόγυμνος μπροστά της , φορώντας μόνο την πλαστική συσκευή με το λουκετάκι . Η Άννα πρόβαλε μπροστά το πόδι της με την αλυσιδίτσα περασμένη στον αστράγαλό της μαζί με το κλειδί .

    *
      Δεν φίλησες τα πόδια μου . Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να μου φιλάς τα πόδια όταν μπαίνεις εδω μέσα .
    *
      Μάλιστα Κυρία , είμαι ασυγχώρητος είπα και σε δευτερόλεπτα , βρέθηκα στα 4 και άρχισα να της φιλώ το υπέροχο ποδαράκι της .
    *
      Έτσι ... θα μου φιλάς τα πόδια . Σήκω τώρα να αρχίσουμε είπε αυστηρά .

Ξεκίνησε λοιπόν η πολυάσχολη ημέρα μου . Με έβαλε να ξεσκονίσω όλο το σπίτι , εκείνη απο πίσω μου έδινε εντολές . Φυσικά , όταν δεν ξεσκόνισα καλά ένα διακοσμητικό , έφαγα ένα καλό χαστούκι . Στην συνέχεια άραξε στο καναπέ και επέβλεπε γελώντας και κάνοντας υποτιμητικά σχόλια .
Ενώ ξεσκόνιζα , κατα λάθος , μου έπεσε ένα πιατάκι και έσπασε . Η Άννα σηκώθηκε , με πλησίασε και μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι .

    *
      Άχρηστε , μαλάκα , θα σε τιμωρήσω είπε και πήρε στα χέρια της μια ξύλινη βούρτσα. Με ανάγκασε να στηθώ στα 4 στον καναπέ και μου έδωσε ένα δυνατό χτύπημα επάνω στα γυμνό μου κωλαράκι που με έκανε να βογγήξω .
    *
      Θα σε κάνω εγώ , κάθε φορά που κάθεσαι να με σκέφτεσαι είπε και με σφυροκόπησε με διαδοχικά , απανωτά χτυπήματα με την πλατιά ξύλινη λαβή ξανά και ξανά .

Της άρεσε πολύ το spanking που μου έκανε και διασκέδασε με το κατακόκκινο πισινό μου και τις φωνές μου να με συγχωρέσει . Όταν μου έκανε το κωλαράκι κατακόκκινο , με υποχρέωσε να γονατίσω μπροστά της , να της φιλήσω το χέρι που μου τις έβρεξε και μετά τα πόδια της .

    *
      Σου άρεσε ; Κάθε λάθος που θα κάνεις θα σε τιμωρώ όλο και πιο σκληρά . Είπε .
    *
      Μάλιστα Κυρία , συγνώμη ψέλισσα .
    *
      Λοιπόν , μέσα στο μπάνιο , έχεις να μου πλύνεις τα βρακάκια μου είπε και κυριολεκτικά με έσυρε μέσα στο μπάνιο .

Εκεί με περίμενε μια λεκανίτσα και ακριβώς δίπλα υπήρχε ένα καλάθι . Το άνοιξε και έβγαλε ένα κυλοτάκι απο ένα σωρό που υπήρχαν μέσα . Μου το έδωσε στα χέρια . Ήταν ένα υπέροχο δαντελωτό μαύρο προκλητικό εσώρουχο . Μια λεπτή μυρωδιά έφτασε στα ρουθούνια μου , ενώ αισθανόμουν έναν πρωτόγνωρο ερεθισμό να με κυριεύει .

    *
      Μύρισέ το είπε επιτακτικά και με τρεμάμενα χέρια το έφερα στην μύτη μου .

Το θεσπέσιο άρωμα με τύλιξε και το πέος μου , μάταια προσπαθούσε να σηκωθεί . Οι αισθήσεις μου με τρέλαιναν . Ο ερεθισμός μου και η απελπισία μου είχαν φτάσει στο έπακρο καθώς έπαιρνα βαθιές ανάσες ρουφώντας την θεσπέσια έντονη μυρωδιά της.
Μου άστραψε ένα σκαμπήλι .

    *
      Συγκεντρώσου είπε . Θα τα πλύνεις στο χέρι με προσοχή μην τα χαλάσεις . Αν τα ξεχειλώσεις την έβαψες είπε αυστηρά και έφυγε .

Δεν πίστευα τον εαυτό μου .
Βρισκόμουν ολόγυμνος , με το πέος εγκλωβισμένο μέσα σε μια θήκη , να πλένω τα λερωμένα βρακάκια μια φοιτήτριας που λίγο πρίν μου τις είχε βρέξει με μια ξύλινη βούρτσα .
Πόσο πιο κίνκυ θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα ;
Τα έπλυνα με πολύ φροντίδα ενώ δεν είχα αντέξει το πειρασμό και τα μύρισα ένα ένα . Η γυναίκα αυτή με τρέλαινε .
Όταν τέλειωσα , πήγα μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου την είδα ολόγυμνη μπροστά μου .

    *
      Ετοίμασε το μπάνιο μου .

Η εντολή της ήταν άμεση και έπρεπε να εκτελεστεί αμέσως . Πήγα και της ετοίμασα ένα αφρόλουτρο . Πρόσεξα την θερμοκρασία του νερού , διάλεξα τα αιθέρια έλαια που της έδιναν αυτό το θελκτικό άρωμα και όταν ήρθε , επιθεώρησε ικανοποιημένη και μπήκε μέσα γουργουρίζοντας απο ευχαρίστηση .
Εγώ ήμουν εκεί , γονατιστός δίπλα απο την μπανιέρα της και μου έδωσε τις πατούσες της

    *
      Πρέπει να κάνεις μασάζ είπε γελώντας και πράγματι , εγώ αρχισα να τις τρίβω απαλά ενώ το βλέμμα μου έπεσε επάνω στην αλυσιδίτσα του αστραγάλου της με το κλειδάκι .
    *
      Μόνο αν είσαι υπάκουος είπε γελώντας . Διάβαζε πλέον και την σκέψη μου . Η Κυριαρχία της , είχε διεισδύσει τόσο πολύ μέσα μου που πλέον την υπάκουα πειθήνια , σαν σκυλάκι .

Βγήκε απο το μπάνιο , την σκούπισα ευλαβικα και η συνέχεια δόθηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου με διέταξε να της κάνω μασάζ . Ξάπλωσε μπρούμυτα , πήρα στα χέρια μου το λάδι που μύριζε βανίλια και άρχισα , προσεκτικά , να την αλοίφω με όσο πιο επιδέξιες κινήσεις .
Τα χέρια μου ταξίδευαν πάνω στις ονειρικές της καμπύλες , τα υπέροχα προκλητικά της οπίσθια , τα γυμνασμένα της μπουτάκια , τις γάμπες της , τις υπέροχες πατούσες της . Γύρισε μετά και ανάσκελα και συνέχισα στο υπέροχο στητό της στήθος , την απαλή της κοιλίτσα , την άκουσα να κάνει καυλιάρικους ήχους καθώς συνέχιζα προς τα κάτω . Συνέχισα το μασάζ στο εσωτερικό των μηρών της και κάπου εκεί με σταμάτησε .

    *
      Γλείψε με , γλείψε με τώρα είπε .

Βύθισα το κεφάλι μου μέσα στα γυμνασμένα της απαλά μεταξένια μπουτάκια και άρχισα να γλείφω και να φιλώ σαν τρελός . Δεν είχα κανέναν έλεγχο . Αισθανόμουν το δικό μου πέος να θέλει να σκληρύνει , αισθανόμουν την διέγερση και τον κατευνασμό , να δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ μέσα στο μυαλό μου καθώς ρουφούσα την ροδαλή της κλειτορίδα . Δεν άργησα να ακούσω τα βογγητά της που σηματοδοτούσαν την απαρχή ενός νέου οργασμού . Έγλειφα κυκλικά το ροδαλό της κουμπάκι , φιλούσα και ρουφούσα σε μια αργή επανάληψη που είχα καταλάβει ότι της άρεσε και δεν άργησε να τελειώσει επάνω στην γλώσσα μου .

    *
      Και πίσω θέλω είπε και γύρισα μπρούμυτα .
    *
      Μάλιστα Κυρία είπα και υπάκουα , έχωσα το πρόσωπό μου μέσα στα λαχταριστά της οπίσθια αναζητώντας την ροδαλή της τρυπούλα που άρχισα να γλείφω και να ρουφάω .
    *
      Έτσι , γλείψε καλά έλεγε βογγώντας .

Σε αυτή την θέση έμεινα για αρκετή ώρα γλείφοντάς την απο πίσω ξανά και ξανά . Όταν με απομάκρυνε , είχα λιώσει απο πόνο , ηδονή και ανικανοποίητη διέγερση .

    *
      Θα χρειαστώ και άλλο τις υπηρεσίες σου είπε και με έβαλα να ξαπλώσω ανάσκελα στο κρεβάτι . Μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια ακινητοποιώντας με .
    *
      Ήρθε η ώρα να σε ανταμοίψω είπε και την είδα να ξεκλειδώνει την πλαστική θήκη .

Με «ξεκλείδωνε» . Σε δευτερόλεπτα και πριν βγάλει καλά καλά το πλαστικό τμημα , είχα ερεθιστεί και το όργανό μου παλλόταν απο υπέρμετρη καύλα . Κόντευα να τρελαθώ . Ήμουν παραδομένος στα χέρια της . Έπιασε το όργανό μου και είδα ότι το πλησίασε στα κοραλένια κατακόκκινα χειλάκια της . Κόντευα να τρελαθώ καθώς το πήρε ελαφρά στο στόμα της . Αισθάνθηκα την ζεστή της γλώσσα να με αγγίζει και έμοιαζε σαν να με χτυπά ηλεκτρικό ρεύμα .

    *
      Σε παρακαλώ , δεν αντέχω είπα λαχανιασμένος ενώ εκείνη γέλασε .
    *
      Είσαι ο σκλάβος μου , ανήκεις σε εμένα ....
    *
      Μάλιστα Κυρία .
    *
      Θα κάνεις ότι σου λέω ; Ρώτησε ενώ με βασάνιζε γλείφοντάς με την γλώσσα της ελαφρά το κεφαλάκι απο το πέος μου .
    *
      Μάλιστα .. Ναι ότι θές . Είμαι ο σκλάβος σου είπα ερεθισμένος .
    *
      Τώρα θα σε «πάρω» είπε επιτακτικά και την είδα να παίρνει θέση για να κάτσει επάνω στο ερεθισμένο μου πέος .

Με καβάλησε , άγγιξε το ερεθισμένο μου όργανο επάνω στα ροδαλά της υγρά μουνόχειλα και άρχισε να κάθεται , βυθίζοντάς το μέσα της .
Κάπου εκεί κόντεψα να χάσω τις αισθήσεις μου . Η αίσθηση της ήταν τέλεια . Ήταν ο παράδεισος . Ζεστή και υγρή ενώ οι κυκλικές κινήσεις της λεκάνης της με τρέλαιναν . Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων . Σε κάθε κίνησή της έβλεπα το χυμώδες της σώμα να χορεύει σε έναν ανατολίτικο μυστηριακό χωρό . Τα υπέροχα απαλά μαλλιά της κουνιόντουσταν με χάρη με έναν όμορφο κυκλικό τρόπο θυμίζοντας μια άγρια λέαινα . Στο πρόσωπό της ήταν ζωγραφισμένη η ηδονή , η χάρη και η ομορφιά . Έφερε το χέρι της στο πρόσωπό μου και με χάιδεψε . Αμέσως μετά με σκαμπήλισε με πάθος καθώς συνέχισε να κουνά την λεκάνη της βιάζοντάς με .
Τελειώσαμε και οι δύο με έναν εκρηκτικό χείμμαρο . Ήταν τέλειο . Ήταν ο παράδεισος . Ήμουν ο αιχμάλωτος της και ήθελα να μείνω για πάντα εκεί ... συνεχίζεται )
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες  BDSM : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Αιχμάλωτος της Φοιτήτριας 2ο Μέρος
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/2.html[/url]

Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ . Στην δουλειά μου είχα γεμίσει εκκρεμότητες , ακόμα και στην οδήγηση είχα φτάσει στο σημείο να κοντεύω να τρακάρω .
Η Άννα με είχε ξανακλειδώσει απο εκείνη την μέρα που έκανε σέξ μαζί μου και είχαν περάσει τρείς μέρες . Ήταν πια Τρίτη . Μου είχε υποσχεθεί ότι αν ήμουν καλός και υπάκουος ότι θα μου επέτρεπε να εκσπερματίσω και πάλι την Τετάρτη.
Όλες τις ενδιάμεσες ημέρες ,ήμουν στην διάθεσή της να με χρησιμοποιεί όπως θέλει . Τέλειωνα απόγευμα απο το γραφείο και φυσικά δεν πήγαινα σπίτι μου . Πήγαινα στο δικό της .  Εκεί έπρεπε να υπηρετώ την Άννα και να υπακούω κάθε δική της διαταγή ενώ επιπλέον έπρεπε να υπομένω κάθε δικό της καπρίτσιο .
Υπάκουα πειθήνια σαν σκυλάκι . Εξάλλου με είχε κυριολεκτικά κλειδωμένο και εκείνο το μικρό κλειδάκι το οποίο κρεμόταν απο την αλυσιδίτσα στον αστράγαλό της , μου θύμιζε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι  έλεγχε την ζωή μου .     
Θυμάμαι πως κύλισε η εβδομάδα .....
Την επόμενη μέρα απο το Σάββατο που είχα το πιο θεικό σέξ της ζωής μου ήμουν και πάλι κλειδωμένος . Η Άννα είχε γίνει πολύ απαιτητική μαζί μου . Ξύπνησε το πρωί και την περίμενε πρωινό έτοιμο στο κρεβάτι ενώ δεν παρέλειψε να μου δώσει και τα σκαμπήλια μου επειδή είχα παραψήσει το τόστ της .
Ενώ έτρωγε το πρωινό της και έπινε το καφέ της , εγώ ήμουν στα πόδια της με τα μάγουλά μου  κατακόκκινα απο τα σκαμπήλια της και της έγλειφα τα βελουδένια της πατουσάκια ενώ εκείνη χασκογελούσε και με πείραζε .
- Είσαι πραγματικό «απόκτημα» , ο πιο υπάκουος σκλάβος που είχα ποτέ , συνήθως οι άλλοι λιποψυχούν αλλά εσύ έχεις υπομονή και μου αρέσει . Είσαι πραγματικός υποτακτικός γιαυτό και αν συνεχίσεις να είσαι υπάκουος και πρόθυμος θα έχεις πολλές ανταμοιβές .
- Μάλιστα Κυρία ειπα συνεχίζοντας να λατρεύω τα δακτυλάκια των ποδιών της .
- Η πρώτη σου ανταμοιβή είναι τώρα που τέλειωσα το πρωινό μου να μου γλείψεις το κώλο όσο θα χουζουρεύω . Και κοίτα να κάνεις καλή δουλειά αλλιώς αλίμονό σου .
Βρέθηκα λοιπόν και πάλι να της γλείφω το λαχταριστό της πισινό . Δεν χρειαζόμουν πλέον οδηγίες . Ήξερα τι της άρεσε και πως το ήθελε .
Πολλές μικρές δαγκωνίτσες στα αφράτα της προκλητικά κωλομέρια , καλό γλείψιμο πάνω κάτων στην ροδαλή της χαράδρα και μετά , ιδιαίτερη προσοχή γύρω γύρω απο την ροδαλή της λαχταριστή τρυπούλα που ήθελε έντονο γλείψιμο με την γλώσσα και για πολύ ώρα .
Είχα αρχίσει και το διασκέδαζα ή μάλλον το λαχταρούσα να της γλείφω το κωλαράκι . Εϊχε γίνει η δεύτερη φύση μου . Ήταν ταπεινωτικό και τα σχόλιά της , αυτά τα φαρμακερά της σχόλια όσο της έγλειφα την κωλοτρυπίδα . Με ερέθιζε όλη αυτή η ταπείνωση και το γεγονός ότι μέσα στην πλαστική συσκευή δεν μπορούσα ούτε να έχω στύση με έκανε ολοένα και πιο πειθήνιο στις διαταγές της .
Όταν σηκώθηκε απο το κρεβάτι και αφού της είχα πλύνει το κωλαράκι της με την γλώσσα μου ήταν  η ΄ώρα για να κάνουμε τις δουλειές .
Έμαθα να κάνω βασικές δουλειές στην κουζίνα κάτω απο τις εντολές της ενώ είχε φροντίσει να φέρει και την ξύλινη βούρτσα στην κουζίνα και να την έχει τοποθετημένη στο τραπέζι , να την βλέπω για να ξέρω τι με περιμένει μιας και  ο κώλος μου ήταν ακόμα σημαδεμένος απο το προηγούμενο spanking που μου είχε κάνει .
- Πως παει ; καυλώνεις ακόμα είπε γελώντας ενώ εγώ έπλενα τα πιάτα .
- Μάλιστα Κυρία είπα ενώ αισθάνθηκα τα χέρια της να αγγίζουν και να χαιδεύουν το κορμί μου όπως με πλησίασε απο πίσω .
Το πλούσιο στήθος άγγιξε την πλάτη μου κάνοντάς με να ανατριχιάσω ,  σφίχτηκε πάνω μου χαιδεύοντάς με  ενώ αισθάνθηκα την καυτή της ανάσα στο αυτί μου .
- Έχω γίνει μούσκεμα , το βρακάκι μου έχει γίνει νωπό που σε βλέπω έτσι . Θα πρέπει να μου το πλύνεις και αυτό είπε ενώ τα χέρια της κατέβηκαν και άγγιξαν την πλαστική θήκη .
Υπέφερα . Η επαφή μαζί της , τα βρώμικα λόγια της με είχαν καυλώσει τόσο πολύ που αισθανόμουν το πέος μου έτοιμο να εκραγεί μέσα στην πλαστική θήκη . Έκανα ένα μορφασμό πόνο και η Άννα γελασε σαδιστικά αφήνοντάς με και πάλι στα κρύα του λουτρού.
- Χαχαχα .. τι μαλάκας ... είπε γελώντας .
Ζούσα μια πραγματική σεξουαλική κόλαση . Ήμουν μόλις κλειδωμένος μια μέρα και η Άννα κυκλοφορουσε μπροστά μου με σέξυ εσώρουχα και ψηλοτάκουνες γόβες , τριβόταν επάνω μου και δεν μπορούσα να εκτονωθώ .
Δύο τρείς φορές μέσα στο απόγευμα με ανάγκασε να της κάνω γλειφομούνι  ενώ το βράδυ μου έκανε το πιο σκληρό βασανιστήριο .
Με έδεσε και πάλι ανάσκελα στο κρεβάτι ενώ είχε κάτσει στο πρόσωπό μου για να πνίξει τα βογγητά και τις διαμαρτυρίες μου . Και πάλι το λαχταριστό της μουνάκι είχα σφραγίσει το στόμα μου . Δεν έβλεπα τίποτε παρά μόνο αισθανόμουν τα προκλητικά της τριανταφυλλένια μουνόχειλα στο στόμα μου . Η γλώσσα μου δούλευε υπερωρίες ενώ με τρόμο ανακάλυψα ότι μου ξεκλείδωσε την συσκευή .
Σε δευτερόλεπτα καύλωσα ενώ εκείνη γελούσε .
- Καλά .. δεν μπορείς να έχεις λίγο αυτοσυγκράτηση ; Είπε και μου έδωσε μερικά ελαφρά μπατσάκια στο ορθωμένο μου πέος που όχι μόνο δεν με ενοχλούσε αλλά με καύλωσε περισσότερο . Ήθελα ακόμα και να πονάω αρκεί να αισθανόμουν ελεύθερος απο το πλαστικό μαρτύριο και την αίσθηση της ζεστής σάρκας της επάνω μου .
- Μμμμμ σου αρέσει είπε ενώ με έτριβε απαλά ενώ με το άλλο χέρι μου χάιδευε και τα μπαλάκια
Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω με τα μουνόχειλά της στο στόμα μου . Έγλειφα μόνο σαν τρελός με την ελπίδα να με αφήσει να τελειώσω .
- Πόσο σκληρό είναι ... έλεγε και χάιδευε απαλά ... πόσο καυλωμένο ...... και τα μπαλάκια σου γεμάτα σπέρμα . Τα έσφιξε δυνατά κάνοντάς με να μουγκρίσω .
- Θέλεις μήπως να σταματήσω ; Μήπως σε πονάω ; Γιατί δεν το θέλω ... έκανε ναζιάρικα και ανασήκωσε λίγο την λεκάνη της όπως είχε κάτσει στο πρόσωπό μου για να μπορέσω να μιλήσω .
- Όχι .. όχι κυρία σε παρακαλώ , μην με βασανίζεις ... είπα λαχανιασμένος και πασαλειμένος με τους χυμούς της .
- Εντάξει λοιπόν είπε γελώντας και κάθισε πάλι στο πρόσωπό μου συνεχίζοντας το γλυκό αυτό βασανιστήριο .
- Θές να τελειώσεις ; Δεν αντέχεις άλλο ; Εϊπε γελώντας ενώ είδε σταγόνες προσπερματικού υγρού να κάνουν την εμφάνισή τους στο πουτσοκέφαλό μου .
- Μήπως θέλεις να τελειώσεις χωρίς να με ρωτήσεις ; Να χύσεις χωρίς να το επιτρέψει η Κυρία σου ; Είπε και μου έσφιξε δυνατά τα μπαλάκια αφαιρώντας μου κάθε ευχαρίστηση απο τα χάδια της .
Ήμουν σε κρίσιμο σημείο . Το ήξερα και το ήλπιζα . Λίγο ακόμα ... λίγο ακόμα να έπαιζε μαζί μου και θα έχυνα ... λίγο ακόμα . Η Άννα , πότε με χάιδευε , πότε ακούμπαγε λίγο την γλώσσα της , πότε με χτύπαγε λίγο με το νυχάκι της . Ήταν πραγματικό βασανιστήριο και το διασκέδαζε όσο τίποτε .
Το πέος μου πια ήταν έτοιμο να εκραγεί , δευτερόλεπτα ακόμα ήθελα και θα τέλειωνα . Εντελώς ξαφνικά όμως σταμάτησε και σηκώθηκε απο το πρόσωπό μου .
- Αρκετά πια . Δεν έχει άλλο είπε γελώντας και μου έδωσε ένα σκαμπήλι .
- Μήπως έχεις διαφορετική άποψη ; Μήπως θές να με ξεγελάσεις και να χύσεις μόνος σου ;
- Έλεος κυρία είπα ενώ το πέος μου σκληρό και κατακόκκινο είχε μείνει ολομόναχο .
- Έχε μου εμπιστοσύνη . Θα ζήσεις τον τέλειο οργασμό αλλά όχι ακόμα . μου είπε κοιτώντας με στα μάτια .
Δεν το πίστευα . Είχα απελπιστεί . Την ήθελα . Ήθελα την ζεστή της φωλιά . Ήθελα να χύσω δεν άντεχα άλλο . Η Άννα επέστρεψε με δύο παγάκια που τα έβαλε πάνω στο όργανό μου . Ένοιωσα κάψιμο και μετά κρύο καθώς η στύση μου εξαφανιζόταν σιγά σιγά με αυτό τον άσπλαχνο τρόπο .
Η Άννα δεν με έλυσε απο το κρεβάτι . Όταν εξαφανίστηκε η στύση μου απο τα παγάκια με ξανακλείδωσε μέσα στην συσκευή αγνότητας και έτσι ανάσκελα όπως ήμουν δεμένος στο τεράστιο υπέρδιπλο κρεβάτι της με άφησε εκεί και έγειρε δίπλα μου ευχαριστημένη απο τους οργασμούς που της είχα προσφέρει με την γλώσσα μου .
- Καληνύχτα και όνειρα γλυκά και απονήρευτα είπε γελώντας .
- Θα σου δώσω και κάτι να με σκέφτεσαι όλη τη νύχτα .
Έκπληκτος είδα να παίρνει απο το πάτωμα το κυλοτάκι της και μου το έβαλε στο κεφάλι με την υγρή απο το μουνάκι της λωρίδα υφάσματος ακριβώς μπροστά στην μύτη και το στόμα μου .
- Θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς καλύτερα ...
Η πιο βασανιστική νύχτα της ζωής μου .
Είχα μια έντονη σεξουαλική επιθυμία που δεν μπορούσε με τίποτε να εκτονωθεί . Με είχε κατακαυλώσει στο έπακρο και με είχε αφήσει στα κρύα του λουτρού , κλειδωμένο , δεμένο με το βρακάκι της στη μύτη μου . Ήταν πραγματικά πολύ ευρηματική όταν ήταν να με καυλώσει .
Κοιμήθηκα δύσκολα , άβολα ενώ τα όνειρά μου ήταν βασανιστικά .
Το πρωί που ξύπνησα αισθανόμουν έναν αφόρητο πόνο μιας και η στύση μου εμποδιζόταν απο το πλαστικό κέλυφος . Δίπλα μου κουλουριασμένη ήταν η Άννα . Μύριζε υπέροχα . Το κυλοτάκι της είχε φύγει απο το κεφάλι μου κατά την διάρκεια της νύχτας και είχα την δυνατότητα να μυρίζω απευθείας την υπέροχη μυρωδιά των μαλλιών της . Κουνήθηκε και αυτή και ξύπνησε . Με είδε έτσι δεμένος που ήμουν και χαμογέλασε .
- Δεν πιστεύω να έχουμε πρωινές καύλες ! Είπε με εύθυμη διάθεση .
Στην δουλειά , το μυαλό μου ήταν συγκεντρωμένο σε εκείνη . Σκεπτόμουν όλα όσα είχαν διαδραματιστεί το Σαββατοκύριακο και αδημονούσα να έρθει η Τετάρτη . Δεν με χωρούσε ο τόπος μέχρι να έρθει το απόγευμα και να φύγω σχεδόν τρέχοντας απο το γραφείο για το σπίτι της .
Μου είχε δώσει μια λίστα με ψώνια τα οποία και αγόρασα απο το σούπερ μάρκετ και την προκαθορισμένη ώρα ήμουν σπίτι της και είχα ξεκινήσει τις δουλειές .
Έπρεπε να είμαι καλός , υπάκουος και πρόθυμος . Στο μυαλό μου υπήρχε η εικόνα απο το κλειδάκι της θήκης μου περασμένο στην αλυσιδίτσα που στόλιζε τον αστράγαλό της . Έπρεπε να λυτρωθώ ....
Όταν άκουσα , την πόρτα της να ανοίγει , έτρεξα κυριολεκτικά στην πόρτα να την υποδεχτώ.
Η Άννα μπήκε μέσα σαφώς καταπονημένη απο την δύσκολη μέρα που προφανώς πέρασε αλλά όταν με είδε τα μάτια της έλαμψαν .
- Τι είναι αυτό ; Γιατί φοράς ρούχα ; Ρώτησε σχεδόν εξοργισμένη .
- Γιατί είσαι ντυμένος ; Μου άστραψε κολλητά δύο δυνατά σκαμπήλια και κυριολεκτικά έπεσα στα πόδια της φιλώντας της το πόδι .
- Τι έκανα κυρία ;
- Ποιός σου είπε να είσαι ντυμένος όσο κάνεις τις δουλειές ; Δεν σου είπα ότι σε θέλω ολόγυμνο ; Με βούτηξε απο το μαλλί και με χαστούκισε αρκετές φορές
- Ακούς εκεί ντυμένος !! Θές εκτόνωση την Τετάρτη ; Ξέχασέ το . Την Παρασκευή και θα δούμε .
- Έλεος κυρία μη το κάνεις αυτό είπα ενώ , χωρίς να το θέλω ξέσπασα σε κλάματα.
Δεν άντεχα άλλο . Η πίεση ήταν αφόρητη . Μετά βίας άντεχα και αυτή η τιμωρία ήταν πολύ σκληρή .
- Μωρό μου ! Δεν αντέχεις άλλο ; Θέλει το πουλάκι σου να βγεί έξω να παίξει ε ; Μα πρέπει να σε τιμωρήσω .
- Θα κάνω ότι θέλεις κυρία μόνο όχι αυτό .
- Οκ , θα σου δώσω μια ευκαιρία . Πήγαινε μέσα στην κρεβατοκάμαρα , ντύσου και περίμενέ με  .
Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά . Τι είχε σκεφτεί να μου κάνει ; Ήξερα ότι είχε πολύ κίνκυ ιδέες αλλά τώρα παραπήγαινε .
Μπήκε μέσα ενώ εγώ την περίμενα γονατισμένος και ολόγυμνος . Ήρθε και μου είπε να την βοηθήσω να γδυθεί . Πράγματι , σύντομα έμεινε ολόγυμνη μπροστά μου ενώ η γυμνή της λευκή σάρκα , ξύπναγε μέσα μου τα πιο έντονα σεξουαλικά συναισθήματα .
- Λοιπόν , θα σου δώσω , μόνο γιαυτή την φορα μια επιλογή . Θές τιμωρία και αυτό δεν αλλάζει . Θα επιλέξεις εσύ . Θέλεις έξτρα μέρες στην συσκευή αγνότητας ή ένα γερό χέρι ξύλο στο κωλαράκι σου με την ζώνη μου ;
Το δίλλημα ήταν δύσκολο . Ήδη μου είχε κάνει spanking και ήξερα ότι ήταν σκληρή . Της άρεσε να με έχει στα 4 και να μου τις βρέχει . Η βούρτσα της ήταν το φόβητρό μου . Αυτή την φορά όμως την είδα να ξεδιπλώνει μια φαρδιά ζώνη .
- Τις ξυλιές Κυρία είπα κατεβάζοντας το κεφάλι .
- Πάρε την θέση λοιπόν που πρέπει και θέλω το κωλαράκι σου τουρλωμένο .
- Μάλιστα Κυρία είπα και γονάτισα στο κρεβάτι τουρλώνοντας το ανυπεράσπιστο κωλαράκι μου .
Το πρώτο χτύπημα έπεσε δυνατό επάνω μου κάνοντάς με να βογγήξω . Ακολούθησε και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο . Άρχισα να δέχομαι τις ξυλιές απο την δερμάτινη ζώνη της χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτε . Δεχόμουν πειθήνια την τιμωρία μου και στο τέλος , βρήκα το κουράγιο να συρθώ μπροστά στα πόδια της και να της φιλήσω το χέρι που με τιμώρησε .
- Συγνώμη Κυρία που σε απογοήτευσα θα κάνω ότι μπορώ απο εδώ και πέρα .
- Εντάξει , αλλά έχουμε και συνέχεια . Ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι . Είπε αυστηρά.
Υπάκουσα και βρέθηκα πάλι δεμένος ανάσκελα στο κρεβάτι της . Την είδα να λύνει την αλυσιδίτσα της και να παίρνει το κλειδί . Πάλι σκόπευε να με βασανίζει .
- Σήμερα θα είναι ιδιαίτερη ημέρα είπε και με ξεκλείδωσε .
Το πέος μου είχε γίνει υπερευαίσθητο . Μόνο και μόνο το ρεύμα αέρα αρκούσε να μου δημιουργήσει νέα σκληρή στύση σε δέκατα του δευτερολέπτου πια .
- Ασυγκράτητος βλέπω και έχουμε ακόμα δύο μέρες είπε ενώ έβγαλε το κυλοτάκι της που φορούσε όλη μέρα και το έριξε στο πρόσωπό μου .

Το εκρηκτικό μείγμα της μυρωδιάς απο τους χυμούς της και το ιδρώτα στο βρακάκι της με τρέλανε και με απογείωσε . Η γυναίκα αυτή με τρέλαινε .
Με το λερωμένο βρακάκι της στο πρόσωπό μου και εντελώς ακινητοποιημένος , περίμενα την τιμωρία μου ενώ άκουγα το ντους μέσα .
Όταν τελείωσε ήρθε έτσι ολόγυμνη και ζεστή και άφού απομάκρυνε το κυλοτάκι της κάθισε στο πρόσωπό μου .
- Γλείψε ..... πρόσταξε .
Η γλώσσα μου άρχισε να κινείται κυκλικά στα μουνόχειλά της . Πότε γύρω γύρω , πότε έμπαινε μέσα της ενώ σύντομα τα υγρά της γέμισαν το πρόσωπό μου .
Προφανώς είχε συσσωρευμένη ένταση μέσα της και σε λίγα δευτερόλεπτα τελείωσε επάνω στο πρόσωπό μου ενώ φρόντισε να τριφτεί καλά πάνω στην μύτη και το στόμα μου .
- Πολύ καλή γλώσσα ..... είπε και με σαρδόνια γέλιο κοίταξε το ορθωμένο μου πέος .
Σηκώθηκε απο το πρόσωπό μου και γύρισε προκειμένου να με βλέπει κατά πρόσωπο .
- Καύλωσες μωρό μου ; Θέλεις να παίξω μαζί σου ; Είπε και άρχισε να τρίβεται πάνω μου .
Κόντεψα να χάσω το φως μου . Μου έδωσε ένα γαλλικό παθιασμένο φιλί με γλώσσα που κυριολεκτικά με ξετρέλανε ενώ άρχισε να κουνιέται αγγίζοντας το στήθος της πάνω στην κοιλιά μου κατεβαίνοντας προς τα κάτω.
Ακόμα δεν είχε αγγίξει με τα χέρια της το πέος μου παρά μόνο το άγγιζε με το πλούσιο λευκό της στήθος παίζοντας μαζί του .
- Είναι υπέροχο έλεγα μεθυσμένος απο καύλα .
- Σου αρέσει ; Θέλεις και άλλο ; Είπε γελώντας
- Ναι Κυρία ...
- Μμμμμ αυτό θα σου αρέσει .
Σηκώθηκε και με καβάλησε φέρνοντας το λαχταριστό της μουνάκι σε απόσταση αναπνοής απο το ερεθισμένο μου πέος . Έτριψε τα υγρά της μουνόχειλα μια , δύο , τρείς φορές και ενώ το πέος μου παλλόταν απο καύλα , απομακρύνθηκε γελώντας σατανικά .
- Τέλος ... όχι άλλο ... είπε ενώ διασκέδαζε με την απόγνωσή μου .
- Θα χύσεις μόνο όταν πω εγω . μόνο τότε ... είπε και φεύγοντας , επέστρεψε με τα παγάκια .
Τα ακούμπησε πάνω στο ερεθισμένο μου όργανο και σύντομα η στύση μου ήταν παρελθόν.
Με ξανακλείδωσε και για ακόμα μια φορά κοιμήθηκα δεμένος . Αυτή την φορά δεν μου έβαλε το κυλοτάκι της αλλά απο το μυαλό μου δεν μπορούσα να αποσπάσω την προσοχή μου με τίποτε .
Η Τρίτη ήταν μια δύσκολη μέρα . Δεν την είχα δει καθόλου μιας έτρεχε με τις δουλειές της μέχρι αργά το βράδυ .
Εγώ  ολόγυμνος , της έκανα μια γενική καθαριότητα στο σπίτι , της είχα ετοιμάσει φαγητό , ήταν όλα στην εντέλεια . Δεν έπρεπε να ρισκάρω με τιποτε να τιμωρηθώ με έξτρα ημέρες στέρησης οργασμού .
Πράγματι ήρθε κουρασμένη . Μπήκε μέσα και την περίμενα στην πόρτα . Της φίλησα τα πόδια μόλις μπήκε και όταν κάθισε στην πολυθρόνα της έβγαλα τα πεδιλάκια και της έκανα ελαφρό μασάζ στα πόδια . Γουργούρισε απο ευχαρίστηση και με ρώτησε .
- Καθάρισες το σπίτι ;
- Μάλιστα Κυρία .
- Και το μπάνιο ;
- Ναι Κυρία , τα πάντα .
- Μαγείρεψες ;
- Μάλιστα Κυρία , ρολό κοτόπουλο
- Μπράβο .
- Ευχαριστώ Κυρία .
- Ξέρεις όμως , έχω ένταση μέσα μου . Νευρίασα και με έναν μαλάκα στην σχολή . Έχω πολλά νεύρα .
- Πως μπορώ να βοηθήσω Κυρία ; 
- Έλα , πλησίασε να σου ρίξω μερικά χαστούκια , έτσι για εκτόνωση όχι ότι έκανες κάτι κακό ή λάθος . Έχεις πρόβλημα ;
- Όχι Κυρία είπα κατεβάζοντας το κεφάλι και πλησίασα .
Ήμουν ο σκλάβος της και έπρεπε να υπακούσω.
- Έλα , δώσε μαγουλάκι Είπε αυστηρά .
Έφαγα ένα δυνατό χαστούκι , μετά δεύτερο και μετά τρίτο . Δάκρυα ανέβηκαν στα μάτια μου αλλα εκείνη δεν πτοήθηκε . Έφαγα ακόμα 3 ή 4 σκαμπήλια και μετά η Άννα μου ζήτησε να της ετοιμάσω το μπάνιο όσο εκείνη θα έτρωγε .
- Ωραία εκτονώθηκα . Έτσι θα αποβάλλω άλλη φορά την πίεση της ημέρας . Θα σου δίνω σκαμπήλια . Εξάλλου σου αρέσουν . Έτσι δεν είναι ;
- Μάλιστα Κυρία είπα πιάνοντας τα πονεμένα κατακόκκινα μάγουλά μου .
Βρέθηκα μέσα στο μπάνιο να της ετοιμάζω το αφρόλουτρό της ενώ τα μάγουλά μου έκαιγαν απο τα δυνατά της χαστούκια . Ούτε κάν ήθελα να φανταστώ τι θα μου έκανε μετά για τιμωρία .
Της προσέφερα το γνωστό μασάζ στα πατουσάκια της όσο χαλάρωνε μέσα στο ζεστό μπάνιο .
- Έχεις πολύ δουλειά μετά ..... είπε με περιπαικτικό ύφος .
- Μαραθώνιος γλειψίματος ....
Αυτό ήταν για μένα υπέροχα νέα . Το να την γλείφω ήταν κάτι το οποίο είχε γίνει πλέον δεύτερη φύση μου . Η μυρωδιά της και η γεύση της ήταν ένα πραγματικό ναρκωτικό για εμένα .
Μέσα στην κρεβατοκάμαρα , ξάπλωσε αναπαυτικά μέσα στα μαξιλάρια και εγώ βρέθηκα μπροστά στο αντικείμενο λατρείας μου .
Την έγλειφα συνεχώς με πολύ πάθος . Την έγλειφα όσο καλύτερα μπορούσα σαν όλη μου η ζωή να εξαρτιώταν απο αυτό . Ο πρώτος οργασμός δεν άργησε να έρθει αλλά όπως μου είχε ανακοινώσει , δεν με άφησε να απομακρυνθώ παρά με κράτησε εγκλωβισμένο για δεύτερο γύρο .
Το ζουμερό της λαχταριστό μουνάκι , τελείωσε δύο ακόμα φορές στο στόμα πριν αποφασίσει να με αφήσει . Το πρόσωπό μου είχε πασαλειφθεί απο τους χυμούς της . Με κλώτσησε μακριά με το πόδι της .
- Καλή δουλειά έκανες σκλαβάκι . Μια μέρα έμεινε . Φύγε τώρα , θέλω να κοιμηθώ μόνη μου εσύ πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα και θα κοιμηθείς στον καναπέ.
Μια μέρα είχε απομείνει . Έπρεπε να υπομείνω τα πάντα .
Η επόμενη μέρα , ήταν μια ακόμα αναπάντεχη έκπληξη για μένα μιας και η Άννα μου ανακοίνωσε με το γνωστό της σαρδόνιο γελάκι ότι θα έπρεπε να πάω να την πάρω μεσημέρι και να βγούμε όλοι μαζί για φαγητό με μια φίλη της .
Δεν μπορουσα να ξέρω τι σκαρώνει αλλά αυτό είχε ιεραρχηθεί ώς δεύτερη προτεραιότητα στο μυαλό μου μιας και είχε ξημερώσει Τετάρτη πια . Ήταν η μέρα της «ελευθερίας» μου.
Το μεσημέρι λοιπόν έφυγα απο την δουλειά μου προκειμένου να βρεθώ στο ραντεβού μας .
Θα συναντιόμασταν στο εμπορικό κέντρο σε μια καφετέρεια και θα πηγαίναμε σε ένα εστιατόριο εκεί δίπλα ακριβώς για φαγητό .
Μπήκα μέσα στην καφετέρεια και είδα την Άννα να κάθεται μαζί με μια κοπέλα , λεπτοκαμωμένη , ξανθιά γύρω στα είκοσι και αυτή . Πλησίασα και χαιρέτησα ευγενικά .
- Γειά σας .. είπα δειλά και τότε η Άννα σηκώθηκε και εκεί μπροστά στο κόσμο , μου άστραψε ένα ηχηρό χαστούκι μπροστά στα έκπληκτα μάτια της φίλης της που γέλαγε ενώ απο τα διπλανά τραπέζια με κοίταξαν με έκπληξη και απορία .
- Αργησες μαλάκα . Δεν σου είπα τι ώρα να είσαι εδώ είπε θυμωμένη ενώ τα μάτια της πετούσαν φλόγες .
- Συγνώμη Κυρία είπα και κάθισα κατακόκκινος απο ντροπή .
- Ζήτα συγνώμη και απο την Έλενα γιατί θα φάς και άλλο σκαμπήλι είπε θυμωμένη.
- Συγνώμη ψέλισσα με το κεφάλι κάτω .
- Μμμ ειναι πολύ υπάκουος . Όπως ακριβώς μου τα έλεγες είπε χασκογελώντας η Έλενα .
Δεν το πίστευα . Η νεαρή της φίλη ήξερε τα πάντα . Με είχε εξευτελίσει μπροστά της και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε ενώ το βλέμμα μου δεξιά και αριστερά παρατηρούσε γέλια απο γυναίκες που έπιναν το καφέ τους .
- Δεν πρέπει να στήνεις τις γυναίκες , δεν το ξέρεις αυτό ρώτησε η Έλενα με αυστηρό τόνο και αυτή .
- Μην το σκέπτεσαι . Δώστου ένα σκαμπήλι είπε η Άννα και πράγματι η Έλενα μου έδωσε και αυτή ένα χαστούκι όχι όμως πολύ δυνατό
- Πες ευχαριστώ ... διέταξε η Άννα .
- Ευχαριστώ Κυρία Έλενα . Και οι δύο ξέσπασαν σε γέλια .
Δημόσιος εξευτελισμός . Είχα γίνει κατακόκκινος απο ντροπή αλλά μέσα μου ο ερεθισμός ολοένα μεγάλωνε και πιο πολύ . Οι δύο τους αρχίσαν να μιλάνε ενώ η Άννα έριχνε κίνκυ σχόλια και υπονοούμενα και γέλαγαν μαζί μου .
Στο εστιατόριο , με εξευτέλισαν και άλλο μπροστά στην σερβιτόρα που ήρθε για την παραγγελία και μετά συνέχισαν την κουβέντα σαν να μήν ήμουν μπροστά . Μίλαγαν για ωραίους άντρες και ηθοποιούς , για γκόμενους και γενικά με αντιμετώπιζαν σαν σκλάβο .
Όταν χωρίσαμε η Έλενα με μάτια που έλαμπαν πρότεινε στην Άννα , να με «δανείσει» προκειμένου να της κάνω δουλειές στο σπίτι και προς έκπληξή μου η Άννα δεν αρνήθηκε .
Στο αμάξι η Άννα ξαναέγινε γλυκειά .
- Μωρό μου σου άρεσε που είπα και στην φίλη μου τι σου κάνω ; Που ξέρει και άλλος άνθρωπος ότι έχω κλειδώσει το πουλάκι σου και το κλειδάκι είναι στα πόδια μου ;
Γέλασε με την αμηχανία μου .
- Ζήλεψε όσο δεν φαντάζεσαι ...... Μου άρεσε . Θα δεις τι θα σου κάνω σπίτι .
Ήμουν παραδομένος πια σε εκείνη .
Στην κρεβατοκάμαρά της με διάταξε και πάλι να ξεγυμνωθώ ενώ και εκείνη έμεινε φορώντας τα εσώρουχά της .
Της φίλησα τα ποδαράκια της και την είδα ότι είχε μάτια που έλαμπαν .
Ποιός ξέρει τι είχε σχεδιάσει .
- Χέρια πίσω απο την πλάτη είπε και έβγαλε ένα σετ χειροπέδων .
Και πάλι με έδεσε πισθάγκωνα καθιστώντας με ανίκανο να κουνηθώ .
- Γείρε στο τραπεζάκι και τούρλωσε το κωλαράκι σου .
Με έβαλε να γείρω πάνω στο τραπέζι αφήνοντας εκτεθειμένο το κωλαράκι μου . Πίστεψα προς στιγμή ότι θα μου έδινε ξυλιές αλλά προς έκπληξή μου την είδα να βγάζει το πλαστικό κάλυμα και να φορά χειρουργικά γάντια .
Το πέος μου ανταποκρίθηκε άμεσα και καύλωσε αμέσως ενώ και εκείνη δεν αμέλησε να με χαιδέψει καυλώνοντάς με ακόμα πιο πολύ .
- Σήμερα θα χύσεις με πολύ ιδιαίτερο τρόπο . Με μασάζ στο προστάτη είπε και έβαλε τζέλ στο δάκτυλό της .
Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει . Είχα διαβάσει γιαυτό αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα το ζήσω στην καθημερινή μου ζωή .
Αισθάνθηκα το δάκτυλό της να με παραβιάζει στην τρυπούλα μου και να μπαίνει μέσα έξω και κυκλικά . Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα που έκανε το πέος μου να πάλλεται απο ατελείωτη καύλα.
Χωρίς να βγάλει το δάκτυλό της απο μέσα μου , έφερε τη γόβα της που την φορούσε όλη μέρα μπροστά στην μύτη μου . Η μυρωδιά του δέρματος και του ιδρώτα απο το πόδι της με καύλωσε ακόμα περισσότερο ενώ με γαμούσε με το δάκτυλό της .
- Μύριζέ το θα σου αρέσει .
Συνέχισε να με παραβιάζει με το δάκτυλό της μέχρι που εντόπισε το προστάτη μου και άρχισε να του κάνει απαλό μασάζ . Αισθάνθηκα την υπέρτατη ηδονή .
- Σου αρέσει ; Μήπως είσαι «τσουλάκι» ; Σου αρέσει να σε παραβιάζουν απο πίσω ; έλεγε περιπαικτικά .
Αισθάνθηκα την κορύφωση . Ο ερεθισμένος μου προστάτης , κόντευε να εκραγεί . Το ίδιο και το πέος μου . Ήμουν κοντά ... πολύ κοντά ...
Ακόμα θυμάμαι πόσο έντονα εκσπερμάτισα και άδειασα μια τεράστια ποσότητα σπέρματος απο το μασάζ στο προστάτη μου . Με είχε τρελάνει . Είχα χάσει κάθε έλεγχο . Η Άννα μου έδωσε ένα δυνατό σκαμπήλι στα κωλομέρια μου .
- Ευχαρίστησε την Κυρία σου ... διέταξε .
- Ευχαριστώ Κυρία είπα  λαχανιασμένος και βυθισμένος σε μια νιρβάνα .
- Επόμενη εκσπερμάτιση την Κυριακή ......
Το πέος μου αφού μου επέτρεψε να πλυθώ ελεύθερα , ξανακλειδώθηκε . Μέτραγα και πάλι αντίστροφα.
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες BDSM : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Αιχμάλωτος της Φοιτήτριας : Μέρος 3ο
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/3_16.html[/url]

Στο γραφείο δεν μπορούσα να σταθώ σε καμία γωνιά . Ήταν μόλις Πέμπτη . Το προηγούμενο βράδυ είχα ζήσει τον πιο έντονο οργασμό της ζωής μου απο την Άννα αλλά και τις πιο εξευτελιστικές στιγμές στα χέρια της .
Ήμουν  «κλειδωμένος»  στην πλαστική θήκη και ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξει η κλειδαριά μέχρι την διορία που είχε θέσει .
Επίσης η συμπεριφορά της μετά απο τον εξευτελισμό και την παραβίαση της πίσω τρύπας μου με το δάκτυλό της είχε αλλάξει προς το ακόμα πιο αυταρχικό . Αισθανόμουν ακόμα μεγαλύτερη ντροπή όταν με αντίκρυζε με τα εκφραστικά της μάτια .
Δεν μπορούσα να ηρεμήσω . Οι σκέψεις έπεφταν σαν σίφουνας στο μυαλό μου και οι εικόνες διαδέχονταν η μια την άλλη χωρίς σταματημό . Ο ερεθισμός μου είχε φτάσει στο έπακρο  αλλά η πλαστική μου «φυλακή» σταματούσε    τα πάντα .
Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο .
Ξεκωλάκι τι κάνεις ; Ρώτησε γελώντας στο τηλέφωνο .
Είμαι στην δουλειά Κυρία .....
Είσαι εκεί με το πουλάκι σου κλειδωμένο και παριστάνεις τον άντρα ; Έτσι είναι οι άντρες ; Με  συσκευή αγνότητας και να χύνουν με δάκτυλο στο κώλο ;
Δεν έχεις ιδέα τι σε περιμένει . Πουτάνα θα σε κάνω . Με έχεις κάνει να ξεφύγω στις φαντασιώσεις μου . Με έχει καυλώσει αφάνταστα το γεγονός ότι σε έχω χαλάκι για τα πόδια μου .
Τα λόγια της , όσο βρώμικα και προσβλητικά ήταν  τόσο περισσότερο με καύλωναν και με βύθιζαν μέσα στην Κυριαρχία της .
Μου έκλεισε το τηλέφωνο με μια υπόσχεση ότι με περίμενε μια έκπληξη όταν επέστρεφα σπίτι .
Όταν τελείωσε η μέρα , καθώς πήγαινα σπίτι η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά . Μπήκα μέσα και την είδα να με πλησιάζει γελώντας . Φορούσε πάλι σέξυ εσώρουχα και ψηλοτάκουνα πέδιλα .
Γονάτισα μπροστά της και της φίλησα τα πόδια .
Μπράβο , έχεις μάθει να φέρεσαι . Εϊπε ικανοποιημένη και πρότεινε και το άλλο πατουσάκι της να το φιλήσω .
Πράγματι ΄αφού πέρασαν πέντε λεπτά με εμένα στα 4 να της φιλάω τα πόδια , μου είπε να σηκωθώ . 
Σήκω πάνω και περίμενέ με να ντυθώ . Θα πάμε για ψώνια .
Πράγματι , έτσι και έγινε . Βγήκαμε έξω ενώ την παρατηρούσα να έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά και μια σαδιστική αδημονία .
Κοίταξα το ρολόι μου . Η ώρα είχε περάσει και μου έκανε εντύπωση που βγαίναμε αργά για ψώνια παρόλο που ήταν Πέμπτη .
Θα είναι ανοικτά ; Ρώτησα την Άννα .
Έχω συννενοηθεί  με την Κλαίρη , είναι φίλη μου και θα μας περιμένει στο μαγαζί.
Τι μαγαζί είναι ; Ρώτησα και τότε η Άννα , γύρισε , μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι που έκανε δύο – τρείς περαστικούς που περπατούσαν αμέριμνοι να γυρίσουν κοιτώντας περίεργοι .
Εσύ να βγάλεις το σκασμό και θα κάνεις ότι σου λέω . Κανόνισε παλιομαλάκα εκεί να με κάνεις ρεζίλι στην Κλαίρη . Ότι λέω θα τσακίζεσαι να το κάνεις .
Έπιασα το μάγουλό μου σιωπηλός , με κατεβασμένο το κεφάλι και συνέχισα να περπατάω ενώ οι περαστικοί κοιτούσαν περίεργοι .
Φτάσαμε  έξω απο ένα μαγαζί με γυναικεία εσώρουχα και είδη . Εξεπλάγην . Εκεί μας περίμενε μια ξανθιά όμορφη λυγερόκορμη γυναίκα , γύρω στα 40 με πολύ αριστοκρατική εμφάνιση . Με κοίταξε γελώντας . Αναρωτήθηκα αν ήξερε και στην συνέχεια απόρησα τι γυρεύαμε εκεί .
Καλησπέρα Άννα είπε και φιληθήκανε σταυρωτά .
Αυτός είναι ; Ρώτησε με τρόπο κάπως υποτιμητικό και ειρωνικό .
Ναι ! είναι το σκλαβάκι μου ... είπε χαχανίζοντας και ξέσπασαν και οι δύο σε γέλια κάνοντάς με να κοκκινήσω για χιλιοστή φορά απο ντροπή .
Μην ντρέπεσαι είπε γελώντας και είδα ότι μας έδειξε το δρόμο στο εσωτερικό του μαγαζιού ενώ πίσω της κλείδωσε την πόρτα . Είναι προφανές ότι ήμασταν εκτός ωραρίου και δεν θα έμπαινε κανένας άλλο ς .
Γονάτισε και φίλησε τα πόδια της Κλαίρης μου είπε αυστηρά .
Χαχαχα είπε εκείνη . Θα το κάνει ; Ρώτησε η Κλαίρη με έκπληξη .
Υπάκουσα , γονάτισα στα 4 και πλησίασα . Η Κλαίρη φορούσε ένα ζευγάρι κλειστές μαύρες γόβες τις οποίες και φίλησα ενώ και οι δύο  ξέσπασαν σε γέλια .
Μπράβο Άννα , τον έχεις εκπαιδεύσει πολύ καλά . Σε ζηλεύω .
Σε ευχαριστώ Κλαίρη . Τώρα θέλω την βοήθειά σου . Θέλω να του πάρω γυναικεία εσώρουχα .
Ναι και βέβαια . Έλα να σου δείξω σχέδια .
Με άφησαν εκεί γονατιστό και ξεδιάλεξαν σετάκια μέχρι να καταλήξουν σε κάποια . Η Άννα τότε γύρισε προς το μέρος μου .
Σήκω και γδύσου . Ώρα να γίνεις μοντέλο .
Υπάκουσα και άρχισα να ξεντύνομαι . Ντρεπόμουν . Θα με έβλεπε η Κλαίρη να φορά την πλαστική αυτή συσκευή και πραγματικά ντρεπόμουν όσο τίποτε . Παρόλο αυτά όμως , μέσα μου , κάπως μουάρεσε όλος αυτός ο εξευτελισμός .
Τι είναι αυτό ... είπε έκπληκτη η Κλαίρη όταν με είδε ολόγυμνο .
Έχω βάλει το πουλάκι στο κλουβάκι και κελαηδά μόνο όταν πω εγώ απάντησε η Άννα .
Έτσι δεν είναι μωρό μου ;
Μάλιστα Κυρία είπα ταπεινωμένος .
Για να δώ καλύτερα είπε η Κλαίρη και πλησίασε .
Μμμμ ωραίο σώμα , ωραίο σκλαβο έχεις έλεγε και τα χέρια της άγγιζαν το σώμα μου πρόστυχα .
Τα χέρια της , ανατριχιάζοντάς κάθε χιλιοστό του κορμιού μου ταξίδεψαν πανω μου . Με άγγιξε με όλους τους εξευτελιστικούς τρόπους . Έπιασε την πλαστική θηκη , την κοιλιά μου ενώ όταν είδε το σημαδεμένο απο το μαστίγωμα κωλαράκι μου στάθηκε πολύ ώρα να το παρατηρεί .
Σου το τιμώρησε η Αφέντρα το κωλαράκι βλέπω ε ;
Μάλιστα Κυρία Κλαίρη απάντησα ενώ μου χάιδευε τα σημαδεμένα μου κωλομέρια.
Δεν κάναμε μόνο αυτό ! Έτσι δεν είναι «τσουλάκι» ; Είπε περιπαικτικά η Άννα .
Όχι Κυρία .
Πές στην Κυρία Κλαιρη τι άλλο σου έκανα .
Κοκκίνησα απο ντροπή και η Άννα με σκαμπήλισε .
Άσε τις ντροπές και πές στην Κυρία Κλαίρη τι άλλο σου έκανα .
Μου έβαλε δάκτυλο μέσα μου ειπα ντροπιασμένος .
Ναι .  Δεν είναι άντρας πια . Είναι μια «υποψήφια πουτανίτσα» .
Γέλασαν και οι δύο με την καρδιά τους ενώ μου φόρεσαν ένα σέξυ σετάκι μαύρα εσώρουχα.
Με έβαλαν να δοκιμάσω πολλά εσώρουχα , περισσότερο για να με ξεφτυλίσουν . Στο τέλος καταλήξαμε σε ένα σέτ κόκκινο και ένα σέτ μαύρο .
Άννα , μπορώ να σου ζητήσω μια χάρη ;
Και βέβαια Κλαίρη .
Μπορώ να τον χαστουκίσω λίγο ;
Και βέβαια . «Τσουλάκι , στα γόνατα» διέταξε η Άννα .
Μάλιστα Κυρία απάντησα και έπεσα στα γόνατα μπροστά στην Κυρία Κλαίρη .
Με πλησίασε και με σκαμπήλισε με όλη της την δύναμη .
Σου άρεσε ;
Μάλιστα Κυρία είπα διστακτικά .
Θες και άλλο;  Ρώτησε . Κοίταξα την Άννα που μου έκανε ένα άγριο νόημα .
Μάλιστα Κυρία Κλαίρη .
Έφαγα πάνω απο 10 σκαμπηλια τόσο δυνατά που κυριολεκτικά ζαλίστηκα . Τα άντεξα όλα , ευχαρίστησα κάθε φορά που έτρωγα χαστούκι και στο τέλος της φίλησα και το χέρι .
Σε ζηλεύω  Άννα , είσαι πολύ τυχερή .
Θες να στον δανείσω ; Αύριο το βράδυ ; Θα έρθει σπίτι σου και μπορείς να κάνεις ότι θες .
Ααααα ΝΑΙ ΝΑΙ σε ευχαριστώ είπε γελώντας .
Άκουσες μαλάκα ; Αύριο θα πάς στην Κλαίρη και κανόνισε να μου πει παράπονα.
Σας κάνω εγώ δώρο τα κυλοτάκια είπε ενθουσιασμένη .
Στο σπίτι η Άννα με έβαλε να τα φορέσω και να κάνω πασαρέλα πάνω κάτω . Κράταγε την ζώνη της και κάθε λάθος βήμα , με τιμωρούσε πολύ αυστηρά .
Δεν κουνάς σωστά το κωλαράκι σου δεξιά αριστερά , κάτι λείπει .
Έβγαλε απο ένα συρτάρι της ένα μικρό δονητή τάπα όσο ένα δάκτυλο χοντρό .
Χρειάζεσαι ένα μόνιμο κωλοδάκτυλο .  Γύρνα το πωπουδάκι σου είπε με νάζι .
Υπάκουσα και ένιωσα πίσω μου να μπαίνει η μικρή σφήνα με λίγο μόνο σάλιο της . Μου το έμπηξε μέσα μου και αισθάνθηκα άβολα .
Εμπρός για κούνα το κωλαράκι σου τώρα είπε .
Αυτή την φορά περπατούσα πάνω κάτω πολύ καλύτερα απο  πριν πράγμα που την έκανε να με βρίζει ακόμα περισσότερο .
Είδες τι πουτανάκι είσαι ; Γέμισμα θέλει ο κώλος σου αλλά μην ανησυχείς , θα περάσεις καλά μαζί μου .
Καταλήξαμε πάλι με εμένα να της γλείφω το μουνάκι της μέχρι να τελειώσει δύο φορές . Προς έκπληξή μου δεν μου έβγαλε καθόλου την τάπα και με άφησε να κοιμηθώ με τον δονητή στο κώλο .
Ξημέρωσε Πέμπτη . Η Άννα με υποχρέωσε κάτω απο το παντελόνι να φορέσω το στριγκάκι που μου αγόρασε , η τάπα έμεινε μέσα και με έστειλε στην δουλειά έτσι .
Φοβόμουν  μήπως καταλάβει κανείς τίποτε . Μήπως μου βγεί κανένα πουκάμισο και φανεί τίποτε  ενώ το μικρό δονητάκι , πίεζε το προστάτη μου κάνοντάς με να ερεθίζομαι αλλά χωρίς ανταπόκριση μιας και η πλαστικη μου θήκη εμπόδιζε κάθε στύση .
Όταν τελείωσα απο το γραφείο πήγα στο σπίτι της Κλαίρης στην διεύθυνση την οποία μου είχε δώσει το ίδιο πρωϊ η Άννα .
Είχα εντολές να κάνω ότι μου πεί , χωρίς καμία απολύτως αντίρρηση .
Η Κλαίρη με υποδέχτηκε με ένα χαμόγελο και ένα φιλί στο μάγουλο . Φορούσε και αυτή ψηλοτάκουνα πεδιλάκια και μια ρόμπα που όταν μπήκαμε μέσα στο σπίτι άνοιξε και είδα ότι φορούσε και αυτή σέξυ προκλητικά εσώρουχα που στόλιζαν το αψευγάδιαστο κορμί της.
Προφανώς η Άννα της είχε πει να με ερεθίζει για να με βασανίζει και η Κλαίρη το έκανε με πολύ φυσικότητα .
Καλως το σκλαβάκι της Άννας ! ή μήπως προτιμάς να σε λέω «πουτανάκι» ;
Εγώ γονάτισα μπροστά της και της φίλησα τα πόδια .
Όπως θέλετε Κυρία Κλαίρη .
Τότε θα σε λέω πουτανάκι είπε γελώντας και μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι ενώ κάθισε αναπαυτικά στην πολυθρόνα και παραμέρισε το στριγκάκι της .
Έχω ακούσει υπέροχα λόγια για την γλώσσα σου . Πρέπει να φανείς αντάξιος της φήμης σου είπε και μου έδειξε ένα ξυρισμένο γυαλιστερό μουνάκι με ένα πλατινένιο    piercing  στην κλειτορίδα της .
Τσακίσου , εδώ επι το έργο , διέταξε .
Έπρεπε να κάνω ότι μπορούσα , αλλιώς οι συνέπειες θα ήταν πολύ άσχημες .  Έτσι ντυμένος όπως ήμουν γονάτισα μπροστά της και άρχισα να την γλείφω όσο καλύτερα μπορούσα .
Φιλούσα , έγλειφα , ρουφούσα , όλες οι αισθήσεις μου ήταν σε εκγρήγορση προκειμένου να δω και να καταλάβω απο τα βογγητά της και την γλώσσα του σώματος , τι ακριβώς της άρεσε .
Η Κλαίρη ανταποκρίθηκε πολύ καλά στο γλειφομούνι που της έκανα και πραγματικα τελείωσε γρήγορα στο στόμα μου , κάνοντάς με να καταπιώ τα πάντα .
¨Εχω μάθει ότι σου αρέσει να γλύφεις και κωλοτρυπίδες είπε και τούρλωσε το θεσπέσιο πισινό της μπροστά μου .
Ρούφα μαλακα το κώλο μου . Δείξε μου πόσο ανάξιος και μαλάκας είσαι είπε .
Δεν χρειαζόμουν άλλη πρόσκληση . Έχωσα το πρόσωπό μου μέσα στην προκλητική πεντανόστιμη κωλάρα της και έγλειφα σαν να μην υπήρχε αύριο .
Η Κλαίρη εκείνο το απόγευμα με χρησιμοποίησε με πολλους τρόπους . Την έγλειψα , της καθάρισα το σπίτι , δέχτηκα ένα σωρό χαστούκια και σκαμπηλια , ένα γερό χέρι ξύλο με την ζώνη της και στο τέλος με έδιωξε .
Φεύγοντας απο το σπίτι , χτύπησε το κινητό μου . Ήταν η Άννα .
Έμαθα ότι ήσουν καλός και υπάκουος σκλάβος . Έλα σπίτι τώρα . Πρέπει να μιλήσουμε .
Σε κάθε ιστορία πάθους ή ιστορία διαστροφής έρχεται μια στιγμή που πρέπει να ληφθούν μεγάλες αποφάσεις . Η στιγμή εκείνη για εμένα είχε φτάσει .
Πέρασα πολύ όμορφα αυτές τις μέρες . Σε υπόταξα , σε εξευτέλισα και τα δέχτηκες όλα . Έχουμε ακόμα δύο μέρες αλλά αντίθετα σε όσα φανταζόσουν ή περίμενες , αυτή τη φορά θελω να φύγεις . Δεν θα σε δώ και δεν θα έχουμε καμία επαφή .
Μα τι έκανα λάθος ; τι παράπονο έχεις ρώτησα .
Κανένα . Απλώς πρέπει να πάρεις απερίσπαστος μια μεγάλη απόφαση .
Παραξενεύτηκα και η Άννα τότε , έβγαλε έναν μεγάλο δονητή στραπον γύρω στα 25 εκατοστά και χοντρό και το εβαλε μπροστά στο τραπέζι .
Την Κυριακή θα πρέπει να έρθεις , αφού σκεφτείς πολύ  και να μου πεις αν θέλεις να είσαι ο σκλάβος μου . Ο ΜΟΝΙΜΟΣ σκλάβος μου .
Μα θέλω είπα .
Μην βιάζεσαι . Υπάρχει τίμημα .
Τίμημα ; ρώτησα
Ναι. Αν δεχτείς , θα στήσεις το κωλαράκι σου στο κρεβάτι και θα σε γαμήσω με το στραπον μου βαθιά και αλύπητα . Θα είναι σκληρό και βίαιο πήδημα μέχρι να σπάσεις . Δεν θα υπάρξει έλεος κανένα .
Θέλω τον σκλάβο μου μόνο για εμένα να κάνει ότι του λέω όσο ταπεινωτικό και δύσκολο είναι και ακόμα σε πληροφορώ δεν έχεις δει τίποτε . Την Κυριακή ξεκινάμε με το στραπον και με τιμωρίες πολύ χειρότερες απο όσες έχεις βιώσει μέχρι σήμερα. Το θέμα είναι αντέχεις ; Θέλεις ; Είσαι διατεθιμένος να εγκαταλείψεις μια και καλή τον εγωισμό , την περηφάνια σου και να γίνεις μια κωλοτρυπίδα που θα ξεσκίζω με το στραπον  μου και ένα στόμα που θα μου γλείφει το κώλο ;
Ναι Κυρία , το θέλω .
Αρκεί είπε . Θα σε αφήσω δύο μέρες να το σκεφτείς και την Κυριακή πάλι εδω.
Σκέψεις πολλές είχαν γεμίσει το μυαλό μου . Η Άννα μου είχε κάνει την πιο διλληματική πρόταση της ζωής μου . Απο την μια μπορούσα να ξεφύγω απο τα νύχια της . Θα επέστρεφα στις παλιές μου συνήθειες όπου θα ήμουν ελεύθερος να αυνανίζομαι όποτε θέλω , να πηγαίνω με αφέντρες σε στούντιο και γενικά να έχω τον έλεγχο της ζωής μου.
Απο την άλλη όμως θα βίωνα μια σχέση απόλυτης κυριαρχία που μόνο είχα διαβάσει γιαυτήν .  Μια σχέση με μια πραγματική Κυριαρχική Καλλονή με την  πιο διεστραμμένη φαντασία που είχα βιώσει ποτέ στην ζωή μου .
Επί δύο ημέρες στριφογυρνούσα στο κρεβάτι . Τα όνειρά μου ήταν βίαια , ερωτικά , σαδομαζοχιστικά ενώ το πλαστικό μου κλουβί έκανε το δίλημμα ακόμα πιο δύσκολο . Αν ήθελα την Κυριακή ελευθερωνόμουν .
Περπατούσα στο δρόμο και τα μάτια μου ήταν χαμηλωμένα απο ντροπή . Σκεπτόμουν όλα όσα είχα ζήσει και δεν μπορούσα να τα εξομοιώσω με καμία άλλη εμπειρία της ζωής μου.
Η επιλογή ήταν δύσκολη αλλά έγινε .
Την Κυριακή χτύπησα την πόρτα της Άννας που με υποδέχτηκε με σέξυ εμφάνιση και  μάτια που έλαμπαν .
Δέχομαι !!
Στο κρεβάτι ΤΩΡΑ !! διέταξε .
Μπήκα μέσα στην κρεβατοκάματα και είδα ένα σέτ άσπρα εσώρουχα να με περιμένουν , μαζί με καλτσοδέτα άσπρη και ένα νυφικό πέπλο .
Θα σε ντύσω νυφούλα και θα σε γαμήσω είπε κοφτά η Άννα ενώ πέταξε την ρόμπα της και άρχισε να ζώνεται το τεράστιο στραπον .
Φόρεσα τα άσπρα ρούχα και το νυφικό πέπλο . Η  Αννα με πλησίασε , σήκωσε το πέπλο και με φίλησε στο στόμα .
Θα σε κάνω γκόμενά μου είπε γελώντας και με έπιασε απο το σβέρκο , στήνοντάς με στα τέσσερα .
Έβλεπα απο τον καθρέπτη την εικόνα που έμοιαζε να είναι βγαλμένη απο  σαδομαζοχιστική ταινία .
Εγώ ντυμένος σαν παρθένα νυφούλα με  λευκά εσώρουχα και πέπλο και πίσω μου η Άννα , φορώντας το τεράστιο στραπον να παίρνει θέση πίσω μου με απειλητική διάθεση .
Θα σου ανοίξω το κωλί  , θα με θυμάσαι για πάντα είπε .
Αισθάνθηκα το κρύο τζέλ στα δάκτυλά της να με αλοίφει εσωτερικά . Ανατριχιασα και φοβήθηκα μαζί , ειδικά όταν αισθάνθηκα το σκληρό πλαστικό να αγγίζει την τρυπούλα μου.
Εϊχα ξαναφάει στραπον απο επαγγελματίες αφέντρες αλλά ποτέ κάτι τόσο τεράστιο . Αισθάνθηκα το πλαστικό μου «κλουβί» να ανοίγει και για ακόμα μια φορά , πριν προλάβει να το βγάλει , ανταποκρίθηκα με μια τεράστια στύση .
Κοντεύεις να εκραγείς βλέπω είπε και πίεσε το δονητή μέσα μου .
Αισθάνθηκα να ανοίγω σε δύο κομμάτια καθώς το σκληρό πλαστικό καυλί χωνόταν μέσα μου . Πόναγα , υπέφερα αλλά η Αννα , απο την μια με πόναγε χώνοντας το καυλί μέσα μου απο την άλλη με το χέρι της χάιδευε το ερεθισμένο μου όργανο , χαρίζοντάς μου πρωτόγνωρη ηδονή .
Ήταν κόλαση και παράδεισος μαζί . Μου το κάρφωσε όλο μέσα μου κάνοντάς με να βογγήξω και άρχισε να με πηδάει αργά αργά στην αρχή .
Με ξέσκιζε ενώ το στόμα της ήταν χειμμαρώδες .
Μωρή ξεκωλιάρα το ρούφηξες ; Το χώνεψε ο κώλος σου ; Είδες τι λαίμαργο τσουλάκι είσαι ; Θα σου το κάνω δίευρο το κωλί σου έλεγε και με γαμούσε με ολοένα και δυνατότερες κινήσεις .
Στο πεντάλεπτο με γαμούσε βίαια και νταβραντισμένα κάνοντάς το κωλαράκι μου και την τρυπούλα μου να καίει . Ζητούσα έλεος , να κάνει πιο σιγά . Η Άννα αντέδρασε με ένα δυνατό σκαμπήλι .
Το σιγά μωρή καριόλα ! Λένε οι πουτάνες πως να τις γαμήσουν ; Λένε σιγά στον γαμιά τους . Γύρνα ανάσκελα να σε γαμήσω όπως τις γυναίκες .
Γύρισα ανάσκελα με τα πόδια ψηλά και μου έμπηξε το καυλί της ακόμα πιο βαθιά και πιο έντονα με δυνατές μπηχτές . Έφαγα αρκετά σκαμπήλια δυνατά .
Γαμιέσαι σαν πουτάνα ... σαν την μεγαλύτερη ξεκωλιάρα έλεγε .
Θες να χύσεις ; Πες μου θές να χύσεις; Εϊπε
Μάλιστα Κυρία .
Τότε , μου έμπηξε το καυλί βαθιά μέσα στο κώλο μου και μου πίεσε το καυλί με το χέρι της . Έχυσα επάνω στην κοιλιά μου μια τεράστια ποσότητα σπέρματος βογγώντας απο καύλα και σπαρταρώντας απο ηδονή .
Ήταν τέλειο . Τέτοια ένταση δεν είχα ξαναζήσει στην ζωή μου  !  Ήμουν πια ο σκλάβος της
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]

Ιστορίες BDSM :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]


Αιχμάλωτος σε Ζευγάρι Γυναικών : Μέρος - 1ο
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/bdsm-1.html[/url]


Περίληψη
Η γνωριμία του νεαρού ζευγαριού με την Τζένη , θα αλλάξει εντελώς την ερωτική ζωή τους προς αχαρτογράφητα μονοπάτια.

Η Λίνα , ήταν η πρώτη μου σχέση . Ζούσα έναν πραγματικό έρωτα μαζί της , ήμασταν και οι δύο 18 και παθιασμένοι . Εγώ είχα μια συνηθισμένη εμφάνιση αλλά η Λίνα ήταν η πιο όμορφη κοπέλα που είχα δεί ποτέ .

Ήταν λεπτοκαμωμένη , ξανθούλα , με όμορφο σωματάκι , έμοιαζε με μπιμπελό . Σαν ζευγάρι όλοι έλεγαν ότι ταιριάζαμε και μάλιστα είχαμε κοινά ενδιαφέροντα και επιδιώξεις . Είχαμε δώσει εξετάσεις στο ίδιο Πανεπιστήμιο και είχαμε περάσει και οι δύο , πράγμα που σήμαινε ότι επιτέλους , θα συγκατοικούσαμε μαζί και θα είχαμε παράλληλο βίο .


Εκείνο το Καλοκαίρι , πριν μετακομίσουμε ήταν το ομορφότερο της ζωής μου . Πήγαμε διακοπές μαζί , σέξ ατελείωτο , ήταν όλα όμορφα και το μέλλον μπροστά μας .

Η διαδικασία μετά της μετακόμισης ήταν πραγματικά διασκεδαστική . Ψωνίζαμε μαζί έπιπλα και πράγματα για το σπίτι , σχεδιάζαμε πως θα καλούσαμε φίλους στο σπίτι , έμοιαζε σαν να ήμασταν κανονικό ζευγάρι και μας άρεσε .

Το διαμέρισμα που βρήκαμε ήταν στον τελευταίο όροφο μιας πολυκατοικίας με θέα ενώ είχαμε μόνο ένα διαμέρισμα άλλο δίπλα μας που ανήκε στην Τζένη .
Με την Τζένη , γνωριστήκαμε την ίδια ακριβώς ημέρα της μετακόμισης . Ήταν μια χυμώδης μελαχροινή , γύρω στα 40 , ψηλή , επιβλητική , με γαλανά αισθησιακά μάτια , προκλητικές καμπύλες , αγαλματένια πόδια και μια εμφάνιση σέξυ , προκλητική και πρόστυχη .

Δεν κρύβω ότι αιχμαλώτισε τις αισθήσεις μου , όχι μόνο με την εμφάνισή της αλλά και με την προσωπικότητά της που ήταν επιβλητική , αστραφτερή και γενικά κάτι διαφορετικό απο την Λίνα που ήταν μια γλυκειά , ρομαντική κοπελίτσα .

Μας υποδέχτηκε ώς νέους γείτονες , μας περιέγραψε την γειτονιά ενημερώνοντάς μας για τα μαγαζιά που υπήρχαν τριγύρω και γενικά μας έδειξε να καταλάβουμε ότι είχαμε κερδίσει μια νέα «φίλη» .

Εϊχαμε μετακομίσει και η Λίνα πρότεινε , όταν εγκατασταθήκαμε για τα καλά , να την καλέσουμε για καφέ και για να γνωριστούμε καλύτερα .

Πράγματι , έτσι και έγινε . Ένα Σάββατο βράδυ , βρεθήκαμε όλοι μαζί σπίτι μας . Εκεί , μπορέσαμε να την γνωρίσουμε καλύτερα . Η Τζένη , ήταν μια δυναμική γυναίκα , επιτυχημένη επιχειρηματίας και γενικά υπέρμαχος του φεμινιστικού κινήματος .

Μιλάγαμε για ώρα και είδα με χαρά ότι με την Λίνα , ταιριάξαν σαν παρέα και μίλαγαν σαν να ήταν χρόνια φίλες . Ενώ κυλούσε η βραδιά , η Λίνα είχε διακόψει πολλές φορές την κουβέντα , είτε για να φέρει καφέ ή γλυκό και κάποια στιγμή η Τζένη στράφηκε προς εμένα:

    *
      Ξέρεις Δημήτρη , πρέπει να βοηθάς την Λίνα στο σπίτι , εμείς μιλάμε τώρα , δεν κάνεις ένα κόπο να μου γεμίσεις ένα ποτήρι νερό .
    *
      Και βέβαια είπα και πήγα . Όταν γύρισα , η Τζένη μου είπε πάλι .
    *
      Ξέρεις θα ήθελα και ένα τασάκι .
    *
      Βεβαίως είπα και ξαναπήγα στην κουζίνα ενώ απο πίσω μου τις άκουσα να χασκογελάνε .
    *
      Έτσι πρέπει να τους έχεις τους άντρες είπε γελώντας όταν επέστρεψα με το τασάκι .
    *
      Τι εννοείτε ; Ρώτησα απορημένος ενώ άφησα το τασάκι στο γραφείο .
    *
      Μα φυσικά να κάνεις ότι λένε οι γυναίκες είπε η Τζένη μιλώντας με αποφασιστικότητα ενώ με κοίταξε με ένα πύρινο βλέμμα .
    *
      Ο Δημήτρης ; Με τίποτε ; Είπε η Λίνα γελώντας .
    *
      Έτσι νομίζεις είπε .
    *
      Δημήτρη θα μου κάνεις μια χάρη ; Ρώτησε η Τζένη ενώ σταύρωσε με αισθησιακό αέρινο τρόπο τα θεικά της πόδια αποκαλύπτωντας κάτω απο το σκίσιμο της φούστας της τις γάμπες της και τα ψηλοτάκουνα κλειστά γοβάκια της .
    *
      Ήθελα ένα πακέτο τσιγάρα κάτω απο το περίπτερο .

Ίσως έπρεπε να αντιδράσω . Δεν ξέρω . Ίσως έπρεπε να κόψω την πλάκα εκεί αλλά κάτι μέσα μου με έκανε και δέχτηκα . Κατέβηκα κάτω στο περίπτερο , πήρα τα τσιγάρα και γύρισα πίσω .
Εκείνο το βράδυ , η Λίνα και η Τζένη , συνέχισαν να μιλάνε και να απασχολούνται με οποίοδήποτε γυναικείο θέμα εκτός απο εμένα . Εμένα με είχαν να φέρνω αναψυκτικά , ποτά και να αδειάζω τα τασάκια , αλλά παραδόξως , αυτό δεν με ενοχλούσε .

Οι μέρες κυλούσαν απο εκείνο το Σάββατο βράδυ και αρχίσαμε να μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς . Η Λίνα και η Τζένη , περνούσαν πολλές ώρες μαζί , πότε στο σπίτι μας και πότε στο δικό της ενώ εγώ απολάμβανα και μια σχετική ελευθερία να βγαίνω με φίλους.

Η Λίνα όμως είχε αρχίσει να μου δείχνει περίεργα σημάδια . Είχε σταματήσει να έχει την ίδια επιθυμία και ορμή για σέξ . Ήδη είχαμε πάνω απο εβδομάδα να κάνουμε σέξ μιας και επικαλούνταν διάφορες προφάσεις . Επιπλέον , πολλές φορές καθόταν με τις ώρες στο σπίτι της Τζένης και επέστρεφε αργά το βράδυ .

Η Τζένη , ασκούσε μια πολύ περίεργη επιροή επάνω μου μιας και ήταν τόσο σέξυ , τόσο επιβλητική και τόσο ώριμη , σε αντίθεση με την Λίνα που είχε πιο πολυ αθώα ομορφιά . Κάτι η έλλειψη σέξ το τελευταίο καιρό , είχα πιάσει τον εαυτό μου , να την φαντασιώνεται πολλές φορές , σαν εικόνα .

Αυτό μου έλειπε ..

Ίσως και όλα να ξεχνιόνταν μέχρι που μια μέρα η Λίνα μου έδειξε τα κλειδιά απο το δωμάτιο της Τζένης η οποία είχε δουλειά εκείνη την μέρα και είχε ζητήσει απο την Λίνα να ποτίσει τα λουλούδια .

Πήγαμε μαζί σπίτι της και εγώ περίεργος όπως ήμουν , έκανα μια βόλτα σε όλο το στυλάτο και με πολύ γούστο διακοσμημένο σπίτι . Είδα την βιβλιοθήκη , διαπιστώνοντας ότι ήταν πραγματικά μορφωμένη και κατέληξα στο μπάνιο της . Εκεί είδα ένα καλάθι .

Δεν ξέρω γιατί αλλά το άνοιξα και βρέθηκα μπροστά σε μια έκπληξη . Μέσα , υπήρχαν τα άπλυτά της εσώρουχα .

Κοίταξα εκστασιασμένος τα μαύρα της δαντελωτά εσώρουχα και άπλωσα το χέρι παίρνοντας ένα το οποίο ήταν εμφανώς λεκιασμένο απο τις εκκρίσεις της .
Το πήρα και το μύρισα .

Ήταν θεικό , υπέροχο και έντονο . Μύριζε άρωμα , ιδρώτα και κολπικές εκκρίσεις σε έναν αξεπέραστο συνδυασμό . Αμέσως βίωσα μια έντονη στύση . Έκλεισα την πόρτα , κλείδωσα το μικρό σύρτη και άρχισα να αυνανίζομαι με έναν γρήγορο έντονο , φοβικό τρόπο .

Απο την μία μύριζα το χρησιμοποιημένο κυλοτάκι ενώ απο την άλλη αυνανιζόμουν σαν τρελός . Δεν άργησα να τελειώσω οπότε και με πολύ επιμέλεια , φρόντισα να καθαρίσω κάθε ίχνος , ενώ , προσπάθησα να δείξω αυτοσυγκράτηση και να μην το κλέψω μιας και θα το καταλάβαινε .
Βγήκα σαν να μην έτρεχε τίποτε και πήγαμε μαζί με την Λίνα πίσω στο διαμέρισμά μας .
Την επόμενη ημέρα , δέχτηκα ένα τηλέφωνο και προς έκπληξή μου ήταν η Τζένη .

    *
      Καλημέρα Δημήτρη ! Θα ήθελα να μιλήσουμε όταν επιστρέψεις .
    *
      Και βέβαια , θα ερχόμασταν με την Λίνα όπως μου είπε για καφε
    *
      Όχι θα ήθελα να σε δώ μόνο σου .

Με αποστόμωσε η απάντησή της και πέρασα τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας , προσπαθώντας να καταλάβω τι μπορεί να ήθελε απο εμένα .
Το μεσημέρι , η Λίνα είχε να πάει με μια φίλη της για καφέ και έτσι βρήκα την ευκαιρία να πάω στο διαμέρισμα της Τζένης .
Με υποδέχτηκε φορώντας ένα σέξυ νυχτικό μα βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο ενώ απο μέσα μπορούσα να διακρίνω το υπέροχο στήθος της , και ένα σέξυ baby doll μαύρο , ενώ φορούσε και ψηλοτάκουνα πέδιλα που άφηναν τα καυλιάρικά της δακτυλάκια ανοικτά και εκτεθιμένα να τα βλέπω και να ερεθίζομαι .

    *
      Πέρασε Δημήτρη , μου είπε .
    *
      Τι έγινε ; συμβαίνει κάτι κακό ; ρώτησα
    *
      Ξέρεις θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου είπε με μυστήριο τρόπο , κάθισε στο καναπέ αναπαυτικά δίπλα μου ενώ άνοιξε το νυχτικό της αποκαλύπτωντας τα τέλεια πόδια της . Πήρε στα χέρια το χειριστήριο της τηλεόρασης και την άνοιξε .

Το βλέμμα μου , απορημένο , στράφηκε προς την τηλεόραση και με έκπληξη είδα τον εαυτό μου να αυνανίζεται μέσα στο μπάνιο της , κρατώντας το κυλοτάκι της στη μύτη μου . Προφανώς το πλάνο ήταν απο κρυφή κάμερα και τώρα , βρισκόμουν εκεί , μπροστά της χωρίς να μπορώ να πώς τίποτε .

    *
      Μα... πήγα να πώ και η Τζένη με κοίταξε λοξά . Σήκωσε το χέρι της και αστραπιαία μου κόλλησε ένα σκαμπήλι τόσο δυνατό που ανέβηκαν δάκρυα στα μάτια μου.
    *
      Μαλάκα , ανώμαλε , δεν ντρέπεσαι ! Είπε και μου έδωσε ένα ακόμα , εξίσου δυνατό σκαμπήλι .
    *
      Συγνώμη , εγώ δεν .... πήγα να πώ και τότε , έξαλλη , σηκώθηκε , με βούτηξε απο τα μαλλιά , μου έδωσε ακόμα δύο ή τρία δυνατά σκαμπήλια και κυριολεκτικά με έριξε ανάσκελα στο πάτωμα , ενώ με το ψηλοτάκουνό της γοβάκι με πίεσε στο καβάλο .
    *
      Μην κουνιέσαι μαλάκα θα σε «λιώσω» απείλησε . Δάκρυα είχαν πλημμυρίσει τα μάτια μου ενώ ήμουν κατακόκκινος απο ντροπή .
    *
      Θα τα πώ όλα στην Λίνα και μετά στην Αστυνομία ! απείλησε και τότε έσπασα
    *
      Όχι Τζένη , σε παρακαλώ ! είπα και τότε εκείνη με πάτησε με δύναμη κάνοντάς με να βογγήξω απο το τακούνι που χώθηκε μέσα μου .
    *
      Κυρία θα με αποκαλείς μαλακισμένο !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;
    *
      Μάλιστα Κυρία είπα και έκανε πίσω το τακούνι της .
    *
      Λοιπόν , θα κάτσεις να σου δώσω ένα καλό μάθημα ή θα τα πώ όλα ;;
    *
      Θα κάνω ότι μου πείς Κυρία Τζένη
    *
      Ωραία . Τσακίσου επάνω και γδύσου .
    *
      Έτρεμα απο την ντροπή και τον εξευτελισμό καθώς μέσα σε λίγα λεπτά και ενώ φοβόμουν τις συνέπειες , έμεινα τελείως ολόγυμνος μπροστά της .
    *
      Τι είναι αυτό ρε ; Άντρας είσαι εσύ ; Με αυτό το πουλάκι θές και να γαμάς ;

Τα λόγια της με έκαναν να αισθάνομαι έναν ολοένα μεγαλύτερο εξευτελισμό που όμως σταδιακά , μπροστά στα μάτια της που πετούσαν φλόγες , άρχισα να έχω στύση

    *
      Ανώμαλε είπε και με ξαναχαστούκισε . Πήρε στα χέρια της μια ξύλινη βούρτσα και επιτακτικά μου έδειξε τον καναπέ .
    *
      Εκεί !!! Στα τέσσερα .

Υπάκουσα και στήθηκα στα 4 , γνωρίζοντας ότι θα έτρωγα ένα γερό χέρι ξύλο . Εκείνη ήρθε πίσω μου και άρχισε ένα ανελέητο σφυροκόπημα με την ξύλινη βούρτσα επάνω στα κωλομέρια μου . Οι δυνατές ξυλιές , άρχισαν να κοκκινήζουν το ανυπεράσπιστο κωλαράκι μου που σύντομα πήρε φωτιά ενώ με γέμισε αφόρητος πόνος και εξευτελισμός .
Πρέπει να έφαγα πάνω απο είκοσι δυνατές ξυλιές και έτρεμα στα χέρια της ενώ τα κωλομέρια μου είχαν πάρει φωτιά .
Δεν άντεχα άλλο . Πόναγα αφόρητα και όταν σταμάτησε , αισθάνθηκα σχεδόν ευγνωμοσύνη που δεν με πόναγε άλλο .

    *
      Μείνε στημένος στα 4 μαλάκα ! Δεν τελειώσαμε ακόμα είπε και εξαφανίστηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα . Επέστρεψε και με τρόμο την είδα να κρατάει ένα τεράστιο μαύρο δονητή στραπον και ένα σωληνάριο τζέλ στα χέρια της .
    *
      Σου αρέσουν τα βρακάκια ; Ανώμαλε; Ε σου αρέσουν; Ένα δυνατό ακόμα σκαμπήλι έπεσε επάνω στα μάγουλά μου .
    *
      Θα σε κάνω εγώ τώρα πουτάνα μου και θα τα φοράς με τιμή και καμάρι .
    *
      Δεν θέλω είπα ... αυτό δεν το θέλω ... ψέλισσα και τότε έξαλλη έπεσε επάνω μου .

Τα σκαμπήλια έπεφταν βροχή το ένα μετά το άλλο ενώ εγώ έπεσα μπρούμυτα επάνω στο καναπέ για να ξεφύγω . Η Τζένη δεν πτοήθηκε . Πήρε στα χέρια της την πλατιά δερμάτινη ζώνη μου και άρχισε να την κατεβάζει με δύναμη και σκληρότητα επάνω σε όλο μου το κορμί ενώ ο ήχος και μόνο της ζώνης επάνω μου που αντηχούσε στο χώρο , ήταν ανατριχιαστικός .

    *
      Αντέδρασες μαλάκα ; Σου είπα να στήσεις κωλαράκι και αντέδρασες; Θα σε λιώσω στο ξύλο .
    *
      Έλεος Κυρία Τζένη είπα .... Θα κάνω ότι θέλετε .... απάντησα μην αντέχοντας άλλο το ανελέητο ξύλο με την ζώνη.
    *
      Τσακίσου ... Κωλαράκι στα 4 ΤΩΡΑ .

Με κλάματα στα μάτια στήθηκα στα 4 με φόβο και τρόμο για ότι επακολουθούσε .
Η Τζένη φόρεσε το στραπον , φροντίζοντας να με κοιτά και προκλητικά .

    *
      Φοβάσαι μωρό μου ; Φοβάσαι μήπως σε πονέσω ; Μην ανησυχείς . Θα σε πονέσει στην αρχή όταν σε γαμήσω αλλά μετά θα το ζητάς . Στήσου καλά τώρα να σε λιπάνω είπε όταν το στερέωσε επάνω της .
    *
      Ωραίος κώλος ... άσπρος και πεταχτός .... σίγουρα καλύτερος απο το μικροσκοπικό σου πουλάκι . ίσως έτσι πρέπει να γίνει . Να σε γαμήσω για να δείς και κάτι άλλο .

Αισθάνθηκα το δάκτυλό της να μπαίνει μέσα μου βίαια και να λιπαίνει το εσωτερικό μου .
Η αίσθηση του κρύο τζέλ με ανατρίχιασε αλλα παράλληλα με ερέθισε κιόλας . Προφανώς , ήξερε τι έκανε.

    *
      Τουρλώσου τώρα και σκάσε είπε . Ενω μου έδωσε ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο στα ήδη κατακόκκινα και πονεμένα μου κωλομέρια ενώ πήρε στα χέρια της το κυλοτάκι της που το είχε βγάλει για να βάλει το στραπον και το μπούκωσε στο στόμα μου.
    *
      Έτσι θα βγάλεις το σκασμό όσο σε γαμάω .

Πήρε θέση πίσω μου , αισθάνθηκα το πλαστικό πουτσοκέφαλο επάνω στην ροδαλή μου παρθένα μέχρι τότε και ανέγγιχτη τρυπούλα και άρχισε να πιέζει . Καθώς το χοντρό πουτσοκέφαλο άνοιγε σιγά και βασανιστικά την τρυπούλα μου , μούγκρισα απο το πόνο αλλά μάταια ,μιας και με το κυλοτάκι της στο στόμα μου δεν μπορούσα να βγάλω κίχ.

    *
      Μούγκρίζεις πουτάνα ; Αδερφάρα ; Τώρα που σε ξεκωλιάζω ; Πονάς απο τώρα ε ; Ακόμα δεν έχεις δει τι θα πει πόνος .

Μου έμπηξε με μια κίνηση όλο το στραπον μέσα μου κάνοντάς με να βγάλω ένα υπόκωφο μουγκρητό .

    *
      Σε ξέσκισα μαλάκα , καριόλα ! Απο εδώ και πέρα θα είσαι μια γαμημένη αρσενική τσουλάρα . Σκάσε τώρα και απόλαυσε το καυλί ....

Άρχισε να με γαμά με βαθιές , δυνατές ψωλιές , γεμάτες ένταση , πάθος αλλά και μίσος για τους άντρες . Δεν υπήρχε κανένα έλεος , καμία ελαφριά κίνηση μιας και ήμουν παρθένος. Με σφυροκοπούσε με το στραπον στην τρυπούλα μου σαν να ήμουν πουτάνα πορνοστάρ. Τα σκαμπήλια έπεφταν βροχή επάνω στο ανυπεράσπιστο κωλαράκι μου ενώ τα μπινελίκια και οι βρισιές έδιναν και έπαιρναν .
Με πήδηξε βίαια για αρκετή ώρα χωρίς να παραλείπει τα κωλοσκάμπηλα , τις βρισιές ενώ το πλαστικό καυλί , είχε ανοίξει το σουφράκι μου όσο δεν έπαιρνε .
Όταν σταμάτησε , σκούπισα τα μάτια μου απο τα κλάματα , ενώ αισθανόμουν το κωλαράκι μου ορθάνοικτο απο το ξέφρενο γαμήσι που μου έκανε . Δεν τολμούσα απο τον εξευτελισμό να την κοιτάξω στα μάτια .

    *
      Γύρνα ανάσκελα γαμιόλα να σε βλέπω είπε .

Πήρε τα πόδια μου στους ώμους της και μου ξανακάρφωσε το καυλί , αυτή την φορά ακόμα πιο βαθιά μέσα στο κώλο μου . Άρχισε να με γαμά με ένταση ενώ αυτή την φορά με κοίταγε με τα θυμωμένα της μάτια εξευτελίζοντάς με . Με έφτυσε στο πρόσωπο ενώ με γαμούσε .

    *
      Ξεφτυλισμένε γαμιόλη . Πουτάνα σε έκανα ... Πές ότι είσαι η πουτάνα μου ! Πές το!

Τα σκαμπήλια έπεσαν και πάλι απανωτά.

    *
      Είμαι η πουτάνα σου είπα σχεδόν κλαίγοντας προσπαθώντας να βολευτώ απο τις ψωλιές που έτρωγα απο το πλαστικό καυλί .
    *
      Έτσι πουτάνα ... σε έκανα γκομενάκι .... θα σε στείλω γαμημένο πίσω στην κοπέλα σου .
    *
      Σήκω ! Τσακίσου Βρωμότσουλο θα δείς τι θα σε κάνω είπε φωνάζοντας και αφού έβγαλε το δονητή απο το κώλο μου , κυριολεκτικά με έσυρε στο μπάνιο όπου με ανάγκασε να ξαπλώσω . Έλυσε το στραπον , ήρθε απο πάνω και προς έκπληξή μου άρχισε να με κατουρά στο σώμα και το πρόσωπο .
    *
      Έτσι γαμημένη καριόλα , πάρε τα ούρα μου .

Δεν πίστευα τι έγινε . Έμεινα εκεί , μέσα στην μπανιέρα της , πασαλειμμένος με τα ούρα της και με το κωλαράκι μου μαστιγωμένο και βιασμένο .
Με άφησε να κάνω ντούς , ενώ έτρεμα απο το σόκ όλων αυτών που με υπέβαλλε .
Όταν βγήκα , δεν τολμούσα να την κοιτάξω στα μάτια .
Η Τζένη , με περίμενε στο σαλόνι με ένα σαρδόνιο γέλιο . Μόλις με είδε πάλι ντυμένο , σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μου .

    *
      Σου όργωσα το κωλαράκι σαν τιμωρία που είσαι τόσο ανώμαλος και φέρθηκες έτσι μέσα στο σπίτι μου . Θα είναι το μικρό μας μυστικό .

Κατέβασα το βλέμμα και δεν τόλμησα να ξεστομίσω κουβέντα .

    *
      Δεν είσαι πια άντρας όπως καταλαβαίνεις .... είσαι μια αρσενική ξεκωλιάρα που γαμήθηκε όπως η χειρότερη πουτάνα . Θα το κρατήσω μυστικό αρκεί απο εδώ και πέρα να κάνεις ότι σου λέω . Κατάλαβες ;
    *
      Μάλιστα Κυρία είπα δειλά .
    *
      Λοιπόν τσακίσου και θα τα ξαναπούμε ..

Πήγα στο σπίτι , κατακόκκινος απο ντροπή και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι συνέβη . Εντωμεταξύ ήρθε και η Λίνα .
Το απόγευμα , πήγαμε και πάλι στο σπίτι της Τζένης όπου δεν τολμούσα να την κοιτάξω στα μάτια . Άρχισαν και πάλι να μιλούν περί ανέμων και υδάτων , αλλά κάποια στιγμή η Τζένη γύρισε προς το μέρος μου .

    *
      Μέσα στην κουζίνα , έχει την καφετιέρα έτοιμη . Φτιάξε μας καφέ διέταξε ενώ και οι δύο χασκογελούσαν .

Πράγματι , χωρίς κουβέντα , πήγα μέσα , και τους ετοίμασα καφέ .
Επέστρεψα και τότε είδα ένα θέαμα που κυριολεκτικά με συγκλόνισε . Η Τζένη , φιλιόταν με πάθος με την Λίνα η οποία είχα παραδοθεί στα χάδια της . Είχε γείρει στον καναπε και απολάμβανε το επιθετικό φιλί της Τζένης η οποία της χάιδευε με το ένα χέρι τα μαλλιά και με το άλλο το στήθος . Η συνέχεια προμηνυόταν ενδιαφέρουσα.... ( συνεχίζεται )
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες BDSM :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Αιχμάλωτος Σε Ζευγάρι Γυναικων - Μέρος 2ο
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/bdsm-2.html[/url]


Περίληψη : Η Αδίστακτη Αφέντρα υποτάσσει το νεαρό ζευγάρι και τους οδηγεί στον δρόμο των απαγορευμένων αισθήσεων και της υποταγής στην Γυναικεία Κυριαρχία


Η Τζένη και η Λίνα φιλιόντουσταν με πάθος όταν έφερα μέσα τον δίσκο με τους καφέδες . Η εικόνα και μόνο , πριν προλάβει να την επεξεργαστεί ο εγκέφαλός μου , προκάλεσε ακαριαία στύση .



-          Μην στέκεσαι σαν μαλάκας , ακούμπα τους καφέδες και γονάτισε είπε η Τζένη κοιτώντας με μάτια που πετούσαν φλόγες .


-          Μάλιστα Κυρία είπα , συνηθισμένος απο πρίν και ακούμπησα το δίσκο , στην συνέχεια γονάτισα μπροστά τους .

-          Βλέπεις πόσο καυλωμένη είναι είπε η Τζένη , ανοίγοντας τα μπουτάκια της Λίνας . Είδα κάτω απο το μίνι της που είχε τραβηχτεί μέχρι πάνω , το βρακάκι της μουσκεμένο . Η Τζένη το τράβηξε και η Λίνα , μέσα στην νιρβάνα της ανασήκωσε την λεκάνη της προκειμένου να το βγάλει .
-          Δές μαλάκα , άχρηστε ! την έχεις κάνει ποτέ τόσο υγρή είπε κοροϊδευτικά η Τζένη και συνέχισε να γλείφεται με την Λίνα παίζοντας με τις γλώσσες τους ενώ μου πέταξε το κυλοτάκι της στο πρόσωπο .
Το πήρα στα χέρια μου . Ήταν βρεγμένο με τους υπέροχους χυμούς της Λίνας και πράγματι , πρώτη φορά είχε γίνει αυτό . Το μύρισα με απληστία και γευτηκα τους χυμούς της .
-          Είδες τι μαλάκα , άχρηστο γκόμενο έχεις ; Είπε η Τζένη και χασκογέλασαν και οι δύο.
-          Δεν μαθαίνεις ποτέ μαλάκα ; Γαμημένε είπε η Τζένη και με χαστούκισε δυνατά μπροστά στα μάτια της Λίνας .
-          Ααα έκανε η Λίνα .... τι κάνεις ;
-          Τι κάνω ; Είπε η Τζένη . Πές της τι σου έκανα !!!! ΤΩΡΑ
Κοκκίνησα απο ντροπή και στιγμιαία κατέβασα το κεφάλι μου . Έπρεπε να της πω τι μου έκανε η Τζένη ; Αυτό δεν μπορούσα να το κάνω . Δεν γινόταν .  Ακολούθησαν δύο σκαμπήλια τόσο δυνατά που κόντεψα να λιποθυμίσω .
-          Μίλα τώρα ! Εϊπε η Τζένη .
-          Τι έγινε είπε η Λίνα παραξενεμένη
-          Ξέρεις , την μέρα που ήρθαμε να ποτίσουμε , κάποια στιγμή , πήγα στην τουαλέτα και εκεί ξέρεις ... κοντοστάθηκα και με την άκρη του ματιού μου είδα την εξαγριωμένη Τζένη .
-          Ξέρεις , πήρα ένα κυλοτάκι φορεμένο της Τζένης και το μύρισα .
-          Αααα δεν το πιστεύω είπε η Λίνα .
-          Χαστούκισε τον τι περιμένεις είπε η Τζένη .
-          Μαλάκα είπε η Λίνα και μου έδωσε και αυτή ένα χλιαρό σκαμπήλι που όμως αν και υπολοιπόταν σε δύναμη , με πόνεσε επειδή ήταν απο την κοπέλα μου .
-          Έχει και συνέχεια μωρό μου είπε η Τζένη χαιδεύοντάς τα μαλλιά και το λαιμό της Λίνας .
-          Ναι η Τζένη με τιμώρησε . Μου έδωσε ένα γερό χέρι ξύλο , πολλά σκαμπηλια και .... δίστασα αλλά τότε με σκαμπηλισε και πάλι .
-          Και του έκανα το κωλαράκι μετρό , με το στραπον μου , το ίδιο που πήδηξα και εσένα.
Δεν πίστευα στα αυτιά μου . Οι δύο τους γέλασαν . Ήταν ερωμένες , ένας θέος ξέρει απο πότε και τώρα με είχαν εξευτελίσει .
-          Λοιπόν , φίλα μου τα πόδια και ευχαρίστησέ με εδώ μπροστά στην κοπέλα σου που σε γάμησα απο το κώλο .
-          Αποκλείεται . Δεν θα το κάνει .. είπε η Λίνα
-          Τσακίσου μαλάκα πορνάρα ....
-          Ευχαριστώ Κυρία της είπα και της φίλησα τα πόδια .
-          Δεν σου είπα ότι είναι μια ξεφτυλισμένη αρσενική πουτάνα ;
-          Ναι αγάπη μου της είπε η Λίνα και φιλήθηκαν και πάλι βαθιά στο στόμα ενώ εγώ φιλούσα τα πόδια της Τζένης .
-          Σήκω .. πάμε μέσα διέταξε η Τζένη !
Στην κρεβατοκάμαρα , η Τζένη με ξεγύμνωσε , σχεδόν ξεσκίζοντάς μου τα ρούχα . Τα σκαμπήλια έπεσαν βροχή το ένα μετά το άλλο , πότε απο την Τζένη και πότε απο την Λίνα που έμοιαζε να μπαίνει καλά στο ρόλο του παιχνιδιού  .
Με έδεσαν στην καρέκλα απέναντι απο το κρεβάτι και δεν μπορούσα να κουνηθώ , ενώ έκπληκτος τις είδα να ανεβαίνουν ολόγυμνες επάνω και να αρχίζουν να παίζουν μεταξύ τους όσο εγώ ήμουν ανήμπορος να αντιδράσω ή να κουνηθώ.
Η Τζένη άρχισε να φιλάει με πάθος το την Λίνα στο στόμα ενώ με τα χέρια της χάϊδευε το λεπτοκαμωμένο κοριτσίστικο κορμάκι της . Είδα να ταξιδεύουν οι παλάμες της Τζένης, η μία πάνω στην πλατούλα της και η άλλη να περνάει απο το στήθος της , να κατεβαίνει στην κοιλίτσα της και να σταματάει στο άτριχο μουνάκι της .
Η Λίνα κόντευε να λιώσει .  Η Τζένη που κατεύθυνε το παιχνίδι , την έκανε ότι ήθελε μιας και ήταν παραδομένη στα χάδια της .
Δεν άργησε η Λίνα να βρεθεί ανάσκελα και η Τζένη να την φιλά ανάμεσα στα μπουτάκια . Εγώ είχα μια στύση που κυριολεκτικά , κόντευα να εκραγώ .
Η Λίνα είχε αρχίσει να έχει σπασμούς και να βγάζει κραυγούλες ηδονής απο το έμπειρο γλειφομούνι της Τζένης . Δεν την είχα ξαναδεί ποτέ έτσι . Είχε κοκκινήσει , οι ρώγες της ήταν ερεθισμένες ενώ η λεκάνη της κουνιόταν στον ρυθμό που υπαγόρευε η γλώσσα της Τζένης που την έγλειφε . Σύντομα , σπαρτάρησε απο ηδονή και είχε έναν εκρηκτικό οργασμό.
-          Δεν τελειώσαμε ακόμα τσουλάκι ! Είπε η Τζένη και πήρε το γνωστό στραπον που με είχε γαμήσει . Στράφηκε προς το μέρος μου .
-          Μην ζηλεύεις πουτάνα , είναι για την γκομενίτσα σου ! Για τον δικό σου κώλο θα επανέλθω μετά .
-          Ναι σκίσε με της είπε η Λίνα παθιασμένη .
-          Βγάλε το σκασμό καριολάκι και άνοιξε τα πόδια σου της είπε η Τζενη και της έδωσε και εκείνης ένα δυνατο χαστούκι .
-          Μάλιστα αφέντρα είπε και άνοιξε τα πόδια της .
-          Για γαμήσι και ξύλο είστε και οι δύο είπε . Θα σε ξεμουνιάσω τώρα .
Η Τζένη πήρε τα πόδια της Λίνας στους ώμους της και της κάρφωσε το στραπον βαθια μέσα στο μουνάκι της . Η Λίνα έβγαλε μια κραυγή αλλα η Τζένη άρχισε ένα δυνατό σφυροκόπημα με το δονητή . Οι βρισιές της Τζένης , τα βογγητά της Λίνας είχαν γεμίσει το δωμάτιο ενώ οι σκηνές αυτού του ερεθιστικού σέξ με είχαν ωθήσει στα όριά μου .
Δεν μπορούσα ούτε να αυνανιστώ έτσι δεμένος που ήμουν . Ήταν ένα απο τα χειρότερα μαρτύρια που μπορούσε να μου επιβάλλει η Τζένη .
Όταν τελείωσε η Λίνα άλλες δύο φορές απο το ξέφρενο γαμήσι που της έκανε η Τζένη , ήρθε η σειρα μου . Η Τζένη , με έλυσε και με απανωτά σκαμπήλια με έσυρε κυριολεκτικά στο κρεβάτι .
Στήσε το κώλαράκο σου δίπλα απο το άλλο πουτανάκι είπε αυστηρά λιπαίνοντας και πάλι το στραπον .
-          Έλα να δω πως σε πηδάει η Αφέντρα είπε η Λίνα με μια απόκοσμη λάμψη στα μάτια.
-          Στήσου πουτανα τώρα .
Ήρθε πίσω μου , έριξε 3 – 4 πουτσοσκάμπηλα με το στραπον και μου έβαλε κωλοδάκτυλο με τζέλ.
-          Πιάσε το κινητό να τον τραβήξεις βίντεο πως παίρνει τις πούτσες μέσα στη κωλάρα του  .
Με μία κίνηση έχωσε το στραπον , βαθιά μέσα μου κάνοντάς με να βογγήξω απο καύλα και πόνο μαζί . Ήταν η σειρά μου τώρα για ένα ξέφρενο γαμήσι .
Άρχισε να με πηδάει έντονα , γρήγορα και με πάθος , μπροστά στα μάτια της Λίνας που με βιντεοσκοπούσε .
-          Γαμιέσαι καριόλη ; Τρώς τη πούτσα στο κώλο και γουστάρεις πουτανάκι ε ; Σαν το τσουλάκι την φιλενάδα σου ....
-          Μάλιστα Κυρία ... ειπα και συνέχισα υπομονετικά να τουρλώνω το κωλαράκι μου και να με γαμάει με το στραπον.
-          Έτσι , υπάκουα πουτανάκια σας θέλω . Θα υπηρετείτε και οι δύο το μουνί μου . Θα κάνετε ότι σας διατάζω.
Οι βαθιές δυνατές ψωλιές της , ερέθισαν το προστάτη μου και σύντομα , χωρίς καμία άλλη επέμβαση παρά μόνο το χοντρό στραπον , έχυσα μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος .
-          Είδες τι πουτάνα είναι ; Έχυσε με το γαμήσι μόνο που του κάνω .
Έβγαλε το λουρί του στραπον , αφήνοντάς το ταπωμένο στο κώλο μου και ξάπλωσε .
-          Πουτανάκι εσύ έλα γλείψε με είπε στην Λίνα δείχνοντάς της επιτακτικά το γυαλιστερό της μουνάκι που στόλιζε ένα μικρός πλατινένιος κρίκος επάνω στην κλειτορίδα της .
Η Λίνα υπάκουα έπεσε ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να την γλείφει με πάθος ενώ η Τζένη είχε κλείσει τα μάτια και χάιδευε το στήθος της . Το θέαμα ήταν ερεθιστικό και εξευτελιστικό ταυτόχρονο . Η Τζένη , η νέα μας Αφέντρα , γαμιόταν με την φίλη μου και εγώ ήμουν με ένα στραπον στο κώλο να τις βλέπω . Δεν το πίστευα ενώ τα αντιφατικά συναισθήματα , με είχαν πλυμμυρίσει . Ντροπή και έξαψη , εξευτελισμός και ερεθισμός .
Οι κραυγές απο τον οργασμό της Τζένης , με επανέφεραν στην πραγματικότητα . Η Αφέντρα είχε τελειώσει στο πρόσωπο της Λίνας που έγλειφε με βουλιμία τους χυμούς της .
Η Τζένη στράφηκε στην συνέχεια προς εμένα .
-          Το τσουλάκι σου γλείφει πολύ καλά . Σειρά σου τώρα ! Ο κώλος μου θέλει γλείψιμο.
Γύρισε μπρούμυτα και χωρίς να μου επιτρέψει να βγάλω το στραπον απο το κώλο , μέ έβαλε να της γλείψω τον υπέροχο τουρλωτό χυμώδες λαχταριστό της κώλο .
Βύθισα το κεφάλι μου στην ζεστή της σάρκα , παραμέρισα τα τουρλωτά της κωλομάγουλα και βρέθηκα αντίκρυ στην ροδαλή της κωλοτρυπίδα που άρχισα να την μυρίζω , να την φιλώ , να την ρουφάω και να την γλύφω με απληστία .
-          Ο ξεφτυλισμένος γαμημένος γκόμενός σου είναι πολύ καλός να γλείφει κώλους θα τον έχω υπόψη μου . Ετσι όπως μου γλείφει το κώλο , με το στραπον μέσα στην ξεσκισμένη του κωλάρα , πάρε την ζώνη μου και δώσε του ένα καλό μάθημα είπε αυστηρά στην Λίνα
-          Μάλιστα Κυρία πολύ ευχαρίστως είπε η Λίνα .
Πράγματι , όπως ήμουν γονατιστός στο κρεβάτι και έγλειφα την κωλοτρυπίδα της Τζένης , η Λίνα ήρθε πίσω μου και άρχισε να μου δίνει δυνατές ξυλιές με την λουρίδα .
-          Γαμημένε συνέχισε να γλείφεις την κωλοτρυπίδα μου βαθιά γιατί θα σε λιώσω είπε αυστηρά η Τζένη .
Έμεινα σε αυτή την θέση , να της γλείφω το κώλο ενώ η Λίνα να μου ρίχνει ξυλιές με την λουρίδα στα πονεμένα μου κωλομέρια ενώ σε κάθε μαστίγωμα , σφιγγόμουν πάνω στο στραπον που είχε μείνει μέσα μου κάνοντας το πόνο πιο έντονο.
Πρέπει να έφαγα πάνω απο 50 ξυλιές και να έγλειφα την τρυπούλα της Τζένης για αρκετή ώρα . Όταν τελειώσαμε , ξαπλώσαμε και οι τρείς για χαλάρωση .
-          Πέρασα πολύ ωραία μαζί σας ! Είπε η Τζένη .
-          Και εμείς , συμπλήρωσε η Λίνα .
-          Θα ήθελα να σας κρατήσω μόνιμα σκλαβάκια μου . Θέλετε ;
-          Και βέβαια , θα είναι πολύ ωραία να έχουμε μια τόσο σέξυ αφεντρα είπα ενθουσιασμένος .
-          Ωραία . Απο εδώ και πέρα θα υπακούτε στις δικές μου διαταγες .
Η συνέχεια της σχέσης αυτής θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες BDSM :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Το Αρσενικό πουτανάκι της Αφέντρας Όλγας Μέρος 1ο
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/bdsm_27.html[/url]


Περίληψη : Το ραντεβού με την εντυπωσιακή Ρωσίδα Καλλονή Όλγα είχε κάποιες απρόσμενες εκπλήξεις για τον ήρωά .

Η Όλγα ήταν η πιο εντυπωσιακή γυναίκα που είχα ποτέ γνωρίσει . Ήταν Ρωσίδα , γύρω στα 30  δίμετρη , με μακριά ξανθά μαλλιά , γαλάζια μάτια, όμορφο στητό στήθος , ατελείωτα μακριά πόδια , παιχνιδιάρικες περιποιημένες πατούσες και δακτυλάκια που πάντα στόλιζαν ένα ή δυο  toe ring  .
Ήταν μια πραγματική οπτασία και όταν την πρωτοαντίκρυσα στο κομμωτήριο που εργαζοταν κοντά στο σπίτι μου , η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει απο πόθο και έρωτα μαζί.

Δεν ήξερα αν θα με ήθελε βέβαια . Εγώ μόλις 25 , μικρότερός της , με ελάχιστες εμπειρίες στο σέξ , όχι μόνο λόγω του ότι δεν ήμουν κάτι ιδιαίτερο σαν άντρας αλλά διότι είχα κάποιες φαντασιώσεις που κάποιος δεν θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει και απόλυτα φυσιολογικές .
Εννοώ ότι εκτός απο μια μέτρια εμφάνιση , πάντα φανταζόμουν ότι με εξουσίαζε μια δυναμική αυταρχική γυναίκα , οι εικόνες των ονείρων και των φαντασιώσεών μου πάντα περιελάμβαναν εξουσιαστικές αφέντρες , ντυμένες με δερμάτινα και με μαστίγια στα χέρια.
Φυσικά , είχα δοκιμάσει και αυταρχικά παιχνίδια σε στούντιο αλλά πάντα κάτι έλειπε και πάντα αισθανόμουν ανικανοποίητος .
Δεν είχα φυσικά αυταπάτες ότι θα μπορούσα στην πραγματικότητα να συναντήσω την αφέντρα των ονείρων μου . Τουλάχιστον όχι μέχρι που γνώρισα την Όλγα μιας και μπορούσα να καταλάβω ότι στην πραγματική ζωή δεν γίνονται αυτά που συναντούσα στο διαδίκτυο ή στην τηλεόραση .
Η Όλγα , με έκανε προσωρινά να βάλω στην άκρη τις φαντασιώσεις μου και να επικεντρωθώ σε εκείνη . Εξάλλου , είχα λάβει τις αποφάσεις μου . Δεν γινόταν να προχωρήσω στην ζωή μου έχοντας μέσα  μου τέτοιες εικόνες , σκηνές , φαντασιώσεις κλπ . Έπρεπε να κάνω μια σωστή σχέση με μια σέξυ γυναίκα και ίσως ξεχνούσα όλα αυτά .
Η γνωριμία με την Όλγα στο κομμωτήριο που πήγα σαν πελάτης , πήγε ομολογουμένως πάρα πολύ καλά . Ήταν πολύ ευγενική , με χιούμορ , πολύ έξυπνη ενώ είχε έναν τρόπο να αιχμαλωτίζει κάθε αίσθηση .
Το βλέμμα μου είχε καρφωθεί στο τέλειο σώμα της που μου φανερωνόταν με έναν προκλητικό αλλά όχι πρόστυχο τρόπο . Πότε απο το ανοικτό της ντεκολτέ , πότε κάτω απο το προκλητικό σκίσιμο της φούστας της που άφηνε ακάλυπτα τα υπέροχα καλλίγραμμα πόδια της .
Η μυρωδιά απο το αισθησιακό άρωμα που φορούσε , τόσο κοντά που βρισκόμασταν ός με κούρευε , είχε κυριαρχήσει και με αποσυντόνιζε απο κάθε είδους σκέψη . Ήθελα να πω κάτι έξυπνο αλλά τα μπέρδευα , ήμουν σε σύγχυση και εκείνη γελούσε παιχνιδιάρικα , προφανώς γνωρίζοντας ότι μου άρεσε τόσο πολύ και είχε τέτοια επιρροή επάνω μου.
Όσο πλησιάζαμε προς το τέλος , αποφάσισα να της ζητήσω να βγούμε έξω . Δεν πίστευα ότι θα έλεγε ναι , απλώς αισθανόμουν ότι ήταν ένα βήμα που έπρεπε να γίνει προκειμένου να πεί όχι όπως φανταζόμουν και να με απαλλάξει απο το βάρος της αμφιβολίας του τι θα γινόταν αν ....
Δεν περίμενα φυσικά ότι μια τόσο σέξυ και αισθησιακή γυναίκα θα ήταν μόνη της . Εξάλλου δεν είχα εξακριβώσει αν ήταν και παντρεμένη .
Της ζήτησα να βγούμε την επόμενη μέρα που ήταν Παρασκευή και προς έκπληξή μου , δέχτηκε .
Μέχρι την επόμενη ημέρα το απόγευμα , μου φάνηκε ότι ο χρόνος είχε σταματήσει . Το στομάχι μου είχε σπασμούς , σαν να ήμουν πρωτάρης ενώ όταν την είδα να έρχεται , ντυμένη με τόσο σικάτο και σέξυ τρόπο , έμεινα κυριολεκτικά εμβρόντητος .
Φορούσε ένα σέξυ κόκκινο φόρεμα , με ανοικτό ντεκολτέ , σκίσιμο στη φούστα που τόνιζε τα γυμνασμένα μακριά πόδια της , φυσικά ψηλοτάκουνες γόβες ενώ είχε και ένα μακιγιάζ όχι έντονο αλλά τόσο προκλητικό που τόνιζε τα γαλανά της μάτια .
Πήγαμε για αρχή σε ένα ακριβό εστιατόριο όπου εκεί , σαν καλός συνομιλητής την άφησα να μου πει για τον εαυτό της .
Μου έκανε εντύπωση πόσο έξυπνη και πνευματώδης ήταν . Σέξυ και έξυπνη μαζί σε ένα εκρηκτικό μίγμα που είχε διεγείρει όλο μου το είναι . Όταν ήρθε η ώρα του ποτού , ήμουν ήδη αιχμαλωτισμένος στα δίκτυα της .
Όλα πήγαν κατά γράμμα . Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα . Επιστρέφοντας , μέσα στο αυτοκίνητο , τα χείλη μας ενωθήκαν σε ένα παθιασμένο φιλί . Ακαριαία αισθάνθηκα μια έντονη στύση η οποία κυριολεκτικά κόντεψε να εκραγεί όταν η Όλγα άγγιξε το χέρι της επάνω μου .
-          Έλα πάνω μωρό μου είπε κοιτώντας με ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις .
Βρεθήκαμε σπίτι της να φιλιόμαστε παθιασμένα μέσα στο σαλόνι . Τα ρούχα σιγά σιγά άρχισαν να πέφτουν στο πάτωμα . Σύντομα , εγώ είχα μείνει ολόγυμνος ενώ εκείνη με ένα σέτ κατακόκκινα σέξυ εσώρουχα .
-          Ελα  μεσα , σου έχω μια έκπληξη είπε οδηγώντας με στην κρεβατοκάμαρά της .
-          Ξάπλωσε είπε και κυριολεκτικά με έσπρωξε ανάσκελα στο κρεβάτι .
-          Δώσε μου τα χέρια σου είπε και υπάκουσα ενώ είχε γείρει επάνω μου και το υπέροχο στήθος της ήταν πλέον στο στόμα μου .
Άρχισα να το μυρίζω και να το γλείφω όσο εκείνη μου έδεσε τα χέρια χωρίς κυριολεκτικά να το καταλάβω . Τότε , σηκώθηκε και με κοίταξε με ένα πονηρό βλέμμα .
-          Είσαι αιχμάλωτός μου είπε και μου έδωσε ένα χαστούκι .
Κατέβηκε στο κάτω μέρος του κρεβατιού και μου έδεσε και τα πόδια . Ήμουν ακινητοποιημένος με τα χέρια και τα πόδια δεμένα , κυριολεκτικά στο έλεος της Όλγας .
-          Θα κάνεις ότι σου λέω ειπε κοιτώντας με αυστηρά .
-          Μάλιστα Κυρία είπα υπάκουα , παίζοντας το ρόλο του σκλάβου και δείχνοντάς της ότι ήμουν έτοιμος να παίξω μαζί της .
-          Μμμμ , σου αρέσει να είσαι σκλάβος ; Το έχεις ξανακάνει ; Ρώτησε και ανέβηκε όρθια επάνω στο κρεβάτι . Στηρίχτηκε στο τοίχο και άρχισε να με χαιδεύει με το πόδι της .
-          Μάλιστα Κυρία !
-          Μύρισέ το είπε φέρνοντας το πόδι της στο πρόσωπό μου .
Φορούσε ακόμα το καλσόν και είχε μια λεπτή θεσπέσια μυρωδιά ιδρώτα και δέρματος . Το μύρισα αλλά δεν άντεξα και το έγλειψα απαλά την πατούσα της . Ήταν ζεστή , απαλή και γευστική . Η Όλγα όμως θύμωσε .
-          Μαλάκα ... δεν σου έδωσα άδεια είπε και μου άστραψε δυο δυνατά σκαμπήλια .
Αιφνιδιάστηκα . Κατάλαβα ότι δεν αστιευόταν , ούτε ότι το έβλεπε ώς παιχνίδι . Εντωμεταξύ απομάκρυνε το πατουσάκι της απο το πρόσωπό μου , χάιδεψε με αυτό το στήθος μου , έφτασε στο στομάχι μου και τελικά κατέληξε στο ορθωμένο καυλωμένο μου πέος που παλλόταν . Έπαιξε μαζί του , το ποδοπάτησε , το έτριψε και στο τέλος μου έδωσε μια ελαφριά κλωτσιά στα μπαλάκια γελώντας με το βογγητό μου .
-          Σου έχω και συνέχεια είπε ενώ άρχισε να γδύνεται αισθησιακά μπροστά μου κάνοντας αργό στριπτήζ . Αποκάλυψε ένα ξυρισμένο μουνάκι στο οποίο είχε κάνει piercing  στην κλειτορίδα της . Ήταν υγρό και γυαλιστερό και ανυπομονούσα να το γευτώ .
Κάθισε στο στήθος μου .
-          Ανοιξε το στόμα διέταξε .... στην συνέχεια έφτυσε μέσα μου και δίνοντάς μου ένα χαστούκι μου είπε να καταπιώ .
Υπάκουσα . Ήπια το σάλιο της έτσι γευστικό με την μυρωδιά τσιγάρου όπως ήταν και μου θυμισε το φιλί της λίγο πιο πρίν .
-          Σου άρεσε ; Είπε και μου έστριψε δυνατά με τα δάκτυλά τις ρώγες μου κάνοντάς με να βογγήξω .
-          Σου αρέσει ανώμαλε ; Διεστραμμένε ; Έπεσαν ακόμα δύο σκαμπήλια δυνατά και ένα φτύσιμο στο στόμα .
-          Θα σε πηδήξω εγώ τώρα . Κανόνισε να χάσεις τη στύση σου είπε και κατέβασε την λεκάνη της προς τα κάτω . Έτριψε λίγο τα μουνόχειλά της πάνω στο καυλωμένο μου πέος και στην συνέχεια το πήρε όλο μέσα της .
Κόντεψα να λιποθυμίσω . Το μουνάκι της ήταν πραγματικός παράδεισος . Άρχισε να με ιππεύει με δύναμη ενώ με το ένα χέρι με χαστούκιζε και με το άλλο με είχε πιάσει απο το λαιμό .
-          Καριόλη ! Μαλάκα έλεγε και τα σκαμπήλια έπεφταν βροχή .
Συνέχισε να με καβαλάει σαν λυσσασμένη , να με σκαμπηλίζει και να με πνίγει μέχρι που σφίχτηκε επάνω μου . Αισθάνθηκα πάνω στο καυλί μου να ρέουν τα υγρά της λίγο πριν τελειώσω εγώ .
Τότε προς έκπληξη μου , μόλις τελείωσε , αντί να συνεχίσει μέχρι να τελειώσω , σηκώθηκε αφήνοντάς με στα κρύα του λουτρού .
-          Δεν ήρθε η ώρα ακόμα να τελειώσεις είπε και με χαστούκισε πάλι δυνατα .
-          Καθάρισέ με ....
Έφερε το λαχταριστό της μουνάκι μπροστά στο πρόσωπό μου και κάθισε υποχρεώνοντάς με να την γλείψω . Εγώ έλιωνα απο καύλα εκείνη τη στιγμή χωρίς να έχω ξαλαφρώσει και άρχισα να την γλείφω με ξέφρενο ρυθμό .
Είχε μια υπέροχη ερεθιστική φρέσκια γεύση . Η γλώσσα μου δούλευε υπερωρίες πάνω στο όμορφο καυλωμένο μουνάκι της ξανά και ξανά με διαρκείς κυκλικές κινήσεις . Η Όλγα κάθισε με πιο πολύ ένταση πάνω στο πρόσωπό μου , σημάδι ότι ήταν έτοιμη να βιώσει έναν ακόμα έντονο οργασμο.
Το πρόσωπό μου πλυμμίρησε με τους χυμούς της ενώ τα βογγητά ηδονής γέμισαν το χώρο .
-          Έτσι , γλείψε με..... ξανά έλεγε διαρκώς ενώ είχε σπασμούς .
Ήμουν πολύ περήφανος για το γλείψιμο που της έκανα και πίστευα ότι θα με περίμενε κάποιου είδους ανταμοιβή .
Όταν είδα ότι έλυνε τα χέρια και τα πόδια μου ένιωσα ότι επιτέλους τώρα έφτανε η ώρα που θα τελείωνα και εγώ . Με έκπληξή μου όμως , είδα ότι πήρε στα χέρια της απο την ντουλάπα της ένα μαστίγιο και το κράτησε με στιβαρό και έμπειρο τρόπο στα χέρια της .
-          Γύρνα και δείξε μου το κωλαράκο σου . Σου χρειάζεται ένα καλό μάθημα .
-          Μααα πήγα να πώ αλλά τα μάτια της πετούσαν φλόγες .
Δεν ξέρω γιατί υπάκουσα . Στο μυαλό μου υπήρχαν σκηνές απο εξουσιαστικές γυναίκες , απο αυταρχικά σενάρια που είχα παίξει σε στούντιο αλλά επ ΄ουδενί δεν μπορούσαν να φανούν αντάξια αυτού που ζούσα εκείνη τη στιγμή .
Στήθηκα στα 4 και η Όλγα ήρθε πίσω μου κραδαίνοντας το μαστίγιο . Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά . Σήκωσε το χέρι της και το κατέβασε με δύναμη επάνω στα ανυπεράσπιστα κωλομέρια μου .
Αισθάνθηκα ένα αφόρητο κάψιμο και βόγγηξα απο πόνο αλλά εκείνη συνέχισε να με μαστιγώνει ολοένα και πιο δυνατά .
Με έναν ανατριχιαστικό ήχο το μαστίγιο έπεφτε επάνω στο δέρμα μου σημαδεύοντάς το . Με την άκρη του ματιού μου μπορούσα να δω το πρόσωπό της να λάμπει απο ευχαρίστηση για τον πόνο που μου προξενούσε . Η θέα της δίμετρης ξανθιάς Ρωσίδας με το μαστίγιο στο χέρι , έμεινε ανεξίτηλη στο μυαλό μου και με υπομονή δέχτηκα την τιμωρία μου .
Κάποια στιγμή που τα χτυπήματα είχαν γίνει αφόρητα και έτσουζαν η Όλγα σταμάτησε και ήρθε κοντά μου . Άρχισε να με χαιδεύει τρυφερά αυτή τη φορά .
-          Μωρό μου , πόσο καλός σκλάβος είσαι ! Δέχτηκες την τιμωρία σου και τώρα θα σε ανταμείψω .
Τα χέρια της χάιδευαν τον κατακόκκινο πισινό μου και έφτασαν μέχρι τα αρχίδια μου που άρχισε να τα σφίγγει και να τα μαλάζει . Η στύση μου άρχισε να επανέρχεται και ερεθισμός άρχισε να με κατακλύζει .
-          Καύλωσες ; Σε ερέθισε η Αφέντρα σου ;
-          Μάλιστα Κυρία !
-          Θα κάνεις ότι σου πει η Αφέντρα ;
-          Μάλιστα ότι μου πείς είπα βογγώντας .
Η συνύπαρξη του πόνου και της ηδονής ήταν κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο για μένα και ταυτόχρονα συγκλονιστικό . Τα χάδια της πότε στο ερεθισμένο μου όργανο και πότε στο πονεμένο μου απο το μαστίγωμα κωλαράκι συνεχίστηκαν αλλά έγιναν πολύ πιο τολμηρά.
Αισθάνθηκα ένα σαλιωμένο δάκτυλο να αγγίζει την τρυπούλα μου και τινάχτηκα .
-          Χαλάρωσε ! Η Κυρία θέλει να δει την τρυπούλα σου ! Είναι παρθένα ;
-          Μάλιστα Κυρία ! Είπα κατακόκκινος απο ντροπή ενώ θυμήθηκα όταν επιχείρησε μια επαγγελματίας αφέντρα να με σοδομίσει με δονητή . Είχα πονέσει τόσο πολύ που της είχα ζητησει να μην συνεχίσει . Τώρα όμως είχε έρθει η ώρα .
-          Σφιχτή τρυπούλα !! Απείραχτη με περίμενε είπε η Όλγα γελώντας ενώ το ένα της δάκτυλο γλίστρησε μέσα μου .
Η ντροπή και ο εξευτελισμός που αισθάνθηκα ήταν απίστευτα έντονα και κυριολεκτικά κοκκίνησα καθώς η Όλγα άρχισε να με γαμάει με το δάκτυλό της .
-          Σου αρέσει ; Ερεθίζεσαι να έχεις ένα δάκτυλο στο κώλο ; Περνιέσαι για άντρας τώρα έλεγε και στριφογύριζε το δάκτυλό της μέσα μου . Η στύση μου κόντευε να εκραγεί .
-          Θες και δεύτερο ;
Έμπηξε και το δεύτερο δάκτυλό της μεσα μου κάνοντάς με να βγάλω μια κραυγούλα . Αμέσως μου σκαμπήλισε τα μαστιγωμένα μου κωλομέρια .
-          ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ !!!!  Τώρα θα σε ξεκωλιάσω είπε και πήρε στα χέρια της ένα τεράστιο στραπον . Με τρόμο την κοίταξα να το φορά στην μέση της .
-          Φοβάσαι μαλάκα ; Φοβάσαι το χοντρό καυλί που θα μπει στη κωλάρα σου ; Καλά κάνεις και φοβάσαι γιατί η σημερινή μέρα θα σου μείνει για πάντα στο μυαλο. Θα είναι η μέρα που έπαψες να είσαι άντρας και έγινες ΤΣΟΥΛΑΡΙΟ .
-          Στήσου και μην βγάλεις κιχ είπε και πήρε θέση πίσω μου .
Η μοίρα μου ήταν αναπόφευκτη . Μου ξαναέβαλε τα δύο της δάκτυλα , αυτή τη φορά όχι με σάλιο αλλά με λιπαντική αλοιφή και στην συνέχεια ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην τρυπούλα μου .
-          Ετοιμάσου γαμιόλη είπε και άρχισε να πιέζει .
Η σφιγκτήρας μου άρχισε να υποχωρεί ενώ ένας δυνατός πόνος άρχισε να με κυριεύει . Έκανα να φύγω προς τα μπρος αλλά ένα δυνατό σκαμπήλι στα πισινά μου με επανέφερε στην θέση μου .
-          Μην φεύγεις απο το καυλί πουτάνα ... μείνε εκεί αλλιώς θα σε λιώσω είπε απειλητικά η Όλγα και συνέχισε να μπήγει μέσα μου το στραπον .
Με μια κίνηση το έχωσε όλο μέσα μου κάνοντάς με να βογγήξω απο πόνο και καύλα μαζί .
-          Πάει η παρθενιά σου γαμιόλη . Σου άνοιξα την τρύπα σου και απο εδώ και πέρα όποιος σε ρωτά ποιός σε γάμησε θα λές η Αφέντρα Όλγα .
Άρχισε να σφυροκοπά το κωλαράκι μου με το τεράστιο δονητή ανοίγοντάς μου την τρύπα σαν να με πηδούσε αράπης . Με πήδαγε πότε αργά και παιχνιδιάρικα , πότε βίαια με δυνατές διεισδύσεις σαν να ήταν πορνοστάς στο Russian Mistress .
Γούσταρε το πήδημα που μου έκανε και έβλεπα και πάλι την ίδια λάμψη στα μάτια της καθώς με γαμούσε με το στραπον . Δεν υπήρχε έλεος για την παρθένα  σούφρα μου παρά μόνο ένταση , μίσος και βίαιο γαμήσι .
-          Πουτάνα σε έκανα . Ξεκωλιάρα κανονική . Θα σε βγάζω στη Συγγρού να γαμιέσαι με άντρες και να μου τα φέρνεις . Ακόμα στην αρχή είσαι γαμιόλα . έλεγε και με τάπωνε όλο και πιο βαθιά με το στραπον .
Με γύρισε ανάσκελα στην συνέχεια και απο αυτή την στάση μου το έχωσε ακόμα πιο βαθιά το στραπον μέχρι που έπιασε πάτο στην κυριολεξία . Τώρα μου άρεσε το πήδημα και κούναγα και την λεκάνη μου .
-          Κοίτα την ξεκωλιάρα πως κουνιέται ! Πως γαμιέται με πάθος έλεγε και μου άστραψε και δύο δυνατά σκαμπήλια όπως με πηδούσε σε αυτήν την εξευτελιστική θέση . Το χέρι της χάιδεψε το πέος μου που ήταν καυλωμένο τόση ώρα χωρίς λύτρωση και στην δεύτερη κίνησή της έχυσα μια τεράστια ποσότητα σπέρματος στην κοιλιά μου . Η Όλγα το μάζεψε με το χέρι της και το έφερε στα χείλη μου αναγκάζοντάς με να τα πιώ .
-          Πιές τα χύσια σου πουτάνα , να συνηθίζεις σιγά σιγά γιατί θα καταπίνεις απο εδώ και πέρα πάρα πολλά χύσια .
Τα ήπια χωρίς ενδοιασμό ενώ η Όλγα συνέχισε να με εξευτελίζει . Αφού με πήδηξε για αρκετή ώρα , βγήκε απο μέσα μου και μου είπε να πάω στο μπάνιο .
-          Ξάπλωσε στην μπανιέρα και άνοιξε το στόμα σου είπε . Εκείνη με καβάλησε , γονάτισε στην τεράστια μπανιέρα και έφερε το μουνάκι της σε απόσταση αναπνοής απο το πρόσωπό μου .
-          Άνοιξε στοματάκι πουτάνα είπε χαστουκίζοντάς με και αφού το έκανα άρχισε να κατουράει με πίεση μέσα στο στόμα και το πρόσωπό μου .
Γεύτηκα τα ούρα της με την έντονη όξινη γεύση σαν να ήταν το πιο πολύτιμο νέκταρ . Η αξιοπρέπειά μου είχε πια γκρεμιστεί και ήμουν ένα υποχείριό της . Κατέληξα να με έχει γαμήσει και τώρα να κατουράει στο στόμα μου .
Ακόμα ήμασταν στην αρχή .  (συνεχίζεται .....)
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Το Αρσενικό Πουτανάκι Της Αφέντρας Όλγας Μέρος 2ο
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/01/bdsm-2.html[/url]

Το καυτό νερό έπεσε επάνω στο κορμί μου . Το δέρμα μου είχε κοκκινήσει απο το διαρκές μαστίγωμα , η τρυπούλα μου έτσουζε και την αισθανόμουν πάρα πολύ ανοικτή ενώ αισθανόμουν ντροπή να με κυριεύει καθώς οι σκηνές της υποταγής μου έρχονταν ξανά και ξανά στο μυαλό μου .
Στο στόμα μου είχα ακόμα την γεύση απο τα ούρα της Όλγας ενώ οι χυδαίες βρισιές της στριφογύριζαν στο μυαλό μου κάνοντάς με να μην μπορώ να γαληνέψω ούτε και να χαλαρώσω κάτω απο το καυτό ντούς .
Ξεκωλιάρη τελείωνε το ντούς , σου έχω αρκετές εκπλήξεις ακόμα άκουσα την φωνή της Όλγας
Βιάστηκα να τελειώσω και ντούς μιας και είχα μάθει πλέον ότι η Όλγα θα ήταν πολύ σκληρή μαζί μου . Τράβηξα την κουρτίνα και την είδα να κρατάει ένα σωληνάριο .
Μην βγείς ακόμα απο το ντούς , απλώς γύρνα το κωλαράκι σου προς το μέρος μου είπε επιτακτικά .
Μάλιστα Κυρία είπα και γύρισα .
Είναι αποτριχωρική αλοιφή για να καθαρίσεις απο τις ενοχλητικές τρίχες .
Δεν τόλμησα να αντιδράσω παρά την άφησα να με αλοίψει παντού , στο κωλαράκο , στην κοιλιά , και στο στήθος . Αισθάνθηκα μια περίεργη αίσθηση δροσιάς ενώ μύριζα μια αισθησιακή μυρωδιά βανίλιας .
Θα έχεις ένα ωραίο άτριχο θυληκό κωλαράκι είπε γελώντας και μου το σκαμπήλισε παιχνιδιάρικα . Πήρε το ντούς και σε ένα λεπτό είχα απαλλαχθεί απο όλες τις τρίχες.
Πάμε μέσα , είναι ώρα να ντυθείς είπε .
Στην κρεβατοκάμαρα ,όντως με περίμενε μια έκπληξη !
Είδα πάνω απλωμένα ένα σέτ γυναικεία εσώρουχα , κόκκινα , ένα ζευγάρι κατακόκκινα ψηλοτάκουνα γοβάκια , καλσόν , περούκα ενώ στο καθρέπτη η Όλγα , ολύγυμνη με περίμενε με ένα σετ μακιγιάζ . Η Καρδιά μου χτυπούσε δυνατά καθώς με διέταξε να την πλησιάσω .
Κρατούσε ένα πλαστικό εξάρτημα το οποιο αναγνώρισα απο όσα είχα δεί στο ίντερνετ . Ήταν μια συσκευή που κλείδωνε το πέος και δεν επέτρεπε την στύση . Δεν πρόλαβα να πώ τίποτε και η Όλγα με έπιασε απο τα μπαλάκια χώνοντας τα νύχια της βαθιά μέσα μου κάνοντάς με να βογγήξω .
Ακίνητη πουτάνα ! Δεν θα χρειαστείς άλλο το πουλάκι σου . Για να χύσεις , αν είσαι υπάκουος και κάνεις ότι σου λέω , τότε θα σε αφήσω να εκσπερματώσεις .
Μου στρίμωξε το ζαρωμένο μου πέος μέσα στην σκληρή θήκη και πριν καταλάβω τι γινόταν άκουσα το «κλίκ» . Η Όλγα τότε μου έδωσε ένα σκαμπήλι
Κυλοτάκι τώρα ! Είπε ....
Άρχισα να ντύνομαι φορώντας τα σέξυ δαντελένια εσώρουχα που μου έδωσε η Αφέντρα μου . Η Αίσθηση του απαλού υφάσματος πάνω στο δέρμα μου που τώρα δεν είχε τρίχες , ήταν πραγματικά πολύ ερεθιστική . Αισθανόμουν ένα περίεργο συναίσθημα καθώς φορούσα τα γυναικεία εσώρουχα κάτω απο το προκλητικό βλέμμα της Όλγας .
Με έκπληξή μου την είδα να χαιδεύεται όσο εγώ ντυνόμουν με τα γυναικεία εσώρουχα και να με κοιτά με ένα προκλητικό βλέμμα που πετούσε φωτιές .
Ντύθηκα και στάθηκα μπροστά της . Φόρεσα τις ψηλοτάκουνες γόβες που μου έδωσε και μπροστά στο καθρέπτη ανακάλυψα ότι μου πήγαιναν πραγματικά τα ρούχα αυτά ενώ τίποτε δεν θύμιζε ότι ήμουν αγόρι .
Είσαι γεννημένη γκόμενα μου είπε κοιτώντας προκλητικά . Γιαυτό σε γάμησα , για να το καταλάβεις . Κάνε μου λίγο πασαρέλα θέλω να δω το κωλαράκι σου να κουνιέται .
Μάλιστα Κυρία είπα και ξεκίνησα να περπατώ .
Ισορρόπησα δύσκολα επάνω στα τακούνια αλλά μετά απο μια ή δύο βόλτες τα κατάφερα και περπατούσα χωρίς να σκοντάφτω . Η Όλγα που στο μεταξύ είχε σηκωθεί , είχε πάρει την ζώνη στα χέρια της και μου την κατέβασε με δύναμη στα μπουτάκια μου , κάνοντάς με να βογγήξω .
Κούνα καλά το κώλο σου μωρή καριόλα ! Πιο πουτανίστικα , δεξιά αριστερά είπε αυστηρα ενώ μου έδωσε άλλη μια ξυλιά .
Προσπάθησα να κουνάω το κωλαράκι μου για να την ικανοποιήσω και να σταματήσει να με βαράει αλλά μάταια , έφαγα ακόμα δύο ή τρείς ξυλιές με την λουρίδα μέχρι να περπατήσω όπως ήθελε .
Την είδα να φοράει και πάλι το στραπον και η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά ενώ για πρώτη φορά , αισθάνθηκα το σουφράκι μου να ανοιγοκλείνει .
Ξέρω τι πρέπει να γίνει για να περπατάς και να κουνάς το κωλαράκι . Πρέπει να σου το  «γεμίσω» με πούτσα . Έλα εδώ μου φώναξε καθώς στερέωνε το στραπον .
Πλησίασα και με έβαλε να γείρω στην καρέκλα της . Θα με πηδούσε έτσι στα όρθια . Ήρθε πίσω μου , παραμέρισε το στριγκάκι και μου έβαλε πάλι ένα γενναίο κωλοδάκτυλο . Ενώ με λίπαινε μου έδωσε ένα δυνατό σκαμπήλι στα κωλομάγουλα.
Σήκωσε το κεφάλι σου μωρή ξεκωλιάρα και θα με βλέπεις στο καθρέπτη που σε γαμάω .
Σήκωσα το κεφάλι μου και την είδα στον καθρέπτη να μου μπήγει το χοντρό της καυλί βαθιά μέσα στο κωλαράκι μου .
Αυτή την φορά δεν υπήρχαν απαλές σιγανές κινήσεις στην αρχή παρά μετά απο μια δύο διευδύσεις , άρχισε να με γαμάει βίαια με καρφωτές κινήσεις στην ανοιγμένη μου  τρυπούλα .
Τσουλί , έτσι με τη πούτσα στο κώλο θα μάθεις να περπατάς και σαν πουτάνα!  Έλεγε πηδώντας με .
Αφού με ξεκώλιασε για αρκετά λεπτά , έβγαλε το χοντρό δονητή απο μέσα μου , μου ξαναφόρεσε το στριγκάκι και μου έδωσε ένα σκαμπήλι στο κώλο .
Σήκω πουτανάκι και περπάτα τώρα που σε «άνοιξα» είπε σαδιστικά .
Πράγματι , είχε δίκιο . Το περπάτημα μου είχε βελτιωθεί με το γαμήσι στο κώλο που έφαγα και δεν έπαψε στιγμή να το σχολιάζει εξευτελίζοντάς με .
Κάποια στιγμή πήρε το κινητό της και σχημάτισε έναν αριθμό . Άρχισε να μιλάει στα Ρώσικα, γελώντας και κοιτώντας με . Όταν έκλεισε μου ανακοίνωσε τι είχε πει
Θα έρθει η Ιρίνα , η φίλη μου να τελειώσουμε την αλλαγή σου σε πουτάνα  !
Η καρδιά μου και πάλι χτυπούσε δυνατά . Σκόπευε να φέρει μια φίλη της να με δεί σε αυτή τη κατάσταση ; Δεν ήξερα αν θα το άντεχα .
Την επόμενη μια ώρα , με έβαζε να περπατάω πάνω κάτω , κάνοντας πρόβες να κουνιέμαι σαν πουτάνα όπως έλεγε ενώ με την ζώνη της και με δυνατά σκαμπήλια , διόρθωνε κάθε λάθος μου .
Όταν χτύπησε η πόρτα , κόντεψα να λιποθυμίσω . Η Όλγα , φόρεσε μια ρόμπα και με άφησε στο δωμάτιο μόνο μου .
Επέστρεψε σε λιγότερο απο ένα λεπτό μαζί με μια ψηλή μελαχροινή εντυπωσιακή καλλονή, γύρω στα 40 με θεικό κορμί και καταγάλανα μάτια  και ένα σκληρό βλέμμα .
Πουτανάκι , γονάτισε και φίλα τα πόδια της φίλης μου Ιρίνας !
Υπάκουσα και έπεσα στα γόνατα πλησιάζοντας τις μπότες της Ιρίνας . Άρχισα να τις φιλάω ενώ και οι δύο τους έσκασαν στα γέλια .
Καλά την εκπαίδευσες είπε η Ιρίνα με βαριά ρωσική προφορά .
Σήκω πάνω πουτανάκι να σε δώ είπε .
Υπάκουσα και ξανασηκώθηκα . Έμεινα ακίνητος μπροστά της . Η Ιρίνα με πλησίασε αφού άφησε ένα βαλιτσάκι που κρατούσε . Με χάιδεψε στο πρόσωπο και προς έκπληξή μου κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου και οι γλώσσες μας ενωθήκαν σε ένα παθιασμένο ερωτικό γαλλικό φιλί .
Τα χέρια της ταξίδεψαν απο τη πλάτη μου προς το κωλαράκι μου που το μάλαξε πρόστυχα ενώ το δάκτυλό της παραμέρισε το στιγκάκι μου και χάιδεψε κυκλικά την τρυπούλα μου.
Είχα ερεθιστεί αλλά η πλαστική θήκη που μου είχε φορέσει η Όλγα , εμπόδιζε κάθε στύση .
Φιλάει παθιάρικα , σαν πρωτάρα γκόμενα είπε η Ιρίνα και στην συνέχεια άρχισε να επιθεωρεί με πρόστυχο χυδαίο τρόπο το κορμί μου .
Μμμ , ωραίο σφιχτό πεταχτό κωλαράκι , άσπρη επιδερμίδα , ωραία πόδια σε ψηλοτάκουνα !
Σου είπα ! είναι τέλειος είπε περήφανα η Όλγα για την αλλαγή που μου είχε επιφέρει.
Γύρνα να δώ την τρύπα σου είπε η Ιρίνα και χωρίς δεύτερη κουβέντα , γύρισα και έγειρα στην καρέκλα τουρλώνοντας το κωλο μου προς το μέρος τους . Η Ιρίνα παραμέρισε το στριγκάκι μου .
Βλέπω τον ξεπαρθένεψες είπε γελώντας ...
Ναι έφαγε καλά γαμήσια και μάλλον θέλει και άλλο είπε η Όλγα δίνοντας τον δονητή στην Ιρίνα .
Έχεις κάτι πιο μεγάλο και πιο σκληρό ; Ρώτησε η Ιρίνα παιχνιδιάρικα ενώ φιλήθηκαν με πάθος και οι δυό τους .
Ήμουν ντυμένος γυναικεία , στημένος στα 4 με δύο μουνάρες Ρωσίδες να φιλιόνται μπροστά μου και να ετοιμάζονται να με γαμήσουν . Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα , ούτε στις πιο κίνκυ τσόντες δεν είχα τέτοιο σκηνικό .
Ναι μωρό μου έχω πιο χοντρό είπε η Όλγα και άνοιξε ένα συρτάρι ενώ η Ιρίνα άρχισε να γδύνεται . Το κορμί της ήταν λεπτό και αψευγάδιαστο .
Να πάρε
Είδα ένα τεράστιο χοντρό δονητή πάνω απο 20 εκατοστά , ίσως 25 ο οποιος όχι μόνο ήταν χοντρός , σκληρός και άκαμπτος αλλά είχε και εξογκώματα επάνω του . Με αυτό θα με ξέσκιζαν , γεγονός που με τρόμαξε .
Θα σου ανοίξω την κωλάρα καριόλα ! Θα σε σκίσω στα δύο είπε η Ιρίνα ενώ το φορούσε . Η Όλγα πήρε στα χέρια της το κινητό να με τραβήξει βίντεο .
Θα τραβήξω βίντεο που θα σε γαμάει η Ιρίνα , να θυμάμαι πόσο πουτάνα είσαι είπε με εκδικητικό τόνο στην φωνή της
Τούρλωσε το κώλο σου γαμιόλα είπε η Ιρίνα και ήρθε πίσω μου με το πλαστικό τέρας .
Τζέλ δεν μου έβαλαν αλλά ήμουν τυχερός που η τρυπούλα μου ήταν ακόμα λιπασμένη απο το ξέσκισμα που μου έκανε πρίν η Όλγα . Η Ιρίνα μου τσίτωσε τα κωλομέρια καλά να ανοίξουν και άρχισε να μου μπήγει το τεράστιο δονητή αδιαφορώντας για τον ολοένα αυξανόμενο πόνο που μου προκαλούσε .
Ένοιωθα να με σκίζουν απο πίσω καθώς όλο αυτό το σκληρό και άκαμπτο χοντρόψωλο έμπαινε μέσα μου .
Το αισθάνεσαι πουτάνα ; Το αισθάνεσαι να σου ανοίγει την κωλάρα ; Πές ότι σου αρέσει είπε η Ιρίνα σκαμπηλίζοντας τα κωλομέρια μου .
Μου αρέσει Κυρία Ιρίνα είπα με πόνο
Ε αφού σου αρέσει ρούφα το είπε σαδιστικά και μου το έμπηξε μέσα μου κάνοντάς με να φωνάξω απο πόνο και καύλα μαζί .
Άρχισε ένα ξέφρενο γαμήσι με το δονητή τέρας που κυριολεκτικά μου ξέσκισε τα σωθικά . Δεν ήταν όπως πριν με το παλιό δονητή . Αυτό το τέρας με ξέσκιζε , το αισθανόμουν στα τοιχώματα του κωλάντερου να με γρατζουνάει καθώς μπαινόβγαινε μέσα μου με μανία .
Η Ιρίνα με πήδηξε τόσο βαθιά και βίαια που με εξουθένωσε και όταν βγήκε απο μέσα μου , τα πόδια μου έτρεμαν απο το γαμήσι που μου έκανε .
Ξεκωλιάρα , σου άρεσε ; Είπε λαχανιασμένη η Ιρίνα και τότε εγώ γονάτισα μπροστά της και της φίλησα τα δακτυλάκια των ποδιών της .
Έλα να με γλείψεις μουνάρα είπε και με έσυρε στο κρεβάτι όπου ξάπλωσε με τα πόδια ανοικτά μπροστά μου .
Το μουνί της ήταν ερεθισμένο και γυάλιζε απο τα υγρα της . Αρχισα να της γλείφω το απαλό μυρωδάτο μουνάκι της ενώ εκείνη σύντομα άρχισε να βογγά απο ηδονή και να έχει σπασμούς . Σε λίγα λέπτά έχυσε με έναν έντονο οργασμό επάνω στην γλώσσα μου .
Έμενε να προσθέσουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμα .
Η Ιρίνα  είχε ένα βαλιτσάκι στο οποίο είχε ένα σωρό υλικά μακιγιάζ και αξεσουάρ.
Πήρε πρώτα ένα σετ μακιγιάζ , με κάθισαν στο καθρέπτη και άρχισε πρώτα να μου βγάζει τα φρύδια ,
Θα σε κάνω την πιο καυλιάρα γκόμενα έλεγε συνεχίζοντας το έργο της .
Στην συνέχεια , άρχισε να μακιγιάρει το πρόσωπό μου και στο τέλος έβγαλε ένα σκουλαρίκι και μου το πέρασε στην μύτη . Ο πόνος ήταν έντονος αλλά δεν τόλμησα να διαμαρτυρηθώ .
Ένα σκουλαρίκι στον αφαλό , ένα τατουάζ στο κώλο και θα είσαι τέλεια .
Αφέθηκα στα χέρια της Ιρίνας όπου συνέχισε περνόντας μου ένα σκουλαρίκι στον αφαλό ενώ ετοίμασε και ένα τατουάζ χένας μια καρδούλα πάνω στα κωλομέρια μου .
Τέτοιο πουτανάκι δεν έχω ξαναδεί είπε η Ιρίνα και φυσικά η Όλγα συμφώνησε .
Πράγματι , όταν μου φόρεσαν και ένα καυτό μίνι , στο καθρέπτη δεν μπορούσε κάποιος παρά να διακρίνει μια κοπελίτσα με καρέ μαλλί , έντονο μακιγιάζ , σκουλαρίκι στη μύτη να φορά ένα σέξυ φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες .
Ώρα για έξοδο είπε η Όλγα .
Σκόπευαν να πάμε σε ένα μπαράκι . Θα με έβγαζαν σε κοινή θέα ντυμένο γυναικεία , πράγμα που με άγχωσε πάρα πολύ .
Μην φοβάσαι , κανείς δεν θα καταλάβει ότι είσαι αγόρι . Είπε η Όλγα .
‘Εξω στο δρόμο η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει . Περπατούσαμε μαζί και οι τρείς , προκλητικά ρούχα , ψηλοτάκουνα πέδιλα και αισθανόμουν τα βλέματα των αντρών να πέφτουν επάνω μας .
Στο μπαράκι , ο πορτιέρης ήξερε την Όλγα και την Ιρίνα . Εμένα μου χούφτωσε το κωλαράκι
Καινούρια φίλη είσαι ; ρώτησε γελώντας ενώ εγώ κοκκίνησα απο ντροπή .
Έχεις επιτυχία ! Όλοι οι γαμιάδες κοιτάνε και λιγουρεύονται το κωλαράκο σου.
Μέσα στο κλάμπ , το στριμωγμα ήταν αφόρητο . Αισθανόμουν χέρια πάνω μου να με αγγίζουν.
Η Ιρίνα είχε ένα γκόμενο , τον Μάρκο ο οποίος ήταν μαζί με ένα άλλο άντρα γύρω στα 40 ψηλό , αρρενωπό με σκληρά χαρακτηριστικά και μυώδες κορμί .
Απο εδώ ο Μάριος είπε η Ιρίνα , σπρώχνοντάς με κυριολεκτικά στην αγκαλιά του. Η Όλγα ψιθύρισε στο αυτί μου .
Φίλα τον !!!
Δεν πρόλαβα να αντιδράσω και ο Μάριος με φίλησε παθιασμένα στο στόμα ενώ το χέρι του χούφτωσε δυνατά το κώλο μου .
Καύλα μου θές να σου δώσω ένα καλό τσιμπούκι ! Είπε
Δεν πρόλαβα να μιλήσω και με πήρε απο το χέρι οδηγώντας με στα σκαλιά στις τουαλέτες.
Με την άκρη του ματιού μου πρόλαβα να δώ την Ιρίνα και την Όλγα να γελάνε .
Κατεβήκαμε κάτω στις τουαλέτες όπου όταν μπήκαμε , ο Μάριος κλείδωσε την πόρτα . Κατέβασε το φερμουάρ του και πέταξε έξω ένα νταβραντισμένο καυλί .
Έλα πουτανάκι μου γονάτισε να το ρουφήξεις είπε και με έπιασε απο το κεφάλι , υποχρεώνοντάς με να γονατίσω και να το πάρω στο στόμα μου .
Καθώς το ζεστό κομμάτι σάρκας μπήκε μέσα στο στόμα μου ένα αίσθημα αηδίας με κυρίευσε και εξευτελισμού μαζί . Ήμουν στις αντρικές τουαλέτες , ντυμένος γυναικεία να πιπώνω έναν άγνωστο άντρας .
Το καυλί του είχε γίνει σκληρό μέσα στο στόμα μου ενώ κόντευε να με πνίξει όπως το έχωνε μέσα μου γαμώντας το στόμα μου  .
Θα σε γαμήσω καυλιάρα μου είπε και τραβήχτηκε .
Με έστησε στο καθρέπτη , ανέβασε το μίνι μου , παραμέρισε το στριγκάκι και απο τον καθρέπτη τον είδα να σαλιώνει το πούτσο του και να μου ανοίγει τα κωλομέρια .
Μου έμπηξε την ψωλάρα του μέσα μου και εκεί στα όρθια άρχισε να με πηδάει ενώ εγώ έβγαζα κραυγούλες σαν τσουλάκι . Πέντε δέκα κινήσεις μέσα έξω και ήταν τόσο καυλωμένος που έχυσε μέσα μου σε δύο λεπτά .
Τι γαμηστερό κωλαράκι έχεις τσουλάρα μου . Η Όλγα και η Ιρίνα ξέρουν να εντοπίζουν πουτάνες έλεγε φιλώντας μου το λαιμό .
Βγήκε απο μέσα μου και αισθάνθηκα τα χύσια του να ρέεουν στο μπουτάκι μου . Ντυθήκαμε ενώ εγώ είχα γίνει κατακόκκινος απο ντροπή . Όταν ο Μάριος έβγαλε και μου έδωσε 100 Ευρώ τότε αισθάνθηκα την γη να ανοίξει να με καταπιεί .
Η Ιρίνα είπε να σου τα δώσω ! Η αμοιβή μιας πολύ καλής πουτάνας . Είπε ο Μάριος και αφού ντύθηκε άνοιξε την πόρτα ενώ ακόμα δεν είχα ανεβάσει το κυλοτάκι μου .
Έξω περίμενε ένας άλλος άντρας που με είδε να ντύνομαι και γέλασε .
Γαμήθηκες καλά καριόλα ; Θές και άλλο είπε χωρίς να διστάσει να βγάλει το πούτσο του έξω και να αρχίσει να κατουράει .
Έφυγα γεμάτος ντροπή και πήγα στο τραπέζι όπου με περίμεναν η Ιρίνα ο γκόμενός της και η Όλγα .
Φέρε τα λεφτά σου μωρή γαμιόλα είπε η Ιρίνα και μου πήρε το κατοστάρικο .
Καλά τα πήγες . Ο πρώτος σου πελάτης ... είπε η Όλγα .
Και πόσοι ακόμα θα ακολουθήσουν συμπλήρωσε  η Ιρίνα .
Μια νέα καριέρα σαν πουτάνα τους με περίμενε . 
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com[/url]
Ιστορίες BDSM:[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/01/bdsm.html[/url]


Η Τιμωρία ενός Καζανόβα Απο Την Πρώην
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/01/bdsm.html[/url]

Περίληψη : Τι γίνεται όταν τρείς γυναίκες αποφασίζουν να εκδικηθούν έναν καζανόβα της κακιάς ώρας ;

Με την Αλίκη είχαμε σχέση μία ή δύο εβδομάδες όταν αποφάσισα ότι δεν ήθελα άλλο να συνεχίσουμε .

Όχι ότι είχα κάποιο παράπονο , ίσα ίσα κιόλας . Η Αλίκη , ήταν πολύ όμορφη κοπέλα , στα 22 . ψηλή, ξανθιά , με πράσινα μάτια και ένα υπέροχο κορμί που το είχα γευτεί και είχαμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές γεμάτες λαγνεία και πόθο .

Το θέμα είναι ότι είχα βαρεθεί λίγο μαζί της μιας και ήταν κάπως μονότονη στο σέξ και επιπλέον ήθελε κάποια σταθερή σχέση , έρωτες , ρομαντισμούς και τέτοια που αυτά με ξενέρωναν λίγο μιας και εγώ στα 22 μου ήθελα περιπέτειες .
Το ανακοίνωσα , όπως το περίμενα είχε βάλει τα κλάματα και με παρακαλούσε να μην χωρίσουμε αλλά για εμένα η απόφαση ήταν αμετάκλητη .
Την επόμενη κιόλας ημέρα , ήμουν ντυμένος στην τρίχα και έτοιμος για νέες περιπέτειες .
Βγήκα και πήγα στο κλαμπάκι που συχνάζαμε και με ένα ποτό στο χέρι , άρχισα να τριγυρίζω δεξιά και αριστερά ψάχνοντας το επομενο μωρό για καμάκι .
Η τύχη μου δεν άργησε να αποκαλυφθεί μπροστά μου όταν είδα δύο φίλες να με κοιτάνε με προκλητικό τρόπο . Ήταν πραγματικές δίμετρες μουνάρες , γύρω στα 25 – 30 , η μία ψηλή με κοντό κόκκινο μαλλί , γαλανά μάτια και ατελείωτο σώμα μοντέλου ενώ η δεύτερη μελαχροινή , με μακριά πλούσια λαμπαρά μαλλιά , χυμώδες κορμί με πλούσιες καμπύλες και υπέροχο τουρλωτό πισινό που στριμωχνόταν ασφυκτικά κάτω απο ένα στενό μίνι .
Διλλήματα ... διλήμματα !!
Ποιά να πρωτοδιαλέξω . Η μία πραγματικό μοντέλο ενώ η άλλη χυμώδης γυναικάρα . Εκείνο όμως που με είχε εξιτάρει πιο πολύ απο όλα ήταν τα γεμάτα υποσχέσεις βλέμματά τους .
Πήρα λοιπόν την μεγάλη απόφαση και τις πλησίασα . Ποιά θα επέλεγα ; Βλέποντας και κάνοντας .
Έπιασα λοιπόν κουβέντα μαζί τους . Η ψιλόλιγνη κοκκινομάλλα ήταν πιο ομιλητική και μου συστήθηκε .

    *
      Με λένε Νανα και απο εδώ η φίλη μου η Μπέτυ .
    *
      Χάρηκα πολύ , είπα γελώντας και στις δύο και τους πρότεινα να κεράσω ένα ποτό .

Έγινε λοιπόν η αρχή . Μιλήσαμε για αρκετή ώρα και οι δύο φαίνονταν μαγνητισμένες απο εμένα που περιττό να πώ ότι είχα ανέβει ψυχολογικά όσο δεν φαντάζεστε .
Όσο περνούσε η ώρα οι ερωτήσεις και το φλέρτ και με τις δύο γινόταν ολοένα και πιο έντονο . Κάποια στιγμή η Νανα και π$ρος μεγάλη μου έκπληξη έγειρε και έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα της Μπέτυς με γλώσσα . Έμεινα με ανοικτό το στόμα ενώ αισθάνθηκα την στύση μου να αγριεύει απο το καυλωτικό αυτό θέαμα .

    *
      Καύλωσε αγόρι μου ; Ρώτησε η Νανά κοιτώντας με τις ματάρες της ενώ το χέρι της άγγιξε το μπούτι μου .
    *
      Μοιραζόμαστε τα πάντα συμπλήρωσε η Μπέτυ που πλησίασε απο την άλλη πλευρά και χούφτωσε το άλλο μου μπούτι .

Αιφνιδιάστηκα . στα επόμενα δευτερόλεπτα , φιλήθηκα με την Μπέτυ και στην συνέχεια με την Νανά .

    *
      Πάμε σπίτι μου ; Ρώτησε η Μπέτυ κοιτώντας με ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις ενώ η Νανά χαμογελούσε χαιδεύοντας το ορθωμένο μου πέος πάνω απο το παντελόνι .

Δεν πίστευα στην τύχη μου . Είχα καταφέρει να καμακώσω δύο εντυπωσιακές μουνάρες και τώρα κατευθυνόμουν για την κρεβατοκάμαρά τους . Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σκέφτηκα καθώς μπήκα μέσα στο αμάξι της Μπέτυς .
Η Μπέτυ οδηγούσε ενώ πίσω στο κάθισμα φιλιόμουν παθιασμένα με την Νανά . Το χέρι μου είχε γλιστρήσει κάτω απο το αραχνούφαντο φόρεμά της και χάιδευα το μουσκεμένο της εσώρουχο .

    *
      Εεε μην αρχίζετε χωρίς εμένα είπε ναζιάρικα η Μπέτυ .

Φτάσαμε στο σπίτι της Μπέτυς που ήταν σε μια αρκετά απομονωμένη περιοχή . Ήταν ένα διόρωφο με κήπο και πισίνα ενώ το μυαλό μου αμέσως ταξίδεψε προσπαθώντας να φανταστώ όργια μέσα στην πισίνα . Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο .
Μπήκαμε μέσα , η πόρτα έκλεισε πίσω μας και αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς . Εγώ με την Νανά , η Νανά με την Μπέτυ , εγώ με την Μπέτυ , ενώ τα ρούχα μας έφευγαν το ένα μετά το άλλο .
Όταν φτάσαμε στην τεράστια κρεβατοκάμαρά τους είχα μείνει ολόγυμνος μπροστά τους με το ορθωμένο μου πέος να πάλλεται ενώ εκείνες χασκογελούσαν και άρχισαν να τρίβονται μεταξύ τους .
Ζούσα τον παράδεισο ! Δεν πίστευα την τύχη μου , μέχρι που η Νανά , έβγαλε απο το συρτάρι ένα ζευγάρι γούνινες χειροπέδες και το κούνησε πονηρά μπροστά στα μάτια μου.

    *
      Τι είναι αυτό ; Ρώτησα γελώντας ενώ η Μπέτυ ήρθε πίσω μου και με αγκάλιασε .
    *
      Θα σε δέσω !!! Θα γίνεις αιχμάλωτός μας είπε η Νανά και πλησιάζοντας κόλλησε τα σαρκώδη της χείλη στα δικά μου και το χέρι της έπιασε το πέος μου παίζοντάς το ελαφρά .
    *
      Αιχμάλωτος ; Καλό ακούγεται είπα εκστασιασμένος ενώ η Μπέτυ έπιασε τα χέρια μου πισθάγκωνα . Δεν αντιδρούσα παρά αισθανόμουν το χάδι της Νανάς πάνω στο ερεθισμένο μου πέος . Αισθάνθηκα τα γούνινα δεσμά στο ένα χέρι , άκουσα ένα κλίκ καθώς η Νανά μου έγλειφε την ρώγα και στην συνέχεια αισθάνθηκα τις χειροπέδες και στο άλλο χέρι .

Με το που άκουσα το κλίκ κατάλαβα ότι τα χέρια μου είχαν δεθεί πισθάγκωνα και η Νανά σταμάτησε να με φιλά και να με χαιδεύει .

    *
      Τον κλείδωσα είπε η Μπέτυ με φωνή γεμάτη ικανοποίηση και η Νανά χαμογέλασε και μου άφησε το πέος . Με ένα αινιγματικό χαμόγελό με κοίταξε με ένα βλεμμα που πετούσε φωτιές και εκεί που δεν το περίμενα μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι που κυριολεκτικά γύρισε το σαγόνι μου .
    *
      Μαλάκα , γαμημένε μαλάκα , ήθελες και να μας πηδήξεις ε ;
    *
      Τι έγινε ; πήγα να ρωτήσω και έφαγα ένα ακόμα δυνατό σκαμπήλι απο την Νανά ενώ απο πίσω η Μπέτυ μου έδωσε μια κλωτσιά και με υποχρέωσε να γονατίσω μπροστά της . Ήρθε και εκείνη μπροστά και μου έδωσε και αυτή ένα δυνατό σκαμπήλι .
    *
      Για κοιτάχτε ένα μικροτσούτσουνο μαλάκα που ήθελε και να μας πηδήξει είπε και έσκασαν και οι δύο στα γέλια .
    *
      Την έχεις βάψει καριόλη είπαν και η δύο και άρχισαν να με χαστουκίζουν δυνατά ενώ κάποια στιγμή η Νανά με έπιασε απο το πηγούνι .
    *
      Άνοιξε το στόμα σου !!! Υπάκουσα και τότε έφτυσε μέσα μου ενώ το ίδιο έκανε και η Μπέτυ .
    *
      Κατάπινε τις ροχάλες μας ξεφτίλα !! Κατάπινε και ξανάνοιξε το βρωμόστομά σου είπαν και οι δύο .

Τα σκαμπήλια έπεφταν βροχή το ένα μετά το άλλο ενώ συχνά πυκνά έκαναν παύσεις και με έλουζαν σε βρισιές .
Έβαλα τα κλάματα και ικέτεψα για έλεος και τότε η Νανά με έπιασε δυνατά απο τα μαλλιά .

    *
      Σε περιμένει μια έκπληξη μαλάκα σήμερα . Ξέρεις ποιά είμαι εγώ ; Είμαι αδερφή της Αλίκης .

Έπεσα απο τα σύννεφα και τότε η Νανά με επανέφερε στην πραγματικότητα με ένα εξίσου δυνατό σκαμπήλι ενώ η πόρτα άνοιξε και φανερώθηκε η Αλίκη , φορώντας μόνο ένα κυλοτάκι . Με πλησίασε κοιτώντας με πύρινα μάτια .

    *
      Ξεφτίλα ! Μαλάκα , αυτό ήθελες ; Να γαμήσεις την αδερφή μου και την καλύτερή της φίλη ;
    *
      Τέτοιος γαμιόλης είναι ! τόσο άχρηστος και μαλάκας που δεν σκέφτηκε ότι τον δουλεύαμε είπε η Μπέτυ .
    *
      Θα σε σκίσω γαμιόλη , θα σε κάνω κομμάτια είπε με λυσσασμένη φωνή η Αλίκη και όρμησε κατά πάνω μου .

Τα δυνατά σκαμπήλια που ξεκίνησαν έπεφταν βροχή και απο τις τρείς ενώ το στόμα μου είχε γίνει το πτυελοδοχείο τους . Κάποια στιγμή η Αλίκη με διέταξε .

    *
      Φίλα τα πόδια μας μαλάκα ! Ικέτεψε για έλεος !
    *
      Έλεος Αλίκη σε παρακαλώ είπα και έπεσα στο πάτωμα φιλώντας τα ιδρωμένα δακτυλάκια της . Όπως ήμουν δεμένος ήμουν ανίκανος να κουνηθώ και η Νανά με την Μπέτυ ήρθαν πίσω μου και πήραν την δερμάτινη λουρίδα μου .
    *
      Θα σου κοκκινήσω το κώλο τώρα ! Θα μας θυμάσαι όποτε κάθεσαι για αρκετές μέρες είπε λυσσασμένη η Μπέτυ και μου κατέβασε την λουρίδα στα κωλομέρια με δύναμη .
    *
      Γλείφε τα πόδια μου εσύ είπε η Αλίκη πατώντας μου το κεφάλι με το άλλο πόδι της.

Οι ξυλιές απο την ζώνη που έπεφταν πάνω στα κωλομέρια , την πλάτη και τα μπούτια μου ήταν τόσο δυνατές και έτσουζαν τόσο πολύ που ξέσπασα σε δυνατά κλάματα .

    *
      Κλάψε , κλάψε καριόλη δεν υπάρχει έλεος ! Γλείψε και τα δικά μου πόδια τώρα είπε η Νανά αλλάζοντας θέση με την Αλίκη που ήρθε πίσω μου να με μαστιγώσει και εκείνη .

Έφαγα τόσες πολλές λουριδιές που είχα κατακόκκινα σημάδια επάνω μου .
Σταμάτησαν να με δέρνουν και ενώ νόμισα ότι είχαν ησυχάσει πια , και οι τρείς με τράβηξαν απο το πάτωμα και με έβαλαν μπρούμυτα στο κρεβάτι .
Έτρεμα απο το πόνο και το φόβο ενώ δεν τολμουσα να αντιδράσω . Εκείνο όμως που πραγματικά ήταν περίεργο ήταν ότι με τόση κακομεταχείριση και εξευτελισμό , είχα καύλα και έντονη στύση . Μου άρεσε που με εξευτέλιζαν τόσο πολύ .

    *
      Θα περάσεις καλά τώρα είπε η Μπέτυ και έβγαλε τρία στραπον με τεράστιους μαύρους δονητές .
    *
      Θα σε ξεκωλιάσουμε μαλάκα ! Γαμημένη ξεκωλιάρα θα σε κάνουμε είπε η Αλίκη που πήρε το μεγαλύτερο απο το τρία και άρχισε να το φοράει .
    *
      Έλεος Αλίκη μην το κάνεις , συγνώμη , δεν ήθελα ...... ενώ μιλούσα η Νανά μου σφράγισε το στόμα με το κυλοτάκι της και μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι .
    *
      Βγάλε το σκασμό και κάτσε εκεί σαν καλή πουτανίτσα να φάς τις πούτσες που σε περιμένουν .
    *
      Μπέτυ την κάμερα είπε η Αλίκη και πήρε θέση πίσω μου .

Μούγκριζα να με λυπηθούν αλλά μάταια . Η Μπέτυ με την κάμερα της θα βιντεοσκοπούσε τα πάντα ενώ η Αλίκη ήταν ήδη πίσω μου μαζί με την Νανά . Η Νανά μου άνοιξε τα κωλομέρια και η Αλίκη άρχισε να μου βάζει κωλοδάκτυλο με βαζελίνη .

    *
      Ωραίο κωλαράκι , σφιχτό και στενό ! Ότι πρέπει για γαμήσι είπε σαδιστικά κωλοδακτυλιάζοντάς με .
    *
      Θα μας ακούσει όλο το τετράγωνο με αυτό το δονητή που φόρεσες της είπε η Νανά γελώντας .
    *
      Μπααα θα το φάει στην κωλάρα του και θα του αρέσει .
    *
      Ετοιμάσου για πούτσα είπε και με σκαμπήλισε στα κωλομέρια .

Έκανα να αντισταθώ αλλά μάταια . Η Νανά είχε ακινητοποιήσει το κορμί μου και είχε τσιτώσει τα κωλομάγουλά μου ενώ το κυλοτάκι της στο στόμα δεν με άφηνε να βγάλω φωνή .
Αισθάνθηκα το κρύο πλαστικό καυλί στην σούφρα μου να πιέζει με όλοένα και περισσότερη δύναμη παραβιάζοντάς με . Έτσουζε ! Με έσκιζε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε καθώς με άνοιγε ολοένα και πιο πολύ .
Αισθανόμουν το ξέσκισμα ενώ τα μπινελίκια έδιναν και έπαιρναν απο τις τρείς τους .

    *
      Μουγκρίζεις πουτάνα ε ; Αυτό ήθελες να μας κάνεις ; να μας γαμήσεις ; Έλεγε η Νανά .
    *
      Τι να γαμήσει ο ξεφτίλας ! Δεν βλέπεις πόσο όμορφα τον παίρνει απο το κώλο είπε η Αλίκη και με μια ευθεία κίνηση μου κάρφωσε το χοντρό δονητή πάνω μου κάνοντάς με να μουγκρίσω .
    *
      Γαμήθηκε η τρύπα σου ! Το πήρες όλο μέσα τσουλάρα ! Ξεκωλιάρα ! είπε με ικανοποίηση η Νανά και η Αλίκη .

Αρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου ξεσκίζοντάς μου τα σωθικά με το τεράστιο στραπον . Ξανά και ξανά , χωρίς δισταγμό , χωρίς έλεος . Μου ξέσκιζε το κωλαράκι σαν να ήμουν η τελευταία πουτάνα της Συγγρού .
Πρέπει να με πήδαγε για κανένα 15άλεπτο και ο κωλαράκος μου το είχε συνηθίσει πια .

    *
      Θα τον γαμήσω εγώ τώρα ! Απο μπροστά , να τον βλέπω είπε η Νανά και αφού βγήκε απο μέσα μου η Αλίκη , με γύρισε ανάποδα .

Τώρα ήμουν ανάσκελα και την έβλεπα κατάματα ενώ η Αλίκη έβγαλε το στραπον της .

    *
      Δεν χρειάζεσαι βρακάκι στο στόμα πια είπε η Νανά και μου το έβγαλε .
    *
      Δεν πονανε η ψωλιές τώρα ! Έγινες μεγάλη κοπελα και συνήθισε ο κωλαράκος σου την πούτσα ! Έτσι δεν είναι ;

Μου έβγαλε το κυλοτάκι απο το στόμα αλλά δεν τολμούσα να μιλήσω . Η Νανά εξαγριωμένη με χαστούκισε ενώ η Μπέτυ γελώντας βιντεοσκοπούσε τα πάντα .

    *
      Έτσι δεν είναι ; Είπε η Νανά ξανασκαμπηλίζοντάς με .
    *
      Μάλιστα .
    *
      Θες να σε γαμήσω ; Ρώτησε και πάλι
    *
      Μάλιστα Κυρία είπα ασυναίσθητα ενώ και οι τρείς ξέσπασαν σε γέλια .
    *
      Τι γαμιόλα έγινες μωρή είπε η Νανά και έτσι ανάσκελα μου έμπηξε όλο το καυλί της μέσα μου . Η Αλίκη ήρθε και κάθισε στο πρόσωπό μου φέρνοντας το υγρό της μουνάκι στο στόμα μου .
    *
      Γλείφε τσουλαριό ! είπε και εγώ άρχισα ένα μαραθώνιο γλειψίματος επάνω στο γυαλιστερό λαχταριστό της μουνάκι ενώ αισθανόμουν χέρια να παίζουν το καυλωμένο μου πέος .
    *
      Γαμιόλα ! Πουτάνα ξεφτυλισμένη έλεγε η Νανά και πηδούσε τον ξεσκισμένο μου κώλο με δυνατές κινήσεις .
    *
      Και εγώ θέλω είπε η Μπέτυ .
    *
      Έλα είπε η Νανά και βγήκε απο μέσα μου . Πήρε την κάμερα και χωρίς να σηκωθεί η Αλίκη απο το πρόσωπό μου η Μπέτυ πήρε θέση .
    *
      Αλλαγή γαμιά ! Είπε και μου έμπηξε το στραπον της μέσα μου . Η Αλίκη σφίχτηκε πάνω μου και έχυσε στο πρόσωπό μου με ένα ουρλιαχτό και έναν εκρηκτικό οργασμό . Έφυγε απο το πρόσωπό μου και χωρίς να σταματήσει να με ξεσκίζει η Μπέτυ , την θέση της πήρε η Νανά . Το μουνάκι της ήταν και αυτό μυρωδάτο και υγρό .
    *
      Για να δω ! Απο κωλαράκι ξεφτυλίστηκες ! Για να δω και την γλώσσα σου να δουλεύει καριολίτσα είπε και άγγιξε τα μουνόχειλά της στο στόμα μου .

Έγλειφα σαν τρελός ενώ το πρελούδιο γαμησιού , εξευτελισμού και γλειφομουνιού συνεχίστηκε μιας και όταν έχυσε η Νανά την θέση της πήρε η Μπέτυ και μετά πάλι η Αλίκη .
Με ξεκώλιαζαν για ώρα ενώ η γλώσσα μου και το σαγόνι είχε πονέσει απο την πολύ «δουλειά» . Όταν τελείωσαν , έβγαλαν τα στραπον τους και με σκαμπηλια και κλωτσιές , χωρίς να με λύσουν με έσυραν στην μπανιέρα όπου η Αλίκη πρώτα πήρε θέση και μπροστά στην κάμερα , με κατούρησε στο πρόσωπο . Η Νανά επανέλαβε το ίδιο και στο τέλος η Μπέτυ και αυτή άδειασε την κύστη της στο πρόσωπό μου .
Ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή της ζωής μου . Όταν με έλυσαν μετά και με έβαλαν στο μπάνιο να πλυθώ ούτε κάν μιλούσα .
Η συνέχεια δόθηκε μετά απο ώρα στο σαλόνι όπου ντυμένοι πια και οι 4 μου μίλησαν αυστηρά .

    *
      Λοιπόν γαμημένη τσουλα ! Σε έχουμε βιντεοσκοπήσει και θα σε κάνουμε ρόμπα παντού . Θα ανεβάσουμε στο ίντερνετ το ξεκώλιασμά σου να το δούν όλοι είπε η Μπέτυ !
    *
      Εκτός εάν .... συμπήρωσε η Αλίκη .....
    *
      Εκτός εάν απο εδώ και πέρα εξαφανιστείς και δεν σε ξαναδούμε . Είσαι ένας άχρηστος μαλάκα και μάλιστα ούτε κάν άντρας . Μια εξευτελισμένη πουτάνα είσαι είπε η Νανά .
    *
      Τσακίσου και να μην σε ξαναδούμε .

Με διαολόστειλαν και με πέταξαν έξω απο το σπίτι . Που να έλεγα τι τράβηξα και ποιός να με πίστευε !
Το παράδοξο ; Ότι μου άρεσε πολύ
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com] [/url]
Ιστορίες BDSM : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html]/p/bdsm_10.html[/url]



Αυταρχικό Στο Στούντιο !
http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/01/bdsm_12.html]/2012/01/bdsm_12.html[/url]

Η Νατάσα ήταν η αγαπημένη μου απο τις κοπέλες στο στούντιο που επισκεπτόμουν . Ήταν μια δίμετρη , χυμώδης μελαχροινή Ρωσίδα , γύρω στα 35 , με εντυπωσιακό σέξυ κορμί , ατελείωτα πόδια με καυλιάρικες πατούσες που κυριολακτικά τις «έπλενα» με την γλώσσα μου κάθε φορά ενώ είχε και ένα σέξυ βλέμμα απο τα γκριζογάλανα μάτια της το οποίο με καθιστούσε ανίκανο να αντιδράσω κάθε φορά που την έβλεπα .
Απο την πρώτη στιγμή που την αντίκρυσα στο στούντιο έμεινα εμβρόντητος και φυσικά την επέλεξα αμέσως .
Ζήτησα ένα πρόγραμμα ποδολαγνείας και εκείνης έλαμψαν τα μάτια . Πράγματι , βρέθηκα να της πιπιλάω τα υπέροχα δακτυλάκια ένα ένα , να της γλείφω και να φιλώ την σέξυ πατούσα της με την καλίγραμμη καμάρα ενώ εκείνη διασκέδαζε τόσο πολύ που πίεζε το πόδι της στο πρόσωπό μου .
Την επόμενη ακριβώς στιγμή βρέθηκα ανάμεσα στα πόδια της να της γλείφω και να της ρουφώ το «γατάκι» ενώ εκείνη με είχε εγκλωβίσει στα ατελείωτα πόδια της μέχρι να εκσφενδονίσει μια τεράστια ποσότητα απο υγρά πάνω στο πρόσωπό μου .
Να έρθεις και άλλη μέρα να μου γλείψεις και το κώλο είπε γελώντας !
Αυτό ήταν ! Πραγματικά είχα ερωτευτεί !
Φυσικά δεν είχα αυταπάτες . Ήξερα ότι απλώς έκανε την δουλειά της και αν μη τι άλλο , στην πραγματική ζωή δεν υπήρχε περίπτωση να ρίξει ούτε μια ματιά σε ένα συνηθισμένο αγόρι σαν εμένα , με λεπτοκαμωμένο κορμί και όχι ιδιαίτερα προσόντα .
Την επόμενη μέρα κιόλας που πήγα την είδα ότι όχι απλώς με αναγνώρισε αλλά χάρηκε κιόλας . Στο δωμάτιο της υπενθύμισα τι μου είχε πεί για να της γλείψω το κώλο .
Τότε ήταν που έφαγα τα πρώτα σκαμπήλια !
Ξεφτίλισμένε , μαλάκα , το κώλο μου θές να γλείψεις ; Έλεγε κοιτώντας με μάτια που πετούσαν φωτιές .
Μάλιστα Κυρία , ψέλισσα και τότε εκείνη έφτυσε το πρόσωπό μου .
Άνοιξε το στόμα σου να φτύσω και μέσα ! Άχρηστε μαλάκα
Υπάκουσα και για δεύτερη φορά έφτυσε μια γενναία ποσότητα σάλιου , αυτή τη φορά μέσα στο στόμα μου όπου και τα κατάπια . Αισθάνθηκα τη γεύση της καθώς και μια μακρινή γεύση τσιγάρου ενώ έφαγα ένα δύο σκαμπήλια ακόμα .
Θα μου γλείψεις τη κωλάρα και μάλιστα πολύ καλά είπε καθώς άρχισε να κατεβάζει το καυλιάρικο στρίγκ της . Στήθηκε στα 4 στο κρεβάτι και κυριολεκτικά , με τράβηξε απο τα μαλιά κατευθείαν στο κώλο της .
Γλείφε γαμιόλη είπε .
Δειλά δειλά άρχισα να της φιλώ τα λαχταριστά , τουρλωτά της κωλομάγουλα ενώ πλησίαζα ολοένα και περισσότερο στην χαράδρα του κώλου της .
Μέσα ... ΜΕΣΑ ούρλιαξε ενώ εγώ υπακούοντας άρχισα να της γλείφω την σχισμή .
Είχε μια υπέροχη ροδαλή τρυπούλα με πολύ έντονη γεύση που κέντρισε τα ρουθούνια μου προκαλώντας μου ακαριαία στύση . Άρχισα να της γλείφω την τρυπούλα της γύρω γύρω ενώ εκείνη πίεζε τα κωλομέρια της στο πρόσωπό μου .
Χώσε τη γλώσσα σου μέσα είπε πάλι ενώ παραμέρισε τα αφράτα κωλομέρια της για καλύτερη πρόσβαση .  Βύθισα μέσα την γλώσσα μου στο σφιγκτήρα της όσο μπορούσα ενώ την άκουσα να βογγάει .
Έτσι μαλάκα , γιαυτό είσαι πλασμένος , να μου γλείφεις το κώλο ... έτσι .... έλεγε ανασαίνοντας βαριά ενώ αισθανόμουν το πηγούνι μου υγρό απο τους χυμούς που άρχισε να βγάζει απο το καυλωμένο μουνάκι της .
Της έγλειφα το κώλο για 15 λεπτά , σχεδόν όλο μου το χρόνο και όταν εκείνη αποφάσισε , τραβήχτηκε .
Έχεις 1 λεπτό να χύσεις στα πόδια μου είπε και με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα στο πάτωμα ενώ εκείνη κάθισε σε μια πολυθρόνα και πάτησε με την πατούσα της το πρόσωπό μου ενώ με το άλλο τα μπαλάκια μου .
Παίξε το μικρό σου πουλάκι !! μαλακίσου έλεγε και που έχωνε βίαια τα δάκτυλά της στο στόμα μου .
Παίχτην ! άχρηστε , θές και να γαμήσεις κιόλας έλεγε και που και πού μου έδινε και κανένα σκαμπήλι .
Δεν άργησα να χύσω στην πατούσα της , την οποία μετά μου έφερε στο στόμα της διατάζοντάς με να την καθαρίσω .
Υποχρεώθηκα λοιπόν να της καθαρίσω τα χύσια μου με την γλώσσα . Ο εξευτελισμός ήταν τόσο έντονος αλλά λειτουργούσε τόσο αφροδισιακά μέσα μου που σε δευτερόλεπτα είχα και άλλη στύση .
Είσαι γενημμένος σκλάβος είπε γελώντας η Νατάσα . Να έρθεις να μου γλείφεις το κωλο και να σε γαμήσω με το δονητή την άλλη φορά είπε κλείνοντάς μου πονηρά το μάτι .
Όταν έφευγα την άκουσα μαζί με την τσατσά να χασκογελάνε προφανώς μαζί μου και κυριολεκτικά κοκκίνησα απο ντροπή .
Την επόμενη εβδομάδα , στριφογύριζε στο μυαλό μου αυτό που είχε πεί η Νατάσα .
Θα σε γαμήσω με το στραπον ... το άκουγα και το ξανάκουγα διαρκώς μέσα στο κεφάλι μου
Στο ίντερνετ , έβλεπα διαρκώς τις θεαματικές Ρωσίδες Αφέντρες να πηδάνε με τεράστια στραπον αντρικά κωλαράκια και προσπαθούσα να φανταστώ εμένα και την Νατάσα . Κυριολεκτικά , είχα υποστεί πλύση εγκεφάλου απο την κυριαρχική αυτή γυναίκα .
Έφτασε λοιπόν η μέρα που θα είχε βάρδια . Με θάρρος ξαναπήγα και την είδα να με κοιτάει γελώντας πονηρά .
Αυταρχικό Πρόγραμμα είπα στην τσατσά και η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα εκραγεί . Είχαμε ξεπεράσει τα όρια της απλής ποδολαγνείας που μέχρι τότε μου άρεσε και απο εδώ και πέρα , όλα ήταν απρόβλεπτα.
Περίμενα ολόγυμνος μέσα στο δωμάτιο και ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα η Νατάσα , ντυμένη με  ένα ολόσωμο δερμάτινο κορσέ ,μαύρο καλσόν με ζαρτιέρες και τα μάτια της κυριολεκτικά έλαμπαν .
Ήρθες  Μαλάκα ; Ήρθες να σε γαμήσω ; Να σου ανοίξω το κωλί στα δύο ; Είπε και μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι .
Πέσε ανάσκελα και θα σου δείξω εγώ ....
Υπάκουσα δίχως άλλο ενώ είδα ότι κρατώντας δεσμά απο Velcro μου έδεσε τα χέρια στο κάγκελο του προσκέφαλου ενώ μετά τους ασταγάλους στα πασαλάκια του κρεβατιού δεξιά και αριστερά . Έτσι βρέθηκα μπρούμυτα με τα πόδια ανοικτά και ανήμπορος να αντιδράσω.
Θα περάσεις καλά σήμερα γαμιόλη . Θα σου σκίσω το κώλο . Θα σε κάνω πουτάνα μου . έλεγε καθώς έβγαλε το κυλοτάκι της και μου μπούκωσε το στόμα .
Δεν θα σε ακούσει κανείς τώρα που θα σε γαμάω . Κανείς . Θα σε ξεκωλιάσω όση ώρα θέλω και όσο δυνατά θέλω . Γαμιόλα ...
Αισθανόμουν έναν περίεργο ερεθισμό να με γεμίζει καθώς την έβλεπα να ζώνεται με το στραπον . Ο δονητής ήταν γύρο στους 20 πόντους και πολύ χοντρό τέλειο αντίγραφο κανονικού πέους . Απο ττην μικρή τσαντα που κουβαλούσε έβγαλε ένα μαστίγιο . Ήρθε πίσω μου καμαρώνοντας το γυμνό μου ανυπεράσπιστο κωλαράκι .
Θα σε δείρω πρώτα για να μάθεις να είσαι τόσο πουτάνα είπε γελώντας και με δύναμη μου έδωσε μια ξυλιά με το μαστίγιο . Βόγγηξα αλλά το κυλοτάκι της στο στόμα μου , έφραζε κάθε λαλιά .
Άρχισε να με μαστιγώνει δυνατα ενώ εγώ δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ ούτε να ξεφύγω.
Μάταια εκλαιγα και μάταια παρακαλούσα για έλεος , όσο το κυλοτάκι της στο στόμα μου επέτρεπε να μιλώ . Όταν μου έριξε αρκετές ξυλιές και το κωλαράκι  μου είχε πλέον πάρει φωτιά , την είδα να ανεβαίνει πίσω στο κρεβάτι κρατώντας ένα σωληνάριο τζέλ .
Θα σε γαμήσω τώρα . Θα έχεις να το λές ότι η Νατάσα σου πήρε την παρθενιά !
Το δάκτυλό της μπήκε με φόρα μέσα μου γεμίζοντας την τρυπούλα μου με το κρύο τζέλ και κάνοντάς με να ανατριχιάσω . έτσουζε και πόναγε αλλά παράλληλα ο τρόπος που στριφογύριζε το λιπασμένο της δάκτυλο μέσα μου , με έκανε να ανατριχιάσω .
Στενό κωλαράκι ! Αχρησιμοποίητο . Θα ευχαριστηθώ να είμαι η πρώτη που θα στο γαμήσω .  Τούρλωσε το τώρα και ετοιμάσου .
Πήρε θέση πίσω μου και αισθάνθηκα την απειλή όταν άγγιξε την τρυπούλα μου με το σκληρό στραπον . Άρχισε να το πιέζει δυνατά μέσα μου . Ο πόνος ολοένα και αυξανόταν καθώς η άμαθη τρυπούλα μου κατάπινε χιλιοστό χιλιοστό το τεράστιο αυτό καυλί .
Πόναγα , σφάδαζα αλλά η Νατάσα , αγέρωχη συνέχιζε το ξέσκισμα μέχρι που μου το έμπηξε όλο μέσα μου .
Το πήρες τσουλάρα ; Πουτανάρα το ρούφηξες μέχρι τα αρχίδια !!! Γαμημένη πουτάνα έγινες πια . Μια ξεσκισμένη ξεκωλιάρα !!
Άρχισε να με γαμάει με το στραπον βίαια , αδιαφορώντας που ήταν η πρώτη μου φορά και πονούσε . Με γαμούσε με βαθιές μπηχτές ψωλιές στο κωλαράκι μου ενώ σταματούσε το σφυροκόπημα μόνο και μόνο για να μου σκαμπηλίσει τα ήδη πονεμένα μου μαστιγωμένα πισινά .
Πουτάνα πονάς ; Σε πονάει το καυλί της Αφέντρας ; Μπούκωσε το κωλαράκι σου και δεν αντέχεις ; Εκεί , μείνε εκεί να γαμιέσαι με υπομονή και αγάπη . Να τρώς το καυλί στο κώλο με ευχαρίστηση έλεγε και με γαμούσε αλύπητα .
Για πάνω απο δέκα λεπτά με ξεκώλιασε και στο τέλος , έλυσε το στραπον αλλά το άφησε μέσα μου . Μου έλυσε επίσης τα χέρια και τα πόδια και ξάπλωσε ανάσκελα υποχρεώνοντάς με , έτσι με το καυλί στο κώλο να της κάνω γλειφομούνι ενώ έπαιζα και το δικό μου ερεθισμένο όργανο.
Τελείωσε με έναν εκρηκτικό οργασμό στο στόμα μου και μόνο τότε έβγαλε το στραπον απο το κώλο μου ενώ εγώ είχα τελειώσει πιο πρίν .
Ξεκωλιάρα σου άρεσε ;
Μάλιστα Κυρία είπα δειλά
Τότε να έρχεσαι να σε γαμάω ! Και εμένα μου άρεσε που σε ξεκώλιασα και σε έκανα τσουλάκι μου απαντησε γελώντας και με φίλησε στο μάγουλο .
Η Νατάσα , έγινε η τακτική μου Αφέντρα .
Μια φορά ή δύο την εβδομάδα πήγαινα και με εξευτέλιζε στο αυταρχικό , γαμώντας με το στραπον , δέρνοντάς με , βάζοντάς με να την γλείφω στο μουνάκι της και στο κωλαράκι της.
Κάθε φορά το πρόγραμμα γινόταν ολοένα και καλύτερο καθώς πηγαίναμε ένα βήμα παραπάνω . Την τελευταία όμως φορά μου επιφύλασσε μια έκπληξη .
Ήταν Αργά το βράδυ  , προς το τέλος της βάρδιας όταν πήγα για αυταρχικό .
Όπως πάντα , έφαγα τα σκαμπήλια και τις ξυλιές μου ,και ένα καλό πήδημα με το τεράστιο στραπον στο κώλο . Προς μεγάλη μου όμως έκπληξη δεν με έλυσε , παρά με άφησε δεμένο μπρούμυτα στο κρεβάτι .
Βγήκε έξω αφήνοντάς με μόνο στο δωμάτιο ενώ η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Μπήκε πάλι μέσα , μαζί με έναν άγνωστο άντρα , γύρω στα 40 , ψηλό , γεροδεμένο με σκληρά χαρακτηριστικά . Μιλήσανε ρώσικα μαζί και γελάσανε μαζί μου .
Απο εδώ είναι ο γκόμενός μου και θα σε γαμήσει ... ειπε η Νατάσα γελώντας ενώ εκείνος άρχισε να ξεντύνεται .
Μααα πήγα να πώ αλλά έφαγα τα σκαμπήλια μου και για ακόμα μια φορά μου τάπωσε το στόμα με το κυλοτάκι της .
Θα σου ανοίξω και εγώ το κώλο παλιοπούστη είπε με βαριά σλαβική φωνή η Πέτρος ο γκόμενός της ενώ γδυνόταν .
Είχε ένα πολύ γυμνασμένο κορμί και ένα τεράστιο όργανο , πιο μεγάλο απο το στραπον της που παλλόταν απο την καύλα . Φιλήθηκαν με πάθος με την Νατάσα και στην συνέχεια εκείνος ήρθε απο πίσω μου ενώ η Νατάσα απο μπροστά . Έβγαλε το κυλοτάκι απο το στόμα μου και με χαστούκισε .
Γλείψε μου το μουνί τώρα όσο θα σε πηδάει ο Πέτρος ...
Υπάκουσα και άρχισα να της κάνω γλειφομούνι ενώ ο Πέτρος ήρθε πίσω μου . Αισθάνθηκα ένα ζεστό καυλί , να τρίβεται επάνω στο κωλαράκι μου και να κάνει πινέλο στην κωλοχαράδρα μου . όταν το χοντρό του πουτσοκέφαλο άγγιξε την τρυπούλα μου τινάχτηκα απο ηλεκτρισμό .
Πίεσε την γαμημένη πια σούφρα μου και έμπηξε όλο το χοντρόψωλό του μέσα μου ενώ εγώ δεν έβγαλα ούτε κίχ μιας και έγλειφα την γυαλιστερή μουνάρα της Νατάσας.
Άρχισε να με πηδά με βαριές νταβατζίδικες ψωλιές ο γαμιάς της Νατάσας ενώ εκείνη με είχε εγκλωβίσει ανάμεσα στο πόδια της .  Το καυλί του Πέτρου με ξέσκιζε και το περίεργο είναι ότι το λάτρευα αυτό το είδος εξευτελισμού . Με είχε υποχρεώσει να πάω παθητικά με τον γκόμενό της .
Όταν έχυσαν και οι δύο ταυτόχρονα , ο ένας στο κώλο μου και η Νατάσα στο στόμα μου ήταν η πιο ερεθιστκή στιγμή της ζωής μου .
Χωρίσαμε με την συμφωνία να ξαναβρεθούμε σπίτι της Νατάσας και οι τρείς μας αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
τυπε τσουλι θελεις να παμε για καφεδακι και μετα καπου ησυχα οι 2 μας;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom