Πηγή :
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες Bdsm :
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]
Αιχμάλωτος της Φοιτήτριας 1ο Μέρος
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/blog-post_13.html[/url]
Περίληψη
Μια αναπάντεχη συνάντηση με μια δυναμική σέξυ φοιτήτρια και ο ήρωας της ιστορίας βιώνει την απόλυτη υποταγή ....
Εκείνο το απόγευμα , στην εταιρεία μηχανογράφησης που εργαζόμουν , είχα απομείνει ολομόναχος . Το πρωί , ο προϊστάμενος του τμήματος , μου είχε πεί ότι έπρεπε να συναντήσω ένα πελάτη αργά το απόγευμα και μάλιστα να βάλω τα δυνατά μου , προκειμένου να πάρουμε την δουλειά .
Δεν μου είχε εξηγήσει κανείς περί τίνος επρόκειτο , ή τις ανάγκες μηχανογράφησης που είχε ο πελάτης αυτός και είχα συμπεράνει ότι προφανώς δεν γνώριζαν τίποτε .
Είχα μείνει λοιπόν το απόγευμα ολομόναχος στην εταιρεία και περίμενα μέχρι τις επτά το απόγευμα που ήταν το προγραμματισμένο ραντεβού . Κανονικά , έπρεπε να είμαι πάνω απο το κείμενο της παρουσίασης , έπρεπε να προετοιμάζομαι για να δείξω το καλύτερο πρόσωπο της εταιρείας αλλά αντί αυτού , είχα μπεί στο ίντερνετ και χάζευα ρωσικές ιστοσελίδες με αφέντρες , ποδολαγνεία και γενικά κίνκυ περιεχόμενο που σε κάθε περίπτωση αντανακλούσε τις προσωπικές μου προτιμήσεις .
Αυτό ήταν και το μικρό μου μυστικό . Ότι μου αρέσαν οι εξουσιαστικές , δυναμικές γυναίκες που δυνάστευαν σεξουαλικά , υποτακτικούς άντρες σαν εμένα . Στο ίντερνετ , πάντα είχα μια ιδιαίτερη επαφή με σαδομαζοχιστικές ιστοσελίδες ενώ και στην πραγματικότητα επισκεπτόμουν στούντιο που είχαν στις υπηρεσίες τους σαδομαζοχιστικό πρόγραμμα ή πρόγραμμα ποδολαγνείας που ήταν και το αγαπημένο μου .
Εκείνο λοιπόν το απόγευμα , αν και είχα εγκλωβιστεί στην δουλειά , δεν ανησυχούσα . Θα χάζευα στο ίντερνετ μέχρι τις επτά , θα δεχόμουν τον πελάτη και μια ωρα μετά θα είχα φύγει προκειμένου να πάω σε ένα κοντινό στούντιο που ήξερα και να περάσω μια υπέροχη ώρα υποταγής κάτω απο τα πόδια μιας επαγγελματίας αφέντρας .
Του διεστραμμένους μου συνειρμούς , διέκοψε το κουδούνι της εισόδου . Έκλεισα τις πονηρές ιστοσελίδες , τακτοποίησα λίγο το γραφείο και σε λίγα δευτερόλεπτα , κτύπησε η πόρτα του γραφείου .
Όταν την άνοιξα , βρέθηκα μπροστά στην μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου . Ενώ περίμενα έναν «πελάτη» , βρέθηκα απέναντι σε μια κοπέλα γύρω στα 20 που με κοιτούσε χαμογελώντας .
Αιφνιδιάστικα .... αυτό δεν το περίμενα .
Καλημέρα μου είπε με μια όμορφη μελωδική φωνή . Ονομάζομαι Άννα είπε και μου προσέφερε το χέρι της σε μια θερμή χειραψία . Το δέρμα της ήταν τόσο απαλό ενώ στο χώρο κυριάρχησε ένα διακριτικό γλυκό άρωμα που φορούσε κάνοντάς με κυριολεκτικά να ζαλιστώ προς στιγμή .
*
Καλημέρα σας , ψέλισσα και της έδειξα το δρόμο προς το γραφείο μου . Πέρασε δίπλα μου και αισθάνθηκα να την ακολουθά η υπέροχη αυτή μυρωδιά .
Δεν μπορούσα να καταλάβω , μου είχαν πει για κάποιο πελάτη αλλά προέκυψε αυτή η κοπέλα με το διαπεραστικό βλέμμα , το ζεστό χαμόγελο και το άρωμα που αισθανόμουν να με τρελαίνει ώρα με την ώρα .
*
Εκπροσωπώ τον οργανισμό που κάθε χρόνο οργανώνει το παγκόσμιο φεστιβάλ τέχνης είπε αφού κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα .
Το βλέμμα μου έπεσε απευθείας στα πεδιλάκια που φορούσε . Δεν μπορούσα να το αποφύγω , ήταν το κρυφό μου πάθος . Είχε τέλεια καλοσχηματισμένα πατουσάκια , με λαχταριστά δάκτυλα τα οποία κοσμούσαν και δύο toe ring που ταίριαζε τέλεια με το κόκκινο χρώμα των νυχιών της . Ήταν τέλεια , το βλέμμα μου ανέβηκε στις υπέροχες γάμπες της ενώ κάτω απο το σικάτο φόρεμά της , μπορούσα να διακρίνω τις τέλειες μεσογειακές της αναλογίες που έκαναν την καρδιά μου να σκιρτήσει .
*
Εφέτος , θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων και οι ανάγκες μηχανογράφησης θα είναι μεγαλύτερες απο κάθε άλλη φορά , θα χρειαστούμε ένα σύστημα καταγραφής των διαπιστευμένων δημοσιογράφων που θα καλύψουν το φεστιβάλ .... συνέχισε να μου μιλά με τόσο πάθος και ενθουσιασμό !!
Έπρεπε να συνέλθω . Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια απο τα πόδια της . Ήθελα να τα φιλήσω , να τα λατρέψω , στο μυαλό μου άρχισαν να γεννιόνται φανταστικές σκηνές όπου η Άννα φορώντας δερμάτινη στολή αφέντρας με είχε δεμένο και με «βασάνιζε» .
*
να σας προσφέρω ένα ποτό ; ρώτησα προσπαθώντας να βάλω και πάλι σε τάξη τις σκέψεις μου .
*
Αν μιλάμε στον ενικό βέβαια είπε γελώντας με την αμηχανία μου .
*
Και βέβαια ... με λένε Δημήτρη , συστήθηκα .
*
Χάρηκα πολύ Δημήτρη . Δεν είναι καλύτερα έτσι ;
*
Και βέβαια Άννα !
Ήταν φοβερά σεξουαλική η όλη της παρουσία . Είχε έναν έντονο αέρα σιγουριάς και αισιοδοξίας ! Ο τρόπος που καθόταν , που είχε σταυρώσει τα υπέροχα πόδια , ήταν σαν να είχε δραπετεύσει απο σύνθεση αρχαίων Ελληνικών αγαλμάτων .
*
Ορίστε είπα και της προσέφερα ένα χυμό πορτοκάλι με πάγο που μου ζήτησε .
*
Ευχαριστώ , είσαι πολυ ευγενικό είπε κοιτώντας με στα μάτια .
Το βλέμμα της ήταν έντονο , ερωτικό και μυστηριώδες , παιχνιδιάρικο και σοβαρό μαζί . Υπήρχε αντίθεση αλλά και συμφωνία . Ταίριαζε τόσο πολύ η εικόνα με την πληθωρική της προσωπικότητα , ήταν όλα τόσο τέλεια δεμένα επάνω της που δεν μπόρεσα παρά να σκεφτώ ότι τελικά ο Θεός τα δίνει όλα σε κάποιους ανθρώπους .
Την επόμενη μισή ώρα μου εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια το φεστιβάλ , τις ανάγκες του οργανισμού που είχε την επιμέλεια της διοργάνωσης , τις απαιτήσεις του μηχανογραφικού συστήματος .
Είχε τέλεια δομή στο λόγο της , ήταν έξυπνη , οργανωτικη , είχα οραμα αλλά παράλληλα ήταν και πρακτικό μυαλό . Παρατηρούσα τις σημειώσεις της , το τρόπο που οργάνωνε τα πράγματα , παρατηρούσα τα έξυπνα σχόλιά της , τις μεταφορές που χρησιμοποιούσε , του συνειρμούς της που θα ζήλευε κάθε προγραμματιστής .
Είχε αιχμαλωτίσεις τις αισθήσεις μου . Ήταν τόσο γοητευτική και σαγηνευτική που κάποιος θα μπορούσε να την πει και επικύνδινη . Ήταν δεδομένο ότι μια τέτοια γυναίκα είτε θα μπορούσε να φέρει την απόλυτη ευτυχία , είτε την απόλυτη καταστροφή σε έναν άντρα .
*
Παρατηρείς πολυ ώρα τα πόδια μου Δημήτρη είπε ξαφνικά αιφνιδιάζοντάς με .
*
Συμβαίνει κάτι ; Έχω τίποτε ; Ρώτησε με έναν περιπαικτικό τόνο στην φωνή της .
*
Όχι , όχι .... με συγχωρείς ....ξέρεις ...... το αντίθετο , έχεις πολύ όμορφα πόδια . Είχα κοκκινήσει απο ντροπή ενώ ιδρώτας αμηχανίας έκανε την εμφάνισή του στο μέτωπό μου .
*
Μμμμμ , συνηθισμένα πόδια είναι είπε τεντώνοντας τα και παίζοντας παιχνιδιάρικα με τα δακτυλάκια της .
*
Είναι πραγματικά όμορφα είπα αμήχανος ενώ το βλέμμα μου είχε αιχμαλωτιστεί στα λαχταριστά της δακτυλάκια .
*
Είναι θεικά , είπα ..... για φίλημα ψέλισσα ενώ εκείνη με κοίταξε με προκλητικό βλέμμα . Μέσα μου είχα την βεβαιότητα ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος είχε εκθειάσει τα πόδια της . Το ήξερα . Όλη μου η πείρα στα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια , αυτό έλεγε . Η Γυναίκα αυτή ήταν Κυριαρχική και τα περιποιημένα της δακτυλάκια , το toe ring σημαίναν ένα και μόνο πράγμα . Σίγουρα της τα είχαν φιλήσει και ήξερε για την ποδολαγνεία .
*
Θέλεις να τα φιλήσεις ; Ρώτησε και μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου έβγαλε το πεδιλάκι της με μια αέρινη κίνηση του ποδιού της και έπεσε κάτω .
*
Σαν τρελός είπα ενώ αισθάνθηκα την στύση μου να σκληραίνει κάτω απο το παντελόνι μου .
*
Νομίζω πρέπει να πέσεις στα 4 και να παρακαλέσεις λίγο ειπε περιπαικτικά ενώ άρχισε να κουνά τα παιχνιδιάρικα δακτυλάκια της ... Σε περιμένουν είπε γελώντας .
Ίσως έπρεπε να αντισταθώ . Διακινδύνευα πάρα πολλά . δεν έπρεπε να ανοικτώ σε μια άγνωστη . Δεν έπρεπε σκεπτόμουν καθώς γονάτισα μπροστά στα θεσπέσια αυτά ποδαράκια της . Η Άννα με κοίταξε γελώντας και άγγιξε με την πατούσα της το καβάλο μου διαπιστώνοντας ότι είχα στύση κάτω απο το παντελόνι . Μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι
*
Είσαι πολύ άτακτος !!! είπε σουφρώνοντας τα κοραλένια της χείλη και πατώντας με πιο δυνατά επάνω στο καβάλο , έφερε το άλλο της πατουσάκι στο στόμα μου .
*
Μύρισέ το .... αυτό δεν ήθελες απο την πρώτη στιγμή που ήρθα στο γραφείο ; Νομίζεις δεν το κατάλαβα ;
*
Μάλιστα είπα και πλησίασα το πρόσωπό μου ακουμπώντας το επάνω στην απαλή ζεστή της πατούσα .
Μύριζε θεσπέσια . Ήταν απαλή και ζεστή ενώ με το άλλο πόδι συνέχισε να πιέζει το πέος μου πάνω απο το παντελόνι. Μου έδωσε ένα ακόμα δυνατό σκαμπήλι .
*
Γλειψτα ΤΩΡΑ !! πρόσταξε ξαφνικά και βρέθηκα να της φιλάω παθιασμένα την πατούσα , πότε γλείφωντας , πότε ρουφώντας τα θεσπέσια δακτυλάκια της .
*
ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ είπε αυστηρά και απομακρύνοντας το πόδι απο το ερεθισμένο πέος μου το έφερε και αυτό στο στόμα μου .
Ζούσα κυριολεκτικά στο παράδεισο . Φιλούσα τα πόδια αυτής της δυναμικής φοιτήτριας και γευόμουν κάθε σταγόνα ιδρώτα και αρώματος απο το δέρμα της . Ήταν υπέροχο .
*
Αρκετά .... είπε και με σκαμπήλισε .
*
Είσαι πολύ άτακτος και χρειάζεσαι ένα πολύ καλό μάθημα ειπε με αυστηρό τόνο. ΓΔΥΣΟΥ !!
Ήταν δυνατόν ; Τι είδους απαίτηση ήταν αυτή ; Να γδυθώ έτσι μπροστά της ; Μα πώς ;;
Τις σκέψεις μου διέκοψε ένα ακόμα δυνατό χαστούκι .
*
Όταν σου λέω κάτι θα τσακίζεσαι !!! Κατάλαβες μαλάκα ; απάντησε κοφτά .
*
Μάλιστα .... είπα αιφνιδιασμένος και τότε μου έδωσε ένα ακόμα σκαμπήλι πιο δυνατό .
*
Μάλιστα Κυρία ..... έτσι θα μου μιλάς ...
*
Μάλιστα Κυρία είπα .
*
Ωραία ... τώρα ΓΔΥΣΟΥ.
Η Άννα είχε πραγματικά τον έλεγχο της κατάσταση και σηκώθηκε όρθια μπροστά μου , έτοιμη να με ξαναχαστουκίσει αν παρέκλινα απο τις οδηγίες της .
Σύντομα βρέθηκα μπροστά της γυμνός φορώντας μόνο το μποξεράκι μου που δεν μπορούσε να κρύψει την έντονη στύση μου .
*
Γουστάρεις βλέπω να τρώς τα σκαμπήλια σου ε ; Γουστάρεις ανώμαλε ; Είπε με άγριο τόνο και μου έδωσε πάλι ένα βροντερό σκαμπήλι .
*
Για βγάλε και το μποξεράκι να σε δούμε είπε και κυριολεκτικά μου το τράβηξε κάτω κοντεύοντας να το σκίσει .
Έγινα κατακόκκινος απο ντροπή καθώς βρέθηκα μπροστά της ολόγυμνος με την στύση μου να πάλλεται . Εκείνη με πλησίασε και εντελώς ξαφνικά μου χούφτωσε δυνατά το πέος .
*
Σε ερέθισαν τα πόδια μου και καύλωσες ; Είπε αισθησιακά αυτή τη φορά και άρχισε αργά αργά να παίζει με το όργανό μου .
*
Μάλιστα Κυρία , ήταν υπέροχα είπα αναστενάζοντας απο το αισθησιακό της χάδι.
*
Έχεις καυλώσει ε ; Θέλεις να το κάνουμε εδώ στο γραφείο ; Είπε γελώντας .
Ναι Κυρία είπα λαχανιασμένος .
*
Τι με πέρασες παλιομαλάκα , άχρηστε !! Είπε και πάλι θυμωμένα και μου έσφιξε τόσο δυνατά τα μπαλάκια που κόντεψα να λιποθυμίσω . Άρχισε να μου δίνει με το άλλο χέρι τόσο δυνατά σκαμπήλια μου κυριολεκτικά είδα αστράκια μπροστά μου.
*
Θα σου δείξω εγώ τώρα είπε και χωρίς να με αφήσει με οδήγησε στην καρέκλα μου αναγκάζοντάς με να κάτσω.
*
Τα χέρια πάνω στα στηρίγματα είπε . Υπάκουσα και μου έδεσε το ένα χέρι με την γραβάτα μου και το άλλο χέρι με ένα μεταξωτό φουλάρι μου είχε ακινητοποιώντας με καθισμένο .
*
Θα σε κάνω να παραμιλάς καριόλη είπε και με ξαναχαστούκισε ενώ μου έστριψε δυνατά τις ρόγες κάνοντάς με να βογγήξω .
Έκπληκτος την είδα να γδύνεται αργά και αισθησιακά μπροστά μου αποκαλύπτωντας το σέξυ της κορμί και τα προκλητικά της εσώρουχα . Η Άννα ήταν πραγματική φωτιά και αυτή η εναλλαγή της ανάμεσα στο άγριο και το αισθησιακό με είχε ανάψει τόσο πολυ που το πέος μου κόντευε να εκραγεί .
Η Αννα έβγαλε το κυλοτάκι της και αποκάλυψε ένα περιποιημένο μουνάκι , με υπέροχα ροδαλά μουνόχειλα , λαχταριστά και γυαλιστερά . Προφανώς ερεθιζόταν απο αυτά που μου έκανε . Με πλησίασε . Προφανώς φόβος σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου αλλά η Άννα αυτή τη φορά με χάιδεψε στο πρόσωπο αντί να με χαστουκίσει .
*
Μη φοβάσαι ! Θα είμαι καλή μαζί σου είπε και έφερε το κυλοτάκι της μπροστά στο πρόσωπό μου . Η γυναικεία της μυρωδιά τρύπησε τα ρουθούνια μου κάνοντάς με να τρελαθώ . Με το πόδι της άγγιξε το ερεθισμένο πέος μου πιέζοντάς το ενώ εγώ δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ ,ούτε να αντιδράσω .
*
Σου αρέσει ; ρώτησε και το έφερε κοντά στα χείλη μου . Γύρισε ξαφνικά και άγγιξε τα υπέροχα οπίσθιά της επάνω στο κατακόκκινο ερεθισμένο πέος μου μία δύο φορές , τρείς και σταμάτησε . Γυρισε και μου έδωσε ένα χαστούκι βγάζοντάς με απο την σεξουαλική μου νιρβάνα και επαναφέροντάς με στην κατάσταση υποταγής που είχε χτίσει .
*
Δεν θα το έχεις ποτέ !! Πρέπει να δουλέψεις σκληρά γιαυτό είπε και μου έτριψε το κυλοτάκι της στην μύτη μου ενώ ταυτόχρονα άρχισε να μου παίζει το πέος .
Η αρωματισμένη με τους χυμούς της δαντέλα μέσα στην μύτη μου με έκανε να βασανίζομαι και να προσπαθώ να μαντέψω πως θα ήταν το μουνάκι της . Εκείνη έπαιζε με το πέος μου , πλησίαζε ο οργασμός , πλησίαζε ... πλησίαζε ... σε λίγο θα είχα την έκρηξη . Προς έκπληξή μου σταμάτησε με ένα χαιρέκακο γελάκι κάνοντας το πέος μου να σπαρταρά απο την ανεκπλήρωτη ηδονή .
*
Θα ήθελες .... είπε γελώντας και μου έδωσε ένα δύο μπατσάκια επάνω στο ερεθισμένο πέος μου .
*
Θες να σε κάνω να τελειώσεις ; Είπε γελώντας και πάλι .
*
Μάλιστα Κυριά .... έλεος είπα απελπισμένος .
*
Εϊσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα ;
*
Μάλιστα Κυρία ειπα ....
*
Θέλω έναν οργασμό πρώτα είπε ....
Η συνέχεια δόθηκε στο καναπέ όπου αφού πρώτα μου έδεσε τα χέρια πίσω απο την πλάτη για να μην παίζω με τον εαυτό μου , κάθισε αναπαυτικά με τα πόδια ανοικτά και με βία πίεσε το κεφάλι μου επάνω στο υγρό της μουνάκι .
Άρχισα αργά αργά στην αρχή να αγγίζω με την γλώσσα μου , πρώτα γύρω γύρω στα μπουτάκια της και ολοένα και περισσότερο πλησίαζα την επίμαχη περιοχή . Ανταποκρινόταν καλά και η λεκάνη της κουνιόταν σημάδι ότι της άρεσαν αυτά που της έκαναν.
Μέσα μου υπήρχε μια και μόνο σκέψη . Να την ικανοποιήσω . Να την ικανοποιησω , Να την ικανοποιήσω .
Η γλώσσα μου άρχισε να στριφογυρίζει επάνω στο ροδαλό της κουμπάκι ενώ σύντομα της έκανα και το πρώτο απαλό ρούφηγμα .
Την άκουσα να βογγάει και να σφίγγει το κεφάλι μου επάνω της .
*
Μμμμ έτσι , γλείψτο , έτσι μαλάκα , γίνε χρήσιμος ... έλεγε και όλο και πιο δυνατά με πίεζε επάνω της .
Δεν μπορούσα να μιλήσω παρά μονάχα την έγλειφα και την ρουφούσα όσο πιο παθιασμένα μπορούσα . Κάθε τρέμουλο και βογγητό της ήταν για μένα η μεγαλύτερη επιβράβευση ενώ εγώ είχα μείνει με μια σκληρή στύση που παλλόταν ανικανοποιήτη .
Ξαφνικά με έσφιξε δυνατά επάνω της ενώ τα νύχια της χώθηκαν στο σβέρκο μου και τελείωσε με έναν εκρηκτικό οργασμό γεμίζοντας το στόμα μου με τους χυμούς της .
Πήρε μια δύο ανάσες και άνοιξε τα πόδια της όπου με είχε εγκλωβίσει .
*
Καλή «γλείφτρα» είσαι ... τώρα καθάρισε είπε ....
Υπάκουα την καθάρισα καλά καλά ενώ εκείνη , σαδιστικά έπαιζε με την πατουσίτσα της πότε πατώντας και πότε κλωτσώντας το ερεθισμενο μου πέος .
*
Καημενούλη ... θέλεις να τελειώσεις ε ; ...... πρέπει όμως να μου κάνεις ένα ακόμα χατήρι είπε .
*
Ότι θέλετε Κυρία είπα λαχανιασμένος ενώ την έγλειφα όσο καλύτερα μπορούσα .
*
Πρέπει να μου αποδείξεις ότι θα κάνεις τα πάντα για εμένα ειπε παιχνιδιάρικα .
*
Ότι θες Κυρία .... είπα παραδομένος .
*
Θα με γλείψεις πίσω είπε και με μια κίνηση με έσπρωξε πίσω . Γύρισε και τούρλωσε το χυμώδες λαχταριστό πισινάκι της .
*
Εδώ ... θέλει γλείψιμο είπε ναζιάρικα .
Άρχισα να της φιλώ παθιασμένα τα κωλομάγουλά της ενώ άκουσα το γάργαρο γελάκι της ...
*
Όχι μόνο εκεί....θέλω και ΜΕΣΑ ! είπε και άνοιξε ελαφρά τα πόδια της αποκαλύπτωντας την ροδαλή της τρυπούλα . Είχε την απαίτηση να την γλείψω εκεί ....
Άρχισα να την γλείφω και να την φιλώ ακριβώς εκεί ενώ εκείνη γέλαγε και έκανε χαιρέκακα σχόλια .
*
Αυτή είναι η αξία σου.... να μου γλείφεις το κώλο . Θα σε κάνω «σερβιέτα» μου έλεγε και συνεχώς πίεζε τα οπίσθιά της στο κεφάλι μου. Εγώ την έγλειφα σαν τρελός . Η Ταπείνωσή μου έκανε ακόμα πιο έντονο τον ερεθισμό μου .
Αρκετή ώρα μετά απο ατελείωτο γλείψιμο στην πίσω τρυπούλα της , με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα με τα χέρια δεμένα πίσω απο την πλάτη μου .
Με την πατούσα της άρχισε να χαϊδεύει το σώμα μου , το πρόσωπό μου και κατέληξε στο ερεθισμένο μου όργανο .
*
Ήσουν υπάκουος , νομίζω θα γίνεις καλός σκλάβος είπε ενώ συνέχισε το βασανιστικό παιχνίδι με τα υπέροχα πατουσάκια της .
*
Θα χύσεις ; Θές να χύσεις τα πόδια μου έλεγε και με πάτησε με τα δακτυλάκια της επάνω στο πουτσοκέφαλό μου κάνοντάς με να εκσπερματώσω σε έναν εκρηκτικό οργασμό . Κόντεψα να λιποθυμίσω απο την ένταση .
‘Ηταν η πιο έντονη εμπειρία της ζωής μου έτσι όπως με υπέταξε η Άννα .
*
Θα έχουμε και συνέχεια .... είπε γελώντας !
*
Σπίτι μου .... ΑΝ τολμάς
Μου πήρε ώρα να συνέλθω απο την εμπειρία που είχα με την Άννα . Ήταν το πιο έντονο session που είχα βιώσει ποτέ . Το σώμα μου κυριολεκτικά έτρεμε απο τον εκρηκτικό οργασμό που βίωσα στα θεικά της πόδια . Αισθήματα ντροπής με είχαν κατακλύσει αλλά μέσα μου υπήρχε και ένα δείγμα σεξουαλικής έντασης και έξαρσης για την δυναμική αυτή νεαρή κοπέλα που σαν σίφουνας συγκλόνισε τα πάντα .
Η Άννα είχε ήδη ντυθεί ενώ εγώ προσπαθούσα να βάλω το πουκάμισό μου .
*
Μου άρεσε πολύ η γλώσσα σου , ευχαριστήθηκα τον οργασμό που μου έδωσες . Θα προτείνω στον διευθυντή του οργανισμού να πάρεις την δουλειά . Είμαι σίγουρη ότι θα είσαι αφοσιωμένος στον σκοπό για τον οποίο θα σε προσλάβουμε .
*
Θα σε ξαναδώ ; Ρώτησα δειλά ενώ εκείνη με κοίταξε με τα όμορφα γκριζογάλανα μάτια της που με είχαν παρασύρει στην διαστροφική μας συνεύρεση λίγο πρίν.
*
Σου άρεσε ; Θέλεις και άλλο ; Ρώτησε με ένα σαδιστικό χαριτωμένο τρόπο .
*
Ναι της είπα ενώ χαμήλωσα το βλέμμα μου . Το ότι σε υπηρέτησα ήταν η πιο έντονη στιγμή της ζωής μου . Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά . Η επιβλητική αυτή δυναμική αμαζόνα μπορούσε να έχει όποιον ήθελε και τώρα εγώ παρακαλούσα για την εξουσία της , παρακαλούσα να με αφήσει να της φιλήσω τα πόδια , να δεχτώ κάθε γλυκό βασανιστήριο της , κάθε τιμωρία της και άν ήμουν τυχερός , να γευτώ τους χυμούς της . Όλη μου η σκέψη περιστρεφόταν εκεί ... στα υπέροχα πόδια της και στο τρυφερό της ζουμερό μουνάκι .
*
Ξέρεις , αυτή τη στιγμή δεν ψάχνω κάτι μόνιμο στην ζωή μου . Είπε αποστομώνοντάς με . Στεναχωρέθηκα και απογοητεύτηκα . Εκείνη είδε την απογοήτευση στα μάτια μου και γέλασε .
*
Υπάρχει βέβαια ένα ενδεχόμενο αλλα ... δεν ξέρω ...... είπε σαδιστικά .
*
Θα κάνω ότι θές , ότι μου πείς είπα βιαστικά ενώ η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά .
*
Θα είναι δύσκολο για εσένα .... είπε γελώντας και με μια πολύ μυστηριώδη διάθεση.
*
Τι εννοείς ; θα κάνω τα πάντα .
*
Ξέρεις όπως σου είπα δεν ψάχνω κάτι μόνιμο στην ζωή μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζομαι έναν καλό και υπάκουο σκλάβο για το σπίτι . Μένω μόνη μου και είμαι πολυάσχολη . Θέλεις να γίνεις ο υπηρέτης μου ; Σε διαβεβαιώνω ότι θα αξίζει το κόπο είπε πονηρά .
*
Ναι το θέλω είπα και πάλι βιαστικά .
*
Υπάρχει όμως ένας όρος .
*
Δεκτός .... όλοι οι όροι σου δεκτοί είπα ενθουσιασμένος .
*
Μην βιάζεσαι και περίμενε να φέρω κάτι απο το αμάξι . Μην βάλεις ακόμα παντελόνι είπε γελώντας και βγήκε έξω βιαστική .
Χαιρόμουν και ήμουν ενθουσιασμένος . Μια σέξυ δυναμική φοιτήτρια , με εντυπωσιακή εμφάνιση με ήθελε να είμαι στο σπίτι της κάθε μέρα . Πόσο τυχερός μπορεί να ήμουν.
Η πόρτα του γραφείου άνοιξε και μπήκε μέσα η Άννα . Με είδε και με χαστούκισε πάλι δυνατά .
*
Δεν σου είπα να μην ντυθείς ; Θέλεις να φύγω ; Είπε θυμωμένη όταν με είδε ότι είχα φορέσει το παντελόνι μου μιας και απο τον ενθουσιασμό μου αφαιρέθηκα .
*
Όχι Κυρία , σας παρακαλώ , να γδύνομαι αμέσως .
*
Δεν θα τα πάμε καθόλου καλά αν είσαι ανυπάκουος ! Κατάλαβες ;
*
Μάλιστα κυρία είπα και σε δευτερόλεπτα είχα απαλλαγεί απο τα ρούχα μου .
*
Σου έχω μια μικρή δοκιμασία είπε και άνοιξε ένα κουτάκι που είχε φέρει απο το αυτοκίνητό της . Μέσα υπήρχε ένα διάφανες πλαστικό εξάρτημα που δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι , μαζί με ένα λουκετάκι .
*
Ξέρεις τι είναι αυτό ; Είναι μια συσκευή που θα σε «περιορίσει» απο το να εκσπερματώνεις και να έχεις οργασμό , χωρίς την δική μου έγκριση .
Αιφνιδιάστηκα και πάλι μιας και στο μυαλό μου τριγύρισαν μεμιάς όλες οι ιστορίες που είχα διαβάσει για τον έλεγχο του οργασμού απο αυταρχικές γυναίκες . Και μόνο στην σκέψη , η στύση μου επέστρεψε κάνοντας την Άννα να γελάσει ειρωνικά ...
*
Είσαι πολύ άτακτος και απείθαρχος . Αν θές να σου επιτρέψω να γίνεις το δουλικό μου θα έχω εγώ και μόνο εγώ τον έλεγχο των οργασμών σου ή άλλων «ρόζ περιπετειών» σου . Αλλιώς δρόμο .....
*
Μάλιστα Κυρία είπα ερεθισμένος .
*
Ώρα να το φορέσεις . Βέβαια πρέπει να χάσεις την στύση σου είπε και πήρε παγάκια απο την παγοθήκη του μπάρ και τα ακούμπησε επάνω στο ερεθισμένο μου όργανο .
*
Βόγγηξα αλλά εκείνη απτόητη έσφιξε δυνατά τα μπαλάκια μου κάνοντάς με να βογγήξω . Σε λίγα λεπτά είχα χάσει τη στύση μου αλλά μέσα μου θέριευε η αίσθηση του σεξουαλικού ερεθισμού και του ανικανοποίητου .
Με έμπειρες κινήσεις , πήρε το όργανό μου , το τοποθέτησε μέσα στη πλαστική θήκη και το κλείδωσε με ένα μικροσκοπικό λουκετάκι . Υπήρχε μια οπή για τις φυσικές ανάγκες ενώ η καθαριότητα , θα γινόταν υπό την δική της επίβλεψη όπως μου είπε .
Αφού με «κλείδωσε» μου έδειξε το μικρό κλειδάκι . Έβγαλε μια αλυσιδίτσα απο την τσάντα της , το πέρασε μέσα και με διέταξε να της το φορέσω στο πόδι .
Υπάκουσα και βρέθηκα στα 4 να της φοράω την αλυσιδίτσα με το κλειδάκι στο αστράγαλό της . Της απίθωσα και ένα φιλί λατρείας στα πόδια ευχαριστώντας την .
*
Τώρα έχω κυριολεκτικά στα πόδια μου το κλειδί των οργασμών σου και της δικής σου ικανοποίησης . Εγώ θα είμαι η αφέντρα σου και καμία άλλη . Έφαγα δύο τρία ξεγυρισμένα σκαμπήλια και μου έδωσε μια λίστα .
*
Μαλάκα ... μεθαύριο είναι Σάββατο , στις 9 το πρωί θα είσαι σπίτι και θα έχεις ψωνίσει τα ψώνια της λίστας . Αν κάνεις ότι σου λέω και είσαι υπάκουος , ίσως σε απελευθερώσω .
Όταν έφυγε , στο μυαλό μου έτρεξαν και πάλι όλες εκείνες οι σκηνές που διαδραματίστηκαν . Ήταν κάτι που ξεπερνούσε την φαντασία μου όλο αυτό που έγινε . Ούτε η πιο έμπειρη επαγγελματίας αφέντρα δεν μπορούσε να με υποτάξει με τόση φυσικότητα και τόσο ένταση .
Το ίδιο βράδυ , ένιωθα την καταπίεση της πλαστικής συσκευής που με περιόριζε . Αισθανόμουν την ανάγκη της εκτόνωσης , την σεξουαλική διέγερση αλλά και τον πόνο απο το σκληρό πλαστικό που με σταματούσε .
Πέρασε μια ολόκληρη μέρα για να καταλάβω ότι ήμουν τόσο περιορισμένος που ουσιαστικά δεν ήμουν ελεύθερος . Απο την άλλη , η Άννα , κυριαρχούσε μέσα στο μυαλό μου . Οι φαντασιώσεις μου είχαν γεμίσει απο την σέξυ , επιβλητική της παρουσία και άκουγα μέσα στο υποσυνέιδητό μου τις εντολές απο τις αισθησιακή της φωνή .
Την επόμενη μέρα που ήταν Σάββατο , είχα ξυπνήσει απο νωρίς . Πήγα στο σούπερ μάρκετ όπου με την λίστα ανα χείρας , ψώνισα ακριβώς ότι μου έγραφε . Είχε φροντίσει επίσης , να μου γράψει και είδη για γυναίκες όπως σερβιέτες , ταμπόν , αποτριχωτική αλοιφή , προφανώς για να με εξευτελίσει και άλλο . Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά καθώς κατευθύνθηκα σπίτι της .
Χτύπησα το κουδούνι και όταν άνοιξε η πόρτα αντίκρυσα την Θεά μου , αυτή την φορά χωρίς μακιγιάζ και εντελώς άβαφη και άφτιαχτη . Έμεινα έκπληκτος που είχε φυσική ομορφιά . Ήταν πολύ καλύτερη έτσι φυσική , χωρίς κάτι ψεύτικο επάνω της . Τα απαλά της μαλλιά , το υπέροχο άρωμά της , τα τέλεια γκριζογάλανα μάτια της , το αγαλματένια της πόδια που ξεπρόβαλλαν με θράσος απο την ρόζ ρόμπα της που έκρυβε ένα σέξυ baby doll που φορούσε απο κάτω. Το βλέμμα μου έπεσε επάνω στα ψηλοτάκουνα πεδιλάκια που φορούσε στα σέξυ της ποδαράκια .
Αισθάνθηκα έναν ερεθισμό αλλά η πλαστική θήκη και πάλι με σταμάτησε .
*
Καλημέρα είπε γελώντας και όταν πέρασα μέσα και έκλεισε την πόρτα πέταξε το ρομπάκι της αποκαλύπτωντας το σέξυ της χυμώδες κορμί που το baby doll τόνιζε όσο δεν παίρνει .
*
Τι συμβαίνει ; έχεις καύλες ; Ρώτησε πλησιάζοντάς με και αγκαλιάζοντάς με τρυφερά . Το χέρι της κατέβηκε και έπιασε το σκληρό πλαστικό πάνω απο το παντελόνι μου . Αισθάνθηκα την καυτή της ανάσα στο λαιμό και την ερεθιστική μυρωδιά του δέρματός της στα ρουθούνια μου . Αισθάνθηκα ερεθισμό στο έπακρο αλλά μαζί ο πόνος απο την σκληρή θήκη που επακολουθούσε με έκανε να λιώνω . Η Άννα συνέχισε να τρίβεται επάνω μου με το πιο καυλιάρικο τρόπο κάνοντάς με να υποφέρω . Γέλασε και τραβήχτηκε .
*
Καημενούλι μου .... έχεις ακόμα να τραβήξεις ..... είπε γελώντας . Γδύσου . Έχεις δουλειές να κάνεις .
Υπάκουσα στην κίνκυ αυτή απαίτησή της . Με ήθελε γυμνό να της κάνω δουλειές στο σπίτι . Έμεινα ολόγυμνος μπροστά της , φορώντας μόνο την πλαστική συσκευή με το λουκετάκι . Η Άννα πρόβαλε μπροστά το πόδι της με την αλυσιδίτσα περασμένη στον αστράγαλό της μαζί με το κλειδί .
*
Δεν φίλησες τα πόδια μου . Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να μου φιλάς τα πόδια όταν μπαίνεις εδω μέσα .
*
Μάλιστα Κυρία , είμαι ασυγχώρητος είπα και σε δευτερόλεπτα , βρέθηκα στα 4 και άρχισα να της φιλώ το υπέροχο ποδαράκι της .
*
Έτσι ... θα μου φιλάς τα πόδια . Σήκω τώρα να αρχίσουμε είπε αυστηρά .
Ξεκίνησε λοιπόν η πολυάσχολη ημέρα μου . Με έβαλε να ξεσκονίσω όλο το σπίτι , εκείνη απο πίσω μου έδινε εντολές . Φυσικά , όταν δεν ξεσκόνισα καλά ένα διακοσμητικό , έφαγα ένα καλό χαστούκι . Στην συνέχεια άραξε στο καναπέ και επέβλεπε γελώντας και κάνοντας υποτιμητικά σχόλια .
Ενώ ξεσκόνιζα , κατα λάθος , μου έπεσε ένα πιατάκι και έσπασε . Η Άννα σηκώθηκε , με πλησίασε και μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι .
*
Άχρηστε , μαλάκα , θα σε τιμωρήσω είπε και πήρε στα χέρια της μια ξύλινη βούρτσα. Με ανάγκασε να στηθώ στα 4 στον καναπέ και μου έδωσε ένα δυνατό χτύπημα επάνω στα γυμνό μου κωλαράκι που με έκανε να βογγήξω .
*
Θα σε κάνω εγώ , κάθε φορά που κάθεσαι να με σκέφτεσαι είπε και με σφυροκόπησε με διαδοχικά , απανωτά χτυπήματα με την πλατιά ξύλινη λαβή ξανά και ξανά .
Της άρεσε πολύ το spanking που μου έκανε και διασκέδασε με το κατακόκκινο πισινό μου και τις φωνές μου να με συγχωρέσει . Όταν μου έκανε το κωλαράκι κατακόκκινο , με υποχρέωσε να γονατίσω μπροστά της , να της φιλήσω το χέρι που μου τις έβρεξε και μετά τα πόδια της .
*
Σου άρεσε ; Κάθε λάθος που θα κάνεις θα σε τιμωρώ όλο και πιο σκληρά . Είπε .
*
Μάλιστα Κυρία , συγνώμη ψέλισσα .
*
Λοιπόν , μέσα στο μπάνιο , έχεις να μου πλύνεις τα βρακάκια μου είπε και κυριολεκτικά με έσυρε μέσα στο μπάνιο .
Εκεί με περίμενε μια λεκανίτσα και ακριβώς δίπλα υπήρχε ένα καλάθι . Το άνοιξε και έβγαλε ένα κυλοτάκι απο ένα σωρό που υπήρχαν μέσα . Μου το έδωσε στα χέρια . Ήταν ένα υπέροχο δαντελωτό μαύρο προκλητικό εσώρουχο . Μια λεπτή μυρωδιά έφτασε στα ρουθούνια μου , ενώ αισθανόμουν έναν πρωτόγνωρο ερεθισμό να με κυριεύει .
*
Μύρισέ το είπε επιτακτικά και με τρεμάμενα χέρια το έφερα στην μύτη μου .
Το θεσπέσιο άρωμα με τύλιξε και το πέος μου , μάταια προσπαθούσε να σηκωθεί . Οι αισθήσεις μου με τρέλαιναν . Ο ερεθισμός μου και η απελπισία μου είχαν φτάσει στο έπακρο καθώς έπαιρνα βαθιές ανάσες ρουφώντας την θεσπέσια έντονη μυρωδιά της.
Μου άστραψε ένα σκαμπήλι .
*
Συγκεντρώσου είπε . Θα τα πλύνεις στο χέρι με προσοχή μην τα χαλάσεις . Αν τα ξεχειλώσεις την έβαψες είπε αυστηρά και έφυγε .
Δεν πίστευα τον εαυτό μου .
Βρισκόμουν ολόγυμνος , με το πέος εγκλωβισμένο μέσα σε μια θήκη , να πλένω τα λερωμένα βρακάκια μια φοιτήτριας που λίγο πρίν μου τις είχε βρέξει με μια ξύλινη βούρτσα .
Πόσο πιο κίνκυ θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα ;
Τα έπλυνα με πολύ φροντίδα ενώ δεν είχα αντέξει το πειρασμό και τα μύρισα ένα ένα . Η γυναίκα αυτή με τρέλαινε .
Όταν τέλειωσα , πήγα μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου την είδα ολόγυμνη μπροστά μου .
*
Ετοίμασε το μπάνιο μου .
Η εντολή της ήταν άμεση και έπρεπε να εκτελεστεί αμέσως . Πήγα και της ετοίμασα ένα αφρόλουτρο . Πρόσεξα την θερμοκρασία του νερού , διάλεξα τα αιθέρια έλαια που της έδιναν αυτό το θελκτικό άρωμα και όταν ήρθε , επιθεώρησε ικανοποιημένη και μπήκε μέσα γουργουρίζοντας απο ευχαρίστηση .
Εγώ ήμουν εκεί , γονατιστός δίπλα απο την μπανιέρα της και μου έδωσε τις πατούσες της
*
Πρέπει να κάνεις μασάζ είπε γελώντας και πράγματι , εγώ αρχισα να τις τρίβω απαλά ενώ το βλέμμα μου έπεσε επάνω στην αλυσιδίτσα του αστραγάλου της με το κλειδάκι .
*
Μόνο αν είσαι υπάκουος είπε γελώντας . Διάβαζε πλέον και την σκέψη μου . Η Κυριαρχία της , είχε διεισδύσει τόσο πολύ μέσα μου που πλέον την υπάκουα πειθήνια , σαν σκυλάκι .
Βγήκε απο το μπάνιο , την σκούπισα ευλαβικα και η συνέχεια δόθηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου με διέταξε να της κάνω μασάζ . Ξάπλωσε μπρούμυτα , πήρα στα χέρια μου το λάδι που μύριζε βανίλια και άρχισα , προσεκτικά , να την αλοίφω με όσο πιο επιδέξιες κινήσεις .
Τα χέρια μου ταξίδευαν πάνω στις ονειρικές της καμπύλες , τα υπέροχα προκλητικά της οπίσθια , τα γυμνασμένα της μπουτάκια , τις γάμπες της , τις υπέροχες πατούσες της . Γύρισε μετά και ανάσκελα και συνέχισα στο υπέροχο στητό της στήθος , την απαλή της κοιλίτσα , την άκουσα να κάνει καυλιάρικους ήχους καθώς συνέχιζα προς τα κάτω . Συνέχισα το μασάζ στο εσωτερικό των μηρών της και κάπου εκεί με σταμάτησε .
*
Γλείψε με , γλείψε με τώρα είπε .
Βύθισα το κεφάλι μου μέσα στα γυμνασμένα της απαλά μεταξένια μπουτάκια και άρχισα να γλείφω και να φιλώ σαν τρελός . Δεν είχα κανέναν έλεγχο . Αισθανόμουν το δικό μου πέος να θέλει να σκληρύνει , αισθανόμουν την διέγερση και τον κατευνασμό , να δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ μέσα στο μυαλό μου καθώς ρουφούσα την ροδαλή της κλειτορίδα . Δεν άργησα να ακούσω τα βογγητά της που σηματοδοτούσαν την απαρχή ενός νέου οργασμού . Έγλειφα κυκλικά το ροδαλό της κουμπάκι , φιλούσα και ρουφούσα σε μια αργή επανάληψη που είχα καταλάβει ότι της άρεσε και δεν άργησε να τελειώσει επάνω στην γλώσσα μου .
*
Και πίσω θέλω είπε και γύρισα μπρούμυτα .
*
Μάλιστα Κυρία είπα και υπάκουα , έχωσα το πρόσωπό μου μέσα στα λαχταριστά της οπίσθια αναζητώντας την ροδαλή της τρυπούλα που άρχισα να γλείφω και να ρουφάω .
*
Έτσι , γλείψε καλά έλεγε βογγώντας .
Σε αυτή την θέση έμεινα για αρκετή ώρα γλείφοντάς την απο πίσω ξανά και ξανά . Όταν με απομάκρυνε , είχα λιώσει απο πόνο , ηδονή και ανικανοποίητη διέγερση .
*
Θα χρειαστώ και άλλο τις υπηρεσίες σου είπε και με έβαλα να ξαπλώσω ανάσκελα στο κρεβάτι . Μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια ακινητοποιώντας με .
*
Ήρθε η ώρα να σε ανταμοίψω είπε και την είδα να ξεκλειδώνει την πλαστική θήκη .
Με «ξεκλείδωνε» . Σε δευτερόλεπτα και πριν βγάλει καλά καλά το πλαστικό τμημα , είχα ερεθιστεί και το όργανό μου παλλόταν απο υπέρμετρη καύλα . Κόντευα να τρελαθώ . Ήμουν παραδομένος στα χέρια της . Έπιασε το όργανό μου και είδα ότι το πλησίασε στα κοραλένια κατακόκκινα χειλάκια της . Κόντευα να τρελαθώ καθώς το πήρε ελαφρά στο στόμα της . Αισθάνθηκα την ζεστή της γλώσσα να με αγγίζει και έμοιαζε σαν να με χτυπά ηλεκτρικό ρεύμα .
*
Σε παρακαλώ , δεν αντέχω είπα λαχανιασμένος ενώ εκείνη γέλασε .
*
Είσαι ο σκλάβος μου , ανήκεις σε εμένα ....
*
Μάλιστα Κυρία .
*
Θα κάνεις ότι σου λέω ; Ρώτησε ενώ με βασάνιζε γλείφοντάς με την γλώσσα της ελαφρά το κεφαλάκι απο το πέος μου .
*
Μάλιστα .. Ναι ότι θές . Είμαι ο σκλάβος σου είπα ερεθισμένος .
*
Τώρα θα σε «πάρω» είπε επιτακτικά και την είδα να παίρνει θέση για να κάτσει επάνω στο ερεθισμένο μου πέος .
Με καβάλησε , άγγιξε το ερεθισμένο μου όργανο επάνω στα ροδαλά της υγρά μουνόχειλα και άρχισε να κάθεται , βυθίζοντάς το μέσα της .
Κάπου εκεί κόντεψα να χάσω τις αισθήσεις μου . Η αίσθηση της ήταν τέλεια . Ήταν ο παράδεισος . Ζεστή και υγρή ενώ οι κυκλικές κινήσεις της λεκάνης της με τρέλαιναν . Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων . Σε κάθε κίνησή της έβλεπα το χυμώδες της σώμα να χορεύει σε έναν ανατολίτικο μυστηριακό χωρό . Τα υπέροχα απαλά μαλλιά της κουνιόντουσταν με χάρη με έναν όμορφο κυκλικό τρόπο θυμίζοντας μια άγρια λέαινα . Στο πρόσωπό της ήταν ζωγραφισμένη η ηδονή , η χάρη και η ομορφιά . Έφερε το χέρι της στο πρόσωπό μου και με χάιδεψε . Αμέσως μετά με σκαμπήλισε με πάθος καθώς συνέχισε να κουνά την λεκάνη της βιάζοντάς με .
Τελειώσαμε και οι δύο με έναν εκρηκτικό χείμμαρο . Ήταν τέλειο . Ήταν ο παράδεισος . Ήμουν ο αιχμάλωτος της και ήθελα να μείνω για πάντα εκεί ... συνεχίζεται )