Νέα

Ιστορία BDSM : Η Άλλη Πλευρά Της Έλσας – 3ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες  BDSM
/p/bdsm_5.html

Ιστορία  BDSM : Η Άλλη Πλευρά Της Έλσας – 3ο
/2013/02/bdsm-3.html

Περίληψη :
Η Έλσα , μεταμόρφωσε τον σύντροφό της σε Αρσενικό Τσουλάκι και τον χρησιμοποίησε παθητικά με το στραπον εξευτελίζοντάς τον με ιδιαίτερα σκληρό και πρωτόγνωρο τρόπο .
Η Εκπαίδευση θα συνεχιστεί όταν γνωρίσει έναν απο τους κρυφούς εραστές της Έλσας ! Θα πρέπει να τον υπηρετήσει και εκείνον σαν αρσενικό τσουλάκι

Φετίχ :
Fetish Cuckolding , Total Orgasm Control , Spanking , Dildo Training , Foot Worship, Humiliation , Public Humiliation , Feminization , Small Dick Humiliation , Chastity Belts & Prostate Massage , Chastity Devices, Blackmail Fetish , Ass Worship/Licking, Pussy Worship / Smothering , Watersports

Όταν η Έλσα τελείωσε το πήδημα με το στραπον , είχα πραγματικά καταρρεύσει  .

Η τρυπούλα μου έχασκε ξεσκισμένη απο το στραπον της Έλσας και η αξιοπρέπειά μου είχε πάει κυριολεκτικά κάτω απο τα πατώματα . Το βλέμμα μου στο καθρέπτη έδειχνε έναν άντρα , στημένο στα 4 , ντυμένο με γυναικεία εσώρουχα και με δάκρυα στα μάτια απο το πρωτοφανή βιασμό που είχα υποστεί απο την Αφέντρα Έλσα .

Η Έλσα με κοίταξε περιφρονητικά και με έφτυσε στο πρόσωπο καθώς έλυνε το στραπον απο την μέση της .

- Γαμιόλα ! Καλως ήλθες στο κόσμο της Πουτανιάς ! Ακόμα έχει μείνει ένας τελευταίος εξευτελισμός είπε κοιτώντας με υποτιμητικά .
- Τσακίσου ! Είπε και με βούτηξε απο το μαλλί .

Με οδήγησε στο μπάνιο όπου και με υποχρέωσε να ξαπλώσω μέσα στην μπανιέρα .

- Άντρας είσαι εσύ μωρή γαμιόλα ! Μια τσουλάρα είσαι με το κωλο ξεσκισμένο και τώρα θα πάρεις αυτό που σου αξίζει !

Άρχισε να με κατουράει με δύναμη στο πρόσωπο και το σώμα , κάνοντάς με να θέλω να κρυφτώ απο ντροπή

- Χαχαχα ! Άνοιξε το στοματάκι σου μωρή ! Να πιείς το νέκταρ της Κυρίας σου ! Γαμιόλα ! Μου κάνεις ντροπές μωρή ξεκωλιάρα !

Τα λόγια της με είχαν κάνει να κλαίω και τα δάκρυά μου ανακατεύονταν μαζί με τα ζεστά της ούρα στα μάγουλά μου . Τελείωσε και μου έδειξε επιτακτικά το γεμάτο σταγόνες ούρων μουνί της .

- Έλα εδώ ! Διέταξε !
- Γλείψτο ! Να γυαλίσει !

Άρχισα να γλείφω διστακτικά τις σταγόνες απο τα ούρα της πάνω απο τα λαχταριστά της μουνόχειλα και να τα καθαρίζω . Η γεύση απο τα ούρα της , ήταν έντονη και με οσμή που με ερέθιζε παρά με απωθούσε ! Ήταν έκφυλο και εξευτελιστικό μαζί !

- Κωλόχαρτο ! Αυτή θα είναι η καινουρια σου θέση ! Και κάποια στιγμή θα χέσω κιόλας ! Μάντεψε ποιός θα με καθαρίσει με την γλώσσα του.

Το γάργαρο γέλιο της , με έκανε να κοκκινήσω απο ντροπή αλλά πειθήνια και με υποταγή , συνέχισα να γλείφω τα ούρα απο τα μουνόχειλά της .

Με βαρέθηκε και με άφησε στο μπάνιο σε αυτή την άθλια κατάσταση , γαμημένος και γεμάτος απο τα ούρα της .

- Σε 5 λεπτά μουνάρα να είσαι στο σαλονι διέταξε !
- Μάλιστα Αφέντρα !

Έκανα ένα καλό ντούς με καυτό νερό και σαπουνάδα για να καθαρίσω τα ούρα της αλλά σε καμμία περίπτωση την ντροπή !

Πήγα πάλι στο σαλόνι όπου την είδα να κάθεται στο καναπέ σαν ντίβα !

Μου έκανε νόημα να της γλείψω τα παπούτσια και υπάκουσα ! Έπεσα στα γόνατα έτσι ολόγυμνος που ήμουν και άρχισα να απιθώνω φιλιά λατρείας στα γοβάκια της .

- Σου έχω μια ακόμα έκπληξη καριόλα !

Κοίταξα με φόβο και δέος !

- Θα σου γνωρίσω τον Άγγελο , ένα γκόμενό μου που πηδιόμαστε εδώ και κάτι μήνες !

Την κοίταξα απορημένος !

- Ναι μαλάκα ! Κάτω απο την μύτη σου γαμιέμαι όποτε και με όποιον θέλω ! Τι νόμιζες; Ότι με το μικρό σου καυλάκι θα μείνω ; Θα πιάσει αράχνες το μουνί μου επειδή είσαι μια κρυφή ξεκωλιάρα ;
- Μα Κυρία .... πήγα να πώ
- Σκάσε πουτάνα που θα αντιμιλήσεις κιόλας ειπε και με χαστούκισε δυνατά !
- Θα έρθει ο Άγγελος και θα τον υποδεχτείς ντυμένος σαν πουτάνα ! Με κυλοτάκι , γόβες και μακιγιάζ ! Θα είσαι η γκόμενα σήμερα και θα σε ξεκωλιάσει με την ψωλάρα του ! Να δεις τι θα πει άντρας με καυλί και όχι πουτάνα με ξεσκισμένο κώλο ..

Δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα παρά σήκωσε το κινητό της και σχημάτισε έναν αριθμό

- ¨Ελα Άγγελε ! Τι κάνεις μωρό μου ! Είναι όλα έτοιμα για εσένα ! Θα γαμήσεις ένα αντρικό κωλαράκι σήμερα ! Θα είναι ντυμένος ο ξεφτύλας στα μεταξωτα ! Σαν να πηδάς εμένα θα είναι !

Με χλεύαζαν για ώρα στο τηλέφωνο και αιαθάνθηκα ντροπή να με κυριεύει . Οι ΄ωρες όμως περνούσαν γρήγορα και η Έλσα έπαιζε με την αμηχανία και την ντροπή μου !

- Μμμ , ωραίο κυλοτάκι ! Ο Άγγελος γουστάρει πολύ τέτοια ! Θα σου ταπώσει το κώλο καριόλα ! Θα γεμίσεις ψωλή στο κωλάντερο .

Με ανάγκασε να ποζάρω , να περπατάω κουνώντας το κωλαράκι μου και να στήνομαι σαν πουτάνα στα 4 . Η ¨Ελσα ήταν πολύ σκληρή και κακιά μαζί μου και κάθε λάθος , τιμωρούνταν με χαστούκια και ξυλιές στο κωλαράκι .

Έφτασε λοιπόν η πολυαναμενόμενη ώρα και όταν τελικά ήρθε ο Άγγελος , πραγματικά η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει !

Χτύπησε το κουδούνι και η Έλσα μου έδωσε μια τελευταία προειδοποίηση .

- Έφτασε ο Γαμιάς ! Το νού σου καριόλα μη με κάνεις ρεζίλι την έβαψες.

Ο Άγγελος , ήταν ένα 40 άρης , γυμνασμένος , ψηλός , αρρενωπός με τραχιά χαρακτηριστικά και επιβλητικό παράστημα . Ήταν πραγματικά ωραίος άντρας και στο μυαλό μου άρχισαν να ταξιδεύουν εικόνες με την Έλσα , να κάνει παθιασμένο σέξ με αυτό τον άντρα .

- Χαχαχαχα ! Τι αδερφάρα είναι αυτός ; Είπε γελώντας όταν με είδε και η ¨Ελσα μου έκανε νόημα .
- Καλησπέρα Αφέντη είπα αφού γονάτισα μπροστά του και του φίλησα το παπούτσι .
- Καλησπέρα Καργιόλα ! Για πλησίασε να σε δούμε ! Είπε αυστηρά .

Σηκώθηκα και τον πλησίασα . Ο Άγγελος , χάιδεψε το κωλαράκι μου , έπαιξε με το κορδονάκι απο το στριγκάκι και μου έδωσε παιχνιδιάρικα σκαμπηλάκια στο κώλο , εξευτελίζοντάς με .

- Καλά τον έχεις εκπαιδεύσει αγάπη μου ! Δεν το περίμενα να του πάνε τόσο πολύ τα γυναικεία !
- Θα γλεντήσεις το κωλαράκι του σήμερα αγάπη μου είπε η Έλσα και τον φίλησε παθιασμένα , αφήνοντάς με άναυδο με την κίνησή της .
- Έλα και εσύ πουταναριό ! Η πούτσα μου θέλει τα χειλάκια σου είπε και κατέβασε το φερμουάρ , πετάγοντας έξω ένα τεράστιο καυλί , χοντρό και γεμάτο φλέβες που αν και ακαύλωτο , ήταν γιγαντιαίο .
- Τσακίσου πουτάνα ! Εϊπε η Έλσα με μάτια που πετούσαν φλόγες .

Υπάκουσα και γονάτισα μπροστά στον Άγγελο , σε απόσταση αναπνοής απο το τεράστιο καυλί του !

Το πλησίασα και η έντονη αντρική μυρωδιά , κέντησε τα ρουθούνια μου κανοντάς με να καυλώνω !

- Το γουστάρει πουταναριό να το πιπώσεις ;
- Μάλιστα Αφέντη απάντησα !
- Εμπρός ! Δείξε μου τι σε έμαθε η Κυρία σου !

Το πήρα απαλά στο στόμα και άρχισα να το τρομπάρω μέχρι που άρχισε να σκληραίνει και να μεταμορφώνεται σε ένα κολοσσιαίο εργαλείο ηδονής μπροστά στα μάτια μου !

Ήταν θηριώδες και ανησυχούσα για το πως θα το πάρω στο κώλο μου μιας και ούτε στο στόμα δεν μπορούσα να το βολέψω , παρόλο που η Έλσα πίεζε το κεφάλι μου πάνω στο χοντρόψωλο !

- Ααα πουτανάρα ! Τι γλώσσα είναι αυτή ! Έλεγε βογγώντας .

Εγώ έκανα το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου ! Ρούφαγα , πιπιλούσα , έγλειφα με την γλώσσα και δάγκωνα ελαφρά κάνοντας τον γαμιά μου να καυλώνει και την Έλσα να με σκυλοβρίζει .

- Γεννημένη ψωλορουφήχτρα είσαι ! Πουτάνα !
- Θα το φας στο κώλο μωρή γαμιόλα ! Εδώ στα πρόχειρα ! τόσο με καύλωσες είπε ο Άγγελος και με έριξε στην πολυθρόνα .
- Θα σου κάνω το κωλί σουρωτήρι πουταναριό Είπε θυμωμένα βγάζοντας το παντελόνι του .

Έστησα το κωλαράκι μου ενώ η Έλσα μου χώρισε τα κωλομέρια και έφτυσε την σούφρα μου κωλοδακτυλιάζοντάς την και ετοιμάζοντάς την για το γαμήσι που ερχόταν .

Ο Άγγελος , ήρθε όρθιος πίσω μου , έδωσε ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο και ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του στην σαλιωμενη σούφρα μου .

- Παρε ανάσες καριολάκι ! Θα το φάς στο κώλο τώρα προειδοποίησε και άρχισε να μου το καρφώνει .

Ήταν πολύ χοντρό και με ξέσκιζε εκατοστό εκατοστό και μάλιστα ήταν τόσο τεράστιο που δεν τελείωνε με τίποτε !

- Πονάω έλεος είπα και η Έλσα με χαστούκισε ενώ ο Άγγελος μου το καρφωσε όλο μέσα μέχρι που τα αρχίδια του χτύπησαν τα δικάμου .

Έκλαιγα και πονούσα αλλά μάταια ! Άρχισε ένα ρυθμικό γαμήσι που ολοένα και περισσότερο γινόταν ξέφρενο , βίαιο με δυνατά κωλοσκάμπηλα και βαθιές μπηχτές ψωλιές στο κώλο μου .

Ήταν υπέροχο , επώδυνο !

Με ξέσκιζε αλλά έμαθα να το λατρεύω ! Σύντομα δεν έκλαιγα παρά κουνούσα ρυθμικά το κωλαράκι μου πάνω στο καυλί του γαμιά μου και η τρυπούλα μου είχε αγκαλιάσει σφιχτά το καυλί του κάνοντάς το να σπαρταρά απο ηδονή .

- Τι κωλάρα είναι αυτή τσουλάρα ! Χύνωωω !!! έκανε ο Άγγελος μετά απο λίγο και εκσπερμάτωσε μέσα στο κώλο μου !
- Καριόλα τι κωλί είναι αυτό ! Θα σου το γαμάω κάθε μέρα ! Εϊπε λαχανιασμένος .
- Ευχαρίστησε το γαμιά σου πουτάνα ! Είπε η Έλσα αυστηρά .
- Ευχαριστώ Αφέντη ! Και το καυλί σου ήταν τέλειο ! Το κωλαράκι μου στη διάθεσή σου !
- Πουτάνα ! Ακόμα δεν  έχεις δει τίποτε ειπε γελώντας ο Άγγελος .
(Συνεχίζεται .... )

Photographs :

Διαβάστε Επίσης

Η Άλλη Πλευρά Της Έλσας – 1ο
/2013/01/bdsm-1_26.html
Η Άλλη Πλευρά Της Έλσας – 2ο
/2013/01/bdsm-2_31.html

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Fetish Cuckolding – Φετιχιστικό Κεράτωμα
/2012/11/bdsm-fetish-cuckolding.html

Total Orgasm Control – Απόλυτος Έλεγχος Οργασμού
/2012/12/bdsm-total-orgasm-control.html