You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ισραήλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα analover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Οι Ισραηλινές είναι μουνάρες γιατι έχουν πολλές μίξεις, αν δεν είναι θεούσα πράγμα σπάνιο πλέον, θα φας καλά και τσάμπα.
Τα κάνουν όλα χωρίς ταμπού. Μακριά από Παλαιστίνιες γιατι θα σε οι Άραβες.
Αν γουστάρεις κωλούρι από μουσάτους τράβα σε κανα προσκύνιμα του Πατριαρχίου μας, οι κόρες μας τιμούν την Ελληνική ψυχή και στήνονται σε πατριώτες και οχι μόνο.
Τα κάνουν όλα χωρίς ταμπού. Μακριά από Παλαιστίνιες γιατι θα σε οι Άραβες.
Αν γουστάρεις κωλούρι από μουσάτους τράβα σε κανα προσκύνιμα του Πατριαρχίου μας, οι κόρες μας τιμούν την Ελληνική ψυχή και στήνονται σε πατριώτες και οχι μόνο.
Φιλε αυτο αυτο που εγραψες για τους ορθόδοξους ιερεις στο ισραηλ δεν ισχυει. Ειναι σεβασμιοι και υποδεχονται τους Ελληνες με τον καλυτερο τροπο. Αν θες να παρεις ή να σε μουσάτοι, να πας στα κιμπουτσια που εχει ραβινους και μπορεις να κανεις οτι θελεις
Επισκέπτης
Εχω επισκευτει 3 φορες το Ισραηλ (Χαιφα). Για γυναικες δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν την εψαξα, ουτε για πουτανες. Αυτο που ειδα ειναι οτι, ειναι φοβερα τσιγκουνηδες (αυτο το διαπιστωσα και στην Σαμοθρακη περσι το καλοκαιρι οπου γνωρισα ζευγαρι εβραιους), στα μαγαζια προσπαθουν να σου πουλησουν οτιδηποτε και μαλιστα γινονται ιδιαιτερα σπαστικοι. Παντου κυκλοφορουν διαφοροι τυποι με οπλα. Στα club σε ψαχνουν με μηχανημα για μεταλικα αντικειμενα. Γενικα στον κοσμο υπαρχει ενα αισθημα ανασφαλειας και καυποψιας. Τουλαχιστον εγω αυτο εισεπραξα. Δεν εκατσα πολες μερες για να εχω ολοκληρομενη αποψη (καθε επισκεψη ηταν για 2 μερες) αλλα ειναι απο τα μερη που δεν θα ξανα πηγαινα ποτε. Καλα να περασεις παντως.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχω ακουσει οτι πιο πολλες δεν λενε και κατι
αλλα κανουν φοβερο γαμησι
¨΄Οζον βάζουν?εχω ακουσει οτι πιο πολλες δεν λενε και κατι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
¨΄Οζον βάζουν?
το οζον το πινεις ρε
δεν το ξερω αυτο
οποιος εχει πληροφοριες ας ενημερωσει
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά τέτοιο ανόθευτο χιούμορ πρώτη φορά βλέπω στο siteτο οζον το πινεις ρε
δεν το ξερω αυτο
οποιος εχει πληροφοριες ας ενημερωσει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γυναικες απτο ισραηλ
για οσους γουσταρουν καταστασεις ραμπο
ζητω η μερα της γυναικας
για οσους γουσταρουν καταστασεις ραμπο
ζητω η μερα της γυναικας
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Θυληκές δολοφόνοι με αγγελικά πρόσωπα.
οπως αυτες
Συνημμένα
pyrosvesths22
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ήμουν πέρυσι τα Χριστούγεννα, Ιερουσαλήμ και Τελ-Αβιβ.
Ιερουσαλήμ δεν ξέρω αν παίζει κάτι.
Τελ-Αβιβ, καθώς περπατας στην παραλιακή θα βρίσκεις στο δρόμο κάρτες για call-girls με τηλέφωνα. Δοκίμασα να πάρω με ισραηλινό κινητό και επεφτε η γραμμή. Μόνο από το τηλ. του ξενοδοχείου πιάνει. Αν θέλετε τα νούμερα κάντε pm. Αλλά θα βρείτε τόσα μέσα στο δρόμο...
Οι ισραηλινές είναι μούρλια, είναι όλες διασταυρώσεις διαφόρων φυλών, κοινώς μιγάδες, αλλά είναι όλες εβραίες, δύσκολο να πηδήξεις. Επίσης κάτι γκρουπ με εβραιοαμερικανάκια που πέτυχα εκεί, καθότι ήμουν στην εποχή του Hannukah, είχαν πολύ ψηλά τη μύτη... όπως στο Ελλαδιστάν δηλαδή. Οι ισραηλίτισσες είναι πιο νορμάλ, μιας κι εχουν κανει και δύο χρονάκια στρατο.
Καλό βόλι παίδες
Ιερουσαλήμ δεν ξέρω αν παίζει κάτι.
Τελ-Αβιβ, καθώς περπατας στην παραλιακή θα βρίσκεις στο δρόμο κάρτες για call-girls με τηλέφωνα. Δοκίμασα να πάρω με ισραηλινό κινητό και επεφτε η γραμμή. Μόνο από το τηλ. του ξενοδοχείου πιάνει. Αν θέλετε τα νούμερα κάντε pm. Αλλά θα βρείτε τόσα μέσα στο δρόμο...
Οι ισραηλινές είναι μούρλια, είναι όλες διασταυρώσεις διαφόρων φυλών, κοινώς μιγάδες, αλλά είναι όλες εβραίες, δύσκολο να πηδήξεις. Επίσης κάτι γκρουπ με εβραιοαμερικανάκια που πέτυχα εκεί, καθότι ήμουν στην εποχή του Hannukah, είχαν πολύ ψηλά τη μύτη... όπως στο Ελλαδιστάν δηλαδή. Οι ισραηλίτισσες είναι πιο νορμάλ, μιας κι εχουν κανει και δύο χρονάκια στρατο.
Καλό βόλι παίδες