iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.687
- Πόντοι
- 2.606
την πεμπτη εκανα μια βολτα απο βαρδαρη να δω τι παιζει , αφου ειχα αρκετο καιρο να παω, 4-5 σπιτακια για αρχη και πληρη απογοητευση, αλλα η τυχη μου χαμογελασε στο τελος, το ονομα της ηρα ξανθια , 1.70 υψος, μικρο στηθος(λεμονια) αλλα φιδισιο σωμα και φοβερο κωλαρακι, πααααααααααρα πολυ προθυμη ευχαριστη και πολυ ευγενικη(οχι σαν κατι αλλες....)-και για σους γουσταρουνε αρκετα στενη
(ξεκινησε με γλυψιμο(τι πρωτοτυπο) , την εβαλα απο κατω και μου ειπε αν κουραστω θα αναλαβει αυτην , η συνεχεια στην δικη σας οθονη....οποιοι ειναι απο θεσσαλονικη ριξτε εναν πουτσο(αυτο βγαινει απο το ριξτε μια ματια) το αξιζει πραγματικα το 30ευρω...τρελομουνο το πουτανακι
επειδη δεν θυμαμαι πως λεγονται οι δρομοι στην περιοχη σας παραθετω χαρτη για να μην χαθει κανενας...
Edit AssFiller: τροποποίηση τίτλου
(ξεκινησε με γλυψιμο(τι πρωτοτυπο) , την εβαλα απο κατω και μου ειπε αν κουραστω θα αναλαβει αυτην , η συνεχεια στην δικη σας οθονη....οποιοι ειναι απο θεσσαλονικη ριξτε εναν πουτσο(αυτο βγαινει απο το ριξτε μια ματια) το αξιζει πραγματικα το 30ευρω...τρελομουνο το πουτανακι
επειδη δεν θυμαμαι πως λεγονται οι δρομοι στην περιοχη σας παραθετω χαρτη για να μην χαθει κανενας...
Edit AssFiller: τροποποίηση τίτλου