Νέα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος...Ένας ΠΑΣΟΚΟΣ παραδημοσιογράφος,λασπολόγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πόσο γελοίο υποκείμενο είναι αυτός ο αλήτης ο Χασαπόπουλος...Μια φορά είδα την κωλοεκπομπή του στο Mega.Πόσο γελοιος πρέπει να ανι κάποιος να μιλά για το θετικό ρόλο που παίζει το ΔΝΤ για την εξυγιανση των οικονομικών (λέει),για θυσίες που πρέπει να κάνουμε όλοι (λέει) και το τελευταίο και πιο καραμπινάτο ότι δεν τα φάγαν μόνο οι βουλευτές αλλά και όλοι εμείς μαζί τους.

Εγώ ένα θα σου πω γιατί δεν βρήκα ούτε ιστοσελίδα σου ούτε προφίλ στο Facebook να στα στείλω προσωπικά ρε μαλάκα!!Εσύ που παίρνεις μισθό 60000 ευρώ για να κάνεις το γλύφτη του Παπανδρέου τρως καλά και ναι κάτι λέρες σαν εσένα,τον Κανελλάκη,τη Στάη παίρνετε μίζες για να μας λέτε ψέμματα..Εγώ που παίρνω 1000 ευρώ και άνθρωποι οικογενειάρχες που τρέχουν ολη μέρα για να βγάλουν 1500 και στην καλύτερη 2000 ευρώ πως τα φάγαν ρε;;;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Το μεγαλύτερο ποσοστό δημοσιογράφων στο Mega τα παίρνουν απο την κυβέρνηση για να μην παρουσιάζει στον κόσμο την πραγματικότητα και για να τους αβαντάρει. Όχι πως και στα υπόλοιπα κανάλια δεν υπάρχουν τέτοιο, αλλά στο Mega το βλέπει και στραβός.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πόσο γελοίο υποκείμενο είναι αυτός ο αλήτης ο Χασαπόπουλος...Μια φορά είδα την κωλοεκπομπή του στο Mega.Πόσο γελοιος πρέπει να ανι κάποιος να μιλά για το θετικό ρόλο που παίζει το ΔΝΤ για την εξυγιανση των οικονομικών (λέει),για θυσίες που πρέπει να κάνουμε όλοι (λέει) και το τελευταίο και πιο καραμπινάτο ότι δεν τα φάγαν μόνο οι βουλευτές αλλά και όλοι εμείς μαζί τους.

Εγώ ένα θα σου πω γιατί δεν βρήκα ούτε ιστοσελίδα σου ούτε προφίλ στο Facebook να στα στείλω προσωπικά ρε μαλάκα!!Εσύ που παίρνεις μισθό 60000 ευρώ για να κάνεις το γλύφτη του Παπανδρέου τρως καλά και ναι κάτι λέρες σαν εσένα,τον Κανελλάκη,τη Στάη παίρνετε μίζες για να μας λέτε ψέμματα..Εγώ που παίρνω 1000 ευρώ και άνθρωποι οικογενειάρχες που τρέχουν ολη μέρα για να βγάλουν 1500 και στην καλύτερη 2000 ευρώ πως τα φάγαν ρε;;;

μια φορα ειδες την εκπομπη και εβγαλες συμπερασμα

:huh: :huh:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο χασαπόπουλος είναι ικανός να γλύψει γλίτσα, μόνο και μόνο επειδή είναι πράσινη.

επίσης έχω την υποψία ότι ο κρητικός στο καθημερινό πρωινό του μέγκα είναι ο συνεχιστής του κακαουνάκη.

ο καλύτερος από αυτούς θα σκότωνε τη μάνα του για το πασόκ, και θα έγλειφε παπάρια από γάιδαρο για λίγη εξουσία, όπως κάθε κομματόσκυλο που σέβεται τον εαυτό του άλλωστε.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Άσε ρε τον γελοίο τον Τουρκόσπορο!!Αυτός στη ΔΕΘ έκανε τάχα ερώτηση στην ουσία γλύψιμο στον Παπανδρέου..Αυτός όταν πήγαν εθνικιστές στο χωριο Μελίτη να διαδηλώσουν κατα των προπαγανδιστικών εορτών των Σκοπιανών και συμβολικά προσπάθησαν να εμποδίσουν τα λεοφορεία από τα Σκόπια να φτάσουν εκεί,κατηγόρησε τον Μιχαλολιάκο ανοιχτά ότι κάνουν λέει η ΧΑ εξωτερική πολιτική και ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει ότι πρέπει για να προστατέψει τα κυριαρχικα δικαιώματά μας..

Μεγάλη πούστρα ο τύπος

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Άσε ρε τον γελοίο τον Τουρκόσπορο!!Αυτός στη ΔΕΘ έκανε τάχα ερώτηση στην ουσία γλύψιμο στον Παπανδρέου..Αυτός όταν πήγαν εθνικιστές στο χωριο Μελίτη να διαδηλώσουν κατα των προπαγανδιστικών εορτών των Σκοπιανών και συμβολικά προσπάθησαν να εμποδίσουν τα λεοφορεία από τα Σκόπια να φτάσουν εκεί,κατηγόρησε τον Μιχαλολιάκο ανοιχτά ότι κάνουν λέει η ΧΑ εξωτερική πολιτική και ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει ότι πρέπει για να προστατέψει τα κυριαρχικα δικαιώματά μας..

Μεγάλη πούστρα ο τύπος
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=338107&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]
"κύριε πρωθυπουργέ , γουστάρετε καραμελωμένα τα αρχίδια, ή μόνο το παπάρι;"

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εσυ και 10 χρονια να βλέπεις την εκπομπή του, αποκλείεται να καταλάβεις προς τα που γερνει ιδεολογικά...
ο χασαπόπουλος είναι ανεξάρτητος από το πασοκ, όπως και η πασπ άλλωστε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο χασαπόπουλος είναι ικανός να γλύψει γλίτσα, μόνο και μόνο επειδή είναι πράσινη.

επίσης έχω την υποψία ότι ο κρητικός στο καθημερινό πρωινό του μέγκα είναι ο συνεχιστής του κακαουνάκη.

ο καλύτερος από αυτούς θα σκότωνε τη μάνα του για το πασόκ, και θα έγλειφε παπάρια από γάιδαρο για λίγη εξουσία, όπως κάθε κομματόσκυλο που σέβεται τον εαυτό του άλλωστε.
νομιζω συνοψισες αριστα το προφιλ του mega  ;)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Θυμαμαι όταν στο Πασοκ γινότανε η μάχη για τη διαδοχή αναμεσα σε γιωργακι και βενιζελο, βγηκε κάποια στιγμη ο Κακλαμάνης και χαριτολογώντας με τους δημοσιογραφους είπε: προτείνω να κάνουμε πρόεδρο τον Ιορδάνη  :grin:

ο χασαπόπουλος είναι ανεξάρτητος από το πασοκ, όπως και η πασπ άλλωστε
:thumbsup:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ο καραμαλάκας γκάου χασαπόπουλος
ήταν αυτός που όταν πετάγανε γιαούρτια στους πολιτικούς
τους έλεγε γκάου
μεγάλος πούστης ο τύπος με αγαθό πρόσωπο

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Τωρα καταλαβατε το ρολο των γαμημενων Εβραιο-ΜΜΕ και των γαμημενων πουστοδημοσιοκαφρων?

Επισης στην ΕΡΤ που την πληρωνετε απο την τσεπη σας θελετε δε θελετε εχουν γαμηθει να κανουν εκπομπες για λαθρομεταναστες!

Οι φυλες της Αθηνας!

Εκει να δειτε τι χρημα σας τρωνε τα Εβραιο-μπασταρδα γαμιδια!

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Τωρα καταλαβατε το ρολο των γαμημενων Εβραιο-ΜΜΕ και των γαμημενων πουστοδημοσιοκαφρων?

Επισης στην ΕΡΤ που την πληρωνετε απο την τσεπη σας θελετε δε θελετε εχουν γαμηθει να κανουν εκπομπες για λαθρομεταναστες!

Οι φυλες της Αθηνας!

Εκει να δειτε τι χρημα σας τρωνε τα Εβραιο-μπασταρδα γαμιδια!

Θελει κανείς να πληρώνει ρε φίλε;;;Αλλά το μπουρδέλο το κράτος πως το χει εδώ και 40 χρόνια και αν δεν πληρώσεις τα τελη δεν έχεις ρεύμα!!Μας βάλαν την ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Και η γιαγιά μου που δεν έχει τηλεόραση πληρώνει!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Θελει κανείς να πληρώνει ρε φίλε;;;Αλλά το μπουρδέλο το κράτος πως το χει εδώ και 40 χρόνια και αν δεν πληρώσεις τα τελη δεν έχεις ρεύμα!!Μας βάλαν την ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Και η γιαγιά μου που δεν έχει τηλεόραση πληρώνει!

Τι περιμενες απο αυτο το ψευδελληνικο εβραιοκρατουμενο κρατος!
Πολεμο κατα των Ελληνων κανουν!

Ειπαμε......παντα <<δημοκρατικα>>.........
Επειδη τα εκτρωματικα εβραιομπασταρδα γαμιδια τυπου μινεικο παιρνουν-κληρονομουν την εξουσια μετα μπορουν να σου κανουν οτι θελουν και δε σε ρωτανε για τιποτα!

Αν δε ξυπνησει ο Ελληνας πολυ απλα δε θα επιβιωσει!

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Τι περιμενες απο αυτο το ψευδελληνικο εβραιοκρατουμενο κρατος!
Πολεμο κατα των Ελληνων κανουν!

Ειπαμε......παντα <<δημοκρατικα>>.........
Επειδη τα εκτρωματικα εβραιομπασταρδα γαμιδια τυπου μινεικο παιρνουν-κληρονομουν την εξουσια μετα μπορουν να σου κανουν οτι θελουν και δε σε ρωτανε για τιποτα!

Αν δε ξυπνησει ο Ελληνας πολυ απλα δε θα επιβιωσει!

Αν είσαι μάγκας στις εκλογές ψήφισε ΧΑ όπως εγώ και όπως χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες..Σιγά σιγά θα απαλλαγούμε και να με θυμηθείς ότι θα ρθει η μέρα που όλα τα λαμόγια θα τα σφάξουμε σαν κοτόπουλα.Και κάτι αλήτες σαν τον Χασαπόπουλο θα τους καίνε με πετρέλαιο

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
821
Πόντοι
96
Αν είσαι μάγκας στις εκλογές ψήφισε ΧΑ όπως εγώ και όπως χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες..Σιγά σιγά θα απαλλαγούμε και να με θυμηθείς ότι θα ρθει η μέρα που όλα τα λαμόγια θα τα σφάξουμε σαν κοτόπουλα.Και κάτι αλήτες σαν τον Χασαπόπουλο θα τους καίνε με πετρέλαιο

Εδώ είμαστε.... Αρχίζει το ματς, πάω να φέρω πασατεμπια.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Εδώ είμαστε.... Αρχίζει το ματς, πάω να φέρω πασατεμπια.

Ειρωνέψου μαγκίτη μου εσύ..Όταν σε 2-3 χρόνια θα σε έχουν πάρει φαλάγγι,Ευρωπαίοι,Τούρκοι,ΔΝΤ και όταν θα παίρνεις μισθό 500 ευρώ να σε δω τι πλάκα θα κάνεις..Ψήφισε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή τη "συντρόφισα" Αλέκα,αυτή ειδικά θα παίρνει τα δάνεια ου ΔΝΤ για να ταιζει τους λαθρομετανάστες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom