Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πόσο γελοίο υποκείμενο είναι αυτός ο αλήτης ο Χασαπόπουλος...Μια φορά είδα την κωλοεκπομπή του στο Mega.Πόσο γελοιος πρέπει να ανι κάποιος να μιλά για το θετικό ρόλο που παίζει το ΔΝΤ για την εξυγιανση των οικονομικών (λέει),για θυσίες που πρέπει να κάνουμε όλοι (λέει) και το τελευταίο και πιο καραμπινάτο ότι δεν τα φάγαν μόνο οι βουλευτές αλλά και όλοι εμείς μαζί τους.
Εγώ ένα θα σου πω γιατί δεν βρήκα ούτε ιστοσελίδα σου ούτε προφίλ στο Facebook να στα στείλω προσωπικά ρε μαλάκα!!Εσύ που παίρνεις μισθό 60000 ευρώ για να κάνεις το γλύφτη του Παπανδρέου τρως καλά και ναι κάτι λέρες σαν εσένα,τον Κανελλάκη,τη Στάη παίρνετε μίζες για να μας λέτε ψέμματα..Εγώ που παίρνω 1000 ευρώ και άνθρωποι οικογενειάρχες που τρέχουν ολη μέρα για να βγάλουν 1500 και στην καλύτερη 2000 ευρώ πως τα φάγαν ρε;;;
Εγώ ένα θα σου πω γιατί δεν βρήκα ούτε ιστοσελίδα σου ούτε προφίλ στο Facebook να στα στείλω προσωπικά ρε μαλάκα!!Εσύ που παίρνεις μισθό 60000 ευρώ για να κάνεις το γλύφτη του Παπανδρέου τρως καλά και ναι κάτι λέρες σαν εσένα,τον Κανελλάκη,τη Στάη παίρνετε μίζες για να μας λέτε ψέμματα..Εγώ που παίρνω 1000 ευρώ και άνθρωποι οικογενειάρχες που τρέχουν ολη μέρα για να βγάλουν 1500 και στην καλύτερη 2000 ευρώ πως τα φάγαν ρε;;;