Ενα ακομα απο τα πολυ!!!! καλα μωρακια που βγηκανε απο το fame storY,πρωσοπικα τη θεωρο γκομεναρα πολυ sexυ καυλοφατσα με βλεμα που σε στελνει..οσοι την εχετε δη απο κοντα θα με καταλαβετε...οσοι fan της Ιωαννας ας πρωσθεσουν υλικο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιωάννα Κουταλίδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 113
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Εγώ νομίζω ότι έχει τον κώλο πίσω!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
τα ειχε με ενα φιλο μου προ fame stoty εποχης... μου-να-ρος. μουναρος
Φυσικά προ fame stoty εποχης, γιατί μετά...γειά σας!!!!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μετά.....μετά θα πάρουν σειρά οι πλούσιοι παππούδες που κρατούν τα ηνία των media και τον πλούτο στα χέρια τους....εκτός και αυτή διαφέρει από τις άλλες.....Φυσικά προ fame stoty εποχης, γιατί μετά...γειά σας!!!!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δε θελω να σας πληγωσω αλλα.. θα το κανω
εκτος απ το στηθος... κ στα οπισθια εκανε λιποαναρροφηση κ στη μυτη φυσικα πλαστικη (που με κανει ν αναρωτιεμαι πως ηταν πριν)
εκτος απ το στηθος... κ στα οπισθια εκανε λιποαναρροφηση κ στη μυτη φυσικα πλαστικη (που με κανει ν αναρωτιεμαι πως ηταν πριν)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
η ιδια το δηλωσε
φίλε να σε ρωτησω κατι, στη φωτο που ανεβασες ο μουναρος στα δεξια πια ειναι???
νομιζω την εχω δει αρκετες φορες στη βουλιαγμενη να κανει μπανιο. εχει μια κολαρα μα τι κολαρα!!!!
και μαλιστα οχι μονο αυτη αλλα και η φιλη της που την εχω δει μαζι.
επισης να πω οτι το μονο κακο στην κουταλιδου ειναι τα ποδια της. οσοι την εχετε δει απο κοντ ακαταλαβαινετε τι λεω αν φτιαξει λιγο και τα ποδια της θα ειναι πραγματικα μουναρος. Εφτιαξε προσωπο με την πλαστικη εκανε λιποαναροφηση εκει που επρεπε, εβαλε και στηθος ε, τα ποδια της εμειναν...
νομιζω την εχω δει αρκετες φορες στη βουλιαγμενη να κανει μπανιο. εχει μια κολαρα μα τι κολαρα!!!!
και μαλιστα οχι μονο αυτη αλλα και η φιλη της που την εχω δει μαζι.
επισης να πω οτι το μονο κακο στην κουταλιδου ειναι τα ποδια της. οσοι την εχετε δει απο κοντ ακαταλαβαινετε τι λεω αν φτιαξει λιγο και τα ποδια της θα ειναι πραγματικα μουναρος. Εφτιαξε προσωπο με την πλαστικη εκανε λιποαναροφηση εκει που επρεπε, εβαλε και στηθος ε, τα ποδια της εμειναν...
Να βοηθήσω!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
δε θελω να σας πληγωσω αλλα.. θα το κανω
Φαντασου και να ήθελες να μας πληγωσεις ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις