Νέα

Ημιαπασχόληση στον ΟΤΕ?????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fantasias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 644
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παλαιότερα δούλεψα σε νετ,σε καφετέρια σερβιτόρος πιο παλιά αλλά είναι δύσκολα πόστα με πολλές ώρες εργασίας κ σίγουρα χωρίς την ανάλογη αμοιβή...

Κάτι άκουσα για ημιαπασχόληση φοιτητών στον ΟΤΕ,HOL με πιο εύκολο ωράριο.

Όποιος γνωρίζει ή έχει κάτι άλλο υπόψιν στα πλαίσια όμως που θέτω(όχι πολλές ώρες) ας καταθέσει.

Υ.Γ.Μην προτείνει κανείς πεζοδρόμιο,το σκέφτηκα αλλά δεν μου αρέσει!!! :cheesy:

Eυχαριστώ.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Παλαιότερα δούλεψα σε νετ,σε καφετέρια σερβιτόρος πιο παλιά αλλά είναι δύσκολα πόστα με πολλές ώρες εργασίας κ σίγουρα χωρίς την ανάλογη αμοιβή...

Κάτι άκουσα για ημιαπασχόληση φοιτητών στον ΟΤΕ,HOL με πιο εύκολο ωράριο.

Όποιος γνωρίζει ή έχει κάτι άλλο υπόψιν στα πλαίσια όμως που θέτω(όχι πολλές ώρες) ας καταθέσει.

Υ.Γ.Μην προτείνει κανείς πεζοδρόμιο,το σκέφτηκα αλλά δεν μου αρέσει!!! :cheesy:

Eυχαριστώ.
φιλε μου απο το να ψαχνεις στα μπουρδελα να φανταστω οτι εψαξες και δε το βρηκες πουθενα?
μηπως εισαι σε λαθος μερος?δε ψαχνεις εκει που εχει τις προκηρηξεις μηπως βρεις ακρη?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κάνεις τα χαρτιά σου, τα οποία δεν ξέρω ποια είναι, θέλουν όμως απολυτήριο λυκείου.
ανάλογα τον βαθμό του απολυτηρίου, λοιπόν, την σύτηση αλλά και την προσφορά θέσεων εργασίας, τότε περιμένεις να σε πάρουν τηλέφωνο να πας να δουλέψεις.
συνήθως αυτοί που δουλεύουν εκεί είναι με βαθμό 18 και άνω στο απολυτήριο.
εδώ που είμαι πάντως (ηράκλειο) δεν έχει πιάσει κανείς δουλειά σχεδόν κάτω από το 18 και όσο πιο χαμηλός είναι ο βαθμός σου τόσο περισσότερο περιμένεις.

OP
OP
fantasias

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου απο το να ψαχνεις στα μπουρδελα να φανταστω οτι εψαξες και δε το βρηκες πουθενα?
μηπως εισαι σε λαθος μερος?δε ψαχνεις εκει που εχει τις προκηρηξεις μηπως βρεις ακρη?
Δηλαδή;;;

Υ.Γ.Nτάξει καμία ιδέα εδώ καμία ιδέα παραπέρα,θα δω κ φίλοι-γνωστοί τι έχουνε να προτείνουνε...

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δηλαδή;;;

Υ.Γ.Nτάξει καμία ιδέα εδώ καμία ιδέα παραπέρα,θα δω κ φίλοι-γνωστοί τι έχουνε να προτείνουνε...

αντί να περιμένεις απαντήσεις από γνωστούς, φίλους, συναγωνιστές κλπ κλπ γιατί δεν ρωτάς κατ' ευθείαν το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του ΟΤΕ? πιο πολύ θα σε βοηθήσει ένα τηλέφωνο εκεί παρά μια αμφίβολη πληροφορία από κάποιον γνωστό ή τυχαίο, έστω και αν είναι καλοπροαίρετη. (εκτός αν βρεις άνθρωπο εντός ΟΤΕ, αλλά αν είχες δεν θα ρωτούσες εδώ, σ'στά?)
επίσης, τις τελευταίες μέρες έπεσε το μάτι μου σε αγγελίες του ΟΤΕ στο cariera.
αυτά.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δηλαδή;;;

Kαλησπερα τυχαινει να ειμαι ο ιδιοκτητης του ΟΤΕ, στειλε το βιογραφικο σου να σε χωσω καπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom