Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Ανάγκη στριπικού υδονισμού λοιπόν και καθώς είχε πέσει μαμαλάκι από τη δουλειά είπα να βολτάρω στους νυχτερινούς ναούς.έχουμε και λέμε:
1.Athens queens:πάντα φιλόξενος χώρος με καλές γκόμενες και show.πρώτο ποτάκι 10 το δεύτερο 5,χοροί 5/30/60/100.Ελάχιστη ανανέωση στο ρόστερ.Προσωπικά αρκέστηκα σε 2 ποτάκια,2 χορούς απλούς και ένα πριβεδάκι με ένα ουκρανάκι μούρλια.θα πρέπει να κάνω μια ιδιαίτερη νύξη στα σχόλια του dj που δίνουν πάντα μια ιδαίτερη νότα στη βραδιά και με κάνουν να ξεροχύνω.. :rockon:
2.Caissa:μεγαλυτερη ανανέωση εδω με καλές γκόμενες ανατολικού μπλόκ και καπακωτούς χωρούς στο στύλο.Καθαρά ποτά αλλά οι γκόμενες λίγο πιεστικές.Δυστυχώς οι υποσχέσεις για τα πάνω πατώματα λίγες.αρκέστηκα σε ποτά και απλούς χορούς με καλή διάρκεια.
3.Αlcatraz:πάντα καλά όσον αφορά το σόου και την καβλάντα αλλά μέχρι εκεί.Παρατήρησα ότι η πρώην barwoman η μελαχροινή έχει μετατραπεί σε χορεύτρια πλέον!Τιμήθηκε με απλό χωρό όπως επίσης και η ρωσοασιάτισσα με το μοντελέ σώμα που παίζει στο κλιπάκι του μάστορα,η οποία λίγο νωρίτερα είχε τσιμπουκώσει-γαμηθεί με το συνάδελφό της χορευτή onstage κάτι που με κάβλωσε ιδιαίτερα γιατί όσες φορές έχω πάει δεν την είχα ξαναπετύχει σε live sex show και γαμήθηκε σα σκυλί. :erection:
4.Dream girls:Έχουνε σκάσει μύτη 2 πολύ όμορφα ουκρανάκια 22-25 ετών max που κυκλοφορύν με φορεματάκια,αντικειμενικά κουκλάκια αλλά δέχονται μόνο κεράσματα.Tη μία τελικά την κέρασα ένα ποτάκι καθώς μίλαγε πολύ καλά αγγλικά και με έπιασε η ρομαντική μου φάση. :smitten: Τα είπαμε χαλαρά και της χαϊδευα το απαλό της χεράκι και προσωπάκι,ενω οι ζουζουνιές της ήταν ικανές να επιφέρουν μια χαλαρή στύση..στα καπάκια σκάει μύτη ενα μελανούρι απο ισπανία(νέο απόκτημα)με μοντελέ σώμα γυμνασμένο και ωραίο πρόσωπο!Αντικειμενικά καλό μουνί-γύρω στα 35 σε ηλικία.Ήμουνα ήδη μπριζωμένος και ενέδωσα εν τέλει στο ρομαντικό πριβέ που έταξε.Στα θετικά οι βυζάρες πλαστικές αλλά μαλακές στην αφή και γραμμούλα-τριχούλα στο γατάκι,κάτι που προσωπικά με τρελαίνει!Έκανε καλό καναπέ.Προσοχή στα ποτά,καθώς ο πονοκέφαλος ήταν έντονος την επόμενη μέρα..
Πορνορεπορτάζ τέλος! :hi: 

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.316
Πόντοι
206
Ανάγκη στριπικού υδονισμού λοιπόν και καθώς είχε πέσει μαμαλάκι από τη δουλειά είπα να βολτάρω στους νυχτερινούς ναούς.έχουμε και λέμε:
1.Athens queens:πάντα φιλόξενος χώρος με καλές γκόμενες και show.πρώτο ποτάκι 10 το δεύτερο 5,χοροί 5/30/60/100.Ελάχιστη ανανέωση στο ρόστερ.Προσωπικά αρκέστηκα σε 2 ποτάκια,2 χορούς απλούς και ένα πριβεδάκι με ένα ουκρανάκι μούρλια.θα πρέπει να κάνω μια ιδιαίτερη νύξη στα σχόλια του dj που δίνουν πάντα μια ιδαίτερη νότα στη βραδιά και με κάνουν να ξεροχύνω.. :rockon:   

Όνομα της κοπελιάς αν θυμάσαι? Άξιζε το πριβέ σαν υπηρεσίες, και για τι λεφτά μιλάμε(30, 60 ή 100)?
Λέω να πάω σήμερα ή αυριο Athens μετά απο αρκετούς μήνες και το ψήνω για κανά πριβεδάκι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αυτο το στριπ εκλεισε το γραφω και εδω που μπαινουν οι περισσοτεροι και ενημερωνονται για τα στριπ

οχι βεβαια οτι θα νοιαξει και κανεναν στα αρχιδια σας αφου κανεις δεν εγραφε στο θρεντ του :S

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=278178.0]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=278178.0[/url]

τις μαρκες για χορο τι να τις κανω ξερει κανεις ?? ποιο αδερφακι μαγαζι εχει αυτο να τις δωσω εκει

η να τις κρατησω θα εχουν συλλεκτικη αξια σε μερικα χρονια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Ρε βαγονια τι πιπες γραφεις ρε αδερφε?
Μετα θα λες γιατι σου κανουν μπουλιγκ.
Τα κουπονια βαλτα σε τραπεζα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ρε βαγονια τι πιπες γραφεις ρε αδερφε?
Μετα θα λες γιατι σου κανουν μπουλιγκ.
Τα κουπονια βαλτα σε τραπεζα

λαθος οχι κουπονια τις μαρκες που σου δινουν μεσα οταν πληρωνεις εισοδο και εχεις τους δωρεαν χωρους

εγω δε πηρα χορους γιατι ηταν σαπιες οι γκομενες και ξομεινανε οι μαρκες

ελεγα θα παω αλλη φορα αμα φερει καλα τεμαχια αλλα τωρα εκλεισε  :S

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Τύπε μπορείς να τις κρατήσεις να παίζεις κανένα ποκεράκι σπίτι με τις μάρκες..Να κάνεις all-in στον εαυτό σου :uzi:

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
364
Πόντοι
21

Ατμόσφαιρα πάντως και εκεί ιδιαίτερα ευχάριστη όπως και στο προαναφερθέν, και ένα μόνο υπερ ότι αν θέλει κάποιος το ''κάτι παραπάνω" υπάρχουν τουλάχιστον 2 που το παρέχουν ( η μία εκ των οποίων μάλιστα έχω την εντύπωση ότι το κάνει οπωσδήποτε αξιόπιστα).

[/quote]
τυπε εχω να παω παρα πολυ καιρο πανω γιατι δεν βολευει λογω αποστασης αλλα απο ενδιαφερον εαν τυχον βρεθω προς τα κει ποιες ειναι αυτες που παρεχουν το κατι παραπανω;;;;;

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
1.Athens queens:πάντα φιλόξενος χώρος με καλές γκόμενες και show.πρώτο ποτάκι 10 το δεύτερο 5,χοροί 5/30/60/100.

Τι μέρα πήγες;  Γιατί Σάββατα έχει 7 ο χορός.  Παίζει να έχει Παρασκευές 5 ;;;;;; (αν είναι να το ξέρω να πηγαίνω συχνότερα)     ή πήγες καθημερινή ;

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Ατμόσφαιρα πάντως και εκεί ιδιαίτερα ευχάριστη όπως και στο προαναφερθέν, και ένα μόνο υπερ ότι αν θέλει κάποιος το ''κάτι παραπάνω" υπάρχουν τουλάχιστον 2 που το παρέχουν ( η μία εκ των οποίων μάλιστα έχω την εντύπωση ότι το κάνει οπωσδήποτε αξιόπιστα).

τυπε εχω να παω παρα πολυ καιρο πανω γιατι δεν βολευει λογω αποστασης αλλα απο ενδιαφερον εαν τυχον βρεθω προς τα κει ποιες ειναι αυτες που παρεχουν το κατι παραπανω;;;;;

Στειλε μήνυμα να σου πω όνομα

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Τι μέρα πήγες;  Γιατί Σάββατα έχει 7 ο χορός.  Παίζει να έχει Παρασκευές 5 ;;;;;; (αν είναι να το ξέρω να πηγαίνω συχνότερα)    ή πήγες καθημερινή ;
εαν δεν κάνω λάθος τύπε παρασκευή και σάββατο εχει 7 ο χορός.Τις καθημερινές+κυριακή έχει 5

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Με αφορμή την κριτική που είδα για babylon για μένα δεν αξίζει η επίσκεψη άκουσον άκουσον μοιράζουν κουπόνια και μέσα δεν τα δέχονται φανταστείτε για τη οργάνωση μιλάμε τραγικό μαγαζι οι κοπέλες βαριοτανε και που ζουν έκατσα μια ώρα την τελευταία φορά δεν ήρθε ούτε μια παίζανε όλες με τα κινητά και κοίταζαν το ρολόι εγώ αν ξανάπαω θα είναι σε κάνα 6αμηνο πάλι αν δεν το έχουν κλείσει έτσι όπως πάνε.

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Μετά από 3-4 επισκέψεις τους τελευταίους μήνες στο Άθενς και πολλαπλάσιες στο Γκόλντεν, προς αποφυγήν του κορεσμού, αλλά και έρευνα των άλλων 2 ιδρυμάτων που έχουν  την πρόνοια να κρατούν  τις τιμές σε προσιτά επίπεδα, είπα να κάνω μια βόλτα από Γκάζι.
 Η ιδέα ήταν να ξεκινήσω από  Toys που έχω να πάω κάτι χρόνια και αν βαριόμουνα μετά θα συνέχιζα string που απ' όσο θυμάμαι απ' την τελευταία φορά, το πλήρες ρόστερ εμφανιζόταν μετά της 1 - 1.30.
 Ξεκίνημα από την  πλατεία, όπου ένας τυπάκος με προμήθευσε καρτούλες για το Στρίνγκ και μου επιβεβαίωσε πως η τιμή του χορού παραμένει στα 5 ευρώ και με την κάρτα έχει δωρεάν έναν χορό.
 Μετά τράβηξα για το Τoys. Παρκάρισμα της μηχανής έξω από το κατάστημα (Αύγουστος γαρ), και ΄στην είσοδο τυπάκος με προμηθεύει με κάρτα με την οποία έχω έναν δωρεάν χορό.
 Πρώτη ματιά στο χώρο ικανοποιητική. Ο πολύ μικρός χώρος που θυμόμουν, σαν να είχε μεγαλώσει σε βάθος, και το βασικό, οι καναπέδες του χορού ναι μεν παρέμεναν χωρίς κάποιο παραβάν για κάλυψη, ωστόσο ήταν  στο βάθος τέρμα Θεού (και όχι φόρα παρτίδα όπως ήταν αν θυμάμαι παλιά) έτσι είσαι μακριά από τα ενοχλητικά βλέμματα και αυτό είναι σίγουρα στα θετικά.
Δεύτερο θετικό, ότι οι κοπέλες κάθονται αρκετή ώρα στο τραπέζι πριν ζητήσουν ποτό ή χορό, έτσι σου δίνουν τον χρόνο να κοζάρεις αν σου αρέσουν και ένα επιπλέον κίνητρο να τις πάρεις τελικά για χορό.
 Τρίτο θετικό η ΆΝΝΑ. Μια ομορφούλα Ρωσίδα με πολύ καλό σώμα καινουρια στο μαγαζί (μετράει μια βδομάδα όπως μου δήλωσε), που αφού κάθισε για κάμποση ώρα στο τραπέζι μου τελικά την πήρα για χορό, και ήταν εξαιρετική. Τόσο η διάρκεια όσο και η ποιότητα του χορού, μου θύμισαν παλιές καλές εποχές του Μούσες και του Λίμπιντο στις δόξες τους. Φυσικά έκανα και δεύτερο χορό μαζί της (μόνο αρνητικό εδώ η "γραφειοκρατία" της διαδικασίας - πρέπει να πας να πληρώσεις τον δεύτερο χορό και να ξαναγυρίσεις στη μικρή που σε περιμένει - παιδιά αλάξτε το αυτό, είναι λάθος< δε νομίζω να είναι πολλοί τόσο λαμόγια που να πάνε να φάνε τον δεύτερο χορό).
 Αργότερα η μικρή ήρθε και στο τραπέζι όπου δικαιωματικά την κέρασα ένα ποτάκι των 10 ευρώ και απόλαυσα και ένα ωραίο μασαζάκι από τα χεράκια της.

Ακολούθησε μια άλλη με μεγάλο στήθος - δυστυχώς δεν μ' αρέσει το μεγάλο στήθος - ή οποία όμως ήταν διαχυτική, χάιδευε αρκετά και έντεχνα και σου δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης που με έπεισε να κάνω έναν χορό και μαζί της. Συμπαθητικός.

Το αρνητικό της βραδιάς και ενώ η ώρα κόντευε δύο, μια αδύνατη που επέμενε να πάμε για χορό - νομίζω Αναστασία - που όταν  ψηλάφησα προτεταμένες φλέβες στα χέρια της - ναι μ' αρέσει αυτό - δέχτηκα. Ε, λοιπόν κάθεστε; Αν όχι καθίστε! Η lady δεν ήθελε να την αγγίζουν στον χορό "Αγγίζω μόνο εγώ" δήλωσε. Φυσικά έκανα μόνο έναν αφού είχα πληρώσει το τάλιρο. Το πιο αστείο ότι μετά μου πρότεινε και πριβέ, λέγοντας ότι μόνο στο πριβέ γίνονται περισσότερα πράγματα. Τι μας λες ρε μεγάλη; Ψάχνεις για κορόιδα που μετά από τέτοιο χορό θα κάνουν και πριβέ;
Προσέξτε την παιδιά εσείς του μαγαζιού γιατί ξέρω περίπτωση μαγαζιού που καταστράφηκε από 1-2 τέτοιες που κράταγε μέσα.
 Γενικά πάντως - αν κάποιος αποφύγει την τελευταία που ανέφερα - βελτιωμένο το μαγαζί.
 (Όσον αφορά το ρόστερ, δεν είναι μεγάλο, αν το ψάξει κανείς πάντως, θα βρεί ανάμεσα στις υπόλοιπες και 3-4 αρκετά εμφανίσημες, από τις οποίες η Άννα μόνο δοκιμάστηκε και προτείνεται ανεπιφύλακτα. (Οι υπόλοιπες ήταν απασχολημένες)

Τελικά string δεν πήγα αφού είχε  περάσει η ώρα.

p.k.b.a.1981

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
παρασκευη βραδυ στο γκολντεν ,κατα τις 3 , κοσμος αρκετος , συνεχεια ανανεωνοταν , μονο ινα με τεο αξιζε ,  χοροι στο στυλο παντως συνεχεια , οι γκομενες βαριεστημενες περναγαν μπριοστα σου ουτε καν να ρωτησουν αν θες να πας για χορο,σιγα μη  τις παρακαλεσουμε κιολας , ηθελα να χαλασω 100ε και δε χαλασα ουτε 50 , ενδεικτικο ειναι οτι ατομο απο το μπροστινο τραπεζι σηκωθηκε και εκανε παραπονο στον ασπρομαλη σερβιτορο-υπευθυνο που ηταν διπλα μου οτι δεν ερχεται καμια απο το τραπεζι του και επιασε μια αυτος που περναγε και του την πηγε απο το χερακι στο τραπεζι για χορο , απο γυναικες μια μαυρη καλο σωμα , περασε 10 φορες ουτε ρωτησε για χορο , αντρεα ντιβα αλλη ακυρη απο κει κοιταγε και ψηλα αναρωτιεμαι πως δεν κουτουλαει σε κανα ντουβαρι , μια οξανα δεν ηξερε γρι ελληνικα και ελαχιστα αγγλικα , καλος χορος απλος αλλα διαρκεια ελαχιστη, αλλα ωραια γυνακα , μια ξανθια αρκετα χοντρη δεν κανει για το μαγαζι ,κατι ρουμανες μετριες σε εμφανιση μελαχρινες μια ψηλη μια κοντη κανανε και παρεα ,πολυ πιεστικες αλλα τουλαχιστον προσπαθουσαν , μια ψηλη αδυνατη μεταμιφλ μαγκακι λιγο δε θυμαμαι ονομα ,μια οφελια ουτε καν περασε και αυτη ,ενα αλλο καλο γκοενακι που περπαταγε περιεργα 4 εκατοστα καθε βημα , πολυ χαρακτηριστικα , λες και φοβοταν μη πεσει κατω, ειχε και αλλες αλλα ονοματα δε συγκρατησα , ο αλβανος που εισπρατει χορους 2 φορες πηγε να δωσει ενα 5ευρο λιγοτερο , κι ενας μπαρμπας προσπαθησε να μου πει οτι κερασα ενα παραπανω ποτο αλλα δε του κατσε , το χωρ με τους χορους ειχαν μαζεψει τις κουρτινες και ηταν λιγοτερο διακριτικη η φαση ,μετριοτατη συνολικα εμπειρια , καμια επαφη με αθενς  κατ εμε απο το οποιο ειπα να κανω ενα διαλλειμα και να παω κι απο γκολντεν,  αυτα

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Πω πω φίλε χάλια μαύρα το Γκόλντεν έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες δεν έρχεται καμία και μένα η μαύρη περνάει σαν μην υπάρχω και κάποιες το ίδιο μεγάλο ξενέρωσα δεν φτάνει που τους δίνουμε τα λεφτά μας την έχουνε δει κιόλας αλλά μα δεν υπάρχει οργάνωση από τους υπεύθυνους που τυγχάνει να τους ξέρω κιόλας αλλά δεν θέλω να πω από δω μαύρο μέχρι νεωτέρας.Εγω τελευταία πάω καισα και toys που σε αυτά τα μαγαζιά τουλάχιστον με σέβονται και έχει κ καλό υλικό.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Πω πω φίλε χάλια μαύρα το Γκόλντεν έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες δεν έρχεται καμία και μένα η μαύρη περνάει σαν μην υπάρχω και κάποιες το ίδιο μεγάλο ξενέρωσα δεν φτάνει που τους δίνουμε τα λεφτά μας την έχουνε δει κιόλας αλλά μα δεν υπάρχει οργάνωση από τους υπεύθυνους που τυγχάνει να τους ξέρω κιόλας αλλά δεν θέλω να πω από δω μαύρο μέχρι νεωτέρας.Εγω τελευταία πάω καισα και toys που σε αυτά τα μαγαζιά τουλάχιστον με σέβονται και έχει κ καλό υλικό.
Παιδιά στο Golden είναι βασικό να πάτε Δευτέρα ή Τρίτη και εξηγούμαι. Π-Σ πάντα έχουν τα στανταράκια τους, τρέχουν και δεν φτάνουν. Όποιος ξέρει να διασκεδάζει πάει καθημερινή ιδανικά με ελάχιστους πελάτες ΑΛΛΑ ταυτόχρονα να μην είναι σε ρεπό τα καλά κομμάτια..Η Οφέλια έκανε 2 καλούς χορούς για παράδειγμα, αλλά έπρεπε να πω στο γκαρσόνι να την φωνάξει! Δεν πειράζει, έμαθα πως η Αντριάννα (ή Αντρεα) είναι καλή στον χορό..Πάντως με 10ρικο είσοδος, ποτό, ξηροκάρπι και 2 χοροί δεν είναι άσχημο!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Δεν μπορω να πάω καθημερινές λόγω δουλειάς δεν είναι συμπεριφορά αυτή τι θα πει είναι Παρασκευή Σάββατο κανονικά πρέπει να περνάνε από όλα τα τραπεζια αλλά ποιος να τους ελέγξει αυτοί κοιμούνται όρθιοι εκεί.Ευτυχως υπάρχουν επιλογές και με καλύτερο υλικό.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Δεν μπορω να πάω καθημερινές λόγω δουλειάς δεν είναι συμπεριφορά αυτή τι θα πει είναι Παρασκευή Σάββατο κανονικά πρέπει να περνάνε από όλα τα τραπεζια αλλά ποιος να τους ελέγξει αυτοί κοιμούνται όρθιοι εκεί.Ευτυχως υπάρχουν επιλογές και με καλύτερο υλικό.
Αν μου επιτρέπεις τα έχω γυρίσει όλα από το 2002, σχεδόν πάντα η αντιμετώπιση είναι καλύτερη τις μέρες που είπα. Για πες ποιο είναι το καλύτερο υλικό? Γιατί String πέρυσι ενώ είχα κάρτες διαθέσιμες για χρήση έμεινα με 1 κάρτα στο χέρι! καμία δεν ήρθε πχ για χορό. Καλά σε άλλα πχ Alcatraz στα 3 μέτρα θες χορό/ποτό? και αν έλεγες όχι δεν ερχόταν καμία άλλη! Καλά Kinky για είσοδο+2 χορούς θέλεις 15+10+10=35 Ευρώ ενώ ακριβώς τα ίδια στο Golden τα κάνεις με 10!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Επειδή και γω τα χω γυρίσει όλα και πιο πριν από σένα από το 2000 και χωρίς παρεξήγηση δεν θέλω να στο παίξω έξυπνος αλλά δεν αναφέρουν σε αυτά τα μαγαζιά που είπες εγώ σπάνια πάω σε αυτά έως καθόλου αλλά κατά καιρούς αλλάζουν τα μαγαζιά άλλο ανέβαινει άλλο κατεβαίνει για μένα αυτή την στιγμή τα καλύτερα είναι καισα και toys και Άθενς απλά Άθενς δεν έχω ανέβει από ότι ακουω αλλα σου λέω και πάλι εκφράζω προσωπική άποψη.

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Μην πάτε στα νούμερα στο Γκόλντεν έχει μαζέψει όλα τα όργια εκεί που το παίζουν δήθεν.. Αντρέα, Μιρέλλα, Ντάρια..η ρουμανική κομπανία παλιά ήταν στο κόλπο και η Πάολα μαζί με τη Μάγια..Η πρώτη σταμάτησε εδώ και ένα χρόνο κ η Άλλη είναι Αθενς ακόμη κ βαριέται που ζεί ...μου θυμίζει κάτι συνταξιούχες έχει πάρει κιλά κ είναι σαν φοράδα.. Μακριά από αυτά τα σουργελα..τυχαρπαστες είναι..τις πληρώνεις για να κάνουν τη δουλειά τους όχι για εφέ..ας πάνε pr οι κύριες..Όσο για την Πάολα τα κονομισε η απατεωνισα κ την έκανε πριν τη. Ώρα της το πουταναριο.. έχω ακούσει καλά λόγια για το toys πρέπει να το επισκεφτώ..επίσης το caisa είχα πάει πριν χρόνια το έχει ο pacos αυτά τα νεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom