You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
Προχτές με φίλο στο KINKY OPERA. :
Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο.
-- Ένας τύπος με πολύ υφάκι- γκαρσόνι που βαριόταν μάς έφερε μπύρες, και δεν μπήκε στον κόπο να μάς φέρει ποτήρια ( !!!!!! ) . Μετά από παράκληση μου, μάς έφερε και τα ποτήρια !!
-- Στον καναπέ δεν μάς άφησαν να καθίσουμε, παρότι το μαγαζί άδειο (γιατί άραγε ;;) .
-- Οι κοπέλες; Μετριότητα στην εμφάνιση. Με εξαίρεση 2-3 , εκ των οποίων ήρθε μία Νορβηγίδα, σώμα τέλοιο, αλλά συμπεριφορά πολύ ''τυπική'' και ''στημένη'' για μαγαζί Στρίπ ....
Πήρε ένα ποτό, για να πούμε 2-3 κουβέντες μόνο, ούτε καν κάποιου είδους σωματική επαφή, ενα άγγιγμα, κάτι ....
-- Η μουσική και ο DJ πάντως τα έσπαγαν, πιστεύω μόνο αυτοί έσωζαν το μαγαζί ....
--Πριν 5-6 μήνες, το είχαμε ξαναεπισκεφτεί, και ομολογώ πως είχε εξαιρετικές αλόγες, τώρα τζίφος ...
Οπότε, ΜΗ ΠΑΤΕ... προτιμήστε κατι άλλο. ...
Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο.
-- Ένας τύπος με πολύ υφάκι- γκαρσόνι που βαριόταν μάς έφερε μπύρες, και δεν μπήκε στον κόπο να μάς φέρει ποτήρια ( !!!!!! ) . Μετά από παράκληση μου, μάς έφερε και τα ποτήρια !!
-- Στον καναπέ δεν μάς άφησαν να καθίσουμε, παρότι το μαγαζί άδειο (γιατί άραγε ;;) .
-- Οι κοπέλες; Μετριότητα στην εμφάνιση. Με εξαίρεση 2-3 , εκ των οποίων ήρθε μία Νορβηγίδα, σώμα τέλοιο, αλλά συμπεριφορά πολύ ''τυπική'' και ''στημένη'' για μαγαζί Στρίπ ....
Πήρε ένα ποτό, για να πούμε 2-3 κουβέντες μόνο, ούτε καν κάποιου είδους σωματική επαφή, ενα άγγιγμα, κάτι ....
-- Η μουσική και ο DJ πάντως τα έσπαγαν, πιστεύω μόνο αυτοί έσωζαν το μαγαζί ....
--Πριν 5-6 μήνες, το είχαμε ξαναεπισκεφτεί, και ομολογώ πως είχε εξαιρετικές αλόγες, τώρα τζίφος ...
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Μου κάνει εντύπωση για το Γκόλντεν είχα πάει πριν μια εβδομάδα και γινότανε χαμός από κοπέλες και καινούργιες και πολύ όμορφες μια Αριάνα από Ουκρανία έφυγε? πολύ όμορφη μια ντάνα άλλη κουκλάρα και άλλες που δεν θυμάμαι ονόματα μήπως φύγανε? Για να πω την αλήθεια εγώ πηγαίνω καισα 13 έφτασαν οι κοπέλες και ποιότητα πολύ καλή και ετοιμάζεται και σούπερ πριβέ με χώρο που ανακαινίστηκε πάνω για κάτι παραπάνω οποίος ενδιαφέρεται στείλτε μου pm .Το μαγαζί ανεβαίνει και ετοιμάζονται και προσφορές και βάλανε και σόου.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Στο στρινκ την Κυριακη μια μισελ δεν ηθελε να κανουμε χορο με την καρτα που δινουν δωρεαν!
μου ειπε παω για ποτο και θα ερθω σε 5` περασαν 15` επινε καπνιζε και δεν ηρθε ποτε !!
Σε πέρασμα χθες ψιλοαδιάφορες παρουσίες...
Εριξα κριτική....
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Φίλε αυτό πρέπει να το δουν οι υπεύθυνοι τι θα πει δεν πάει για χορο με την κάρτα αυτη τραγικό εφόσον υπάρχει η προσφορά πρέπει να την σέβονται αν δε τους αρέσει μπορούν να φύγουν σεβασμός στους πελάτες .
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Προχτές με φίλο στο KINKY OPERA. :
Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο.
Τα έχω γράψει για εδώ...ΟΥΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ....ΜΑΥΡΟ....!!!!!!!
Μπάχαλο είναι το μαγαζί τους....!!!!
lovetities
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδες! Είμαι νεος στις στριποβόλτες και ψάχνω κάποιο μαγαζί που να παίζει το κάτι παραπάνω απο τις κοπέλες (τσιμπουκι, φραπες κτλπ) χωρίς να μας γδάρουν τελείως. Ποιο προτείνετε??
senioritoz
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Θα έλεγα toys φίλε μου! Έχω ακούσει ότι παίζει αρκετα εύκολα να πείσεις τις κοπέλες για μαλακια ή τσιμπούκι
senioritoz
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου!
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Πέρασα από καισα Κυριακή βράδυ είχε γύρω στης 12 γυναίκες αρκετές για Κυριακή και αρκετό κόσμο για κύριακη τώρα γυναίκες για ολα τα γούστα είχε και κάποιες καινούργιες μια Βραζιλιάνα πολύ καλή όπου τιμήθηκε στο χορό με πολύ καλές εντυπώσεις.Επισεις έχει προσφορά 10 ευρώ ποτό και ένας χορός δωρεάν .Αυτά θα ξαναπάω σύντομα .
Φουφουτος Αγραματος
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Συναδελφε θυμασαι το ονομα της Βραζιλιανας?
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Όχι δεν το θυμάμαι αλλά μου είπε ότι ήτανε και σε άλλα μαγαζιά και είναι δύο χρόνια Ελλάδα.
Ζτο στριγκ ο χορος 3ε(!) πριβε 30ε
Πηρα και πριβε που απλα σου γδυνεται και φιλας παντου εκτος απο στομα και μουνι.
Επισης δε σε χουφτώνει χαμηλά.
Αλλά μου αρεσε η κοπελα και την πηρα.
υγ αν καποιος πηρε κατι καλυτερο ας μου στειλει να μου πει..
Πηρα και πριβε που απλα σου γδυνεται και φιλας παντου εκτος απο στομα και μουνι.
Επισης δε σε χουφτώνει χαμηλά.
Αλλά μου αρεσε η κοπελα και την πηρα.
υγ αν καποιος πηρε κατι καλυτερο ας μου στειλει να μου πει..
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Τιμές χορών ξέρουμε απο πρόσφατες κριτικές ότι έχουν εκεί 5ε τις καθημερινές και 7ε Παρασκευή Σάββατο. 3ε πολύ φτηνά ακούγεται. Μήπως εννοείς ότι με το κουπόνι της προσφοράς των 10ε για ποτό σου και δύο πρώτες κάρτες χορού τις καθημερινές, 2.5ε σου πάνε στην ουσία οι δύο πρώτοι χοροί ο καθένας, αφού μίνιμουμ 5ε ποτό θα έπινες για να κάτσεις; Παρασκευή Σάββατο δίνουν ένα χορό στο κουπόνι των 10ε και τα πριβέ έχουν +10ε καπέλο. Τι μέρα πήγες;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις