Πέρασμα χθες από το νεοαφιχθέν STRING στο Γκάζι.
Αναμενόμενο, αφού μαγαζί με 5 ευρώ και στο κέντρο, αποκλείεται να το άφηνα ανεξερεύνητο.
Ο χώρος ιδιαίτερα μικρός, και αυτό είναι ένα μείον.
Μικρότερο όχι μόνο από τα Γκόλντεν και Άθενς, αλλά και από πιο μεσαίου μεγέθους μαγαζιά όπως το Μούσες και το Fbi, σε κάνει να νιώθεις λιγάκι άβολα όταν το επισκεφθείς μόνος (όπως εγώ χθές), (εν αντιθέση με τα μεγάλα μαγαζιά τύπου γκόλντεν που μόνος μου τη βρίσκω καλύτερα απ ότι με παρέα).
Καμμιά δεκαριά - δώδεκα περίπου οι κοπέλες, με κενά διαστήματα οι χοροί στο στύλο.
Πολύ ευγενικό το προσωπικό (το ένα γκαρσόνι το θυμόμουνα από γκόλντεν) και αρκετά καλό το ρόστερ των κοριτσιών από εμφάνιση.
Πρώτη που τίμησα (με δύο χορούς), η ΡΕΒΕΚΑ (πρωην Άθενς και στο οποίο θα επιστρέψει μετά από κανά δεκαήμεο σύμφωνα με δήλωσή της)
Πολύ καλοί οι χοροί της, ήταν η πρώτη μου επαφή με γυναικείο κορμί μετά από 15ήμερη αποχή από κάθε σχετική δραστηριότητα, οπότε εστιάστικα ολοκληρωτικά στην αφή του τρυφερού δέρματος και της όλης επαφής με τη βελούδινη και στιβαρή σάρκα της , σα να σταμάτησε ο χρόνος και κάθε άλλη διάθεση για συγκρίσεις, χαρακτηρισμούς περιγραφές κλπ.
Μπορώ μόνο να πω ότι πέρασα καλά και ότι η διάρκεια τον χορών ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.
Δεύτερη που τιμήθηκε (και καθώς είχα πάρει τα ίσα μου πλέον μετά τη Ρεβέκα, ήταν η ΣΟΝΙΑ.
Παίχτρια που την ιδρώνει τη φανέλα, μεταφορικά και κυριολεκτικα!
Εκπληκτική κορμάρα, στο χορό που την βλέπεις και αισθάνεσαι από πιο κοντά, ακόμα καλύτερη απ' ότι δείχνει εξ αποστάσεως
Διαχυτική και ζεστή, όχι μόνο δεκτική στις δικές μου εκδηλώσεις αλλά αρκούντος εκδηλωτική και η ίδια.
Πάρα πολύ καλή και η διάρκεια των χορών και από αυτήν.
Αν θα έψαχνα σώνει και καλά για κάποιο αρνητικο, το μόνο πού θα έβρισκα, ότι ήταν λίγο ιδρωμένο το δέρμα της (σε άλλους βέβαια αυτό μπορεί και να αρέσει), ίσως από την πολύ δραστηριότητα, αφού ήταν η πιο δραστήρια στο μαγαζί, και ''σκούπισε'' όλα τα τραπέζια.
Τέλος η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (από Άθενς επίσης), την οποία τήμισα με τον 5ο χορό.
Αν και αδύνατη και ψιλή για τα γούστα μου, το τόσο γλυκό της ΄χαμόγελο και η συμοπαθέστατη παρουσία της, με ώθησαν να πω το ναι.
Δεν το μετάνιωσα, καθώς στο χορό ανακάλυψα απροσδόκητα ότι με έλκυαν απίστευτα:
Η εκπληκτική μεσούλα και κοιλίτσα της (το υπέρ που έχουν πολλές αδύνατες)
Το δέρμα της, που για κάποιο λόγο με τρέλαινε η αφή του
και το στήθος της που δεν ήταν μικρό όπως θα περίμενε κανείς αλλά εξαιρετικό.
Το μόνο μείον ότι έκανε μικρότερη διάρκεια από τις δύο προηγούμενες, γι αυτό και δεν τιμήθηκε με δεύτερο χορό, ενώ σε όλα τα άλλα, με το δικό της τρόπο πάντα,και τα δικά της υπέρ, δεν υστερούσε από τις προηγούμενες.
Εθεάθησαν ακόμα :
Καταλίνα (εκρηκτική παρουσία στην πίστα, αλλά... δεν κάνει χορούς με πελάτες δυστηχώς)
Μικαέλα η οποία όμως ήταν εξαφανισμένη κάπου σε κάποιον καναπέ, (πιθανότατα κάποιος συναγωνιστής θα την κερνούσε απανωτά ποτά)
Μια Ταμίρα ή κάπως έτσι, μια άλλη πολύ ψηλή, μια καστανη με κορμάρα που επίσης δεν πέρασε - δυστυχώς- από το τραπέζι μου, και 2-3 λίγο πιο παχουλές που δεν ήταν ο τύπος μου. ϊσως ξεχνάω και κανα δυό ακόμα.
Εν κατακλείδι, μια καλή εναλακτική στα 5 ευρώ, για όταν επέρχεται κορεσμός από τις πολλές επισκέψεις σε Γκόλντεν και Άθενς.