cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Εχει ασιατισες σε στριπ κλαμπς;
Στο Lido έχει την αιώνια Τζένιφερ και άλλη μια
Πρώτη φορά στο Golden στο μπουρνάζι. Μεγάλο μαγαζί, στο ίδιο στυλ με το Χαιδάρι. Μόνο που είναι πιο μεγάλο σε έκταση και η πίστα βρίσκεται στη μέση της αίθουσας.
Αρκετές από τις κοπέλες, τις είχα δει παλαιότερα στο Athens Queens. π.χ. Μάγια, Νικόλ, Αντρέα, Μιρέλα, Κρύσταλ.
Πρώτη φορά είδα την Τζούλια, την Καταλίνα, την Δαλιδά (ή κάπως έτσι), την Ραμόνα και 2-3 ακόμη που δε θυμάμαι τα ονόματα τους.
Κόσμος όχι αρκετός, αλλά νορμάλ για καθημερινή.
Μόλις βρω χρόνο, θα γράψω και κριτική.
Aυτό το μαγαζί στην Συγγρού στη θέση του παλιού Wall Strip ξέρει κανείς πότε ανοίγει ?
καλα,μην παιρνεις και στα σοβαρα τα ρεπορταζ που γραφουνε..οι δημοσιογραφοι δεν εχουν περασει ουτε απ εξω απο τα στριπτηζαδικα.στο κινκυ,στο ανατολη και μαλλον στο πρινσες που εγιναν οι μπουκες παιζει καιρο μπριζολα αλλα μαλλον ο λογος δεν ηταν μονο τα "μπριζολιασματα"Χαμος.. και σε εμας λενε δεν κανουν τιποτα ουτε με 40 €.. καργιες
μηπως πηρες κανα πριβε ή πετυχες την θεοδωρα ;
Καλησπέρα σε όλους,
Σπανίως κάνω post αλλά νομίζω πρέπει να αναφέρω ένα περιστατικό σχετικά με μια κοπέλα στο Caissa.
Επισκεύτηκα σήμερα το μαγαζί. Υπήρχε μια κοπέλα από Γεωργία όπως έιπε, ξανθιά, μικρούλα με χαρακτηριστική χαζοχαρούμενη φωνή, δεν μιλούσε ελληνικά, sorry αλλά το όνομα της δεν το συγκράτησα. Την κέρασα ένα ποτάκι και μου ζήτησε χωρό. Πήγαμε για prive.
Κατά την διάρκεια του prive δεν έβγαζε το σουτιέν και μετά από δύο απόπειρες που έκανα, στις οποίες που απωθούσε τα χέρια, την ρώτησα αν όλα είναι ΟΚ και απλά μου είπε "I don't take it off".
OK, τα τελευταια δύο χρόνια περιστασιακά επισκέπτομαι strip και νομίζω ξέρω τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και δεν ήξερα πως να αντιδράσω, αλλά αισθάνθηκα εξαπατημένος. Της ζήτησα μετά από λίγο να σταματήσει και απλά έφυγα από το μαγαζί χωρίς να αναφέρω κάτι.
Δεν θα κατηγορήσω την κοπέλα, αλλά το μαγαζί. Όταν ο πελάτης δίνει λεφτά για prive είναι σαφές ότι πρόκειται για full nude. Αυτό είναι το προϊόν που αγοράζει. Και μιλάω για κάτι αυτονόητο και σε απλό χορό, πόσο μάλλον σε prive (ίσως γι'αυτό βρέθηκα προ εκπλήξεως). Επομένως, με το να κρατάνε κοπέλες που δεν εκτελούν τα τυπικά τους καθήκοντα ή τουλάχιστον χωρίς να ενημερώνουν εκ των προτέρων για το τι δεν κάνουν, απλά καταστρέφουν τη φήμη του μαγαζιού.
Προσωπικά δεν θα επισκευτώ ξανά το Caissa. Δεν συγκράτησα το όνομα της κοπέλας δυστυχώς, αλλά δίνω την περιγραφή προς ενημέρωση.
Αυτά, καλή συνέχεια
Η Θεοδώρα αγνοείται εδώ και αρκετό καιρό.μηπως πηρες κανα πριβε ή πετυχες την θεοδωρα ;
Η Θεοδώρα αγνοείται εδώ και αρκετό καιρό.