Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
οι μουσες μεταφερθηκαν στο λιμπιτο  :) μιχαλακοπουλου διπλα στα goodys  στο υπογειο... :s&m_1:
αν πας πες μας και κανενα ροστερ...
:tits2:

Το ξερω οτι ενα μερος του ροστερ εχει παει εκει, αλλα υποτιθεται οτι οι Μουσσες θα ξανανοιξουν. Οχι?

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το ξερω οτι ενα μερος του ροστερ εχει παει εκει, αλλα υποτιθεται οτι οι Μουσσες θα ξανανοιξουν. Οχι?

θα ανοιξουν ναι ... ποτε δεν το γνωριζω..
λιμπιτο δεν εχω παει ισως παω καμια μερα ...
εσυ?

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
θα ανοιξουν ναι ... ποτε δεν το γνωριζω..
λιμπιτο δεν εχω παει ισως παω καμια μερα ...
εσυ?

Ούτε εγώ έχω πάει ποτέ στο Λίμπιντο ούτε πριν που το έλεγαν Babes. Όσες φορές με έχει βγάλει Μιχαλακοπούλου καταλήγω στο Grand Ritorno/FBI. Βέβαια πολλές φορές (στο παρελθόν) το εν λόγω πρέπει να ήταν κ κλειστό. Ευχαριστώ για την απάντηση ρε μαν.

sc520

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα!!!
Φίλοι μου θέλω τη βοήθεια σας...έρχεται πολύ καλός φίλος από Κύπρο για πρώτη φορά στην Αθήνα και μου ζήτησε να τον πάω σε strip club .
Τι μου προτείνετε;;;
Που μπορώ να τον πάω και να εντυπωσιαστεί;;;;;
Θέμα χρημάτων δεν έχουμε.
Εγώ σκέφτομαι να πάμε τουλάχιστον σε δύο.
Τι λέτε;;;;
Ακούω τις προτάσεις των έμπειρων του site....

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Καλημέρα!!!
Φίλοι μου θέλω τη βοήθεια σας...έρχεται πολύ καλός φίλος από Κύπρο για πρώτη φορά στην Αθήνα και μου ζήτησε να τον πάω σε strip club .
Τι μου προτείνετε;;;
Τι λέτε;;;;
FBI φιλος,που αλλου? Oλα τα καλα μαζεμενα εκει... :tits2: :cum: :s&m_1:

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Καλημέρα!!!
Τι μου προτείνετε;;;
Τι λέτε;;;;
1oς σταθμός  ΚΙΝΚΥ ΟPERA, τώρα που ξαναάνοιξε, έτσι για ζέσταμα...
2οσ σταθμός LIDO PALACE που καί πολλές γυναίκες έχει, και απέναντι είναι. Και για το τέλος ένα Χ-Βar για το κερασάκι στην τούρτα. Και αυτό είναι απέναντι...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θα πηγαινοερχεται δωθε κειθε τη συγγρου τυπε?

nikosthegreat55555

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλοι!επειδη ειμαι τελειως καινουργιος και απειρος σε τετοια πραγματα θελω να μου πουν οι εμπειροι τι παιζει γενικα στα στριπτιτζαδικα,δηλαδη στα prive τι γινεται(ελευθερο στοματικο:που με ενδιαφερει πολυ , στοματικο με καποτα,sex,anal)? Και γενικα ποια ειναι τα καλυτερα για να παω με παρεα (μας αρεσουν μικρες,λεπτες,με κανονικα ή μεγαλυτερα βυζια και κωλο) ?
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων παιδια!

Επισκέπτης
καλησπερα φιλοι!επειδη ειμαι τελειως καινουργιος και απειρος σε τετοια πραγματα θελω να μου πουν οι εμπειροι τι παιζει γενικα στα στριπτιτζαδικα,δηλαδη στα prive τι γινεται(ελευθερο στοματικο:που με ενδιαφερει πολυ , στοματικο με καποτα,sex,anal)? Και γενικα ποια ειναι τα καλυτερα για να παω με παρεα (μας αρεσουν μικρες,λεπτες,με κανονικα ή μεγαλυτερα βυζια και κωλο) ?
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων παιδια!
Πάρε call girl ή πήγαινε σε κάνα στούντιο.

nikosthegreat55555

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πάρε call girl ή πήγαινε σε κάνα στούντιο.

ναι εχεις δικιο αλλα στα stripclubs εχει μεγαλυτερη φαση να πας με παρεα να περασεις καλα και να δεις και show.ασε που για call girl θα παει ο κουκος αηδονι..
οποτε καμια προταση?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λαθος τα λες δε προκειται να κανεις αυτα που θελεις σε strip πιο φθηνα απο call girl ενα κατοσταρι με call girl και εισαι αρχοντας δεν θα βρεις πιο φθηνα σε στριπ και αν βριες δεν θα το χαρεις το ιδιο

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
λαθος τα λες δε προκειται να κανεις αυτα που θελεις σε strip πιο φθηνα απο call girl ενα κατοσταρι με call girl και εισαι αρχοντας δεν θα βρεις πιο φθηνα σε στριπ και αν βριες δεν θα το χαρεις το ιδιο

:thumbsup: :thumbsup:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

οτι χορευει και κωλοτριβετε καλα δεν σημαινει οτι γαμιετε καλα.

Οτι γαμιετε καλα .. στα παπαρια σου και αν ξερει να χορευει και αν τριβετε.

Να γαμησεις θελεις οχι να μαθεις καλαματιανο

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
οτι χορευει και κωλοτριβετε καλα δεν σημαινει οτι γαμιετε καλα.

Οτι γαμιετε καλα .. στα παπαρια σου και αν ξερει να χορευει και αν τριβετε.

Να γαμησεις θελεις οχι να μαθεις καλαματιανο

:2funny: :2funny: :rockon:

nikosthegreat55555

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ναι αλλα call girl απ' οτι εχω δει ειναι παραπανω απο 100..οι κοπελες οι καλες ειναι γυρω στο 150 βαλε και ξενοδοχειο..απλησιαστο i think
στα prive αν ειναι κανα 50ρι ελευθερο στοματικο κ αλλο τοσο για sex ειναι καλα..ή εστω μονο το πρωτο 50ρι
γενικα αν ξερει κανεις να γινονται αυτα στα prive..κ σε ποια μαγαζια..θα του μουν ευγνωμων
θα μαι και με φιλους,καλα θα περασουμε δεν ειναι θεμα
ευχαριστω για τις απαντησεις  :tits:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
με 100 ευρω θα βρεις ωραια μωρακια για μια ωρα γεματη να γαμησεις σαν ανθρωπος τωρα αν θες σωνει και καλα να γαμησεις σε στριπ πηγαινε σε κανα λιντο πχ ,και ρωταγε οσες σου ερχονται, στο πριβε τι κανεις; στα 50 θα βρεις, πιο ευκολα στα 100 αλλα κατα ποσο θα σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.
στα 50 πχ θα βρεις καποιες σε αρκετα στριπ αλλα οι περισσοτερες δε βλεπονται

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ναι εχεις δικιο αλλα στα stripδιάλεξε. . εχει μεγαλυτερη φαση να πας με παρεα να περασεις καλα και να δεις και show.ασε που για call girl θα παει ο κουκος αηδονι..
οποτε καμια προταση?

Μόνο το Λίντο. Αρκετές στην 《πέφτουν》εκει. Εμένα τρεις μου πρότειναν γαμήσι όταν πήγα. Απλά ρώτα τις όλες και διάλεξε.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ναι αλλα call girl απ' οτι εχω δει ειναι παραπανω απο 100..οι κοπελες οι καλες ειναι γυρω στο 150 βαλε και ξενοδοχειο..απλησιαστο i think
στα prive αν ειναι κανα 50ρι ελευθερο στοματικο κ αλλο τοσο για sex ειναι καλα..ή εστω μονο το πρωτο 50ρι
γενικα αν ξερει κανεις να γινονται αυτα στα prive..κ σε ποια μαγαζια..θα του μουν ευγνωμων
θα μαι και με φιλους,καλα θα περασουμε δεν ειναι θεμα
ευχαριστω για τις απαντησεις  :tits:

κοίτα από τα λίγα που ξέρω ! και αυτά από εδώ μέσα από παίχτες θρυλικούς και μυθικους που εσπρωχναν βλέπε πουρειντζερ και κάτι άλλα αλάνια που δώσανε ζωή σε αυτό το σαιτ όπως και από κάτι δικές μου εμπειρίες με στριπερ σε σύνολο κάτω από κάτι εκατοντάδες ευρώ δεν θα πέσεις!  ο λόγος είναι ο εξής. Μπορεί να βγάλει περισσότερα χωρίς να γάμηθει.  δεύτερον πρέπει να δει ότι είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις γενικά είναι ένα συνονθύλευμα...! μην ξεχνάς δεν πας σε μπούρδελο . εκεί μέσα πουλάνε φαντασίωση και λόγω δυσκολιών η έστω πίσματος πελατών και κάτι ψιλά ακόμα. ... σε κάθε περίπτωση είναι σαν να παίρνεις call girl και να την βάζεις να χορεύει μόνο τόσο χάλια θα είναι. ... με το ίδιο κόστος.  αν για να στον παίξουν θέλουν 50 φαντάσου τι θα ζητήσουν για σεξ . σεξ όχι άνετο αλλά αγχωμένο και ξεπέτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom