Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
υπηρχε ενα ωραιο στουντιακι(αγνωστου στρατιωτου 5 καλλιθεα)αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκλεισαν!τι στο καλο?μηπως ξερεις κανεις αν θα ξαναανοιξει υπο την ιδια ή αλλη διευθυνση?

Πριν καμια εβδομαδα ειχα παει Ισμηνης, στη Δαφνη. Πετυχα την τσατσα που ηταν στην Αγνωστου Στρατιωτου (Ισμηνης,Αγνωστου και Κηφισου πρεπει να ειναι "αλυσιδα", "franchise" κτλ). Μου ειπε οτι συντομα θα ξανανοιξει στην Αγνωστου αλλα δεν ηξερε ποτε ακριβως.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Βρηκα (μετα απο πολυ σκεψη :jerking: :grin: ) δυο πιθανες ερμηνειες για τα Φσσς που κανει η Ντοριν
Α) Χανουν αερα τα βυζια της και ακουγεται ο αναλογος θορυβος
Β) Της αρεσει πολυ το παλιο τραγουδι του Βασιλειου "Το καμπριολε" οπου εκανε πολυ συχνα αυτα τα Φσσσς, Φσσσς
Οποιος εχει αλλες ερμηνειες ας της ακουσουμε :dancing:

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Μήπως ήταν η Μελίνα???

Πηγα σημερα κατα τις 22:00 εκει Ιππωνακτος 14 και ηταν μια ψηλη μελαχρινη με κοντα μαλλια! (Δεν θυμαμαι ονομα, μηπως ηταν η Σονια..?). Πολυ καλη και επι 10 λεπτα πρεπει να μου παιρνε πιπα και να γλυφε και τα αρχιδια ! Παντως πολυ ευχαριστη και καυλιαρα , στο τελος την εχυσα στα βυζια επειδη αργουσα (ενω μου ηταν τυμπανο περιεργως καθυστερησα....και μου βγαλε το προφυλακτικο και μου ειπε "χυσε στα βυζια μου καυλιαρη" και ας βαραγε την πορτα η τσατσα λογω αργοποριας!) Ψοφησα ο πουστης! Παντως αρκετα καλη θα λεγα!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Ναι η Μελίνα είναι. Πέρασα και εγώ εχθές βράδυ αλλά είχε πολύ κόσμο (3 περίμεναν) και έφυγα. Στην Θησέως 35 έπαιζε Ντορίν (...δρόμο και απο εκεί) :- :- Μετά, γύρω στις 10 όλα αυτά στην Βούρβαχη μια ρωσιδούλα ( κλάφτα χαράλαμπε) και η τσατσά (ευγενέστατη) μου είπε ότι μετά τις 11 έπαιζε μια Αλεξάνδρα...(το μαγαζί έχει τριπλοβάρδια μια και πάει μέχρι τις 4 τα ξημερώματα). Ακολούθως πήγα από Λεμπέση (κλειστό....) και κατόπιν από Αριστοτέλους. Έπαιζε ψιλή ξανθιά με φοβερό κώλο :dancing: :dancing:  (δεν θυμάμαι όνομα :headbang: :headbang:) αλλά γινόταν της κακομοίρας :o :o Τα δύο δωμάτια γεμάτα και κάτω περίμεναν τέσσερα άτομα και μέχρι να έρθει η κοπέλα να την δούμε ήρθαν άλλοι τρεις!!!! ¨εφυγα και από εκεί άπραγως  :jerking: :jerking:αλλά σίγουρα θα ξαναπεράσω

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Τα πρωινα στο Πιπινου 118 (πηγα για Σονια αλλα ... :jerking:) δουλευει μια κοπελα ,η τσατσα ειπε οτι ειναι καινουρια. Ειναι ψηλη ξανθια και αδυνατη. Φανηκε ψαρωμενη στο σαλονι. Δεν την πηρα. Εχει κανενας αποψη? Την  εχει δοκιμασει? Πώς μ'αρεσουν οι ψαρωμενες!!!

spz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδες γεια.
πηγα εχτες βουρβαχη 19 ειναι μια πολυκατοικια πιο κουδουνι ειναι??

spz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες ακυρο πηγα λαθος

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Φιλαρακο δεν ειναι σε πολυκατοικια.Σπιτακι ειναι μονο του με σιδερενια πορτα.Διπλα ακριβως γραφει και το νουμερο 19 με μεγαλα γραμματα.Για δωσε βαση και μην μπεις πουθενα αλλου και σε πιασει κανενας αραπης και σε .......

spz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια το τηλ για βεικου ειναι χχχχχ4318?

KTINOS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Βριλησσού 57 σήμερα λίγο νωρίτερα πήρα την Ειρήνη. Μελαχρινή, γύρω στα 30, νταρντάνα πολύ καβλιάρα, από τη Σιβηρία και ... με τρελές βυζάρες. :cheesy: Kinky, νομίζω πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματια! Οι βυζάρες της μου θύμισαν την Ειρήνη που ήταν Λεωνιδίου, αλλά ετούτη είναι σαφώς πιο καβλιάρα.  Εγώ πάντως το φχαριστήθηκα το σκίσιμο που της έριξα.   :cool2:

Αυτη η Ειρηνη ποιες μερες και ωρες ειναι στη Βριλησσου 57? μηπως ξερει κανεις??

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Λοιπόν, έχουμε και λέμε για την τεράστια απογευματινή μου βόλτα:
α) Λουκά Νίκα 1 Ψυρρή. Καλύτερα να είχα πάει για λουκάνικα. Η τσατσά μου είπε πως "η κοπέλλα δε βγαίνει σαλόνι, δουλεύει με γνωστούς και πελάτες" Και καλά το κόκκινο μπουρδελόφωτο τι το είχε απόξω και τους πελάτες πως τους γνώρισε από συνοικέσιο;

β) Παιωνίου 10, Αχαρνών. Ντουέτο θεικό, Μόνικα και Συλβάνα, ξανθιά-μελαχρινή. Τη Μόνικα την έχω ξαναπάρει, δεν έπαθα και πλάκα. Γενικά μύριζε ξεπέτα, αλλά οι γκόμενες Θεές!

γ) Φωκαίας 25, ισόγειο μελαχρινή πολύ όμορφη μάλλον η Αντέλλα αν κατάλαβα καλά. Φωκαίας στο επάνω το γνωστό μας κοντοπούτανο, η Μιρέλλα.

δ) Φυλής 134 αβγ και απέναντι, ανάξια λόγου.

ε) Κεφαληνίας 75. Ελληνίδα Χριστίνα, 70 κουλούρι και αυταρχικό. Δεν μου άρεσε, αν και θα αποκτήσει σίγουα τους φαν της. Μου έμοιαζε λίγο τραβέλι, αλλά δεν κόβω κεφάλι. Πάντως σε πολλούς θα αρέσει και το κουλούρι 70 είναι μια πρόκληση.

στ) Δροσοπούλου 97. Ξαναάνοιξε. Ξανθιά Ρωσίδα τροφαντή νταρντάνα με τεράστια βυζιά, καλσόν μαύρο, μπότες, διχτυωτά διάφορα, όχι χοντρή αλλά ζουμερότατη με πολύ γλυκό πρόσωπο και έκφυλο. 69, αυταρχικό όχι κουλούρι. Μου άρεσε αλλά δεν πέρασα.

ζ) Λέλας Καραγιάννη. Ντάρια, μικροκαμωμένη, υπέροχη, μαύρο καλσόν μάυρα ψηλοτάκουνα (τα προσέχουμε αυτά). Πιστεύω γνωστή στους περισσότερους.

η) Φυλής 200. Η γνωστή υπέροχη μελαχρινή ρωσίδα με το καρεδάκι. Ντάνα νομίζω. Πανεμορφη. Ωραίες γόβες ξόφτερνες.

Μ' αυτά και μ' αυτά αγαπητοί μου δε γάμισα γιατί ως συνήθως μου βγήκε η παναγία στο περπάτημα. Αλλά αν γάμαγα είμαι μεταξύ Λέλας Καραγιάννη και Δροσοσπούλου 97.
Καλο βόλι

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Λοιπόν, έχουμε και λέμε για την τεράστια απογευματινή μου βόλτα:
α) Λουκά Νίκα 1 Ψυρρή. Καλύτερα να είχα πάει για λουκάνικα. Η τσατσά μου είπε πως "η κοπέλλα δε βγαίνει σαλόνι, δουλεύει με γνωστούς και πελάτες" Και καλά το κόκκινο μπουρδελόφωτο τι το είχε απόξω και τους πελάτες πως τους γνώρισε από συνοικέσιο;

β) Παιωνίου 10, Αχαρνών. Ντουέτο θεικό, Μόνικα και Συλβάνα, ξανθιά-μελαχρινή. Τη Μόνικα την έχω ξαναπάρει, δεν έπαθα και πλάκα. Γενικά μύριζε ξεπέτα, αλλά οι γκόμενες Θεές!

γ) Φωκαίας 25, ισόγειο μελαχρινή πολύ όμορφη μάλλον η Αντέλλα αν κατάλαβα καλά. Φωκαίας στο επάνω το γνωστό μας κοντοπούτανο, η Μιρέλλα.

δ) Φυλής 134 αβγ και απέναντι, ανάξια λόγου.

ε) Κεφαληνίας 75. Ελληνίδα Χριστίνα, 70 κουλούρι και αυταρχικό. Δεν μου άρεσε, αν και θα αποκτήσει σίγουα τους φαν της. Μου έμοιαζε λίγο τραβέλι, αλλά δεν κόβω κεφάλι. Πάντως σε πολλούς θα αρέσει και το κουλούρι 70 είναι μια πρόκληση.

στ) Δροσοπούλου 97. Ξαναάνοιξε. Ξανθιά Ρωσίδα τροφαντή νταρντάνα με τεράστια βυζιά, καλσόν μαύρο, μπότες, διχτυωτά διάφορα, όχι χοντρή αλλά ζουμερότατη με πολύ γλυκό πρόσωπο και έκφυλο. 69, αυταρχικό όχι κουλούρι. Μου άρεσε αλλά δεν πέρασα.

ζ) Λέλας Καραγιάννη. Ντάρια, μικροκαμωμένη, υπέροχη, μαύρο καλσόν μάυρα ψηλοτάκουνα (τα προσέχουμε αυτά). Πιστεύω γνωστή στους περισσότερους.

η) Φυλής 200. Η γνωστή υπέροχη μελαχρινή ρωσίδα με το καρεδάκι. Ντάνα νομίζω. Πανεμορφη. Ωραίες γόβες ξόφτερνες.

Μ' αυτά και μ' αυτά αγαπητοί μου δε γάμισα γιατί ως συνήθως μου βγήκε η παναγία στο περπάτημα. Αλλά αν γάμαγα είμαι μεταξύ Λέλας Καραγιάννη και Δροσοσπούλου 97.
Καλο βόλι
φιλε μου η βυζαρου που πετυχες στην δροσοπουλου συγκρατησες ονομα...γιατι ψαχνουμε για βυζαρες καιρο τωρα!!!!

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Studio τσαρκα ενημέρωση:

1)Αριστοτέλους 6...σκάει μύτη απίστευτο θεόμουνο , μελαχρινό , μολδαβή η Κιm...Θεά απο εμφάνιση , δεν την πήρα γιατί...συνληθως κάτι απίστευτες ειναι ξενέρωτες, αν την έχει δοκιμάσει κάποιος κ είναι καλή ας ενημερώσει.Θελω να την τιμήσω!

2)Τριγγετα..κλειστό

3)Βριλησσου 46..πολύ ωραίος φτιαγμένος χώρος, φιλικότατη η τσατσά.
Κορίνα , εντυπωσιακή mature, με σιλικόνη , πολύ καλή , διαβάστε κριτική μου.Έξοχο Deep throat!

4)Επειδή έπρεπε να γαμίσουν κ άλλοι...πήγαμε Βουρβαχη 19,πετύχαμε την Ειρηνη που ήταν ακάμαντος.Πολύ γέλιο,φιλικότατη.Κοπέλα ειχε μια μικρή ομορφούλα ξανθιά,με πιασίματα οι φίλοι μ περασαν πολύ καλά!Ήταν στενή αρκετά.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Studio τσαρκα ενημέρωση:

1)Αριστοτέλους 6...σκάει μύτη απίστευτο θεόμουνο , μελαχρινό , μολδαβή η Κιm...Θεά απο εμφάνιση , δεν την πήρα γιατί...συνληθως κάτι απίστευτες ειναι ξενέρωτες, αν την έχει δοκιμάσει κάποιος κ είναι καλή ας ενημερώσει.Θελω να την τιμήσω!

2)Τριγγετα..κλειστό

3)Βριλησσου 46..πολύ ωραίος φτιαγμένος χώρος, φιλικότατη η τσατσά.
Κορίνα , εντυπωσιακή mature, με σιλικόνη , πολύ καλή , διαβάστε κριτική μου.Έξοχο Deep throat!

4)Επειδή έπρεπε να γαμίσουν κ άλλοι...πήγαμε Βουρβαχη 19,πετύχαμε την Ειρηνη που ήταν ακάμαντος.Πολύ γέλιο,φιλικότατη.Κοπέλα ειχε μια μικρή ομορφούλα ξανθιά,με πιασίματα οι φίλοι μ περασαν πολύ καλά!Ήταν στενή αρκετά.

η κιμ οντως γαμω τα μουνια ,αλλα μην την παρεις..........ξεπετα!οσο για την τριγγετα παρασκευη βραδυ που περασα,κλειστα!!!!!!

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Κυριακή μεσημέρι είπα να ρίξω μια ψωλή πριν ρίξω την ψήφο. Πέρασα από Πιπίνου 118 και στο διπλανό (στη γωνία) και είχαν κάτι σιτεμένες Ρωσίδες. Σε αυτό στη γωνία μία ευγενική τσατσα μου είπε ότι κάνει πολλά  extra. Έφυγα και πήγα Λιοσίων 278 όπου ήταν μία άλλη Ρωσίδα η ʼννα. Ψηλή λεπτή γύρω στα τριανταφεύγα. Μπήκα επειδή μου μίλησε και με έπεισε ότι θα περάσω καλά. Όταν γδύθηκε κατάλαβα ότι ο πούτσος μου δεν θα συμφωνούσε να την γαμήσει. Επικεντρώθηκα στην τσόντα που έπαιζε μπας και τον πείσω. Η γκόμενα το κατάλαβε και με άρχισε σε ένα απίστευτο deepthroat. Ούτε σε γκόμενά μου δεν έχω κάνει τόσο σκληρό deepthroat!!! Όταν τελείωσα με κοίταξε χαμογελαστή με δάκρια στα μάτια. Θα είναι και Τετάρτη πρωί εκεί. Μετά πάει Μόσχα. Προλάβετε οι λάτρεις του deepthroat!!! 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Deepthroat ειναι να το βαζει ολο μεσα στο στομα κατα τη διαρκεια της πίπας

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Να σταματάει στο λαρύγγι είναι καλύτερος ορισμός.   

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom