George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Ευτυχώς κ εγώ την είδα και έφυγα. Ψήθηκα λίγο στην αρχή.. αλλά επικράτησε η λογικήΕπισκεψη στην νεοφερμένη Viktoria στο Dreamplace studio. Στα 4 βρώμαγε ο κώλος , στο ιεραποστολικό βρώμαγε το μουνί. Στα 5 λεπτα σιχαθηκα και έφυγα
εάν κάποια έχουν αρχίσει να ζητάνε πάνω από 150 για ώρα είναι εκτός τόπου και χρόνου.Λεβέντες, πόσο πάει 1 ώρα στα στούντιο? Ηξερα 150€/ωρα αλλά έχω ακούσει και παραπάνω σε μερικά.
Βριλλησου 46 και Κ132 αν θυμαμαι καλα.εάν κάποια έχουν αρχίσει να ζητάνε πάνω από 150 για ώρα είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Θυμάσαι σε ποια στούντιο σου είπαν κάτι τέτοιο;
Κηφισού 30/60 ζητάνε αυτό το ποσό, πρόγραμμα μια ώρα με δύο εκτόνωσηςεάν κάποια έχουν αρχίσει να ζητάνε πάνω από 150 για ώρα είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Πηγες προσφατα ?Κηφισού 30/60 ζητάνε αυτό το ποσό, πρόγραμμα μια ώρα με δύο εκτόνωσης
Ναι την Παρασκευή εκεί ήμουν 150 € η ώρα.Πηγες προσφατα ?
Στα κηφισου παντως αυξησαν το ελ στοματικο απο 70ε το πηγαν 80ε , εγω παντως θυμαμαι ηταν στα 150ε η ωρα
εκτος και αν το αλλαξαν κ αυτο
Καλοί μαλάκες του λόγου τους. Το ελ. στοματικό στα 70 ήταν από τα βασικά ατού τους. Εύκολα έδινες τα +20 προκειμένου να μην πάρεις απλό πρόγραμμα με υπηρεσίες μπουρδέλου δυόμιση φορές ακριβότερες. Τώρα το σκέφτεσαι παραπάνω.Πηγες προσφατα ?
Στα κηφισου παντως αυξησαν το ελ στοματικο απο 70ε το πηγαν 80ε , εγω παντως θυμαμαι ηταν στα 150ε η ωρα
εκτος και αν το αλλαξαν κ αυτο
Κασσάνδρας 6 ζηταγε 150 για 45' με 2 εκτονώσειςεάν κάποια έχουν αρχίσει να ζητάνε πάνω από 150 για ώρα είναι εκτός τόπου και χρόνου.
μάλιστα. Εκεί που στα 150 σου έλεγαν μια ώρα με 2 εκτονώσεις, τώρα η μια ώρα έγινε 45'.Κασσάνδρας 6 ζηταγε 150 για 45' με 2 εκτονώσεις
Κασσάνδρας 6 ζηταγε 150 για 45' με 2 εκτονώσειςεάν κάποια έχουν αρχίσει να ζητάνε πάνω από 150 για ώρα είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Τι νομίζουν ότι είμαστε; Κουνέλια;;μάλιστα. Εκεί που στα 150 σου έλεγαν μια ώρα με 2 εκτονώσεις, τώρα η μια ώρα έγινε 45'.
Όπως τα απορρυπαντικά: ίδια τιμή η συσκευασία αλλά με μικρότερη ποσότητα.
Κι όλα αυτά ενώ τα στούντιο είναι ήδη η χειρότερη από όλες τις κατηγορίες μαγαζιών από πλευράς vfm.
Σε τι κοινό νομίζουν ότι απευθύνονται; Οι φραγκάτοι απ' όσο ξέρω παίρνουν εσκορτάκια - ή όχι;
Άσε το άλλο. Για δυο εκτονώσεις σε 45' πρέπει να είσαι από 25 ετών και κάτω, δηλ. η ηλικιακή ομάδα που έχει να διαθέσει τα λιγότερα χρήματα για να ψωνίσει σεξουαλικές υπηρεσίες.
Τελικά τα αφεντικά των στούντιο διαθέτουν φοβερό επιχειρηματικό δαιμόνιο...
Συναγωνιστές καλησπέρα...μήπως έχει κάποιος δοξασμένος στρατιώτης τής καύλας εμπειρία/άποψη για την Ελένη από το Dreamplace? Οι φωτός της με έφτιαξαν, αλλά το σκέφτομαι να κάνω ολόκληρο ταξείδι από Κορυδαλλό στην Ν. Φιλαδέλφεια και να βρω κάποια της οποίας οι φωτογραφίες είναι άσχετες με την πραγματικότητα, και ακόμα να είναι και φόλα!!! Και μάλιστα με τέτοια ζέστη!!!;Κασσάνδρας 6 ζηταγε 150 για 45' με 2 εκτονώσεις
Τι νομίζουν ότι είμαστε; Κουνέλια;;