Καθόλου ιδέα σουΚαλα πήγε αυτό !!!
Τα studio έχουν πάρει τρελή κατιούσα ή ιδεα μου είναι;
Απειροελάχιστες επιλογές για σίγουρο αποτέλεσμα και αυτές συνήθως παίζουν σε πρωινές βάρδιες καθώς αποφεύγουν τα βραδινά
Καθόλου ιδέα σουΚαλα πήγε αυτό !!!
Τα studio έχουν πάρει τρελή κατιούσα ή ιδεα μου είναι;
Είναι σαν να ρίχνεις ένα νταρικο στο ΚΙΝΟ... Το πιο πιθανο είναι να χάσεις, αλλα μπορεί και να σου κάτσειΜάγκες είμαι σε δίλημμα στο να περάσω με Μαλβίνα το ξέρω ότι είναι φόλα αλλά τέτοιο πάτο δύσκολα βρίσκεις…
Είτε θα περάσεις καλά είτε θα έχεις ιστορίες να λες στα εγγόνια σου, το κορίτσι δυστυχώς έχει κάψει ό,τι εγκεφαλικό κύτταρο έχει.Μάγκες είμαι σε δίλημμα στο να περάσω με Μαλβίνα το ξέρω ότι είναι φόλα αλλά τέτοιο πάτο δύσκολα βρίσκεις…
Θα κάνεις την μαλάκια της χρονιάς!! Η κοπέλα είναι αλλοπρόσαλλη!! Στο πεντάλεπτο θα σηκωθεί να φυγει και θα σε αφήσει με το πουλί στο χέρι λέγοντας σου: "ότι γαμησες γαμησες, δεν θα μου ξεσκιστείς εσύ το μουνί για 50 ευρώ!!! "Μάγκες είμαι σε δίλημμα στο να περάσω με Μαλβίνα το ξέρω ότι είναι φόλα αλλά τέτοιο πάτο δύσκολα βρίσκεις…
πρόσεξε μη σε ρουφήξει ο πάτος και βγεις σε κάνα λιμάνιΜάγκες είμαι σε δίλημμα στο να περάσω με Μαλβίνα το ξέρω ότι είναι φόλα αλλά τέτοιο πάτο δύσκολα βρίσκεις…
Δεν εισαι ο μονος που της τα σταξεςΗ τελευταία δυνατή που μου έμεινε και της τα έσταξα ήταν η dinara παιδιά.
Υπηρεσιες πολύ ανώτερες στούντιο.
Δώσε το 50ρικο να σου πεί κι εσένα για τον γκόμενό της τον φυλακόβιο, για το ότι είναι χασικλού κλπ, και στο 5λεπτο να σηκωθεί να φύγει.Μάγκες είμαι σε δίλημμα στο να περάσω με Μαλβίνα το ξέρω ότι είναι φόλα αλλά τέτοιο πάτο δύσκολα βρίσκεις…
Και μεγάλο πρόγραμμα είχα πάρει και στο πελατολογιο ειχα μπει!Δεν εισαι ο μονος που της τα σταξες
Ειχες παρει μεγαλο προγραμμα?
Μέγας Αγαπούλης!!!Και μεγάλο πρόγραμμα είχα πάρει και στο πελατολογιο ειχα μπει!
Μεγας χορηγός!
Εβγαλε και καινουργιες φωτο το μωρο , Αχχ μαλβινα καυλιαραΔώσε το 50ρικο να σου πεί κι εσένα για τον γκόμενό της τον φυλακόβιο, για το ότι είναι χασικλού κλπ, και στο 5λεπτο να σηκωθεί να φύγει.
Η dinara ειναι ακομη??δεν την ειχα παρει..αλλα την εψαχνα στις βαρδιες..κροκεων 6 νομιζω?Δεν εισαι ο μονος που της τα σταξες
Ειχες παρει μεγαλο προγραμμα?
Η dinara ειναι ακομη??δεν την ειχα παρει..αλλα την εψαχνα στις βαρδιες..κροκεων 6 νομιζω?
Που τις ανέβασε;Εβγαλε και καινουργιες φωτο το μωρο , Αχχ μαλβινα καυλιαρα
Στο αλλο φορουμΠου τις ανέβασε;
Έτσι είναι φίλε μου. Από την εποχή του Κορωναϊού και μετά τα πράγματα άλλαξαν δραματικά, προς το χειρότερο φυσικά......Την καλησπερα μου και τα χρονια πολλα.
Χθες ειπα το βραδυ κατα τις 1.00 δηλαδη πρωι πρωι να κανω μια δυο τρεις τεσσερις βολτες στα μαγαζά.
Περασα απο αριστοτελους και στα δυο το ενα απεναντι στο αλλο οπου εκατερωθεν γιουβαρλακος εκτος απο μια κοκαλιαρα οπου δεν αξιζει τιποτα για το πουλι μου.
Συνεχεια Κασσανδρας μια απο τα ιδια γιδια στο μαντρι καλυτερα θα ητανε απο δαυτες.
Επισκεψη μετα απο ωραιες φωτο στη σελιδα στο Ισμηνης οπου ειχε τεσσερις και οι τρεις το τρωγανε το φαί τους ενω η τεταρτη οπου αυτη ηθελα απο τις φωτο ονοματι Παολα η Παμελα κοντοπουτανο καυλοτικο μουτρακι άβυζι αλλα το υπολοιπο πολυ καλο που ομως βγηκε εξω ισα ισα που την ειδα και κρυφτηκε παλι μεσα, δε ξερω ισως βαριοτανε ισως η ημερα ισως δεν ειχε καυλες ισως ο κωλος της ισως κατι τεσπα εφυγα.
Ειχα δει και ωραιες φωτο στο μαγαζι της πειραιως οπου τελικα πηγα και εκει και αντικρυσα το ασπρο μου το χάλι καμια σχεση με τις φωτο μιλαμε κανονικη επεξεργασια εως αλλαγη ατόμου, τουλαχιστον κατα 60 με 70 %. Ψυλο αρπαξα λιγο με αυτα που εβλεπα και εφυγα για καταδρομικη φυλης και περιξ. Νταξ εδω μιλαμε η τριτη βαρδια ειναι για χέσιμο οχι οτι οι αλλες δυο ειναι εξωτικες αλλα πιστευω κατι θα εβρισκα. Ηθελα καπου να τον βαλω, τουλαχιστον καπου που να βλεπετε το κοριτσι εστω σε κορμακι.Κατελυξα καπου φυλης σε μια μαυρουλα 22 χρονωνε και καλα τζαμαικανή. Σφιχτο κορμακι χωρις ατελειες και χωρις μα μη μου στο δωματιο με ωραιο τσιμπουκι αισθησιακο αργο με χαιδεμα μπαλες κτλ σε οτι σταση μου αρεσε.Μια χαρα συμμετοχη το κοριτσι δεν δυσανασχετησε ολα καλα και μπορω να πω με βεβαιωτητα οτι περασα πολυ καλυτερα απο αλλες κορασιδες του στουντιο.
Τα στουντιο πεθανανε, ολες οι κορασιδες απο φυλης εχουν μετακομισει εκει και καλα μας ρο παιζουν μουναρες μη χεσω.Και άλλα πολλα αλλα βαριεμαι να γραφω