Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Θα την προλάβει ο ρδβλιμιτ , γαμαει 3 διαφορετικές τη μερα
Θα την προλάβει ο ρδβλιμιτ , γαμαει 3 διαφορετικές τη μερα
Εγω τα λεγα αλλα μου λεει εσυ ποσες γαμας ο παπαριδης
έχω 8 μέρες μέχρι τον Απρίλη.Εγω τα λεγα αλλα μου λεει εσυ ποσες γαμας ο παπαριδης
Δωσε τα λεφτα και παω και τωρα αμα θεςΘα την προλάβει ο ρδβλιμιτ , γαμαει 3 διαφορετικές τη μερα
Βαρατε μαύρο αβέρτα να τα κλείσουν τα μπουρδέλα τους αφού δεν μπορούν.ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ????
ειναι γνωστο οτι τα στουντιο αλλαζουν τισ μεταξυ τους γυναικεσ και καλα κανουν. αλλα με μια προσεκτικη ματια ειδα 2 πραγματα τα οποια ειναι απαραδεκτα. το πρωτο ειναι τα κιλα. δεν γινεται να εισαι 1.68 και 58 κιλα και να εχεις κωλαρα φοραδας. μα καλα ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ μας περνατε ρε ??? ΑΝ ΑΥΤΗ ειναι 58 κιλα εγω θα κατσω να με γαμησετε ολοι.
δευτερον πως γινεται να δουλευει η ιδια κοπελα ταυτοχρονα και στην καλλιθεα και στο χαιδαρι ? θα διακτινιστει ? αντε μου γαμηθειτε ψευταραδες .
Όχι.Κάποια στουντια έχουν μόνιμο παπατζοπρογραμμα αλλά εδώ και μήνες βλέπω ότι όλοι λίγο πολύ έχουνε μουφα πρόγραμμα και ανύπαρκτες γυναίκες.. Εγώ θυμάμαι συγγρου περίμενα Ζενια που είδα στο πρόγραμμα έφυγα σφεντόνα και δεν ήταν καν στο μαγαζι και ήταν αυτή η Τζούλια που έχει σχολιαστεί που την περίμεναν και δεν πάταγε καν.. Γενικά το επίπεδο έχει πέσει πολύ.. Εγώ έχω κόψει από το άθλημα αρκετό καιρό και βλέπω εδώ για κάτι μαλβινες και λοιπά κομοδίνα που γράφουν κάποιοι και αναρωτιεμαι πραγματικά! @Koulourakias1 ξεπερασες την καψούρα η ακομα? Έφυγε από ότι διαβάζω... Κακό που μας βρήκε
Καλως τον , οτι βγαλαμε στα ξενα στο μουνι και την ταβερναΤωρα που γύρισα Ελλάδα θα κάνω μια βόλτα στα κατασθηματα της αμαρτίας.. Χαζεύω τώρα μαγαζια και μουνακι, οι άλλοι οι παπατζηδες ρε τι μπαζολες έχουν J Lo βλέπω,Beyonce βλεπω και λοιπά μπάζα αυτή η Σαρα η βουλγαρα τελευταίο χρόνο 3 αλυσίδες έχει αλλάξει. Σαμπρινα αλμπανα βλέπω Γερμανό αλυσίδα, έχω χάσει επεισόδια πολλά μ φαίνεται
ΥΓ: Επέστρεψε και η Νίνα το υπερκομοδινομουνο από Κηφισού 30 60? Η ίδια με παλιά είναι?
Που να δεις και τις τσατσάδες. Αγριεψαν. Να σου φανε το λαρύγγι επειδή δεν περνάς με τις μπαζόλες τουςΤωρα που γύρισα Ελλάδα θα κάνω μια βόλτα στα κατασθηματα της αμαρτίας.. Χαζεύω τώρα μαγαζια και μουνακι, οι άλλοι οι παπατζηδες ρε τι μπαζολες έχουν J Lo βλέπω,Beyonce βλεπω και λοιπά μπάζα αυτή η Σαρα η βουλγαρα τελευταίο χρόνο 3 αλυσίδες έχει αλλάξει. Σαμπρινα αλμπανα βλέπω Γερμανό αλυσίδα, έχω χάσει επεισόδια πολλά μ φαίνεται
ΥΓ: Επέστρεψε και η Νίνα το υπερκομοδινομουνο από Κηφισού 30 60? Η ίδια με παλιά είναι?
εσυ γι αυτο δε γαμας επειδη σε τραμπουκιζουν οι τσατσαδες?Που να δεις και τις τσατσάδες. Αγριεψαν. Να σου φανε το λαρύγγι επειδή δεν περνάς με τις μπαζόλες τους
Ναι, φοβάμαι.εσυ γι αυτο δε γαμας επειδη σε τραμπουκιζουν οι τσατσαδες?
Εσύ ρε που γαμας δήθεν,λες τίποτα τι γαμας να διαβάσει ο κόσμος; Όχι.εσυ γι αυτο δε γαμας επειδη σε τραμπουκιζουν οι τσατσαδες?
αφου εγραψα για την αρτεμις δεν το ειδες? τι αλλο θες να γραψω?Εσύ ρε που γαμας δήθεν,λες τίποτα τι γαμας να διαβάσει ο κόσμος; Όχι.
Οπότε γαμας δεν γαμας εμάς στα παπάρια μας.
Έτσι γαμαω κι εγώ κάθε μέρα.αφου εγραψα για την αρτεμις δεν το ειδες? τι αλλο θες να γραψω?
Να πας να δεις ρε ολα ετοιμα τα θεςΕπειδή βλέπω δεν γίνομαι κατανοητός να αυξήσω λίγο την ένταση 'ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΑΜΗΣΕΣ.'
Το κοινό το ενδιαφέρει πως ήταν εμφανισιακά αυτή που γάμησες και τι έκανε στο δωμάτιο.
Αν γάμησες βέβαια.
Παλι γάμησες οσο μιλάγαμε;
Σιγά μην πω και να πάω. Κάνω πλέον όπως εσύ.
αφου εσυ ρε κακομοιρη αμα δεν ειναι η Κ εδω δε γαμαςΠαλι γάμησες οσο μιλάγαμε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγά μην πω και να πάω. Κάνω πλέον όπως εσύ.