Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Την καλημερα μου guys η κριτικη ειναι λιγο ποιο πισω σε ημερομηνια απο οτι η σημερινη απλα τωρα βρηκα χρονο ορεξη και την γραφω. Μιλαμε για την veronika την καινουργια κοπελα 20 χρονωνε.
Κοντοπουτανο οπως τα λεει ο τιτλος. Ητανε Σαββατο που την επισκευτηκα μετα απο λιγο αναζητηση στο site.
Μπαινω μεσα στο μαγαζι προετοιμασμενος να δω κανα οργκ οπως συνηθως διοτι οι φωτο ειναι παραπλανητικες στο συνολο τους.
Εμφανιζεται η κοπελια και βλεπω ενα μπουμπουκακι κοντοπουτανιαρικο με ομορφο και σωστα κατανεμημενο σωμα.
Προσωπο υποκειμενικο οντως, σε εμενα μου αρεσε διοτι εβγαζε αυτη την και καλα αθωα καυλα του σκιστο μου.Δεν εχει οψη πορνοσταρ αν ψαχνεται κατι τετοιο.
Κωλαρακι στη θεση του, ουτε μεγαλο ουτε μικρο ουτε κατι να κρεμαει αλλα γεματος για χουφτωματα κτλ.
Βυζι ερκετο να χωραει στην παλαμη και λιγο ποιο πολυ. Δεν ειναι τεντα σηκωμενο αλλα εχει αυτο το φυσικο τυπικο σχημα μικρουλας κοπελας . Θα ελεγα δεν ειναι το ατού της αλλα θα σας αποζημιωσει. Παντα συγκρινω με βαση το απολυτο κορμι σε ολα του οποτε μπορειτε να καταλαβετε τι εννοω.
Μπουτια ποδια ολα καλλιγραμμα και περιποιημενα.Να πω την αληθεια δεν το περιμενα οτι θα δω καλη κορασιδα.
Μεσα στο δωματιο ειναι κλασικη ουκρανη κορασιδα, δηλαδη ευγενικη δεν δυσανασχετησε δεν ειπε καπου οχι μη, ηταν δεκτικη σε ολα τα νορμαλ που ζηταω σε ενα στουντιο, χαδακια παντου γλυψιμο βυζια ποδια κτλ. Δεν βιαζοτανε ηταν ολα με ηρεμια και γαμησα σαν ανθρωπος.
Με κερδισε απο την αρχη σαν ανθρωπος σαν κοπελα και ολα πηγαν καλα. Θα την ξανασυναντουσα σιγουρα διοτι την κατατασω σε ποιοτητα Κατιας και των αλλων κορασιδων που θελουν και γουσταρουν να μας ικανοποιουν.Παντα ομως ψαχνω για καινουργια κοριτσια.
Καλες γιορτες συναδελφοι με οτι συνεπαγεται αυτο και μην ξεχναμε την σημασια αυτων των εορτων δηλαδη τον λογο υπαρξης.
Ωραιος ρε αρχηγε , ειχα δει κ γω αποκλιση μεγαλη κιλων υψους στη καρτελα κ φανταστηκα χοντρουλα θα ναι οπως ο φιλος Α-Ω . Θα πεσει βλεφαρο στη κορασιδα

Δες Καρλα το πιπινι τη βραζιλιανα απο κασ6 αν περασεις . Ασυλληπτη κωλαρα σφιχτο σωμα παντου κ σεξι προσωπο , μικρο βυζακι αλλα καρατυπικη ρε γαμωτο ( οχι τερμα φολα αλλα αγευστο κασετοπληχτο προγραμμα ) . Βαλτη στα υποψιν να τη τσεκαρεις ομως για το κορμι κ μονο , ειναι του γουστου σου θεωρω

Aπο λατινες μονο Θαλεια, Παολα κ Γαβριελλα αξιζουν στο δωματιο με βαση την εμπειρια μ, οι αλλες ηρθαν για ακοπη καβα κ φυτιλιασμα

Επισκεψη σε τριγγετα 3 μαλβινα, η κοπελα δεν κανει απλα.
Φιλαρακο ειναι παντελως αλλοπροσαλλη , το καταλαβαινεις απο τα πρωτα που θα σου πει στο δωματιο που δε γραφονται δημοσια

Παλικαρι που τη καβλαντιζε να τη παρει του πα δε θελει αγριαδες κ πηγαινε με τα νερα της , της σκαει λοιπον χαστουκι στα κωλομερια στα 4 . Τοτε του αρχιζει κατι χριστοπαναγιες που μεινε παγωτο, μονο για να τραβας μαλακια εισαι του λεει , επαθε κοκομπλοκο κ εφυγε αχυστος

Πωλινα αφοβα πηγαινε

Ο μόνος που κατάφερε να δαμάσει το θηρίο ήταν ο @maradona7 επιστρατεύοντας τεχνικές περασμένων αιώνων :wanker::wanker::wanker::wanker:
Διδασκονται στο τελευταιο ετος σπουδων με εξτρα διδακτρα κ επιβλεψη 3 καθηγητων τη 1η φορα . Ποτε δοκιμη ομως σε συζυγο κ γκομενα για να μη τις κακομαθουμε:tooth::wanker:

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
πηγα για πολινα αλλα δεν ηταν εκει εχθες, οποτε μπηκα με μαλβινα πολυ μετρια πραγματα. η κοπελα ειναι μονο για το θεα θηναι.
Γιουβαρλοποιηθηκε ποιο πολυ απο οτι ηταν η εχασε κανα κιλο?
Πολυ τσουπωτή τη θυμαμαι πριν μηνες βεβαια.
Και εσυ δε διαβαζες τα σχολιανα μας να σωθεις.

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
1.526
Πόντοι
486
Ρε μάγκες μου...
Μια Λανα που εμφανίζεται στις βάρδιες στο Θεσσαλίας παίζει να είναι η γεματουλα από Λιοσίων 73??

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
Καλησπερα παίδες. Το γράφω -και- εδώ εκτός από την κριτικη που ανεβαίνει, για να μην την πατήσει άλλος συνοδοιπόρος όπως την πάτησα εγώ με την Τζένη.
Τα έλεγε εδώ το σάιτ αλλά τα είδα αφού έφαγα την 80ευρη φόλα μου γιατι ημουν σε βολτα-τσαρκα με φιλο και εντυπωσιάστηκα απο την Τζένη, είναι φουλ ακριβώς αυτο που ψάχνω σωματικά αλλα.. φολιάστηκα.

Τζένη από Τριγγέτα3 και Βριλλησού μακριά, ούτε 1€ τα υπόλοιπα στην κριτική.

Τελευταία τροποποίηση:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.760
Πόντοι
3.246
Καλησπερα παίδες. Το γράφω -και- εδώ εκτός από την κριτικη που ανεβαίνει, για να μην την πατήσει άλλος συνοδοιπόρος όπως την πάτησα εγώ με την Τζένη.
Τα έλεγε εδώ το σάιτ αλλά τα είδα αφού έφαγα την 80ευρη φόλα μου γιατι ημουν σε βολτα-τσαρκα με φιλο και εντυπωσιάστηκα απο την Τζένη, είναι φουλ ακριβώς αυτο που ψάχνω σωματικά αλλα.. φολιάστηκα.

Τζένη από Τριγγέτα3 και Βριλλησού μακριά, ούτε 1€ τα υπόλοιπα στην κριτική.
Σε φολιασε το σιπταρι? Τι πιο συνηθες :2funny:
Πως και δεν πηρες και συ μαλβινα να δεις αν ειναι φολα? :2funny::2funny:
Τζαμπα τα γραφουμε μου φαινεται

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
Σε φολιασε το σιπταρι? Τι πιο συνηθες :2funny:
Πως και δεν πηρες και συ μαλβινα να δεις αν ειναι φολα? :2funny::2funny:
Τζαμπα τα γραφουμε μου φαινεται
Οπως ειπα, δεν εκανα σκαουτινγκ. Ητανε μια βολτα τζογαδορικη, δεν ανοιξα εκεινη την στιγμη για κριτικες. Λαθος μου...
Καθολου τζαμπα δεν τα γραφουμε αλλα εκεινη την στιγμη "τετοια ωρα τετοια λογια"

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/9182-Arina

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
https://*****/en/StudioWorker/10003-Elena
Και ύστερα κλαίγονται ότι εμείς εδώ έχουμε τα καλά μουνιά και γαμάμε αβέρτα.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.760
Πόντοι
3.246

καποιος την εχει δει αυτη?

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.787
Πόντοι
2.846
Γενικα προσπαθησε αλλα ηταν φανερο οτι δεν το ειχε δεν με αφηνε να πιανω και πολυ. Συννεονοηση με νοηματα. Προσοχη στην τσατσα γιατι ενω ελεγε για 15 λεπτα και πανω στο δεκαλεπτο χαμηλωσε την μουσικη για να βγει η κοπελα εξω.
μου φαίνεται ότι τα στούντιο κάνουν ό,τι μπορούν για να διώξουν πελατεία.
Άντε να προσπεράσουμε το θέμα της συνεννόησης. Άντε να δεχτούμε καλοπροαίρετα ότι η κοπέλα ήθελε να σε ευχαριστήσει αλλά ήταν άπειρη. Αλλά αυτό με το 10λεπτο είναι εντελώς απαράδεκτο. Χρονική διάρκεια μπουρδέλου σε τιμή υπερδιπλάσια...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Χρονια πολλα καλα χριστουγενα παιδιά.
Ρε συ τι μουναρος ειναι τουτος? Να ηταν και αληθηνο θα ειμασταν ευτυχισμενοι

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.001
Πόντοι
4.926
Χρονια πολλα καλα χριστουγενα παιδιά.
Ρε συ τι μουναρος ειναι τουτος? Να ηταν και αληθηνο θα ειμασταν ευτυχισμενοι
Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Δηλαδή, το site έχει βάλει ψεύτικη φωτογραφία για να παραπλανήσει τους υποψήφιους πελάτες; Εάν ισχύει αυτό, τότε είναι μεγάλο φάουλ, από την μεριά του μαγαζιού.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733

Η τελευταια απο αγιο δομινικο , μια Eva το καλοκαιρι στην ιδια αλυσιδα , ηταν δυνατο καυλακι κοντουλα με αληθινες φωτος αλλα μιλαμε για φολα ολκης , ηθελε να τελειωσεις τσακ μπαμ να τη κανει

Μακαρι να μη βγει ιδιο φρουτο η συμπατριωτισσα αν ισχυουν οι φωτος γτ φαινεται πολυ δυνατο , αυτοψια επιβαλλεται αμεσα

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.760
Πόντοι
3.246
Η τελευταια απο αγιο δομινικο , μια Eva το καλοκαιρι στην ιδια αλυσιδα , ηταν δυνατο καυλακι κοντουλα με αληθινες φωτος αλλα μιλαμε για φολα ολκης , ηθελε να τελειωσεις τσακ μπαμ να τη κανει

Μακαρι να μη βγει ιδιο φρουτο η συμπατριωτισσα αν ισχυουν οι φωτος γτ φαινεται πολυ δυνατο , αυτοψια επιβαλλεται αμεσα
Παμε φουλ επιθεση , κανε εφοδο :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom