Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.758
Πόντοι
3.246
Αυτά διαβάζει ο βόρδελος και δεν πρόκειται ποτέ να απατήσει την Κ.
Λέτε να έκανε το λάθος και να πήγε από εκεί;

@Revlimit Πάρτον τηλέφωνο να τρέξει μακριά! :wanker:
Του βορδελου τα καμωματα τα βλεπει η Κ και γελα :2funny::2funny:

study192

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2022
Like
354
Πόντοι
20
καλημέρα παίδες, μια ερώτηση. Υπάρχει καποιο σαιτ στο οποιο να μπορω να βλεπω τις βαρδιες? αυτο που τις εβλεπα δεν λειτουργει καλα.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Αυτό εννοεί που δεν λειτουργεί καλά. Είναι για το Μπουτσο λειτουργικά. Το Μ κεφάλαιο. Τσιγγουνευονται τόσα χρόνια να αναθέσουν σε ειδικό νέο λουκ
για να μου κανει like μαλλον δεν εννοουσε αυτο...

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Χαιρετώ την παρέα. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα Κασσάνδρας 8Γ? Πέρασα χθές κατά τις 23.00, ενώ τα φώτα ήταν αναμένα, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Μάγκες ξέρω ότι οι λατινες είναι φόλες αλλά προχθές βράδυ πετυχα στο de Paris μια Στελλα η οποία ήταν για τα γούστα μου τρομερό τεμάχιο! Αλλά το φοβήθηκα γιατί δεν είδα πουθενά κριτική και δν είμαι να καίω 50αρικο! Μετά σκέφτηκα να πάω συγγρου που ήταν η γνωστή Ευα με την κωλουμπα αλλά είχα διαβάσει κακές κριτικές όταν ήταν και Β46 στην αρχή! Ωραίοι κωλοι αλλά να πας και να φας φολα ρε γαμωτο δν λέει!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Ροδακινο

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
5
Like
121
Πόντοι
0
κινκθ τελικα η μελινα δουλευει στην ιππωνακτος! :grin: !μοι εχει ζητησει να της φτιαξω τα ταττοο γιατι πηγε να τα σβησει και της εκαψαν το δερμα και θελει τωρα να τα φτιαξω!!τι λες? να τοκανω?
να το κανεις και να το παρακανεις

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Γνωστή άγνωστη είναι. Το βίντεο αντιστοιχεί στην πραγματικότητα; Μέσα πως ειναι;

Σε έχει φάει η Κ. φουκαράαα :2funny:
εσύ να φυλαγεσαι από ψωλέκτωρες γιατί αγοράκι εισαι
Ξέρω να τους αποφεύγω περίτεχνα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946
Εγώ η ΜΟΝΗ Βάντα που ήξερα, ήταν η ναραμου στο Σπορτ Μπίλυ (καλή η Λίλυ, αλλά η Βάντα ήταν για επικά μαμήσια και τελειώματα) . :cheesy:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.785
Πόντοι
2.846
Ναι φιλε τη γαμησα , τα γραφω εδω εν συντομια

Λοιπον φορουσε στο σαλονι ενα κοκκινο στηθοδεσμο με κοκκινο στρινγκ ( οποιος παει τωρα με αυτα θα τη δει ) , ειχα παει μεσημερι αλλα επιασε στις 4 δουλεια αντι για τις 2 που γραφει το προγραμμα . Ρε μαγκες ωραιο φρεσκο νεανικο μουνι πραγματικα χωρις λατινοκωλους καθολου με βυζι 3αρι σιλικονι με piercing και στις 2 θηλες ( ηπια σκληρο στην αφη ) , νεανικη φατσουλα συμπαθητικη ( τπτ το ιδιαιτερο αλλα οκ ) με σιδερακια , εβγαζε καυλα εν ολιγοις το λουκ της πιτσιρικας . Λεπτη ( στις φωτος τη δειχνει πιο μπαμπατσικη , καμια σχεση ) με ισιο κορμο ελαφρως καμπυλωτο , ωραιο πεταχτο κωλαρακι ( το μεγαλο ατου ) , σφιχτο κλειστο μουνακι και διασπαρτα τατου αλλα ξενερα στο κρεβατι ειδικα με το θεμα της καθαριοτητας .

Δεν ηθελε να φιλησω καθολου βυζια , μου το πε πριν ξαπλωσει καλα καλα και μου καθαριζε πολυ σχολαστικα το πουτσο και τη γυρω περιοχη με μωρομαντηλα ποσην ωρα , ασε που περασε σε πεσμενο πουτσο μετα πανοπλια . Ειλικρινα εκει που ειχα καβλωσει μολις μπηκε δωματιο , με ''εριξε'' με τα πεπραγμενα της και αφου μονος μου τον ξανασηκωσα την εστησα στα 4 , τη καρφωσα δυνατα και γεια σας . Κριμα η εμφανιση , προσωπικα με τπτ δε θα τη ξαναδω , ειδικα βυζι μου χτυπαει πολυ ασχημα να τρωω απαγορευτικο , καλα για το σχολαστικο καθαρισμο πουτσας ( πριν κ μετα τη πανοπλια ) να πω οτι ημουν ηδη μπανιαρισμενος κ μοσχομυριζα παντου .

Τεσπα ελπιζω να χετε διαφορετικη εμπειρια , προσωπικα απο λατινες που εχω γαμησει πλεον αρκετες ενεργες , μονο η Gabriela δικαιωσε τη φημη , ολες οι υπολοιπες ''ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε'' ενα πραμα . Απορω πως βγηκε η φημη οτι ειναι φωτια στο κρεβατι τρομαρα τους . Ευτυχως που εχω ενα εξωθεσμικο μουνι κ γαμαω σταθερα γτ δε βλεπω αξιολογη κινητικοτητα ( απο πακετο υπηρεσιες-εμφανιση ) , κανω καμια εξαιρεση μονο οπως σημερα αν δω κατι ενδιαφερον να ριξω καμια καραδρομικη

Ειναι απο το Καρακας της Βενεζουελας , δεν ειναι Κολομβιανη παρεμπιπτοντως κ μιλαει λιγα αγγλικα . Σε εμφανιση ειναι οπλο αλλα εκανα αποστειρωμενο σεξ οποτε το προσημο ειναι αρνητικο που της βαζω

παπαρια μεντολες λενε εκτος αν αποφασισε break μεχρι τις 8 να κανει
κρίμα γιατί φαίνεται ωραίο μωρό. Ήμουν έτοιμος να δοκιμάσω :(

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.785
Πόντοι
2.846
Εγώ λέω να πας. Λεφτά υπάρχουνε. Εξάλλου παίζει να χει βελτιωθεί.
άμα φολιαστώ θα σου στείλω τιμολόγιο να μου πλερώσεις το αντίτιμο :grin: :grin:

πάντως αυτή η ιστορία, που ξεκίνησαν αθρόα εισαγωγή λατίνων κι άλλα μαγαζιά εκτός από την παπατζοαλυσίδα, κάπου δεν μου αρέσει.
Όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή φαίνεται ότι οι περισσότερες δεν πρέπει να πολυαξίζουν :undecided-old:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
υπάρχουν κάποιες μεγαλούτσικες που βάζουν κάτω πιτσιρίκες από συμμετοχή στο παιχνίδι :wink:
Ο κουλουράκιας δεν θέλει να έχουνε περάσει ΚΤΕΟ.
Γιαυτό έχει και μακροχρόνια μίσθωση μία μόνο και μοναδική :wanker::wanker:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς,αλλά αν είναι έτσι από κοντά η Ιζαμπελ έχει μπει χάι στη λίστα να της τον ακουμπήσω. Λίγο.
Εχει φυσικο βυζι 3.5αρι , ειχε ωραιο σωμα juicy ( σκαρι που βαζει κιλα αν αφεθει βεβαια τυπου Λιζα ) αλλα ειχε βαλει αρκετα κιλα σε μπουτια κ κωλο δυστυχως εδω κ αρκετο διαστημα , το χα γραψει κ σε ενα αλλο παλικαρι πριν κανα 2μηνο που ρωτησε . Αν τα ξαναχασε δε ξερω , οταν περασω θα γραψω

κρίμα γιατί φαίνεται ωραίο μωρό. Ήμουν έτοιμος να δοκιμάσω :(
Δεν ειχα ακριβως παρομοια εμπειρια με οσα γραφει το αλλο παλικαρι ( χθες νωρις το απογευμα την επισκεφτηκα ) καθοτι τουλαχιστον γδυθηκε οταν μπηκε στο δωματιο ενω δε κοιταξε ρολοι αλλα επιτηδες ηθελε να με ξεκαβλωσει θεωρω για αυτο καθυστερουσε παρα πολυ με τη καθαριοτητα ( κανονικο τελετουργικο με μωρομαντηλα :jerking: ) .

Πιστευω οτι δεν θελει να γαμηθει απλα και εφευρισκει τροπους να βγει αλωβητη απο το δωματιο , βαριεμαι να γραψω κριτικη ( εχω παραλειψει καποιες τελευταια ) , με τιποτα ομως δε θα τη προτεινα οπως εγραψα , παμπονηρη κ αποστειρωμενο ρημαδοσεξ μιας στασης στη καλυτερη αν κανεις ( γνωμη μου μη μπαινεις στη διαδικασια να αλλαζεις στασεις αν βλεπεις απροθυμια στη πουτανα , χτυπα κ φυγε ) . Πολλες λατινες αρπαχτικα εχουν μαζευτει δυστυχως

Μάγκες ξέρω ότι οι λατινες είναι φόλες αλλά προχθές βράδυ πετυχα στο de Paris μια Στελλα η οποία ήταν για τα γούστα μου τρομερό τεμάχιο! Αλλά το φοβήθηκα γιατί δεν είδα πουθενά κριτική και δν είμαι να καίω 50αρικο! Μετά σκέφτηκα να πάω συγγρου που ήταν η γνωστή Ευα με την κωλουμπα αλλά είχα διαβάσει κακές κριτικές όταν ήταν και Β46 στην αρχή! Ωραίοι κωλοι αλλά να πας και να φας φολα ρε γαμωτο δν λέει!
Θα παω συντομα για αυτη τη Στελλα , δειχνει δυνατο κ ειναι μικρο αλλα κραταω πολυ μικρο καλαθι , εχω μαζεμενες μετριες κ αρνητικες εμπειριες τελευταια

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Βλεπω και 2η trans ή καλυτερα cross στο προγραμμα του Oriental...παει να κλεψει τη δοξα της οδου απο το Φυλης 99!!!

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Μαρα
Αυτή την Ευα την έχω βάλει και εγώ στο μάτι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom