You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
e r o t i c p o r t a l . c o mκαλημέρα παίδες, μια ερώτηση. Υπάρχει καποιο σαιτ στο οποιο να μπορω να βλεπω τις βαρδιες? αυτο που τις εβλεπα δεν λειτουργει καλα.
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
για να μου κανει like μαλλον δεν εννοουσε αυτο...Αυτό εννοεί που δεν λειτουργεί καλά. Είναι για το Μπουτσο λειτουργικά. Το Μ κεφάλαιο. Τσιγγουνευονται τόσα χρόνια να αναθέσουν σε ειδικό νέο λουκ
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Μάγκες ξέρω ότι οι λατινες είναι φόλες αλλά προχθές βράδυ πετυχα στο de Paris μια Στελλα η οποία ήταν για τα γούστα μου τρομερό τεμάχιο! Αλλά το φοβήθηκα γιατί δεν είδα πουθενά κριτική και δν είμαι να καίω 50αρικο! Μετά σκέφτηκα να πάω συγγρου που ήταν η γνωστή Ευα με την κωλουμπα αλλά είχα διαβάσει κακές κριτικές όταν ήταν και Β46 στην αρχή! Ωραίοι κωλοι αλλά να πας και να φας φολα ρε γαμωτο δν λέει!
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Η γνωστή Ιζαμπέλ είναι βόρδελεΑυτήν εδώ την είδε κανεις;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δεν θέλεις να γίνεται φίλοι;Καταρχάς βγάλε αυτή την απαίσια φωτογραφία που χεις στο προφίλ γιατί μου ρχεται να ξεράσω. Είναι λες και ψαρεύεις αγοράκια.
να το κανεις και να το παρακανειςκινκθ τελικα η μελινα δουλευει στην ιππωνακτος! !μοι εχει ζητησει να της φτιαξω τα ταττοο γιατι πηγε να τα σβησει και της εκαψαν το δερμα και θελει τωρα να τα φτιαξω!!τι λες? να τοκανω?
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Γνωστή άγνωστη είναι. Το βίντεο αντιστοιχεί στην πραγματικότητα; Μέσα πως ειναι;
Όλες οι κριτικές για την Ιζαμπέλ - Κηφισού 60
Όλες οι κριτικές για την Ιζαμπέλ - Κηφισού 60
www.bourdela.com
Όλες οι κριτικές για την Ιζαμπέλα - Κηφισού 30
Όλες οι κριτικές για την Ιζαμπέλα - Κηφισού 30
www.bourdela.com
Σε έχει φάει η Κ. φουκαράαα
Ξέρω να τους αποφεύγω περίτεχναεσύ να φυλαγεσαι από ψωλέκτωρες γιατί αγοράκι εισαι
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Το έριξες στις 40άρες κουλουράκια;
Οι 40άρες ίσον δύο 20άρες
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.942
- Πόντοι
- 6.946
Εγώ η ΜΟΝΗ Βάντα που ήξερα, ήταν η ναραμου στο Σπορτ Μπίλυ (καλή η Λίλυ, αλλά η Βάντα ήταν για επικά μαμήσια και τελειώματα) .
υπάρχουν κάποιες μεγαλούτσικες που βάζουν κάτω πιτσιρίκες από συμμετοχή στο παιχνίδιΤο έριξες στις 40άρες κουλουράκια;
Οι 40άρες ίσον δύο 20άρες
κρίμα γιατί φαίνεται ωραίο μωρό. Ήμουν έτοιμος να δοκιμάσωΝαι φιλε τη γαμησα , τα γραφω εδω εν συντομια
Λοιπον φορουσε στο σαλονι ενα κοκκινο στηθοδεσμο με κοκκινο στρινγκ ( οποιος παει τωρα με αυτα θα τη δει ) , ειχα παει μεσημερι αλλα επιασε στις 4 δουλεια αντι για τις 2 που γραφει το προγραμμα . Ρε μαγκες ωραιο φρεσκο νεανικο μουνι πραγματικα χωρις λατινοκωλους καθολου με βυζι 3αρι σιλικονι με piercing και στις 2 θηλες ( ηπια σκληρο στην αφη ) , νεανικη φατσουλα συμπαθητικη ( τπτ το ιδιαιτερο αλλα οκ ) με σιδερακια , εβγαζε καυλα εν ολιγοις το λουκ της πιτσιρικας . Λεπτη ( στις φωτος τη δειχνει πιο μπαμπατσικη , καμια σχεση ) με ισιο κορμο ελαφρως καμπυλωτο , ωραιο πεταχτο κωλαρακι ( το μεγαλο ατου ) , σφιχτο κλειστο μουνακι και διασπαρτα τατου αλλα ξενερα στο κρεβατι ειδικα με το θεμα της καθαριοτητας .
Δεν ηθελε να φιλησω καθολου βυζια , μου το πε πριν ξαπλωσει καλα καλα και μου καθαριζε πολυ σχολαστικα το πουτσο και τη γυρω περιοχη με μωρομαντηλα ποσην ωρα , ασε που περασε σε πεσμενο πουτσο μετα πανοπλια . Ειλικρινα εκει που ειχα καβλωσει μολις μπηκε δωματιο , με ''εριξε'' με τα πεπραγμενα της και αφου μονος μου τον ξανασηκωσα την εστησα στα 4 , τη καρφωσα δυνατα και γεια σας . Κριμα η εμφανιση , προσωπικα με τπτ δε θα τη ξαναδω , ειδικα βυζι μου χτυπαει πολυ ασχημα να τρωω απαγορευτικο , καλα για το σχολαστικο καθαρισμο πουτσας ( πριν κ μετα τη πανοπλια ) να πω οτι ημουν ηδη μπανιαρισμενος κ μοσχομυριζα παντου .
Τεσπα ελπιζω να χετε διαφορετικη εμπειρια , προσωπικα απο λατινες που εχω γαμησει πλεον αρκετες ενεργες , μονο η Gabriela δικαιωσε τη φημη , ολες οι υπολοιπες ''ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε'' ενα πραμα . Απορω πως βγηκε η φημη οτι ειναι φωτια στο κρεβατι τρομαρα τους . Ευτυχως που εχω ενα εξωθεσμικο μουνι κ γαμαω σταθερα γτ δε βλεπω αξιολογη κινητικοτητα ( απο πακετο υπηρεσιες-εμφανιση ) , κανω καμια εξαιρεση μονο οπως σημερα αν δω κατι ενδιαφερον να ριξω καμια καραδρομικη
Ειναι απο το Καρακας της Βενεζουελας , δεν ειναι Κολομβιανη παρεμπιπτοντως κ μιλαει λιγα αγγλικα . Σε εμφανιση ειναι οπλο αλλα εκανα αποστειρωμενο σεξ οποτε το προσημο ειναι αρνητικο που της βαζω
παπαρια μεντολες λενε εκτος αν αποφασισε break μεχρι τις 8 να κανει
άμα φολιαστώ θα σου στείλω τιμολόγιο να μου πλερώσεις το αντίτιμοΕγώ λέω να πας. Λεφτά υπάρχουνε. Εξάλλου παίζει να χει βελτιωθεί.
πάντως αυτή η ιστορία, που ξεκίνησαν αθρόα εισαγωγή λατίνων κι άλλα μαγαζιά εκτός από την παπατζοαλυσίδα, κάπου δεν μου αρέσει.
Όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή φαίνεται ότι οι περισσότερες δεν πρέπει να πολυαξίζουν
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ο κουλουράκιας δεν θέλει να έχουνε περάσει ΚΤΕΟ.υπάρχουν κάποιες μεγαλούτσικες που βάζουν κάτω πιτσιρίκες από συμμετοχή στο παιχνίδι
Γιαυτό έχει και μακροχρόνια μίσθωση μία μόνο και μοναδική
maradona7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 12.003
- Πόντοι
- 30.733
Εχει φυσικο βυζι 3.5αρι , ειχε ωραιο σωμα juicy ( σκαρι που βαζει κιλα αν αφεθει βεβαια τυπου Λιζα ) αλλα ειχε βαλει αρκετα κιλα σε μπουτια κ κωλο δυστυχως εδω κ αρκετο διαστημα , το χα γραψει κ σε ενα αλλο παλικαρι πριν κανα 2μηνο που ρωτησε . Αν τα ξαναχασε δε ξερω , οταν περασω θα γραψωΔεν ξέρω τί λέτε εσείς,αλλά αν είναι έτσι από κοντά η Ιζαμπελ έχει μπει χάι στη λίστα να της τον ακουμπήσω. Λίγο.
Ημερήσια ενημέρωση για sex studio - πάνω από 67k αναρτήσεις
Τα πάντα γύρω από τα xxx studio - από το 2006 και καθημερινά από τα μέλη του forum. Ενημερώσεις βαρδιών, μπουρδελότσαρκες, συζητήσεις με studio girls, κριτικές, ανταλλαγές πληροφοριών, δημοσιεύσεις καυτών φωτογραφιών από τα sex studio.
www.bourdela.com
Δεν ειχα ακριβως παρομοια εμπειρια με οσα γραφει το αλλο παλικαρι ( χθες νωρις το απογευμα την επισκεφτηκα ) καθοτι τουλαχιστον γδυθηκε οταν μπηκε στο δωματιο ενω δε κοιταξε ρολοι αλλα επιτηδες ηθελε να με ξεκαβλωσει θεωρω για αυτο καθυστερουσε παρα πολυ με τη καθαριοτητα ( κανονικο τελετουργικο με μωρομαντηλα ) .κρίμα γιατί φαίνεται ωραίο μωρό. Ήμουν έτοιμος να δοκιμάσω
Πιστευω οτι δεν θελει να γαμηθει απλα και εφευρισκει τροπους να βγει αλωβητη απο το δωματιο , βαριεμαι να γραψω κριτικη ( εχω παραλειψει καποιες τελευταια ) , με τιποτα ομως δε θα τη προτεινα οπως εγραψα , παμπονηρη κ αποστειρωμενο ρημαδοσεξ μιας στασης στη καλυτερη αν κανεις ( γνωμη μου μη μπαινεις στη διαδικασια να αλλαζεις στασεις αν βλεπεις απροθυμια στη πουτανα , χτυπα κ φυγε ) . Πολλες λατινες αρπαχτικα εχουν μαζευτει δυστυχως
Θα παω συντομα για αυτη τη Στελλα , δειχνει δυνατο κ ειναι μικρο αλλα κραταω πολυ μικρο καλαθι , εχω μαζεμενες μετριες κ αρνητικες εμπειριες τελευταιαΜάγκες ξέρω ότι οι λατινες είναι φόλες αλλά προχθές βράδυ πετυχα στο de Paris μια Στελλα η οποία ήταν για τα γούστα μου τρομερό τεμάχιο! Αλλά το φοβήθηκα γιατί δεν είδα πουθενά κριτική και δν είμαι να καίω 50αρικο! Μετά σκέφτηκα να πάω συγγρου που ήταν η γνωστή Ευα με την κωλουμπα αλλά είχα διαβάσει κακές κριτικές όταν ήταν και Β46 στην αρχή! Ωραίοι κωλοι αλλά να πας και να φας φολα ρε γαμωτο δν λέει!
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Για να μην θέλει να γαμηθεί με τον μερεντόνα=ανοργασμικιά.Πιστευω οτι δεν θελει να γαμηθει
Απλά ξεχάστε την και πηγαίντε παρακάτω.
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Βλεπω και 2η trans ή καλυτερα cross στο προγραμμα του Oriental...παει να κλεψει τη δοξα της οδου απο το Φυλης 99!!!
Μαρα
Αυτή την Ευα την έχω βάλει και εγώ στο μάτι.Μάγκες ξέρω ότι οι λατινες είναι φόλες αλλά προχθές βράδυ πετυχα στο de Paris μια Στελλα η οποία ήταν για τα γούστα μου τρομερό τεμάχιο! Αλλά το φοβήθηκα γιατί δεν είδα πουθενά κριτική και δν είμαι να καίω 50αρικο! Μετά σκέφτηκα να πάω συγγρου που ήταν η γνωστή Ευα με την κωλουμπα αλλά είχα διαβάσει κακές κριτικές όταν ήταν και Β46 στην αρχή! Ωραίοι κωλοι αλλά να πας και να φας φολα ρε γαμωτο δν λέει!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K