You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.764
- Πόντοι
- 3.246
Την darly την ειχα δει προσφατα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απο εμφανιση ,Την Darly Κροκεών 6 επάνω την έχει δει κανείς από κοντά; Έχει και μια καλή κριτική.
τωρα απο υπηρεσιες δεν ξερω γιατι δε μπηκα
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
κλασικη λατινοκατασταση αν σαρεσουν αυτες πηγαινεhttps://@@@.com/en/StudioWorker/9428-Tina εδώ ξέρουμε κάτι έχει πάει κανεις; Γιατί από φωτο μ φτιάχνει πολύ αυτό που βλέπω αλλά δεν είμαστε να καίμε 50αρι
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Ξεπέτα ε;κλασικη λατινοκατασταση αν σαρεσουν αυτες πηγαινε
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.764
- Πόντοι
- 3.246
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Βγήκε μόλις ένας συναγωνιστής από κασσανδρας 3 ισογειο που πέρασε με Νανσυ λατίνα και του λέει η υπηρεσία με Καμαρι «περάσατε καλά;»
Εκείνος σιωπή (ανοίγει πόρτα ν φύγει)
« εεεε όσοι μπορούσα» πωωωωωωω πόνεσε η τσέπη μου χωρίς κάν να μπω! Αν είναι εδώ μεσα ας μας πει εμπειρία! Είδα και Τίνα που ρώτησα πριν νταξει λατινοφαση όπως το πάτε αλλά καθόλου ζωντάνια κοιτούσε κάτω όποτε δν είναι καλός οιωνός!
« εεεε όσοι μπορούσα» πωωωωωωω πόνεσε η τσέπη μου χωρίς κάν να μπω! Αν είναι εδώ μεσα ας μας πει εμπειρία! Είδα και Τίνα που ρώτησα πριν νταξει λατινοφαση όπως το πάτε αλλά καθόλου ζωντάνια κοιτούσε κάτω όποτε δν είναι καλός οιωνός!
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Εγω δεν ειπα για ξεπετα.Δεν πηγαινω με αυτου του τυπου γυναικες χωρις να υποτιμω αυτους που τις διαλεγουν απλα σε εμενα δενννννν.Ξεπέτα ε;
Κλασικη λατινοκατασταση εννοω αυτα τα κλασικα κορμια με κωλαρες μπουταρες και τα συναφή δηλαδη εμφανησιακα λεω.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Ωρεεεε που πας ωρεεεεε?Βγήκε μόλις ένας συναγωνιστής από κασσανδρας 3 ισογειο που πέρασε με Νανσυ λατίνα και του λέει η υπηρεσία με Καμαρι «περάσατε καλά;»
Δε κοιτας εδω τι ανεβαζουμε? Κασσανδρας 8γ διπλα σου ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Ώπα αυτή εηναι 8γ;;
Πως φαινονται αυτα τα νεα? χαχαχαχαχαχ
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.764
- Πόντοι
- 3.246
Eνδιαφερον ανανεωμενη μου φαινεται
Πως φαινονται αυτα τα νεα? χαχαχαχαχαχ
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Τρελαθηκα φιλοι μου τρελαθηκα.Eνδιαφερον ανανεωμενη μου φαινεται
Εγραψα κριτκη αλλα ακομα δεν ανεβηκε το στανιο μου ρε εκει περα θα την ανεβασετε καμια φορα η θα σας παρακαλαμε?
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Κάτι άλλαξε στο μαλλί ίσως γιατί από μουνί ίδιο μου φαίνεταιEνδιαφερον ανανεωμενη μου φαινεται
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Κοιτά τι μ κάνες τώρα αν και ήθελα βυζαρες γαμωτο!Τρελαθηκα φιλοι μου τρελαθηκα.
Εγραψα κριτκη αλλα ακομα δεν ανεβηκε το στανιο μου ρε εκει περα θα την ανεβασετε καμια φορα η θα σας παρακαλαμε?
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Πηγαινε ρε να περασεις ομορφα εκει να γαμησεις καλα. Κατια τη λενε μη μπερδευτεις με την αλλη τη μπαλοτσα ΜαριαΚοιτά τι μ κάνες τώρα αν και ήθελα βυζαρες γαμωτο!
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
@claimain Ωραίο φωτογραφικό υλικό, ευτυχώς χωρίς κέρασμα τίποτα περίεργο, γιατί μετά απο το γαμήσι με την Ρίτα έφαγα κοτόπουλο και στραπατσάδα αυγά και είμαι χορτάτος.
@Revlimit Ο @koulourakias χάθηκε ρε μλκ, το καλό είναι ότι ξέρουμε ΠΟΥ θα τον βρούμε
@Revlimit Ο @koulourakias χάθηκε ρε μλκ, το καλό είναι ότι ξέρουμε ΠΟΥ θα τον βρούμε
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Ελπίζω η Κ, με τόσο χρήμα που της έχει αφήσει koulourakias (και είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον) , να του κάνει έξτρα σπέσιαλ πρόγραμμα με όλα όσα θέλει και δεν φαντάζεται(με το 50άρικο εννοείται).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K