Μαγκες ειχε τοση κινηση που μολις εφτασα ,χαχαχα. 2 ωρες για να φτασω αλιμο, ρε τι κανουμε για ενα πουτσο . Απλο προγραμμα πηρα , 3 στασεις καναμε , νταρντανομουνα ειναι ψηλη πολυ με 2αρι βυζι, πολυ ορεξατη κ προσχαρη, ωραιες κραυγες βγαζει το ζει, φλατ λιγο κωλος αλλα χωρις λιπος οπως κ το σωμα . Κοντο μαλλι αγορε λουκ, εχει ασιατικα χαρακτηριστικα λιγο στη μαπα ( ματια ειδικα ) λογω κορεατικης καταγωγης εκτος απο ρωσικης αλλα ειναι σεξι . Κοπαναγα δυνατα , αργησα να τελειωσω λιγο ( τον εχω στραγγιξει το τελευταιο διαστημα τον ερμο το να κανει κ αυτος) αλλα καμια διαμαρτυρια ή παραπονο . Στηνοταν καλα , στα 4 τελειωσα , πανω στο κωλο της τα πεταξα , λιγα σοσιαλ , με φιλησε κ εφυγε . Μια χαρα γενικα, δε ξερω αν θα ξαναπαω γτ ειναι ολοκληρο ταξιδι αλλα ειναι δυνατο τεμαχιο κ πολυ καλη συμμετοχη πραγματικα
Η ετερη η αλσου δε μου αρεσε τοσο εμφανισιακα βαμμενο μαλλι ξανθο ειχε κ πιο τσουπωτη ηταν .
Μολις μπηκα λεω στη τσατσα κανονισε να περασω καλα , παραλιγο να πληρωσω διοδια κ γελαγε
2 βδομαδες λειπει η γυναικα μου κ εχω πηδηξει καμια 10αρια στουντιοκοριτσα κ μια πρωην μου π χωρισε προσφατα. Μ αρεσει που μου λεει "δε πιστευω να κοιτας δεξια κ αριστερα οσο λειπω" . Θα ερθει κ θα παμε να κανουμε σεξ κ θα βγαζω 50ευρω να της δινω