konstantinavasileiou54
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χάθηκε η Στέλλα?
Αυτή η Μαριάνα στο 132 Κων/πολεως φαινεται καλή περιπτωση
Κατηφορησα νότια για βόλτα σημερα
Αργοτερα ίσως δοκιμάσω
Σε ποιο στούντιο;χάθηκε η Στέλλα?
Ποιο είναι το Σ12;Περασα απ σ12 να δω δυο νεα κοριτσια. Ευα και σιλβια. Ευα ρωσοφατσα ντατντανα ξανθια τημ εκοψα για αγριο πηδηματα. Συλβια ( ελπιζω να το θυμαμαι σωστα ) μολδαβη , την διαλεξα .με ειδε και λιντα γαμωτο θα κραταει μουτρα ...λοιπον για συλβια μακρυ καστανο μαλι και εκφυλη φατσα κοριτσιου γειτονιας που θες να χυσεις. 3αρι βυζι φυσικο πολυ ωραιο με ρογες καγκελο αλα σλουρπ αλλα λιγο πιο μικρες. Ωραια ποδοα αν και κοντουλα. Κολαρακι σουπερ στανταρ στουντιο και ωραιο ξυρισμενο μουνακι. Βαθια πιπα ομολογω καλυτερα απο οτι περιμενα !!και εκανε και κατι ποπ στο κεφαλι που εμενα με καβλωσανε. Καλο καβαλημα απο πανω και ιεραποστολικο με πιασιμο μεσης και ποδια απο δω και κει. Καβλιαρικα βογγητα ηρθε καταθεση γρηγορα αλλα γκαβλιαρικα αφου με φιλαγε και εγλυφε συνεχεια και εβγαλε ωραια καβλα και δεν αντεξα...Λιγο σοσιαλ , λιγα αγγλικα και φιλακι till next time. Την προτεινω παικτες ειδικα σε αυτους που γουσταρουν κοριτσια διπλακης πορτας με καβλιατικα σωματα...
Ποιο είναι το Σ12;
Στούντιο 12, Εθνική οδόΠοιο είναι το Σ12;
Silvia δεν βλεπω στο προγραμμα το μαγαζιου....Περασα απ σ12 να δω δυο νεα κοριτσια. Ευα και σιλβια. Ευα ρωσοφατσα ντατντανα ξανθια τημ εκοψα για αγριο πηδηματα. Συλβια ( ελπιζω να το θυμαμαι σωστα ) μολδαβη , την διαλεξα .με ειδε και λιντα γαμωτο θα κραταει μουτρα ...λοιπον για συλβια μακρυ καστανο μαλι και εκφυλη φατσα κοριτσιου γειτονιας που θες να χυσεις. 3αρι βυζι φυσικο πολυ ωραιο με ρογες καγκελο αλα σλουρπ αλλα λιγο πιο μικρες. Ωραια ποδοα αν και κοντουλα. Κολαρακι σουπερ στανταρ στουντιο και ωραιο ξυρισμενο μουνακι. Βαθια πιπα ομολογω καλυτερα απο οτι περιμενα !!και εκανε και κατι ποπ στο κεφαλι που εμενα με καβλωσανε. Καλο καβαλημα απο πανω και ιεραποστολικο με πιασιμο μεσης και ποδια απο δω και κει. Καβλιαρικα βογγητα ηρθε καταθεση γρηγορα αλλα γκαβλιαρικα αφου με φιλαγε και εγλυφε συνεχεια και εβγαλε ωραια καβλα και δεν αντεξα...Λιγο σοσιαλ , λιγα αγγλικα και φιλακι till next time. Την προτεινω παικτες ειδικα σε αυτους που γουσταρουν κοριτσια διπλακης πορτας με καβλιατικα σωματα...
Στούντιο 12, Εθνική οδό
Δεν ειναι πλεον στο ροστερ. Περαστικη και ηταν δυνατο μωρο....Silvia δεν βλεπω στο προγραμμα το μαγαζιου....
Όπως και κάποιες που ήταν δυνατές πέρασαν αλλά δεν σταθεροποιήθηκανΔεν ειναι πλεον στο ροστερ. Περαστικη και ηταν δυνατο μωρο....
Επαρχεια... τις κανουν test drive πρωτα και μετα αμολιουνται οι κορασιδες αλλου. Με ρωταγε τσατσα πως ηταν κλπ . Κριμα γιατι η μικρη ηταν πολυ δυνατη ...το θέμα είναι που παίρνουν μεταγραφή οι δυνατές όταν αποχωρούν...;;;;;
Σε καποια ναι σε καποια οχι. Τουλαχιστπν εγω αυτο εχω δει.Τι γινεται με τα πιστοποιητικα στα στουντιο? Ζητανε?
Εγώ σε ένα που πέρασα δεν ζήτησεΣε καποια ναι σε καποια οχι. Τουλαχιστπν εγω αυτο εχω δει.
Στο σπίτι κανενός λεφτά, ξέρουν αυτές όταν πάρουν χαμπάρι πορτοφόλι εκεί ξεκινάνε τα εξτραδακιατο θέμα είναι που παίρνουν μεταγραφή οι δυνατές όταν αποχωρούν...;;;;;
Δεν τις κρατανε ποτε πολυ φιλε, τις αλλαζουν συνεχεια οταν βαρεθουν.....Στο σπίτι κανενός λεφτά, ξέρουν αυτές όταν πάρουν χαμπάρι πορτοφόλι εκεί ξεκινάνε τα εξτραδακια