Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 330 άτομα (20 μέλη και 310 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Λοιπόν παππαφυλής για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, μου αρέσει το σεξ ωραία; γουστάρω να αλλάζω πολλές και διαφορετικές ερωτικές συντρόφους, καλά είμαστε μέχρι εδώ; ωραία...παράλληλα όμως μ'αρέσει να γαμαω και πουτανες, τι να κάνουμε μ'αρέσει αυτό το χόμπι, Δεν είναι ότι το ξεκίνησα χθες προχθές, παράλληλα όμως πιτσιρικάς υπήρχα και πολυ Πυρφόρος με τις έξω γκομενες, έφαγα τα μούτρα μου, μια δυο τρεις φορές, Ε κάποτε ξύπνησα, αφού αυτές συμπεριφέρονται ψεύτικα αυτό θα κάνω και εγώ, ναι μπορεί να μην είναι το σωστό αλλα η δράση φέρνει αντίδραση, δέξου το.
Παράλληλα γουστάρω να τις ξεφτιλίζω όσο περισσότερο γίνεται όταν μου δινεται η ευκαιρία, γιατι; η απάντηση είναι πιο πάνω.

Χαχαχα! Τον εαυτό σου ξεφτιλίζεις ρε ξεφτίλα που σε παίρνει η γκόμενα τηλέφωνο και δεν έχεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να πεις ότι είσαι σε μπουρδέλο. Κάτι τέτοιους οι πικεριστές τους δίνουν στεγνά και γελάνε μετά με την παντόφλα που τρώνε. Σίχαμα!

:vomit:

Δεν έχω δει κανέναν τύπο να απαντάει στα ίσα στη γκόμενά του όταν είναι στο μπουρδελο ότι βρίσκεται εκεί μέσα, εδώ και φίλος μας να μας πάρει τηλέφωνο κατά πάσα πιθανότητα σιγά μη του πούμε ευθεως ότι είμαστε στο μπουρδελο, αν είσαι εσυ τόσο ανοιχτός και το φωνάζεις παντού πηγαίνω σε μπουρδελα να σου κρεμάσουμε ταμπέλα γύρω από το σβέρκο βρε κακομοιρη.
Επίσης παντόφλες από γκομενες τρώτε μόνο εσείς που είστε αγκαλίτσα όλη την ώρα μαζί τους και σας τραβάνε από τη μύτη, άμα λάχει σας χώνει και κάνα στραπον στο κωλο από την υπερβολική αγάπη που έχετε για αυτήν. Έλα Τσάο και εσύ χτυπημένε.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
σε παίρνει η γκόμενα τηλέφωνο και δεν έχεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να πεις ότι είσαι σε μπουρδέλο. Κάτι τέτοιους οι πικεριστές τους δίνουν στεγνά και γελάνε μετά με την παντόφλα που τρώνε
καλώστονα
πού εξαφανίστηκες ρε τόσο καιρό ;
Λοιπόν τέτοια προβλήματα λύνονται
αν δεν δεν έχεις γκόμενα
ή αν δεν έχεις τηλέφωνο.
Θα θελα να πεις πως αντιμετωπίζει ο Νόμος την περίπτωση να έχεις γκόμενα την πουτάνα άλλου μπουρδέλου.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Λοιπόν παππαφυλής για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, μου αρέσει το σεξ ωραία; γουστάρω να αλλάζω πολλές και διαφορετικές ερωτικές συντρόφους, καλά είμαστε μέχρι εδώ; ωραία...παράλληλα όμως μ'αρέσει να γαμαω και πουτανες, τι να κάνουμε μ'αρέσει αυτό το χόμπι, Δεν είναι ότι το ξεκίνησα χθες προχθές, παράλληλα όμως πιτσιρικάς υπήρχα και πολυ Πυρφόρος με τις έξω γκομενες, έφαγα τα μούτρα μου, μια δυο τρεις φορές, Ε κάποτε ξύπνησα, αφού αυτές συμπεριφέρονται ψεύτικα αυτό θα κάνω και εγώ, ναι μπορεί να μην είναι το σωστό αλλα η δράση φέρνει αντίδραση, δέξου το.
Παράλληλα γουστάρω να τις ξεφτιλίζω όσο περισσότερο γίνεται όταν μου δινεται η ευκαιρία, γιατι; η απάντηση είναι πιο πάνω.

Χαχαχα! Τον εαυτό σου ξεφτιλίζεις ρε ξεφτίλα που σε παίρνει η γκόμενα τηλέφωνο και δεν έχεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να πεις ότι είσαι σε μπουρδέλο. Κάτι τέτοιους οι πικεριστές τους δίνουν στεγνά και γελάνε μετά με την παντόφλα που τρώνε. Σίχαμα!

:vomit:
Γιατί ρε τύπε να δίνεις αναφορά σε κάποια γκόμενα για το που είσαι;

Εγώ εντάξει δεν έχω θέμα.σε συζήτηση με γκόμενα να πω ότι πάω στις πουτάνες γενικά και αόριστα αν αυτό εννοείς

Αλλά όχι και να δίνω ραπόρτο για το που είμαι κάθε στιγμή.

Αυτές μου δίνουν εμένα??:toilet::toilet:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ε ρε διαμαχες που επεσαν.

Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος
αφου ο καθενας εχει δικες του προτεραιοτητες.
Καπου στην σειρα που εχει βαζει και τις εκδιδομενες
η εχει διαφορετικη ιδεολογια.
Γιατι τοσοι διαξιφισμοι;
ας αφησουμε ολα τα λουλουδια να ανθισουν!

:rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Μύστη τντ ο πουτανιαρης ο πραγματικός δεν αλλάζει, προσωπικά πηγαίνω στα μπουρδελα από χόμπι, γουστάρω να έχω εμπειρίες και με πουτανες, δεν πάω επειδή δεν μπορω να βρω γκόμενα, με καυλωνει η όλη φάση που πηγαίνω στα μπουρδελα και ...
Είσαι ωραίος που το μοιράστηκες...

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Αμα εισαι μαγκας και θελεις να εχεις γκομενα και να πηγαινεις και πουτανες της το λες στα ισα και αμα γουσταρει
Σε είχα για άντρα ρε Eric, αλλά με αυτά που λες μοιάζεις για βήτα.
Σιγά μη δώσω αναφορά στην γκόμενα, τι πάω και τι κάνω.

Άκου σε παίρνει τηλέφωνο η γκόμενα και της λες ότι είσαι στα μπουρδέλα;
Σιγά μη δώσω δικαίωμα στην γκόμενα να με ρωτήσει τέτοιο πράγμα.
Σιγά μην αφήσω γκόμενα να κάνει ερωτήσεις.
Σιγά μην αφήσω γκόμενα να πάρει τηλέφωνο εμένα.
Μόνο εγώ παίρνω τηλέφωνα κι αυτές περιμένουν.
Μόνο εγώ ρωτάω κι αυτές απαντάνε.
Κι αν δε γουστάρουν τρώνε καμιά σφαλιάρα και ισιώνουν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτο το πραγμα με τα αλφα βητα γαμα και κουπεπε δεν μπορεσα ποτε να το καταλαβω. Παμε παρακατω.

Πηγαινετε οπου θελετε οταν θελετε και κανετε οτι θελετε.
Αν θελετε εκδιδομενες τωρα με το λοκνταουν αποδεχθειτε κατα πρωτον την δυσκολια και ψαξτε αλλες λυσεις.
Δεν θελετε; δεν μπορειτε;
κανενα προβλημα.
Αν δεν εχετε κονε πηγαινετε σε μερη που εχει μπουρδελα και μπαστακωθειτε. Δεν χρειαζεται ωρες.
Οταν περασει καποια που ξερετε μην χαστε ευκαιρια και μιληστε, πειτε τι θελετε. Θα τα καταφερετε.
Κι αυτες πελατες θελουν.
Το ξερω οτι σας φαινεται περιεργο και χρονοβορο αλλσ μαθετε να λειτουργειτε με τις συνθηκες που υπαρχουν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Απο χθες το βραδυ μπορουμε να κυκλοφορουμε με μασκες και sms μεχρι τις 10 το βραδυ και μετα πουλο μεχρι τις 5 το πρωι.
Μεχρι τωρα μας κλειδωναν 9 με 5.
Επιτρεπονται ομως οι μετακινησεις 10 με 5 για λογους εργασιας, υγειας, ατομικης αθλησης και εξοδου με κατοικιδιο.
Ας με διορθωσει καποιος
αν κανω λαθος.
Νομιζω οτι πολλοι θα εξαντλησουν τα περιθωρια
πανω σε αυτα τα επιτρεπτα.

Αυτα λοιπον μεχρι
τις 7 Γεναρη.

Κι ολο αυτο μεταφραζεται ως:

αρχιδια γιορτες!

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Καλημερα! η ατομικη αθληση 10 με 5 νομιζω απαγορευεται.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα όσοι ασχολούνται με το χόμπι μια χάρη..σε π.β μνμ ποια μπουρδέλα είναι ανοιχτά κρυφά ποια δουλεύουν..στα 20ρικα.καλυμνου κτλ κτλ

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αμα εισαι μαγκας και θελεις να εχεις γκομενα και να πηγαινεις και πουτανες της το λες στα ισα και αμα γουσταρει
Σε είχα για άντρα ρε Eric, αλλά με αυτά που λες μοιάζεις για βήτα.
Σιγά μη δώσω αναφορά στην γκόμενα, τι πάω και τι κάνω.

Άκου σε παίρνει τηλέφωνο η γκόμενα και της λες ότι είσαι στα μπουρδέλα;
Σιγά μη δώσω δικαίωμα στην γκόμενα να με ρωτήσει τέτοιο πράγμα.
Σιγά μην αφήσω γκόμενα να κάνει ερωτήσεις.
Σιγά μην αφήσω γκόμενα να πάρει τηλέφωνο εμένα.
Μόνο εγώ παίρνω τηλέφωνα κι αυτές περιμένουν.
Μόνο εγώ ρωτάω κι αυτές απαντάνε.
Κι αν δε γουστάρουν τρώνε καμιά σφαλιάρα και ισιώνουν.
Ξέρεις τι παίζει, έχει διαβάσει αυτές τις μαλακίες που γράφει αυτό το μαλακισμένο ο Picker, και μάς τα πρήζει με ιδέες άλλου. Συμφωνώ ..Από που κι ως που να δώσεις λογαριασμό σε ένα μουνί ότι πας να γαμήσεις ένα άλλο...Είναι σαν να κάνεις συνομιλία με τη μπριζόλα: ''Μωρό μου δεν μπορώ να μιλήσω τώρα είμαι με τα γεμιστά και τα μασαμπουκώνω...'' ΕΛΕΟΣ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εκτος της λυσης του αυνανισμου, της γκομενας και του κρυφου πορνιασματος μεχρι (κι αν)
την επανεναρξη των μπουρδελων, θα προσθεσω αλλη μια λυση.

Φουσκωτες κουκλες
απο sex shop. Εχει ενα ανοικτο στην λεωφορο Συγγρου. Το ειδα σημερα.

:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Conan

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δοκιμασες μηπως κιολας???

Νομιζω δεν γινονται δοκιμες σε αυτα τα ειδη.
Ανοικτο παντως.
Αυτο παιζει ρολο.

Ειχα κατεβει για φουεγκο.
Δεν μπορω να σου πω (τωρα) τι ειναι αυτο
αλλα θα το συμπεριλαβω
στο μπουρδελο που θα διαχειριστω συντομα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261

Ανοικτο παντως.
Αυτο παιζει ρολο.

αλλα θα το συμπεριλαβω

Οκ, αναμενω...

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θα ερθουν μεχρι
κι οι Γερμανοι να μου δωσουν συγχαρητηρια.

Λιγη υπομονη φιλοι μου!

:heavymetalbig:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Ανοικτο παντως.
Αυτο παιζει ρολο.

αλλα θα το συμπεριλαβω

Μυσταρε τντ δεν ξέρω τι είναι αυτό το fuego που λες πέρα από φωτιά στα ισπανικά, αν όμως φέρεις την Φουρεϊρα να γαμησουμε με αυτό θα είσαι ο τοπ των τοπ, θα μοιράζεις ξύδι απλόχερα στους υπόλοιπους οίκους.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Απο χθες το βραδυ μπορουμε να κυκλοφορουμε με μασκες και sms μεχρι τις 10 το βραδυ και μετα πουλο μεχρι τις 5 το πρωι.
Μεχρι τωρα μας κλειδωναν 9 με 5.
Επιτρεπονται ομως οι μετακινησεις 10 με 5 για λογους εργασιας, υγειας, ατομικης αθλησης και εξοδου με κατοικιδιο.
Ας με διορθωσει καποιος
αν κανω λαθος.
Νομιζω οτι πολλοι θα εξαντλησουν τα περιθωρια
πανω σε αυτα τα επιτρεπτα.

Αυτα λοιπον μεχρι
τις 7 Γεναρη.

Κι ολο αυτο μεταφραζεται ως:

αρχιδια γιορτες!

Πάσχα μαντρωμένοι, Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά μαντρωμένοι και αναμένουμε την συνέχεια...

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom