★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Λοιπόν παππαφυλής για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, μου αρέσει το σεξ ωραία; γουστάρω να αλλάζω πολλές και διαφορετικές ερωτικές συντρόφους, καλά είμαστε μέχρι εδώ; ωραία...παράλληλα όμως μ'αρέσει να γαμαω και πουτανες, τι να κάνουμε μ'αρέσει αυτό το χόμπι, Δεν είναι ότι το ξεκίνησα χθες προχθές, παράλληλα όμως πιτσιρικάς υπήρχα και πολυ Πυρφόρος με τις έξω γκομενες, έφαγα τα μούτρα μου, μια δυο τρεις φορές, Ε κάποτε ξύπνησα, αφού αυτές συμπεριφέρονται ψεύτικα αυτό θα κάνω και εγώ, ναι μπορεί να μην είναι το σωστό αλλα η δράση φέρνει αντίδραση, δέξου το.
Παράλληλα γουστάρω να τις ξεφτιλίζω όσο περισσότερο γίνεται όταν μου δινεται η ευκαιρία, γιατι; η απάντηση είναι πιο πάνω.
Χαχαχα! Τον εαυτό σου ξεφτιλίζεις ρε ξεφτίλα που σε παίρνει η γκόμενα τηλέφωνο και δεν έχεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να πεις ότι είσαι σε μπουρδέλο. Κάτι τέτοιους οι πικεριστές τους δίνουν στεγνά και γελάνε μετά με την παντόφλα που τρώνε. Σίχαμα!
Δεν έχω δει κανέναν τύπο να απαντάει στα ίσα στη γκόμενά του όταν είναι στο μπουρδελο ότι βρίσκεται εκεί μέσα, εδώ και φίλος μας να μας πάρει τηλέφωνο κατά πάσα πιθανότητα σιγά μη του πούμε ευθεως ότι είμαστε στο μπουρδελο, αν είσαι εσυ τόσο ανοιχτός και το φωνάζεις παντού πηγαίνω σε μπουρδελα να σου κρεμάσουμε ταμπέλα γύρω από το σβέρκο βρε κακομοιρη.
Επίσης παντόφλες από γκομενες τρώτε μόνο εσείς που είστε αγκαλίτσα όλη την ώρα μαζί τους και σας τραβάνε από τη μύτη, άμα λάχει σας χώνει και κάνα στραπον στο κωλο από την υπερβολική αγάπη που έχετε για αυτήν. Έλα Τσάο και εσύ χτυπημένε.