Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (22 μέλη και 256 επισκέπτες)

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Σύντροφε κανείς δεν έχει συνωμοτήσει εναντίον κανενός.
Η κοπέλα δεν βλέπετε...
και η τσατσα τι μου πουλάει;
Το όνομα... και τις υπηρεσίες...
Αν την έβλεπα χωρίς να έχω ακούσει τίποτα δεν θα έμπαινα.
Αν όμως έχω διαβάσει λίγο και είμαι fun της κατηγορίας ΄πολύ πιθανό να μπώ.
Και όντως η κοπέλα να είναι και ανώτερη των προσδοκιών μου. Και μακάρι να είναι. Αυτός άλλωστε είναι και ρόλος του site.
Με ενοχλέι που αυτό που συζητάμε εδω μέσα, μου το πουλάει η τσατσα.
Γιατί εγώ θα ρωτήσω ποια είναι η κοπέλα. Δεν θέλω να μου πασάρουν αυτό που θέλουν.
Και σκέψου αν αύριο ακούσουμ όλη για μια ΣΟΥΛΑ και πάμε εκεί και η τσατσ μας πουλήσει άλλη ΣΟΥΛΑ. Δεν θα είμαστε θύματα ενός συστήματος;

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Η κοπέλα δεν βλέπετε...
Και όντως η κοπέλα να είναι και ανώτερη των προσδοκιών μου. Και μακάρι να είναι. Αυτός άλλωστε είναι και ρόλος του site.
Γιατί εγώ θα ρωτήσω ποια είναι η κοπέλα. Δεν θέλω να μου πασάρουν αυτό που θέλουν.
Και σκέψου αν αύριο ακούσουμ όλη για μια ΣΟΥΛΑ και πάμε εκεί και η τσατσ μας πουλήσει άλλη ΣΟΥΛΑ. Δεν θα είμαστε θύματα ενός συστήματος;
Γούστα είναι αυτά. και μην ξεχνάς πως οι κριτικές είναι υποκειμενικές.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αγαπητοί συναγωνιστές καλησπέρα,

Σήμερα κατέβηκα μια βόλτα στη Διδύμου, ψάχνοντας για κουλούρι. Δεν είμαι φαν της περιοχής, λογω των πολλών milf, αλλά η ανάγκη με έριξε σε αυτό το δρόμο.
Το τελευταίο καιρό άλλωστε, είχα παρατηρήσει μια διαρκεί προώθηση του εν λόγω δρόμο, λόγω των πολύ καλών υπηρεσιών που προσέφερε και δεν είχα κανένα λόγω να αμφισβητήσω.
Πήγα λοιπόν και εκτός της απογοήτευσης για το επίπεδο (όπως τα ήξερα), με ενόχλησε και κάτι ακόμα...
Μπάινω στο 18 (νομίζω) και βγαίνει η τσατσα και μου λέει... "σήμερα έχω Αντριάννα, ξέρει Ανριάννα, πολύ γνωστή Αντριάννα δεν εχει ακούσει; Πολύ καλή δωμάτιο, κάνει σπεσιαλ στοματικό" και ύστερα από λίγο εμφανίζεται ένα ξανθό ψηλό milf σαν τον Καραγκούνη με περούκα ήταν.
Θα μου πείς και τι έγινε; Τι σε ενόχλησε;
Όποιος σκεφτεται λίγο πονηρά, θα έλεγε, καλά όλοι εμείς, αλλά η τσατσα τόση διαφήμιση... και με το όνομα... και τις υπηρεσίες που λένε όλοι οι συνάδελφοι... Μήπως δεν είναι τυχαίο. Μήπως διαφημίζεται ένα προιόν ή ένας δρόμος.
Δηλαδη η Κατερίνα από Κολωνού τί θα έπρεπε να έκανε όταν έχει βάρδια, να βάλει φωτεινή επιγραφή απ'έξω;
Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο τυχαία τα πράγματα.
Σόρρυ κιόλας αλλά λες μεγάλη μαλακία ρε φίλε.
Είναι δυνατόν να βγάζεις όφφ,όλα αυτά τα παιδιά που γράφουν εδω πέρα και ενημερώνουν για το χαβαλέ τους και για υποστήριξη προς τους άλλους συναδελφους,τις βαρδιες των κοριτσιών αλλά και το κριτικάρισμα τους για να μην πεσουμε σε φολες?
Άκουσες εξάλλου ότι η συγκεκριμένη κυρία είναι όμορφη??ίσως μόνο για όσους γουσταρουν εμφανισιακά τα μιλφ.Δοκίμασες τις υπηρεσίες της,στις οποίες λενε ότι είναι καλή??οχι.....
Η συγκεκριμένη κάνει το καλύτερο τσιμπούκι και δεν έχει ''σπασει'' και το σωμα της πολύ από τα χρονια και είναι απίστευτα δεκτική και ευγενική...
(Για να μην παρεξηγούμαστε,την εχω δοκιμασει,για αυτό ομιλώ).

Επισκέπτης
Η κοπέλα δεν βλέπετε...
σορυ που επεμβαινω χωρις να εχω σχεσει αλλα ρε φιλε πας και βλεπεις ενα προιον αν σου αρεσει το περνεις αν οχι απλα φευγεις. οτι και να λενε εδω μεσα η η τσατσα αν εσενα δεν σου κανει φευγεις απλα ειναι τα πραγματα.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Είναι δυνατόν να βγάζεις όφφ,όλα αυτά τα παιδιά που γράφουν εδω πέρα και ενημερώνουν για το χαβαλέ τους και για υποστήριξη προς τους άλλους συναδελφους,τις βαρδιες των κοριτσιών αλλά και το κριτικάρισμα τους για να μην πεσουμε σε φολες?
Άκουσες εξάλλου ότι η συγκεκριμένη κυρία είναι όμορφη??ίσως μόνο για όσους γουσταρουν εμφανισιακά τα μιλφ.Δοκίμασες τις υπηρεσίες της,στις οποίες λενε ότι είναι καλή??οχι.....
Η συγκεκριμένη κάνει το καλύτερο τσιμπούκι και δεν έχει ''σπασει'' και το σωμα της πολύ από τα χρονια και είναι απίστευτα δεκτική και ευγενική...
συνφωνο η αντριανα ειναι ευγενεστατη στο δοματιο! με εφτιαξε μονο με την ευγενια της ασε και το τσιμπουκι τησ  δεν ηταν αερας αλλα ακριβος το αντιθετο.

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Ποιος δεν καταλαβε οτι την έχεις δοκιμάσει...
Το πρόβλημα δεν είναι ούτε η κοπέλα, ούτε οι συντροφοι που ανταλλάσουμε πληροφορίες.
Και λυπάμε που δεν κατάλαβες το πραγματικό πρόβλημα.
Δεν θέλω να μπώ σε λογική αντιπαράθεσης με κανέναν.
Θέλω να προστατεύσω τους συντρόφους που βλέπουν ένα ωραίο κουτί και τρώνε τα σκατα.
Αλλά είναι δικαίωμα όλων να τρώνε τα σκατά.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Το πρόβλημα δεν είναι ούτε η κοπέλα, ούτε οι συντροφοι που ανταλλάσουμε πληροφορίες.
Θέλω να προστατεύσω τους συντρόφους που βλέπουν ένα ωραίο κουτί και τρώνε τα σκατα.
και εσύ δεν κατάλαβες γούστα είναι αυτά. τι κάνεις κουβέντα? δεν σου άρεσε με γεια σου και χαρά σου. σε άλλους αρέσει.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Η κοπέλα δεν βλέπετε...
Ως προς το οτι η κοπελα δεν βλεπεται...θα θελα να πω οτι ειμαι σιγουρος πως 8 στους 10 θα λεγανε οτι για μιλφ ειναι πολυ ομορφη εμφανισιακα!
Αυτα που συζηταμε..ως προς το επομενο σκελος σου...να ξερεις οτι ολες τα ξερουν!
Ως προς το 3ο σκελος εχεις δικιο...αλλα θα ειναι λαθος σου αν μπεις σε καποια που δεν σου αρεσει μονο και μονο επειδη  καποιοι στην πασαρουν ως την καλυτερη!
Υ.Γ Δεν την εχω παρει την Αντριαννα αφου δεν ειναι του γουστου μου αλλα αντικειμενικα πιστευω οτι για μιλφακηδες σε σχεση με αυτες που κυκλοφορουν ειναι μια πολυ ομορφη παρουσια!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Το ζήτημα των "κριτικών" εμπεριέχει το στοιχείο του προσωπικού γούστου (πιθανόν σε διαφορετικό βαθμό στον καθένα από εμάς)

Υπάρχουν μέλη που η κριτική τους είναι "τόσο αντικειμενική" ...που μοιάζει λες και είναι "στεγνή" από κάθε πρόσθετη η χαρακτηριστική πληροφορία ως προς την εμφάνιση και τις υπηρεσίες κάθε κοπέλας...

και πάλι σε αυτή την περίπτωση ..."τα ακούν από τους άλλους"

ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Η επιλογή μιας κοπέλας από ένα πελάτη, καθορίζεται από ορισμένα σταθερά κριτήρια "ποιότητας/γούστου" που θεωρούνται προσωπικά αλλά και από προσωπικές διαθέσεις που μεταβάλλονται από καιρό σε καιρό έστω και αν αφορούν συγκεκριμένη κοπέλα

Δηλαδή, ένας πελάτης, ενδέχεται,
ενώ θεωρεί για ορισμένο καιρό μια κοπέλα  ως επιλέξιμη σύμφωνα με τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια καθώς και με το προσωπικό του γούστο,
στην συνέχεια, να μην θεωρεί την ίδια κοπέλα ως επιλέξιμη (παρότι δεν έχει αλλάξει η εμφάνιση της κοπέλας)

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ...ΓΝΩΜΗΣ/ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ

Οι ατομικές γνώμες/αντιλήψεις, είναι βέβαιο ότι επηρεάζονται και διαμορφώνονται από διάφορες και διαφορετικές πηγές. Ο βαθμός επηρεασμού και επίδρασης είναι ποικίλος από άτομο σε άτομο.

...αν κάτι δεν μας αρέσει με την πρώτη ματιά

τότε καλύτερα να μην "ιδρώσουμε" ώστε να προσπαθήσουμε να μας αρέσει

νομίζω...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ρε συ μπαζα μηπως το κουτι με τα σκατα,οπως αποκαλεις την αντριαννα,σου χει παρει την πελατεια απο κανα διπλανο μαγαζι σου?γιατι τετοια εμπαθεια εναντιον μιας κοπελας που δεν δοκιμασες αρχιζει και με κανει και μενα να εχω θεωριες συνομωσιας μονο που σε αυτες εμπλεκεσε εσυ

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ρε συ μπαζα μηπως το κουτι με τα σκατα,οπως αποκαλεις την αντριαννα,σου χει παρει την πελατεια απο κανα διπλανο μαγαζι σου?γιατι τετοια εμπαθεια εναντιον μιας κοπελας που δεν δοκιμασες αρχιζει και με κανει και μενα να εχω θεωριες συνομωσιας μονο που σε αυτες εμπλεκεσε εσυ
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup::2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Φυλης
134 κατω καμελια,ομορφο μελαγχροινο πιπινι
134 μεσαιο,αννουλα
134 πανω ελενα η κοπελα από αγ πετρου και φυλης 59
109 πανω κλασσικο ξανθο mlf
71 κατω βερονικα με τα μεγαλα στηθη και το tattoo στην πλατη
69 πανω χριστινα
67 καρμεν η γνωστη μελαγχροινη από διαφορα σπιτια
65 πανω,συμπαθητικο καστανοξανθο κανονικου αναστηματος,νεα παρουσια
59 κατω βανεσσα
80 γεωργια,αδυνατο μελαγχροινο
66 μαρια καστανοξανη πληθωρικη γυναικα,νεα παρουσια
54 κατω,εφη ,νεα παρουσια λεπτη καστανη με κοντο μαλλι
54 πανω,φλωρα γνωστη από φωκαιας

Φωκαιας
17 κατω,στελλα,το θανθο κοντοπουτανο
17 πανω,δωρα
19 ζανετ,γερμανιδα mlf ,παλια καραβανα

Διδυμου
8 πανω,αλινα,νεα παρουσια,λεπτη καστανοξανθη στα λευκα
8 κατω,πληθωρικη ξανθια mlf
20 αντριαννα

Σημερα πρωι
Ιασωνος
37 τζωρτζιανα γλυκια ξανθια κοπελα
37 χριστινα,μετρια ξανθια κοπελα
44,λωξαντρα,μελαγχροινο πιπινι,η κοπελα που ειδα χτες και που μοιαζει καπως με την τινα,τελικα δεν την λεγαν μαρια

Παμε και στα στουντιο
Αχαρνων 85 ρουσλανα,ωραια μελαγχροινη  κοπελα
Αχαρνων 106 αλινα,η γνωστη ρωσιδουλα
Πιπινου 118 βικυ,ξανθο αξιαγαμητο mlf
Αριστομενους 72 αλεξια,μελαγχροινο σεξι κοριτσι

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
44,λωξαντρα,μελαγχροινο πιπινι,η κοπελα που ειδα χτες και που μοιαζει καπως με την τινα
μπράβο ρε αδελφέ xilnik για την ενημέρωση τώρα δεν κατάλαβα τελικά την Τίνα την λένε Μαρία η Λωξάντρα ?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φίλτατε Hilnik

Παρακαλώ, όπως δεχθείς την ειλικρινή μου ευαρέσκεια ως προς την ενημέρωση σου  :thumbsup:

Από Φυλής και Φωκαίας, γνωρίζω "τα αρμόδια στελέχη των οίκων"

Από Ιάσωνος και στούντιο δεν γνωρίζω (πρόσφατα) και ερωτώ :

Υπήρχε κάποια μελαχρινή κορασίδα, με μακρυά μαλλιά  ;) ???

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
:cheesy:
αχ βρε farkeli,χαρηκα πολυ που σε γνωρισα
αχαρνων 85 ρουσλανα  :boobies:( ειναι στουντιο και λιγο ψευτικη αλλα πιστευω σου κανει)
να σημειωσω μονο απο την ενημερωση ενα λαθος γιατι δεν κραταγα σημειωσεις
[size=12pt]Φυλής 67 ελλη
φυλης 59 πανω,καρμεν(οχι στο 67)[/size]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
φίλτατε Hilnik

Αμοιβαία η εκτίμηση και η χαρά

Απεικονίζεται η εν λόγω κορασίς στα στούντιος παραπλεύρως στην αριστερή στήλη ???

τι εννοείς ή τι υποννοείς με τον χαρακτηρισμό "ψεύτικη" ??? :cool2:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
οτι προσποιειται πολυ farkeli,πριν κανεις την διεισδυση εχει αρχισει ηδη να βογγαει :cheesy:
οχι δεν απεικονιζεται

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
βογγάει πριν την διείσδυση ???

δεν είναι δυνατόν!!!

απίστευτο !!!
είναι για να σε πιάσουν τα γέλια www.smilies.4-user.de] [/url]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom